Färsbiffar med pinjenötter.

Här kommer receptet på biffarna jag gjorde i veckan. Både enkelt och gott !

400g köttfärs
1-2 vitlöksklyftor
3/4dl pinjenötter (ca 50g)
1 äggula
1tsk salt
1krm svartpeppar
1 1/2 dl matlagningsgrädde

Finhacka vitlök.
Rosta nötterna i en torr stekpanna.
Blanda färsen med alla ingredienserna.
Forma 8 jämna biffar.
Stek dem i smör i en stekpanna, ca 3-4 min på varje sida.

Kanske inte bästa bilden, men tycker de e gör svårt att ta bra bilder på mat haha.
Smakar alltid godare än va de ser ut på kort ;)
Men som sagt, snabbt, enkelt och gott !! :)




Hej hej !

Vi har haft en helt okej dag idag oxå =) dock lite tråkigt att de vart regn ist för sol =/ Men jaja..
Vi gick iaf ut i eftermiddag en sväng iaf.. på me regnskyddet bara ;D Tog ett jäkla tag innan ja fatta hur de skulle vara, aldrig testat å sätta på de innan.. så stod där nere i trappan å svor för mig själv en stund haha!!

Vi gick iaf en sväng å sen ringde vi farmor som kom och mötte oss vid tygaffären. De fanns inget kul i den så vi drog vidare till nästa ist, men fanns itne så mkt att hurra för där heller, så vi köpte inget tyg idag.
Vi tog oss en sväng inne i knalleland oxå när vi ändå var där.. Noel fick jätte fina kläder av din "gammel"farmor, han tackar så mycket så klart ;) ♥..  Sen åkte farmor hem för att laga mat så inte görfar skulle svälta ihjäl där hemma höhö ;)  Jag och Noel fortsatte gå en sväng där inne..
Gick in på Sisters och kollade, dom har ju gjort om Sisters butiken i knalleland till en outlet, så e mkt bättre priser där inne :D
Jag hittade en jacka och en sjal som blir perfekt nu till våren. . kalaset skulle gått på 1200 kr, men inte för mej, de gick ist på 250 kr.. FYND (!) .. jaaa :P  Dom har sjukt fina smycken där inne me, halsband 99 kr och allt annat 49 kr oavsett tidigare pris, men fick inte följa me några smycken denna gången utan de får bli en annan gång ist = )  Men visar alla kläder i ett annat inlägg sen ist :)

Sen här hemma så har vi bara gjort de vi brukar göra varje kväll typ. . Ett bad för Noel och sen kvällsmat i soffan framför teven och sen i säng me honom.. å nu sover han :)
Jag själv har släng mej på soffan igen å glor tv samtidigt som ja surfar runt på datorn :P Fortsätter fixa lite me tradera aktionerna, la aldrig upp alla igår då kl blev mycket igen.  Är inte så jätte mycket kul i denna omgången, men kanske kan bli några kroner iaf :p Love tradera !

Ifall man skulle glömma hur de går till så är de tur Noel kan påminna ;) höhö


Kul mat !

Än så länge har vi bara varit hemma.. har städat lite å lekt :) Men nu börjar vi bli rastlösa och behöver lite luft !! Så ja de blir att ta på oss och packa in vagnen i regnskyddet !
Ska se ifall farmor fortfaradne vill gå å kolla tyg.. vi har inte hört av varandra ännu...

Jag har kollat efter en bra burk att ha Noels ersättning i.. tycker de e så jobbigt att ha de i dom påsarna de ligger, kommer ju pulver överallt haha !! Men har inte hittat nån kul... så igår köpte vi en vanlig tråkig glas burk på city å så gjorde vi den rolig här hemma själva ist me lite klistermärken för 10 kr från willys ;) Behöver inte bli dyrt för att va roligt !

 

Nej nu börjar Noel tröttna på sin mamma så nu får vi göra oss färdiga ! =) Vi hörs när vi är hemma igen ist :)

KRAM!


Hej hej !!

Nu vart vi uppe och Noel är ny käkad och ligger nu på sin fårpläd å tjötar me sina fiskar ;)
Jag tänkte passa på att börja städa lite medan han ligger där me humöret uppe !
Tyvärr fick vi ingen sol som vi önskat :( Kan ju alltid hoppas de spricker upp lite senare? För nu är de sådär mulet å tråkigt :/

Men nu mot städningen ;)

PUSS

Puuuuuh !!

Nu ska ja stax gå å och lägga mej då ögonlocken snart hänger nere vid tuttarna och tuttarna hänger nere vid knävecken så dom behöver ju inte krocka me varandra för de ;) . Inget som sitter där de ska längre, skämt o sido ;) höhö

Så orkar inte lägga in varken recept eller bilder idag utan får ta de imorgon ist :)

Bloggen blir ju lite halv lidande nu när de  är så gott väder, då är man ju hellre ute, å när man väl kommer in sen så brukar de inte finnas tid å slänga sen framför datorn de första man gör.
Utan min data tid brukar oftast bli på kvällen när Noel somnat..  och så korta stunder på dagen ifall jag inte har annat å fixa med, som jag oftast brukar ha men ibland skiter i ;) haha

Vi hoppas ju självklart på lika bra väder imon oxå :D För idag var de ritkigt gott när vi var ute, svettades till och med i vårjacka :D!!
Imon ska vi eventuellt oxå gå till en tygaffär och kolla lite tyger me farmor å se ifall de finns något skoj i barnväg :)

LOVE ♥

BVC 2 månaders kontroll.

Idag var vi ju som sagt på två månaders kontrollen och allt såg jätte bra ut me lill killen ! :)
Och som ja trodde så hade han rusat iväg i vikt nu de lilla mat vraket höhö ;)
Hela 5160 g  ( å ja som gissat på typ 4800 hehe)  och även vuxit en bit på längden så där va han 58cm :)

Så här har hans besök sett ut;

Födelsevikt; 3500g, 49cm, 34 i huvud omfång.

Vikt nedgång på bb 2 dagar; 3290g  3 dagar; 3290g

Vikt hemgång från bb 4 dagar; 3485g

Hembesök av bvc 9 dagar; 3580g

2 veckor + 3dagar; 3840g, 35,8 huvud omfång

3 veckor +3dagar; 3920g, 36 huvud omfång

1 månad; 4100g,  54,5cm, 36,2 huvud omfång

5 veckor; 4360g, 37 huvud omfång

7 veckor; 4460g, 56,5cm, 37,4 huvudomfång

8 veckor+5 dagar; 5160g, 58,10cm, 38,2 huvud omfång

Så nog hade han vuxit den lilla korven ! :D haha.
Men de e klart han vuxit mer nu när han käkat mycket mer + att dom går upp mer av ersättning än bröstmjölk, och de får han ju mest av nu ! :)
Duktig har han varit iaf !! :)
Alla kroppsdelar satt där dom skulle iaf. Och han vissade att han kunde hålla upp huvet när han låg på mage, och la dessutom av världens rap och ett stor smile efteråt då de blev lite tryckt på magen, han hade precis käkat haha :P

Nu ska jag fortsätta få ut lite kläder på tradera, puuh, de tar sin tid :) Sen ska ja se ifall ja hinner lägga upp ett recept på ett par biffar ja gjorde till middag, blev super gott :) Och enkla å snabba va dom oxå!




Soool !

Yääz de blev sol idag å blå himmel :D Vi är glada för de !

Vi kom hem från bvc för en liten stund sen.. Noel sitter i stolen å sover fortfaradne och jag slänger i mej en snabb frukost som ja inte hann med innan för vi va lite sega i morse ;P
Så ska käka upp den fort å sen ger vi oss ut på promenad :D !!
Skriver om bvc besöket senare idag.. men kan ju säga att idag är jag stol över min "lilla" son :D Åh mammas knubbis börjar komma ikapp som stora killarna nu :p

Ha en fin dag!
PUSS!

puh !

Då har ja fotat massa kläder å lagt in de i datorn.. tänkte lagt in de på tradera nu, men ja orkar inte så gör de imon ist :P Och sen blir de bättre ifall aktionen avslutas på en eftermiddag ist för mitt i natten, eftersom de alltid blir en vecka frammåt med samma tid som man lägger in dom.

Så nu ska ja nog strax ta och gå in å lägga mej jämte Noel, vilket ja borde gjort för länge sen.
Imon blir de bvc halv 11 för oss :) kul !!  :D  Antagligen blir de ingen promenad upp, beror helt på när vi kommer upp och e klara, men halv 11 e ganska så tidigt för oss att vara på bvc å de tar en stund att gå dit oxå ifall vi skulle ta vagnen... men annars får de bli promenad när vi kommer hem sen ist :)
Hoppas på mer sol än de vart idag.. i och för sej så fick vi några solstrålar på oss när vi va ute å gick innan, men vi tackar inte nej till lite mer ;)

Ska se ifall vi kanske även kan få städat lite imorgon.. skulle gärna städa iordning lite bättre i walk in closet , snart grejer ända upp i taket där inne haha!  Så behöver rensa ut lite där och kanske få ner lite i källaren..
Fick nämligen en symaskin idag av min farmor, woho! Prata om att ja ville göra en sån där lina me vimplar å hänga vid Noels hyllor,  å då fick ja en symaskin då hon har två hemma ;D hoho !!
Men då ville ja få städat ur där inne först så den kan få plats utan å trilla ner å gå sönder :P


Dagens Noel


Detta är dagens Noel igår :)

 

Och idag fick de bli den tuffa heldressen från HM som han nu har växt i utan att man behöver vika upp något:)


Nybadad glad pyjamas kille väntar på mat :p


Söta små fötter :)


Hej !

Då va även tisdagen slut redan.. 

Idag gick vi iaf ut på en promenix strax efter ja skrev innan här.. gick en ganska så bra bit idag oxå, skönt!
Plocka me oss massa videung hem :D Så de gjorde vi iordning när vi kom hem till lila tulpaner som vi köte igår.. blev riktigt vårigt och fin :) De räckte till två stycken till och med :D Vårigt och fint !

 

 

Sen åkte vi upp till farmor en sväng, där det blev mat :) Sen blev både ja å Noel dö trötta så vi decka av i farmor säng nån timma haha ;P Gott ! Sen fick Noel gosa me sin"gammel"farmor.. hon säger bara farmor till honom hehe.. för ja, jag tycker en gammel farmor typ ska bara 90 år eller nåt sånt:P Å de är ju över 20 år tills min farmor är de haha :P

Sen vid 8 tiden så åkte vi hem och så fick Noel som vanligt ett kvällsbad och sen blev de soffhäng å sen fick han lite kvällsmat och så kollade vi på Desperate housewives, eller ja Noel han tröttna redan efter 15 min och somna på mej ist.  Sen fick han hoppa in i sängen i reklamen.

 

Nu ska ja ta och fota lite kläder som ska ut på tradera hade jag tänkt. Även om Noel typ inte växt ur något än så finns de kläder som jag tröttnat på och sen har han så mkt så han använder ju inte de längre. Sen finns de kläder som kommer i typ klädpaket när de e massa blandade kläder som jag inte vill ha, dom åker oxå ut på tradera igen :)

 

 


hej hej!!

Idag gick vi inte upp lika tidigt som 7 :) Men har iaf varit upp i snart 2 timmar ;P
Noel har käkat för en stund sen,  å ja tänkte trycka i mej en macka nu. Sen tar vi på oss kläder å beger oss ut. Tyvärr ingen sol idag utan riktigt grått å tråkigt =/ Men men.. vi ger oss ut ändå.. Skönt att få komma ut lite varje dag, blir så jäkla trött annars !

PUSS!

Dop.

Har nu i veckan suttit å kollat runt på lite dop tips åså.. ska försöka hinna boka kyrkan nu i veckan.. gäller ju att vara ute i tid å känner mej redan stressad över det. Men de blir nog dop i början av juni hade vi tänkt oss:)
Har funderat lite på hur inbjudningar ska se ut åså, fick lite insperation av min mor idag. Så får väl se :)

Låtar å sånt har ja typ haft klart sen mitten av graviditeten haha.. sen om de blir alla dom eller de kommer till någon annan, de vet jag inte än.. =) 
Men lite kul att sitta å planera lite sånt här... tiden går ju så fort så snart är vi i juni redan !
Ska prata lite me S om de när han kommer i veckan.. tror i och för sej att ja får igenom de flesta av mina ideer haha ;)

Ni som har barn, hur gammla va dom när dom döptes eller ni som ska döpa dom, hur gammla kommer dom vara?:)

Samvetet.

Det är ju självklart väldigt många som vill att jag och Noel ska komma och hälsa på dom.  . vi är bortbjudna varje dag ifall vi vill. . men vi (jag) ska hitta orken och lust att packa in oss i bilen oxå, sånt jäkla meck ju me alla kläder å saker som ska me å sen släppa ner den tunga bilstolen å grejer.. tycker de e göör jobbigt ! haha

Och även om jag har en son som sover hela nätterna och jag skulle kunna göra det oxå ifall jag vill, så blir de ju inte alltid att ja lägger mej speciellt tidigt, kvällen/natten är ju min enda egentid här hemma typ, ifall man bortser från dom korta powernaparna han har på dagen.. han sover ju inte alls lika länge på dagen längre som innan. Så ja de e inte alltid de blir många timmars sömn varje natt för mej.
Så då finns inte alltid orken till att åka iväg och inte heller lusten. Men ibland får jag då dåligt samvete för jag säger att vi kommer nån dag å sen blir de lixom inte riktigt så.
Men då får ju faktiskt folk ta och tänka på att jag är ensamstående mamma och har inte den egentiden som alla andra har, jag har ingen som kommer hem och "löser av mej" på eftermiddagarna.  Jag är med Noel dygnet runt, och det är absolut inget jag klagar på. Vi har valt att ha de så här nu och det funkar ju.
Men som sagt så tar de mer på energin så klart att vara ensam och då orkar man inte alltid ge sej iväg, utan då prioriterar jag hellre andra saker som exempel ta en längre promenad me Noel ifall de är gott väder!
För orken finns oftast inte till för att båda åka iväg och sen hem och ut å gå. Och eftersom Noel älskar att få åka och sova i sin vagn så väljer jag ju de först!
Men som jag brukar säga, våran dörr står alltid öppen och folk är välkommna hit när dom vill när vi är hemma. För ja de är faktiskt enklare för folk att ta sej hitt ist för att jag ska släppa ut Noel överallt.
Speciellt då jag faktiskt har fått in sovrutiner på han redan vid 1 månads ålder, även om folk säger å skriver att man inte kan ha rutiner för en sån liten. Men jag tycker inte att de är nån direkt slump att Noel somnar mellan 8-10 varje kväll och vaknar samma tid på morgonen varje dag och har gjort de sen en månad tillbaka ?!  Okej att dom kan förändras sen.. men jag ser de fortfarande som en rutin ?
Och då vill jag gärna vara hemma vid den tiden då han blir ganska så grinig ifall han inte får lägga sej vid den tiden han är van vid.

Så ja alla våra vänner. . ni är mer än välkomna hem till oss , för vi orkar tyvärr inte åka till er så ofta som innan ;)  Noel kräver mer ju äldre han blir och det är min ork som försvinner. Och prio ett är så klart Noel, så ja han får all min energi så får ni ta resten som finns kvar. :P

Vi älskar er alla ♥

En härlig 2 månaders dag !!

Oh vilken toppen dag jag och Noel har haft ihop idag :) Bara gjort mysiga saker ihop !
Började ju med vårat morgonmys å sen blev de inte alls att ja kröp upp i soffan me honom som jag skrev, utan när han vakna så tog vi på oss kläder och gick ut ist då de spruckit upp och blivit kanon väder me blå himel och soool !! :D  Så gick en promenad och sen ringde vi å fråga va pappa/morfar gjorde. . han va på jobbet så vi gick dit så gick vi på stan och käka lunch me han sen :) Sen traska vi hemmåt efter en stund, tog en liten omväg så de blev en extra promenad igen å sen även in på city och handla lite.

När vi kom hem så la vi oss på soffan en stund å så fick Noel mat, och sen somna han på mej en stund ! Sen hörde mamma/mormor av sej å kolla ifall vi fortfarande ville möta upp henne när hon sluta jobbet, å ja de ville vi ju. Gick med henne till stan och hjälpte henne och välja glasögon bågar, ett par riktigt fina blev de :D
Så då blev de en promenad till där.. så Noel har njutit för fullt idag när han har fått åka så mycket vagn ! Så har haft en go och glad kille idag då han sovit endel i vagnen och blir så inte så trött å grinig utan har hållt sej glad hela dagen :D !
Så idag har vi gått över en mil och de känns nu i kroppen då de va länge sen ja gjorde de haha!

Sen har vi bara myst här framför teven ikväll.  Försökte hålla Noel vaken då ja inte ville att han skulle somna efter maten redan vid 7 tiden... han däcka av flera gånger haha.. men vakna till liv när ja tog me han in i badrummet så han fick bada ist :P Sen blev de sista måltiden strax efter 9 och så kollade vi på csi. Sen i sista reklamen så hoppa han in i sängen ist och där sover han gott nu :)

Och tänkt att min lilla korv redan är två månader idag !! Som alla andra säger, dom två bästa månaderna i mitt liv!! Mitt liv har den största meningen de kan få :)
Stor kille nu. .men har fortfarande inte lärt sej att gå, säga mamma eller äta thai mat.. alltså inte mycket att hurra för ! 
Fast han har däremot lärt sej att göra bubblor på läpparna me sitt saliv som blir ett resultat att han helt plötsligt har börjat dreggla lite, han har börjat käka som en häst och kan få i sej 200ml emellanåt utan problem, gör massa roliga ljud ifrån sej å ja säkert massa andra små kul saker oxå , så de hurrar vi ju självklart för ;) höhö

Ska nog me strax gå och lägga mej då ja börjar bli ganska trött efter en lång dag som de vart full gång hela tiden! : )  Imon hoppas vi på sol igen så vi kan gå lång promenad imon oxå, och ut på lite videungs jakt !:p


Morgon mys!

Idag är vi uppe tidigare än va vi brukar.. eller iaf jag ;P  Vi vakna strax efter 6 tiden då Noel villa ha lite frukost då.. sen somna han om som vanligt.. å de brukar jag ju oxå göra, men inte idag, låg å vred å vände på mej i säkert en halv timma innan jag gav upp.
Gick då upp å ställde mej i duschen ist :)  Å sen plocka ja ihop tvätten då ja kom på att vi hade tvätt tid idag så lika bra att börja tidigt när man ändå är uppe :)
När ja kom upp från tvättstugan igen så hörde ja någon ligga å prata...inne i sovrummet ligger nån å skiner som en liten sol :) hehe
Så då ville han oxå komma upp.. .så vi gick ut till vardagsrummet å la oss i soffan å kolla lite på Vakna me the voice å sen la vi oss på fårpläden en stund å låg å kolla på dom små fiskarna :)

 

Sen ville han ha lite mer käk de lilla matvraket som han blivit :P Så vi kröp upp här i soffan å käka å kolla tv. Sen gosa vi en stund å sen totaldäcka han här i soffan jämte mej för en stund sen haha!

Så tänkte gå å kolla ifall tvätten e klar nu å hänga upp den.. sen kryper ja nog upp jämte Noel i soffan en stund :)

 


Övermätt.

Fyyy varför ska man alltid äta sej alldeles för mätt? Halv sitter nu här i soffan som en klubbad säl å orkar inte röra på mej haha!
Noel fick iaf i sej sin mat innan oxå.. blev dock ganska så pigg efter den, men eftersom ja tyckte de va läggdags för honom så fick han gosa en stund i soffan me mej å sen blev de sängen. Där inne låg han å tjöta en stund medan ja gick å börja me maten.. efter en stund gick ja in och kolla till honom och då hade han somnat ;) Duktiga killen !

Just nu ser lägenheten ut som hej kom och hjälp mej ungefär .. ååhh !  Noels saker överallt som vanligt ;) Förstår inte hur han kan vara så stökig av sej? Ja menar han kan ju inte ens ta sej fram själv ;) haha
Får väl se  ifall vi får nån ordning på de imon ifall vi hinner...
På dagen ska vi nog ut till Teresa en sväng å hälsa på å sen vid 5 tiden ska vi möta upp min mor för att följa med henne och kolla på ett par glasögonbågar = )

Mest längtar jag nu till onsdag då de blev bvc besök igen.. e ju så nyfiken på Noels vikt nu när han käkat mer än vanligt :P  Min lilla knubbis kanske närmar sej 5 kg nu ? ! :D Bara å vänta å se !

Men nu ska ja väl kolla runt lite mer på datorn å sen blir de väl sängen.. hoppas man kan somna nu när när man vart så lat hela dagen ;p



Noel testar babygymmet här om dagen.. de har börjat bli lite mer intressant nu.. men inte så intressant så att han vill ligga där själv en längre stund. En liten stund går bra, men sen vill han att man ska sitta där jämte och pötta på figurerna.. allt är mkt roligare om de rör på sej tycker han ! :p


Trötter.

Oj va vi har varit sega idag.. inte orkat göra något alls utan bara vart hemma å legat i soffan å halv sovit typ;) De får man göra på söndagar har ja hört..   å sen helt plötsligt började snöa här nu ikväll.. what the fuck!???! De va ju för tusan vår.. men jaja , man blir inte direkt överraskad längre..  men för tusan de blev ju sommartid i natt, då ska de ju inte snöa!! :S Men de e väl som man sjunger nu då, å julen vara fram till påska !! haha

Noel fick iaf ett bad för ett tag sen och blev sen gör mysig å trött.. somna i sin lilla badcap i min famn, vakna till när ja tog på han blöja å pyjamas.. satte han sen jämte mej i soffan å då var han vaken å skratta igen.. gick då för att fixa lite mat till honom, vilket går ganska så fort.. När ja kom tillbaka så möts jag av detta..


Så söt me sina små tosser hehe!

 

Ska väl se ifall ja kan få lite liv i honom igen så hban får i sej sin kvällsmat..  samtidigt står de nya programet Fenomen på, på teven. ! Såna program är ganska spännande, men oxå ganska retliga för jag vill ju veta hur dom gör!! haha.. Blev dock lite halv rädd nu när dom sa att dom ska göra så de händer saker hemma hos oss.. uhh?? .. å sen ska man filma de å skicka in till dom...usch sånt tycker jag är läskigt.. kommer ju bli livrädd nu ifall ja hör något i ett annat rum eller nåt !!!!

Hoppas Noel vill somna om direkt efter maten sen oxå så kan ja få fixa lite middag :)

PUSS på er !


Klängapa!

Undra när "gamla" Noel ska komma tillbaka? De började i när veckan starta me att Noel blev lite extra sällskapssjuk å gnällig, men inget extremt eller jobbigt. . men nu i helgen har de varit mycket mer.
Men tror de mest har me å göra att han inte riktigt kommer till ro lika bra denna veckan att sova på dagen.. sover aldrig mer än en timma själv i sängen,sen är han vaken, dock vaknar han alltid som en liten solstråle, men blir gnällig fortare eftersom han blir trött igen.  Men på mig i soffan går de bra att sova.. och när han e övertrött blir han jätte gnällig och måste vara på mej hela tiden.  Han har varit jätte mammig denna helgen.
Undrar fortfarande om de kan vara en såndär utvecklingsfas? !

Han drömmer väldigt oroligt oxå emellan åt.. gnyr å rör på sej mycket i sömnen, ibland har han till och med panik skrikit, men inte riktigt vaknat till å sen somnat jätte hårt igen :S
Antagligen mycket ny intryckt åså.. men jobbigt för han att han ska drömma jobbiga drömmar =/

Jag själv blir faktiskt oxå ganska så trött på hans gnällig och övertrötta sida så ja orkar inte heller göra speciellt mkt utan sitter då och hänger me han i soffan på mej å gäspar :P haha
Han måste ju få sova, så vad gör man inte för sin unge ? ;)
Men kan bli lite jobbigt ibland oxå då ja inte får något gjort alls här hemma å blir bara tröttare av att sitta här hela tiden.. men men..

Kanske får bli en promenad om en stund så kanske man piggar till lite av friska luften.. å vagnen är ju inga problem att sova i, där e han ju alltid tyst så de är ett säkert kort ! haha
Men ser inte jätte kul ut ute.. blåsigt och ingen sol kvar :(


På tal om hänga leksaker överallt som ja skrev i förra inlägget . . ja ni ser ju bakom mitt huvut så hänger de oxå något haha ! Han brukar kolla på den när han hänger över min axel i soffan, å ibland upptäcker han den även när han ligger ner i soffan :P


Helgens Noel

En glad pyjamas kille.  Undra hur länge han kommer kunna ha dom, älskar verkligen färgen på denna å den andra som e randig. Önskar ja hade köpt dom i 62 oxå.

 

Knubbis i soffan:)


Nyvaken pyjamas kille när vi kom hem igår kväll :)


Mammas fina !



Mumin bebis :D


Bygga eget.

För att roa barnet så får man tänka ut egna saker ifall man inte vill sitta och hålla i sakerna precis hela tiden.. kramp i armen lixom ! Så då får man börja bygga leksaker av inredningen ist ;)
Så tog en gammal ljusstake som ja hade tryckt in i ett hörn, så ja nu kom de till användning igen haha!
Denna lilla söta mobil me fiskar köpte vi igår på loppisen fö 5 kr. Perfekt då Noel älskar allt som hänger ovanför honom.. speciellt såna här mobiler me lite mindre färglada saker, precis som vid skötbordet.
Man får göra allt för att roa barnet, så snart hänger de väl saker överallt i lägenheten ;)

 

men ja man kan bli väldigt trött av att leka me nya saker oxå ;)

Så nu ligger han där under och sover ist.. gosefis ♥


Hon är kul hon.

Innan jag skulle åka till min pappa innan så prata jag me min farmor på msn en sväng, hon frågade hur långt fängelse straff man får för mord! haha. . hennes granne spelade för jäkla hög musik som hon va trött på sa hon, så hon funderade på att gå upp me en yxa sa hon ;) haha

Å sen nur när ja kom in så såg ja att hon va inne och va självklart tvungen att fråga hur de hade gått, ifall hon hade slagit ihjäl nån eller inte.. ;p
Hon e knas min farmor ♥

Fritte / -How wonderful life is while you're in the world säger (23:11):
inte vart uppe å mördat nån granne än  ? 

gunn säger (23:12):
Nej, de slutade faktisk spela men just nu möblerar de om!
gunn säger (23:13):
och så har de börjat pippa - sängknarren du vet

Fritte / -How wonderful life is while you're in the world säger (23:13):
haha

gunn säger (23:13):
De brukar ta 10 min innan hon börjar stöna och ropa!
gunn säger (23:14):
men han vrålar ändå mer lite efter henne ha ha - som porrfilm utan bild

Fritte / -How wonderful life is while you're in the world säger (23:14):
haha de e bra att du har koll på grannarna !

gunn säger (23:15):
Hur har ni haft det ikväll - måste ha lite koll på Er ockskå!
Hade hellre haft tysta grannar ha ha


Haha ja hon e allt bra rolig min farmor :)

Lördag kväll!

Så nu är vi hemkommna ifrån pappa å dom för en stund sen. Blev att vi åkte upp till dom runt 7 tiden.
Blev som vanligt god mat,  kycklingspett me tatziki å grekisk sallad å bröd :)  Mmm !!
Sen blev de soffhäng framför teven.  Noel va ganska så trött hela kvällen då han inte sovit speciellt mycket på dagen, så han somna sen senare ikväll och vakna bara när ja tog på han kläder och åkte hem. Sen somna han som vanligt i bilen så fick väcka honom för mat när vi kom hem å sen total däcka han direkt efter de i sängen, snacka om trött :P

Jag är själv ganska så trött så ska när som helst oxå krypa ner hade jag tänkt :)
Innan vi skulle åka så kom min pappas frus syster +familj förbi och hejade på en sovande Noel, vi var dock lite elaka mot honom å väckte honom från din favvo platas på min bröstkorg hehe.. men han blev inte sur för de, gäspa å fyrade av ett leende å somna sen om efter en stund ;)
Iaf så fick han presenter som vanligt den bortskämda ungen ;P en cool t-shirt å en urgullig super mjuk kanin! Noel tackar så mycket!!:)

 

 


loppis fynd.

 

Pyjamas, Tröja me laban, Jeans å kortärmad soldress

.

Bi dress (samma som precis kommit in på lindex nu för 10 kr(!?), korta snickarbyxor, heldress me barbapapa.

 

 

 

 

Laban body, Tröja me bamse, Mumin body å Rock body

Tröja me Puh å Tiger, Jeans,  Söta kanin tosser å röda skor.


 

Allt detta + babysitter och en sån där hoppgunga som man sätter i dörren, + 3 leksaker som kommer i ett annat inlägg fick vi med oss hem idag..   allt detta gick på 405 kr, FYND !! :) Å babysittern betala hans mormor åt honom, så vi betala typ 300 kr :) Kanon !! Vi är super nöjda me dagens loppis!

Dom flesta kläder är köpa i st 62 å mkt 68, så dröjer lite innan han kan ha de!


Hej hej !!

Nu är vi hemma igen.. eller a vi har varit de ett tag men inte hunnit skriva förrän nu =)

Vi var iaf iväg på barnloppis innan, ja å mor möte upp Teresa och John så gick vi med dom ihop bort till loppisen :)
Va mindre än va vi trodde men oj vilka fynd vi gjorde endå ;) Fick me massa fint hem för en billig peng.. ska visa sen i ett annat inlägg.. blev ganska så mkt :p men de bästa köpet vi gjorde va en ny babysitter. En sån svart som ja har kollat på hos babyproffset men tyckt att de va lite dyrt att lägga 600 kr på en babysitter. . men idag så fann vi en likadan fast en blå som nästan inte var använd alls, om den ens vart de, såg helt ny ut.. å den fick vi för 100 kr (!) alltså 500 kr billigare höhö ;) FYND!  Så nu kan mamma ta våran gamla och ha den hemma hos sej så Noel har en där oxå :)

Sen åkte vi mot stan så lämna jag av mor och sen hem å tog på mej en jacka.  Åkte sen och möte Marie, Kim och Filippa som grillade korv vid badplatsen i sjömarken, så där fick man sej lite mat, de tackar man för :P Så nu har vi gjort årets första grillning, å Noels första någonsin ;)

Väl hemma så tog vi upp alla grejer och titta på alla nya fina saker :) Sen matdax för Noel å sen blev han en gnällspik som skulle klänga som en liten apa på mej, å helst skulle jag stå upp oxå.. puh !  Men efter en stund satte ja mej ner endå å de funka, å sen nån minut senare så sov han på mej.  La ner han i soffan för en stund sen jämte mej, men nu har han vaknat igen, men ligger å tjötar me sej själv ist å flaxar me benen.
Hoppas han behåller ett gott humör som han haft innan idag.. för om ca 1 timma så åker vi nog upp till pappa å dom en sväng :) Där skulle de bli kycklingspett ;p hihi


Fin va :P  De vita på bågen är prislappen som ja inte orkat ta bort än så de ska inte vara där !

 

Noel testa den lite innan, å de funkar alltid en stund,.. sen blir han rastlös, han är ingen babysitter unge, han vill hellre sitta i soffan som stora pojkar..mhm.. har till och med prövat å ställa babysitter i soffan jämte mej haha.. men nej . . å tar ja ur han å sätter han i soffan så blir han nöjd.  Envisa unge. Ja hoppas han ska börja tycka om babysitter om ett tag, för e ganska så smidigt att ha dom där i. Speciellt när dom börjar flänga runt mer. . får träna honom eller nåt på de ;) höhö


<3

Ikväll åker vi nog upp till far en sväng som jag sa innan.. han tyckte vi skulle komma upp sen iaf när han va här innan för en stund sen :)  Tyvärr är inte syter yster hemma då hon va iväg på äventyr, men hon får väl träffa oss snart endå :)

Här under är två bilder från när vi var på kalas förra helgen :)

 

Jag, min syster å Noel ♥

 

 

Noel leker me sin stolta Morfar :P


Farbrorn Noel :)

 

Det blev en liten farbror av han :P


Men han kan va en cool farbror oxå ;D


Toppen!

Idag har jag en liten kille som vaknat på toppen humör  :) Vi vakna först strax efter 6 tiden men då blev de bara lite mat fort å sen somna vi om gott båda två till halv 9 =)  Å vid 9 tiden tog vi oss upp...
Nu har han käkat frukost och de är min tur strax, hoppas han tillåter detta ;) haha

Har piggat upp han ännu mer genom att sjunga Kaj låten å nu spelar vi på Ba ba ba me Miss Li  ;D
Men vem kan inte va på bra humor idag.. det är strålande solsken och ser ut som en riktigt härlig vårdag ute !!!  Får väl se ifall vi kanske hinner ut något innan vi ska åka iväg på loppis.. annars blir de ju promenix efter när vi kommer hem iaf :)
Än så länge inga tecken på den där snön jag hörde rykten om.. men jaja än ska man väl inte ropa hurra för de kan ju bara komma sädär pang har ja märkt :S

Men nu ska ja umgås med min lilla solstråle ♥

På favorit platsen!

Noels favvo plats är på sitt skötbord.. inte för att man får ny å skön blöja där, utan för hans bästa vänner är där :P
De bästa köpet jag gjort till honom är lätt den billiga mobilen på Ikea, han tok diggar den. Och nu har de även kommit till en ny vän i samlingen där som han verkar gilla, en liten kossa som hänger så den kan hoppa upp och ner :)
Är Noel på lite grinigt humör så brukar skötbordet funka emellanåt ifall man inte e för övertrött ;)
Å ja han ligger på en handduk me rosor på, kanske inte så grabbigt haha, men så blir de när man kissar på skötbordet oftare än va hans mor orkar gå ner till tvättmaskinen ;)


Antingen eller ?

Här finns de fan inget mellan läge på läggdags verkar de som.. antingen super tidigt som igår, redan innan kl 9 eller sent ? ja för nu e ju kl halv 2 å ja är inte ens på väg in i sängen.. där emot är jag på väg ut till köket strax för att hämta något å dricka som vanligt !! Öken munnen ;P

Har iaf lyckats läsa ikapp mej i blogg världen nu och känner mej inte lika efter i alls liv ;) haha
På teven står de på nån film som jag inte alls har hängt med i . .  så ja vi får väl se när ja förflyttar mej till sängen..får nog bli ganska så snart iaf..  Va å kolla till Noel för en stund sen och de såg ju ganska så skönt ut att sova ;)


I onsdags pröva ja å lägga Noel i sin säng en stund då han va trött och han somnade faktiskt. Så ja passade på att ta en dusch, å sen när ja kom ut ifrån duschen så hörde ja något i sovrummet.. de va ju deffenetivt någon som var vaken, men de va inget skrik utan glada ljud haha :) Jag smög upp på honom me kameran å han märkte inte ens att ja kom först för han va så upptagen me sina vänner i sängen ;)

 

Som sagt så sover Noel fortfarande i sängen med mej, då de blev så i början när man ammade på natten så va de enklast så. Och även ifall Noel sover hela nätterna nu så får han ligga kvar hos mej endå. Jag vet att de blir svårare att vänja honom vid sin egen säng sen, men jaja då får de väl vara de då, jag har inte bråttom me att lägga honom där borta endå, de är mysigt att sova jämte honom :)

Så ja just nu sover han bara korta stunder på dagen i sin egen säng, sen tror han mer att man leker där i ;)

 

 


Inte lika tidigt.

Nej idag hamnar jag inte i sängen lika tidigt som igår hehe :) Tänkt att ja däcka av som en klubbad säl igår och ficka sova hela 12 timmar för min son.. herrejesus säger jag bara !  Men ja min kropp har märkt de idag att den fick göra något den inte var van vid då ja vart gör seg haha. Så ja idag e ja uppe lite längre ist ;)
Noel har däremot deckat för ett bra tag sen.. han ville gå och lägga sej redan vid 8 tiden, men de fick han inte;) 
Försökte så gott ja kunde hålla han vaken så gott ja kunde..  han hade ju faktiskt sovit ganska så länge på eftermiddagen och käkade då strax innan 7.. så tänkte han skulle hinna äta en gång till innan han skulle sova :)  Så vi satt här å lekte en stund i soffan å sen vid 8 tiden så gick vi in och bada..  sen strax innan 9 fick han sej lite kvällsmat.. dock däcka han mitt i maten och fick bara i sej halva flaskan, så ja han var väll mätt å nöjd :) Bar in han i sängen, men då vakna han minsan haha..  Men han fick snällt ligga kvar där inne endå, ja hörde hur han prata en stund där inne när ja satt i soffan, men blev till slut tyst där inne så han somna om:)

Får väl se hur länge de blir uppe idag. .  kände iaf inte för att gå å lägga mej lika tidigt som igår på en fredag haha.. även om alla våra dagar typ är helg, så är ju fortfarande helgen lite extra :P
Sitter iaf här i soffan å läser lite bloggar då ja ligger efter me dom nu igen haha.

Imon blir de barnloppis i sandared en sväng.. får väl se ifall man hittar några fynd . .loppis e ju alltid kul :)
Sen blir de kanske årets första grill me några vänner ifall vädret tillåter :)
Ska nog även träffa pappa me familj en sväng imon me...
Så ja lite planer har vi väl allt.. får väl se ifall allihopa blir gjorda !

Glad fis innan idag :)

 

Kul att ja började skriva detta inlägg för typ en timma sen å glömde sen av de å började läsa andra bloggar ist haha!


Noel och Aron

Sötnosarna leker lite ;)

 

 

Sen skulle vi träna nackarna lite

(försesten ser ni vrålåket till babysitter i bakgrunden, Noel fick ta sej en test tur, han börja grina direkt den mesen haha.. men blev lite intressant till slut endå;) )

Sen sa Noel nåt elakt till Aron så han försökte helt enkelt spy på honom.

 

Sen blev Noel en grinis å vägra leka utan napp!


Gör en Lina ;)

DAGENS VILL HA: För mycket saker!
DAGENS KLÄDSEL: Jeans , t-shirt å hoddie.
DAGENS SMINK: Inget
DAGENS FRISYR: Toffs å en hårskena för luggen.
DAGENS HÄNDELSE: Träffade mor på lunchen å sen promenix.
DAGENS LÅT: Miss Li – Ba ba ba Noels nya favorit låt, iaf när man sjunger Ba ba ba ;)
DAGENS PLANER: Inga alls mer just nu, bara ta de lugnt me min kille.
DAGENS SAKNAD: Orken till att laga mat;)
DAGENS DUMMASTE: Glömde min tvätt tid.
DAGENS SJUKA: Vi e friska :p
DAGENS DROG: Päron saft !
DAGENS ROLIGASTE: När Noel inte vet ifall han ska grina eller skratta å göra båda samtidigt ! haha
DAGENS FAVORIT: Noel så klart♥
DAGENS KÖP: Trä tåg till Noel på secondhand å sen mat på city.
DAGENS GODIS: Inget.. än så länge, dagen e ju inte slut ;) höhö
DAGENS HUMÖR: Glad , men lite halv seg efter att ha sovit för mycket inatt . . Ja man kan vist göra de som ensamstående mamma oxå haha!!  Knasig son man har :)
DAGENS ORD: Knasunge . . sägs ett par gånger om dagen ;)

vi lever :p

Hann bara inte uppdatera något igår ...

Jag fick ju inte speciellt många timmars sömn haha.. men vid 7 tiden väckte iaf Noel mej ,då hade ja fått sova 3 timmar.. då blev de frukost för honom å sen underhålla han en stund tills han blev trött å somna om, då vila ja en stund till ;)
Sen upp å fixa oss vid 10 tiden.. å sen vid 11 bar de av hem till Lina och Aron :D Där blev de massa mamma tjöt och pojkbus ! Oj va dom lekte me varandra, spang omkring som två galningar å skrek kinesiska ord!  Eller var de så? ;)

Sen framåt 4 tiden så åkte vi mot stan igen för att möta upp Teresa och John och gå på utförsäljning av barnkläder..  fanns väll inte jätte mycket att hurra för.. men blev lite saker till Noel iaf.. som vanligt;)

Efter de så åkte vi och handla lite, behövde mjölk bara.. Orkade inte ta me varken stol eller vagn in då de bara skulle gå så fort, så slängde upp Noel på axel bara. . Innan vi var ute ur butiken hann Noel flörta me hela 3 tanter som va tvungen att titta och prata lite me honom haha.. jäkla charmör han e alltså!

Väl hemma började vi bli trötta båda två men kl va ju bara strax innan 7 så lite för tidigt för att lägga honom.. så försökte underhålla han så gott de gick efter han fått mat.. efter en stund så blev de ett bad ist, då håller han ju sej vaken å är glad även fast han e trött haha!
Efter de gick vi och kollade på tv och ja de dröjde inte länge innan han somna i min famn ist strax innan 8..  så gick in å la han i sängen och kände även hur trött jag var.. så halv 9 gick ja å la mej med Noel haha!!
Ja JAG gick å la mej halv 9 igår.. va nog 100 års sen sist de hände?! :P
Vi sov både två till halv 9 idag.. haha .. snacka om att vi var utvilade! Tackar min son som bestämde sej för att sova till halv 9 idag då han annars denna veckan har ändrat sin tid till 6-7 ist.. han märke väl att hans mor behövde sova !;)

Så idag e ja fan pigg !! :D Noel börjar bli lite halv trött just nu då han bestämde sej innan för att hans förmiddags tupplur bara skulle vara på 30 min.. mhm... så nu har han fått mat igen precis å sitter här jämte och grejar.. får väl se ifall han kan vara på någorlunda humör en stund till, för tänkte sätta han i sin babysitter nu medan ja tar en dusch.. sen blir de nog att gå ut i solen en sväng..

Jag hörde rykten om att de ska snöa i helgen IGEN!! ?!? 
Gör de de så funderar jag på att dra ner rullgardiner för varje fönster och inte komma ut förrän i maj eller nåt.

Noel skänker en tanke till sin far idag oxå som opererar bort halsmandlarna nu på morgonen.
Hoppas han får käka mycket glass ;) höhö


?????

Va fan gör jag uppe nu ? ? ?  Nu får ja fan sova... fy fan för mej alltså !
Imorgon/idag eller va ska man säga.. hallååå zombi frida kommer de va iaf !  ;)
Får väl be Lina slå mej i ansiktet i fall ja somnar haha !!

Rullar fram...

Puuuh här sitter jag fortfarande helt utslagen i soffan efter att för ett tag sen käkat alldels för mycket mat haha.. men de va ju sååå gott..   Gjorde kycklingfile å sen såna där rotfrukter som finns färdigt på påse å sen gjorde ja en vitlöks sås till..göör gott ! :P
Sen men god middag .. .man får käka dom tiderna sonen erbjuder en att göra de på ;)
Dock blev de ju lite senare eftersom vi inte va hemma förrän strax förre 10 ikväll.

Vi har iaf tillbringat dagen hos Catte idag.. blev fika och en massa tjöt.. vi prata på så mycket att klockan tickade på jätte fort och helt plötsligt så va hon redan 8 haha ! Då var de dax att åka hem å även Catte åkte me för att åka in till sin mor. Och om ca 2 månader har Noel en liten lekkompis där oxå ;D Idag hade vi en mage att titta på ist :P Men nu ere inte långt kvar där heller.. snart kommer alla maj bebisar :D

När vi kom hem blev det ett bad för Noel och sen kvällsmat.. sen somna han på mej en stund så ja fick gosa lite me han å sen bar ja in han i sängen och ikväll så vakna han inte ens av de utan fortsatte bara sova vidare.
Då började jag fixa maten och sen käka jag och kolla på tv !
Och här sitter jag än..
Va inne och kolla till Noel för en stund sen som sover djupt fortfarande, och så otroligt söt han är när han sover.. okej han e ju söt jämt, men lite extra söt när han sover ;)

Ska nog gå inte och göra han sällskap om inte allt för länge... 
Imon blir de ju som sagt playdate hos Lina och Aron.. jäääj ! ;D  Pojkarna e ju såklart super taggade!! ;p
Sen senare på eftermiddagen blir de att åka in och träffa Teresa för att gå på utförsäljning av barnkläder.. får la se ifall man hittar något fynd att ha ;D


Min glada tuffing idag i sin Race Team jacka.. Sån måste man ha när man gillar att åka bil ;) De har han nog fått av sin bilgalne far som han förövrig blir mer och mer lik för varje dag som går ! :)


Klängis.

Jag hann bara med halva disken innan, innan ja hör någon som ropar inne i sovrummet. . typiskt !
Tror han är inne i nån sån där fas just nu.. då han aldrig annars vaknar så fort när han sover.. han sover ofta minst 2 timmar, å då är de lite för att vara honom.
Men nej han hade bestämt sej för att han minsan inte skulle ligga där.. men trött va han ju..
Så blev att ta på bärselen (som jag inte alls gillar). . så fick han hänga där i ist så gick vi å diska klart.
Sen satte vi oss här i soffan ist.. för ja orkar inte gå omkring me han för länge i selen för ja får så jäkla ont i ryggen.. min rygg är ju redan dålig sen innan å den klarar inte riktigt av bärselen =/
Men ja han somna ju efter ett tag i den å sover än.. . så ska låta han sova en stund till så hoppas ja på att han inte är så grinig sen när vi ska till Catte..
Men ska se ifall han går me på att ja ställer mej upp å går å drar på lite smink i fejan.. eller ifall han vaknar å blir sur på mej då haha... för han sover väldigt gott nu ! :P

Men aja, göör tråkigt de här ju haha.. Jag är ju inte alls van vid att ha en sån här klängis som gnäller ifall han inte blir buren.. så ja något är de me honom.. utvecklingsspårng eller va kallar man de? Har bara läst om de inne i andra bloggar å då kan dom vist bli klängiga å gnälliga..   hoppas de går över snart .. för tycker han ska klara av att ligga själv när han ändå sover ! Men jaja han får väl vara en liten apa ett par dagar nu då;p


Tittut !


Onsdag

Då va vi redan i mitten av veckan.. här går de undan som vanligt ! :)

Nu har ja slängt den glada fisen i säng för en stund sen.. han skulle ta sin lite sena förmiddagslur : ) Och han va nog tröttare än va han trodde för han somna på mindre än 3 minuter haha ;)
Så nu ska han väl vila en stund hoppas jag å sen käka.
Sen packar vi in oss i bilen och åkter till Ulricehamn för å hälsa på Catte en sväng som hade ett huve som va bra idag igen :p hehe

Själv tänkte jag nog ta tag i den tråååkiga disken nu mena han ändå sover.


Arkivet.

Satt och kollade lite i mitt arkiv just nu för skojs skull.. brukar göra de ibland :P
Kollade in sista inlägget ja skrev i kategorin graviditeten
http://fritte.blogg.se/2011/january/bm-besok-bf-3-1.html

Skoj att ja va helt ovetande om va som skulle hända denna kvällen :P  Inga känningar överhuvetaget.
Men inte konstigt att jag kände ett rejält tryck neråt och att han låg så jävla långt ner som bm sa. . han hade ju antagligen startat sin resa ut, utan att ja hade en aning om de ;P
ca 4 1/2 timma efter detta inlägg så starta ju mina värkar :D ! 
Och inte hade jag en aning om att jag skulle vara mamma ca 11 timmar när jag satt å skrev de :D


Och den listan jag skrev här i bloggen för nån dag sen.. blev ju nyfiken på huvudomfånget som ja bara chansa på när jag skrev de.. ja trodde ju de va något på 36.. men oj så fel jag hade då..  De va vist bara 34, värsta mini skallen haha !:p
Många andra som skrivit om de har haft mellan 36 och 37 på sina bebisar..  så va säkert därför jag gissa på de oxå ;P
http://fritte.blogg.se/2011/march/annu-en-lista-p.html


Just i såna här tillfällen tycker jag det är super skoj att ha en blogg.. när man kan gå tillbaka och läsa om allt.. för man glömmer verkligen så fort :)
Lite tråkigt att jag inte har haft samma blogg hela tiden.. har ju nämligen bytt lite då och då.. denna har jag iaf skrivit i sen början av 2009, men har lite glapp i de iaf,  skrev ex i en annan blogg när vi bodde i norge, å sen har de väl kommit endel bloggtorka så jag inte skrivit alls här.
Men sen i sommras så har jag försökt skriva varje dag för att kunna gå tillbaka och läsa.. speciellt nu när Noel finns oxå :)


Pannkaka!

De blev bilen upp till farmor innan ist : )  Och där blev de pannkaks kvällsmat .. mm gott!!
Noel va på ett toppen humör när vi kom upp dit.. han hade somnat i bilen men vakna me ett solskens humör verkligen haha.   Pratade på som bara den och avfyrade leende efter leende ;) gos unge !

När vi kom hem så blev de ett kvällsbad för Noel och sen satte vi oss i soffan så fick han kvällsmat när vi kollade på Kniven mot strupen! :) Sen somna han på mej en stund men sen bar ja in han i sängen där ha vakna, men lämna han där ändå.. han brukar somna efter en stund själv  !  Det är iaf tyst där inne :P
Vet inte hur många gånger jag hör i syne när ja sitter ute i soffan å han ligger inne i sängen.. låter som han gnäller till och ja går in å kollar men nej då han e tyst å sover! haha


Noel innan vi skulle åka.. Har sin nya kanin me sej.. de prasslar när man känner på öronen :)
Han gillar den iaf, han brukar nypa lite i den.. men blir väl roligare sen när han själv börjar förstå de här me å grepa saker :)



Nu sitter jag i soffan å halv glor på Pluras kök..  å man blir så sugen på all god mat som dom lagar, först kniven mot strupen å nu detta.. haha! :P Vill me ha!!
Men men ska väl glo lite tv å data nu innan de bir sängen.. säkert försent som vanligt ;)


Hallåå!!

Jag har haft en riktigt glad liten gos unge idag haha :) Vill gosa å le hela tiden.. de gillar vi ! :D

Jag tog en lång powernap me Noel innan.. de e så gott å ligga nära å bara mysa, å ja där somna vi gott båda två :P Kankse lite väl länge hehe .. men men..  de får man väl om man är mamma ledig antar jag ;)

De blev ingen fika hos Catte idag då hon hade jätte ont huvet idag=/ Men vi tar de imon ist ifall de är bättre:)

Nu ska jag gå och fixa lite mat till Noel å sen får vi se va vi hittar på.. fortfarande massa sol ute  så kanske promenad eller nåt :)

En ny vaken Stinky unge.. äntligen kunde han ha sin lilla dress utan att drunkna i den :)
Såg att dom hade fått in en nästan likadan dress igen på Lindex, men de va pyjamas, så nu tror väl alla ja går omkring å klär min unge i pyjamas hela dagarna haha! ;) Men de är alltså inte samma. Detta köptes på rean i vinter :D


hallå!!

Nu har vi precis som vanligt haft våran lilla sång stund här i sängen som Noel uppskattar ;D hehe
Blir en sååå glad kille när man sjunger för honom !
Om en stund så blir han nog trött å vill vila lite... då ska ja passa på att duscha å käka.. just nu sitter han här å hänger i mitt knä =)

Idag ska vi nog som sagt åka till uhamn en sväng... ska höra av mej till Catrine sen å se va som händer!

Nej nu ska ja snacka lite me Noel som vill ha hela min uppmärksamhet och inte bara halva ;P


Lite ont...

Sitter här me lite ont i magen nu... fyya! Undra om de va alla mandelägg ja tryckte i mej? haha :P
Men ibland kan ja typ känna av precis som mensvärk.. nej den är inte välkommen än tycker jag !! haha
Har sagt att de okej att den kommer tillbaka typ i oktober eller nåt när sommaren är över !!; ) Men sån tur lär man väl inte ha!
Men de sägs ju att den brukar vänta tills man typ har slutat å amma, men de är ju inte alltid så.
Ni som har fått barn, när fick ni tillbaka eran? Eller är de för privat att svara på kanske?  Kanske bara e ja som sitter här å skriver helt öppet om sånt ? ;D haha.. men men lika bra å fråga nyfiken som jag är !

Har fortfarande inte lyckats ta mej in i sängen utan har fastnat så gott här i soffan haha. Har kollat runt på lite dop grejer åså..  Funderar på ifall vi ska ha dopet i slutet av maj/början av juni...när de börjar bli varmare åså :)  Döpas ska han iaf.. Både jag och S är döpta.  Även om jag inte tror på gubben i himlen ! :)

Imon hoppas vi på soool!! :) Sen kanske vi ska åka och hälsa på Catrine en sväng oxå.. snylta lite fika å kolla bebis magen åså ! haha
Vi har endel dejter in planerade iaf även... på torsdag på dagen ska vi ut och leka me Aron och Lina, de blev ju tyvärr inställt förra veckan pga snorriga näsor å onda halsar åså!
Sen på kvällen ska vi leka me Teresa då vi ska på en utförsäljning av barnkläder. Men hoppas även på några fler timmar med henne en annan dag i veckan oxå :)
Om ja inte mins fel så ska ja på loppis me henne i sandared i helgen oxå ?! :)
Jag längtar som en tok tills hennes lilla fis där inne ska titta ut.. nu är de iaf inte långt kvar.. typ en månad bara :D !!! Åh så skoj de ska bli !! Jag hoppas ju självklart att den lille kanske vill titta ut redan i v.38 eller nåt för då ere ju bara typ 4 veckor kvar !! :D



Mandelägg.

Sitter här i soffan å käkar mandelägg (tjuvstart på påskgodiset) å halv glor på tv och datan :P
Noel la ja i sängen för ett tag sen och han verkar ha somnat där inne nu för de e tyst iaf.. han låg å snacka lite en stund , men måste sen ha pratat sej själv till sömns ;) höhö

Ska nog ta och förflytta mej in till honom snart oxå å hoppas på att ja kan somna :)


Hej

Nu har vi ätit båda två för en stund sen och Noel har nu somnat här jämte mej i soffan :)
Idag har han varit en riktigt lite sällskaps sjuk kille.  Vill gärna klänga lite på en hela tiden.
Men verkar vara bättre nu iaf.. han satt här å skratta en stund efter maten innan han somna !
Men innan när S va här så visa han ju inte upp sin bästa sida haha.. Gnällde å hade sej, men verkade som de va ganska mkt luft i magen så för han rapa lite då å då.. Men att sitta ner va inte på tal och och absolut inte själv. Så nej S fick vackert vandra omkring me han här en stund...
Sen verkade han bli ganska så trött så packade in han i vagnen så tog jag mej en promenad me han sen. Och han somna där i innan vi ens hade kommit utanför dörren :)

Sitter och funderar ifall jag har orken att sortera lite bland hans kläder i större storlekar som ja prata om igår.. man blir ju så slö efter man käkat precis ;)

Jaja.. Noel ska väl iaf sova en stund nu .. sen när han vaknar blir de nog ett bad för honom å sen lite mys innan de e dax för han å sova igen:)


hej hej...

Än har de inte hänt mycket hos oss... Knorren vilar å ja har plockat här hemma.. tänkt va bra man är på att sprida saker runt omkring sej hela tiden, men inte lika bra på att plocka undan dom lika fort? haha.
Nu har ja plaserat rumpan i soffan å kollar runt på internet lite ! :) Där finns ju alltid något å göra oxå ! haha

Funderar på va vi ska hitta på sen... jag är lite sugen på en promenix även om de är en grå och tråkig dag, verkar även blåsa lite.. men får la ta på sej lite varmare bara...
Väntar på att S ska höra av sej bara, han kanske skulle titta förbi en sväng...

Får väl bli något att käka om en stund oxå.. å Noel vill säkert oxå ha mat om en stund :)
Han tömde väl hela sej själv innan han somna haha...  Fick fan kväljningar av den bajjan!!
Eftersom han bara bajjar varannan eller var tredje dag nu så är de ju inte en liten fis som kommer i blöjan utan en rejäl härlig laddning å man ska va glad att den lyckas stanna innanför blöjan haha.. Vet inte hur många tvätt lappar de gick åt ;) höhö.. men jaja han va ju innne på 3;dje dagen nu så de e klart de va endel där inne ;)
Skitunge :P

De e tur han e så söt ;)


Mååndag !

Ny vecka igen.. inget direkt planerat.. men något ska vi väl alltid lyckas hitta på ;P

Iaf så starta vi morgonen strax före 9 idag. . först me lite frukost för Noel och sen mys i sängen me sång å skratt ! Han vill alltid sjunga lite på morgonen så då gör vi det.  Sen började han bli lite små gnällig å tänkte att oj va fort han blev trött då, prova å lägga ner han i sängen och där sten slockna han på mindre än 2 min haha! Så nu sover han sin förta tupplur och jag tänkte gå och fixa lite frukost till mej:)

Sen får vi väl se va som händer.. ingen sol ute idag :( ! Men kanske vi ger oss ut en sväng sen iaf : )Gott att komma ut!


Noel har aldrig vart den som små ler lite.. han drar till me ett leende över hela ansiktet ist ;)

 

Min trötta lilla newbie fis me sin boxar pose innan han la sej ner å somna :)


Bastu lägenhet!!

Här sitter jag i sängen och svettas som en gris!!  Jag älskar våran lägenhet, men de finns ett stort fett jävla minus me den.. det är som en jääävla bastu här inne! Mina element går ju som sagt inte att reglera själva. Utan dom höjer och sänker sej efter hur kallt å varmt de är ute eller nåt.
Men det är för fan fööör varmt..  ja sitter fan nästan helt näck här.. behåller faktiskt troserna på haha.. men annars finns de inte en tyg bit kvar på kroppen..  de e fan så varmt så man får valningar i kroppen eller vare nu heter.
Vet inte hur många gånger ja känner på Noel för att se så han inte är för varm.. men han verkar klara det ganska så bra.. han har ju inget täcke på sej utan pyjamas å en liten filt å ibland skippar vi även filten.

Men ja har nog inte haft en enda människa hemma hos mej som inte har kommenterat hur varmt de är här hemma hos oss.
Får ofta kommentaren  Men herregud så varm ni har de här då, så fort någon kliver innan för dörren.
Jo tack jag vet.. brukar ofta bara gå omkring i underkläder eller linne å svettas typ! Inte okej!!

Och går ju inte att öppna fönstrena direkt heller för då höjs ju bara elementen mer haha!!
Å även om de kanske blåser lite gott ifrån dom så vill ja inte ha öppet de här i sovrummet heller för Noels skull. E ju lätt att han blir sjuk då ist.

Men får nog fan ringa hyresvärden nån dag å se ifall de är något man kan göra.. för så här kan vi ju inte ha de. Luften här riktigt tung här inna ibland.  Som en het sommar dag.
Ibland går ja in i badrummet eller till duschrummet ( har inte toa å dusch i samma rum) och ställer mej där inne ett tag för där inne finns de inga element så de e svallt och gott ifall man jämför me resten av lägenheten!
Men kan ju för tusan inte stå å hänga på toan hela tiden!! haha


På rätt ställe.

Nu är han på rätt ställe igen, hemma hos mej, nära mej ! :D

De fick iaf bli en promenad till mor innan, e ju inte så långt, ca 2 km bara så de va skönt å komma ut lite=)
Gick förbi affären och handla lite på vägen oxå.
När ja kom så hade Noel badat och precis fått på sej pyjamas så han var så go!!
Satte oss i fotöljen och gosa och de tog inte många minuter innan han hade somant i min famn och mitt mamma hjärta va nu fyllt på kärlek igen!! :)

Sen kurrade magen så vi ställde oss å laga mat, vi gjorde pasta och sen slängde ja ihop nån slags spenat gojs haha :P
Tog fryst bladspenat å stekte upp de, i me cream freish, pressad vitlök och riven ost och sen krydda me de man vill ha :)  Sen kokar man ägg som man sedan skikar å lägger på allt när de e på tallriken :)
Blev riktigt gott och receptet tog jag ifrån arla men tog i ost oxå och hoppa över purjolöken !
--> här hittar du receptet<---
Detta käka vi framför Solsidan !

Sen traska jag och Noel hem .  Väl hemma väckte ja Noel så han kunde käka kvällsmat och sen blev de bums i säng för honom :)
Så nu ligger han här jämte och snarkar ..
Jag själv gör typ minsta möjliga.. tänkte läsa lite bloggar nu som jag inte har haft tid att göra nu i helgen och sen blir la de å krypa ner under täcket och glo film. håller på att kolla på The karatekid, me Will smiths son.. verkar än så länge riktigt bra :)




Ännu en lista ! :p


GRAVIDITET:


När fick ni reda på att du var gravid?  Sista veckan i maj

Var det planerat? Nej!
Mådde du illa under graviditeten?  Nej

Hade du mycket foglossningar? Sista veckorna, och sen även ett bra tag efter förlossningen
Hade du någon hormonrand? Ja, men den kom fram mer efter förlossningen och finns kvar ännu.
Fick du bristningar på magen? Fick några kärleks märken på höften men inget på magen.

Vad trodde du att det skulle bli för kön? En pojke, och de såg vi att de va på vårat 3D UL sen oxå :)

Vad ville du att det skulle bli för kön?  Spelade ingen roll

Hade du några speciella cravings?  Inte vad jag kan komma på. Va mest sugen på kalla grejer.

Vad gillade du för mat?  Inget speciellt.. som vanligt typ

Någon maträtt du avskydde?  Inte va ja kan komma på
Hade du halsbränna?  En halsbränna från helvetet.

Behövde du kissa ofta?  Ja vissa dagar, men inte alltid.
Hur mycket gick du upp?  8 kg

Är du nöjd över din graviditet?  Ja!
Var du rädd för förlossniningen? Ne inte direkt, mer nyfiken :)

FÖRLOSSNINGEN:

När startade din förlossning?  Strax efter 19;00 torsdagen 27 januarie
Vilken vecka var du i?  40+3
Gick du över tiden?  3 dagar
Hur startade din förlossning? Värkar
När åkte ni in? Ungefär vid 23;45 samma kväll och han kom ut 01;40
Hade du någon bedövning/smärtlindring?  Lustgas och ett varmt bad
Hur länge hade du värkar?  Ca 6 timmar

Tyckte du att värkarna gjorde ont? Inte så jätte mycket i början, men i slutet var de värkar från helvetet.

Grät du?  Nej

Skrek du?  Ilband när de gjorde för ont.

Hur länge hade du mellan värkarna i öppningsskedet? När de starta var de ca 5-4 min emellan, sen gick de ner till 3-2 min och sen 2-1 min.

Hur lång tid tog krystvärkarna?  Ca 20 min.

Vem var med på din förlossning? S och mamma.

Hade du ont efteråt?  Inte så jätte farligt, men vist kändes de ;)

Är du nöjd över din förlossning? Jätte nöjd, fort och snabbt.



BEBISEN:

Mådde bebisen bra när den kom ut? japp:)
Vad blev det för kön? Pojke
Vad vägde han/hon? 3500 gram
Hur lång var han/hon? 49cm.
Huvudomfång? Minns inte nu, men 36 nånting tror jag
Ville bebisen amma på en gång? Nej
Hade bebisen gulsot? Nej
Mådde bebisen bra under bb-tiden? Jaa.

Vad fick han/hon för namn?? Noel
Var ni överens om namnet och varför blev det just det namnet? Inte från början, hade massa namnförslag men Noel låg på toppen hela tiden.. till slut började även S tycka om de, så då blev de det :)


Söndag.

Idag är det söndag.. och det är länge sen jag verkligen känner att det är en sån där seg söndag !
Kroppen känner av att det inte var nån hemma kväll me bebis gos igår utan en vin kväll me glada vänner! :)
Det är dagen efter man inte har saknat något alls ;) Dock är jag inte speciellt bakfull, om man ens kan kalla detta bakfull ? Är lite små seg i huvet bara, känner att kroppen är lite uttorkad, så får skylla mej själv att ja inte tog ett glas extra me vatten i natt, för hade ja gjort de så hade ja nog mått toppen nu :)

De blev iaf en super varm dusch i natt iaf ;P  Sen kröp ja ner i sängen varm å ny duschat å slockande som ett litet barn.. å har tillbringat större delen av dagen här i sängen ;D haha.
Sovit till och från å bara tagit de lugnt å laddat upp krafterna lite !

Funderar ifall jag ska gå och hämta min gosefis om en liten stund..  promenad eller bilen de är frågan?
Promenad hade ju säkert vart väldigt skönt att få.. piggna till lite både i huve å kropp.. .mhm.. ska fundera lite till på den frågan så får vi se =)
Ska nog först ta mej något att äta iaf..  än så länge har ja bara druckit en massa å käka chips haha! Bra frukost ;)


Lite bilder.

En lite  halv dålig bild på mej innan ja begav mej iväg ikväll :)



Madde å ja :)



Mina underbara Madde å Cilla ♥



Jag och Cilla :)




Min underbara fis.. som jag sitte här å saknar dej!!!




Som vanligt har jag varit dålig me kameran ikväll och lyckades typ bara fånga mej, Cilla å Madde på kort och missa alla andra, snällt ;)
De enda ja lyckas ta överdrivet många bilder på nuförtiden är lille Noel :P hehe

Kul :)

Så då var man hemkommen för en stund sen... inte deckat i en buske och står heller inte å hänger på min mammas dörr även om de är nära ;) haha

Kvällen me mina fina vänner har iaf varit riktigt trevlig och rolig :) Har alltid kul me mina fina flickor, å ikväll va de ju lite extra kul eftersom de va så länge sen vi festade ihop :D

Nu ligger jag iaf här hemma i sängen och halv fryser, så går de när man går ut me för lite kläder å sen kommer in i värmen och ska försöka få upp värmen igen.. funderar helt ärligt på att gå in och ta en snabb varm dusch :)
För här hemma finns de ju ingen varm go bebis att krypa upp jämte.
Han har självklart funnits i mina tankar hela kvällen..  tittat på bilden på bakgrunden på min mobil flera gånger, och självklart vart tönt mamman som visat upp bilden för alla flera gånger ikväll ;) haha
Men de va först nu när man kom hem å de va så tyst å tomt som den stora sakaden verkligen kom som en våg över en... vill bara att de ska bli dag nu och han ska komma hem!!! Å min lilla fis ♥
Nog har de vart en rolig kväll . . men ingen fest i världen slår en mysig hemma kväll me min lille Noel!!
Nu förstår man verkligen meningen me livet.. innan levde man för att jobba å sen se fram emot helgen för att gå ut och festa å härja runt..  nu lever jag för min son . Han är mitt allt och jag gör allt för honom!!:)

Allt verkar ha gått bra hemma hos mamma iaf.. han hade vart lite ledsen innan och antagligen känt av att han inte var hemma hos mej sa mamma.. men sen andra gången ja prata me henne så sov han =) Å  visst värmer de i hjärtat å veta att han saknar mej även om de inte är kul å veta att han va ledsen.
Och nu sms ja mamma när ja kom hem å fråga om hon vaken , men fick inget svar så nu sover dom nog allihopa:)


Vem skulle inte sakna denna lilla charmör om ni bodde ihop me honom ;)



nu så..

Då sov Knorrisen och ja tänkte börja fixa iordning mej.. men ska nog slänga i mej lite frukost först.
Sen hoppa in i duschen... vet nog vad jag ska ha på mej oxå som tur är.. å har nog lyckats komma på va de blir ikväll oxå på kroppen :D
Sen ska ja hinna pack ihop Noel saker oxå så slipper ja stressa me de sen ! :) Vid 1 tiden ska vi iaf åka =)
Hörs vi inte mer innan de så har vi åkt till göteborg.. å vet inte ifall ja hinner skriva något när jag är hemma å vänder sen heller, de märker vi :D
Ha en bra lördag iaf för de ska vi ha !! :D


Skallertosser någon?

Som jag skrev tidigare i veckan så hade ju jag köpt ett par tosser till Noel me två små djuk på som är som skallror.. jätte kul för barnet när de hittar sina fötter ! :) Och dom på leksaksaffären kurragömma rekomendera dom varmt :)
Om någon annan är sugen på såna har dom ett par som va jätte söta som jag hitta inne på bluebox.com

---->HÄR<-----




Morrn morrn!

Här har vi vart vakna i typ en timma nu... Noel har hunnit käka å sen har vi la inte gjort så mkt mer haha!
Ska försöka trötta ut han lite just nu så han somnar så ja kan göra iordning mej ! :P
Han börjar redan bli gnällig så tröttheten är nog på väg iaf !!


Mitt i natten!

Här ligger jag som vanligt mitt i natten och har fastnad i internet världen.. fyy!!
Men nu tänkte jag gå upp och ta mej ett stort iskallt glas me saft för ja känner mej som en öken i munnen.. som vanligt!!  Sen in å borsta tänderna och sen får de banne mej bli att krypa ner under täcket.. kommer ju säkert va dö trött imon.  å hinner ju inte vila något för bli full rulle tills man får gå hem å däcka i sängen imon natt haha!!

Knorren sover på iaf.. men låter lite täppt i sin lilla näsa igen.. hoppas verkligen inte de blir värre!! Låter så jobbigt för honom...
Skickar iaf med koksalt och nässug till mor imon för säkerhets skull :)  Jag är lite nyfiken på hur de kommer gå för honom att sova hos sin mormor imon?:P Ska bli spännande å se..  Undra ifall han kommer sova hela natten där som han gör här hemma? Eller ifall han kommer känna av att han inte ligger här hemma jämte mej.. Jag tror iaf att de kommer gå bra i vilket fall som helst, vaken eller ej=) Han kommer säkerligen bli mycket ompysslad av min mor och syster ! =)

Undra vad jag gör vid denna tiden imon? haha
Festar fortfarande? På väg hem? Ligger redan hemma i sängen? Skickar sms till mor ang Noel? Käkar fylle mat?  Däckat i en buske? Hänger som en galning på min mammas dörr för ja vill träffa Noel?
Haha nej dom två sistnämda får vi väl ändå hoppas jag hoppar över imon ;)


Å ifall de blir dålig uppdatering imon så vet ni ju varför.. först kalas i göteborg å sen hem å stressa lite å sen 25 års feeest ! :D

God natt ♥

Taggar !

Dj Mangoo – Eurodancer

Darius & Finlay feat. Nicco – Do It All Night - Dan Winter Radio Edit

CDM Project – Mr. Vain

Haddaway – What Is Love

The Offspring – Pretty Fly (For A White Guy)

Various Artists – Cotton Eyed Joe

Kalle Baah – You Are My Angel

Roxette – Dangerous

Magnus Uggla – Hotta Brudar

Magnus Uggla – Pom Pom (Magnus Ugglas Fanfar)

Alex B. – I Need A Hero - Radio Edit

Glenmark/Eriksson/Strömstedt – En Jävel På Kärlek

Tänk att låtar kan väcka så många minnen å goa känslo i hela kroppen :D
Taggar för imon jööö haha!


Dagens Noel och Frida !

Så här har vi sett ut idag :P

 

Alla kläder jag har på mig kommer ifrån HM! :P

Tänk senast ja hade den tröjan va ja höggravid på julafton :D

 

 

Noel chillar lite i sitt tradera fynd :)

 

Sen blev han en liten bad kille:)

 

Som till slut blev en gosig pyjamas kille :)


Envis!

Ikväll har jag haft en liten envis Noel. Sova? Nej nej de e ju tråkigt..  Och ska han va vaken, ja då vill han ju självklart ha sällskap..  hade inte riktigt räknat me att han skulle vara vaken så här länge idag.. jag har underhållt han me en kurrande mage iaf haha..
Har levt på 3 knäckemackor och en yougurt idag och druckit massa saft! haha
Om jag än hungrig nu ? JA! ;)

Men nu verkar de som han har somnat igen iaf... a när ja säger igen så menar jag verkligen igen för han har somnat flera gånger ikväll men vaknar efter en liten stund igen.. tittar så jag är kvar å när han ser mej får han stora blå ögon och skiner upp som en liten sol haha!!  De går ju inte bli irriterad när han e så söt :P
Men han fick sej lite mer mat för en stund sen och blev då lite tröttare.. så ja nu verkar han ha somna lite hårdare.. hoppas hoppas :P
För nu tänkte iaf jag gå ut till köket å fixa något att äta som ja tänkt gjort för typ 3 timmar sen! ;p


Tänk om...

Nee tänk om man kanske skulle göra något av denna dagen iaf? haha..  Har dock fått lite gjort här hemma.. de finns ju alltid något att plocka med.. å Noel sover ju fortfarande så då får man passa på :)
Nästa projekt ja tänkte göra är att rensa lite bland hans kläder, i de som han inte kan ha än, för just nu har ja bara slängt ner alla 62 och 68 blandat i två lådor.. ska se om ja inte kan få lite ordning i de, men inte nu, de får bli senare eller en annan dag:P  Snart blir de att rensa lite i de som han använder oxå, dock finns de inget som är för litet ännu, men snart så :p  Tänk att Noel fortfarande kan ha bode byxa å body som han åkte hem ifrån bb i haha.. dock va de ju lite stort då, men ändå.. mammas lilla knorr ♥

Funderar iaf på att väcka Noel strax å få i han lite mat och sen kämpa mej ut me vagnen en sväng iaf. Även om jag och modernatur inte är direkt best friends just nu så vill vi ändå komma ut å få lite frisk luft.
Så blir nog att ta en promenad bort till systemet och kanske även en snabbis förbi knalle, fick nämligen en chek på 150 kr från HM i brevlådan oxå hoho.. å sen har vi 50 kr på lindex oxå!

För här orkar ja fan inte sitta mer!!



Ser ut att sova gott där iaf;)


Kul dag me posten!

 

Idag vad jag glad på min brevlåda, för de låg inte bara jobbiga räknignar och tråkig reklam i den :P hoho

Dette här nedan låg även där i.. jääj :)

 


Böcker.

När pappa va här å borra lite fick ja även upp två mindre hyllor vid Noels hörna som bara har legat i några månader nu, så va skönt att äntligen få upp dom så dom kom till användning.  Flyttade då över alla hans böcker dit :) Hoppas han blir en liten kille som gillar å läsa. . längtar tills man kan krypa upp i soffan ihop å läsa en bok för honom :D

Här e dom böckerna han har lyckats å samla på sej än så länge =)


Hej hej!!

Här går de som vanligt i de lugna tempot hemma hos oss : )  Noel ligger och tar sin förmiddags lur nu å har gjort de i en timma.. så ja ska nog gå och ta mej något å käka snart.
Idag vakna noel vid 7(!) hallå tidigt.. så tidigt ville då inte ja gå upp så vi somna om till strax efter 9 ist;P

Ja å skit väder är de ju ute så inget som lockar ut en direkt.. suck.. 
Så får väl se va som händer idag...  ska iaf höra av mej till Sandra sen senare i eftermiddag.
Först skulle hon på sin farmor begravning.. tänker på dej vännen ♥

Annars ser de inte ut å hända mkt idag... ja längtar mer till imon, då blir de full rulle både dag å natt !;D woho!
Så skulle ju behöva gå till systemet för imon hinner jag nog inte de... men usch å fy för att släppa ut vagnen i detta snö å slask väder.. kanske blir bilen iaf.. får se hur vi gör.. behöver i vilket fall som helst handla lite oxå, finns varken mjölk eller bröd hemma..

Och hans nya heldress va ur söt på honom.. ska se ifall ja kommer ihåg å ta ett kort på de sen när han vaknar :P
Ska nog passa på att ta mej ner till tvätt stugan nu oxå å slänga i en maskin. . om ja inte minns helt fel så har ja nog tvätt tid idag?! :P


Lööv tradera!

Meeen kan ju iaf glädja mej me att de fanns en kul grej i brevlådan där nere när ja tassade ner i min morgonrock innan haha..
En jätte söt heldress som vi vann för ett bra tag sen, men hon som vi vann den av har vart sjuk å inte kunnat skicka den.. men nu äntligen kom den..  så den får Noel nog inviga imon :D
25 kr och som ny, vart använd en gång och sen tvättat  !
En perfekt 7 veckors present imon ;)


Fan!

Varför är de alltid finast väder ett par dagar innan de kommer ny snö? Har vart så varje gång nu, när man äntligen får lite vår känslor å solen skiner ett par dagar så kommer in ny jävla snö igen!!
Marken hade äntligen blivit helt bar i från snö... nu är de helt vit ute igen!! Fy fan säger jag bara!!!
Sitter nu och funderar på vad jag ska ha för skor på lördag nu ? Hade tänkt ha ett par nya svarta sandal klackar, men känns ju inte speciellt lockande att gå ut å slå halv ihjäl sej i dom ute när de e snö! mhm..
Säger som alla andragånger.. hoppas verkligen att detta är sista snön som faller nu!!!

Sitter iaf här i soffan å dricker varmt te å tröst äter godis pga vädret ;)
Surar lite för att precis betalde in en räkning ifrån boxer nu oxå.. fick hem en påminelse på den i veckan å undrade självklart varför.. gick in å kolla på internetbanken å då fanns den inte me där.. har då missat den totalt förra månaden.. typiskt!! Gillar inte alls när de dyker upp räkningar man inte har räknat me!
Men men de va bara å betala in på en gång.. lite surt ! Hade hellre gjort något annat skoj för dom 300 kr..
Därför tröst äter ja lite mer godis bara för de ;) höhö
Ska nog göra mej en till kopp te innan ja går in till sängen..
Sitter å väntar på att mitt hår ska torka lite mer.. hatar å lägga mej me blött hår.. då ser man hur som hej kom och hjälp mej i huvet när man vaknar sen :P

Men men nu får vi väl se ifall vi kommer ut något imon eller inte..  inte jätte kul å gå ut me vagnen ifall de ska hålla på att snöa .. å speciellt inte när man e lite halv krasslig.. åååhh ja orkar inte me en dö trist dag igen!


<3

Charmknutten flörtar lite ;)

 

Så här kul tycker Noel de är att vänta på när hans mor gör iordning sej när vi ska iväg.

Brukar då lägga han i sängen ifall han inte protesterar, å brukar sen hitta han så här några minuter senare;)

 

När ja kollar på kort på Noel tycker ja han ser så stor ut, en riktig liten kille.

Så tycker alltid han ser större ut på kort än han egentligen är.. de är ju inte mer än 56 cm och  ca 4400g som ligger där å ser sött ut haha!

 

Jag har iaf kommit på att Noels färg när de gäller kläder är blått.. han blir så fin i de=)

Gillar barnkläder me starka färger : )


Fönster shopping!

Och så var de sen kväll igen... 
Dagen har vart rätt så seg å tråkig idag eftersom vi har hållt oss inne hela dagen.. men ja vi behövde väl den där vilo dagen.. halsen är bättre, men känner av de där kliandet fortfarande, men som sagt, e ju på morgonen som ja känner av de mest så de kommer säkert finnas där imon när ja vaknar.. blä!

Så ja vi har mest legat i sängen hela eftermiddagen haha..  Noel har sovit jätte mycket idag.. somna ju där runt lunch innan pappa dök upp å ville inte gå upp förrän kl va halv 6 (!) hallå eller..
Då blev de iaf mat och sen lite gos å sång :P Som han älskar när man sjunger för honom, skiner oftast upp som en liten sol :D
Sen fick de bli ett litet bad vilket han oxå älskar :P  Min lilla fisk! Men något av de värsta han vet är när man tar upp honom, då blir de kallt å då testar han gärna sina stämband, och ja, dom funkar perfekt ;) höhö
Men blir genast lugn när man får gosa in sej i en handduk !

Sen gick vi och satte oss i soffan å glodde på tv.. en nybadad bebis i nytvättas pyjamas e de gosigaste som finns, speciellt när han e lika gosig själv å kryper upp i famnen å bara är, man hör hur de snuttas lite på nappen å han vill gärna hålla lite i ens finger! De är kärlek ♥
Vid 8 tiden tryckte ja i han lite kvällsmat å sen somna han gott i famnen,  bar sedan in han till sängen efter en stund och där sover han gott :)

Själv sitter ja här nu å funderar på ifall jag skulle gå och ta en dusch :)
Får nog bli så om en stund.. sitter just nu och fönster shoppar på nätet.. å de fastnar man lätt i haha.. synd att man inte va rik å bara kunde klicka hem allt ist för att bara titta :p


Ibland får man...

De är ingen som vill läsa en "skrytmåns blogg" men ibland får man faktiskt skryta lite om sina barn ifall man tycker dom är duktiga ;) höhö.
Noel har fått beröm ända sen han föddes att han e väldigt stark i nacken.  På bb kunde han lyfta huvet ifrån min kropp ifall han låg på mig..
Och sen här hemma tog de inte låg tid innan han kunde lyfta huvet ifall han låg på magen när jag väl börja lägga han så, när han va en månad så va han stadig när han lyfte upp huvet på golvet.
När han ligger i sängen nu så ligger han gärna å tjötar en stund me huvet i "luften" och orkar hålla kvar den i den ställningen ett bra tag.
Om man bär på honom behöver man inte hålla honom i nacken längre utan  ja bär han bara under rumpan och har gjort det ett bra tag :)
De är hans nacke han får beröm på av sin bvc tant varje gång. Och ofta av folk vi inte känner. Va två stycken gulliga tanter på ullared som berömde han igår när ja gick å bar på honom, dom tyckte han såg stark ut i sin lilla kropp för att vara så liten:) Han e väldigt bra på att flörta me tanter ;) haha

Så ja de är de min lille kille är extra duktig på :)
Och ni som tycker att ja skrivit detta inlägg för att skryta, ja ni kan hålla eran avundsjuka för er själva.
De e klart man vill berätta ifall ens barn är extra duktigt på något :)

Noel ca 1 månad :)

 

Noel idag 6 veckor + 6 dagar :)



Jag och min lilla apa 15/3


Tävling.

 

Jag är med och tävlar om en mössa hos Angelica

Klicka på hennes namn för att vara me å tävla du oxå :)


Knäppis Noel :)

Men mamma måste vi vila nu? Jag är inte trött.

 

 

Okej ja lägger väl mej ner och provar då.

 

Okej då, ja var väll jätte trött då ;)


Typiskt !

Idag skulle vi ju åkt till Lina och Aron för en playdejt.. de blev tyvärr inställt :( !!
De där me att ja hade frossa inatt va nog början på ett litet virus eller nåt.. för i morse vakna ja me svullen å kliande hals !! ååhhh..  Ja skyller på att de är Noel som har smittat mej eftersom han va förkyld i början av veckan ;) höhö
Nu har iaf svullanden lagt sej men de är lite kliande kvar..  men så brukar de va när ja har ont i halsen, att svullnaden bara finns där på morgonen..
Men jaja de va ju typiskt .. så får bli leka nästa vecka ist ! Noel blev sket sur !

Vid lunch kom min far förbi på sin lunch å hade me sej mat ifrån Max som vi käka :D jääj.. tack far !
Sen när han åkte så plocka ja undan å gick sen in hit till sängen där Noel ligger igen... han somna strax innan pappa dök upp å sover än..
Ska väl inte göra speciellt mycket idag utan de får väl bli en sån där tråkig vilodag!
Hoppas verkligen de bara är ett litet virus och inte blir nåt mer av de för i helgen vill ja ju inte va sjuk när de väntas 25 års fest ! :)
Får dricka massa te sen! :P
Nu ska ja bara ligga här och ta de lugnt iaf :)


Igår kväll när Noel skulle sova så hade han jätte kalla fötter, men hitta ja ingen av hans små tosser..  så fick ta ett par som e alldels förstora men som har bra ressor så dom sitter kvar på foten ändå.. men ser ut som han e värsta big fot !! haha


PUSS!

 


Trötter +bvc 6 veckor + 5 dagar !

Å så seg å trötter ja börjar bli nu... har vart en tyst dag i bloggen då vi inte har varit hemma. Å innan vi skulle iväg idag så funkade inte blogg.se så då kunde ja inte göra nån uppdatering.

Idag var vi iaf på bvc vid 2 tiden för att väga å mätta Knorren :D Han charmade sin bvc tant som vanligt me ett par leenden, men blev sur på oss när vi tog av han kläderna.. men ja de gick ju över sen oxå =)
Han hade inte gått upp så jätte mycket, men de va ingen fara sa hon eftersom han äter som han ska och mår bra :)
Idag låg iaf vikten på 4460g, så 100g sen förra veckan vi va där på måndagen. Och längden låg på 56,5 =)
Nästa gång vi ska ditt blir om 2 veckor och då är de dax för läkar kontroll oxå :)

Sen åkte vi till Ullared me Teresa en sväng för att vi ville komma iväg och göra något.. så de fick bli en lite roadtrip ditt igen haha..  fast denna gången va de Teresa som fick stå för stor shoppingen :p Vi va ju där för 2 veckor sen me mor så vi små handla lite bara..  fick iaf me en febertermometer som vi hade glömt förra gången :) och hitta en jacka till honom som dom sålde för 50 kr nu, då han blir så varm me overall i vagnen så de kan han inte ha nu när de vart plusgrader ute, utan har haft tjocktröja ist, men nu har han en jacka oxå här hemma:)
Vi har iaf haft en bra och mysig dag tillsammans me Teresa! :)

Nu är jag sådär trött så ja e helt frusen i kroppen..  Knorren har iaf somnat för natten.. väckte han innan i stolen för att få på pyjamas å för lite kvällsmat... sen somnade han ganska fort här i sängen efter ett försök att äta upp sin egen hand smo antagligen lyckades trött ut honom ;) haha

Nu ska ja iaf gå upp å  ta något snabbt å käka då de inte blivit mkt mat idag...sen blir de banne mej sängen för mig oxå så man orkar med morgon dagen så de bär av till Lina och Aron igen för en lekdag :D !


Strike a pose!

Innan idag låg ja å Noel och töntade oss lite me kameran i sängen.. eller a de kanske va mest jag då eftersom han inte fattar va ja håller på me ändå ;) höhö
Men strike a pose kan han iaf.. drar till me en liten puss mun direkt ;) haha


 

Som ja älskar dej min knasiga unge =)

 


Promenad i vår kylan :)

Idag har vi då hängt me Natha i stan =) Vi mötte upp henne vid city så vi kunde gå ihop ner till stan.
Va riktigt skönt faktiskt även om de är lite kyligt ute, iaf när man hamnar i skuggan, men skönt när solen vart framme hela dagen : )
Vi gick iaf å tog en fika på tant grön till å börja me.. blåbärspaj..mmm gott!! :p Så satt vi väl där och tjöta ett tag..  de va typ bara massa mammor å bebisar när vi va där strax efter 2 haha :P
Sen gick vi och kollade en sväng i stan.. hitta lite nya mössor och ett par vantar till Noel på åhlens på slut rean.. allt kosta 10 kr förutom barbapapa som kosta 20 kr :)  Den svarta mössan och vantarna kommer han kunna ha till hösten då dom är lite större :)



Sen gick vi och kollade på den underbara leksaksaffären kurragömma.. åh va mkt fint de finns där inne=)
Och ja hitta de jag ville ha iaf hihi :P
Det är små tosser me skallror på.. perfekt när Noel kommer hitta sina fötter å börja leka me dom :P





Sen började vi ta oss hemmåt..  Möte mamma å syster på vägen.. så gick me dom till knalle en stund där dom skulle köpa skor =)
Sen traska vi hemmåt efter ett tag.. då blev de mat för Noel som vaknade i sin vagn efter en stund.
Sen fick han ta på sej pyjamas så låg vi å tjöta en stund i sängen å sen satte vi oss i soffan å kollade på halv 8 hos mej, men efter halva programet blev Noel gnällig, så intressant tyckte han de va eller så började han bli trött haha.. Så gick in å la han i sängen, å ja han va trött för han somna på mindre än 5 min haha :P
Jag gick då till köket och tog hand om disken.. boring!  Sen plocka undan lite från bordet där de alltid lyckas hamna massa skit. .speciellt alla reklam blad som man får hem :)
Sen värmde jag på lite mat och satte mej vid teven å käka å nu hamnade jag här vid datorn en sväng igen =)

Ska väl kolla runt här en stund innan ja lägger mej ner :)
Imon ska vi till bvc igen å väga hihi :D Å då ska även Teresa följa med för sen ska vi på lite äventyr med henne :D För denna gången ska inte nån jäkla gubbe få stoppa våra planer höhö :p



Svar på kommentar:)

Svar till Emelie :)

Okej va kul :D Jag pumpar ut nästan en hel sån avent flaska per måltid.. så går över 125 strecket på flaskan, så brukar bli ca 140 ml skulle ja tro.=)
Så har testat mej fram lite, precis när ja börja pumpa så åt han mellan 100-125 ml, sen har ja ökat på lite nu i efterhand och han får iaf i sej allt utan att få upp något.
Provade att ge han lite mer en gång, typ 150, men då blev de lite för mkt för den lilla magen så då kom de upp lite igen haha =)
Då han oftast äter upp allt i flaskan utan å känna efter i fall han är mätt eller inte ;)
Va samma me Noel, han somna alltid vid bröstet ganska så fort.. men funkar bättre me flaskan,  men när han e trött å äter så äter han typ i sömnen de sista i flaskan haha!


På väg ut...

Tänkte bara titta in å säga hej en snabbis så ni vet att vi lever hehe :) Vi är precis på väg ut på en promenad.. Vi ska gå till stan me Natha och fika :) Mysigt... Hon har ju inte hunnit träffa Knorren än :)
Så de är vad vi har planerat för dagen !

Vi hörs när vi e hemma igen eftersom jag fortfarande inte har fattat hur man mms bloggar haha.. Nån som har en lätt förklaring?  =)

God kväll!

Vi har nu bäddat ner oss i sängen och Noel har nog somnat nu för en liten stund sen.. måste va jobbigt å somna nu när näsan bråkar me honom... för de e ju bara när han ligger ner som den bråkar me han.. annars har de vart helt okej ikväll.  Stackars min lille =/

Vi tog oss iaf en liten sväng till mamma innan..  Hos mormor får man hälsa på även om man är förkyld tyckte Noel, som somnade gott i sin mormor famn en stund.

Så käka lite där och kollade på tv.
Blev kvar ända tills "En unge i minuten" va slut..
Man blir allt lite rörd varje gång man ser de programet.  Och det är verkligen sant att ingen förlossning är den andra lik. Så olika för alla verkligen.
Jag är iaf jätte glad över hur min var.. mina 1 1/2 timma räckte gott och väl där uppe på förlossningen haha..
Och är glad nu i efterhand att de gick så fort även om det gör helvetes ont när man öppnar sej så fort, men hade ju fan aldrig vågat ta den där sprutan i ryggen som jag hade skrivit ner att de va den bedövningen ja kunde tänka mej... nejj fyaa..  tur man klara sej på lustgas ! haha


Efter att vi har sovit ganska mkt på dagen idag både ja å Noel så e ja ju självklart inte speciellt trött nu.. så får väl se när ja somnar.. tänkte jag skulle läsa lite bloggar nu å sen får de väl bli en film här i sängen.
Får väl hålla koll på lillens näsa oxå ifall han behöver hjälp att få ut lite snor.. Saltlösning och nässug står iaf redo här jämte sängen ;P

Ska iaf börja me att gå och hämta bröstpumpen för att få ut lite mjölk ut tuttarna ! haha



sängen.

vi tillbringar fortfarande våran dag i sängen... ja har inte heller gjort speciellt mycket här hemma medan knorren sovit.. han sover lite oroligt så ligger hellre här me honom å myser :)
Han sover, men vrider å vänder på sej emellan åt å piper till ifall han vill ha nappen..
Näsan e fortfarande andningsbar och inte igen täppt.. snörvlar till ibland och låter som en liten gris bara :)

Får väl se hur länge till han sover innan han vill ha lite mat :)
Jag ska nog bara ligga här å kolla lite film.. känner mej ganska slö å kommer nog fortsätta göra de i och med att vi inte kommer komma ut och få nån frisk luft idag.. men de får vi nog ta imon :)
Men som sagt, bäst å ha en inne dag iaf : )


Snörvel !

Åh min lille kille har blivit förkyld under natten.. stackaren =/  Låter så jobbigt för dom små när dom försöker andras som vanligt.
Jag vakna iaf vid 5 i morse av att han kämpade på i sömnen me den lilla näsan.. gick upp och hämta saltvattenlösning och nässugen, och sen väckte jag honom för att få bort de värsta.
Trodde han skulle skrika rakt ut, genom att förskt bli väckt å sen få massa skit i näsan haha.. Men nej han va så duktig så å såg mest bara väldigt förvånad ut å undra va ja höll på me haha!
Sen fick han sej lite mat när han ändå va vaken och somnade sedan om när han nu hade lite lättare å andas.
Sen vakna vi vid 9 igen och då blev de frukost och sen har vi legat å myst i sängen bara, han har fått på sej lite kläder och sen nu för en stund sen fick han sej ett mål mat igen och sten slockande så fort de va slut.
Så hoppas han får sova nu en stund utan att de täpper igen.. vi sög lite i näsan innan maten..
De låter inget ifrån han nu iaf så än så länge sitter de inget där.. .

Men måste va jobbigt för dom så när dom inte kan andas som vanligt å inte vet varför =/ Åh mammas lille !
Hoppas de bara är en snabb liten förkyldning å han inte blir sjuk...  för han har ingen feber eller så nu som tur är.

Så idag blir de en inne dag för oss..vill inte ta me han ut ifall de skulle bli värre.. så lika bra å stanna inne hur tråkigt de än är :)


Hallåj

Här ligger jag vaken i sängen och gör inte speciellt mycket.
Ligger och läser lite bloggar å käkar filudutter haha !  ;P  Men ska nog snart stänga ner datorn och glo på en film ist :)
Hade ett par stycken som ja tog ner här om dagen.. men ja orkar inte ladda över dom till boxen ikväll så får la ta något som redan finns på den ist:)

Va bortskämd man har blvit me tv i sovrummet nu oxå.. man blir ju hur lat som helst av å bara ligga här å glo film åså.. skönt att kunna kolla på film medan han käkar sin frukost åså i sängen :P haha

Jaja.. god natt ♥

Mmm thai!

Äntligen fick ja i mej lite mat... gott gott :)  Slängde ihop lite thai mat här hemma =)
Hade såna där påsar ifrån santa marie me färdig typ sås i.. dom där som har en lila kant på sej.. riktigt goda är dom, å super enkelt å göra ju ;D  Så blev kyckling me wokgrönsaker å så på me en sån påse å sen äggnudlar till de.. jummyyy ! ;)



Så sitter å käkar nu å halv kollar på bröllopsfotografen som går på 4;an ikväll =)
När ja käkat klart blir de sängen.. ska nog läsa lite bloggar å sen drar ja nog på en film å¨hoppas på att somna tidigare än 5 idag haha ;)


Kvällen...

Oh så gott ja somnade jämte Noel innan haha.. vi sov rätt länge ihop faktiskt, längre än vad jag hade tänkt mej ;) Vakna typ vid halv 7 å så låg vi kvar i sängen till strax efter 7 :P Då gick vi upp så fick Noel ta sej ett bad och sen fick han kvälls mat...
Medan ja greja lite sen så lekte han en stund i sin babysitter tills han började bli trött igen, då fick han sitta i knät medan vi kollade på Solsidan !:)  Å precis när de va slut så föll övertröttheten över honom å han blev gnällig.. så de blev bums i säng så.. å ja som vanligt så blev han helt tyst när han får lägga sej när han e trött :) Så nu har han somnat för natten min lilla goding =)  De verkar som han börjar bli lite förkyld stackarn=/ Låter lite täppt i nästan emellanåt och nyser mer än vanligt... hoppas han inte blir sjuk :( !

Själv tänkte jag laga lite mat nu.. har inte hunnit käka mer än frukost idag pga hur knorren har mått.. å när han väl sov ett par timmar här hemma så pasade ju jag på att göra desamma :) Så nu blir de mat :p




Luft!

De är vad min lille kille samlar på sej i sin lilla mage.. massa luft.. han blir som en liten ballong och får jätte ont. :(
Idag har de vart en gnällig förmiddag.. efter sin frukost börja han gnälla, men lyckade somna om en liten stund..de va sen när han vakna för andra gången som magen inte alls ville sammarbeta me han =/
Ville vara nära men de gjorde fortfarande ont på honom..  efter en stund slängde vi på oss lite kläder fort och gick ut me vagnen ist.. där blev han tyst och bara låg och kollade, och man såg att han blev mycket mer avslappnad i sin lilla kropp.
Så vi traska runt en sväng, gick bort till Ö&B och kollade där de fanns lite ljus som de va nersatt pris på, så hitta lila block ljus vilket jag hade tänkt gå å och köpa på lagerhouse i veckan men fick de nu till en mkt billigare peng på Ö&B :)
Utanför träffade vi även på Barbro och Kenneth så stod och tjöta me dom en stund och bestämde att dom snart ska komma förbi på lite besök nån dag :)

Sen fortsatte jag att traska runt me Knorren en stund som äntligen fick lite ro till att somna. vilket han gjorde hängandes  på min axel när vi gick inne på Ö&B, lyckades fortsätta sova när ja sen la ner han i vagnen :)

När vi kom hem fick han lite mat och sen låg vi och snacka me varandra en stund ;) Äntligen va han glad igen även om man hörde hans mage ibland hur den försökte jobba..  la ner han på mage jämte mej och efter en liten stund så somna han.. så nu sover han...
Ska nog lägga mej ner här jämte han och föröska vila lite jag oxå...

Får se ifall vi blir lite piggare å ifall Noels mage inte är lika dum mot han när han vaknar.. isf ska vi åka på bingolotto kväll hos Teresa och John.. men ja vi får se om nån timma hur de blir me den saken. Annars får vi väl besöka dom i veckan om inte annat :)

Just nu e ja iaf aptrött så orkar inte ens laga mat även fast jag är hungrig. Så ja jag väljer nog den där vilan me Noel nu!



hallå!

Gud va ja somna alldels för sent i natt eller ska ja säga i morse.. sista gången ja kollade på klockan va hos kvart i 5..suck!
Kollade först klart på min film å sen satte ja på en till för ja tänkte ja skulle somna då.. nej då ja kollade klart på hela den oxå. "Livet är en schlager"  haha.. passde ju bra när melodifestivalen precis har varit, va hundra år sedan ja såg den filmen :P

Iaf så vakna Noel vid halv 10 idag å ville då ha frukost.. ja orkade idag inte hämta flaskan så han fick lite tutte för ovanlighetens skull hehe..  men ja han har då inte glömt hur den funkar ;) höhö..
Sen lekte han en sväng här i sängen å tjöta av sej... sen blev han lite trött igen å ville ligga på mage och somnade :) Han ligger fortfarande och halv sover, han har ju bara sovit en timma än så länge.. ja vill gärna att han sover lite till då ja tänkte passa på att vila lite till då de inte blev jätte många timmars sömn..
Ja e så dum som inte sover när jag faktiskt har en unge som sover hela nätterna. Ibland över 10 timmar i streck. Något jag fortfarande försöker lära mej men sitter uppe alldels för länge som ni märker haha!


Klänningar!

HM har fått in endel snygga klänningar och här e några favoriter som jag inte hade tackat nej till ifall dom kom hem å gav dom till mej ;)









Swingfly..

Ja man kan ju höra vissa likheter höhö ;)  Men sommar känsla är de på låtarna iaf !! :D





Hej hej!

Då var vi hemkommna ifrån familje på sjöbo för en stund sen.. va en trevlig kväll som alltid där :)
Fick mycket god mat idag igen.. nåt gratäng acktig kan man väl säga att de var..  pasta blandat me bacon, cream fraisch, grädda å ost och sen kyckling filer på de å så in me de i ugnen.. blev riktigt gott :)  ska nog be min far om recept sen så man kan göra de hemma oxå, för de verkade väldigt enkelt iaf :p

Sen slog vi oss ner i soffan för att kolla finalen i melodifestivalen och hur svårt var de att lista ut att de va Saade eller Danny som skulle ta hem segern?  haha :P
Men ja Noels favorit hamna ju iaf på tredje plats, alltås the Moniker ;) den e ju svängig :)
Sen tycker vi nog Swingsflyes låt va rätt bra oxå , även om de låter väldigt likt hans sommar plåga touch and go :)  men den låten ger mej jäkla massa sommar minen.. så go! :)

Noel hade ganska så ont i magen ett tag under kvällen och skrek riktigt högt stackarn=/ Men med lite bengympa och magmassage så blev de lite bättre och tillslut så somna han i min famn...
Sen somna han riktigt gott i bilen :) Men vem skulle inte göra de om man va så här inbäddad å go :P?

 

Vakna igen när vi kom hem, men hade ju redan pyjamas på sej så vi byte bara blöja å sen gick ja å la honom i sängen och där låg han och kolla på mej en stund. Sen satte ja mej här jämte me datorn och efter en stund så somna han igen.. å ja nu sover han för natten :)

Jag ska nog bädda ner mej strax oxå å glo klart på filmen som ja sa att ja skulle se klart innan men som jag självklart inte gjorde haha.. blev aldrig av som vanligt ;)

 

Hoppas ni oxå har haft en bra lördag! =)




Sötnos!

Vi har fortfarande inte kommit så långt me våran dag :p  Jag har iaf duschat å fått på mej kläder på halva kroppen haha! Noel är iaf klar, han har kläder på hela kroppen nu.. å han blev en liten ren :P Den passade nästan perfekt, lite stor så fötterna inte vill hålla sej på plats hela tiden ifall han rör på sej för mycket :P
Men söt blev han ju iaf :p
Det är ju lite juligt kanske .. men den va ju på rea, annars hade ja inte köpt den : )


Nu tänkte jag kolla klart på en film som ja starta i morse som ja kollat på när Noel har käkat .. men e nog en bit kvar av den.. Are we done yet : ) Det är uppföljare på Are we there yet ! :p Komedi!

Noel tar sej som vanligt en tupplur.. mhm.. men han verkar alltid bli så trött efter en stund efter han har käkat.. han åt vid 2 tiden, å då brukar han va vaken en timma ungefär innan tröttheten faller in igen.. iaf när iv är hemma.. är vi iväg brukar han ha lättare för att hålla sej vaken. . men kan ju bero på att ha då brukar sova i bilen eller i vagnen dit vi är på väg :)
Men jaja han e väl en trött liten kille som växer och tar in så mkt ny saker i de lille huvet :)
Jag är glad att han faktiskt klarar av att sova när han börjar bli trött ist för att kämpa emot.. jag ångrar iaf inte att jag gick emot "regeln" att inte låta bebisen sova på magen.. tss han sover ju som bäst så, så då ere klart att han ska få sova så..
Efter vi börja me de så har han kunnat sova längre stunder på dagen,  han sover hela nätterna utan att vakna och de hjälper när han har lite ont i magen !:)
Så matläge å några buffar i rumpan så sover han gott sen!

Själv sitter jag med huvud värk.. vet inte om de e för ja sovit för mycket? Eller om jag är för spänd i kroppen? Eller druckit för dåligt? Eller kanske e alla tre delar..  Ja hatar iaf att ha huvudvärk!!

Nu film, för snart kommer pappi ! :)


T-shirt som snutte?

Så här låg Noel när han tog en eftermiddags lur igår.. han ville inte alls släppa min t-shirt utan skulle ha den när han sov.. de luktar väl trygghet antar jag ;)
Så här brukar han ligga en stund innan han somnar iaf.. bara ligga å titta å man ser hur trött han är:p

 

Sen när han sovit ett par timmar så kan de ist se ut så här.

"Men mamma ja vill inte ligga här själv mer nu, ta upp å lek me mej nu"

 


Stinky :)

Igår hade Noel en av sina nya heldressar=) E glad att den va soppas stor för då kommer han kunna ha den ett tag !:D Godingen!

 

 

Sen blev de stinky pyjamas när de va dax å sova !:P

 


Tupplur.

Om det inte var nog me att vi tog sovmorgon enda till 10 så tog vi oss en tupplur oxå haha!
Vid 11 tiden så ville inte Noel sjunga me sin töntiga mamma längre utan blev lite gnällig ist.. så då blev de som vanligt magläge i sängen haha... han blev då tyst och lugn och de tog inte lång tid innan dom små blå föll igen och han sov ! Ja själv kände mej lite halv trött i huvet så ja råkade somna ja oxå ;) Vakna vid 12 igen och har sen dess vart vaken men inte gjort mycket:P
Noel sover fortfaradne å ja funderar på att hoppa in å ta mej en dusch =)

Vid 4 tiden så kommer pappa/morfar å hälsar på oss... vi ska äntligen få upp den förbannade jävla spegeln som vi har velat få upp hela veckan men de har aldrig blivit av haha! ;)

Sen ikväll så beger vi oss säkert upp till dom som vanligt på lördag kvällarna :D Så blir de väl mat mys å sista delen av melodifestivalen !:)
Funderar om inte Noel ska få ha sin fula ren dress haha.. sen e så ful så den blir så jädrans söt =) haha
Ska nog prova den sen, den ser lite stor ut, men de kanske går !:P


sovmorgon!

Idag bestämde sej Noel för att vi skulle ha extra lång sovmorgon :) De va ju gulligt gjort!
Iaf så vakna han inte till liv förrän kl 10 idag :D woho ..och då somna han ändå innan kl 9 igår.. knas ungen min :)
Nu har han iaf precis käkast frukost och ligger här jämte mej i sängen nu.
Han vill ha uppmärksamhet säger han så hinner inte skriva mer nu utan ska gosa lite me han ist ! :)

PUSS!

Film.

Baby on board

Denna filmen såg jag på inatt innan jag somna.. den va ganska kul faktiskt :)


Fredasmys!

Idag var vi ju iväg me Marie och Filippa på Leos lekland..  va ju skit stort där inne och hur mycket olika saker som helst för barnen att göra.. verkade gör skoj för en sån barnslig människa som mej ;) höhö .. om ni undrar va de är så kan ni klicka på namnet så kommer ni till hemsidan :P
Iaf riktigt kul att dom kunde bygga något sådant i borås :)
Filippa lekte på som en galning iaf.. haha.. goa unge!  Noel satt mest och chillade hos mej eller marie.. Sov en stund, käka en stund, å vaken en stund :p
Tänk så skoj om när han oxå kan leka där ;p

Sen gick vi en sväng förbi knalleland påvägen hem för att kolla inne på kappahl som hade klubb dag å man fick 20% på hela köpet.. har ju spanat på deras newbie jeans till Noel ett tag, och idag slog vi till på ett par sådana + 3 bodys till =) Så nu har lill killen ett par bodys i 56 som borde räcka ett tag nu när vi har fyllt på lite till  =)  Eftersom han fortfarande kan ha alla sina bodys i 50 fortfarande så behöver vi ju inte stressa en massa me 56..
Sen gick vi förbi skopunkten för jag behövde nya svarta tygskor, brukar köpa såna fejconverse som man kan slita på.. å idag hade dom klubbdag å man kunde köpa dom för 149 kr bara.. å sen blev de ett par nya "motorcykel stövlar" eller va man ska kalla dom , i samma stil om mina andra svarta iaf, fast me lite detaljer, kan visa imon kanske :)

Sen hem en sväng och sen vidare till farmor där det blev middag =) Fisk och potatismos.. gott!!
Va kvar där en stund och sen blev ja gör trött så ja å Noel åkte hemmåt och la oss i sängen för å vila.
Det är i såna lägen jag är glad att ja har en son som e så lätt å söva.. för han va ju inte speciellt trött, men räckte å lägga han brevid mej i sängen på mage och klappa lite på hans huvud så somna han gott.. å tog inte lång tid innan ja somna heller, så sov vi sedan i 2 goa timmar ;)

sen gick vi upp och då fick Noel ta ett kvällsbad, sen på me pyjmas och sen kvällsmat i sängen=)
Sen ville han sitta och sjunga en liten stund haha.. Sen knep de nog lite i magen så då blev de lite gnäll så då fick han lägga sej på mage i sängen igen å så buffa vi lite i rumpan så somna han om igen =)
Så förhoppnigsvis så sover han för natten nu eftersom han har slutat att äta på natten vilket e super skönt !:)

Själv har ja pausat i en film å kollar lite dator emellan.. Satte på Eat, pray and love. Verkar helt okej=)
Så ska väl fortsätta fredagsmysa här nu :)





Förändring.

Oj va min lille kille förändras fort hela tiden :p

Detta är inte ens en månad emellan ju.. hihi..

Han har blivit mycket rundare å goare i ansiktet !! :D

 


Två Noel tavlor :)

Du och Jag föralltid, hand i hand.

Min å Noels hand :p

 

Nu har endel av korten kommit som ja skickade in till fuji för framkalling och förstoring =)

Dessa har vi satt i tavlor än så länge, den översta är 30*40 har ja för mej.. sen hade ja några i normal storlek oxå, två av dom fick sitta i kärleks ramen :P Tycker de ser ut som två olika bebisar haha, endå är de inte så jätte långt mellanrum dom e tagna :)

Fick även en bild om vi har förstorat jätte mycket som blir en stor tavla, men den får ni se när vi köpt en ram till den, lite roligare då:)

Nu väntar vi bara på dom bilderna som vi förstorad till A4 storlek, dom va inte me idag=/

 

 


lekland.

Idag gick vi upp en halv timma tidigare än vi brukar ungefär hehe =) Idag vakna knorren runt 8 tiden ist :P Men ja hela natten sov han som vanligt så verkar inte bara vara något tillfälligt utan han har lagt in de som rutin att inte äta på natten just nu.. får väl se ifall de håller i sej :)

Sen ringde Marie för en stund sen.. vi ska leka me henne och Filippa... Vi ska följa me dom till leos lekland :D Tänkt va kul sen när Noel har blivit större å oxå kan leka.. nu får han ju ligga å kolla på ist ;p
Men de blir nog kul.
Och idag är de underbart sol väder igen oxå :D Så vi tar en promenad bort ditt å möter dom :)

Men nu har Noel käkar frulle så nu är de min tur å sen ska vi ju få på oss lite kläder oxå =)


Tävling hos Malin.

Jag är med hos Malin och tävlar om en mössa ifrån märket Newbie från kappahl ! :)



Va med och tävlade du oxå HÄR

Torsdag.

Vilket jäääävla piss väder de är ute.. usch fy å blä!!  Man blir ju super trött av detta ! vart en riktigt jäkla slö dag.. blev aldrig av att vi åkte till lager idag då gubben som skulle komma till Teresa va alldeles för seg :S
Sen la ja mej halv vila lite me Noel ist som sov från 11-3 :) Sen blev de mat och så myste vi lite me sång åså :p

Sen åkte vi å hämta mor när hon sluta vid 5 så gjorde vi vårat första besök på citygross idag :p Kan väl typ jämföra affären me maxi.. stort vare iaf :)  Å vi lyckades traska runt när inne i 1 1/2 timma och ja kom ut 700 kr fattigare.. dock är de ju inte dåligt att köpa mat haha :P Så lite nytt gott finns de här hemma nu =)
Sen fick Noel en ny body, i samma märke som polis bodyn är, fast de nu ser ut som en pirat ist :D haha.. Fanns även brandman, men fick bli pirat eftersom han redan har en polis uniform.. kanske blir brandman en annan dag ;P
Sen släppte vi av mor hemma hos henne och sen åkte vi å lämna maten här hemma. Åkte sen och hämta farmor som vart på styrelsemöte, körde hem henne och följde me upp på lite kvällsmat :) Frallor med varm choklad.. mums!

Nu ligger vi i sängen och Noel är på väg att somna.. han halv sover än så länge så han rör på sej lite å låter ibland :P  Men ja han e ju lätt å lägga, han sköter sej själv haha!
Undra om vi får ännu en lika bra natt.. nu har han ju sovit två nätter i rad hela natten och vaknat halv 9 vilket passar mej bra :P
Hos farmor fick vi med deras lilla tjock tv.. så nu har vi den i sovrummet och ja har kopplat min box till den så ja kan se alla filmer som ja har på externa hårddisken som vi laddar ner höhö..  här behövs inga platt tevar än haha ;)
Så ska väl lägga mej strax å dra på en film :)

Den lilla fisen idag i sin blåa newbie dress :D


plock plock..

tänk att de alltid finns något att plocka med hemma.. finns alltid något att städa å greja med även om man gör de varje dag haha :)
Men jaja de e väl tur man har något att sysselsätta sej me när de e  skit väder ute.. har snöat idag oxå =/ usch!! Så trött på de nu.. våren som va på väg försvann lika fort igen..

Knorren ligger å vilar.. har väl sovit runt 2 timmar redan.. å verkar inte va riktigt på g för att vilja vakna än den lilla sömntutan!
Otroligt hur mycket han kan sova haha.. hittar man inte på något å bara e hemma å tar de lugnt i soffan åså så sover han typ direkt :P

Nu tänkte jag iaf oxå sitta här i soffan en stund me datorn å bara ta de lugnt, har ju hållt på å grejat här hemma sen han somna :)


Lalala...

Ja å Noel sitter här och sjunger i soffan =) Han är en riktig liten musik älskare å tok diggar när man sjunger för honom.. ler en massa då :P
Idag är vi pigga igen oxå.. Knorren sov hela natten igen utan att vakna och ville gå upp vid halv 9.. helt okej för mej : ) 
De är tur jag är en människa som inte behöver mer än 5-6 timmars sömn för att orka en dag haha : )

Idag blev vi glada när vi byte morgon blöjan oxå.. för hej hopp så hade naveln hoppat av så den åkte me i blöjan nu :D  Äntligen säger jag bara!!! :)
Så nu var vi av me den, och fram kom en söt liten navel och nu en puss vänlig mage ;p

Idag ska vi nog åka på ett litet äventyr me våran kära Teresa :) vi funderar på lager 157.. får se hur de blir =) Först måste vi vänta på att de ska komma en gubbe och byta handfat hos dom :)
Men de gör ju inte så mtk, varken ja eller Teresa är någon som stressar iväg för tidigt haha ;)

Så då hinner Noel ta sej ett bad innan vi ska åka så vi får rent ordenkligt i naveln :)


gäsp-

Nu har ja suttit här förlänge som vanligt... tänkt att de kan vara så lättt å fastna framför denna jäkla dumburk!! haha

Nu tänkte jag iaf gå in och lägga mej jämte Knorren och försöka sova jag oxå ! :)

Natti natt ! ♥


Min egna barnkammar bok

Idag fick Noel sin bok om sej själv av sin mormor.. den har vart slut jätte länge på adlibris där hon köpte den.. men nu har den äntligen kommit !:)  Jätte fin är den!
Blandat me sidor om saker man ska fylla i med sånger och ramsor.

Finns massa att fylla i, allt från första tiden, högtider, födelsedagar, första dagis/skoldag, favorit saker, massa första gången.
Sen i slutet finns de två sidor me lite olika frågor som man ställer till sitt barn när man vill och där man oxå fyller i datum när man frågade. ex; Vad är det roligaste du vet? Hur ska en bra kompis var?  Vad skulle du vilja lära dig? m.m !

Så om de finns någon som inte köpt en "Boken om mej själv" så är denna verkligen något att rekomendera:)



 

 


Färg!

Jag och Knorren tog oss en tur hem till gudmor Marie och lilla Filippa nu ikväll :)  Blev lite te och massa tjöt..mysigt.. och söta Filippa pratar på hela tiden haha =) Så duktig e hon !
Noel va vaken större delen av besöker faktiskt ! Och lyckades bajsa två gånger till där uppe,  så ja nu har nog alltid bajs för bajsuppehållet han hade kommit ut ;) höhö!

Sen strax innan 9 tiden så begav vi oss hemåt igen.. åkte förbi maxi och köpa mjölk. Tog me Noel i barnstolen och ställde den i en sån där korg me hjul, den passa perfekt haha.. så körde runt han i den genom att hålla i handtaget på stolen.. gick hur bra som helst å han va gör nöjd :p
Såg även nu att mellan 21;00 och 22;00 så är de halva priset på allt deras egna bröd och fikabröd.  Nu hade ja dock inte något bevhov av bröd så köpte inget, men va tvungen att köpa två donuts som nu kosta 6 kr bara för båda ;) Så handlar vi där så kan man ju åka dit vid den tiden !:P  fanns ju hur mkt som helt, så va ju inte direkt utplockat.

När vi kom hem så fick Noel hoppa ner i badet..  nu är hans navel på väg av oxå.. han har vart riktigt seg me den,  jag tycker ju den är göör äcklig haha!! Men nu lossnar den nog innan helgen hoppas jag på.. va rätt äckligt nu när ja bada han, för den hänger bara i en liten bit skin kvar nu så den flöt ju i vattnet men satt fast i honom haha!!  Så nu hoppar den nog av när som helst.. hoppas redan imon ;P
Sen blev de kvällsmat i sängen och sen kramas lite me mamma, sen la ja ner han på mage och klappa han liet i pannan och körde Trollmors vaggvisa ett par gånger.. sen halv sov han.. då gick jag ut så fick han somna in själv idag igen, och de gick hur bra som helst idag oxå.. så har vart inne och kollat på han för en stund sen, och han sover! :)  Duktig Knorr!

Så jag tänkte passa på att slänga i min hårfärg nu som ja vart på väg att göra hela veckan men sen har de inte blivit av.. så ska nog faktiskt göra de nu för behöver endå tvätta håret nu!! :)
Blir en brun färg denna gången..

Har kul i babysittern.

 

Har göör kul i babysittern haha.. eller är de hans mor som står ovanför och töntar sej som är så rolig?;)


Äntligen så kom de ;)

Som ni vet har jag gått och väntat på något sen i måndags kväll . . japp bajset ;) höhö
Idag hade vi ju cilla på besök och berätta då detta för henne.. då sa hon att ungar bajar alltid när hon kommer.
De tog nog 5 minuter så lägger Noel av en rejäl smäll i brallan haha!! :P

vi hade ju legat ner och vilat en ett tag så hans blöja hade åkt ner en bit på ryggen vilket blev en totalt ner bajsat body nu bara för de haha ;p
men de gjorde ju inget, ja fick ju mitt bajs som ja har tjötat på honom om ;p

 

Så nästa gång magen strejkar så ringer vi Cilla ;p höhö


8;30!!!

Tror ni ja fick en mindre chock när ja kollade va klockan va när Noel väckte mej idag.. Han somnade runt 22;00 igår och vaknar 8;30(!) utan att ha vaknat något i natt!!!! Kan ja säga annat än älskade unge=) hihi
Och säger än en gång, de e synd att inte jag går och lägger mej i tid för tänk vilken pigg mamma jag hade vart då!:P
Dock känner jag mej inte så trött nu efter att ha sovit 5 timmar på raken nu.. men tänk va skönt ifall ja hade somnat vid 12.. då hade de blivit måånga timmar ju !:P
Hoppas han fortsätter så här ! =)

De goa va att han vakna inte av skrik utan tjöta lite och när ja sen tar upp han så skiner han upp som en liten sol :D haha.. Trodde ju han skulle dö av hunger, men nej då han va glad när vi byte blöja och va glad i sängen medan han vänta på att ja värmde upp hans flaska :) hihi.

Hoppsa hans solskens humör fortsätter hela dagen... men vi får väl se, har tyvärr fortfarande inte kommit något bajs blöja =/ Utan va bara en liten fartrand i blöjan nu när v byte..

Nu ligger han iaf här jämtei  soffan och tjötar lite och ja tänkte göra mej en macka å ett glas mjölk :)


sovdax.

Nu tänkt jag faktiskt gå in och lägga mej jämte Knorren som fortfarande sover djup.. duktig gos unge :)
Hoppas han fortsätter sova nu även när ja går å lägger mej.. : )
Får väl se hur de blir.. antingen kommer han vakna vid 5 å sen somna om efter lite mat eller så vaknar han vid 7 och får mat men vill va vaken en stund och ligga å tjöta i sängen för att sen somna om en stund igen:)

Hoppas jag kan somna direk när ja lägger mej.. tar inte ens me mej datorn in ikväll utan de blir att stänga ögonen direkt.. hoppas de funkar :)


Fan va sjukt !

Aftonbladet skriver om en tjej som blev mormor när hon va 23.. visst låter de helt sjukt, men det är fan sant :S
Barnets gammel mormor är 42.. helt sjukt haha!!

http://www.aftonbladet.se/wendela/article8675965.ab

Helt sjukt endå att en 11 åring klarar av att föda barn.. jag hade aldrig kunnat se mej själv va me barn när jag va 11.. funderar på ifall ja ens hade fått min mens då? .. de va nog precis isf..



hej!

Noel sover fortfarnade själv inne i sängen och har inte vaknat något mer :) Undra om man kan hoppas på att han sover hela natten igen ? :)
Jag själv är ju inte speciellt jätte trött än, eftersom vi tog en ganska så lång powernap ihop på soffan innan..

Har tagit hand om en jätte disk precis, lika tråkigt varje gång !! Ändå bygger man en ny varje gång .. suck;P

Och nu sitter jag och käkar lite macka och te som ja inte gjorde innan när ja skrev:)
Ska nog glo lite tv innan ja förflyttar mej in till sängen till min varma lilla knorr :) hihi


Imon får vi många besök faktiskt :)
Vid lunchen kommer min mor bort och äter med oss på sin lunchrast !
Sen efter 2 så kommer Cilla hit och hälsar på oss.
Och om inte de vore nog så kommer även min far sen efter jobbet och hjälper oss me spegeln som inte blev av idag :) Så fullt upp imon :)


Kväll...

Då var de redan sen kväll igen.. 
Magknipet har varit lite bättre nu under kvällen faktiskt på honom.  Vi tog oss en promenad innan iaf, Noel var vaken större delen av promenaden, sov sista biten hem bara men vakna sen när vi kom in :)
Då blev de ett litet bad, han gillar de, tror de e ganska så skönt för att han få ligga i varmt vatten när magen gör lite ont oxå :)  Och sen blev de pyjamas och kvällsmat :P Fick även tips av bloggaren Liza att man kunde ge dom små lite olivolja för att få ut bajset, så de fick han ihop me kvällsmaten nu.. så får hoppas de kommer lite bajs i natt för än så länge har de vart tomt i blöjan  haha..
Kul att ja har skrivit om bajs nästan hela dagen ;)

Ikväll testar vi något nytt oxå.. Noel brukar ju alltid sova där jag är, alltså i soffan innan vi flyttar oss till sängen. Men ikväll får han ligga inne i sängen själv. Och han somna faktiskt.. så han ligger där inne å sover nu. Duktig kille :) Natten som va så sov han hela natten igen, han vakna ju inte ens när ja flytta han från sovan å in i sängen, vakna en gång i natt för stoppa in nappen... men annars blev de ingen mat förrän vid 7 imorse=)
Får se hur han sover nu i natt me den knasiga magen..
Men just nu ligger han på magen, och är oftast då han sover längre..

Själv tänkte jag göra iordnign lite macka och te nu :)


hej hej!

Fortfarnade inget bajs i sickte här inte haha... han har dock inte lika ont längre.. men måste ju ändå vara jobbigt i den lilla magen.
Ja ser gärna att han bajjar lite innan kvällen är slut..
Han har precis käkat så han är ganska så nöjd nu..

Vilken vilo dag vi har haft idag då... fortfarande bara vart hemma än så länge ;P
Ja fick i mej lite mat innan... och sen deckade vi i soffan ihop i 3 timmar haha! De va skönt..

Men nu ska vi nog ta på oss kläder och gå bort till macken och posta lite paket och sen bort till city och handla lite.. även om de e helt kolsvart ute nu så är de nog skönt att komma ut och få lite luft:)
Knorren uppskattar ju att få åka vagn oxå !


vart är bajset?

De har ja frågat Noel flera gånger nu.. men de kommer inget.. å magknip de har han den stackaren=/
Inte bajsat på hela dagen än även fast han har käkat ett par gånger... verkar som de sitter fast där inne.
Hjälper att "cykla" lite me benen iaf och massera lilla magen... nu har han iaf somnat till en stund.. men gnyr emellanåt när magen hugger till :(

Därför har vi inte gjort speciellt mycket än idag... bara varit hemma... plocka lite medan ja hade han i bärselen.. men kändes inte som han satt så bra i den än.. han kändes för liten på nåt sätt.. men han somna där i en stund iaf..
Sen satte vi oss och kollade på Glee och då somna han när jag rörde på hans ben..

Idag fick han ha en ny heldress från cubus vi köpte när han fanns i magen fortfarande=)
En 56;a så den e lite stor än, men gick ju att vika upp armarna :)
Har funderat ifall de kanske är en pyjamas? Men tycker man kan ha den på dagen oxå :P




Får se ifall vi går ut en sväng me vagnen sen kanske.. men blir nog kanske senare isf efter pappa har varit här. Det är soligt och blå himmel idag men blåser som bara den..

Nu e de nån som gnäller lite igen så nu ska vi "cykla" lite med benen  =)


Själv har man varken hunnit göra iordning sej eller ätit något än idag.. mhm !
Ja ni ser han e inte jätte glad idag haha :p


Pojkarnas år?

Vad jag läser i blogg världen på alla gravid/mamma bloggar så tycker ja nog allt att det är ett pojk år. De kommer ut pojkar hej vilt över allt tycker jag haha! Tycker inte alls att det är många som får tjejer, och dom flesta som får de har vetat de innan bebisen har kommit ut, men dom som väntar på könet verkar bara få små pojkar ! :P
Dom bekanta och vänner som har fått barn nu under senaste tiden har bara fått pojkar.
Den enda ja känner som fick tjej va min farbror å Carro.
Jag känner 3 stycken som är beräknade i maj att få barn, en av dom vet jag att de är en pojke. Men dom två andra väntar me könet, undra om de är pojkar där inne oxå ? :P
Sen är de fler som är beräknade i sommar.. ska bli spännande å se va som dyker upp :P

En av dom är ju min vän Teresa som jag var hos idag, och vi satt faktiskt och prata om kön på bebisen.
Jag va ju sten säker på att ja hade en pojke i magen redan innan vi gjorde köns ul, och Teresa hade oxå vart de me sin son som hon har sen innan... men me den lille som finns i magen nu så vet hon inte alls.. och ja får ingen direkt känning heller på va de kan va.. ena stunden gissar ja på pojke för att nästa sekund ändra mej till tjej !:p  Men jaja snart så vet vi ! ;D

Men nog är de ett pojk år ? .. än så länge iaf =) Det är ju faktiskt bara mars än så länge hehe.
Men ja om ett par år så kommer ju iaf flickorna har mycket att välja på ute på dejting marknaden höhö !;)
Som tur va är de många år kvar, än vill ja då inte att Noel släppar hem nån tjej !;)




diggar.

Här ligger jag mitt i natten och diggar med för fullt i barn låtar .. tro inte att Noel är vaken, nej han sover tungt sen flera timmar tillbaka och märkte inte ens att ja flytta han från soffan till sängen.. utan detta sitter jag helt själv å göra ;) haha
Men kan ju skylla på att de är för Noels skull.. lägger in lite fler låtar på hans lista på spotify, ja han har en egen lista den lilla musik älskaren :) + att göra en skiva till bilen till honom ;p

Just nu ligger ja å lyssnar på grisevisan från emil i lönneberga.
Är ju ett stort fan av dom flesta av astrid lindgrens figurer och kan kolla på hennes filmer fortfarande utan problem.. hoppas Knorren kommer gilla hennes filmer och böcker sen oxå! :)
Emil i lönneberga är ju för söt ! :)

Men ska nog ta och släcka ner snart endå.. säger de varenda kväll att ikväll ska ja nog lägga mej tidigare och försöka sova när Knorren gör de.. men sen tickar klockan på så jäkla fort och så har hon närmat sej 2 tiden iaf.. fya.. natten som va nu låg ja vaken till 4 ! :S

Men imon har vi inte planerat något stort så gör inte så mycket om man kanske är lite trött. Får se ifall farmor kanske skulle komma på besök, inget bestämt ännu.. ska se om ja kanske hinner/orkar röja lite i walkincloset. Hade vart skönt att få in lite mer grejer där ;)
Sen på eftermiddagen kommer min far förbi för att hjälpa oss att få upp en spegel i sovrummet och sen ska vi se om vi kan fixa rullgardinen vi köpte oxå, den är ju 10 cm för lång, men dom på jysk sa att man kan korta av den själv genom att såga lite åså, va vist fler som hade gjort så.. så får väl kolla på de imon :)

Varje gång jag tänker att jag ska bara skriva ett kort litet inlägg så blir de alltid nån slagt jäkla novell.. haha.. att ni orkar me mitt tjöt är ju otroligt... men enl statestiken så återkommer ni ju varje dag.. gulliga ni :)


mycket roligare.

Allt blir så mycket roligare om man lyssnar på de på norska hahaha !!  Låter ju fruktansvärt töntigt :P

 

Måste nog se på lejonkungen nu nån dag bara för de.. fast på svenska såklart !;)


Oh my god !

Kan inte annat än å känna en gladhet i kroppen när man hör denna låten.. den är ganska svängig och är en sån där låt som man antingen tycker om eller inte alls ! :P
Ja å Noel brukar dansa lite till den iaf :D höhö

 

Eftersom ja å Noel alltid är uppe hos pappa å dom på lördag kvällarna nu så har de ju blivit att vi har hängt me lite i melodifestivalen i år.. något ja annars inte alls kollar på :P

 


Bebisar.

Har precis kollat på "En unge i minuten" och käkat en go middag bestående av pasta med wokgrönsaker me lax å sås!:) gott vare !
Mysigt att kolla på bebisar hihi.. va ju inte speciellt länge sen de va ja som låg där även om de känns som de va gör länge sen !  Dock fick ja ju inte ligga å hålla på som dom.. enda gången ja fick ligga i sängen va när han skulle ut haha.. så va inte mkt tid som tillbringades på själva förlossninge :) Vilket va skönt!
Men ibland kan ja tycka att de kanske gick lite väl snabbt.. han ju knappt reagera på att ja skulle föda barn:P Men sen nu när jag såg hon som fick ryggbedövning så e ja nog väldigt glad för de endå, uscha va äckligt de såg ut, jag som hatar nålar.. så va nog tur ja inte hann få de.. allt gick för fort :)

Nu ligger ja å halv kollar på big brother, vilket inte alls är ett lika mycket program haha :p
Det är 3;dje programet jag ser sen de börja.. har missat alla andra haha.. men de gör ju inte speciellt mkt, e ju inte alls speciellt bra om man jämför me hur de va förrut när de gick på kanal5 å adam alsing hade programet.!

Knorren ligger å sover fortfarande som vanligt :) Gose unge!
Va väldigt nära å ta upp honom innan när ja kollade på bebis programet, bara för att få lukta lite på han å krama lite.. men ja hejda mej å lät bli haha ;)
Får ju endå gosa me han sen när vi flyttar in till sängen ;p

Nu skickade ja precis iväg en beställning på lite förstoringar till fujidirekt, hoppas de blir bra!! :)


Mobilblogg ?

Idag försökte jag mobilblogga via mms.. men de verkar inte ha funkat ?:S

Jag läste mej till att man skulle ange sitt nr här på bloggen å de gjorde jag å fick en kod till min mobil som ja skulle skriva in här.
Sen skicka ja ett mms till nr 71370. Och efter ett tag fick ja även en leveransraport att de hade gått fram... men vart tusan har de tagit vägen då?! haha

Någon som vet ifall jag har gjort helt fel ?!:P
Och isf, hur gör man???:D

Måndag å bvc! :)

Som vanligt har vi varit på bvc som vi brukar på måndagar :) Knorren va duktig idag oxå och fick lite beröm av sin snälla bvc tant=) Han har även vart duktig me vikten nu och hade ökat riktigt bra så nu väger han 4360 g, alltså har han gått upp 260 g på en vecka och det är mycket för att vara Noel! =) Så han går upp lite fortare nu sen ja börjat pumpa å han får på flaska !

Sen åkte vi direkt ut Sandared för att hälsa på Teresa :) Där blev de te och en massa tjöt som vanligt! Riktigt trevligt.. Och alla 3 har gosat lite me Noel.. dom e så fina ihop med honom, och deras lilla bebis i magen kommer få en toppen familj :D Vi längar självklart tills h*n kommer ut så vi får se vem de är som är där inne som ska leka me Noel i sommar ;p hehe

Nu har iaf Noel käkat och fått på sej pyjamas och ligger här jämte på mage i soffan och är på väg att somna..  Tänkte då fixa lite mat till mej, men först ska ja sätta mej och pumpa lite mjölk för dom e fulle som silikon bröst just nu då ja inte pumpat sen i förmiddags haha!
Så blir väl de och halv åtta hos mej först ! :)


hej.

ja här ligger jag vaken än... men NU ska jag släcka och göra de min son är bäst på.. sova !! :)
Har legat å titta på han en stund nu.. han e så perfekt. Så fin :) Älskade unge ♥
Å nu gäspar jag.. så nu säger jag god natt även fast de snart är morgon !

:)

Han blev inte så sur faktiskt när ja väckte honom.. han såg mest bara väldigt förvånad ut.. haha
Gick in å byte blöja å tog på pyjamas och där va han ju tvungen å ligga lite och tjöta me sina vänner oxå ;)
Sen blev de mat i sängen å ja fick kolla på Glee samtidigt ;P  Sen ville han mysa lite så han fick ligga kvar på mej en stund och tog inte många minuter så sov han igen !;)
Men nu har ja lyft ner han i sängen jämte mej så nu ligger han å tittar å pratar lite.. men somnar nog om strax igen :)
Ska oxå försöka sova snart hade jag tänkt !

Imon blir de bvc kl 1 :)


Sängen..

Funderar på att flytta över oss till sängen nu ..   å tro de eller ej men Knorren sten sover än.. mhm.. som ja sa innan ja hoppas verkligen han har tänkt å somna om sen efter ett mål mat å ny blöja =) för snart behöver hans mamma sova hehe.

Har kollat lite Glee precis samtidigt som ja pumpat lite mjölk :P Perfekt å kolla på samtidigt, känns som de går så fort då haha.. så helt plötsligt hade ja pumpat ut 1 1/2 flaska bara sådär ;)
Avent flaskorna slutar ju me sina linjer på 125 ml, men brukar pumpa dom fulla så blir de ca 150 ml ist :)
Oftast brukar han vilja ha allt, de e inte många gånger han lämnar mat iaf ;P Men ibland blir de nog lite för mycket å då kommer de gärna upp en liten mun.. som tur va så spyr han ju inte speciellt mkt  :) Utan de e dom gångerna jag har tryckt i han lite för mycket mat bara för han själv inte säger nej ;)
Men han är inte sån att han spyr ner sej själv så vi måste byta kläder.. de har vi aldrig behövt :)
Men de kanske kommer ;P  Brukar alltid åka omkring me massa ombyten i skötväskan iaf :)

Va duktigt och va nere å hämta sista tvätten för en stund sen... egentligen hade ja tänkt skita i de å ta de imon.. men fick lite energi å göra de endå.. såg att min granne hade satt upp tvätt imon så va lika bra å ta de nu.. annars brukar hon va snäll å bara lägga min tvätt i min påse där nere..  har nämligen sket förut att ja inte orkat hämta tvätten på kvällen å hon tvättat dan efter mej ;) haha
Men men nu är den hämtat och upphängd här uppe :)

Ne nu går ja å borstar tänderna iaf och gör iordning sängen för läggdags :)
Maten står ju klar för Knorren :)

God natt ♥

Sömntuta!!

Ibland undrar jag hur mycket min son kan sova egentligen?  Nu har han sovit sen kl 6... och innan de så käka han ju efter att ha sovit under hela våran promenad innan.. och innan vi gick ut på promenad så låg han ju och sov i sängen och jag packade bara på han kläder medan han sov...
Så ja idag har de varit en sov söndag för honom. .latmask :p
De e bäst för han att han vill sova sen i natt oxå ;) höhö

Men jag fick ju iaf gjort lite saker här hemma utan att han vakna :P Fick ju till och med käka ifred haha!

Och nu har ja satt mej här i soffan jämte Knorren.. halv kollar på tv samtidigt som ja surfar runt på datorn. Tänkte kolla lite bloggar nu och se vad ni har haft för er i helgen då ja inte hunnit läsa något nästan :)


Knorrens kläder från Ullared;p

Så söta blöjbadbyxor som knorren kan ha i sommar :P

 

En stinky body

haha så ful rolig body :P

 

Ko pyjamasen fick bli i 62 så den får han vänta me =)


Men dom två andra pyjamasarna blev i 56 :)

 


Hej hej !!

De blev bara knalleland idag.. vi va lite för sega så hann inte med Teresa å dom idag=/  Men vi har lovat att komma dit imon efter vi vart på bvc ist :)

Var iaf skönt att komma ut innan.. har ju vart helt underbart väder idag :)
Så vi gick bort till jysk först för att köpa hängare till panelgardiner som ja ska hänga upp i köket.. dom hade ju halva priset på alla gardin grejer i helgen så va lika bra att passa på=)

Sen gick vi vidare bort till knalleland för att hämta ut paketet me böcker..  kunde ju dock inte låta bli att ta en liten sväng in på kappahl och lindex oxå höhö ;)
På kappahl hitta vi lite på rean, en så himmla mysig joggindress me byxa å hoodie till.. den är i tvättmaskien nu så får visa sen.. sen en färgglad body och ett par små shorts till sommaren ;)
Sen har ja ju läst i många bloggar att lindex har 3 betala för 2 så vi gick dit och kolla oxå.. å klart vi hitta lite saker där oxå.. jobbing byxor me mumintrollet, jätte färgglad pyjamas och en body.. sen hade även dom lite rea så blev randiga byxor, body och en heldress som ser ut som en ren haha :p Va vist även 3 betala för 2 även på rean så va ju kanon :)
Och tror även hon gjorde nåt fel i kassan för allt gick på 249 kr.. egentligen skulle de nog gått på strax över 300 .. men bara tacka å ta emot . .inte mitt fel att de blir fel :P

Just nu sitter vi i soffan å kollar på "Vad blir de för mat".. eller a Noel ligger jämte på magen och sover och smyg fiser lite då och då ;P
Hoppas han vill sova en stund nu så ska ja greja lite här hemma... ska ner och byta i tvättmaskinen strax.
Sen byta gardiner, byta säng kläder , diska och plocka undan lite.. får väl se ifall jag hinner allt :)
Men nu har vi ju en bärsele, så vaknar han så kanske han får hänga lite i den isf :)


Söndag.

Här har vi som vanligt inte kommit så långt på dagen haha..
Ja sitter och käkar frallor me mjölk just nu och Noel tar en powernap.
Han har käkat och sen fick han ta sej ett söndags bad :p Och sen blev de massage me lotion . .mm go min lilla kille är nu : )

Sen fick han leka lite i sin babysitter som vi köpte en båge till igår, och den blev ju genast mkt roligare tyckte han =) De dögg enda tills övertröttheten tog över.. då blev de att komma upp i sängen och så la han sej på magen och sten somnade.. så himmla skönt att han somnar så lätt när han e övertrött :)

Så ja ska väl äta upp min stackars ostfralla här nu och sen ska även jag få på mej lite kläder så tänkte vi gå ut på en liten promenad. . har fortfarande itne hämtat ut mina böcker på pressbyrån som kom i veckan så de tänkte vi väl göra =)
Sen ska vi nog åka till sandared och ta en fika hemma hos Teresa och John, ska bli kul å se deras nya hem oxå, dom flyttade ju förra helgen ! :D

Det är iaf hur dagen ser ut än så länge =)
Ha en fin söndag ! ♥


Varför sova när man kan göra annat?

Ja varför göra de? Det är väl dumt? Eller så är de jäkligt dumt att greja runt här hemma mitt i natten när ja borde sova !  haha.
Vet inte vilken sparlåga jag går på just nu? Men att ha sovit typ 4 timmar på ett dygn nu så är de väl den där mamma lågan eller nåt :P
Ska fråga Noel sen när han vaknar va de är för sömn piller han går på.. för dom vill ja oxå ha :p

Va ju iaf helt plötsligt tvungen att börja plocka lite i de som handlades på ullared även fast ja sagt att ja gör de imon ist.. men nej de kunde tydligen inte vänta längre ;) Så har grejat lite i kök och vardagsrum nu.. fint blir de:)
Imon ska de bytas gardiner i köket oxå=) Välkommen våren.. de blir ett kök me gröna detaljer :)
Och ett vardagsrum me lila :D

en liten smygtitt i en del av ett av våra vardagsrums fönster :)

 

och en liten del av köket.. älskar den gröna färgen på ljusen :p

 

 

Nej nu ska ja nog strax ta och försöka sova.. =)


hemma.

Bara meddela att nu är vi hemma efter en lång dag :) Först Ullared å sen åkte vi till pappa å dom på sjöbo för lördags mys :)
Där gjorde vi hemma gjord pizza.. mm gott :) Å sen blev de melodifestivalen i soffan höhö :P

Vi hitta endel fint på ullared, men de orkar jag inte visa nu.. efter en natt me typ 4 timmars sömn e ja ganska trött nu.. men kan ändå inte sova.. mhm.. Noel är dock pigg, han fick ju sova bra i natt och har sovit en hel del idag haha :) Men han somnar nog ganska så snart.. ligger här i sängen och tjötar nu bara :p

Men tänkte iaf bara titta in en liten sväng och säga att vi har kommit hem och inte försvunnit :P


Hej då.

Nu säger vi hej då och beger oss till Ullared ;P .. men vi är tillbaka ikväll igen :p
Knorren sitter färdig i sin stol och tycker mamma är seg.. men han är redan på väg att somna så antagligen får vi som vanligt med oss en sovande kille i bilen :)

Min blogg design kan se lite konstig ut nu, men som sagt, e ur kass på detta just nu haha.. men ska försöka fixa de när ja kommer hem :)
Nu måste vi dra, vi e redan lite sena enl våran tidplanering ;p

Ha en fin dag ♥

Fisonge :P

 

Här är när vi precis vart å bytt blöja... lite go baja han påbörjar direkt, efter 50 sek kunde han inte dölja de längre ;) höhö


Bloggdesign.

Har nu suttit å grejat me de ett tag då ni ser att ja har en ny design nu .. haha..
Dock inget ja gjort själv utan bara bytt ut bilder på en lånad design som ja hitta inne hos http://tescho.se/
Hon har endel gratis designer som man kan få göra om själv me egna bilder så länge man behåller hennes ikon som man ser i menyn lägnst ner :) Kanon tycker jag som verkligen suger på design just nu.
Pinsamt å säga att man gick It/media på gymnasiet.. haha... men har tappat nästan allt :S Innan kunde ja koda ihop en hel hemsida utan problem.. nu behöver ja alla hjälp sidor man kan få för att kunna göra något sådant ;) höhö.

Sen tycker jag det är svårare att göra designs utan photoshop som jag inte har kvar längre=/ Har frågat min far om hjälp att fixa de så hoppas han kan lösa de snart ;)

Men nu blev de iaf denna designen så länge.. funkar väl någorlunda iaf :) Nu är de ju iaf egna bilder ist för dom små tråkiga som jag hade innan som oxå var en lånad design men inte något eget alls på den :)



Hej !

Blev en promenad bort för att handla lite innan som jag skrev, vi möte även upp mor på vägen när hon sluta jobbet så hade hon följe me oss halva vägen :) 
Gick även förbi apoteket och köpte nya miniform droppar, köpte denna gången den stora flaskan på 100 ml, den va ju gör stor haha.. inte lika smidig att ta med sej.. men de får la gå :p Blir ju billigare i längden så, och denna kommer ju räcka rätt så länge :)

Sen traska vi hem igen och byte vagn mot bil så åkte vi upp till familjen på sjöbo :) Där skulle pappa börja med mat precis så blev god fredags mat där :) Trevligt att åka dit och äta på helgen :p hihi
Kanske vi åker upp å kollar melodifestivalen där imon igen ifall vi inte kommer hem försent imon.. då blir de ullared me mor å syster först ju :)

Nu sitter ja å grejar lite me bilder på Noel.. ska skicka iväg några stycken på förstoring till fuji, dom har halva priset på förstoringar nu.. så ett A4 kort får man för 5 kr just nu :p Så lika bra att passa på=)
Men skickar nog iväg de imon efter vi vart på ullared för å se va de blir för ramar åså,  kanske hittar ramar i andra storlekar som ja vill ha oxå.. så lika bra å vänta :)


Nu ..

Äntligen är vi klara båda två för att ge oss ut en sväng :) Eller a vi har vart klara en stund nu iaf :p
Men körde lite nackträning å fota på fårskinnen innan nu när han ändå va vaken å glad :p

Just nu ligger han i babygymmet och tjötar... inte testat de på ett tag nu, men tänkte eftersom han fått sånt intresse för dom små insekterna vid skötbordet så kanske gymmet kunde vara kul nu oxå.. Å ja de verkar ganska så intressant å ligga där oxå.. Han tjötar me sina Laban kompisar iaf :P haha

Men nu på me yterkläder ! :)


Min starka kille :)


Inte än..

Ingen Noel vaken än.. mhm.. sömntuta !  Klockan är ju redan 4 snart å vi har inte kommit ut än haha.
Men e väl lika bra att låta han sova klart =)  Tänkte jag iaf skulle gå och ta på mej andra kläder så länge.
Han verkar iaf vara på g att vakna om en stund då han låter å vrider å vänder på sej.. haha..
Han har ju de senaste dagarna börjar röra på sej väldigt mkt i sängen å lyckas alltid ligga helt konstigt efter en stund :P

Här har ni sömntutan som än en gång lyckats vrida sej helt sne i sängen haha!


Freedag !

helg igen ? De va ju helg nyss höhö ! 

Här gör vi inte speciellt mycket iaf.. ja ligger här å små fnissar åt Noel som ligger här jämte och sover och fiser var och varanan minut och gör ifrån sej lite små gymtningar :p haha
Han har sovit ganska länge nu så tycker han kan vakna å käka snart  så vi kan ta på oss och gå ut lite kanske :) Är tråkigt å kallt ute, men kan nog va skönt och komma ut lite endå.  Tänkte iaf gå bort till city och handla lite så de finns något å äta här hemma i helgen :)

Noel hade nog sovit hela natten om de inte va för att jag väckte honom vid 2 tiden för han hade legat å fisit ett bra tag och de började lukta bajs efter en stund hehe.. så ville inte att han skulle ligga me de i blöjan, inte så skönt kanske!
Haha va ja skratta åt han sen.. hur kan en unge va så go å glad när man väcker honom när han sover så gott.. Inne på skötbordet så vakna han till och fyrar av världens leende mot sina vänner som hänger ovanför honom och sätter sen igång och tjöta me dom haha!
Och när han ändå va vaken så kunde han lika gärna få lite mat även fast han inte gjorde några tecken på att vara hungrig än.. men lite mat går alltid ner ;)
Sen somna han om igen utan protest :)
Å sen vakna han vid 7 igen som vanligt.. då va ja ganska så seg då ja inte kunde somna förrän vid 4 ellern åt i morse :S  Men vi sov en stund till sen ;P

Men jaja snart får vi ta tag i dagen ! :p


gav upp.

Har nu legat och vridit och vänt mej i sängen i över en timma.. ja kan inte sova :S  har säkert å göra me den två timmar långa powernapen vi tog innan :P
Noel sover på som vanligt iaf.. skönt de  : )
Han har legat å fisit i flera timmar nu haha.. skönt att luften kommer ur han iaf :) Han har inte haft ont i magen på hela dagen eller kvällen !
Undra om de har me mitt te å göra kanske?  Det innehåller fänkål och de läste min mor att de innehåller saker som man botar gasig mage me.. så kanske de försöver så bra i bröstmjölken till honom ? : )
Tet är ju bra att dricka när man ammar och för att man får mer mjölk av de ! =)
Är magen lika bra på honom hela helgen så är det garanerat tet som har gjort de.. dricker 1-2 koppar om dagen :)

Ska nog lägga mej och glo lite på Glee nu så får vi väl hoppas på att ja somnar snart :)

Glada polisen Knorr ♥


Noel tjötar me sina skötbords kompisar :)

 

Noel total diggar sina kompisar som han har vid skötbordet.. Dom små insekterna ovanför sej och herr kanin som hänger jämte och spelar för honom :)

Han tjötar gärna me dom när han ligger där ! :p

(anledningen varför den fulla lappen från ikea hänger kvar på den  för Noel tycker den prasslar så kul så den har fått hänga kvar där :p )


Hej!

Idag var vi som sagt och hälsade på borta på jobbet =) De va trevligt att träffa alla igen :D
Kändes som de va gör länge sen ja va där men samtidigt som de va igår ja va där och jag skulle in å jobba idag som ingenting hade hänt haha :)
Vi va iaf där och tjöta i en timma typ :)  Sen ville min mage hem och äta ! Alla har de inte så bra som Knorren att de följer me mat överallt han befinner sej :p
Det har nu gått två månader sen jag jobba, och jag är faktiskt lite sugen på att jobba lite igen ;) de finns iaf jobb till sommaren om ja vill.. ska se hur vi löser detta =)!!

Väl hemma så fick ja i mej lite mat iaf och sen la vi oss på soffan och kollade klart på I rymdens finns inga känslor, en bra film, men hade nog som vanligt lite för höga förväntningar då de pratats så mkt om den, så tycker inte den va speciellt märkvärdig, men bra å sevärd iaf :)
Sen gjorde jag något som ja nog inte gjort sen vi låg på BB, ja tog en powernap på nästan 2 timmar me Noel på soffan.. mysigt var de ! :) Men märks att de är snart ett kilo mer bebis som ligger på en, när han hade kanat ner så nästan hela tyngden va på armen så domna den bort :p haha

Noel sover iaf nu igen å ja sitter här å natt surfar som vanligt :P ska bli spännande å se ifall han vaknar nån gång denna natten eller om han hade tänkt å ha en sån super natt som vi hade natten som va.
Han käkade iaf runt 9 tiden idag me.. så får väl se :)



Duktig kille och dum mamma!

Gud va ja blev förvånnad i morse när jag vakna vid halv 7 och Knorren fortfarande sover.  Och med fortfarande menar jag att han totalt hoppade över sitt natt mål vid 1 tiden som ja låg och väntade på haha!
Lite irriterad ja blev på mej själv att jag inte hade gått och lagt mej strax efter Knorren gjorde det.. oj va många timmar jag hade fått sova då =)  Han somna ju strax efter 10 och sov alltså till 7 då de va dax för frukost !! :)  Hur klara han sig undrar man ju, han åt sista gången vid 8-9 tiden innan vi åkte från mamma... det är ju ändå 10 timmar..  a ja klagar inte ifall han sover hela natten :P Och han hade ju vaknat ifall han va hungrig.. speciellt eftersom ja fick flytta på han ett par gånger eftersom han rör på sej i sömen och smyger sej närmare mej haha;)
Hoppas han väljer att sova så i natt oxå ;D

Jag vakna iaf vid halv 7 av att jag nästan låg utanför sängen.. han hade ju börjat smyga sej närmare mej i natt som ni såg på bilden i inlägget nedan... ja flytta då på honom..
Så här såg de ut när ja vakna haha !!
Här e de någon som inte blygar me att ta för sej av sängen ;)




Han har iaf käkat för ett tag sen och sen ville han sjunga lite så vi tog oss en sång stund höhö.. Och nu har han somnat till här jämte mej igen.. han älskar numer att få ligga på mage och sova.. han blir helt lugnt när han får ligga så och somnar oftast bara efter en liten stund. Tror det är skönt för hans lilla mage när han får ett litet tryck på den.

Jag tänkte iaf gå upp snart å se om de finns något att äta till mej oxå :) sen rota fram lite kläder till mej å Knorren... vid 3 tiden ska vi åka bort till jobbet å hälsa på ju :D


Kolla här om du e sur ! :D

Vaknat på fel sida eller är du bara allmät sur kanske?  Eller kanske du är glad, men vill ha dej ett extra skratt endå :P Kolla här isf.. dom är ju bara helt galet goa :D haha
Klicka på länken;

http://www.youtube.com/watch?v=dcP2mdnYbcw&feature=player_embedded#at=15



Är de någon mer än jag som har haft problem med att lägga in youtube klipp de senaste?
De ville iaf inte funka nu, så därför ja lägger in länken ist.



märkligt

Nu ska jag faktiskt släcka ner och försova sova nu när jag natt bombat bloggen här haha.

men de e väl märkligt hur en liten liten människa kan ta upp så mycket plats i sängen?
Här ligger vi nu själva i en säng på 180 cm och vad får jag? jo ja ligger just nu på en halv 90 sängs del.. Någon har lyckats vrida sej i sängen och ligger helt snet nu och lyckas ta ganska så bra plats.. skit ogen!:P
Ni ser ju hur man smyger sej ut ifrån "sin del" 

Knäppa jag !

Kan bli otroligt irriterad på mej själv när jag inte gör som min kropp vill eller så.. min kropp har envisat med att vilja sova ett bra tag nu.. somnade ju för tusan nästan sittandes hos mamma .. men ändå ligger jag här vaken och har fastnad i att läsa bloggar som jag sa att jagi nte skulle göra ikväll ;p
Sen emellan bloggarna så klickar man ju sej in på olika länkar som folk har lagt upp m.m.. så de tar ju tid att läsa :P
Jag är förvånad att inte Knorren har vaknat ännu.. är ju egentligen honom jag ligger och väntar på just nu så han kan få lite mat och sen kan vi sova ihop :)
Han har inte käkat sen 8 tiden hos mamma..  så ja man kan tycka att jag är dum som inte passar på att sova när han gör den nu eftersom han gör de soppas många timmar i strek..  fy!! Ska verkligen försöka att lägga mej imorgon i tid.. får se hur de går ! :)

Får såna knäppa tankar när ja ligger här, eller ideer som ja vill göra... just nu har ja legat och funderat ett bra tag på att jag hade velat städa just nu (!) what lixom? haha..  Blev typ gör sugen på att skura golven och torka av hyllor me rengörings som luktar gott.. fick typ nån bild i mitt huve att när man öppnar dörren hem till oss så ska de lukta sådär rent och gott :p
Just nu är de saker överallt, speciellt Noels saker, lort unge, stökar ner på de viset ! Och inte luktar de direkt blomster här hemma.. inte för att de luktar äckligt heller.. men fick ju en sån fin bild framför mej som ja ville ha nu...ja precis nu vill ja hade oxå...
Hur sugen kommer jag vara på att fixa de imon? Inte speciellt sugen antar jag ;)

Sen fick ja bara lusten att riva ut alla kartonger me skor som står i garderoben bara för att titta och prova vad som finns.. kanske inte heller något man gör kl 2 på natten när ögonen nästan går i kors?!

Så ja jag kallar mej fan knäpp !

Sov me dej för fan !

Luring !

När vi var och handla senast på komsum så fanns de rabatt kuponger på blöjor från libero. De står lite otydligt på kupongen va de är som gäller om man inte läser noga.. men de är iaf 35 kr rabatt om man köper ett paket ifrån 1,2 eller 3;ans blöjor OCH en annan produk ifrån dom som ex tvättlappar, olja eller nåt sånt.
Men de där och;et är väldigt lätt att missa.. och dom i kassorna har inte speciellt stor koll på de rabatt kuponger som finns ute i butiken, speciellt inte om man har självscanning :P
Och nu har vi även hittat dessa kuponger på city när vi handla i veckan.. så nu har vi köpt blöjor för 1 kr paketet två gånger, då knorren fortfarande kan ha blöjor nr 1 och dom paketet kostar 35,90  ;)
Får se om de funkar nästa gång oxå då vi va så fula att vi tog me oss ett par såna kuponger hem, dom gäller enda tills nästa år så varför inte passa på, även om de står en per hushåll så vet ju inte dom ifall vi redan köpt en gång innan ;) höhö
Ibland får man köra en liten luring !  De är faktiskt dyrt att vara små barnsföräldrer så man får ta till alla knep tycker jag ;)

Tror jag har köpt blöjor för orginal pris högst två gånger sen Noel kom..  de kommer rabatt kuponger både här å där hela tiden tycker jag.. på posten å i butikerna :)  Toppen !

poff.

så va även den dagen slut.. å som ja sa igår, vill ha fler timmar haha  :)
Först nu har ja tid att sitta vid datorn, därför de inte vart något bloggande idag ! :P
Vi gick upp ganska sent idag å då blev de frukost för båda och sen satte ja mej å pumpa ut lite mat för dagen till knorren, går riktigt bra me nya pumpen :) Orkar jag så brukar ja pumpa ut två flaskor åt gången.. men brukar ofta ta en pause efter 1 1/2, e ganska tråkigt å jobbigt för handen å sitta å pumpa haha :P
Sen gjorde vi oss iordning å efter ett tag så va Noel totalt övertrött å jätte grinig.
Jag ville åka till ellos fyndbutik men hade inte lust att ta me mej Noel om han va så trött.. Så han fick hänga hos sin mormor en sväng medan ja åkte dit :)
Hitta lite kul grejer faktiskt, de blev en ny stor vardagsrums matta för 100 kr  å en ny lampa för 100 kr.
Sen hitta ja en kul väska som man sätter i den där tändar grejen som finns i bilen, så värmer den barnmat som man har med sej :) 75 kr kosta den bara nu.
Sen blev de en dans matta+spel till playstation, har alltid velat testa de haha, å nu när de va billigt så kunde ja ju lika gärna köpa de å testa, 100 kr=)
Sen blev de 3 filmer å en stegräknare , 50 kr för den å 10 kr st för filmerna =)  Hej fynd butiken lixom ! ;D
Tycker de är bra att dom har öppet personal butiken två gånger i veckan även för alla andra.
När ja jobba på ellos sprang ja där hela tiden på rasterna typ haha ;)

Sen efter de åka ja å handla grejer för att göra hamburgare, å sen till mor. Där sov knorren gott :)
Skönt att va hos mor och ta de lugnt :) Sen gjorde mor iordning hamburgare till oss, mm gott vare!
Sen vakna Knorren å även han ville ha mat! Blev lite tv kollande åså sen.. å sen packade vi ihop oss och åkte hem vid 9 tiden :)

Väl hemma fick Noel sitta och tjöta lite i sin stol så tog jag en dusch, sen på med pyjamas på båda två och sen somna Noel ganska så fort här i sängen och jag har grejat lite och sen pumpat ut två nya flaskor me mat till honom :)  Och nu äntligen tog jag mej tid att skriva ett blogg inlägg haha =)
De negativa me att inte hinna blogga på en hel dag är att de blir så långt inlägg sen när man väl tar sej tid:P

Orkar nog inte läsa några bloggar ikväll så nu fylls min bloglovin på så där mkt igen, ligger över 200 inlägg där just nu.. så tråkigt när man hamnar efter i era liv :P

Imon ska vi iaf åka och hälsa på mina arbetskompisar på Ericsson.. skoj !! :D hihi

god natt ♥

Vill ha!!

Jag vill ha fler timmar på dygnet haha... dagarna går för fort.. de därför jag aldrig kommer i säng i tid, för de e för lite timmar på dygnet :P
Men funderar på att förflytta oss till sängen nu ist för jag kollar ändå inte på teven så då kan ja lika väl lägga mej i sän gen me datorn ist.. haha...
Senaste dagarna har dom börjat göra reklam för alla serier igen som kommer igång nu i mars, vilket fick mej att tänka på one tree hill som ja följer på internet ist, så gick in å kolla på den sidan, och visst hade de kommit två nya avsnitt :D Så sätter säkert på ett sådant i sängen å glor lite på de..

Knorren sover fortfarande.. men ska nog väcka han strax då han bajsa för en stund sen;P Och sen tänkte ja få i han lite mat..
Min lilla snutt hihi.. Tänk att en body i st 50 fortfarande kan se så stor ut på han..
Idag provade ja både en mumin dress och en heldress som han har i st 56 men de åkte av lika fort igen=/
Hans garderob börjar bli lite tråkig nu ju.. men vill verkligen inte köpa mer i st 50 nu .. så ja de e väl bara fortsätta å mata å mata :P haha

Vill ha!!

Jag vill ha fler timmar på dygnet haha... dagarna går för fort.. de därför jag aldrig kommer i säng i tid, för de e för lite timmar på dygnet :P
Men funderar på att förflytta oss till sängen nu ist för jag kollar ändå inte på teven så då kan ja lika väl lägga mej i sän gen me datorn ist.. haha...
Senaste dagarna har dom börjat göra reklam för alla serier igen som kommer igång nu i mars, vilket fick mej att tänka på one tree hill som ja följer på internet ist, så gick in å kolla på den sidan, och visst hade de kommit två nya avsnitt :D Så sätter säkert på ett sådant i sängen å glor lite på de..

Knorren sover fortfarande.. men ska nog väcka han strax då han bajsa för en stund sen;P Och sen tänkte ja få i han lite mat..
Min lilla snutt hihi.. Tänk att en body i st 50 fortfarande kan se så stor ut på han..
Idag provade ja både en mumin dress och en heldress som han har i st 56 men de åkte av lika fort igen=/
Hans garderob börjar bli lite tråkig nu ju.. men vill verkligen inte köpa mer i st 50 nu .. så ja de e väl bara fortsätta å mata å mata :P haha

hej hej!!

Då va även denna dagen snart slut..
Vi tog ju oss en promenix till mamma innan.. de va skönt :)   Gick även förbi knalleland och köpte ett te som ja läste om på internet, som är bra att dricka när man ammar.. 
Testade nu ikväll.. de ser ut som hö, luktar hö, och ja de smakade även lite hö haha ;) Inte speciellt gott, men inte så äckligt att de inte gick ner..

Blev lite fika sen hos mor som ja å Noel hade köpt med...  sen vid 7 tiden kom vi på att vi ville åka till netonnet och kolla deras rea då vi hade sett en dammsugare för 99 kr som mor tänkte köpa.. Så de blev en rask promenad hem till mej för att byta barnvagn mot bil :)
Jag köpte reflexer (duktigt), sen en data mus för 29 kr å datahögtalare för 49 kr. Bra rea!!
Vi hitta även dammsugaren och sen lite annat kul till mor : )  Väl i kassan så kosta inte dammsugaren 99 kr längre utan de erbjudanet hade gått ut igår.. vi klaga lite då vi hade ringt å kollat innan vi åket dit om de fanns några kvar.. va en snäll tjej i kassan så hon satte 99 kr för den nu iaf ist för 399 ;P  Ibland får man ha lite flyt!

Just nu ligger vi bara i soffan å slöar framför teven å datan.. Noel somna för en liten stund sen.. innan de så hade han legat å tjötat i nästan en timma efter han fick mat.. haha :) Han låter gärna hela tiden :P



 

Bild från i lördags som moster Hanna tagit.♥

Vill ja ha fler bilder på Noel så ere bara å fråga henne, hon har tagit flera hundra på honom haha ;)

Alla mina syskon är så stolta över denna lilla kille. Så Noel har världens bästa mostrar å morbröder och får verkligen all uppmärksamhet av dom när han hälsar på :D !!


ut å gå..

Då går vi ut och går en sväng... vi tar oss en promenad hem till mamma/mormor :)
De gillar nog Noel :P
Så ja de e väl bara å packa in den sovande bebisen så får han sova vidare i vagnen :p


funderar.

Undra om inte knorren är i en sån där utvecklingsfas just nu som alla pratar om.  Han e ju lite små gnällig när han är vaken om han inte får vara med mej hela tiden. Helst på mej.
Och sen sover han lite mer igen oxå...
I morse när vi vakna så räckte de att ja vände han till magen så somna han om sen igen. Och han har redan hunnit ta två längre powernaps på soffan.. han ligger å sover fortfarande.. räcker just nu att han får ligga på mage så somnar han värkar de som..

Han ser så söt ut när han ligger på mage och är mindre än en kudde :p hehe
Mammas gosefis! ♥

Tisdag

Fick för mej att de va måndag precis, men så kom ja på att vi va ju på bvc igår .. de är inte lätt å hålla reda på dagarna längre när man är ledig hela tiden :P
Vi har väl inte hunnit göra speciellt mycket här ännu..  Knorren åt för en stund sen och har sen somnat på sin nya favorit plats, på en kudde i soffan på magen :P
Jag passar på att käka lite sen frukost.. en mycket god fralla som de va massa frön på, yougurt och oboy ;)

Idag ska vi nog inte göra så mycket... bara ta de lugnt hade jag tänkt mej.. går väl säkert ut en sväng me vagnen sen för att få lite luft.. men annars inget annat planerat.. är ganska seg så orkar nog inte göra så mycket mer:P
Jag försöker ändra mina sovvanor efter Noel just nu som har ändrat sina.. han vill gärna att vi ska gå upp lite tidigare på dagarna nu än innan...
Först är vi vakna vid 7-8 tiden, då äter han lite och sen ligger han å tjötar. . dock brukar ja somna ifrån honom haha.. å vaknar jag en stund senare så är han fortfarande vaken :P Men han är snäll och låter mej sova iaf och ligger och tjötar me sej själv ist :)

Men nu ska vi nog bara ligga här i soffan å gosa ett tag till innan vi gör något :)


Vi just nu:P