Alla tittar på Noel haha

100media_imag102 (MMS)

Alla tittar på Noel haha


GRATTIS!


Kortärmat och grönt i mitt hem! :)

De som har shoppats mest nu senast är kortärmade bodys till Noel.. han hade typ inte en enda (?) haha.. Gott å ha nu när de börjar bli varmare, skönare att ha under en tjock tröja oxå ifall de behövs. blir så varmt me långärmat nu på honom under tröja/jacka :)
Älskar sjömans temat som kommer nu till sommaren :D  Sen bodyn me kameran är ju bara så ful så den blir kul hahaha.. vi kallar den turist bodyn :P Undra ifall han ska få vara turist idag? :P får se..




Sen greja vi ju lite me växter här hemma igår... behöver verkligen en nya massa krukor.. nu fick endel växer sitta i stora tekoppar haha :P I och för sej är de ju ganska så snyggt :p men vad ska jag dricka te ur då?  Tänk att man kan få så mkt blommor för 40 kr ? :D å ja dom flesta blir ju riktigt fina efter lite vatten :P


Morrn morrn !

Då har vi startat denna lördagen då för ett tag sen...
Noel ligger å gymmar lite efter frullen o ja sitter å käkar knäckebröd me leverpastej å dricker mjölk :)

Vid 1 tiden ska vi till mamma å fira bror en stund... sen får vi se vad dagen erbjuder.
S fråga igår ifall Noel får komma och sova hos honom så han kanske ska åka dit.. inte riktigt bestämmt ännu.. Vill jag vara utan honom ikväll?;) hehe . .  Varje gång han ska åka iväg så saknar jag honom innan han ens har åkt :P
Men de e väl kul för honom me lite pappa tid, han är alltid så glad efter han har fått leka me S :P
Så ja vi får väl se sen vad som händer :)
Ifall han åker dit så träffar jag säkert mina fina tjejer ikväll ! :)


Laban.

Laban pyjamas å Laban gym. .  Laban e kul :D






Greeejt day!

Idag har vi verkligen haft en sån där super fredag!! :)  Hänt saker typ hela tiden.

Jag fick iaf lite sömn innan, tog en liten nap på soffan.. men ja de e faktiskt svårt att sova när man "får" :P
Men Noel och S var iväg på äventyr i över 2 timmar.. och när dom kom hem så väcktes jag av en gör glad lite pojke :P hehe
Sen när S åkte så fick Noel hoppa i badet och efter halva badet så kom min farmor på besök så Görfar var på fotboll i göteborg :) (där elfsborg tog hem segern ;D )
Sen blev de kvällsmat för lilleman och sen fick han sitta uppe me oss i soffan en stund.. men usch då övertrött han blev när han skulle sova.. där testa han verkligen stembanden ikväll.. shit så har jag aldrig hört honom.. men att gapa rakt ut i 5-10 min känns som en evigtet när han aldrig gjort så förut när han skulle sova.  Men blev lugnt till slut efter ett varv guppades i famen i lägenheten och sen fick han somna i mitt knä i soffan under filten.. då somna han ganska så fort ! Så övertrött har jag nog aldrig sett honom, ögonen gick nästan i kors å inget var bra där en stund !

Sen har jag och farmor bara suttit och tjötat om allt möjligt.. grejet lite här hemma åså... Köpte med mej ännu en såndär påse me blommor för 40 kr hem.. skit kul me dom påsarna, för dom flesta blommor går att rädda :p Så nu har vi massa nya växer igen.. kul att den dyraste växten kostat 170 kr från början.. i påsen idag låg de 6 olika blommor :) kul kul...

Och nu för en stund sen så åkte farmor hem vid 10 tiden :)  Kul me lite kvällsbesök !
Och stooooort tack till min älsklings farmor som sponsrade oss med ett lejonkort :D hihi .. Så nu ska vi gå och köpa de så fort som möjligt :D Så nu kan man börja promenera där inna :)  Va ju 100 år sedan jag gick där inne :P  Så Tack farmor ♥

Nu blir de slö tid i soffan innan sängen... Imon blir de fika hos mamma då lillebror blir 20 år.. hallå han va ju en liten skit unge nyss ?! haha ;P


Pause !

Riktigt trevlig dag i stan har vi haft idag.. Lina och Aron hänka på oss oxå och sen även en kompis till Carro.
Vi 3 var ju värsta barnvagns maffian där i stan haha! De e lite krångel när man ska in 3 barnvagnar ihop i en affär haha ;)
Vi gick till city och köpte plocka själv sallad och sen satt vi i parken på gräset och käka :)
Sen blev de självklart lite koll i affärer åså ;) Som vanligt bara saker till den lilla bortskämda ungen !!
Cornelia e så liten å söt!! hihi.. Jag och Lina har ju stora pojkar som skydda henne i parken ;)

Nu ska jag ta en väl förtjänt pause... helt själv ?! wow..  Noel gick precis ut på en promenad med sin pappa :)
Jag ska VILA!!  Om jag nu kan... va så nära på att somna innan me Noel lekandes på mej haha, precis då kom S :p  Å nu när jag väl är själv så vete tusan ifall man kan sova :P Men ska försöka vila lite iaf.. får la passa på ;)

Sen får vi se vad som händer ikväll.. de är ju fredag !  =)


Vem bestämmer vem som får vara lycklig?

Usch å fy säger jag bara. va ont i magen och hjärtat jag har just nu. Jag har följt en tjejs blogg ett bra tag nu, dom har haft svårt att bli gravida och har tyvärr även varit med om missfall mer än en gång.
Jag har följt henne och fick vara med när de efterlängtade pluset äntligen kom och vi har pratat lite smått i kommentars fälten och hon verkar va en så go tjej. . jag var så glad för hennes skull, kunde riktigt känna hennes lycka inom mej.
Nu har de värsta av allt hänt som bara inte får hända! Den magiska resan tog ett tvär stopp nu i v.27, det lilla hjärtat orkade inte och stannade i magen helt utan anledning. Vad säger man? Det finna inga ord i hela världen som kan trösta. Mina tårar rinner för henne och jag kan inte i min vildaste fantasi tänka mej hur många tårar som runnit ner för hennes kind.
Att föda fram det vackraste man skapat men inte få något levande tecken tillbaka. Jag kan inte tänka mej något mer smärtsamt. .
Hur kan världen vara så orättvis? Vem bestämmer vem som får vara lycklig?

Alla mina tankar går till henne och hennes familj idag även om det inte är så stor tröst.
Fina människa, du är inte värd att må så dåligt :(

Jag kommer inte skriva ut hennes blogg här med respekt mot henne. Då jag inte hade velat ha in massa nya nyfikna läsare mitt i sorgen.
Men jag ville endå egna en tanka till henne.


Det är det vackraste barnen som dör
de som ingen ondska berört
de som är mjukare än andra,
kärleksfullare.
Det är de vackraste barnen som dör
läggs i jord istället för armar
och ljuset från just deras ögon
slocknar.
Det är de vackraste barnen som dör
medan hjärtan gråter
förbittrade, stela,
livsberövade.
Oförtjänta kom de
välsignade gick de,
de vackraste barnen som dör.

Godmorgon!

Här har vi snart varit upp i två timmar :) Men ja Noel gav upp våran morgon fest för en stund sen och decka i sängen igen :P Dom senaste dagarna har de varit super enkelt att låta han vila på förmiddagen.. ett tag vägra han ju å ville vara uppe.. nu kan jag bara gå in och lägga han i sängen så somnar han på 5 min :) Och ofta så sover han minst två timmar.. igår va han ju extrem å sov i nästan 5 haha.. men han har vissa sov dagar ! Tur e väl att han sover lika bra på natten sen även om han sover bort halva dagen så då gör de inte mej något :)

Själv har jag till och med fått på mej kläder och hunnit käka frulle... duktigt va ! ;D

Vi har iaf hunnit shake ass dom bara den här nu på morgonen,  Noel tok diggar när han får dansa i famnen :p
Idag körde vi på sommar musik .. typ sommar plågor hehe.. för de va de dom tjöta om på the voice idag ;p
Silvershine – Sommarplaga - Rocco vs. Bass-T Remix Edit




coolt!

Jag har lärt mig mobil blogga och mms blogga.. om man ska ha me e bild måste man visst skicka de som mms gör de gick inte ladda upp direkt från mobilen till Bloggen..:S.. bilden ni såg är på Noels nya sovstil som han har me händerna framför ögonen haha.. nej nu sova vilket ja borde gjort för lääänge sen:P

Mobil blogg ifrån sängen mitt i natten:P

100media_imag100 (MMS)

Mobil blogg ifrån sängen mitt i natten:P


test

Test från mobilen:)

jäsaren.

Funderar på ifall de blir sängen om en stund.. men känner mej ju inte direkt super trött än efter den långa powernapen jag tog i förmiddags me Noel höhö ;)
Men måste ju orka morgon dagen oxå.. Då blir de fika i stan vid 1 tiden me Caroline å Cornelia :) Mysigt!
Sen på eftermiddagen så kommer Pappa S oxå :)

Nu sitter jag iaf i soffan å jäser som en annan tjockis. Tryckte i mej två mega tallrikar med spenatsoppa å ett ägg innan, var vid typ 9 tiden å ja e fortfarnade så där äckligt proppmätt haha! Men gott vare !

Häromdagen så skaffade jag Sporify premium eftersom dom ska ta bort den där gratis grejen å man bara får lyssna på varje låt 5 gånger å sen en viss tid per månad eller vare va.. palla de lixom?
Nej de fick bli premium.. å nice vare ju att kunna ha de i mobilen utan internet på :P
Men jaja smarta är dom ju. nu när alla typ blivit beroende av att ha de så börjar dom ta betald för dom vet att folk skaffar de då;)

Men jaja funderar på att se finalen i Sveriges mästerkock nu som jag inte sett än.. antingen de eller bli bloggläsning.. får la se =)

God natt !

Igår invigde Noel sin nya laban pyjamas.. han hann ha på sej den i typ 20 min innan han spydde ner den efter ett försök att käka upp sin egen hand precis efter kvällsmaten i magen.. ibland trycker han ju in den lite väl långt ;) haha ..Bra jobbat Noel :)


Besök och knalle.

Innan så kom ju Peter och hade även med sej Martin på ett fika besök :) trevligt trevligt.
Satt och tjöta om alla möjligt ett tag och sen precis när dom åkte så ringde Madden å ville ha med oss till knalle en :) Vi hänka på dit.. skönt att komma ut en sväng :p

På kaphal blev de två nya kortärmade bodys till Noel till sommare, han har typ bara långärmat, och kortärmat är även bra att ha under koftor/tröjor så slipper de bli så varmt :)
Blev även 2 byxor eftersom de va 3 betala för 2 och sen ett bar newbie byxor med rabattkupong =) Dom e tuna å sköna å ha nu oxå :)  Bortskämda skit unge.. men vi kan väl säga att han fick de e i 3 måndaders presten..

För ja tänka sej att min lilla bebis har blvit stora killen och idag blev 3 hela månader :p
Fortfarande ett litet dreggel monster och tjötig de e han oxå :P Flörtar gärna me folk hela tiden.. gärna me folk i affären när man är och handlar, speciellt ifall man får hänga över mammas axel så man ser alla ;)  Knäppa unge, de flesta brukar skratta åt honom när han håller på att göra sej till i affären ;p
Men ja vi ser mer framemot 4 månaders dagen då de blir dax för lite käk :D hoho.. Undra om han kommer gilla de lika mkt som flaskan just nu ? :P För när han käkar så ere ungefär som de vore hans livs sista måltid ;p

Nu ska iaf denna lilla mamman ta sej något att äta.. funderar på att göra spenat soppa ? :) vart sugen på de innan idag iaf :)


PUSS!

Detta kom föresten med posten idag som Noel vann på tradera för 25 kr ;p Får hoppas han gillar döskallar lika mkt som sin mor ;) höhö.. Detta är i st 68 så dröjer ett tag innan de är lagom : )
Va länge sen nu jag köpte något på tradera, mest bara blivit att sälja de senaste, men nu i veckan blev de några köp :)



Oj va hände ?

Jävlar va lata jag och Noel är idag hahaha! !  Vi har inte ens tagit på oss riktiga kläder ännu...
Vid 9 tiden så somna han för sin vanliga powernap i sängen... jag greja lite och sen strax efter 10 så gick jag och gjorde han sällskap i sängen för jag va så trött å ont i huvet.. jag vakna nu vid 1 (!) haha.. å han sover ännu (!?!)  Knas unge..  men de va skönt ! ;P  Även om jag fortfarande känner mej lite halv seg...

Ska iaf ta en dusch strax.. men vill att Noel ska vakna först för annars vaknar han säkert när jag duschar.. inte för de gör något men känner mej så stressad då :P
Sen kommer nog Peter ner en sväng :)
Vill även hinna ut något idag för det underbara vädret har inte lämnat oss än :P och de märks på träden för nu är dom snart helt gröna utanför mitt fönster :D


Puss !

Onsdag.

Idag har vi varit iväg typ hela dagen från att jag skrev senast...
Vi tog en promenad upp till Sjöbo till bvc för mamma gruppen för andra gången, riktigt trevligt denna gången :)  Vi blev kvar till en av dom sista som gick.. Noel flörta lite me tjejerna även denna gången, liten tjejtjusare är han ;) höhö
En av mammorna va även duktiga och körde igång en grupp på facebook så de ska vara lättare att hitta varandra så vi är samlade på ett och samma ställe ist för att man ska behöva ringa till typ 20 personer ifall det är något =) för vi är som sagt ganska så många i våran grupp !

Efter de så gick vi hemmåt och stanna till hemma hos oss för att byta blöja bara och dricka lite. Sen gick vi till knalleland en sväng. På cubus hade dom 30% på alla kläder idag så Noel fick ett jätte sött två delat sett, me blå byxor och en blåvit randig kofta till me små träknappar.. jätte söt va den, å kosta bara 90 kr idag:)
Sen fynda vi även lite på myrorna :)  Där kan man alltid hitta något kul :) Ex va en bok ifrån skattkammaren me massa sånger i, va helt ny för 20 kr :D

Sen hem och hämta lite paket som vi sen gick till macken med.. skickade nu iväg vårat ps2 me alla tillbehör.. va ju på tv spels butiken game förra veckan och frågade vad man skulle kunna få för de, hade ju ett ps2 slim med singstar + 6 spel, sen 6 vanliga spel och sen en helt ny dansmatta med spel till som inte ens blivit öppnad, där skulle man få runt 300 kr (!) hallå eller... okej att allt går ner i värde men de där va la lite väl snålt tycker jag.. så prova att lägga ut de på tradera och dagen efter var de något som köpte de för 1200 på köp nu, hade säkert kunnat få mer men vågade ju inte sätta högre pga att ja fick så lågt bud hos game.. men men.. nu vart vi av me de iaf.. har ju bara stått i ett år utan att blivit andvänt så kommer säkert inte sakna det... ifall vi ska ha något nytt så får de bli ett wii nästa gång ist :)

Nu ska jag äta lite sen mat.. hade lite kyckling åså kvar sen igår :) Sen får de nog bli sängen om inte allt för länge... ska nog hinna läsa lite bloggar innan först bara, ligger mkt efter igen..mhm..

Imon kanske vi skulle leka med madde en sväng och  så kanske Peter skulle komma förbi en sväng på en fika :)
Och på fredags så bestämde jag me Carro att ta en bebis fika/lunch på stan :) Carro e ju min farbrors tjej som fick min lilla kusin ca 2 veckor efter Noel :D Så då har vi lite planerat resten av veckan innan det är helg igen(!)

Hoppas ni har haft en bra dag :)


Crazy mother !



Tralala lilla molntuss :)

Sitter klar i soffan och väntar på Noel nu... han sover :p
Sen går vi ut i solen...  ska gå och köpa tejp och sen tar vi oss upp mot sjöbo på mamma grupp :)

Får se ifall jag kanske hinner åka upp till mitt gamla gym som jag inte vart på på flera månader.. ska ju byta.. så får se ifall vi hinner fixa uppsägningen av de kortet idag..

Jag skulle vilja hitta en termomenter oxå.. en sån som man sätter utanför fönstret för att se ute tempraturen.. har ingen sån nu... å nu när de e sol å fint så vet man inte riktigt hur varmt de e ute, man kan ju bli ganska lurad där :P


Bob Hund – Tralala Lilla Molntuss, Kom Hit Ska Du Få En Puss

Gäsp!

Vi är redan uppe... sitter i soffan å kollar på the voice.. tack för att de faktiskt går något bra på tv när man e uppe tidigt ! :P

Idag bestämde sej Noel för att gå upp kl 7.. gäsp, vad hände med kl 8 som faktiskt va helt okej? ;) haha
Men jaja, allt är bättre än 5 som va ett tag sen han vakna.. eller a när han sov hos pappa så vakna han 5 höhö!

Idag ska vi vara på mamma grupp kl 1 :) Annars har vi inget direkt planerat :)

Nu har Noel käkar frulle så nu är dem in tur =) de blir ägg å bacon här !

PUSS!

Lite sömn kanske vore bra...

Har nu lagt mej i sängen och tänkte snart stänga igen dom trötta ögonen...
Jag flytta mej ifrån soffan till sängen då Noel drömde något och jag trodde han skulle vakna, men icke, han gnällde i sömen och veva som en tok me armarna och så var de bra sen (?) haha...

Jag tycker de e lite små kul när folk ska kommentera på ett konstigt sätt när jag berättar om Noels sovrutiner.. att han sovit hela nätterna med minst 10 timmar på raken sen han va 4 veckor, visst tycker folk han är duktigt, men innan dom säger de brukar de oftast komma ut något som "De där kan ändras fort" "Räkna inte med att de fortsätter" "Små barn kan inte ha rutiner" .. bla bla bla bla...
Jo tack jag vet att barn kan ändra sej jäkligt fort.. men kan han inte bara få vara en duktig kille tills han isf ändrar på sej.. på fredag är han 13 veckor, alltså har jag fått höra dom där kommentarerna i 9 veckor nu.. sluta va typ avis eller nåt.. nåt sånt ere ju eftersom folk måste komentera på de sättet, kanske för deras ungar inte sover hela nätterna eller nåt...  puuh va bara tvungen att tjöta av mej lite..

Jag lever dom flesta dagar ensam med Noel..så klart tusan jag är extra glad att han sover som han gör.
Hade han inte sovit som han gör så hade jag knappt haft något egentid överhuvetaget.
Så tack Noel, mamma älskar dej mer än någonstin!

God natt från oss, familjen som gillar att sova! ♥


Min fina grodpojke ♥



husfruarna!

Sitter bänkad å klar i soffan och väntar på Desperate housewives som säkert mer än hälften av alla kvinnor i sverige gör just nu haha!  Tisdagar is the shit !
Sitter här me ett glas päron saft och lite marabou schweizer nöt ..  orka vara nyttig när de e desperate kväll ;D höhö !

Jag kunde inte hålla Noel vaken innan som jag skrev så han somna vid 5 å fick komma upp igen vid 6 tiden.. han va fortfarande trött men fick snällt hålla sej vaken ;P Fick hoppa ner en sväng i badet å där glömde han totalt bort att han va trött den lilla fisken :D
Sen blev de mat å gos i soffan å efter en stund så decka han i min famn..så vid 8 tiden bar jag in honom i sängen där han sover gott nu :)

 

Skön låt jag hitta i syrrans blogg ;D

I love you lika a psycho

Rebound! – Psycho


Noel Shoppar

 

Kunde inte låta bli att köpa dessa pyjamas bara för dom va så fina =)

Sen är sockar något jag aldrig tänker på , men nu börjar han växa ur dom flesta så passade på att köpa två nya.

Sen blev de ett par nya glajjor :) Blå me två figurer på varsin sida.. nu ser man ju bara på ena sidan eftersom ja va smart å la en bild över den andra såg ja nu haha.

 

Sen fick han ju denna t-shirten förra veckan + ett annat sett som ligger i tvätten nu så finns ingen bild på de:P

 

 

 


kepskille!

Mmm nappen


hej hopp...

Nu har vi varit hemma en stund.. Noel ville hem å få käk sa han ;) 
Vi va iaf iväg en sväng i knalleland... Noel fick nya pyjamas som jag såg på HM förra veckan me seglar tema typ :p Me korta armar å ben... å sa då att dom ska vi köpa ifall dom finns kvar när pengarna kommer..
Å de fanns en kvar i st 68 så han kan ha dom till sommaren nu :D

Själv fick jag två typ bas tröjor på JC för 50 kr st.. vit å svart me knapar där fram oxå..
Dom hade ju halv rea priset :)
Å sen blev de till att gå å köpa frimärken å posta paket och sen gick vi till kvantum och handla mat :)

Ska snart gå ner och byta tvättmaskinen oxå ifall Noel har lust me detta.. förra gången fick han följa me ner och ligga på tvättmaskinen å vänta.. verkade vara mkt spännande tyckte han haha! Annars brukar han få vänta här uppe i lägenheten.. ofta sover han eller så leker han å märker inte ens att ja försvinner i 5 min ;p

Han verkar va lite trött här nu... kanske ska han få ta sej en powernap.. men helst inte.. e ju läggdags om typ 3 timmar.. mhm...


fortsättning av matning !

Puuh idag fortsätter vi att mata tvättmaskingen me massa kläder hehe!  Började ju i lördags, då blev de alla vita å svarta kläder , de som de alltid är mest av :P Och just nu kör vi en färglad maskin där nere, de mesta är faktiskt Noels kläder i den.. borde ju va han som tvättar då?  Han vägrar och somna ist ;)
Så ja han ligger i sängen och tar en powernap just nu och jag har satt mej i soffan en sväng.. fixat klart lite paket som ska iväg me posten idag från tradera =)

Så de blir väl att vänta på att Noel ska vakna och att denna maskinen ska bli klar, då slänger vi in en ny maskin och sen går la vi ut och går en sväng och köper frimärken!! Måste verkligen få iväg min norska deklaration idag oxå den måste vara inne senast denna veckan!! Varför ska man alltid vara ute i sista sekund me viktiga saker? ! haha


Om sanningen ska fram..

Här är en av mina sommarplågor som går typ på repeat här hemma nu haha!!



Kanon dag !

Idag har jag och Noel haft en riktig kanon dag ! !:)
Började ju morgonen med en skön morgon promenad och sen va vi hemma och greja lite..
Efter lunch nån gång så kom pappa och lämna tillbaka Noels stol och inte långt där efter så ringde Teresa och sa att vi kunde komma ut om en stund, så de tajma vi bra :D

Där ute blev de grill me dom och deras två vänner som oxå var på besök  :) Riktigt trevligt hade vi och kanon god mat hade dom gjort!
Noel har vart nöjd större delen av dagen och kvällen.. lite små gnäll när han inte fick tillräkligt me uppmärksamhet eller när magen kurra efter mat ;) Första matningen fixa han själv me hans smarta macgyver mamma som byggde upp en ställning av filtar å tröjan i vagnen så kunde han ligga å hålla flaskan själv haha!  För självklart blev han hungrig precis när vi andra skulle sätta oss och äta .. de slår aldrig fel ;)
Dom andra matningarna tog snälla John hand om hihi  :D  Dom är så söta emot Noel :) Jag försökte peta ut Teresas unge idag.. hoppas de hjälpte lite .. tryckte lite på magen me fingret åså :p Men jaja jag å Noel gissar ju på 28 nu, hoppas han lyssnar på oss ;)

Vi blev iaf kvar hos dom hela dagen och kvällen... vi åkte inte hem förrän vid 9 tiden :) Noel va på väg att somna flera gånger som vanligt när klockan blev runt halv 8, han är verkligen en lite skalman me mat&sov klocka... men vi lyckades faktiskt hålla han vaken så han fick i sej ett sista målmat .. då han åt strax innan 6 så ville jag att klockan iaf skulle passera 8 innan han fick nästa så jag skulle slippa väcka honom här hemma.. för ja, han sten somna ju i bilen påvägen hem och de va bara att lyfta över honom till sängen så fortsatte han sova :)

Men jag och Noel tackar iaf för en kanon dag i sandared !:)♥
Vi hoppas vi inte behöver göra så jätte många besök till utan bebis höhö ;)  Okej att de e lite kul att peta lite på magen när man e där, men jag tror att en bebis är roligare;p Noel vill leka ! !

Nu ligger jag iaf inne i sängen me datorn.. va länge sen.. men kände bara för de idag :P
Men e ganska så trött efter en hel dag i solen.. sådär härligt trött =) Så blir nog sova om en liten stund..


PUSS!

Hey you !

Då var vi hemma igen.. eller a vi kom hem för ett tag sen ;) Va riktigt skönt att komma ut och gå ganska så tidigt.. för ja kl 9 är tidigt för oss att gå ut å gå :p Men de va så lugnt ute på något sätt.. bara typ hundmänniskor och träningsmänniskor som hade kommit ut :P

Noel ligger fortfarande å sover i liggdelen i köket.. wow!!  Men han vaknar nog snart för han verkar drömma något konstigt just nu..
Jag blev ganska så seg nu när vi kom in igen.. tröttheten typ anföll mej !  Så blir lugna puckar en stund nu och så får vi se vad vi hittar på sen:)
Vi funderade ju på att hälsa på Teresa och John senare idag.. så ska väl höra lite me dom sen.. måste bara få hem Noels stol först då den är kvar i pappas bil :)


Ready set go !

Då var vi uppe.. tillbaka till "vardagen". . e ju fortfarande en röd dag =)  Känns iaf gott att vara uppe redan utan att ens känna sej trött  :)  Jag är glad för varje dag som Noel bestämmer sej för att sova förbi båda kl 5 å 6 ! :D Även om man då känner sej trött när ma vaknar så blir man ändå lite piggare när man kollar på klockan å ser att hon redan är halv 8 :D

Ska ställa mej å fixa lite frulle nu hade jag tänkt.. Noel käka sin precis så nu ere min tur tycker jag!
Själv ligger han å tjötar i babygymmet.. han har blivit mkt duktigare på att ligga där nu, och tycker de verkar vara ganska så kul emellanåt =)  Slår på dom små leksakerna själv och grepar dom även ibland ! :)

På tal om glad.. vid 4 tillfällen än så länge i sitt liv så har Noel skrattat ett riktigt skratt med ljud. Det är så fruktanvsärt gulligt så ja dör nästan lite varje gång jag har fått höra de!  haha... Men de kommer utan att han tänker på det än så länge.. Senast var när jag och S busa me han ihop å då vart han gör glad, å då kom de där gulliga skrattet fram ett par gånger :D Hoppas han kommer på själv snart att han kan skratta ett riktigt skratt me ljud å gör de oftare :P

Nu mot köket --->

Min fina lilla påskgubbe på påskafton :D


God afton!

Egentligen borde jag ligga i sängen och sova med min son just nu , men jag har fastnat lite i bloggläsning nu som jag ligger totalt efter med haha!

Men våran påsk helg har iaf varit toppen!! :)  Och vädret ska vi ju inte tala om , de har varit mer än toppen, riktig sommar värme :)
Vilket gjorde att kvällen blev gör bra igår oxå !  Så kul jag hade me mina tjejer!
Och Noel hade haft de toppen uppe hos familjen.  Sovit nere i sin mosters rum i sin liggdel till vagnen.. dock hade han vaknat på natten för lite mat vid 1 och sen vaknat vid 5 igen, men tror han gör de för han känner att han inte är hemma.. men annars hade allt gott toppen.. hade vart lite tårar en stund pga lita mamma saknad antagligen ,va ju samma sak när han sov hos min mor en gång :) Även om de inte är kul att han är ledsen så värmer de ändå lite i mamma hjärtat å veta att han saknar mej när jag inte e där ;)

Pappa, Hanna och Noel kom iaf och hämta mej i vid lunch idag då jag inte sov hemma. då åkte vi förbi mej först å byte kläder och hämta lite mer mat till Noel och sen åkte vi me dom hem igen så blev de en hel dag där :)
Blev grillat till kvällsmat där uppe ..mmm!! Sen tog jag och Noel en promenad hem strax efter 8 tiden, Noel somna såklart i vagnen på vägen hem, å ja hade tagit på han pyjamas uppe hos pappa så de va bara att lyfta över han i sängen så fortsatte han sova !:)

Så kan ju bara sammanfatta denna helgen med ett ord - T o p p e n !! :)

 

Fy tusan va kul jag hade när jag kollade igenom alla bilder ikväll haha!! Får visa lite fler bilder imon eller nåt:)

God natt ! !


I am alive !

Jag lever. Noel lever :) höhö..

Har bara inte orkat/haft tid att gå in och skriva här idag..

Hade iaf en toppen kväll igår me min fina madde och lollo!! :) Super kul ! När jag kommer hem så har jag massa galna kort att kolla på i kameran vet jag haha!!  Jag och madde gick totalt crazy med den hela kvällen igår haha!

Jag och Noel har iaf haft en heldag hos pappa å dom i solen och är kvar här ännu.
Och snart blir de grillat :D mums!!

Får se iaf jag hinner skriva något sen när vi kommer hem, beror på hur sent de blir. annars hörs vi imon igen:)

PUSS!

Party morsan!

blir inga fler uppdateringar här under kvällen :)

Ikväll blev jag visst party morsan lite sådär spontant bara hoho ! Gott väder och hög musik lockade mej å madde lyckades få med mej ;p
Noel va mer än välkommen upp till morfar.. fanns en moster där uppe som blev överlycklig av att få en liten nattgäst så han är i mycket goda händer och får va me dom på lite påsk firande ist :)

Just nu e vi hemma hos mej och håller på att göra iordning oss.. eller a jag e långsamast som vanligt.. sitter i underkläder me en turban på huvet å har duschat å har precis diskat å blir lika våt som i duschen då så e ingen ide å ta på sej kläder förre haha... Men mina vänner e vana, jag festar allitd halva förfesten i underkläder eller handduk haha!!

Men nu ska jag umgås me Maddusch och öppna vinare;D hoho

Ha en  fin påskafton!!! ♥

Vi sov ut lite...

Vi tog sovmorgon idag ända till kl kvart över 10 ;D haha... första gången vakna Noel vid 7 tiden, så de va ingen tidig 5 morgon som jag trodde de skulle bli.. men sen somna vi om igen en stund som sagt :P

Just nu sitter jag å käkar frulle... blev ägg å bacon idag... jag har aldrig varit en frukost människa och har ofta tyckt att de e ganska jobbigt att äta på morgonen och måste vara vaken ett tag först.. därför e de ju bra att vara mamma ledig för då behöver man inte stressa i sej frukost eller hoppa över den när man ska stressa till jobbet ! :P  Men sen hinner jag ju inte äta frukost varje dag nu heller, men de beror ju inte på mej själv utan de får jag nog skylla på stackars Noel ;) haha

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.. det är sol och blå himmel så ut ska vi iaf:)
Funderar på att ringa hans gudmor snart och se va den lilla familje gör ! :)
Vi får väl se...


Ska iaf börja me att få kläder på oss.. Noel får nog bli lite finklädd idag oxå när de e påskafton å allt ;D Får se va de blir..
Glad påsk på er  ♥

Zzz dax ....

Nu tänkte jag bege mej mot sängen faktiskt... långfredag var de ja, de har faktiskt kännts som en jäkligt lång dag haha!!
Vart på väg in i sängen i över en timma nu.. vadå seg på att komma iväg ? haha
Hade det inte vart för energi kicken jag fick innan av min frukt så hade jag nog deckat för länge sen..
Hur gott va inte de där då? ;P Trodde jordgubbarna skulle vara typ sura och smaklösa nu, men nej dom var gooda.. helt klart värda sina 10 kr på kvantum ;D


Okej då jag fuska me några Anthon berg godisar innan oxå och en ruta mörk choklad.  Så tro inte att ja va så jävla duktig och bara satt här och åt frukt! ;) haha

Men nu blir de att gå och borsta gaddarna och sen krypa ner jämte min lilla kille som sover i mammas säng ikväll :) Latheten tar över ibland och ja låter han därför sova där i ist för sin. Nu har jag ju testat att ha han i sin säng och han sov ju lika bra där som på sin plats i den stora sängen.. tror inte han märkte speciellt stor skillnad haha.. va nog mer jag som gjorde de, de är skillnad på att vända sej om å strecka ut armen och stoppa in nappen på morgonen ist för att man ska gå upp till hans säng å göra de..som sagt, latheten tar över ibland ;)


Igår på dagen fick Noel föresten vara drake ;D Ingen påskhare här inte.. jag har en liten drake ist ;)

 

 

 

G o d  N a t t ♥


Finn felet !

När man har godis hemma som är äldre än sitt barn.. är något fel då?;) höhö
Jag har två stycken expedit hyllor ifrån ikea i vardagsrummet, och i ett av "hålen" har de blivit ett slags godisfack.. allt gotte har hamnat där :p
Å jag har haft en ganska så stor skål som blivit fylld me godis.. som ofta matade mina vänner men oxå soptunnan ett par gånger.. de va inte ofta den mata mej iaf haha.
Jag är sån att jag köper godis, tar några när de e nytt å sen glömer jag av de eller inte är sugen på de!

Nu ikväll tittade jag in i "hålet" för att se ifall de fanns någon mörkchoklad, vilket de gjorde, två st till och med, en me mint och en me apelsin..  Och så titta ja i den där förbaskade godis skålen oxå.. den va helt full, me STEN hårt godis hahaha.. de har legat där i sen jag var gravid faktiskt.. mhm ! !

Sen har jag en svart liten plåtburk som står framme jämt som de står godis på.. oftast får de vara godis med papper på där i, för de håller längre :) Och nu när de e påsk så har jag även framme en liten vit plåtburk som de står godis på me gul text, där i ligger de nu lite påskgodis.. hoppas de äts upp haha.
För i "hålet" låg även två stycken chokladtomtar.. dom kanske snart får besök av två påskharar som vi har hemma i choklad nu ! ?haha


Soptunnan blev nog glad höhö!

 

Godis me papper är bra :)

 

Man måste ju ha påskgodis :)

 

Så jag har kommit på att jag använder godis som inredning haha..  de ser ju gott å färglatt ut.. e mkt finare med en skål full me godis på bordet än en tom skål.. eller hur ? ;)


Solig långfredag!

Innan när Noel vakna innan så fick han lite mat och sen begav vi oss ut i de fina vädret :)
Först gick vi till knalleland för vi hade en rabatt kupong på HM + att vi hade fått en present kort :p
Så Noel fick en jätte söt dress som va en body, byxor å mössa och en t-shirt me en smurf på.. får visa sen när de e batterier i kameran, den ligger just nu på laddning !

Sen ringde vi och kolla vad mamma gjorde och hon var hemma å skulle precis gå ut och sätta sej på gården.
Så vi tog oss en promenad dit i värmen, herregud ja höll på att svettas ihjäl där ett tag haha!
Sen fick Noel gosa me sin mormor och moster en sväng och charma alla på gården så klart :)
Vi passa även på att bytta i Noels vagn så nu har vi även fått ta bort fårskinner för de e alldeles för varmt me de, så mamma la ner ett litet gott lakan bara och sen har han en tun filt till, och de va alldels lagom, Noel verkade tycka de va mycket skönare då han slockande direkt när vi började gå hemmåt... han va helt genom svettig innan när vi kom till mamma... 
Så på hemvägen fick han bara ha sin tuna heldress och en tun filt på sej :)  Behöver inte ens jacka idag på honom... härligt me värme!! :) Skulle nog vara lika gott imorgon ! :)

Noel verkar trött så han gav upp redan kvart över 7 i min famn här i soffan.. försökte verkligen hålla han vaken men de va omöjligt.. mkt skönare när han håller sej vaken lite längre som igår för då sover han ju längre på morgonen höhö ;)   Så nu när han somna i vanlig tid så blir de säkert frukost vid 5 imorgon..

Jag själv sitter här å käkar lite grönsaks soppa just nu :) I den fick de idag bli morot, palsternacka, majs och vitkål  :) Jag tycker själva spaden är godast hehe ;)  Gjorde även en bunke me pizza sallad av vitkålen :) Så gott!!

Nu blir de soffhäng resten av kvällen! :)

Vinn priser som jag gjorde:)

Vill du vinna fina priser? :) Jag registrera mej hos Mr Deal och bara genom att registrera mej och svara på några frågor som gick jätte fort så fick jag 100 kr på bubbleroom :) Sen kan man vinna fler priser :)

Gör det du oxå ;
http://se.mrdeal.com/prize/link/dfpdpc
Registrerar ni er så hjälper ni mig att vinna fler priser och gör ni sen samma sak så kan dina vänner hjälpa dej till samma sak :D

Kom ingen å registrera dej nu :D Går skit fort ! Jag hitta länken inne hos min kompis Sannas blogg :)


Låång sova.

Först nu vakna Noel haha.. han tog en låång sova nu på låång fredag antagligen ;)
Så nu blir de lite mat och sen beger vi oss ut i solen ist !


Lååång fredag!

Undra ifall denna dagen kommer kännas längre ? ;) höhö.. De trodde jag alltid när jag var liten att denna dagen va längre då den hete lång fredag :P

Vi är iaf klara för dagen här sen ett bra tag tillbaka... Idag sov vi till 8 innan de va dax för första frukosten, så ingen jätte tidigt morgon idag, men han la ju sej 2 timmar senare än va han brukar :)
Och på tal om att sova.. han sover nu igen.. la han i sängen medan jag skulle ta på mej och börja då plocka iordning lite i bombnedslaget som har ägdt rum i sovrummet höhö.. och vips så sov han.. har gjort det en timma snart..wow.. han som brukar vakna efter typ 20 min när han får ligga själv i sängen nu förtiden:p E ju bara vagnen som funkar för långa sov stunder nu annars... men jaja får la se när han vaknar :)
Då blir de nog lite käk igen och sen ska vi ge oss ut på dagens första promenad :)

Oj nu låte de som han är på g där inne..bäst att gå och kolla :)

ha en bra dag!
Puss!

Mini <3

Fick en mapp me bilder på Noel ifrån min syster som hon hade... åh sicken liten Noel de va där i.. har han verkligen varit så liten?

Samma dag vi kom hem från bb :)

 

 

 

Med morbror =)

 

Med moster :)

 

 

 

♥♥♥





Kvällens bildbomb!

Noel redo för kalas:)

 

 

Mamman redo för kalas :)

 

 

Redo ihop :)

 

 

Invigde nya jackan :) Lite stor, men glad att vi tog st.68 i den för nu kan han ha den ett bra tag, och ja rekomenderar att ifall ni ska köpa en likadan att ta en storlek större för att kunna ha långärmet under:)

 

En bit av släkten

 

 

Fina killen ♥

Babyträff :D

 

 


Kalas kväll !

Innan idag så tog vi oss en promenad till stan.. men blev bara ett ärende på banken och sen gick vi hemmåt igen.  Så var hemma vid lunch tid.. då blev de mat och sen lite lek me Noel :)
Sen la vi oss i sängen och glodde på film och efter en stund somna vi båda två ;)
Vakna först strax efter 4 haha ! Då började vi göra oss iordning för att åka på kalas hos pappa/morfar :)
Noel har varit väldigt stilig idag.. men de e jobbigt me stiliga kläder, så skjorta bara åker upp hela tiden, tacka tusan för de finns body.. men jaja de e ju inte varje dag man är på kalas, så idag blev de jobbig skjorta;)
Vi fick gör god mat, stor påskbuffe me allt möjligt ! Noel hoppa runt från famn till famn som vanligt :)
Inget mej emot och inte han heller verkar de som.. så uppmärksamhets kåt som han är så! haha
Men favoriten är nog ändå moster Hanna, där trivs han som fisken i vattnet, och även om han va gör trött när vi skulle åka hem så kan han ändå inte låta bli att ge henne världens leende när vi ska åka :D!

Kusin Cornelia fick han leka me oxå såklart ;) Kul att de bara skiljer ca 2 veckor på dom.. Dom hade bebis träff som slutade i sympati gråt :P
Och när hon käka så skulle ju självklart han oxå ha mat.. inte kan man låta han vara utan mat ifall de ligger en annan bebis å käkar, nej då!  Efter maten blev han gör trött å total slockna i soffan, han e ju van vid att somna vid den tiden så kl började närma sej halv 8.. men ja va "elaka mamman" efter en stund och väckte han igen och han orkade då hålla igång en stund till ;)

Och vi kom hem en stund efter 9 tiden.. då blev de ett sista kvällsmål och sen hopp i säng.. där han slockande på två röda ungefär.. trött liten kille :)


Släpper en bild bomb i ett nytt inlägg ist ;)



Svalan

Som ni vet så är ju Noel med i bokklubben gooboken som vi gillar väldigt mycket :)
Men för ett tag sen fick vi ett erbjudande ifrån en bokklubb som heter Lilla Svalan, och då fick vi välja två böcker och en leksak för endast 35 kr. Och det som är bra med den klubben är att man behöver inte får hem böcker hela tiden utan mår får en tidning så bestämmer man själv ifall det är något man vill ha den månaden.   Med det erbjudandet vi tog så behöver vi bara köpa två böcker för minst 69 kr inom 6 månder, och de lär vi ju göra :)

Jag hitta mina favorit böcker där, Barnkammarböckerna :D Så Noel fick självklart två såna, och sen en trä låda där man ska stoppa klosar i rätt hål.. riktigt fin var den!! :)

 


Godmorgon torsdag!

Noel hörde väl min önskan igår och vakna inte alls lika tidigt idag ;) Vi gick upp första gången halv 9 idag ! ;D Men han vakna vid halv 8 första gången, men jag stoppa in nappen och blunda nån minut och sen när ja skulle gå upp och hämta mat så hade ungen somnat om igen haha! :P

Nu ligger han här jämte mej i soffan och tjötar på och sparkar på mej me sina små ben.. gör faktikst ganska så ont haha! Så ska väl ta och förflytta oss in till duschrummet så jag får en dusch och sen på me lite kläder på oss båda :) Sen tar vi oss nog ner till stan en sväng, ska se ifall min bank tant finns inne på banken idag.. ska prata lite me henne :)
Än så länge ingen sol.. hoppas den kommer fram ! :)

PUSS!

Happy hour !

Puuh vet inte ens varför jag sitter här fortfarande, vart trött hur länge som helst.. mhm...

Vi har iaf haft en bra dag.. lite shopping åså av början av dagen:) Sen kom pappa s och lekte med oss på em.. Oj va glad Noel var idag när han va här.. skratta en massa och och gjorde även några skratt med ljud, de va typ tredje gången som han gör de.. låter så härligt!! ;D

Sen på kvällen tog jag och Noel en powerwalk ute på våran vanliga runda, och gick sen till affären och handla mat :) Vi va inte hemma förrän vid 8 tiden så Noel fick vara uppe ända till 9 idag :p
Tog ett bad när vi kom hem och sen mat å sen sängen.. får väl se ifall han väljer att sova en timma längre imon oxå då? haha.. tror inte de, men kan ju hoppas .. hade vart skönt ifall han sov till 8-9 å valde frulle då, de har han gjort ett par gånger.. men ofast är de mellan 5-7 som gäller för honom nu och sen somna om 2-3 timmar efter de:)

Imon på dagen får vi se vad vi hittar på.. och på kvällen ska vi upp till pappa och fira lite då han fyllde 48 i måndags:)  De ryktas om påskbuffe, och de låter ju inte fel :)

Idag hade Noel sin heldess som de står Happy Hour på.. kommer ihåg när ja köpte den (på tradera) så tänkte jag, oh tänk när han kan ha den , så stor han kommer vara då.. och nu är vi redan där :P Knäppt!
Och alltid dessa händer i munnen nu förtiden ;)


Noel fyndar :)

Äntligen fick ja mejl om att jackan hade kommit in.. så självklart gick vi till Lindex.. ja fick fråga om den för dom hade inte ens packat upp den höhö;)  Sen hitta vi två fina pyjmas på rea 50 kr styck. Den till vänter har han i en mindre storlek, men gillar den. Och försöker alltid köpa pyjamas på rean för de är ju ändå plagg som man inte direkt visar upp ungen i :P Då behöver de inte vara speciellt dyrt :P  Heldressen är oxå en vår/sommar nyhet.. korta armar&ben, och tunt skönt matreall :)  Alla kläderna tog vi i st 68 så blir bra till sommaren:) Sen hade jag en kupong på 30% rabatt en vara så de tog vi på heldressen och sen var de tag 3 betala för 2 så fick ju en pyjamas på köpet . . Så alla saker för strax under 300 kr :D

 

Inne på ekohallen hitta vi ännu en pyjamas för ynka 20 kr, som hittat ju haha :D

 

 

Sen nere i stan så hitta vi två par byxor, oxå dom på rea :) Dom blå på barnaffären Midos och sen mjukisarna inne på åhlens :)

 

Så ja lillkillen har fyndat bra idag tycker jag :D


Hej :)

Idag tog vi oss först en sväng till knalleland för att gå till Lindex då som hade fått in jackan nu som jag ville ha till Noel, så de blev den och lite andra grejer som jag kan visa ikväll :)
Sen kolla vi runt lite mer och gick även till Ekohallen och fixa lite grejer, sen hem och lämna sakerna.
Vidare ner till stan till pappas jobb och sa hej, och sen kolla lite i stan oxå.. sen blev de snabba steg hemmåt då vi glömde av tiden lite och Pappa S skulle komma kl 4 och när vi va i stan så va plötsligt kl 5 i fyra..  men vi hann endå för han va oxå lite sen hehe. men han hann faktiskt förre oss :P

Men skriver lite senare ikväll igen :)  Ville bara titta in och säga hej :)

PUSS!

Noel i sin säng...

Som ni kanske kommer ihåg så skrev jag i måndags att Noel skulle få testa att sova i sin egen säng .. så ni kanske undrar hur de gick:) ?
Då kan jag tala om att det gick som jag trodde.. kanon bra :D
Han somna strax innan 8 som vanligt, va inne och kolla till han ett par gånger innan jag själv gick å la mej å han sov varje gång... runt halv 6 vakna han å ville ha frukost och då fick han komma å käka i min säng och där fick han sen somna om :)
Så nu vet jag att han klarar av att sova i sin egen säng utan problem :) Min duktiga kille!!

Men när Noel sover i min säng så sover han ju egentligen inte jämte mej utan han ligger ju på andra sidan sängen i en hel 90 säng för sej själv haha.. så kanske inte blev så jätte stor skillnad att sova i sin egen säng eftersom han inte har legat precis jämte mej sen han va jätte liten.. han har alltid klarat av att sova för sej själv :) De enda han har behövt är att man bullar upp me lite filtar å kuddar runt honom så går de kanon :)

Hur kan jag ha fått en så snäll pojke? Han fick iaf sin mors intresse.. att sova ;) höhö



usch...

Nu har jag skickat in min svenska deklaration och har suttit me den norska nu ett tag och inte riktigt gjort klart den,. tycker de va skit krångligt när man inte fattar allt.. men ska la försöka få klart den imon så den kommer iväg....

Nu ska jag iaf gå in och lägga mej i sängen... har suttit här i soffan ett tag nu å haft gör ont i magen=/
Känner mej lite halv konstig, de bara kom sådär!! :S
Hoppas verkligen inte de e magsjuka eller nåt sånt.. då dör jag !!!
Hoppas de försvinner när ja går och lägger mej nu.

Imon skulle de nog inte vara lika mycket sol som idag utan moln, men värmen skulle nog finnas kvar där. Får väl se vad vi vaknar till för väder imon =)

God natt ♥

Tävling!

 

Var med du oxå genom att besöka hennes Blogg


Mitt lilla äpple.

Vi åkte upp till farmor en sväng sen iaf... Noel va jätte trött men ville hålla han vaken så han skulle sova nu ikväll.. vi åkte dit upp vid 6 och han va go å glad en stund å sen blev han tröttare å tröttare å försökte verkligen hålla sej vaken men total decka till slut i farmors famn haha.. han märkte inte ens är ja krängde på honom tröjan å mössan, sov på min axel ner till bilen och märkte inte heller när ja satte ner honom å spände fast honom.. lilla fis!!
Väl hemma så vakna han till när ja byte till pyjamas å va go å glad, å sen fick han lite mat och sen somna han i sängen igen :)

Själv sitter ja å kollar på desperate housewives nu,  dock reklam precis nu :)

En av dom grejerna som vi hämta i mammas källare igår va en tröja me tillhörande mössa me små äpplen på som min farmor stickade till min yngsta lillasyster när hon va liten.. och de kunde Noel ha nu, lite stort så funkar ett ett tag till:D Jätte fint var de ...

 


Fun fun fun...

Ska vädret fortsätta så här så lär jag bli en dåligare bloggare än vad jag redan varit haha...
Men inte tusan orkar man sitta inne och blogga när de e sommar väder ute? ;D Så ja här kommer nog uppdateringarna inte bli lika många längre... men försöker ju iaf gå in och skriva några gånger per dag :p

Idag var vi först ute på förmiddags promenad med madde vid 11 tiden och redan då var de gör varmt ute :)
Sen hem till oss igen å efter en stund kom även Sandra och Malle förbi... sen när Noel käkat åså så gick ut igen och började gå mot stan där jag skulle möta upp Natha på vägen :)
Sen gick vi till city, ja köpte lite sallad å dricka.. satte oss i parken och tjöta och bara njöt av solen :)
Noel måste bara älska detta värdet oxå, gör glad att få åka vagn så mycket :D

Och nu var de inte så länge sedan vi kom hem... Noel har precis käkat och som de känns nu så är de nog någon som behöver en ny blöja snart ;)
Började fisa en massa när han käka, lukta ju värre än när en stor karl fiser hahaha!! och nu för en stund sen så kom de nog något mer än bara fis!  (intressant info va?) haha

Sen vet ja inte riktigt vad vi ska göra.. kanske kolla ifall farmor är hemma och åka dit å hälsa på en sväng ? :)  Får la se...
Idag är de iaf Desperate housewives på teven då de måste vi ju se, eller jag :P .. Enda serien ja följer nu ju, har tappat alla dom andra :P

Men du.. vi hörs lite senare ;)


hejj :)

lika soligt å härligt idag :D vi vakna första gången vid 7 och redan då såg de ut som en rikgtig sommar morgon :D
just nu käkar Noel, jobbugt att blogga me en hand haha... sen ska ja hinna äta lite oxå å sen på me kläder, vid halv 11 kommer madde å då går vi ut och går :)
Sen börjar hon jobba vid 1 så då får vi se vad vi hittar på... blir en ute dag iaf :D

har ni oxå sommar väder his er ??=)
ja hoppas ju på att de kommer bli lika gott som igår, över 20 grader och nästan ingen blåst :P

Puss!!!


Love!

Skriver mer imon ist..

Puss ifrån oss ♥


En försmak :)

Vädret har verkligen bara blivit bättre å bättre dom senaste dagarna och idag har de varit den bästa dagen på året än så länge :P Blå himmel med strålande sol och mellan 20-25 grader.. så jäkla underbart!! Så de e verkligen en försmak på sommaren!! :D Och som dom sagt så är de sånt väder vi ska ha nu hela påsken..*hoppas* !!

Vi gick iaf ut vid 11 tiden och då gick vi och köpte frimärken och posta paket. Sen började vi vandra upp mot sjöbo till bvc för första föräldraträffen:)
Kolla på klockan och den va bara 11 (trodde jag) så jag tyckte att vi hade en massa tid kvar ju då vi inte skulle va där förrän vid 1, så vi gick lugnt uppåt och sen satte vi oss på en lekplats och sola och jag läste lite i en ny bok... helt plötsligt fick ja en konstig känsla och kolla på klockan.. 12..mhm.. när hade jag denna klocka senast ? Jo när de va vintertid!!!! Klockan va 1 hahaha.. blev en jävla fart sen sista biten å vi kom 10 min försent.. ja som trodde vi va ute i en jäkla go tid haha!! typiskt!
Där var de iaf en massa mammor och bebisar + att 2 st hade med sej sina sambosar.  De blev iaf 16 bebisar i våran grupp, så riktigt många.. kul och trevliga människor :)
Jag trodde de skulle va lite som när man gick på kurserna på mvc att de bara skulle vara å sitta å lysna, som tur va var de inte så!! :D Utan hon bvc tanten prata lite och ställde frågor till oss ist, så alla fick berätta först namn å ålder på bebis å sen hur förlossningen var och hur man nu känner när man är mamma:)

Sen när de va slut så gick vi hemmåt vid 3 tiden och jag sprang in och slängde i mej lite mat bara som va kvar sen igår, så efter ca 15 min så gick vi ut igen och möte min mor vid hennes jobb och gick med henne hem till henne och satt utanför ett tag och bara njöt av vädret och tjöta å gav Noel mat :)
Sen gick vi ner till källaren där vi skulle hämta lite grejer till Noel, kan visa dom imon!
Och sen skulle vi gå hemmåt och fick då följe av mamma som skulle gå ner till city och även passa på att vara ute lite nu när de va så skönt :)

Nu har Noel somnat och jag är helt slut jag oxå.. så ska väl se ifall de finns något lätt å äta och sen kolla lite tv. .för en gång skull så kommer jag ju ihåg att det är En unge i minuten idag som jag missat flera gånger nu i rad !:P
Ska se om ja kan få upp lite bilder från dagen sen oxå =)

PUSS!

Hej hej!!

Nu tänkte jag strax ta på oss och ge oss iväg ut.. det är klar blå himmel och sol precis som dom sagt.. kanon!!:)  Så de blir en härlig promenix...
Först ska vi gå förbi knalleland bort till pressbyrån å köpa frimärken till lite tradera paket och skicka iväg dom.. sen vandrar vi väl upp mot sjöbo för föräldra träffen på bvc! :)  Hoppas de e något kul folk hehe

Så vi blir väl borta några timmar nu iaf :)

Hoppas ni har lika fint väder som vi har idag ! :D

PUSS!

Gose mun

 

Jag skrev ju för ett tag sen att Noel har börjat göra dreggla ganska så mycket och har kommit på att man kan göra bubblor av de oxå haha.. Här har jag fångat hans mun in action !! haha.. man ser till och med bubblan som är på väg ! :P


Jag och min fina <3

 

 

Ja, de är jobbigt att stänga en byrålåda ;)


så ser veckan ut än så länge ! :)


Mat klocka?

Ibland kan jag komma på mej själv om att jag inte har käkat..  borde egentligen va vrål hungrig men på något sätt så tänker min kropp bort de för jag har så mycket annat å tänka på.
Är först nu på kvällen när Noel har somnat och jag sätter mej ner och tar de lugnt som jag kan känna av en viss hunger å kommer på att jag inte käkat..
Och de va precis de jag kom på nu,  idag har ja druckit ett glas cola å käkat en riskaka å sen druckit lite vatten.. mhm bra där! NOT !
Och tror ni jag laga nån mat igår kväll när jag skrev de.. nej! Jag orkade inte och gick å drack ett glas mjölk ist innan jag gick å la mej! :S
vissa dagar undrar jag hur jag orkar alltså...  måste verkligen bli bättre på de där me maten, försöka ta mej tid och börja prioritera de när jag har lite tid över när Noel sover eller tycker de är ok att leka själv en stund!
Borde skaffa mej en mat klocka me alarm eller nåt !! haha

Så nu mot köket för att fixa något å käka! :)
Tipsa mej gärna me snabba å enkla recept om ni har några, men just nu får dom inte innehålla potatis, pasta eller ris! :P


Härlig vår dag med vit skog!

oh vilken dag de varit!! vädret blev bara bättre och bättre!!
Så efter pappa hade bytt däck så åkte vi hem och hämtade vagnen och tog oss en promenad på lite me än 1 timma i solen nere på skogsvägen!!:)  Och skogen börjar bli riktigt vit nu, och inte av snö (tack för de!!) utan av massa vitsippor :D Vi va tvugna att plocka några med oss så klart som står i ett glas här hemma nu;)

Var även fotbollsmatch här idag på arenan.. Elfsborg - AIK som slutade 2-2 . . mhm.. !  Även det ett stort vårtecken när de drar igång här.. oj va folk de var.. hade varit ca 10 000 personer där inne och kollat på dagens match :) Ja å Noel brukar stå i fönstret och kolla på alla folk sen när dom ska åka hem.. herregud de e folk över allt då :P

Efter promenaden gick vi iaf och handla lite oxå..  jag köpte en isglass..mm gott!

Så oj vilken härlig vårdag vi har haft med massa vårtecken omkring oss :D !! Imon ska ju vädret bli ännu bättre, vad kallar vi de då? Tidig sommar? höhö ..  Då ska vi få föräldragrupp som börjar imon på bvc, spännande!:) Blir att vi tar en promenad dit upp då, börjar kl 1 så de va en bra tid :) Imon ska vi prata om "Den första tiden" Får väl se ifall de är något att ha :)

Nu ska jag nog göra lite mat.. Noel sover..i SIN säng !!! :P Får väll se ifall han klarar att sova hela natten.. men skönt att han somna på första försöket jag lägger honom där :) Duktig kille !


Hos far...

Sitter just nu uppe hos far... byter till sommardäck som jag nämde innan... eller ja jag byter inte utan de gör min snälle far ;) hehe.. Själv sitter jag i soffan å nördar me datorn och vaktar min sovande son som har somnat här jämte mej.. skönt att han somna lite så slipper han bli övertrött sen :) hihi...

Riktigt gott väder var de ute oxå.. så jag hoppas ju på att vi ska hinna med en promenad sen.. om inte så vet vi att de ska bli kanon väder imon å då blir de bane mej att gå ut och gå !!:)

PUSS!

Godmorgon - Godförmiddag?

Hej sovmorgon!! ;)
Idag tog vi en rejäl sovmorgon höhö.. Noel käka inte frukost förrän kvart i 7 idag:)  Så att sova från halv 8 till kvart i 7 är bra ! Sen somna vi om båda två och gick inte upp förrän kvart över 11 idag..

Nu har Noel käkat igen precis och vi tänkte gå och ta på oss kläder nu..
Idag lyser solen me lite moln bara.. så vi ska åka upp till pappa/morfar och byta däck om ett tag !
Sommardäck.. woho !  Ännu ett steg närmare årstiden vi vill åt ;)
Fast ibland kan jag tycka om våren mer än sommaren... iaf dom dagarna det är steeekt het ute.. då gillar jag nog våren mer.. en sån där dag när det är sol och de precis börjar bli grön överallt och man kan gå ut i en lite tunnare jacka eller tröja bara :) Dom dagarna gillar jag !

Sen får vi se ifall de blir något besök hos Teresa å dom, hon ringde innan och kände sej lite snorrig åså, men vi skulle höras om några timmar å se ifall de blivit bättre... vill ju inte smitta ner lilla knorren! =)
men kan ju även vara något som är nu på morgonen oxå bara.. hon har ju bara 2 veckor kvar nu sen ska bebis ut, så då kan ju kroppen spöka lite med en :) Vi hoppas på ett april barn.. ja å Noel har gissat på 21 å 28 eftersom det är våra egna födelsedatum höhö!;)

Sitter just nu och smygtittar lite på den lilla fisen som ligger på sitt laban täcke på golvet me sin fisk mobil ovanför sej... han små grina för en stund sen, men sluta bara sådär.. då titta jag på honom å då låg han och små prata me fiskarna ist haha! Han insåg väl att dom kanske var liet kul iaf då..
Men nu ska han få kläder på sej.. så mot favorit platsen..skötbordet :D


Funderar på att göra Noel sällskap.

Har haft den tanken i huvet en bra stund nu men inte kommit iväg till sängen för de..mhm.
Snacka om att mitt liv skulle gå under ifall jag inte hade min dator?! Ibland önskar jag dock att jag skulle glömma den hos någon eller att den för just en dag inte gick att sätta på . . haha..  nej nu tänker jag bort den tanken lika fort som den kom ! 

Sitter iaf och gäspar en massa så borde egentligen ligga i sängen. Ångrar mej nu att jag inte lysnade på pappa S när han va här och sa att jag borde gå och lägga mej i tid ikväll.. mhm.. i tid var nog för en stund sen ;)  men men, man kan inte va bäst på allt !  Jag är inte bäst på att lägga mej i tid, men på mycket annat ;)

Imon ska vi upp till pappa å dom igen och få på sommar däcken.. som egentligen redan nu ska sitta på bilen enl lag.. men ja vi är lite lagbrytare då ! ;)
Sen ska vi nog åka ut till Teresa+familj i sandared ifall solen vill vara våran vän imon, och där blir de nog lite grill isf!  Förslaget ligger öppet just nu  iaf.. så vi hoppas på S O L !
På måndag ska de iaf bli 17 grader.. så blir den nog varmt i solen :D ! N i c e !!




Orkar man de?

Vi har haft en bra lördag här hos oss  :) Vi gav oss ut på en promenad innan och de blev upp till pappa å dom, där fick vi lite lunch (jag) och sen hjälpte moster Hanna Noel så han oxå fick lite mat ;)
Sen blev vi kvar där en stund tills Noel blev övertrött och inte riktigt kom till ro så de fick bli vagnen hem igen :)
Väl hemma så gick han me på att ligga i gymet en sväng så jag fick diska fort :) Och sen slog vi oss ner i soffan å myste å han fick lite mat.  Och efter en stund så dök pappa S upp !
Så fick Noel ha pappa tid, båda två somna i soffan!! haha
Sen när Noel vakna då va han lite halv kinkig, tror de kör lite i magen på honom me den nya maten, får hoppas de går över snart :) Sen bada vi honom å då blev han lika glad som vanligt den lilla fisken!
Sen fick han mysa i pappas famn i sitt badlakan, å där fes han flera gånger höhö, som tur va var de bara luft ;) Men de va väl den han ville ha ut.. så sen va han glad och vinka av pappa me ett leende:)
Då blev de kvällsmat i soffan och sen in i sängen där han somna ganska så fort strax innan 8 !

Jag sitter och halvglor lite på tv, just nu Pansionärs jävlar, haha dom e ju helt knäppa, å de e så kul att se folks miner:P  Å sen grejar jag väl lite på datorn oxå..
Men de ja sitter och funderar på är om man skulle orka fixa något å käka ?


Vi vill ha sommar!


Noel shoppar :)



Detta shoppa Noel igår ! ;)  Slut rean på lindex så alla 3 plagg fick vi gör 90 kr ihop ;D Kanon ju! Byxorna har vi kollat på flera gånger för jag gillar färgen men aldrig köpt, nu fanns dom på rean, dock i st 68 så dröjer ju ett tag innan han kan ha dom :)
Sen är de vad vi fick i vårat Gooboken paket denna månaden:)
En hård bok me annat matriall i som man kan känna på.
En mjuk bok där katt ansiktet sticker ut ifrån boken och sen åker me då de är ett hål där i öppningen, sen är de små lukor i boken som man kan lyfta på och sen två sidor som prasslar.
En liten röd katt som är en skallra.
Och en bok till mej om barnens utveckling !

Jag gillar verkligen gooboken. Man får alltid jätte fina saker av dom. Gillar att de alltid är en sak med och inte bara böcker och att även mamman/pappan får en bok oxå :)


Zzzzz

 

Noel blev lite grinig och tänkte att han säkert va trött, så la han i sin egen säng och mycket riktigt så somna han ;P Funderar på att prova å låta han sova där i inatt? Vågar man "klippa en bit av nagelsträngen" tro? hehe..

Iaf som han ligger på bild 1 låg ha när jag gick å duscha å som på bild 2 när ja kom tillbaka ;D

 

Nu ska jag väl vänta på att han ska vakna så tar vi på oss och går ut :)

 


Rock around the clock.

Här har vi startat dagen på ett bra humör både jag och Noel. Först starta vi kl kvart i 7, men de ville inte mamman, så Noel fick gott ta och somna om när han fått frukost ;) så vi sov vidare till halv 10 sen ist :p

Nu har vi fått frukost båda två igen och jag glor lite datorn och Noel jobbar i gymmet ;P
De märks att han börjar tycka de e lite små kul å ligga där nu, för han tittar me stora ögon på sina kompisar å slår till dom då och då... men för långa stunder funkar inte för då känner han sej ensam ;) Sällskapssjuk? Ja!

Tänkte väl att vi ska ta på oss lite kläder om en stund så får vi se vad vi hittar på .. ska iaf ta en promenad. Ingen sol ännu, men kanske kommer? Vet iaf att de skulle bli bättre väder imon :) Och nästa helg skulle sommar värmen komma.. vågar man hoppas på de?!;) hehe

Hoppas ni får en bra lördag !:) ♥

3U


Klokt djur.

Här sitter jag fortfarande.. de där jälva photoshop är beroende framkallande ;) höhö

 

 


Varma chokladmuffins med inbyggd chokladsås

Du ska ha;

4msk rumsvarmt margarin
55g strösocker
1stort ägg
85g vetemjöl
1msk kakaopulver
55g mörk choklad
florsocker att pudra över

Gör så här;


1. Placera papperformar i en muffinsplåt eller ställ dubbla formar på en bakplåt
2. Vispa margarin, socker, ägg, mjöl och kakaopulver slätt med en elvisp. Vispa inte för länge.
3. Fördela hälften av smeten i formarna. Gör en grop i mitten av varje kaka och tryck ner en chokladbit. Fördela resten av smeten ovanpå.
4. Grädda i 190° varm ugn i 20 min eller tills muffinsen har höjt sig. Låt dom svalna i 2-3 min innan de serveras varma, pudra med siktat florsocker.


(Eftersom jag inte åt som direkt när dom var klara så värmde jag lite snabbt i micron, och det funkade oxå. Dessa recept står i g ist för dl, finns på internet att kolla måtten ifall man inte har en köksvåg hemma)

Vit kladdkaka

Du ska ha;

2 ägg
2 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
2,5 dl vetemjöl
3 msk apelsinjuice
100 gram smält vit choklad
100 gram smält smör

Gör såhär;

Rör ihop ägg och socker. Sikta ned vaniljsocker och vetemjöl.
Tillsätt apelsinjuicen, den smälta vita chokladen och det smälta smöret.
Rör smeten slät och fin med en slickepott.
Häll smeten i en smörad och bröad form (att ströa med coccosflingor är kanongott!).
Grädda i mitten utav ugnen, 150 grader, ca 20-30 min.

(Jag hade ingen juice hemma så jag hoppade över de, och verkade funka endå;) Jag tog coccosflingor och de var mums!!)
Receptet hittade jag hos Anna

Sega jag.

Nu har jag precis käkat lite... ja för innan när jag skrev att jag skulle gå å fixa lite mat så blev det ju självklart inte så, jag fastna me datorn och 15 min senare så vakna Noel ändå haha!! Då ville ju han ha sällskap och bli underhållen och sen efter ett tag så blev han lite grinig, verkade nästan som han hade lite ont i magen.. kanske kan han få de för vi har börjat köra ersättning 1 och 2 ihop 50/50... de märker vi väl imon ifall han är likadan.. men va bara nu en stund på kvällen, men blev bättre efter ett litet bad :)

Han somnade iaf vid halv 8 redan.. och då fastna jag i datorn igen.. herregud va klockan sprang iväg haha.
Men nu har jag iaf fått i mej lite i magen å sitter nu helt propp mätt ist ! :S

Nu ska jag gå och hämta muffins boken och lägga ut recepten som jag lovat flera gånger nu.. fy frida! haha
Men man får ju alltid skylla på att man e en upptagen mamma ;)

Har iaf suttit här i soffan å myst me massa tända ljus och Lars Winnerbäck i högtalarna och grejer lite i photoshop åså :)

Nej boken vare ja


bank bank bank .....

De är någon som sitter inne i mitt huvud och bankar känns det som.. usch.. spännings huvudvärk.. inte okej!
Men börjar bli något bättre nu iaf efter att jag tog en alvedon och drack massa vatten.

Vädret blev inte sådär jätte kul innan iaf, men vi gav oss ut en sväng endå.. tog oss en runda förbi knalleland oxå och tittade på lindex, där fick Noel ett par brallor, en huvtröja och en vanlig tröja. Rea:p Lägger upp dom i ett annat inlägg.
Sen traska vi vidare ut på en riktig promenad ist... Va ute och gick i 2 timmar.. så länge var de gör länge sen jag gick :P Men de va skönt och svettigt ;p
Hög musik i öronen och en nöjd sovande Noel :) Sen gick vi förbi macken oxå för vi hade fått en lapp om att Noel hade fått paket ifrån Gooboken :D Åh ja älskar deras paket, ska vissa sen oxå vad han fick:)
För en gång skull kom jag ju ihåg att kolla posten innan vi gick ut, brukar annars göra de när vi kommer hem å blir lika irriterad varje gång jag då märker att de finns något att hämta borta på macken.
Oturligt nog hade vi missat Noels farmor som hade vart här och knackat på medan vi va ute på promenad, hon skulle lämna en jacka som min farmors man hade glömt i S;s pappas bil när dom två var i tyskland förra veckan. . och sen låg det även ett kort i ett kuvert med en bebis S :P  Kan ju nu verkligen konstatera att Noel är sin pappa upp idagen.. jätte lika ;)

Sen sov Noel vidare en stund även när vi kom in..wow. . han vaknar alltid annars när vi kommer innanför dörren :P Så ja han kolla igenom posten å byta kläder å lite annat. Sen fick han mat och sen hängde han me mej i soffan en stund och kolla dator hehe.. Han cama me sin far på msn oxå höhö!
Och nu decka han av här för en stund sen jämte mej :) Söt unge!

Själv sitter jag och grejar i photoshop som vanligt nu.. har fastnat totalt i de programet nu, kul att lära sej massa igen :P
Provade att göra en "anslagstavlelapp".. kul när folk lägger upp tips och förklaringar så man kan testa själv :)

 

Nu ska ja gå å fixa lite mat till mej medan Noel sover;)

Rock bebis !

Här sitter vi i soffan.. eller a Noel halv ligger på mej och sover :p Han blev så övertrött så vi satte oss är en stund... ja grejar lite på datorn bara..
Om ett tag tänkte jag vi skulle ge oss ut på en promenix iaf..  vädret är helt okej men kunde va bättre.. Blå himmel men endel moln på så solen tittar inte fram så ofta.. men kanske hinner bli bättre? :)

Idag är Noel en liten rock bebis :P
Fast mot slutet så tyckte inte han de va lika kul längre haha !!



STOR gäsp!

Här sitter jag och läser bloggar och försöker komma ikapp lite då jag än en gång har hamnat lite efter me de haha!!  Men nu går ögonen typ i kors så ja orkar inte.. med ca 100 inlägg kvar å läsa så stänger jag ändå ner datorn och tar det imon ist !

Snälla gubben i himlen jag och Noel vill ha sol imon så vi kan gå lång promenad. Tack !

God natt ♥

Oj så tiden gick då..

Oj va denna eftermiddag/kvällen försvann fort :) Men brukar väl vara så när man har trevligt!
Runt 3 tiden dök iaf Teresa upp och strax efter vakna Noel så han fick hänga me henne en stund så greja jag iordning lite mat.. å inte klaga han, älskar ju när han får uppmärksamhet ;) höhö
Sen käka vi och satt och tjöta en massa och Noel tog sen en till liten powernap. . Vid 5 tiden dök även John upp (Teresas man) och då blev de mer tjöt.. Noel va nöjd nästan hela tiden förutom när de kom en bajs blöja och när övertrötten kom... Men han tog en powernap i mitt knä och sen orkade han en stund till :)
Både Teresa och John har fått ge Noel mat idag.. både tyckte de va mysigt och de gjorde nog Noel oxå. Han e ju nöjd bara han får mat haha!!
Men a vi kollade kl när John kom vid 5 å sen nästa gång vi kolla den så va hon nästan halv 8(!) oj vart tog tiden vägen :p

Så då åkte dom hemmåt... Noel skickade med alla sina blöjor nr1 som har legat på en hylla på hans skötbord :) Så vi hoppas bebisen kommer ut snart nu när den fått blöjor ju :P höhö!
Sen fick Noel hoppa ner i badet en sväng och sen pyjamas och sen blev det en liten flaska med kvällsmat.
Nu har han somnat inne i sängen efter att ha velat leka lite ist för att sova, men nej sa mamma och gav sej inte :P  Så efter några minuter bestämde han sej för att de kanske var bäst att sova iaf ! ;)

Nu ska jag bara sitta här i soffan och ta de lugnt en stund och läsa lite bloggar, halv glo lite tv och kanske små greja lite i photoshop ;p

Oj nu ropar någon där inne som jag tror har tappat nappen !:p

PUSS!

Nybadad fis till randig pyjamas kille :)



This years love.

Sitter just nu med en sovande liten kille på bröstet... dock känns han ju inte så liten längre när han sover där haha.. tar upp all plats som finns där nu och får ha böjda ben.. är då jag kan komma på hur liten han verkligen varit när han kunde sova på bröstet innan å inte ens nå ner me fötterna till mina lår utan som låg på magen :)  Stora killen börjar han bli !


Vi var iaf duktiga och tog oss ner till Man Power innan och som tur va var min handledare där. Han tyckte de va kul att få se Noel, sist vi såg sa jag ju hej då me en stor mage :p
Han blev oxå glad och positiv till att jag ville jobba i sommar, vilket va kanon ju ! :) Undra om de bara gällde sommarn eller hösten åså oxå.. men sa att ja börjar me sommaren nu iaf så får vi se hur de känns sen:)
Så nu blir de nog jobb hela juli iaf å får vi se ifall de kanske kan bli lite i aug oxå!  Så ja hoppas på kanon väder i juni nu och så kan de va sådär i juli höhö ;)

Efter de så gick vi och hälsa på pappa/morfar på hans kontor, han sitter ju i samma byggnad så vi tog bara hissen ner en våning :)
Sen skulle han vidare på något möte så vi nog följe me han ut,  men först skulle han käka lunch å fråga om vi vill följa med,  så visst kunde vi de !:) Så vi gick till Peking och käka thai buffe..mm gott.. tack pappsen ♥

Sen när vi börja traska hemmåt så kom regnet, fort på me regnskydd, men va inte så farligt och efter typ 10 min sluta de och blev strålande sol ist.. så då blev ja dö varm ist.. bestäm dej där uppe i himlen tack?!

Nu ringde Teresa och sa att hon va på väg så snart får vi besök :D  Så tur att Noel hinner vila nu en liten stund innan iaf.. så får vi väl se ifall han vill vila mer sen eller hänga me oss :)


En bit av sången som kommer vara på Noels dop :)


Halvvägs !

Är uppe i tid även om jag int gick och la mej i tid... men Noel ville upp å leka ;)
Vi har båda käkat frulle nu iaf.. Noel på flaska och jag en skål me gröt !  Så vi har kommit halvvägs ungefär, snart på med kläder ! :)
Nu ligger Noel och gymmar lite och jag sitter här.. gillar lugna morrnar som man inte har bråttom med något!

När vi tagit på oss så går vi nog ut å går en sväng.. funderar på att gå ner till stan och upp till MP kontor och se ifall min kontakt person finns där.
Sen handla lite lunch... för idag får vi besök av våran fina Teresa och hennes mage som inom en månad försvinner :D hihi

Uffie – Difficult

PUSS!

Nattuggla.

Det är bara och inse.. ja kommer aldrig lära mej å lägga mej i tid. Dom gångerna jag gör de är ovanliga dagar haha! Men jaja, jag verkar klara mej rätt så bra ändå.
Jag käka en muffins innan, den med chokladgömma. . jätte god.. å kom då på att ja inte lagt upp recepten än, men lovar att ta de imorgon. För nu strax tänket jag faktiskt bege mej mot sängen!

Sitter å små pillar lite i photoshop.  De jag inte kunnat har jag frågat bror min. Han e super på alla dessa prgram, å helt självlärd. Kanon duktig!  Han ska hjälpa mej att göra dop korten till Noel :)
Själv har jag bara gjort enkla grejer ikväll för skoj skull :)

 

 

 

 

 

 

 

Kul att greja lite även om man inte är super duktig längre hehe..

De mesta är väl till att göra lite personligare tavlor till Noel :P

 


Fina killen i tidningen.

Så här blev annonsen på Noel i tidningen :)


Ska man ?

Ikväll trodde jag de skulle vara kört att lägga Noel...
Efter S hade åkt innan så la vi oss på soffan en stund.. Noel va jätte övertrött då han bara hade vilat lite i vagnen innan...
Han somna väl typ vid halv 5 tiden i min famn.. sen la ja mej ner me honom på soffan och kollade på lite webbtv. . Runt 6 tiden somnade jag oxå haha !
När ja vakna va klockan halv 8(!) oj då..  Kl 8 brukar ju Noel läggas för natten, och där låg han nu och sov på mej fortfarande. .tusan tänkte jag haha!  Men väckte honom å gick och tog på pyjamas och gav han mat, han somna i soffan igen efter han käkat och sen vakna han till när ja bar in han i sängen.
Som vanligt när ja lägger ner honom avfyrara han världens leende haha, ser lika kul ut varje gång, me blicken "åh mamma ja vill inte sova ja tycker vi leker nu" haha.. Men stoppa om han me alla hans filtar och klappa han lite på pannan och vips så sov han igen (!) ... så inte blev de någon uppesitter kväll i soffan me honom :P
Får väl se ifall han vill sova hela natten eller vaknar gööör tidigt imon.. hoppas inte;p

Själv sitter ja här nu i soffan å gör inte så mycket.. lagt upp lite nya grejer på tradera samtidigt som jag halv kollar på teven.  Funderar på ifall man kanske skulle gå och smaka på någon av muffinsarna..ska man de? :P Ska se ifall ja orkar lägga upp receptet här nu me strax, ska hämta boken först bara ;)

PUSS!

Just nu.


väntar....

Vi kom inte upp i sån tid att vi hann gå ner till stan innan vi skulle möta mor, så får väl ta det imon ist.. gud va jag är bra på att skjuta upp saker jämt .. fy på mej!
Vid 12 gick vi bort å möte mamma iaf och köpte me oss lite lunch hem... sen hem å äta lite fort, en timma går ju så jäkla fort,  så e ju tur att mammas jobb ligger precis där vi bor :)
Vi smaka även på den vita kladdkakan, den va god men otroligt söt :P Men de brukar ju vit choklad vara.
Skicka me henne muffins så får väl se va hon tyckte om dom sen, själv har jag inte smakat än ;P

Jag har iaf lyckats söva min son här nu en stund... vägra sova i sängen, vägra sova i soffan,, så gjorde en fuling å lura han me att lägga han i liggdelen av vagnen.. han tror alltid att han ska ut då.. så lyfte upp den å gick ett varv i lägenheten haha.. han sten somna ;) Så får väl se hur länge han klarar av att sova där i nu utan å märka att vi aldrig gick ut  ;P Men han va ju trött, å inte så kul ifall han e övertrött när Pappa S å hans farmor kommer... så va tur ja fick han å sova lite nu:)
Dom är iaf på väg hit nu så dom dyker väl upp om en stund : )


Varför sitter jag här?

Jag borde ligga i sängen nu . .men har 10 min kvar på mej .. haha.. Sa innan till mej själv att ifall ja fastnar här vid dumburken så ska jag iaf ligga i sängen när kl är 12.. så får väl springa in och borsta tänderna nu och sen slänga mej i sängen !:p

Ska ju försöka komma upp i någorlunda tid imorgon.. full fart lixom...  Hoppas på att kanske hinna ner till stan innan jag ska möta upp mamma vid hennes jobb, tänkte springa in på MP kontoret för att se ifall min kontakperson finns där för att prata om ett sommar kontrakt hos dom så ja kan jobba på ericsson.. man måste nämligen gå via dom..

Farmor kommer nog även hit vid lunch tid samtidigt som mamma..  ville oxå smaka på lite bakvärk. . så välkommen så . . behöver ju veta vad folk tycker om detta.. kan ju inte bju på saker som inte är popis på dopet :P

Idag fick Noel inviga en ny skjorta när vi skulle åka å fika :P  Så söt !!  Så kul nu när han börjat bli lite större å man äntligen kan få börja smyg ta lite på storlek 62 :D Överdelar funkar ganska många, men byxor e alldels för stort än så länge så där får vi ha 56 fortfarande.  Men pyjamas har vi bara 62 nu :) Hoppas han kan ha 62 ett tag nu, för finns massa fint i den storleken :D Både som jag köpt och som han har fått i presenter :D
Åhh han ser så stor ut min lille kille. ingen bebis längre utan en riktigt liten pojk :) Nästa gång väger han nog över 6 kg:D

 

God natt ♥


Bagar fritte !

Puuh sitter helt utslagen i soffan.. har käkat lite middag å kollat på desperate housewives :) Det enda programet som jag följer på tv nu,  de enda ja följer över huvetaget just nu faktiskt.  Hinner inte följa allt på internet som jag gjorde innan :p Så har valt detta nu bara.. egentligen ville ja kollat på  Grays oxå , men missa de både första och andra gången när de började nu, så då har de inte blivit att jag kollat nån annan gång heller!

Men innan ja slog mej ner framför teven har jag bakat som en tok ! Vete tusan vad jag fick för ryck haha. Men de blev inte bara ett bak de blev TRE! :p  Kände att jag var i mitt esse haha!!  Så körde bara på. Noel somna strax innan 8 så då blev de bak :) Hade tjuvstarat lite me en grej innan han skulle sova, men han tröttna på att ligga i babygymmet så blev bad å sen kvällsmat å sen fick han gå å lägga sej så mamman kunde baka :P
Så ikväll blev de  Banan och pekan nötts muffins,  Vit kladdkaka och Kladdkakemuffins med chokladgömma ;) Får väl se ifall något går att äta.. jag e alldels för mätt för att smaka ikväll så de får bli imorgon ist..
Då kommer även mamma förbi på sin lunch så får väl se vad hon tycker :p

Kanske ja även kan trycka i Pappa S å hans mor (noels farmor) några muffins, som kommer å leker me Noel imon :) haha!
Håller på att test bakar lite nu iaf för att sen kunna välja lite om vad som ska finnas med på dopet i juni.. är ju ett tag kvar.. men lika bra att börja test baka nu :p
Återkommer med recept ifall de var något som var ätbart ;D


Och där kom hon den jobbiga tillbaka! !

Så då har vi vart och fikat lite hos Marie och Filippa..  massa prat som vanligt :) Och Filippa är ju allt för go:)
Noel blev trött och somna på min arm liggandes på bordet? Haha den ungen alltså, han kan somna vart som helst. . och inte behöver han ha de tyst heller, för Filippa va inte den som lekte tyst inte ;p goa tjejen!
Sen var de dax för henne att vila runt 12 tiden så då packa vi ihop oss för Noel började bli hungrig:)
Åkte först förbi affären vid farmor för att slänga in lite tradera paket..  blev lite fel me frakt åså men farmor löste.. min farmor är den bästa :) ♥

Sen hem så Noel fick äta lite å nu har även ja ätit en liten lunch..  Nu ligger han å jobbar i gymet en sväng och ja har plockat lite här hemma..   alltid saker överallt ;p så man behöver ju inte oroa sej för man bli sysslolös här ;)

Ska nu iaf ta på oss ytterkläder igen och dra ett varv me vagnen.  Förbi affären oxå för att köpa ny Noel mat, va inte mycket pulver kvar i burken så lika bra.. panik ifall man skulle stå här utan på kvällen :p
Nästa gång vi ska köpa blöjor så ska vi uppgradera oss till nr 3 nu.. min stora kille :D han har tvåorna nu, och som sitter fint fint fortfarande, men vi fick me oss en nr 3 ifrån bvc för att testa, och den satt fint den oxå :) Så blir dom nu ist, ingen ide att köpa fler 2;or ifall 3;orna passar.. då står man säkert där me mer än hälften kvar å han inte kan ha dom sen.. växer som ogräs gör han ju just nu ; )haha
Så ja nu på me vatten tåliga kläder å regnskydd.. för inte fick vi nån sol idag ! :(  Får hoppas prognosen inte ändras till helgen iaf, för då skulle de bli fint igen har ja för mej!:)

Sen på tal om rubriken.. Idag kom någon som jag absolut inte har saknat.   Fröken röd is back ! ;) Fyaa, de bäsa me å vara gravid, slippa den jäkla mensen!! haha.  Vart underbart att ha sluppit den i 11 mån, och hade inte blivit besviken ifall den väntat ett par månader till om man säger så. Men jaja de e väl bara å stå ut ;p  Mens värk har jag oxå, ännu jobbigare ju!! Fy tusan va de e synd om mej idag bara för de!


PUSS!

Fika!

Nu är vi klara med både frukost och kläder å allt annat.. wow för att vara oss :D haha
Vi ska nu packa ihop oss och åka upp en sväng till gudmor Marie och lilla Filippa på en fika ! :) Mys!
Noel är gör glad.. än så länge haha!  Han lät till och med sin mor äta både frukost och göra iordning sej medan han sov :) Snäll kille !

Men nu måste vi åka :)
PUSS!

Help pleas!

Nu har jag ju äntligen skaffat photoshop på datorn igen ! Nu är bara problemet att minnas allt igen om hur man gör åså ? .mhm inte de lättaste...
Ganska skämigt att ha gått en utbildning på it/media i 4 år å har glömt av typ hela photoshop, å då flesta andra program oxå haha ! . . tänk ifall ja hade haft all min kundskap kvar,  då hade ja kunnat koda ihop en helt full blogg design på bara nån timma..  nu vet ja knappt hur man byter bild i headern !! haha

Men nu till min fråga!? Är de någon som har nån bra sida där man kan få lite photoshop tips ? :)

Hejj hopp !

Nu har jag landat i sängen och ska snart sova.. ska bara läsa lite bloggar åså ;) Jag är verkligen en Alfons människa.. "Jag ska bara...." . . så kan de låta hur många gånger som helst om mej per dag !
Och ikväll är en sån där kväll jag vill ha fler timmar på dygnet igen..  igår kom ja i säng i god tid å sov nog redan runt 12 tiden, inte ofta de händer.. 
Ändå gick Noel å la sej i god tid idag oxå, sov strax efter 8.. men efter han somnat så springer tiden alltid i väg så jäkla fort ! :S Känns som ja inte hinner göra något alls :p

Jag ställde mej iaf och gjorde tacobiffar innan färsen skulle hinna bli dålig i kylen.  Frågan är bara vart i helvete min rödlök är som jag köpde innan helgen!??! Jag vände nog upp och ner på hela köket nästan, men inte fan hitta jag den för de?! Och jag har inte använt den heller.. så jaha vart är den lixom? Noel?
Så fick bli utan.. men de gick la lika bra för de !:)  Kan slänga upp recept imorgon :)

Sen halv kollade jag även på nya programet NittiLeaks.. de va ganska kul faktiskt , så de ser jag nog igen :)
Samtidigt packa jag in endel tradera grejer som jag inte hann göra innan idag. fy på mej! Men imon åker de mesta på lådan. :)
De är väl egentligen de jobbiga me tradera när man lägger ut mycket på en gång, att packa in allt och hålla reda på betalningar å gå och posta allt sen.. speciellt när alla betalar in i olika omgångar.. puuh!

Nej nu ska jag titta in lite hos er och läsa ist innan vi släcker här :)


Bajsaren!

Innan när Noel satt i mitt knä så börja han bajja.. å herregud va ja skratta honom.. har aldrig sett nån som såg så rolig ut när dom bajsat.. inte för ja brukat kolla på folk som bajsar haha.. men kan ju tänka mej iaf;p
Och nu pratar vi ju om bebisar å inte vuxna människor som sitter å skiter !

Men han tog i som bara den å hans bajs min e så jädra kul haha!! Å efter varje gång han tagit i så sken han upp som en liten sol eftersom ja satt å as garva åt honom :p
Han tyckte att han var gör duktig antagligen ;p

Lyckades fånga en bit av hans min på foto... synd att man inte har ljudeffekter till ,för han låter för jäkla kul oxå haha!!  Synd ja inte hade kameran .. tog me mobilen bara :P

Goa knas unge!!


Trött?

 

Efter lek, mat å en rejäl bajs va de någon som blev helt utslagen :p så han ligger här på mig å sover nu hehe :p gosefisen! men blir nog snart att väcka honom så han kan sova sen :)

Han har lite omatchande kläder på sig, ,en de får man  ha när man e hemma å myser :p


Padda !

Idag har vi varit ute mycket.. nu är verkligen våren här :) Man behöver inte ens jacka när man är ute och går för de blir så varmt..underbart ! : )
Vi tog oss iaf en promenad upp till pappa efter vi hade varit på bvc, då vi som vanligt var för sega på morgonen å inte tog någon promenad dit haha!
Men vi gick ut nästan direkt när vi kom hem ist..  Pappa jobbade hemma en stund idag så därför gick vi dit=)
Där blev de lite fika ute på trappen i solen först å sen hjälpte han mej att installera photoshop på datorn.. äntligen!!:)
Så vi blev kvar där en stund och sen vandra vi hem i solen å kom inte hem för ett tag sen :) 

Nu sitter vi i soffan å kollar lite tv bara :)  Blir nog inte mkt mer gjort idag..  ska se ifall man kanske orkar laga lite mat sen .. funderar på att göra tacobiffar sen kanske !

När vi gick förbi bäcken innan va de full av paddor.. jävlar va många de va.. e bara någar som syns lite halv dåligt på mobil bilden.. men kunde säkert ståt å räknat till typ 30-40 paddor där.. blä!!! :P

 

 

PUSS!


Bvc besök

Idag 10 veckor +3dagar;  5760g, 58,5cm


Så här har hans besök sett ut;

Födelsevikt; 3500g, 49cm, 34 i huvud omfång.

Vikt nedgång på bb 2 dagar; 3290g  3 dagar; 3290g

Vikt hemgång från bb 4 dagar; 3485g

Hembesök av bvc 9 dagar; 3580g

2 veckor + 3dagar; 3840g, 35,8 huvud omfång

3 veckor +3dagar; 3920g, 36 huvud omfång

1 månad; 4100g,  54,5cm, 36,2 huvud omfång

5 veckor; 4360g, 37 huvud omfång

7 veckor; 4460g, 56,5cm, 37,4 huvudomfång

8 veckor+5 dagar; 5160g, 58,10cm, 38,2 huvud omfång

Noel och Ankan :)

Börjar morgonen med en liten video på Noel å ankan.. j*vla anka säger jag bara. Söt men otroligt irriterande ljud. Men jaja Noel diggar den å tycker om saker som låter ;) Så de e väl bara att stå ut!

Lägg märke till spyan som kommer upp vid typ 1;45 och försvinner lika fort hahaha!! De såg jag inte förrän vi kollade på videon på datorn sen ! Vadå ouppmärksam mamma ?;p


Sova säng!

Jag ligger faktiskt i sängen... länge sen jag låg i sängen så här tidigt, ifall man bortser från gångerna ja ligger här inne me Noel en stund innan han somnar, men då lägger ja ju mej inte för natten själv.
Men ikväll tog ja me datorn in här en sväng och är nu redo att möta natten ;)
Blir dock något avsnitt av Big bang theory på teven först innan jag somnar, för så jätte trött är jag tyvärr inte pga våran tupplur på soffan!


Som jag skrev innan så vankas de besök på bvc imorgon halv 10(!) de är tidigt för oss!! haha .. Ställt kl på 8 och hoppa på att komma upp vid den tiden å bara slänga på oss lite kläder å lite mat å kanske vara iväg hemifrån vid halv 9? I alla fall om de är lika fint väder imon, för då vill jag gå upp till bvc ! Men så har ja ju sagt varje gång men vi har alltid varit för sega haha!! Men nu kanske de är skillnad ifall man vaknar till sol? :)
Lika spännande som vanligt de här me vikt å längd :P Ja brukar gissa totalt fel haha!!
Men ja gissa på runt 5500g och 60cm och S gissa på runt 4400g å 59 cm... undra vem som kommer närmast? Vi kanske är ute å cyklar helt och hållet båda två ;)


Sen ska vi fixa me massa paket å frakt som ska iväg me tradera imorgon !

Så de är vad vi har planerat än så länge :)

God natt ♥

Sublime – Santeria - skön låt :)

Gott!

Jag och Noel somna i soffan framför Sveriges mästerkock på webb tv hehe.. de va skönt !
Nu ska vi strax gå och bada å sen blir de pyjamas å kvällsmat :) Ska försöka sova i tid me Noel idag för imon ska vi vara på bvc kl halv 10 :)

Hoppas Noel är på ett lika strålande humör som han vart idag.. nog e han glad varje dag, men idag har han verkligen vart en sol stråle hela dagen :p
Ligger här jämte nu i soffan å tjötar som bara den :P  Sötunge ♥

"Va sa du nu mamma?"

 

Haha snyggt vi har hängt upp ett ostuket lakan i bakgrunden va ;P


Halloj !

Gud så seg i huvet ja känner mej just nu.. gick ju upp ganska så tidigt idag å gick å la mej sent i natt.. mhm! Men jaja har bara mej själv å skylla !

Va ute på en promenix innan.. köpte lite grejer för att kunna baka muffins.. får dock se när detta blir gjort.. just nu e ja inte alls sugen på att göra de!
Noel ligger å gapar borta i babygymet å funderar på  hur jag ska roa han här näst nu när han börjar tröttna där borta :P
Han har iaf fått leka ett par timmar me sin pappi innan, men inte gjorde jag något vettigt för de.. satt här i soffan oxå å tjöta å greja på datorn bara haha!

Kanske skulle ta något å äta  ? Börjar bli lite hungrig..
Nej nu blir de Noel time igen ! ;)


Söndag!

Här har vi inte hunnit med så mycket ännu mer än en dusch för mamman och frukost för Noel. Känner att jag oxå behöver lite frukost så ska strax gå och göra lite havregryns gröt :)  Noel ligger lite halv sur i babygymmet, sur för att han behöver ligga där själv haha.. eller så e han arg på hickan! Förbannade hicka som kommer nästan varje gång han käkat..

Sen tar vi på oss och försöker komma ut.. tänkte gå bort och handla lite.  Funderar på att baka muffins sen. Tittade i en av mina kakböcker igår å då den me massa olika muffins i , hade ju satt små lappar vid vissa recept, så kanske ska testa något idag.. får la se sen :)
Får väl se när pappa S hade tänkt å dyka upp oxå...   Hoppas på att hinna ut på en promenad innan :)




Sött till tjejen på hm rean.

Jag tycker alltid de finns mycket sötare kläder till flickor än pojkar.. speciellt på hm.. och verkligen när de gäller rean!!

 

 

Så himla söta, och alla finns me på hm;s rea på hemsidan :)


åhh =)

Kom aldrig iväg till sängen.. blev kvar en stund till.. å sen skrev Teresa oxå så fastna me henne på msn en stund :)  Å snart kommer deras bebis!! vi tok längtar jöö!!
Vi prata lite mage så jag gick tillbaka och kollade mag kort..  Tänk att man hade en sån mage, och ännu knasigare är ju att de va Noel som låg där inne :P  Har inte han alltid varit här lixom?! ;) Känns så ibland !

Jag saknar inte magen.. men jag tycker om att kolla på bilder på den ibland.. ser mysigt ut :)
Tjock va man.. men ibland har jag aldrig kännt mej vackrare än då :) Man bar ju på de vackraste i världen!

Här e jag dagen då vi går in i V.41 :)

 

Och här sitter jag glad å helt ovetande att min förlossning ska sätta igång bara nån timma efter detta kort;)

Därför brukar ja skoja me folk när dom frågar hur man får igång sin förlossning, "Sätt en cola burk på magen" .  Teresa skulle köpa en imon skämt å sido ;) höhö


God natt !

Går in och lägger mej jämte min goding nu ♥



myser!

Sitter upp myst i soffan å bara njuter av lugnet hehe:) Tända ljus, en kall cola och lite rotfruktschips att knapra på :) Noel sten sover !  Inte vaknat en enda gång när grannarna brötar i trappen.
Eller så högljuda är dom väl inte egentligen hehe.. men e ju väääldigt lyhört här så öppnar dom dörren så hörs de ju direkt in till oss.. vi har ju inga vanliga ytterdörrar eller va man ska säga utan ytterdörren är som alla andra dörrar som är i lägenheten, vanliga vita trädörrar :) Är ju ett gammalt hus, så låsten är en hasp som man skjuter igen eller ifall man hellre väljer att låsa me nyckel i nyckehålet.  De orkar inte jag :p
Men de är ganska så mysigt med gamla hus även om de är lyhört åså ,allt har ju sin charm!
Och så länge inte Noel vaknar av de så störs inte jag av de heller. . e ju bara när dom öppnar dörren så ska ner å röka som vi hör dom.. vi har ju tyvärr inga ballkonger i huset.. men inget vi har saknat speciellt ändå. . e ju bara en trappa ner så är de en ganska så stor innegård ist :)

Får väl se ifall ja går in å lägger mej hos Noel snart oxå.. inte jätte trött än , men kanske kommer snart:)
Imon hoppas vi på sol så de blir en lång promenad igen. Sen kommer pappa S och leker me Noel och sen ska vi kanske upp till pappa/morfar oxå. . han skulle hjälpa mej me lite program till datorn :)


Noel har börjat greppa mer och mer vid saker ifall man lägger de i hans hand.. Idag höll han i sina små nycklar jätte länge och skaka dom för de lät kul då :) Men i och för sej fattar han nog inte riktigt vad han gör haha. Men kul att han inte släpper direkt längre som han gjorde förrut.


Vi gillar´t !

Åååh vilken underbar dag de har varit ute !!:)  Vi har varit ute i solen hela eftermiddagen nästan =)
Tog oss en promenad upp till pappa å dom, vi tog då vägen som går igenom skogen vid viskan upp.. kanon väg att gå där :) Kommer ihåg att ja cykla alltid den vägen när jag skulle till skolan när ja va mindre:P
Blev iaf ett litet besök hos dom som egenltigen inte va planerat ifrån början utan de bara blev så när vi ända va där å gick :P  Och sen en promenad hem oxå... å när man går skogsvägen så är de ju helt vindstila, så va ju gör varmt å skönt å gå där :D  Så där kommer vi börja gå fler gånger nu när all snö är borta :)

men blev inte så långt besök idag då jag inte hade nån mat me mej till Noel.. e väl de som är negativt när man inte ammar längre.. man bär inte med sej på maten på samma sätt :p De ligger alltid tetrapack me ersättning i skötväskan.. men vi hade självklart inte tagit me oss denna gången bara för de .. typiskt!
Något ja ska tänka på nästan gång.. även om man inte har planerat något besök hos någon så kan de bli så iaf, så lika bra att ta me den varje gång :P Brukar nästan jämt ha me den så de va väl typsikt just idag;P

Just nu ligger Noel i sitt babygym å sparkar för fullt å ropar på sina små vänner som hänger ovanför haha! Ibland glatt å ibland väldigt argt !! haha
Ska väl ge honom ett bad om en liten stund..men väntar nog till klockan har blivit 7 iaf :)  Får se ifall han vill gå och lägga sej i ganska så tidigt idag oxå :)
Sen får vi väll se hur högljuda grannarna hade tänkt å vara idag.. han kom nämligen å knacka på innan och förvarna lite om att dom ska ha lite folk där hemma idag på lite fest.. men att de bara va å knacka på ifall dom blev för högljuda eller störde Noel när han sov :P Gulligt av dom!
Jag gillar å bo i ett hus där de bara finns två andra lägenheter oxå.. blir enklare att prata me grannarna då ifall de är något även om ja inte ser dom speciellt ofta hehe :P  Men tycker att de är gulligt att dom säger till i förväg och även tänkte på att Noel ska sova :P

Oj nu låter de som han vill ha sällskap där borta.. eller han har ju många vänner där, men han vill nog ha någon levande kompis som pratar me honom ;) haha


Glider runt i vagnen ;)


Lördag.

Åh de är ännu en underbar dag ute (om man igen bortser ifrån blåsten) men ja den går väl att stå ut me eftersom det är sååå soligt !! :)  Men ser inte ut som de blåsar lika mycket som igår, men vi får väl se:P
Vi är sega här och har inte lyckats ta oss ut än.. men snart så :P

Jag sitter å käkar havregryns gröt och Noel leker i sitt babygym :)  Han verkar börja tycka om de lite mer nu iaf, för han klarar av att ligga där längre stunder själv nu utan att bli allt för uttråkad :P

Kul att ni tyckte "min" dop låt var fin ! :)  De är iaf en av våra favoriter!! :) så förmodligen så kommer den vara med ! Men har flera stycken andra favoriter oxå hehe.. svårt å välja ! Jag skulle nog kunna göra ett dop på 2 timmar me bara musik hahaha!!
http://www.dopguiden.se/musik/lista.html
men på den sidan så fanns de många fina om man går längre ner till Övriga låtar !:) Ja lovar att alla hittar säkert minst en låt som dom vill ha med på sitt dop där :P


Nej nu ska jag äta upp å sen tar vi på oss kläder =)



Dop sånger!

Har fastnat här vid datorn och lyssnar på massa dop sånger.. finns sååå många fina och välja på :) Undra hur många man får/ska ha? :p
Jag har hittat en som jag nog vill ha med iaf..  Den e jätte fin i texten och dessutom heter den Prins Noel! :D

Linn Maria – Prins Noel <-- Lysna på Spotify

Prins Noel

Jag såg själva livet i dig när du kom
Jag såg hela himlen bakom
Du var allt som mirakel betytt
Och jag kände hur jag föddes på nytt


I rummet omkring oss stod änglarna tätt
De log emot oss på sitt himmelska sätt
Skyddade sin gåva till mig
Och jag tackar Gud för att han sänt dig

Du är Prins av lycka
Prins av kärleken
Hertigen av äventyret, nyfikenheten
Inte först, inte störst, men väldigt speciell
Jag är så glad att du finns
min älskade lilla prins


Jag önskar du får precis det du vill
Jag önskar dig världen och himlen därtill
Vet att livet väntar på dig
Och att jag alltid ska finnas för dig


Du är Prins av lycka
Prins av kärleken
Hertigen av äventyret, nyfikenheten
Inte först, inte störst, men väldigt speciell
Jag är så glad att du finns
min älskade lilla prins


Vinden viskar ömt ditt namn
och viskar kom och lek
Full av skratt, mitt hjärtas skratt
och stora kärlek


Du är Prins av lycka
Prins av kärleken
Hertigen av äventyret, nyfikenheten
Inte först, inte störst, men väldigt speciell
Jag är så glad att du finns
min älskade lilla prins

Gottit :P

 

Någon som käkat dessa "chips"? :) Gör goda är dom iaf, å lite nyttigare än vanliga chips :) Jag är ju inget big fan av vanliga chips så dessa gillar jag skarpt :)

Dock dricker jag den onyttigaste drickan till.. men what the hell, de e ju helgen nu :p

 

Just nu sitter jag å kollar runt lite på nätet för dop inspiration :) De blir ju dop för Noel 11/6 ! Hoppas på en fin sommmar dag då ;D Nån som vet några bra "dop sidor"? :)

 

 

 

 


Mellanläge tack?

Ni vet ju hur jag har klagat på att de varit så varmt i våran lägenhet.. ja nu tycker ja de fan e gör kallt ist.
De har ju blivit varmare ute och då försvinner även värmen ifrån ellementen, så nu e som ju typ bara ljumna, och de drar in lite i från fönstrena ibland tycker jag.. Så nu fryser jag emellan åt ist :S Hallå kan de inte finnas ett mellanläge i denna jäkla lägenhet!??!

Idag har de iaf varit kanon väder ifall man bortser ifrån blåsten. Men strålande sol iaf :)
Vi va ju självklart ute me vagnen då. Tog en promenad upp till farmor,  bra flås dit upp då det bara är uppför hela vägen!! haha.  Va helg genom svettig när vi kom dit :P
Där blev de mat oxå.. kalops ! Så jäkla gott!!:)  Kollade på termometern och de va 13 grader i skuggan idag.. så hade de inte blåst så jäkligt så hade det vart super väder !! :P
Vi hoppas detta väder håller i sej nu , iaf ett par dagar ! :)

Idag hade vi fått brev ifrån bvc oxå.. start för en föräldragrupp 18 april :) Ska bli skoj tycker vi=)

Noel har lagt sej för natten redan och sover sen ett tag tillbaka:) Jag själv har myst upp mej här i soffan å kollar lite tv och tänkte läsa lite bloggar nu!


Fredag.

Fredag och redan helg igen.. vissa dagar kan jag få jätte ångest för tiden går så fort och tänka att tusan snart är de dax för dagis och jobb (!?) Även om vi har hela sommaren hösten å en bit in på vintern var så kan ja tänka så ibland, även om de är ganksa så lång tid :P
Men dessa 3 månader jag gått hemma har ju gått gör fort.. 1 månad me en mage och 2 månader med en bebis.. vart tar tiden vägen?? Sommaren kommer ju säkert gå ännu fortare!!
Men försöker alltid att tänka bort dom tankarna och försöka leva i nuet ist även om de e svårt ibland :P


Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på...har legat här i sängen och lekt ett tag nu.
Noel tycker de e gör kul när man går me fingrarna upp över magen och säger tut på näsan haha!
Men nu verkar han ha tröttnat här lite jämte mej och jag tror de är dax för ny blöja och lite mat ;)
Upp och komma ur pyjamasen oxå!

PUSS!




Tradera!

Imorgon går flera av mina aktioner ut. . Passa på att fynda HELT NYA kläder till kanon priser :) På dom nya kläderna är de fri frak ifall man "Köper nu" . . Massa fint!!:) Ta dej en titt vetja!

--->Mina Aktioner<---



Uppdatering

(Även om jag skrev inlägget efter 12 så trodde jag de va idag fredag dom gick ut, men de är imon lördag, så de finns massa tid kvar på att fynda :) )

Dålig.

Ibland känner jag mej verkligen som sveriges dåligaste bloggare haha!  Får ju dåligt samvete ibland, ser ju att ni tittar in här varje dag å de kan ju inte vara kul när de inte finns något nytt å läsa eller nya bilder:P
Fy på mej. Men ibland så hinns de helt enkelt inte med...  å jag som inte fattar hur man mms bloggar heller :S haha!

Iaf så slappa vi en bra stund på soffan innan, somna båda två där ett tag ;)
Sen vid 6 tiden så gick vi ut på en promenad, va fortfarande sol ute och det blåste inte lika mycket längre.
Gick och posta några tradera grejer å sen en sväng till city oxå.

Sen blev de lite lek på filten på golvet me Noel och sen de vanliga kvällsbadet ;) Och som vanligt kvällsmat i soffan. Sen kollade vi på lyxfällan.. Noel fick vara uppe lite längre ikväll eftersom vi både sov på soffan innan å sen sov han en stund i vagnen... men sen framåt slutet av programet så kunde han knappt hålla ögonen öppna :P  Så gick in å byte blöja på honom, självklart piggna han till lite då, som vanligt inne på skötbordet, roliga kompisar som hänger där ju ;) Men de blev in i sängen direkt efter sen iaf, och me lite smek på pannan å några vändor me Trollmors vaggvisa så somna han gott igen :)

Själv håller jag på att fixa lite alldeles för sen mat som vanligt.. men har än så länge idag levt på 4 mackor å lite nyponsoppa så de e välbehövligt !
De e såå mkt lättare när man har ett par matlådor i kylen. . de e guldvärt !
Ibland har jag ju inte tid att ställa mej å laga mat på dagen å ibland finns inte lusten där !


Denna nyhet hitta vi när vi va och handla innan, jag måste ju alltid testa allt nytt ;p
Någon som testat dessa??:)

 

Och för att kompensera upp de så va ja ju tvungen å köpa några tränings tidningar. Innan hade jag en premunation på IForm, den gillar jag, men testa två nya denna gången oxå och sen en speciall utgåva av Vi föräldrar:)





hej hej!

Idag har vi varit på mitt jobb och hälsat på igen en sväng :) Pratat lite me min chef ang jobb i sommar åså. De låter lovande iaf, så vi får se hur vi gör :)  Noel va vaken halva tiden å sen däcka han på skrivbordet på min arm haha !

Nu e vi hemma igen iaf, Noel har precis käkat lite åså..  funderer på ifall vi ska ta oss ut en sväng om en stund.. solen e här idag iaf.. men blåser som tusan!  Men en sväng blir de nog sen iaf.. först ska vi slappa lite i soffan!:)


Blir lugn av dina andetag.

Jag vaknar av en smäll på näsan.. förvirrad och nyvaken. Det är nästan helt tyst, lugnt utanför och inte ljudet av bilarna. Hör hur teven står på inne i vardagsrummet och ser hur de lyser utanför sovrummet.
Oj då, jag somna visst när jag la Noel.  Blev väckt av den minsta raka höger man kan få, dessa små händer som vevar i sömnen.
Jag ligger kvar en stund och undrar vad klockan kan vara. Sätter mej upp och tittar ut i hallen å kollar på klockan..strax innan 12.. oj har vi redan sovit i 4 timmar..
Jag smyger ur sängen tyst och lugnt, går upp och släcker ner i lägenheten och går in och lägger mej igen.
Det går inte att sova!  Jag kryper närmare till Noels sida av sängen. Jag stoppar in mitt pekfinger i hans hand, han grepar de i sömnen och kramar åt. Jag blir helt varm i kroppen.  Luktar på hans lilla huvud och lysnar på hans lugna andetag. Plötsligt börjar han röra på sej, jag spänner hela kroppen och blir stel som en pinne och håller andan. Sen blir han helt blixt stila igen, det var en dröm ! Jag andas ut försiktigt för att inte väcka honom. Fortsätter lysna på hans lugna andetag och blir helt lugn i kroppen.
Men inte kan jag sova för de. . men jag har iaf fått en rejäl dos av nattkärlek ♥


Fotografen!

Sitter här å käkar potatisbullar just nu,. snabbt å enkelt, å faktiskt gott oxå ;)  Noel ligger på golvet å leker me sin fiskmobil å glor lite på tv ;P

Idag har vi varit hos fotografen.. blev jätte fina bilder på Noel!! :P Synd att man inte kunde ta alla haha.. men valde en bild som kommer komma med i tidningen nu till helgen trodde hon,  å sen valde vi en som vi gjorde förstoring på :) Pappa/morfar var med :)
Sen åkte vi med honom på ett jobb i närheten av gbg som sällskap . .
Och så kom vi hem för en stund sen, så Noel har käkat å nu va de då min tur :)

Efter ja käkat så tänkte jag ta på oss igen så går vi nog ut på en liten promenad !


Oj ja glömde visst detta inlägg, de skrev jag för över en timma sen haha!!

Men Noel somna på soffan så har suttit väntat på att han ska vakna å han verkar vara på g me de nu :) Så nu tar vi väl oss ut en sväng me vagnen :)

 


En låda av kärlek :)


Alla dessa listor ;P

Snodde en lista ifrån min kära milf vän Lina ;)
Undra hur många såna här man gör? haha.. men de e faktiskt lite små kul :P

GRAVIDTET/FÖRLOSSNING/BABY

Vad heter ditt barn?

Noel Thomas Almgren .  (vi funderar på att ha med simon oxå, men inte riktigt bestämt än)

När var du beräknad att föda?
24/1-2011

Föddes barnet på utsatt datum, om inte när?
28/1-2011.

Hur stor var barnet vid födseln?
3500 gram 49 cm lång

Hur lång tid tog förlossningen?

Från första känningen 6 tim och 40 min. 
Tog du någon smärtlindring?
Ett bad och lustgas.  Hade det inte gått så fort hade ja önskat en eda.

Är du tillsammans med barnets pappa?
Nej

Tog ni reda på könet?
Japp. Jag är en alldeles för nyfiken person, så S gick med på de oxå :)

Hade ni bestämt vad barnet skulle heta?
Började prata om Noel i somras, å sen i vintras så blev de att vi kallade magen för Noel och ut kom oxå en Noel ;)

Hade du en svår graviditet:
Ne inte direkt, hade fruktansvärd halsbränna som börja vid v.25 å blev bara värra å värre. Och sen foglossning från v. 35 ungefär.

Kan du tänka dig att skaffa fler barn?

Ja, jag är inte avskräckt att föda igen iaf. Men inget jag funderar på just nu.

Har du fått några bristningar?

Fick några på varje höft.

Var du nervös inför förlossningen?
Nej inte direkt, jag tänkte inte så mycket på de. Kunde lixom "glöma" av ibland att ja va gravid :P

Hade du några cravings?
Oboy och kall mat som ex sallad å frukt.  Fick craving efter plopp när ja amma sen;P

Hur reagerade du/ni när du plussade?
Chokad !

Hur långt gången var du när du förstod att du var gravid?
Mellan 2-3 veckor

Hur mycket gick du upp i vikt?
Mellan 8-10 kg

Hur länge ammade du?
Till han va ca 1 mån, sen börja jag pumpa men nu sen ca 1 vecka tillbaka får han bara ersättning och de funkar mycket bättre för oss båda.

Vem är barnet mest lik?

Sin pappa :)

Vad är det bästa med att ha barn?

Allt nästan.. all kärlek man känner.. man växer verkligen som person :)

Vad är det sämsta med att ha barn?
Oron man känner för sitt barn.

Är ditt barn döpt?
Nej inte än.. men dopet kommer vara den 11/6 :)

Hur gammal är barnet nu?

2 mån och 8 dagar :)

hej!

Sitte ny duschat i soffan å glor på desperate housewives :) Äter lite mörk choklad oxå, fy på mej  ;) Men what the hell, den e ju mörk iaf ;) höhö !
Noel ligger nybadad sen ett tag tillbaka å sover inne i sängen !

Imorgon ska vi nog gå och fota Noel hos en fotograf i stan som har börjat me ett erbjudande att man får gratis fotografering till tidningen mellan 10-12 :) Hade ju först inte tänkt ha me han i tidningen, e typ ingen som har de längre trycker jag.. men nu kan man ju lika väl passa på :P
Sen vet ja inte vad vi ska göra mer.. kanske baka något? :)

På torsdag kommer pappa S och hans mor på besök :) Dom kommer runt 11 tiden.. så tänkte väl vara lite social me dom en stund å sen tänkte jag smita iväg till mitt jobb för att ha ett litet möte med min chef :D
Ska prata om jobb till sommaren.. e gör taggad!! haha.
Nog älskar jag att gå hemma me min favorit pojk, men ska bli gott att jobba lite oxå. Dels för de ger lite mer pengar och för att samtidigt kunna spara in på mina mamma dagar :)
Jag fick iaf fria händer av S att välja själv vilka veckor jag vill jobba. . så får se va ja å min chef bestämmer imon :D 


Bara vanligt vatten...

Så då har vi vart ute en stund idag oxå.. gick en ganska så lång promenad faktiskt. Va borta i typ 2 timmar iaf:) De va uppehåll när vi gick ut, å sen började små regna lite, då gick vi in på maxi för å handla, å när vi kom ut så dugga de fortfarande, men de dröjde inte länge förrän de hade blviit till vanligt regn.
Tacka fan för regnskydd haha.. men som sagt, de e ju bara vanligt vatten ;) Men kanske inte så skönt.
Jag va dränkt som en råttan är vi kom hem å Noel va nöjd å glad efter att ha fått sova i en torr å varm go vagn..orättvist ? ;) höhö
Men men skönt att vi kom ut en sväng iaf :)

Nu har Noel käkat å sitter nere på golvet å glor på tv.. ja själv sitter här å käkar nu oxå. Fick bli något snabbt så köpte me en färdig pizza hem, smaka på den förra veckan på city då som stod å dela ut för de va ny. Riktigt god med ost å spenat !:)




Nu blir vi inne resten av dagen iaf :)  Mysa i soffna å glo tv typ!:)


Rastlös?

Mhmm ja hatar när de e tråk väder ute å de inte finns något inne å göra.. blir sjukt rastlös!!
Idag va de nästan pissigare ute än va de va igår innan de sprak upp.. men idag ser de inte ut som de kommer bli bätte :S

Vi va iaf uppe å käka frulle vid 8 tiden, eller a Noel då... när vi titta ut blev vi sura å gick å la oss igen å somna om till strax efter 11 ;)
Å nu sitter vi här å tråkar i soffan.. Noel är oxå rastlös å vill bara vara med mej!

Funderar på att ta på oss kläder å sen på med regnskydd så går vi nog ut en sväng nu iav :)

PUSS!

Kryper ner.

Puh nu sitter jag bara här å gäspar i soffan å borde legat i sängen för länge sen:) Så nu ska ja gå å borsta tänderna och sen krypa ner jämte gos Noel :)

Fick en komentar som va utan länk så svarar på den här :)
Våran lägenhet är på 72kvm och kostar 3995 kr :)  Så är hyffsat bra hyra å ganska så stor lägenhet för att vara en 2;a :)  Vi trivs iaf, och kommer inte flytta på ett bra tag, Noel behöver ju inget eget rum på ett bra tag ! :)

Nej nu har ja nog gäspat 5 gånger medan ja skrev detta korta inlägg haha.

God natt !

Noel håller hårt i nappen där inne så att ingen ska komma å ta den ;)
Han sover alltid som bäst ifall man bullar upp me massa filtar å kuddar.  Han har alltid 2-4 av sina egna filtar å sen ett täckte på andra sidan å sen kuddar ovanför sin egen kudde.. han gillar när de e trångt å mysigt:)

 

Så massa filtar i sängen. Vagnen är oxå go att sova i. Men de som e bäst är bilstolen enl Noel haha.. Han har somnat där i flera gånger idag medan vi städa. Å de är inte många minuter han e vaken under en bilfärd :p


Här bor vi del 2 :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite halv stökigt å både hallen å duschrumet :P

Köksbordet vill ja byta ut, men ingen panik.

På den stora vita väggen i köket så ska dom två små tavlorna inte hänga, utan dom har bara hamnat där för de va två spikar där haha! Har många gånger funderat på att måla de som en fondvägg, eller köpa en byrå att ställa längst väggen.

 




Tävling hos Mandys :)

Jag är med och tävlar om valfri på ett värde av 500 kr hos Amanda :)
Var med och tävla du oxå --> Till tävlingen
Här kan du kolla va du skulle vilja vinna :D --> http://www.brandsinfashion.com/

Här bor vi del 1 :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lite delar ifrån vardamsrum och sovrum :) Nu är de ju inte riktigt som jag vill ha de än, vill ex byta ut tvbänken och bordet till vita möbler ist. Sen ska de upp en stor tavla på Noel övanför hyllorna, men inte köpt nån ram till  fotot än.

I sovrummet är de lite halv trångt just nu. Vill byta ut sängen mot en mindre,  tv i fönstret e väl inte gör snygg, men jäkligt skön att ha å kolla på film i sängen på haha:P Lampan e något som hängde där när vi flytta in och jag har inte orkat köpa nån ny än :P

Men jaja man kan inte göra allt på en gång.. man får ta lite i taget :)

 

 






Vårstädning.

Idag har de vart fullfart här hemma hos oss. . dagen starta ju lite segt , men vi höll oss vakna iaf :)
Skickade sms till farmor efter en stund, hon va ju själv idag då Görfar åkte till Tyskland :) Och hon va ändå ute och åkte så hon kom hit efter en liten stund.
Jag gick här och plocka lite och hon fick ge Noel mat.. sen satte vi igång me en rejäl städning helt plötsligt haha :)  Lika bra å köra på när man är igång.. så städa hela lägenheten.. de enda som e kvar å göra i veckan är att torka golv och våttorka lite hyllor åså.. annars e de kanon här hemma nu .skönt :)
Tog lite bilder innan så tänke visa lite hur vi har de här hemma.. gillar själv när andra lägger upp bilder på sina hem så man får se hur dom bor :P hehe

Tiden bara sprang iväg här när vi greja.. vi börja nån gång efter lunch och höll på fram till 6 tiden hehe.
Då va vi vrålhungriga, så vi åkte och köpte kebabtallrik och åkte hem till farmor å käka där :)
Innan de va vi även iväg och panta alla burkar som ja hade i påsar här hemma.. blir aldrig att ja får me mej dom när ja ska bara ner Noel i stolen eller vagnen när vi ska iväg å handla så de har blivit kvar hela tiden, så va skönt å bli av me de.. va pant för hela 80 kr ;)

Eftersom de va fotbollsmatch här på arenan idag så blev vi kvar till farmor till lite efter 9 eftersom folk alltid brukar ställa sina bilar här vid vårat hus när de e match, så då kan man inte alltid ritkigt lita på att de finns plats ifall man är iväg och kommer hem mitt i matchen..  lite irriterande, går snart å sätter upp en skylt om parkering förbjuden haha!! ;P

De blev pyjamas för Noel direkt och sen sängen, kvällsmaten käka han hos farmor innan vi åkte hem:)
Så nu sover han å ja tänkte sitta här en liten stund till innan jag beger mej mot sängen!

Imon ska vi ta oss ut på en promenad iaf eftersom vi inte hann me de idag. Va ju inte så jätte kul väder i förmiddags, men sen sprack de upp till massa sol å blå himmel.. mhm ! Kan ju hoppas på samma imon!


Tävling hos Tina.

 

Va med och tävla du oxå :)

Till Tävlingen


Måndag !

Då startar vi en ny vecka igen... just nu sitter jag i soffan å Noel ligger på golvet å leker ;P
Har sovit bra i natt.. 8 timmar på raken.. men hjälp va trött ja känner mej..  min kropp är inte van vid att sova så mycket så tror jag blir tröttare av de.. mhm !  får hoppas ja piggnar till snart haha!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra.. orkade inte planera in något..  men blir säkert att vi går ut och går en sväng sen iaf.. tråk väder idag igen  :( När tusan ska solen komma tillbaka???


Noel flörtar med sej själv i spegeln :p


hemma.

Då är vi hemma ifrån mor igen, och vi har bäddad ner oss i sängen.. jag oxå faktiskt:)
Noel blev gör trött strax efter 8 hos mamma så dröjde inte länge efter de till att vi packade ihop våra grejer för att åka hem.
Noel decka redan i stolen innan han kommit in i bilen.  Vi hade tagit på han pyjamas hos mamma redan så lyfte bara över han ifrån stolen till sängen när vi kom hem och han vakna inte som tur va :)

Och jag som känner mej ganska så trött bäddade ner mej direkt här i sängen oxå å ska nog försöka sova om en liten stund=)

Ny vecka imon :)


Pirat Noel :)


Om det inte hade vart en Noel !

Sitter hos mamma och tömer min stationära dator på lite saker då hon ska låna den.
Hittar ju självklart massa grejer sen graviditeten.. kort å listor å sånt där :P

Hitta då min namn lista som jag gjorde innan vi var på 3D UL och kollade könet.
Även om jag var 99% säker på att de var en pojke så gjorde jag ju ändå en lista med tjej namn, va ju mycket enklare att hitta tjej namn tycker jag ;P hehe
Här var iaf topp namnen :)  Men ja han va ju en liten Noel :P
Om de blir fler barn senare i livet så kan man ju hoppas på en liten tjej då haha.. finns ju fler namn å välja på där.. ända sen ja va mindre har ja sagt att min dotter ska heta Ronja, men ja de finns fler favoriter nu efter åren :)
Men kul att ja hade kvar denna listan som ja satt och skrev ihop i somras :D

Pojke;
Noel
Liam
Leon
Elliot
Elias
Rasmus
Oliver
Melwin
Gabriel
Benjamin
Alvin

Flicka;
Ronja
Freja
Melissa
Lily  
Tuwa
Meja
Nellie
Vilja
Lovisa
Felicia
Lova
Elvira
Vega
Tilda
Alice
Tove

Segfrida!

Idag känner jag mig ganska så seg faktiskt..  envis som jag är så satt jag uppe alldels för länge faktiskt.. ända till de blev morgon faktiskt !! haha
Så vid halv 6 vakna Noel till å då fick han lite käk å sen gick ja å la mej jämte honom å vi somna, sen vakna han vid 9 för lite mer käk å sen somna vi om till 12.. snälla unge :P

Sen nu kom vi hem för en stund sen.. vi har vart ute å gått en sväng å sen möte vi mamma en sväng i knalle oxå.. Köpte en snygg jeans väst som kostat 360 kr från början, fick den nu för 25 kr hoho.. ja å mor köpte varsin! :P

Nu sitter ja här å väntar på att Noel ska vakna, som fortfarande ligger i sin liggdel å sover.
Blir ingen bio idag då biljetterna va slut till den vi ville se=/ Så får bli bio i veckan ist :) Så ja å Noel ska nog hem till mamma sen å göra hemmagjord pizza.. vi ska köra me sånt där pizzakit.. gjorde ju de hos pappa för ett tag sen å de blev gör gott :)  Så de blir nog mys de oxå!

Nu ska ja avnjuta min cocacola här i lugn å ro.  Har satt som regel att bara dricka de på helgdagar så har gjort de igår å idag ;) hoho!  Nån måtta var de ju vara nu, nu är Noel över 2 månader, dax att börja tänka lite på figuren kanske. . inte kan man skylle på gravid mage i hur många månader som helst :P
Jag tycker att man borde kunna vara i ganska så bra form efter senast 6 månader.. me tanke på hur många promenader åså man tar me barnvagn.. å sen tar de ju olika tid för alla. vissa är ju fit for fight redan efter 2-4 mån . . men tycker att man kan få ha på sej 6 månader;) . . sen är de nog dax å börja skylla på latheten bara.. de e nog de ja kommer göra i sommar när ja inte är i den formen jag vill haha!


Ändrar stil...

De här med hur Noel ska kläs har förändrats väldigt mycket sen jag var gravid till han kom ut.
Inte kunde jag tro att inte alla kläder passar som stil på en liten bebis?  Men så var de visst de.. vissa kläder funkar helt enkelt inte på Noel.. eller a de e ju inte så att han blir "ful" eller så i dom, e nog mest bara jag som inte tycker de passar in på honom bara.
De köptes ju ganska mycket kläder till Noel när han redan låg i magen. . och då blev de ju väldigt mycket olika, en del lite sådär puttinuttigt bebis aktigt, och den stilen passar inte på honom tycker jag.

Många säger att Noel ser så stor och pojkaktig ut på kort och sen när dom träffar han så blir dom ofta förvånade av hur liten han är  hehe! Men ofta kommer många fram till att de beror på hur jag klär Noel..  Som ex dom små bodysarna som de stod I love mum och en me dad på som nästan hela sverige har köpt känns de som , passa inte alls på honom.. han fick ha dad bodyn en gång å mum bodyn fick han inte ens använda, tyckte de såg så töntigt ut på honom haha!
Jag gillar den lite grabbigare stilen på honom.. lite tuffare.. och starka färger gillar jag :)
Idag hade han ett par söta vita byxor me en lite giraff på benet. . dom åkte av redan när vi kom hem från promenaden och på åkte ett par svarta mjukis me en mumin på ist.
Jeans är något jag tycker är tufft på honom oxå.. dom flesta baby jeans har ju mjukt tyg inanför som är på den lilla kroppen så de inte blir jobbigt på dom.. och dom flesta är inte ens hårda på utsidan heller.. 
Så den där puttinuttiga bebis stilen är något som aldrig har funkat på Noel :) Han blev cool kille direkt haha! Så de finns en del som aldrig hunnit bli använd pga att det helt enkelt inte passade in på hans peronlighet när de gäller klädstil :)


Cool kille !

 

Jag tycker ju själv att han ser äldre ut på den bilden.. bilden är tagen när han e ca 1 mån och 3 veckor. Inte kan man tro att den lille tuffa killen är en liten fis på under 5 kg där ;)


Tradera med nya kläder.

Har uppdaterad mitt tradera konto ännu mer nu. . och nu finns det en hel del helt nya kläder ifrån märket Name it ute på aktion för både kille och tjej i blandade storlekar till bättre pris är ordinarie pris :)
Ta er gärna en titt vetja :D

--->MIN TRADERA<---

Lite exempel på vad som ligger ute :)




Tänk va kroppen orkar..

Tänk hur fort kroppen kan vänja sej vid omställning... i och för sej har jag alltid varit en människa som orkar en dag me lite sömn på natten...
Men nu blir de nästan så varje dag. .  jag kommer verkligen inte till ro för att kunna gå och lägga mej i tid.
Alltid hinner klockan passera 12 å sen 1 och ofta 2.. och vissa nätter till och med 3, som  nu.. mhm!
Vid 6-7 tiden vaknar Noel för frukost. . det är tur att han låter mej soma om sen igen nån timma..
Men ofta blir de ju att han vill gå upp sen vid 9.. så ja inte många timmar sömn per dygn nu för tiden.
Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att jag ska försöka lägga mej i tid.. de funkar iaf fortfarnade inte;)
Men jaja så länge man orkar så är de väl okej.. kroppen brukar ju säga ifrån ifall den inte pallar trycket;p

men nu ska ja nog gå och krypa ner jämet Noel !


Oj då...

Oj vilken dålig bloggare jag har varit idag :P haha!  men har inte haft tid att sitta här så mkt idag..

Vi var ute på en liten promenad idag även idag.. det är väldigt skönt ute nu även om det är regn i luften, för de e ganska så många plus grader så man fryser inte=) Och det har ju varit uppehåll hela dagen så då kan man lika väl va ute:)

Sen vart hemma å grejat å lekt... lite senare framåt 5 tiden så tittade mamma bort en sväng och hälsade på. Noel fick ett par fina byxor.. alltid massa saker till honom ;) höhö.
Så vi satt och prata en massa, och ja å Noel vissa upp massa fina saker som vi har fått eller köpt :P
Sen körde vi hem henne och vi åkte upp till pappa en sväng.
Där bjöds de på hamburgare och sen kolla vi lite tv.. blev inte kvar så jätte sent idag utan åkte hem vid 9 å då fick Noel mat och sen blev de sängen och han somnade ganska så fort :)

Sen har ja bara suttit här i soffan å halv kollat på filmen Familjen är värre som tog slut för en stund sen, och samtidigt grejat lite här vid datorn :)
Ska väl inte dröja allt för länge innan jag gör Noel sällskap inne i sängen!

Imon ska ja försöka hinna med att packa ihop min stationära dator och se ifall ja kan få in mitt skrivbord i bilen så får de åka till mamma så får dom låna dom sakerna då ja inte använder de så de står bara och tar plats och samlar damm! 
Sen på kvällen så blir de nog bio :D  Vi hoppas de finns biljetter kvar imon då de ej gick att boka längre på hemsidan.


bubbel..

Dessa små söta saliv bubblor han har börjat me haha!!  Knasungen ♥

 


Värre..

Idag är vädret ännu värre.. vart tusan har solen tagit vägen ??
Idag är det verkligen grått och regn i luften.. usch usch usch!!!  Dock är ju kl bara 8 så kanske hinner de bli bättre till senare idag?

Jaja Noel har precis käkat å nu sitter vi här i soffan å glor på tv.. kan ju inte påstå att det är något roligt att titta på nu :s .  . Så vi kanske lägger oss ner och kollar lite webbtv på datorn ist :)

Vad som händer idag har vi inte riktigt planerat än. . men vi kör väl som vanligt på en promenad senare oavsett väder :)
Sen skulle nog pappa kommer förbi en sväng.. å sen får vi väl se ifall vi kanske hamnar hemma hos dom en sväng ikväll som vi brukar på lördag kvällarna :D


Underbara du.


Fredag kväll och munnen testar !

Nu har jag faktiskt fått lite fredags känsla.. ett lugn i kroppen :)

Vi kom ut på ännu en promenad strax efter jag skrev förra inlägget..gav bara Noel lite mat och sen ringde vi och kollade ifall mamma å syster var kvar i knalleland, å de va dom, så vi gick bort å möte dom så kunde vi gå bort me dom till city :)
Där inhandlades de lite mat och helg gotte ;)

Jag är en sån människa som måste testa sånt som går på reklam hela tiden haha! Så idag följde det mer hem två nya grejer som dom visar på reklam på tv nu hela tiden :P  så får vi se sen ifall de är gott!

Dumle med jordnötter och sen mörk choklad me salt :)

 

Sen testa jag oxå att göra en ny maträtt som jag snodde ifrån bloggaren Anna.

Receptet hittar ni -->HÄR<-- hos henne

Jag gillade de iaf, är ju förtjust i både räkor och pesto så va gör gott !:) Så tummen upp här!

Gick jätte fort å göra oxå och behövdes inte så mkt grejer hemma :)



Så nu ska jag käka klart här framför teven å se ifall de finns något att kolla på :) Annars händer inte mkt här.. så blir att krypa upp under en filt sen me godis å bara njuta lite av egentiden.. Noel sover för natten sen ca 1 timma tillbaka :)

PUSS ♥

Till Noel

Dessa fina saker fick Noel av sin "gammel" farmor när vi var i knalleland igår :)

 

 






Och detta fick han av mej då vi hitta pyjamasen på rea och koftan me rabatt kupong ;)






Koftan e gör söt på honom. . Den har han fått ha på sej idag tillsammans med vit kortärmad pikebody och snickar byxor.. så fin har han vart idag :) Tyvärr va batteriet slut i kameran så inget kort på denna honom idag.. men han lär ju ha dom kläderna på sej igen :P
Liten bortskämd kille :p

Hallo !

Idag är de fredag och jag har inte haft nån fredags känsla alls än idag. Även om man är ledig så kan man ju få en extra känsla när det är helg.  Men nej, icke idag har de inte kommit något än.
I morse fick ja till och med för mej att de var måndag haha!

Idag tog vi som vanligt en promenad.. även om de är piss väder försöker vi komma ut en sväng ändå, blir så jäkla seg å trött annars=) Vi gick ner till stan och byte ett par vantar till Noel, köpt ett par ifrån Lundemyr som de står Älskling på, men det enda märket var på väg loss redan så vi fick byta till ett par nya idag :) Då hitta vi även en heldress me stjärnor på som va på rean ;)
Sen möte vi upp pappa S och sen tog vi oss hemåt efter en stund. Så idag har Noel lekt me sin far hela eftermiddage å ja har fått gjort lite här hemma :) Men inte lika mkt som ja borde , blev till slut att ja oxå hamna i soffan å lekte me Noel  ist :P

Nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra.. Noel ligger å leker me sin fisk mobil i ligg delen av vagnen.. Men verkar ha tröttnat nu på att ligga där nere själv så han gnyr lite.. så han får väl komma upp hit i soffan nu ist :)


Uppe..

Idag har vi en sån där tidig dag och gick upp vid 7 tiden :D  De är iaf gör tidigt för oss =)
Men när ja va uppe å hämta Noels mat så blev ja sådär pigg helt plötsligt.. så vi gick upp å satte ossi soffan ist :) Så här sitter vi just nu å kollar på The voice ! :D  Världens bästa morgonprogram!

Noel har börjat gäspa så han börjar redan bli trött igen :P  Men glad är han iaf :)

Tyvärr är det ännu gråare ute än va de var igår.. och regnar gör de oxå.. :( !!
Så får se ifall de blir vagnen eller bilen till stan sen när vi ska möta upp S.  Har ju egentligen ingen lust att ta bilen ner, så jobbigt me parkering å sen släppa på den tunga stolen!!
Så kan ju hoppas på lite uppehåll i eftermiddag tack ! :)

Noel har börjat me en ny grej ibland.. han stoppar ett finger mellan nappen å munnen :P