Vad gör man?

Riktigt seg i både kropp och huvud just nu... kom hem från jobbet för inte så länge sedan.. Vart helt okej och jobba idag så ja slapp att sitta på telefon mina 7 timmar förutom typ 15 min hehe. Sen har ja bara suttit med admin (papperarbete) haha. Så gött !  Hoppas hoppas att de inte ringer så mkt imon me :P
Ikväll är det en lugn kväll.. riktgit gött väder ute så känns tråkgit att inte vara ledig i helgen =/
Men blir vin imon iaf.. börjar kvart i 10 på söndag .. så de ska nog gå bra :) E ju bara 4 timmar då me..så jaja.
Kanske sätta på en film om en stund.. bröllopsduellen ? :D de e säkert rolig.

Guuuud vad jag vill flytta nu.. får snart ett brutalt utbrott på att bo här uppe.. känner mej inte som mej själv. e sur och grinig hela tiden.. mår verkligen inte bra här !! fy tusan!!
Fan ge mej en lägenhet på norrmalm och få iväg denna tidigare!! fan fan fan !!
Å den här jävla katten som ja bor me.. ja dödar den snart. (sorry madde)  Han går mej på nerverna !!  Ända sedan ja kom hem för ca 1 timma sen så har ha inte gjort annat än vart ivägen och vart extremt jobbig. Han fattar inte hur hatat han är haha!
Ska bli såå skönt å flytta !

Nej nu ska ja nog äta lite sallad som blev kvar innan idag när ja gjorde lunch. Riktigt goood va den :D weeey!
Kanske en pigelin till efträtt? :D

Ha en bra fredag kväll !


.

Natti natt.

Dax för sängen nu då och sova lite  .. som vanligt blir man pigg när man kommer hem.. var mycket tröttare hemma hos Peter  ! Är väll lufen man får på vägen hem eller något hehe.
Blåste som fan nu iaf,. men de var inte kallt ute, va ju upp mot 18 grader, så va som att gå vid havet typ. så mkt blåste de, fast varm  :)
Va nere på viskan och fika innan iaf, de va trevligt. . fick min paj :) hoho  Sen åkte vi hem till Peter. Spelat lite tv spel åså idag me. Riktigt skoj faktiskt. Har fasnat lite för skiten ja nu me haha. Vilket Peter säkert blir mycket glad för då han vill spela !;p haha... Så kass e ja ju inte, vinner till och med ibland;D weeey!!

Jaja får väll hoppas de går bra på jobbet imon . . ska bli både kul och tråkigt att komma tillbaka. Kul att få träffa alla igen och få lite rutiner på livet,  men tråkigt måste man ju oxå få säga, för e väll inte alltid kul att jobba ? hahaha. Fast e nog mer kul än tråkigt faktiskt !

Såå god natt då !


.

Äpplepaj:D

Vart ännu en lugn dag.  Haft Simon på lunch här idag. . ja lyckades igen .. han åt upp iaf :P haha
Även jag fick i mej lite paj.. mm gott ! :)
Sen har jag inte gjort speciellt mycket.. såg dom två sista avsnittet av 90210 .. så va tusan ska jag kolla på nu då ??
Undra när de kommer fler ? Sluta spännande ju... alltid så när man inte har fler avsnitt att se på så slutar de extra spänande.. crääp !!
Nu väntar jag på att Peter ska komma hem. . sen ska vi ner till stan och fika.. äntligen ska ja få min efterlängtade äpplepaj på viskan.. haha. Va sååå länge sen jag åt de nu.. och vart sugen så länge nu och så gick ja å blev sjuk å då blev de ju inge... men nu känner ja mej tillräkligt frisk för att få äta de.. hoppas magen håller me haha ! Jag skiter i vilket, ja vill ha :D !!

Imon är de dax att gå tillbaka till jobbet me.. börjar kvart över 12 och hoppas kunna stå ut till kl 8 vilket ja måste ! haha.
Men de ska nog gå bra :) De finns ju faktiskt toaletter på jobbet oxå. . ganska nära faktiskt, bara en dörr bort. Perfa ! =)

Har skiit tråkigt just nu.. suttit och töntat mej i camen en stund nu haha. och lyssnar på musik.
Men inte alls kul längre.
Kan ju göra något ännu tråkigare, börja betala alla räkningar.  *spy* Detta blir verkligen en skit månad!!
Hade fler räkningar än vad jag fick i lön.. hur kul är de då? mhm.. suck suck suck säger ja bara !



Ett försök med att få lite volym i håret. Drog ett par drag me locktången och spray.. mhm funka inte så bra.. men men.. haha.. något måste man ju fördriva tiden med i dessa väntande tider haha




Eller ska man köra uppsatt som vanligt  . .känns som ja alltid slänger upp mitt hår nu när jag går ut.. tråkig och trött på de. hehe. Vill klippa mej :D

Nej nu ska ja se om ja hittar något annat att fördriva tiden me.. Peter borde vara hemma snart :)


.

Satans mage!!

r

Tror fan de är satan själv som har satt sej i min mage för att reta galfeber på mej.. fy fan säger jag bara ! Är så jävla arg på detta nu. Inatt kändes de som de skulle bli lite bättre.. men nej, samma jävla skit idag igen. Toa hela jävla tiden, och sen bara avtar de och kör igång igen efter nån timma! Hur jävla kul är det lixom !?!?
Vill så gärna tillbaka till jobbet. . Hur ofta säger man så lixom ?! Saknar alla. Det sociala. Fy fan för å bara sitta här nu!!
På onsdag skiter jag nog fan i detta och går till jobbet i vilke fall som helst. Får väll springa på toa där ist. Känner ju inte mej direkt dålig på något annat sätt. Bara seg i kroppen, men de e ju inte så konstigt när man inte får i sej tillräkligt med mat och energi ! Hoppas verkligen de försvinner snart.

Har varit och handlat lite med Madde för ett tag sen iaf.. så man fick hem lite mat, som man kanske kan äta haha.
Hade iaf hela 3 femor i plånboken om det skulle bli akut för toa besök hahah. men ja klara mej :D
Och bara för jag var så duktig och åkte och handla så belöna jag mig med ett helt packet med pigilin :D weeey!
De enda som är bra me denna jäkla sjukdom e att man äter ju inget onyttigt heller.. Godis ? De va länge sen nu, över en vecka sen. Å de är ovanligt för att vara mej haha. Ska fan förska fortsätta så här även när jag är frisk sen :p
Men idag fick de iaf bli pigilin och en 1/4 bit vattenmelon... men de är ju inte onyttigt :D Så poäng till mej !! weey!!
Sen ska ja nog göra spenat soppa idag , blev så sjukt sugen på de för någon dag sen.. har hört att de ska vara bra att äta soppa när man är sjuker hehe :) Så aa de får de nog bli idag :D
Imon blir de nog taco paj iaf, lovat att bjuda Simon på lunch när han är här och jobbar i borås, så köpte hem grejer till taco paj och en sallad =) Kanske även jag kan äta lite av den, hoppas, för de e ju så gooott :D haha. Annars, mer mat till Sajmon :D haha.

Sen imon ska jag och Madde försöka hinna ner till kontoret här upp oxå för att kolla lite med lägenheten som vi ska bli av med.
Dock inte hittat något nytt hem , men de hoppas jag verkligen att de dyker upp snart. Börjar känna mej lite stressad av det nu.. så jobbigt och inte veta vad som händee =/ men men ... Men som alla vet, livet är aldrig enkelt ! hehe

Nu funderar jag på att måla mina naglar på den högra handen eftersom ja bara gjort väntra än så länge.. försöker ju få tiden att gå på alla möjliga sätt här haha...
Men är nog snyggare å ha två händer målade än bara en av dom haha.
Sen får jag väl även börja me lite mat, än så länge har de bara blivit 2 glas päron saft idag. Underbart gott. Jag älskar päronsaft :D haha.

Jaja ha en bra dag :)


.


90210



Vart en mycket lugnt söndag, känner mej fortfarande inte helt 100. Magen som krånglar fortfarande, men som mor sa, om det inte känns bättre alls imorgon så får de bli ett besök på vårdcentralen. Kul-Nej !!
Så min dag har jag mest spenderat i sängen som alla andra dagar denna vecka haha.
Och de har blivit ett par avsnitt av 90210. Mycket bra. Har inte många avsnitt kvar av serien nu :( Surt!
Ska kolla lite till, och sen får det bli sängen så får vi se hur jag känner mej imon. Antingen blir de vårdcentralen eller jobba. Helst av allt så hoppas jag ju att kunna gå tillbaka och jobba. Så sjuk tråkigt att vara hemma nu. Men blir det inte imon så måste det verkligen bli på onsdag, mer kan ja inte vara hemma. Är ledig på tisdag iaf. Så de får bli sista vilo dagen! :)
Hoppas alla haft en bra helg :)


.

Världens tråkigaste vecka!

Fy tusan vilken vecka jag har haft.. så sjuk.. har nog inte vart så sjuk på länge, om ja ens nångång har varit så dålig? mhm, Det började iaf på måndagen på jobbet, kände hur jag fick feber och den steg snabbt, så satt och frös som en galning och va såå hängig men ja härdade ut hela dagen till kl 4, sen gick ja hem å sov. Tisdagen gick ja till jobbet igen bara för att vi skulle ha information ifrån Tele2 på förmiddagen så ville vara där då. Mådde ganska okej på morgonen, men framåt lunch så steg febern igen, och vid 1 så fick jag åka hem och sova.
Då blev det bara värre och värre. . Vilken hemsk natt de va på tisdagen, gud vilken hög feber jag hade. frös som bara den och vakna flera gånger den natten, sen tidigt på onsdag morgon vakna jag av att ja bada i mitt eget svett och typ koka ist.
Så inte hade jag blivit något bättre... Sen framåt eftermiddagen så börja även magen att krångla, fick springa på toa stup i kvarten. Fy fan va jobbigt !!  Så höll de på, va helt död ! 
Torsdagen kände ja mej lite bättre, febern hade försvunnit och de var bara magen som var något bubblig och väldigt seg i kroppen. Låg i sängen hela dagen men sen på kvällen tog jag och åkte bort till Catte Martin Wilma där även Peter var, dom satt ute och grilla åså. Skönt att komma ut och få lite luft. Sen framåt kvällen kände ja hur magen börja göra ont igen.  Blev sängen dirket när ja kom hem. Blev en natt me lite sömn igen, toa besöken börja vid 3 på morgonen och höll sedan på så 1-2 gånger i timman fram till 12 på dagen. Jävlar va jobbigt säger jag bara !!!  Blev då trött på detta och ringde sjukvårdsupplysningen för att få några hjälpande ord iaf ..  .Va väll egentligen inte så mycket att ha. . Men dom trodde de var någon form av magförgiftning jag hade fått. Jippi! Åt kyckling på söndagen, så kan vara den trodde dom. Mhm blir nog ingen kyckling i denna lägenhet på ett tag  haha.
Fredan blev alltså en lugn dag, låg mest i sängen hela dagen, sen på kvällen åkte min döda kropp upp till Peter en sväng. Han gjorde god mat, som jag inte kunde äta :( suck. Men ja gick något annat kul ist, han hade vart på ginza under dagen och då köpt me Suns sommar till mej :D weeey. underbar film ju! haha Tjötade även till mig att vi skulle se den haha. Den är ju så kul, en film jag kan se 100 gånger utan att tröttna :P
Sen börja vi kolla på någon annan film oxå, men den va väll sådär så vi såg inte klar den. .  Sen åkt ja väll hemmåt vid 1-2 eller va hon nu var. .  Då blev magen lite seg igen..
Idag har de vart bättre iaf. . Lyckades till och med äta lite, och de var gott efter att ha gått vrål hungrig i 4 dagar hehe.
Sen har ja varit i knalle med Madde idag en sväng och kollat lite.. vi hoppade marknaden faktikst, kände inte att de var något man missa iaf, e ju samma skit varje år :p  Blir ju bara att man köper något onyttigt att äta, typ godis å sånt och de kan jag ju inte äta nu endå hehe.
Sen börja madde dricka här hemma, fundera även jag på det en stund, men hoppa även det, kände att min kropp hade aldrig pallat de . . Lika bra att låta kroppen få bli helt frisk innan man börjar hälla i sej sån skit igen :)
Så nu sitter Madde, Sandra, Lollo, Markus och Linda där ute och tjötar och dricker. Själv är jag osocial och sitter här i mitt rum eller på toan hahaha :p  Så rolig e jag ;)
Ska nog sätta på något avsnitt av 90210 :P Fasnat för de nu.. rolig serie :D
Så hoppas jag att jag vaknar ännu bättre imon :) För vill verkligen kunna gå och jobba på måndag . har verkligen varken råd eller lust att vara hemma mer. Det har varit en månad med för många sjuk månader känner jag .. fy =/
Hoppas jag får vara frisk länge nu, hela sommaren ! :)
Så inte blev de något varberg denna helgen som de var planerat :( Tråkigt. Så de får bli nästa gång jag är ledig ist kanske :)  Hade verkligen velat åka ner. Hade vart gott att komma bort lite. Men nej, ist går jag och blir jätte sjuk när ja hade lyckats byta helg på jobbet och grejer.
Så nu blir det en hel vecka men jobb + helgen ! men men.. ganska bra att få byta helg endå , så slapp de bli många sjukdagar och så får ja jobba och tjäna in lite pengar nästa helg :)  Jobbar kväll hela veckan. boring !
Jaja nu har jag skrivit väldigt mycket här om min sjuka och tråkiga vecka. haha

Hoppas ni mår bättre än mej ! :)

.

I am still dreaming of a fairytale ending...

Då var de söndag och denna helgen var över.. tråkigt ! Helgerna går så himmla fort hela tiden..
Vart en helt okej helg iaf ..
Fredan jobba ja till 8 sen blev de hem och hämta nya kläder och sen kom Sabina och hämta mej så åkte vi till city åså å sen upp till Peter.
Satt där upp och drack och tjöta och han spela in en låt .. hehe.. Så kul :p
Sen gick vi ner mot stan och hamna på tonic en sväng, blev ju inte så länge..
Sen gick vi alla tre hem till Peter igen . . Blev nästan att vi gick och la oss direkt : )
Lördan vakna vi tidigt.. redan vid 9.. först kunde ja inte somna om .. men till slut fick ja lite vila iaf..hehe. Blev väll att vi gick upp runt 12 :)
Efter ett tag å åka Sabina hemmåt då hon skulle jobba hela natten sen så hon ville vila lite åså innan.. jag blev kvar hos peter.. gjorde iordning ltie efter gårdagen., sen gick vi ner till norrmalms pizzeria och käka lite, blev en kycklingsallad.. mm gott : ) Fortsatte med en promenad ner till knalle där vi åt mjukglass :D
Gick sen och möte Catte Marin och Wilma vi deras lekplats, och sen gick vi in till dom efter Wilma och pojkarna hade fått leka av sej hahah;)
Satt och tog de lugnt bara.. lekte me wilma i badet... så söt denna lilla tös är hehe. En riktigt gose tös va hon sen me.. fick massa mysiga kramar hehe.. Va ju nästan så man snodde me henne hem :D hehe
Sen gick jag och Peter hem till honom och laga mat, eller aa han laga mat.. riktigt gott blev de =) Sen blev de Eurovision Song Contest framför tv;en hela kvällen... Riktigt kul att Norge vann, va en helt okej låt :D  För sverige gick de ju inte lika bra men men :)
Och idag har de varit en mycket lugn dag.. bara varit hemma och tagit de lungt...men nu börjar de krypa lite i kroppen.. vill göra något men finns inte så mycket å göra. . Skicka iväg ett sms till Pan för en stund sen, men ej fått något svar ännu..får la se om han vill leka hehe :D

jaja.. hade bra ;D


.


Kanon dag !! :)

Ligger nu i sängen helt slut.. Har haft en kanon dag på liseberg me jobbet.. så sjukt kul :D hoho.
Vi åkte ner mot göteborg lite efter 2 tiden, tjejer i en bil å killar i den andra hehe.
Va nere vid 3 lagom tills de öppna. .
Hållt ihop gruppen hela dagen så de va riktigt skoj att vi gick ihop hela tiden . de trodde vi inte ifrån början, men så blev de :)
Precis lagom me folk oxå.. nästan inga köer. va oftast nästan bara att gå in. va lite kö på dom mest populäraste attraktionerna som typ ballder åså, men de va typ bara 5 min.. så de va ju inget =)
Så vi hann åka så de räckte och blev över idag.. hehe
Tyvärr inga stjärnvinster me oss hem i tjejbilen, blev bara lite små vinster, men va ju kul att vinna något iaf. Ja vann två gånger woho. ja som aldrig brukar vinna haha !  Men Mille den jäkeln fick me sej en fin stjärnvinst.. massa choklad :D
Åt även på ett jätte gott ställe, vet dock inte va de hete.. Men en jääkligt god cesar sallad fick ja iaf :D mm gott !
Tvingande in mej själv på spökhotellet denna gången me..lika rädd som vanligt haha. Fy tusan va kul de va där inne, lika rädda allihopa.. gick typ ihop tryckta på varandra haha. Skrek och hoppa som tusan så fort de dök upp något.. fy fan ! haha. Liv rädda.. Sprang ut som galningar när vi såg utgången haha ! men de va skoj iaf =)
Så mer lyckat än så här kunde det verkligen inte bli :D


Fredag imon.. så härligt.. denna veckan har verkligen gått skit fort.
Jobba mellan 1-8 imon.. sen blir de kanske lite party.. Sabina kanske kommer in till borås.. hoppas de iaf :) hihi.
Sugen på lite vin hehe!
Så får väll se va som händer imon.. något kul hoppas jag :)

Nu blir de nog att lägga sej ner och glo på nån serie eller något, men lär nog somna ganska fort.. helt slut i både huvud och kropp ! :)

Natti natt !


.

Goodbye . . .


Nattugglan!

Som vanligt ingen sömn här inte.. kan inte sova.. mhm..
Legat å kollat på 90210, eller som den gammal serien heter, beverly hills så klar :D Fast de är den nya delen av serien.. bara sett 2 avsnitt men verka kul :P hehe.  Serie nörd jag vet !

Men nu har ja precis vart uppe och borstat tänderna och så för natten så nu kan ja somna om ja vill iaf : )
Kolla runt lite här på nätet nu me.. jag vill åka till universeum.. verkar ju hur ballt som helst haha ! Vill bara göra såna saker nu förtiden.. Prata me Peter om att ja vill gå till djurparken, men känns ju som att man måste ha ett kid me sej då. Så bad han ta me sin bros son isf.. då får man gå till djurparken om man har kid  :D haha 
Va så länge sen ja va där, och e ju så mysigt och gå där inne och blir en skön promenad oxå :D
Å imon blir de ju en av dom roligaste ställen som finns, Liseberg.. som barn på nytt blir man ju ;p haha.
Ska nog hinna med en lunch me far innan vi åker oxå tänkte jag ! :) Undra va vi ska äta.. jag e sjukt sugen på sushi. mhm undra om min far äter de ? Måste kolla de imon hehe.. Annars brukar de bli thai me far.. oxå super gott ju :)


Funderar på att sätta på ett avsnitt till iaf.. verkar inte kunna somna än endå.. å får ju ändå sovmorgon till minst 11 imon om jag vill. ändå har jag ställt kl på 9 :) hehe. Orka inte ändra den inna, då den har stått på 9 hela veckan. så de får bli de imon me :)

God natt !


.

Inte alltid kul att vara kvinna!!

Kvinnlig smärta en gång i månaden måste vara de jobbigaste som finns... Idag är det verkligen extremt. .
Mådde prima skina i morse och även när ja åkte till jobbet.. men sen typ 1 timma efter så jävlar sätter kroppen igång och motarbetar mej.. fy fan i helvete va ont ja fick.. så ont har ja nog aldrig haft !! Sluta me att jag till och med gick in och spydde på toan..  Kallsvettig och skackis på jobbet e fan inget kul att vara..
Lisa försökte göra alltid för att få bort smärtan och pigga upp mej, försökte till och med me choklad, och inte ens de hjälpte, då ere något fel på mej !! haha.  Så gullig va hon iaf.. synd att de inte hjälpte me hennes små knep hehe..
Nej så de sluta med att driften va så snälla och kompa hem mej ist för att lägga in mej på en sjuk dag till... sneeellt ! !
Så nu ligger jag här nerbäddad i sängen med en fortfarande värkande mage.. fast inte lika extremt längre iaf.. men kan ju va bara för ja fått lägga mej ner under ett varmt täcke nu..
Men som tur är kommer det nog vara över tills imon. . för imon ska vi ha super skoj :D wiiie. Åka massa karusell och äta onyttigt på liseberg woho ! haha
Blivit mkt sugen på den dära soppan jag skulle ätit till lunch .. broccoli soppa som står i kylen nu... men orkar nog inte gå upp och hämta den än.. så får ligga sugen ett tag till haha!
Ska nog sätta på senaste avsnittet av gossip gril nu ist .. Såg oth avsnittet igår.. å far åt pipsvängen va spännande det sluta nu.. å nu ska man behöva vänta en hel vecka tills nästa, som ja verkligen hoppas kommer ut då.. annars blir man ju galen !!
Nej dax å kurera sej lite under varma täcket å gossip =)


.

gott!

Bjuder på ännu ett recept som ska testas här hemma inom kort. Älskar kyckling rätter :) hehe Gott och nyttigt.

Grönskande kycklinggratäng

Ingredienser

4 pers
300 g färskost (philadelphia light)
150 g kycklingfilé
1 ägg
500 g broccoli, kokt
3 dl morötter, lättkokade
4 msk hackad purjolök
2 krm salt
2 skivade tomater
10 skivor zucchini (660g)
2 krm grillkrydda
4 tsk riven ost (ost 17%)


Gör så här

Lägg den kokta broccolin och morötterna, samt tomat och zucchciniskivorna i botten av en eldfast form. Blanda färskosten, hackad kyckling, ägg, purjolöken samt kryddorna och bred över grönsakerna. Strö över osten. Gratinera i mitten av ugnen ca 30-40 min i 175-200 °C.


Innehåll per portion

Energi 281 kcal = 1176KJ
Kolhydrater 20,0g
Fett 10,6g
Protein 26,2g
Fibrer 8,5g

.


Gammal vänskap rostar aldrig !

Då ligger man nerbäddad i sängen då . . fryser som satan om fötterna haha.

Fick ett kvälls besök här me för en stund sen av en kär gammal vän, Nathalie. Känns som de va jätte länge sen vi sågs så de va kul :) Ändå bor vi på k-berget båda två så inte långt ifrån varandra ändå ses man aldrig haha.
Uppdaterade varandra lite av varandras liv hehe. Körkort har hon fått me, så de e stort grattis till de :D
Sen kom vi även fram till att vi båda är hypokondriker i fyllan haha. Och att vi hatar k-berget båda två och vill härifrån upp mot norrmalm ist.  Helst NU!! Men som sagt, 3 mån uppsägningstid suger.
Vill bara komma härifrån, detta är inte mitt hem. trivs inte för 5 öre.. så tråkigt !
Men va verkligen kul att se min gumma igen :D Hoppas vi ses snart igen och hittar på något.. de är på tiden hehe.
Kan ju hoppas på att vi båda hamnar på norrmalm. .  1/9 åker vi ut iaf . Hoppas man har hittat sej ett hem då, annars vore de ju förjävligt !

Något annat kul är att på torsdag blir de liseberg :D woho ! Ska åka ditt me jobbet.. ska bli riktigt skoj !
Så ditt längtar man nu..
Så jobb kväll imon, borde gå fort imon me som de gjorde idag :)
Sen är de bara fredag kväll kvar så ere helg igen.. SKÖNT ! :D
Undra om de händer något skoj då  . . hoppas de.. har ju två nya parytyoufit som ska festas loss i haha !

Nu blir de nog sova om ett tag... känner mej inte alls trött nu. .blev så upp i varv när Nathalie va här hehe.
Munarna gick i ett som vanligt . . härligt !


God natt .


.


Love HM !

Mitt nya linne och jackka som ja fick hem ifrån Hm idag.. så jäkla nice :) Kan ha linnet både till jeans och till leggings så de blir som en klänning.. så nice :D hehe.
Me happy !








G ä s p !!

Guuud va trött ja känner mig nu.. hållt igång hela dagen hehe. Men har haft en bra dag iaf  :)
Kom hem nu för en stund sen... Jag å Peter gick ner till zoo hörnan där dom inte hade direkt mycket att hurra för så gick därifrån ganska snabbt, gick ner mot stan och gick en sväng sen bort mot knalle och sen upp till norrmalm igen så blev en skönt promenad iaf :)  Sen gick ja upp till min farmor en sväng, åt lite kvällsmat och fick me mej lite mat att ha till jobbet imon.. perfek.. slapp ja ställa mej och laga de ikväll hehe =)
Ska se om ja hinner göra den rätten ja skrev här innan i veckan eller om de får bli nästa vecka..
Till min catte - Bulgur är som coscos fast något nyttigare tror jag.. fast ja gillar nog coscos mer.. så byter nog ut de till de =) hehe
Ska försöka hålla mej vaken en stund till, sen blir de sova =)
Blir ju jobb imon iaf så ska förska komma upp i tid så hinner ja kanske träna innan jobbet..jobbigt å träna vid halv 9 sen på kvällen annars..
Borde verkligen ta en tvätt tid nån dag me.. sjuuukt mycket tvätt.. men så tråkigt å tvätta ju haha !  Men de är ett måste nu!!

Nej nu ska ja gå och borsta tänderna så har ja de gjort så gör de inget om ja somnar om ett tag haha.


.

Vill göra..




Ingredienser
4 port

4 kycklingfiléer, ca 500 g

1 msk smör-&rapsolja

3/4 tsk salt

3/4 dl sweet chilisås

1/2 gurka

2 dl Arla Köket medelhavsyoghurt



Gör så här


Sätt ugnen på 225°. Bryn kycklingen i smör-&rapsolja i en stekpanna. Salta och lägg över i en ugnssäker form. Bred hälften av chilisåsen på kycklingen. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Skär gurkan i små tärningar. Blanda gurka, yoghurt och resten av chilisåsen.
 Servera med bulgur blandat med vitlöksstekta wok­grönsaker.



Tycker de här lät riktigt gott, och väldigt enkelt att göra oxå.. så de får de nog bli nån dag :)


mums :)

Hemma igen då... Å ja, jag fick min kycklingsallad :D å lika god som vanligt haha ! Satt och tjöta en stund på cafe viskan, de va trevligt =) Sen gick vi lungt bort mot bilen, sen en sväng till knalle för sajmon skulle köpa nån färg till bilen, å sen nu körde han hem mej :)
Så nu väntar jag på att Peter ska höra av sej så ska ja åka upp till honom så ska vi ut och gå en sväng, vi skulle nog gå ner till zoo hörnan å kolla, då han sa någon om att dom skulle fått in saltvattens akvarium grejer där.. spännande ;p
Skönt att få en till promenix sen, eftersom de inte blev så länge på gymmet idag. blev bara 50 min.. börja lite lungt nu efter en sjuk vecka.. :)

Lisa ringde från jobbet innan me när ja satt å fika.. blir jobb imon iaf då jag blir ledig på torsdag ist då våran grupp ska åka till liseberg :D wiiie... Och om vi hade tillräklig mkt pengar kvar i våran gruppkassa så kanske de betalar åkband för oss. De hade ju varit kanon då jag inte äger en krona så blir de inte så, så blir de nog inget åkband för mej , men åker nog me ner iaf.. skulle förmodlingen köra..så lite taskigt å banga då haha !
Så hoppas på fint väder på torsdag.. annars e de ju inte lika kul.. men blir nog rätt nice endå :) Roligare jobb grupp får man ju leta efter :D

Nu har ja boring så hoppas Mr Pan hör av sej snart :)


.

090511

En ledig måndag.. så skönt : )  Så nu e ja ledig och inte sjuk hihi.. Å ännu bättre, är ledig imon me :D

Har varit och tränat nu på förmiddagen, de var skönt att få de gjort igen äntligen, har ju inte direkt kunnat träna nu när ja varit sjuk.. så tråkigt !
Så nu e ja hemma igen, har duschat å tagit på mej så nu ligger ja här och väntar på att Sajmon ska höra av sej.
Vi ska ner till stan och ta en fika :) Ja vill gå till cafe viskan.. så de hoppas ja han vill me haha !
Börjar bli lite hungrig så funderar på en kyckling sallad där kanske ? :D
Oj nu fick ja sms av han.. nu åker han.. så dax för mej att ta mej ner till stan.
tänkte vara duktig och inte ta bilen utan jag ska ta en promenad ner :D .. hoppas de inte börjar regna igen haha.


.

The long goodbye




I know they say if you love somebody
You should set them free
But it sure is hard to do
Yeah it sure is hard to do
I know they say if they don't come back again
Then it's meant to be
But those words ain't pulling me through
Cos I'm still in love with you
I spend each day here waiting for a miracle
But it's just you and me going through the mill
Climbing up a hill

Chorus
This is the long goodbye
Somebody tell me why
Two lovers in love can't make it
Just what kind of love keeps breaking a heart
No matter how hard I try
You're gonna make me cry

Come on baby it's over let's face it
All that's happening here is a long goodbye

Sometimes I ask my heart did we really give our love a chance
(Just one more chance)
And I know without a doubt
That we turned it inside out
And if we walked away it would it make more sense
(Only self defense)
But it tears me up inside
Just to think we still could try
How long must we keep riding on this carousel
Going round and round and never getting anywhere
On a wing and prayer

mooovie time !

Film för hela slanten idag !

De ja hade tänkt att se nu under kvällen blir nog

Closing the ring - Utspelar sej för måånga år sedan. . kärlek och vänskap.
Revolutionary Road - Leonardo Dicaprio och Kate Winslet spelar mot varandra igen, inte sett någon annat än titanic me dom två ihop. Oxå kärlek !
The notebook - Och den kära filmen Dagboken som man kan se om och om igen och den är fortfarande lika bra <3

Sen blir de även de senaste avsnittet av lost som ska ses oxå :D !!

Men först ska ja nog göra lite mat för de har ja inte fått i mej någon idag ännu.


.

090507

Ligger just nu här och tråkar i min säng.. funder om man kanske skulle sätta på en film eller något ist.. känner inte för å göra så mycket när det är så tråkigt väder ute.. lika bra och stanna inne och låta halsen bli lite bättre :) Tänkte ja skulle gå och jobba imon igen :) Sen blir de nog en lugn helg me jobb å inte så mycket mer :) hehe.
Även de kan behövas ibland :)


Sen har ja kommit fram till att jag vill flytta nu me.. Vill inte bo kvar här uppe mer.. vill ju bo på norrmalm vilket jag har velat ända sen ja flytta ifrån min mor, ändå har ja inte kommit ditt upp än.. men nu får de vara dax å flytta ditt man vill bo :)
Så på måndag blir de nog att säga upp denna lägenheten, så hoppas jag att ja hittar en ny inom 3 mån.. annars kan de bli lite krångligt, men de löser sej väll alltid på ett eller annat sätt :)

Sen paja bilen igår me.. jätte kul NOT ! Pappa fick komma och hämta mej så fick vi lämna in den på ford. Men gud vilken nice hyrbil ja fick me mej ist.. en helt ny.. en 09.. lite go å köra :D hehe.  Blev ju nåågot sugen på att byta bil, men får väll hålla med far min och att de är nog bäst och vänta ett tag till :)

Nej nu ska ja fortsätta me att inte göra nånting :)

.

gaah !

Blir typ galen på denna skit bloggen.... ibland publiceras ju inte inläggen ´fast de står att dom har gjort de.. så ligger dom i arkivet elle va man ska säga... sjukt irriterande iaf ! Ibland kan man få sitta och trycka typ 10 gånger innan de kommer upp.. men de funka fan inte idag ..  tröttsamt !! mhm..

Kjell.. skön snubbe :)



 " va fan vill du då din jävla mupp ?" styltbralla. trångkaka !


Ohyää!!

Halsfluss. . wiiie. .. kan de bli bättre... NEJ !!
Därför orkar jag inte skriva något mer nu :) 'Ska ta mej en dusch ist för å se om ja blir mer frisk då ! :P


.

Empty !

Känner mej så tom . . och kan inget annat än å säga att jag typ hatar mitt liv just nu !!
Snälla nån, säg vad som är meningen med livet för jag hittar det inte nånstans just nu !!
Allt är bara så jävla skit 
Jag orkar verkligen inte.. gaah vill bara skrika !!



.