Valborg.

Här är det en väääääldigt lugnt valborg. Dels för de blir övertids jobb imon så de är upp kl 5 som gäller imon oxå. Å dessutom för jag e sjukt seg i kroppen, haft halv ont i magen hela dagen så har tyvärr tillbringat denna fina dag mest hemma i soffan efter jobbet..
Tog en mini promenad bort till gymmet å fuska me å hämta ut min biljett till mitt pass ja bokat å sen inte avbokat i tid.. men kände att min mage hdae inte pallat ett pass bodypump just nu så då fick de bli så ist för att dom spärrar mitt kort för jag inte dyker upp ;) Men va riiiktigt gott ute i solen, nästan sommar värme.. så va ganska tråkigt å gå hem å vila på soffan igen.. men men... somna till och med till ett tag.. det är dock inte så bra då jag känner mej ganska så pigg nu å får säkert svårt att somna sen bara för de.. hehe

Blir iaf ingen helg dag på jobbet imon utan de blir från 6-12 :) Skönt de... hade inte orkat ställa mej å laga mat nu så de e tur dei nte bir nån lunch på jobbe imon utan kan fixa de när man kommer hem ist :)

Dagen gick hyfsat fort idag iaf även fast varken madde eller frida var där idag :) Men imon ska iaf frida jobba övertid oxå :)
Vid 2 tiden imon kommer min älskade lilla Toker hem igen!!! Som jag saknar honom just nu!!! Men han har de kul hos sin pappi iaf, får ju uppdateringar å bilder under dagarna hehe :)
Så imon em blir de kram å puss kalas ! :D

Idag är de säkert många som festar å har de gött i det fina vädret.. å vilken tur teknis har me vädret me sin kortege i år :) Jag orkade dock inet åka ner och kolla på de... hade nog inte orkat de även ifall jag vart ledig imon :p
Nu ska jag iaf fortsätta ligga här framför teven i soffan innan jag förflyttar mej till sängen :)

Kul man kan ha på jobbet va ? haha


Hej söndag!

Puh va seg jag är. Ligger i sängen och ska strax lägga ner datorn och försöka sova ist :)  Eftersom jag jobba igår då har de nästan vart lite lördags känsla, fast ändå inte då dagen vart seg som en söndag haha :P

Vart en riktigt rolig kväll igår iaf :)  Alltid kul å gå ut me tjejerna.

Men mer än så här orkar jag inte skriva.. får återkomma imon efter jobbet ist :)


Fredag men ändå inte helg.

Sitter i soffan å surar!!  Precis pratat me kundtjänsten på trygghansa, ja hatar å prata med kundtjänster haha, för oftast ringer man bara dit när man har något å klaga på . å de hade såklart jag haha ;p
Men dom har gjort bort sej totalt.. ringde om en faktura för 2 veckor sedan, får då som svar att de är betalt å dom har gjort ett fel utskick å att jag ska riva den.. de e klart jag gör de då!
Idag får jag en faktura på en stor klump summa å ringer å frågar va dom håller på med... nä då ska jag betala hela den å kan inte betala månadsvis då jag inte betalat den fakturan som jag hade fått innan å då lägger deras system om de automatiskt till att man ska betala allt på en gång.  Eh de va bara de att jag fick som svar att jag skulle slänge den?!? Å de ber dom ju så hemskt mkt om ursäkt att dom gett sån fel info, men att dom tyvärr inte kan göra något nu då deras system inte till låter de... jävla idioter!! Men deras system verkar tillåta att ge ut fel info till sina kunder iaf !!!  Hörde jag nån som sa att hon ska byta bolag ? Yäz!! När mitt slutdatum e hos dom så kommer min försäring inte att förnyas där utan kommer då gå över till min bank!
Jävla skit företag!! Aldrig mer hemförsäkring hos trygghansa!!!!

Det är tyst och lugnt hemma.. både skönt å inte skönt.. saknar min lilla skrutt å hade behövt han nu för å pigga upp mej efter mitt arga samtal haha! Men ne han ska ha lång helg me sin pappi...
Själv ska jag gå in på övertid imorgon, så ingen helg här inte , utan de blir jobb 7-16 imon.. goa pengar iaf så de får la gå :)

Ska nog lägga mej på soffan nu iaf å slänga på en film :)  Blir nog inte en allt för sen ikväll utan får försöka komma i säng i tid, börjar iaf en halv timma senare än vanligt imon haha ;)

Hoppas ni har en bättre fredags kväll än mej ;)  Fast ja så illa är den väl inte hehe.. men önskar nu i efterhand att jag hade väntat me samtalet tills efter helgen ist :p
Men de har hänt bra saker idag me..blev inringt för att komma på ett möte på Manpower idag efter jobbet, ville prata lite om vad jag tänkte göra efter nelly åså... som han sa nu så står jag på deras "heta lista" haha.. de låter ju bra :) Han skulle kolla lite om vad som kommer komma in nu, men kunde nog räkna me jobb hos dom efter nelly eller om jag till och med blir tvungen att avbryta mitt kontrakt där för dom kan behöva mej tidigaer.. a vi får se vad som händer ..  de lät bra iaf ! :) Å vore ju väldans skönt att kunna gå direkt till ett nytt jobb efter de här ist för att gå arbetslös igen nån vecka.

Blir inga bilder i detta inlägg då jag inte har några på denna nya datorn å hittar inte kamera sladden.. man kan ju undra vem som har gått iväg me den ;) 
Leta som en tok efter min bankdosa innan som jag vet låg på rums bordet när jag gick å la mej igår.. där låg den inte nu när ja  skulle ha den ikväll.. efter många om och men hitta jag den inne på golvet i en hög me uthällda strumpor i duschrummet haha, jäkla onge ! ;)
Ha en fin kväll :)

Välkommen Hp.

Sitter just nu i soffan å halv kollar på ice age på tv.. har dock missat hela första timman så orkari nte kolla så noga nu hehe :P Men ja använder mest min tv som bakgrunds ljud ;)
Jag sitter mest och pillar på våran nya dator just nu... den kom med posten idag.. betald å klar å de känns jävligt nice ! :D
Detta är våran dator.. ja kan inte så mkt om de.. men de låter bra iaf haha.. å gillar att de e stor hårddisk på den :P http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/barbar-dator/HPG61340EO/hp-pavilion-15-6-barbar-dator-g6-1340so


Idag hade Noel haft uflygt på dagis.. dom hade haft nån skräp dag, alltså gå ut i naturen å kolla på skräp å skapa en bättre miljö.. han kom hem me ett diplom och en liten bok hehe :p
Tyvärr hade han inte ätit nånting mer än lite yoghurt vid frukosten idag.. även fast dom hade haft grillad korv till lunch, han som gillar korv... men han verkar ha lite problem me magen just nu, väldigt löst.. jag har ju funderat på tänder ett tag ?! . . men kanske han fått en släng av lätt magsjuka i magen eller nåt?  Är de inte borta till efter helgen tänker jag ta kontakt med bvc iaf och höra med dom.
Men han vart pigg å glad iaf när jag hämta han , fattar inte att han orkar utan mat i magen.. för inte ville han äta här hemma heller.. en halv flaska välling å sen var de bra tyckte han...

Idag har jag äntligen fått träna igen.. nu är den dumma förkylningen borta å de hoppas ja den förblir :)
Var på pumpen iaf.. riktigt gött å de blir samma sak imon igen :D Noel hängde me sin mormor och moster här hemma så länge.. sen kom även farmor och hälsa på en sväng.
Noel somna fort idag å när han hade gjort de så ställe jag mig och laga köttbullar.. dom blev goda dom :) Färdig köttbullar är förbjudet här hemma haha.. hemmagjorda ska de vara, annars kan de kvitta :)

Sitter nu och knaprar på dom små nya favoriterna.. mini havrekakor,  dom e ju så söta å goda hehe, allt som e i mini form e godare :p  Egentligen e ju dom till Noel, han hade me sej några i sin fika låda till dagis idag.. men nu har jag snart ätit upp allihopa i påsen haha ;) Tur dom e billiga å kostar bara 10 kr påsen:) Vi testa ju även å köpa påsen me mini degestive, men ja gillar havrekakorna mer :p


Vi har testat alla 3 ;D ! Bild e lånad från google.se

Räddad.

Då sover ungen sen ett tag tillbaka :) Skönt att han inte ville vara uppe lika länge idag.. som tur va var han inte svår att få upp i morse iaf :)
Han vakna själv av att jag brötta i köket å kom upp å hämta sin flaska välling som vanligt å gick å satte sej i soffan.

Idag vart han lite ledsen när vi lämna på dagis, va inga andra barn där idag när han kom som de är vissa dagar,  så idag vart de nog lite tråkigt tyckte han.. men de gick nog över ganska så fort.. han fick vinka i fönstret till mej  :)
Men ja de hade gått bra sen hela dagen som vanligt sa dom när jag kom å hämta efter jobbet.  Å idag hade han ätit bra oxå, igår vägra han totalt, då vart de fisk me äggsås, de tyckte han alltså inte va så popis, han e inte så jätte förtjust i fisk.. men idag hade det varit favoriten korv me mos å han hade ätit riktigt bra :) Är de mat han gillar så äter han oftast väldigt bra, å helst ska de ju vara själv :) E glad att jag lät han börja kladda me maten tidigt, han lärde ju sej å käka me sked å gaffel själv tills 1 års dagen ,sen dess hjälper jag han ingenting utan jag han äta ifred å han sköter sej själv :) Tror de uppskattas på dagis oxå.

Sen är vi sega båda två när vi kommer hem på eftermiddagen från jobb å dagis. Mest jag haha ;) Men de som har räddat mej varje där är makka pakka å hans vänner hehe ;)  Den dvd har varit på varje dag nu.. de funkar att kolla på tycker Noel.. även om han pendlar mellan att sitta i soffan till å springa fram till teven, så kollar han faktiskt på de :p

Nu tänkte jag käka lite kvällsmat.. funderar på ägg macka, va ett tag sen nu :)  Men ska kolla kalrt på halv 8 hos mej först :)
Sen sova så man orkar jobba!  Blir jobb även på lördag, gott me lite övertids pengar.. å som de ser ut nu så blir de jobb även på tisdag när de e röd dag, de e så mkt å göra där nu så dom stänger inte ens då.. hehe.. men a lika bra å passa på när de e som bäst betalt.. å Noel e ju hos Simon i helgen.. men ska kolla ang tisdag då jag inte kan jobba hela dagen eftersom jag gärna vill vara me Noel en stund när man väl är ledig så blir nog en halv dag isf om de går å lösa :)snaaark!

Jisses.. idag var en sån kväll då jag önskade att jag hade 8 armar eller nåt  :P
Noel va trött vid 6 som vanligt.. men skulle han sova ? Nej! Han skulle ligga och pilla mej i ansiktet, göra nån gympa me benen å ligga å fnissa... vem somna? Jo jag haha!  Eller a jag halv sov.. å vakna till halvt liv efter typ en timma av att Noel fortfarande ligger å håller på.. jäkla unge haha!
Strax innan 8 somnar han äntligen!!! Någon får banne mej skylla sej själv när han inte har nån lust att gå upp vid halv 6 imon :)

Själv skulle jag laga mat, duscha, fixa lite här hemma så ja de finns ju alltid å göra.. å kl 9 ska jag se på desperate å de e ju typ bara 10 min kvar nu :) Men här sitter ja ny duschat å käkar lite mackor av mitt egna bröd å bara tar de lugnt nu me gott samvete att maten snart är klar i ugnen oxå.
Dock har jag NOLL fantasi om matlådor just nu..  Någon som har några tips ? :) Inget med pasta tack :p

Nej nu fixa de sista innan man verkligen kan slappna av i soffan :)


Vi har som många andra fastnat för de här me flagg tema på kläderna :P
Shortsen har ni ju redan sett men här e två t-shirt som fick följa me hem då oxå :) Köpa för typ 2 veckor sen.. vi e ju lite sega på att blogga hehe :P

Ja har me fått ett "flagg linne" :)


Bakar bröd.

Nu ligger den lilla herren å sover.. somna runt 6 tiden idag oxå.. slockna på nån minut bara, så han va nog väldigt trött :) Men de blir man väl när man går upp tidigt å röjer på dagis en hel dag :)
Han blev skit sur å tjöt som en stucken gris när han va tvungen å gå hem från dagis idag å inte fick ta me sej lekvagnen :p

Hade tänkt gå å träna idag me syster, men väntar en dag till då förkylningen inte riktigt är borta än, men imon ska jag försöka ta mej iväg på lite bodypump.. så jäkla tråkigt när man blir förkyld å inte kan träna, för man känner ju sej inte sjuk, men man orkar inte riktigt träna.. blä!

Sitter iaf i soffan å väntar på att mitt bröd i ugnen ska bli klart :) Så nybakat bröd till kvällsmat blir de, mums!  Super enkelt recept som min farmor brukar göra,  kan lägga ut de här sen :)
Sen blir de bara soffhäng å ta de lugnt innan de blir sängen.


Min lilla snutt här om dagen i en annan ny fin pyjamas  som vi fynda på Hm för ett tag sen för 50 kr:)


Noel köper apa :)

Noels små fynd idag :) Me lite rabatt kuponger så blev de ett bra pris  :)

 

Ny fin pyjamas från lindex. Vi köper bara två delat nu, mkt smidigare tycker jag å går ju att ta av sej en del ifall de blir för varmt :) Å gillar när de e shorts å t-shirt :) Han fick ju en me bamse för ett tag sen oxå som e i samma modell.. så sakta men säkert så byter vi ut alla helpyjamasar mot detta hehe :)

Denna fick flytta in i garderoben å 4 hel pyjamasar fick flytta ut :) Va nog 11 el 12 hela kvar nu !

Sen har han ju endel långärmade två delade.  För ja e de något som går åt här är de pyjamasar när vi tvättar så sällan som vi gör så behöver vi de :p För de e oftast som han sölar ner snabbast av någon andledning haha ;)

Noel tyckte iaf apan va kul på magen. Jag sa att han hade en apa på magen å klappa lite på den, sen skulle han klappa på apan på magen hela tiden :p

 

 

Mjuka goa ljusa jeans ifrån kapphal.. fint me lite ljusare jeans till vår/sommaren :)

Å ja sockar är något vi har köpt på oss endel de senaste.. dom har en tendens att försvinna, å sen har vi många som inte hade halkisar under, å vill att han ska ha halkisar när han e på dagis när han röjer runt där :)

Här e några fler sockar som fick följa med hem för förra veckan :)

Gillar dom med stjärnor under, dom va så gosiga :)


Söndag.

Nu kom en såndär söndag då jag önskade att helgen va en dag till hehe :P Innan har de ju itne spelat så stor roll, men nu hade de faktiskt vart gott me en söndag till ;)

Jag å Noel var iaf en sväng i knalleland innan idag, skulle köpa leksak till Noel då han fick en sen födelsedags peng av Britt igår uppe hos pappa :p
De blev iaf att vi äntligen köpte hans älskade kundvagn me leksaks mat i, jisses va han har hängt över den varje gång vi vart på eko, å han älskar den när vi har varit och hälsat på ute hos Jonna och Joel :) Så ja nu äntligen har han en egen, ungen var överlycklig å vart skit sur när han va tvungen å lägga upp den vid kassan å betala haha!
Den har de lekts me hela kvällen här hemma sen ;)
Blev även lite kläd fynd, men de kan jag visa sen.

På em åkte vi upp till farmor och göran å käka lite, blev god thai mat som farmor hade gjort å Noel hade me sej köttfärs sås å farmor koka en potatis till honom hehe.. han äter hellre de me potatis än pasta.. för van är jag gjorde matlådor till mej så fixa ja några burkar till Noel oxå å då koka jag ju ingen spagetti så låg bara köttfärs i dom , å när jag blanda de me pasta hjul hos pappa igår så vart de inte alls bra tyckte Noel, så de funkar bara ifall de e småå bitar me spagetti, annars funkar inte pasta.  Men potatis funkar alltid tycker Noel ;)

Å nu på kvällen har vi bara grejar lite här hemma, eftersom de e tidig uppgång imon igen så fick Noel sova tidigt så de blev sängen redan kl 6 för honom :)
Just nu håller jag på me lite tradera annonser, men får nog fortsätta me de imon ist.. för har endel annat som måste fixas nu. En tvätt ska hängas, matlådor ska lagas, duscha, äta, å sen kl 9 vill ja va klar me allt för å kunna se på bb.. så bara å lägga på ett kol nu hehe ;)


Kalas lördag!

Sitter just nu i soffan hemma hos pappa å bara tar de lugnt. Vi har varit här hela dagen lång :)

Vi starta dagen me en besiktning av bilen vid lunch tiden å silver faran rullar vidare utan anmärkningar, bra de :) Noel tyckte de va gör skoj att vara på besiktningen, få kolla på alla bilar så han va överlycklig haha!

Sen åkte vi direkt hem till pappa å dom, eller stanna på blomsterlandet å köpte en present först, de blev en krusbärs buske, så nu hoppas vi på att få plocka bär här :p
Va iaf kalas hemma hos pappa idag då han fyllde år i onsdags.  God mat å kul å träffa släkten :)

Sen åkte jag å syster å handla lite å ja vi e kvar här ännu... de luktar nybakat bröd i hela huset då pappa gör nya frallor då alla andra tog slut innan... så blir nog nybakat bröd snart .. mums! Min far e bäst på att baka bröd å laga mat! :D

Snön som skulle komma idag lyser fortfarande me sin frånvaro, å de hoppas ja den fortsätter med..hoppas hoppas!!!  Ist har solen lyst å de har vart riktigt gott ute, alla barnen va uppe å lekte på lekplatsen en stund innan,  själv satt ja i solen å gotta mej ist.. så kom igen nu våren, bli kvar här nu!! :)En glad kille kollar så allt går rätt me bilen ;Pnu ska jag gå å sätta mej till bords så de serverades lite mat nu igen :)  Lyx!


Gäsp!

E riktigt seg på kvällarna nu faktkst, så blir inte så mkt data tid över :) Men jag är förvånad att jag faktiskt inte somnar på soffan eller nåt på eftermiddagen.. okej kanske inte lika enkelt nu när Noels finns, hade det vart för nåt år sedan så hade jag garanterat gjort de :p
Men Noel e ju oxå ganska så trött, så hade jag velat så hade vi båda kunnat somna.. men nej då blir allt knas så vi håller oss vakna :P

Noel somna redan runt 6 tiden idag :) Å ja halv sov lite jämte honom oxå, men är nu uppe igen en liten sväng innan de blir sängen för mej oxå.
Idag fick Noel vara hemma ifrån dagis, personalen tyckte han va så snorig å hostig, å ja visst e han snorig, men absolut inte sjuk.. men han fick vara hemma idag, så jag va hemma med honom till halv 10 å sen tog morfarn över å jag kunde åka och jobba:)  Tråkigt att behöva ta ut vab första arbetsveckan, så som tur va så behövde det bara bli tre timmar när man har en snäll pappa som ställde upp ist :)
Å ja Noel har då inte visat minsta tecken på sjuk utan hade röjt runt precis som vanligt å käkat å sovit bra... så ja ringde till dagis å sa att han kommer imon iaf.

Skönt me sista arbetsdagen imon iaf.. nu blir de ju faktiskt helg på riktigt, kommer nog uppskatta denna helgen mer nu än innan :D
De vi har planerat än så länge är kalas för pappa på lördag å innan de besiktning av bilen.


Fick prova två av sina nya shorts, skulle kolla så dom itne blir försmå för sommaren, men de e nog ingen risk då båda två var lite förstora ist i midjan, så hoppas han tjockar på sej lite tills sommaren hehe :)


Om...

Om jag vart en dålig bloggare innan så kan jag inte tänka mej vad jag kommer å bli nu.. haha..
Varken tid eller ork för datorn speciellt mkt.. e först nu jag sätter mej här på hela dagen, men ska strax lägga ner datorn å krypa ner i sängen å hoppas ja orkar hålla mej vaken hela desperate housewives :)

Arbetsdagen gick bra iaf :) Kul att jobba ihop med madde oxå.. vem hade inte velat jobba me sin bästa vän lixom ? :p hehe
Men de känns lite i kroppen att man har stått upp å jobbat hela dagen... kul att jag hade träningsvärk på de dessutom i benen sen pumpen igår? haha, vart kom den ifrån lixom ? :P 

Blev dock förvånad av hur lätt jag kom upp i morse... jag var uppe förre andra gången klockan ringde till å med.. ja ställer alltid två alarm.. de första var vid halv 5 å de andra kvart i, men då vart jag redan uppe.. duktiga mej !!:)  Hoppas de inte var bara för de va första dagen hehe :P

Nån dag ska jag se ifall jag orkar fota Noels nya fina kläder vi köpt oxå.. har uppdaterat hans sommargarderob lite förra veckan :) Ex ett par usa shorts :p  Men har som sagt varken haft tid eller ork till de.. men men de kommer väl :P

Men kan iaf säga att jisses vilken semester jag har haft som mamma ledig haha! Nog är de skönt att vara igång och jobba igen.. men a de e fan så mkt tuffare :p
Förresten hade det gått jätte bra för Noel på dagis idag.. va ju första gången han va länge, å va nyfiken på hur de skulle gå för honom å käka sova :)
De hade iaf gått bra, hade ätit en portion med mat till lunch och sen vilat efter de.. utan napp till och med!! hehe.. Den hade nog blivit kvar hos morfar.. men han hade iaf en extra snuttefilt på dagis :)
Min duktiga kille :)  Dock har han åkt på en jävla förkylning igen.. de som typ precis slutat å rina ifrån näsan på honom :( Va inte många dagar han slapp de. ..hoppas han inte blir sjuk iaf..


Nee nu blir de god natt här :)


Gotte

Ligger lite efter i min planering.. egentligen hade jag tänkt att jag skulle ligga i sängen nu, gärna sova oxå, men de väl lite å ta i för å vara mej haha! 

Dagen har rullat på i ett iaf... de blev att jag åkte och storhandla innan, alltid skönt å göra de själv, kan gå å strosa där inne på maxi i lugnan ro.. eller a blev lite stressigt på slutet så klockan tickade på, va å handla i typ 2 timmar.. lyckades få en avstämning å kom 10 min för sent till dagis haha!

Sen blev de bara hem å käka, fick bli fiskbullar me matvete idag.. blev förvånad att till och med Noel käka de, trodde bara han skulle gotta i sej fiskbullarna ;) Fast han åt inte så mkt, men de va nog bara för han hade lyckats hitta en skål me vindruvor inne på vardagsrumms borde medan jag stod å laga mat, busunge :p

Sen blev de att åka å lämna Noel hos mormor å ja gick ner till stan för att gå på ett möte på arbetsförmedlingen , jag hoppas de blir lika lyckad som de kändes ;)
Noel hade inte lyckats somna hos mamma utan hade haft fullt upp å greja me annat, så han va väldans trött.. så vi åkte hem å så fick han sova i vagnen ist när vi gick bort till knalle en sväng , skulle köpa diskmedel å sånt skoj ;)
Sen tog vi en sväng inne på emmaus en snabbis, Noel fick en ny jacka, typ såna skal/vind jackor dom säljer på kappahl för 400 kr,  denna kosta 60 kr å såg ut å va i nyskick, en svart :) Å sen ett badlakan som man trär över huvet me bamse på för 30 kr å en av bilarna ifrån byggare bob för 15 kr :) Bra där!

Ikväll blev de bodypump me syster, kändes att de va ett tag sen vi körde de nu, hade nog tappat lite i armarna, men benen va inga problem, men de e nog tack vara cyklingen :)

Nu ska jag iaf krypa ner i sängen å hoppas att somna till big brother eller iaf efter :)


Gjorde en mkt god wook ikväll me skinksnitzel me mango chutney :)
Frukt till jobbet!
Protein pulver blev me köpt ifrån gymmet idag..mums:)
Å två små söta nyheter som vi fick me oss hem idag, mini kex, marie kexen e typ lika stora som en femma å havrekakorna som en tia :p Havrekakorna va riktigt goda ;)


Hur ska detta gå?

Då vart de sista lediga dagen på nästan 16 månader.. eller ja jobbade ju faktiskt 2 månader i sommras, men då visste jag ju att jag hade mer än halva min mamma ledighet kvar :p
Hur detta ska gå det vet jag inte än då vi började denna måndag me att försova oss haha... men får skylle mej själv att jag e så morgon trött!  Va nämligen vaken vid 2 över 6 när Noel kom intassande till min säng å sen gick han å somna om, å sen när klockan ringde kvart i 7 så tryckte jag visst bara av den.. vakna igen vid 20 i 8, å Noel sten sov haha:p

Vi vart iaf uppe på dagis kvart över 8, de e tur vi e snabba iaf:p  På med kläder å sen en flaska välling i magen på Noel så är vi klara :)
Så ja hur ska detta gå när klockan ist ringer kvart i FEM imorgon!! Jisses hehe :p
Har faktiskt aldrig jobbat på nåt ställe där man börjar så tidigt,  tidigast kvart i 7 faktiskt å inte kl 6 :p
Men jaja, fick en lägesraport av madde för en stund sen, hon hade överlevt och hamnat på returen så de hoppas jag att jag oxå gör imon :p

Nu hade jag egentligen tänkt lyxa till de me att åka å sola, men nehe de öppna inte förrän kl 10 så de blev inget me de... så ska nu åka å stor handla me alla pensionärer ist ;) Eller så kanske de inte e någon som handlar nu :P Mot ica maxi iaf !Tillbaka snart.

Hej, här kommer ett litet medelande bara ifrån sveriges dåligaste bloggare just nu haha ;)  Nä men har varken haft tid eller ork till å skriva denna helgen.. har knappt haft igång datorn ens :P
Å blogga från mobilen vet jag inte hur man gör haha :P Men jag e snart tillbaka :p

Har iaf vart en trevlig och rolig helg :)  I fredags vart de ju lite fest ihop me Anna, å sen kom även Peter ner en sväng... Riktigt skoj hade vi faktiskt, både här hemma hos mej och på krogen :)

Lördagen var en riktig slappar dag.  Efter några glas vatten så kunde man knappt tro att jag hade vart ute kvällen innan, mådde hur bra som helst :) Madde kom hit och slappa me mej...  Sen åkte vi även och köpte oss varsin kebbabrulle, jisses va gott ,men hej matkoma!!!  Har inte käkat de sen innan ja blev gravid eller nåt.. har nog inte käkat kebab så länge Noel har funnits iaf hehe :) Så gott var de!
Så vart en lugn kväll här hemma hos mej.

Idag är de lika lugnt oxå :p  Ska strax hoppa in i duschen å sen åka upp till pappa för å byta en lampa på bilen, bäst å fixa allt sånt nu när den ska in på besiktning nästa vecka ...tror jag, måste ju byta tid nu då jag inte kan åka å göra de på förmiddagen pga att ja jobbar nu ist :)
Va fler av er som undra vart jag ska jobba, det är ett tillfälligt jobb just nu bara, men allt är bättre än a-kassa :)   Så jag ska faktiskt vara på Nellys lager tills som ska stänga ner och flytta till falkenberg, så kan va allt från 1 månad till 4 månader... har än så länge till 25 maj :)
Kul att Madde oxå ska börja å prata även me en annan vän som oxå börjar där på måndag :) Jag börjar dock på tisdag först då jag måste ändra Noels dagis tider åså först..  så kan fråga ut madde om allt på söndag kväll haha ;)

Ikväll ska jag på Mary Kay party hos Frida, ska bli trevligt, aldrig varit på något sådant förrut :)
Så när Noel kommer hem vid 5 tiden så åker vi direkt.
Men nu måste jag duscha, hade tänkt hinna handla innan Noel kommer hem oxå, men de vete tusan om jag hinner de nu, beror på hur lång tid de tar hos pappa .. ja hatar å stressa i affären när man ska stor handla :PJa å min lilla pappa :P


Härligt!

Idag är en bra dag känner jag.  Idag känner jag mej jävligt glad.  Känns som flera kilon har lyft ifrån mina axlar.   Härligt är ett bra ord att  beskriva min dag just nu.  Å än är den inte slut ! ;D


Jobb, börjar på tisdag - Chek
Kvar liggande räknignar betalda - Chek.
Sol - Chek
Vin & cider - Chek
Trevlig sällskap - In väntar ! :D


Stolt kille!

Har precis tagit hand om en monster disk.. varför låtar man de alltid bli de? Å varje gång man diskat så säger man att så ska de inte bli nästa gång.. håller nån da å sen står ja där me en monster disk igen;) Diskmaskin tack haha!
Även små plockat lite här hemma, men ja de finns mö kvar å göra , men tar en liten pause nu:P

Noel e på dagis å kalasar me lite påsk fest :) Om han va stolt me sin lilla väska me fika i? Ojaa, skulle bära själv å sen visa när han kom in på dagis hehe :)
Om en timma ska han bli hämtat igen i vanlig ordning, å då blir väl lunch å vila :)

Sen i eftermiddag ska vi på möte, ett möte jag hoppas ska gå bra, skulle underlätta framtiden endel:)
Å sen får vi se vad som händer mer idag.. kanske vi hinner me en dejt me gudmor Marie.. a vi får se helt enkelt :)
Måste greja lite här hemma oxå, för imon blir de nog lite förfest här hemma hos mej. Jag ska dricka vin me min barndomsvän Anna.. eller säger man barndomsvän när man började umgås på högstadiet? hehe, ungdomsvän ?  Jaja haha.. Ska bli väldans trevligt iaf :)

Ne nu ska ja ringa ett samtal å hoppas ja kommer fram nu :)


Tävling

Jag är med och tävlar hos Sara - Glamina om Noels favoriter ! :D  Besök hennes blogg å va me du oxå :)


Bruuum !

Har en liten kille som brötar fram över hela köks golvet just nu me massa bilar.. ser så kul ut när han kör omkring på dom.. låter när han kör me dom oxå haha:)

Vi tog oss faktiskt en tupp lur ihop innan.. jisses så skönt haha ;)  
Men först va vi och käka lunch me pappa å farmor.. gottit !  Thai mat och sushi.. propp mätt!!! haha
Sen blev de raka vägen hem å vi stupa i säng båda två å sov i lite mer än två timmar;)

När vi vakna blev de lite mellis, banan bitar me lite kanel å kokos flingor på, de är de nya nu :p
Sen greja vi lite här hemma å åkte sen ner till arbetsförmedlingen för å kolla en grej.. dock va inte den personen där som jag ville prata me så jag får vänta tills imon..suck!

Vi åkte å handla lite fika sen ist, då Noel ska ha lite påsk fest på sitt dagis imon så då skulle alla kids ta me sej lite egen fika...  Påsk fest efter påsk? ! haha.. jaja skoj för honom iaf :)
Vi köpte lite frukt och sen lite djurkex å sånt gottit på barnavdelningen :) Hoppas de går bra för herrn imon!


Nu ska vi strax åka upp till morfarn där Noel ska hänga en stund medan ja å min syster åker å tränar en sväng:)  Idag blir de cykling å core igen.


The bed

Jisses va trött jag är.. men har egentligen bara mej själv å skylla... gick å la mej de gjorde jag i hyfsad tid igår, men va ju självklart tvungen å kolla tv. Ja ville se ett program som självklart började kl 1 på natten haha..  så när ja la mej så läste jag en stund å sen blev de tv tills de börja.. va ett program på TCL som va om personer som inte visst om att dom va gravida..helt knäppt.. fatta paniken lixom haha!
En person fick smärtor i magen å gick sen på toa å födde en ungen i toan ?!?  Chock eller vadå?
Undra hur man själv skulle reagera..

Så somna nog inte förrän vid 2-3 tiden nångång... sådär skoj när klockan ringde i morse vid 7 tiden.. lyckades komma upp vid 20 över iaf å Noel kom i tid till dagis vid 8 :)  Bra jobbat !
Men just nu längtar jag bara tills han kommer hem å ska vila.. för då ska jag banne mej oxå göra de har jag bestämt redan nu haha!
Hade ju kunnat vila nu, men e rädd å somna så hårt att jag inte vaknar när jag ska hämta noel haha!


Sen måste ja ringa ett par samtal vid 9 tiden, så lika bra å vara vaken .


Min fina♥


Bakat igen.

Puh känner mej helt slut i skallen å ska ta och gå och lägga mej nu.   Jag somna innan när jag natta Noel så e säkert därför jag känner mej extra slut i skallen hehe.. men vakna av att pappa ringde på mobilen, å tur va väl de för då va kl 5 i 9 å precis lagom att slå ner rumpan i soffan å kolla på desperate housewives ;D  Annars hade ja väl säkert haft oturen att vakna vid halv 10 eller nåt haha.. å ja hatar att börja kolla program mitt i, då skiter ja hellre i de :p
Sen blev de å kolla lite på bb oxå...

Efter ja hämtat hem Noel så blev de lite lunch som bestod av korv, å sen dax för Noels vila, han sov i över 2 timmar, så egen tiden fortsätter alltid typ direkt efter ja hämtat honom haha!
Ändå gör jag inget vetigt, ja satt å glode vid datorn typ ;)
När han vakna åkte vi till stan, noel fick hänga på morfarns jobb en stund å ja gick på ett möte på arbetsförmedlingen.. får se vart de leder.
Sen åkte vi å handla lite å hämta hem våran muffins form som legat hos mamma ett bra tag. Väl hemma så baka vi idag matmuffins, blev två olika sorter, en me bacon å ost å en me ost å morot.. den me morot blev helt klart godast tycker vi nog båda :)
Kul att lyckas lura i Noel lite morot, han äter de inte annars, men tror de e mest konsistensen på morotsbitarna han inte gillar å inte själva smaken :)

De receptet jag använde mej av är väldigt enkelt, tror de e hämtat ifrån nån lchf blogg om ja inte mins fel :P  Sen kan man ju göra om de lite som man vill, vi hade ex ingen purjolök i våran. Å ist för skivande bacon hade vi såna där tärningar.
Så ja man kan ju blanda i lite precis vad man vill :)  Gott å enkelt är de iaf.. precis lagom att ha som kvällsmat eller som mellis.

Matmuffins
10-12 st
7 st ägg
1 dl vispgrädde
3 dl riven smakrik ost
grovmalen sv.peppar
10 cm purjolök
1 pkt bacon
smör
Hacka och stek  purjon i smör. Klipp i bacon och stek lite till. Vispa ägg, grädde, ost och sv.peppar. Blanda i lök och bacon. Fördela i muffinsformar. Använd gärna muffinsplåt. Grädda i 175 grader ca 20 min.Nej nu får de bli  sängen.
Natti


Börjar bra...

Sådär då var de back to rutiner igen då.. påsken slut :)  Idag e ju veckan då Noel ska va på dagis me vanliga tider efter inskolningen, dock bara tre timmar.  De började ju bra med att försova oss haha.. Hur ska de gå när jag börjar jobba om jag inte ens kan få ungen i tid till kl 8??? haha

Hade ställt klockan på kvart i 7, tror ja hörde den lite svagt men skulle nog bara vila ögat lite till... lite till blev att Noel väckte mej klockan 8.. skit oxå haha!
Ringer dagis å säger att vi blir lite sena ;)  Noel fick en flaska välling och jag stressa runt här hemma... men ja tycker de e bra jobbat att Noel står och tar av sej jackan på dagis exakt halv 9.

Så vad ska jag hitta på i två timmar nu då?  Jag hade ju tänkt igår att jag skulle gå upp me vagnen å hämta Noel sen.. men nu när de försvann en timma av min egen tid så vet jag inte riktigt om jag har lust me de, å dessutom e de riktigt skit väder me regn idag.
Jag ska hinna till bibblan å lämna tillbaka lite böcker hade jag tänkt iaf :)  Så de ska jag åka och göra strax.. taskigt att Noel inte får följa me idag kanske, men men hehe.. vi åker nog säkert dit snart igen :)


Haha såna här bilder hittar jag när jag går in på min systers blogg ;)


Morot & kanelmuffins

Här e muffinsarna vi gjorde igår.. riktigt goda faktiskt :) ja kan tycka att endel muffins kan bli sådär tråkiga å torra, speciellt efter dom legat ett tag.. men inte dessa.. riktigt goda idag me  :)

ca 8 st 

 • 25g smält smör
 • 1 ägg
 • 1 dl socker
 • 3/4 del lättfil  ( ja tog turkisk yoghurt för de va de vi hade hemma)
 • 1 1/2 vetemjöl
 • 1/2 tsk kanel
 • 1 tsk bakpulver
 • 1/2 dl fin riven morot (ja hade nog lite mer, rev en hel morot å orkade inte mäta)
 • 1/2 tsk florsocker och kanel till garnering.

 1. 1. Sätt ugnen på 225 grader.
 2. 2. Smält smöret och låt det svalna lite.
 3. 3. Vispa ägg och socker i en bunke i ca 2 minuter.
 4. 4. Ta fram ny bunke och blanda vetemjöl, kanel och bakpuler i den. Häll detta i bunken med ägg och socker. (jag hatar å diska så ja körde allt i samma bunke direkt ist ;) haha)
 5. 5. Häll i det smälta smöret och filen.
 6. 6. Riv morötter och rör ner i smeten. Blanda ordentligt.
 7. 7. Häll i smeten i muffins formar, lika mkt smet i varje form.
 8. 8. Grädda mitt i ugnen i 10-12 minuter.
 9. 9. Blanda florsocker och kanel. Sikta över de gräddade muffinsen.
Slö dag..

Idag känns de som de kommer bli en riktigt slö dag.  Riktigt piss väder ute å vi har pyjamas kläder på fortfarande, eller Noel e blöjfis då han redan hunnit söla ner sin pyjamas : )
Vi sitter just nu i köket å käkar en jäkligt sen frukost haha.. fast Noel har ju hunnit äta välling när vi vakna vid 9 tiden..
Vet inte riktigt mer va som händer idag... jag ska iaf gå ner å slänga i en tvättmaskin strax.. japp jag har faktiskt satt upp en tvätt tid idag även fast de bara va 1 vecka sen vi tvätta hihi ;D Men e bara för ja vill ha mina grå mjukis byxor som Noel sketat ner, även om ja säkert har minst 10 par till så e de just dom jag vill ha nu... å sen ska ja se ifall några fläckar går bort på ett set som Noel sölade ner på dagis.

Kanske vi lägger oss i soffan sen igen å myser framför en filt.. vi har inte ens orkat dra bort gardinerna än så de e så där halv mörkt å mysigt där inne fortfarande :p Hörde jag mys dag ?
Vi funderar på att åka upp till farmor å görfar sen oxå å bjuda dom på muffins :)


 


Broms!!

De blev en dag uppe hos pappa å dom idag :)  Åkte dit strax efter lunch.  Försökte få Noel till å käka lite, men han va inte alls intresserad av de, sluta me att han käka macka å yoghurt ist.. jaja : )
Sen tog vi på oss kläder så gick vi upp till lekplatsen.. han fick ju inte va där så länge igår eftersom vi inte hade några lekkläder på oss å de va lite för kallt för bara jacka.. men idag så hade vi me overallen :)
Å va han tycker de e skoj me ruschkana nu hehe.. upp å ner hela tiden!

Sen är min bil äntligen fixad!  E ju mina broms skivor som behövde bytas men vi har bara fått loss en dom andra gångerna, eller vi å vi, pappa hehe :)
Men idag så tog han släggan å slog sönder hela skiten ;)  Skruvarna hade rostat sönder på ena sidan å de satt som berget... så idag blev de släggan å allt e nu bytt :)  Åh hon rullar som en pärla igen utan att de skakar i hela bilen när man bromsar.. så skönt!! va som att köra en helt annat bil nu haha, hade glömt hur de va å köra me en hel bil ;)

Efter bilen vart lagat så åkte jag ner till gymmet å körde cykel å core :) Duktigt duktigt.. kan behövas efter en sån här helg.. vågar inte ens ut tala mej om allt som har åkt ner i magen denna helgen.. men a sjuka mängder av söta saker ;) haha

Sen åkte ja å min syster å handla för vi ville inte ha påskbuffe rester :p  Utan hanna gjorde thai kyckling till oss sen.. mycket gott, å mkt starkt hihi :p
Men Noel han käka lite påskbuffe me morfarn, mest potatisgratäng, eftersom han e en riktigt potatis kille.. men lite korv å köttbulle gick nog ner oxå :) Han blev superglad när ja å Hanna kom hem me en liten efterrätt till honom, en sån där påse me puré i.. å den slank ner fort den ;)

Sen blev de häng i soffan.. plötsligt va kl 10 i 9..  så vi blev kvar ända till halv 11 då jag kolla idiot programmet bb me Hanna ;)  Å rätt person åkte ut idag tycker vi :)
Helt otroligt att Noel orkade hålla sej vaken så länge.. trodde han skulle däcka flera gånger i soffan , men nä han fick ny energi hela tiden :P
Dock tog han en ganska sen vila idag å sov nångång mellan 4 å 6 ..  Han klara bil resan hem men sen tog de inte många minuter innan han sov.. han natta till å med sej själv medan jag gick å duscha ist :)

Så de blir säkert sovmorgon imon oxå ;D  Jag tänkte strax gå å lägga mej jag oxå!  E ju typ söndag imon oxå.. undra vad vi ska hitta på då.. .


Kanel å morot!

Här starta vi dagen segt me sovmorgon till kl 9 :) Sen gick Noel upp å lekte å ja tog täckte å kudde å la mej på soffan å glodde tv :p
Efter en stund kom även Noel å gjorde mej sällskap å låg där å gosa en stund och kollade på barn tv :) Mysigt !
Men sen blev vi båda två för rastlösa, så då gick vi upp å hamna i köket å ställde oss å gjorde några kanel och morots muffins.. blev mkt goda.. morot brukar ju oftas göra så de blir saftigt å gott :)

Nu ska vi slänga på oss lite kläder å sen åka upp till pappa å dom så han kan än en gång ta en titt på min bil :p
Sen ska jag även försöka hinna me å träna idag :)


 

 


Påskafton!

Sitter just nu bara här i köket å tar de lugnt..  Noel åkte me sin pappa för en liten stund sen för att åka och äta påsk lunch :)  Så jag får lite egen tid här på dagen.. vet dock itne vad jag ska hitta på hehe, blir nog inte allt för mkt.. kanske ska ta och hoppa in i duschen strax :)

Sen ikväll så blir de ju påsk middag/fest hos pappa å dom.. kul kul :) Hoppas Noel orkar med kvällen oxå.. jag hoppas på att få honom å vila en stun när han kommer hem runt 4 tiden igen, vi ska va hos pappa runt 6 tiden.  Men vi får la se.. de kommer ju endel folk där uppe å då brukar han bli upp i varv å glömma av en stund att han e trött iaf :P

Innan S kom å hämta så satt ja å Noel å blåste såpbubblor i köket.. de va roligare här inne än ute tyckte Noel hehe :D Han kanske såg dom lite bättre här inne än när vi gjorde de ut en gång : )
De va skoj att både titta å sen jaga dom !  Han lyckades nämligen htita en av såpbubble grejerna som stod på diskbänken, ja hade köpt två och de fick bara plats en i påskägget :)  Å de har han inte fått öppna ännu, de kommer han får göra sen när han kommer hem, eller om han tar me de upp till sin morfar :)

Hoppas ni får en bra påskafton !!:)

Å ja jag ställde mej å baka igår kväll å de blev små fågelbon :D Receptet har jag lånat inne hos Carolina, där hittar man alltid kul recept ! :)
Båda våra påskris står i blom just nu, så fint ! :D Vi har ju äpplekvisar i år :)
Haha lägg märke till den lilla handen vid påskägget, vadå nyfiken ;)

 

 


Glad påsk!

Noel fick bli lite påsk målad idag.. vi testa idag då jag tänke att han ska få vara de på påsk festen imon :) hihi.. Jag äger inte rouge så kinderna fick målas av lite vattenfärg, men jag lyckades iaf hitta en gammal kajal iaf :P  Så söter han blev hehe!

Vi har varit hos farmor idag.. å bara tagit de lugnt.. fick god thai mat, å Noel fick köttkaka me potatis ist :) Mums tyckte han å käka upp alltihop :)
Vet inte varför, men jag har varit suuuuper mega trött idag.. kanske vädret ?  Så jag låg sen å halv sov i farmors säng haha.. Noel bröta väl runt som vanligt, men va små gnällig emellan åt, han gillar nog inte heller vädret då han inte fått vara ute å leka något alls idag. .

Runt halv 6 tiden begav vi oss hemåt iaf, lekte en stund inne på Noels rum innan de fick bli välling i soffan.  Dock har Noel börjat dissa vällingen på kvällen, han sitter å tar små klunkar då och då, men ska mest leka å hålla på me flaskan... men men, han får väl äta om han vill, han sover ju hela nätterna iaf.
Han somna tidigt idag iaf, redan vid 7 tiden..

Jag tänkte fixa lite kvälls mat till mej nu iaf, blir nog lite lax å morötter i ugn, vart sugen på de sen jag åt de tidigare i veckan:P  Ska även se klart dom två senaste one tree hill avsnittet.. kollade två stycken igår å de sluta sketa spännande, å sen vet jag inte varför jag bara antog att de inte fanns fler, men sen såg jag idag att de fanns två till, lycka! haha
Ska se ifall jag orkar ställa mej å baka sen oxå.. ska försöka göra en liten påsk grej, blir de lyckat så tas de me upp till pappa imon å så jag kan visa här :p


Sådär halv lycklig kille i bilen.. undra om de berode på att han hade smink på sej ? haha

 

Iaf.. GLAD PÅSK! :)

 


Långfredag!

Ja de känns som de kommer bli en låång dag.. vi har ingen aning om vad vi ska hitta på. Å ute lek är de inte ens på tal om ifall man kollar ut å ser hur grått å tråkigt det här, har regnat hela dagen än så länge å även vart snö blandat regn.. inte okej!


Jag sitter fortfarande i myskläder å va inte alls länge sen jag intog min frulle.. idag käkar vi såklart ägg, de e ju påsk.. fast de brukar vi ju göra ändå haha!  Dock inga färgade ägg, de gör vi på nästa år ist när Noel kan sköta måleriet på dom ;)

Han ligger just nu å tar sej en vila.. han följer dagis tiderna verkar de som haha! Kanske bra att han har fått in rutiner :p
Å förresten så va han såå söt igår när vi var på leos å lekte.. då gick han fram till två små pojkar å deras pappa, dom hade fått såna där snacks av honom å Noel stod där å suckta haha,  dom räcktre fram lådan till honom å han fick ta en, å så glad han blev.. sen gick han därifrån å gick fram till bordet jämte å titta på stolen å sa uhuh.. då ville han sitta vid bordet å äta sitt snacks, för man ska sitta ner å äta:p Vid fruktstunden på förskolan så sitter ju alla vid bordet å käkar å man får inte gå därifrån förrän alla är färdiga å blivit avtorkade..  så sött att han nu ville sitta vid bordet för å käka ett litet snacks haha! !

Nu tänkte iaf jag hoppa in å ta mej en dusch å  hoppas man piggnar till lite :) Sen får vi se vad som händer.. kanske åker å hälsar på någon :)
Ha en fin lååån fredag ;)

Min lilla buse.. de va visst väldans skoj när mamman skoja om att man hade klänning på sej haha!

 


Skratt blir kärlek.

Vilket tråkigt påsk väder vi har.. kan ju hoppas på lite bättre väder till helgen.. lite mer värme tack!
Nu em/kväll har de vart riktigt tråkigt och grått me regn. . blä!
Men vi har haft en bra dag för de ;D  Börja me dagis vid 9 tiden, ska skriva ihop ett inlägg sen eller imon om hans två sista dagar på inskolningen :) Min duktiga kille !
Vid 11 åkte jag upp å hämta honom igen, morfarn följde me å hämta honom på dagis då han skulle åka me oss ner till stan för han skulle ut å dricka lite öl me jobbet å då kan man inte ta sin egen bil ;)

Sen blev de hem så Noel kunde lägga sej å vila, han somna direkt när vi kom hem å sov i nästan 2 timmar, då  blev de en snabb lunch me lyx maten ravioli haha.. ibland får man vara lat ;)
Möte upp Sara å Agnes utanför oss, traska bort till knalleland då Sara hade ärenden på Lindex å apoteket å jag på HM, skulle byta en t-shirt som hade en fel söm på sej som vi köpte för ett tag sen, va sista dagen å byta idag, ute i sista minuten som vanligt haha ;)  Blev även en annan t-shirt till Noel som han får lite som en påsk present,  finns ju massa fina roliga t-shirts för 50 kr bara :)

Kidsen började tröttna på att gå i knalle me mammorna, speciellt Noel som inte alls va så pigg på att sitta mer i vagnen utan åla omkring som en galen mask i sitt bälte haha! Vi gick då bort mot leos där de blev massa bus å lek idag.. vi va kvar i flera timmar, å de lektes både på lilla å stora avdelningen.. nu när Noel gillar å åka ruschkana så ska man åka i stora hela tiden, jävla bra träning för mammorna haha, vet inte hur många gånger vi gick upp där, sluta räkna efter en stund ;)
Vi lyxa även till de me glass å Noel hade lyxen å få en helt egen som han smaska i sej utan problem haha ;)  Gör snygg va han,  har inte orkat ladda in korten i datorn utan får göra de imon ist då den ligger på laddning nu :)

På vägen hem så handla vi lite, köpte lite ny frukt för att kunna göra smoothies när vi kom hem :)
Mycket poppis hos Noel, å även hos mamman.. mums! Snabbt, enkelt å gott mellanmål, de gillar vi!
Vi åkte sen upp till farmor en sväng och käka lite macka å fikade. blev inte så jätte långvariga för Noel började bli ganska så trötter... på vägen hem tog vi oss en snabbis förbi Alex som jobbade å sa hej till henne:) Noel utforska en stund i affären , men även där börja han visa sin trötthet efter en stund å hade dessutom bajsat :p Så vi åkte hemmåt å bums i säng blev de där han somna gott :)

Själv har jag bara glott lite tv å dator nu ikväll sen Noel somna å även tjötat me Madde i telefon i typ 1 timma :) Alltid gött å tjöta av sej lite å de blir aldrig några 5 minuters samtal me madden hihi.
Nu ska jag faktiskt ta å lägga mej om en stund, för även om de e helg nu så betyder de inte att Noel ändrar sina sov tider speciellt mycket hehe.. nu har han ju dessutom ställt in sej på dagis tiderna så nu är de morgon redan runt halv 8-8 för herren :) Jobbigt när vi börjar dagis en timma tidager nästa vecka å han kommer ställa om sej på att gå upp vid 7 :pTrötter.

Puh här sitter jag å bara andas å tar de lugnt,  har precis diskat å dammsugit å skurat köksgolvet, vilket behövs några gångeri veckan haha!
Nu tänkte jag äntligen få i mej lite sen frulle då jag inte hann me de innan.. vi vakna lite för sent.

Noel är iaf på dagis å jag ska hämta honom om en timma.. idag var de bara ett barn där + Noel, snacka om mkt uppmärksamhet då dom var 3 fröknar haha!  Alla andra ligger hemma me antingen förkyldning eller magsjuka, dom hade fått skicka hem 3 st me magsjuka igår.. BLÄ!! Behöver jag ens säga att jag hoppas att vi slipper!!!  Fy fan om vi ska ligga me de i påsk, nej du de har vi då inte tid med !
Kan ju va bra me påsk nu för då kanske dom me magsjuka håller sina ungar hemma i minst 48 timmar.. de e ju säkert någon som inte gjort de eftersom de kom tillbaka efter förra veckans omgång..idiot!

Sen efter dagis ska väl Noel vila å äta lite å sen ska vi leka me Sara å Agnes hihi :) Dom åker ju till thailand i helgen :(  Kul för dom, men tråkigt för oss hehe :p Vi kommer iaf sakna dom massor!
Vädret verkar vara helt okej idag, sol me blå himmel, men den där jäkla kylan sitter i än.. men men...  utelek lär de iaf bli :)

Nej nu e nog mina ägg klara ! :)


Dagis dag 6.

Igår var alltså inskolnings dag nr 6. De börjar närma sej slutet, bara en dag kvar å sen börjar han helt själv å en timma mer :)

Igår följe dag me in en snabbis iaf, och satt i soffan medan som sjöng å och läste boken om Bu&bä, satt även kvar halva fruktstunden, Noel proppa i sej massa apelsin:D De syntes även på kläderna när vi kom hem sen haha.. igår bytte han kläder 3 gånger!! Skit unge!
Iaf så gick jag där ifrån under fruktstunden, vinka hej då å Noel kolla först på mej som ett frågetecken, darra lite på läppen men tog se en apelsin bit till å verkade inte bry sej så mkt :)

Strax efter halv 11 kom jag tillbaka och då var de fullt fart på toker, han åkte omkring på en bobby car på gården :) Så han hade inte alls vart trött under ute vistelsen som han va i måndags. Hoppas han börjar vänja sej vid dagis tiderna nu :)
Iaf va vi kvar en stund till så han fick leka ute.. han gunga å gick omkring och utforska :) men skojsigast e ju att man får åka bobby car ute ;)

Om tisdagar står de så här på våran lapp;

Tema språk. vi samlas och sjunger gomorgonsången. Därefter sätter barnen upp sina symboler på flanotavlan. Vi läser aktuell Bu och Bä-bok utifrån ett språkperspektiv (ordförråd, benämna, peka på bilder m.m.) "Förskolan strävar efter att varje barn utvecklar ett nyanserat talspråk, ordförråd och begrepp samt sin förmåga att leka med ord, berätta, uttrycka tankar, ställa frågor, argumentera och kommunicera med andra."

imon..

Puh får komma in och skriva imon om hur denna dagis dagen.. idag orkar jag inte skriva mer. Ville bara in och säga hej.  Men nää inga långa blogg inlägg idag inte.. min hjärna känns mosad och känner mej psykiskt utmattad.. man kan inte ligga på topp jämt.. och just nu känns de som jag ligger på botten. Hoppas på att de en liten ljus glimt snart!


Nu ska jag gå och lägga mej jämte min lilla gosefis iaf.. lägga mej nära å dra ett djupt andetag och känna doften av barntandkräm, barn tvål å kisse blöja :)  De e tur jag har min älskade Noel iaf, han leende kan få vilken jävla skit dag å kännas så mycket bättre!


Bo i en kartong

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite tänkte jag.. känner mej inte jätte trött men orkar heller inte vara upp, så tänkte passa på att läsa lite, jag gör de allt för sällan, men har påbörjat en bok för några dagar sedan som verkar vara helt okej, så nu vill jag nästan läsa lite varje kväll :)

Efter att än en gång ha kollat på idiot programet bb här vid 22 tiden så ställer jag mej än en gång frågan, varför kollar jag ? Det är ju inte ens kul, utan bara idiotiskt haha!  De senaste psykfallet dom har skickat in e ju inte riktigt klokt, riktiga psykutrbrott så man blir ju rädd för att människan är sån utanför huset oxå? Förmodligen !

Något jag egentligen borde tagit tag i ikväll är all tvätt som ligger i 5 stora ikea kassar här i köket + kläderna som hänger på klädställning å bara för jag skrev de nu så kom jag på att jag faktiskt har kläder på alla tork linor nere i tvättstugan oxå..oj då :P Men som tur e verkar de bara vara jag som använder dom hehe:)
Men ja jag vet faktiskt inte vart jag ska göra av allt om jag viker ihop de, för helt ärligt får de inte plats i varken min garderob eller Noels byrå.. jisses.. fatta 5 ikea påsar me kläder som man inte vet vart man ska göra av, å garderoberna är fulla.. ändå klagar man på att man aldrig har något att ha på sej ;)
Aa ibland känns de som att vi bor i en sko kartong, även fast vi har en hyfsat stor lägenhet... men som jag sagt innan, vi har verkligen ingen förvaring!!!

Men jag blundar när jag går förbi påsarna och går å lägger mej nu ist ;)

En tröja jag hitta på cubus för ett tag sen för 50 kr.. i like ! :)  För övrigt så har jag tvättat spegeln nu haha, detta kort är tagit för ett tag sen ;P


Smyg matchade Noel i hans pyjamas oxå hehe


Dagis dag 5

Idag var de alltså dax att lämna själv en stund för första gången på dagis.  Men jag var med en stund i början, vi började klockan 9 idag oxå.  Men ist för den vanliga morgon grejen som vi gjorde förra veckan så har dom en annan grej på måndagar :) Då är de mini röris, lite gympa för små barn haha!:) 
Noel såg mest ut som ett frågetecken :p
Vi har ju fått ett papper om alla dagar i veckan hur deras mål och sånt ser ut och detta är just nu mellan nov-juni , å om måndagar står de så här ;
Tema motorik. Miniröris (cd-skiva med musik och rörelser från Friskis ooch svettis, utvecklat för förskolebarn) "Förskolan ska sträva efter att varje barn utvecklar sin motorik, koordinationsförmåga och kroppsuppfattning" 7

Efter de vart de fruktstund, idag fanns de apelsin att välja på, en av Noels favoriter, banan är han inte lika förtjust i längre. Men han tugga i sej ganska så många apelsin bitar å va nog den som fick flest såna haha :) Dom sitter runt bordet å sen skickas en tallrik runt, å så får man ta en bit när man ätit upp den man tog :)

Sen var de dax för fri lek och strax efter halv 10 så fick jag vinka hejdå. Han va då i N;s famn och jag sa hej då och vinka , då blev de lite grinigt, men de va bara å fortsätta gå och jag kan erkänna att de brändes lite bakom mina ögonlock oxå. Men han blev nog inte allt för ledsen för jag hörde han inte sen när jag stod och tog på mej ute i kapprummet, och när jag sen gick så såg jag att han satt i N;s knä på golvet och lekte genom fönstret :)

Vid kvart i 11 kom jag tillbaka, då var dom ute.. dock hade han inte tyckt de va så skoj idag. Han som sucktade efter att få vara ute varenda dag förra veckan hehe.  Men ja nu är de ju kallt å man måste ha en jobbig overall på sej, inte så popis hos Noel. Å sen verkade han väldigt trött å näsan ran.  Men annars hade det gått hur bra som helst sa dom :)

Noel blir alltid små gnällig när han ser mej, men när jag inte är där så leker han på :) Men så fort jag klev in genom grinden så va han tvungen å  ställa sej å gråta en stund och slänga sej i min famn.
Men känns bra å veta att han känner sej trygg å har kul när jag inte är där oxå. Vi hoppas på sama sak imon:)


De va mkt roligare att vara ute förra veckan när man inte behövde lika mkt kläder å man inte va så snorig :)


Lämnat!

Idag fortsätter inskolningen på dagis som sagt..  Va där kl 9 å vid halv 10 fick jag gå därifrån, dom ville testa å vara själva me Noel :)  De va ett snabb hej då å han grina lite men när ja sen gick förbi fönstrena så såg jag att han redan hade slutat.. skönt :)
Ska tillbaka igen vid kvart i 11 å hoppas de har gått bra....
Kändes onödigt att ta sej hem när det bara är en timma, så jag har faktiskt satt mej borta hos pappa å dom, tyvärr ingen hemma, alla är på jobbet å i skolan.. men som tur va hade jag nyckel kvar sen jag mata djuren här hemma :)
Noels tillfälliga dagis ligger ju typ me 1-2 min gång avstånd här ifrån :P 
Men men.. får berätta mer om hur dagis dagen gick sen :)    Tänkte gå å kolla lite tv i en timma nu hehe.
Sen blir de lunch träning för mamman idag å Noel ska hänga lite me mormorn :)


Vi lööv dagis ;) Vi håller tummarna att vi klarar oss lika bra som förra veckan ifrån denna vidriga sjukdom!


God natt då

Nu är de nog dax å krypa ner i sängen tror jag :) Sitter ändå bara här å gäspar.. lika bra å passa på då jag inte trodde jag skulle va trött nu efter en sovmorgon till kl halv 11 idag ! :P hehe
Men ska nog krypa ner jämte min snoris som ligger å sover i min säng.. än så länge har de gått bra, han har bara gnyt några gånger men inte vaknat, lyckats hitta nappen själv när han inte har den i munnen, ser så kul ut när han fumlar runt i sömnen efter sin napp å sen lyckas pricka munnen när han väl hittat den hehe.

Blev en lugn kväll framför teven bara... jag å godis påsen.. ne ja kunde inte låta bli godiset idag heller ;)
Godis gris, ja visst ! men de är ju gott så varför förbjuda ;) haha
Laga även korvstroganoff innan så de är gjort..   jag käka lite innan tillsammans me mitt craving just nu, stekt vitkål , de e så gott så ja får munorgasm varje gång haha !
Jag har de typ till allt just nu!!  Ap gott till köttfärs sås.. ett tips till andra som inte heller är så jätte förtjust i pasta :)  Jag gillar ju när de e lite mer knaprigt å de e ju mer smak dessutom :)  Billigt oxå haha!


Nej nu sängen så hoppas jag på en pigg kille till dagis imon :)Virkad kyckling.

Då lider veckan mot sitt slut.. eller lider å lider haha, vi ser fram emot nästa vecka :)
Nu är min lilla toker hemma igen iaf :) Underbart !   Dock en väääldigt förkyld liten sådan,  dagis baciellerna har attackerat honom totalt nu... usch... hoppas han inte blir sjuk nu bara å att förkyldningen går över fort!!

Igår påbörjade jag en kyckling.. hade ju sagt att jag skulle virka något som hade me påsken å göra då jag hade köpt gult garn :p  Å igår blev det en kyckling, som jag sen gjorde helt klart idag.. stackarn fick dock inga ben för dom ville inte samarbeta me mej haha :)  Men lite söt är den iaf.. men inget som Noel kommer få leka me då den "blöder" ris om man petar lite för mkt på honom haha ;)  Den är alltså stoppad med ris ist för stoppning :)  Var ett gratis mönster å de hitta jag här ; http://www.coatscrafts.se/Virkning/Gratis+m%C3%B6nster/Virkad+Kyckling+i+Catania+Fine.htm

Vid 2 tiden plocka jag upp min toker å sen åkte vi till mormorn... jag åkte sen och tränade spining+core, det är favorit kombon just nu å de blir samma sak imorgon :)
Sen blev vi kvar hos mormorn en sväng.. Noel va jätte trött så va där så han kunde hålla sej vaken:)
Strax efter 6 begav vi oss hemåt iaf, stannade bara snabbt vid kvantum för å handla lite, Noel passade på att tjuva en godis den lilla skitungen, de gäller att inte titta bort när man går mellan hyllorna för han e jäklans snabb haha.. men jodå han lyckades få tag på en skumbanan! Jaja skit samma, han va ju tyst å nöjd resten av tiden där inne å vägen hem!

På me pyjamas å välling i magen å ungen slockna direkt, så kl 7 sov han redan. Hoppas natten går bra me den lilla näsan, han fick nässpray nu innan han gick å la sej.
Imon fortsätter vi ju inskolningen på dagis.. å nu har även Noel en näsa dom får springa å torka !


En skrutt förra veckan :)