Godmorgon - Godförmiddag?

Hej sovmorgon!! ;)
Idag tog vi en rejäl sovmorgon höhö.. Noel käka inte frukost förrän kvart i 7 idag:)  Så att sova från halv 8 till kvart i 7 är bra ! Sen somna vi om båda två och gick inte upp förrän kvart över 11 idag..

Nu har Noel käkat igen precis och vi tänkte gå och ta på oss kläder nu..
Idag lyser solen me lite moln bara.. så vi ska åka upp till pappa/morfar och byta däck om ett tag !
Sommardäck.. woho !  Ännu ett steg närmare årstiden vi vill åt ;)
Fast ibland kan jag tycka om våren mer än sommaren... iaf dom dagarna det är steeekt het ute.. då gillar jag nog våren mer.. en sån där dag när det är sol och de precis börjar bli grön överallt och man kan gå ut i en lite tunnare jacka eller tröja bara :) Dom dagarna gillar jag !

Sen får vi se ifall de blir något besök hos Teresa å dom, hon ringde innan och kände sej lite snorrig åså, men vi skulle höras om några timmar å se ifall de blivit bättre... vill ju inte smitta ner lilla knorren! =)
men kan ju även vara något som är nu på morgonen oxå bara.. hon har ju bara 2 veckor kvar nu sen ska bebis ut, så då kan ju kroppen spöka lite med en :) Vi hoppas på ett april barn.. ja å Noel har gissat på 21 å 28 eftersom det är våra egna födelsedatum höhö!;)

Sitter just nu och smygtittar lite på den lilla fisen som ligger på sitt laban täcke på golvet me sin fisk mobil ovanför sej... han små grina för en stund sen, men sluta bara sådär.. då titta jag på honom å då låg han och små prata me fiskarna ist haha! Han insåg väl att dom kanske var liet kul iaf då..
Men nu ska han få kläder på sej.. så mot favorit platsen..skötbordet :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback