Kväll...

Då var de redan sen kväll igen.. 
Magknipet har varit lite bättre nu under kvällen faktiskt på honom.  Vi tog oss en promenad innan iaf, Noel var vaken större delen av promenaden, sov sista biten hem bara men vakna sen när vi kom in :)
Då blev de ett litet bad, han gillar de, tror de e ganska så skönt för att han få ligga i varmt vatten när magen gör lite ont oxå :)  Och sen blev de pyjamas och kvällsmat :P Fick även tips av bloggaren Liza att man kunde ge dom små lite olivolja för att få ut bajset, så de fick han ihop me kvällsmaten nu.. så får hoppas de kommer lite bajs i natt för än så länge har de vart tomt i blöjan  haha..
Kul att ja har skrivit om bajs nästan hela dagen ;)

Ikväll testar vi något nytt oxå.. Noel brukar ju alltid sova där jag är, alltså i soffan innan vi flyttar oss till sängen. Men ikväll får han ligga inne i sängen själv. Och han somna faktiskt.. så han ligger där inne å sover nu. Duktig kille :) Natten som va så sov han hela natten igen, han vakna ju inte ens när ja flytta han från sovan å in i sängen, vakna en gång i natt för stoppa in nappen... men annars blev de ingen mat förrän vid 7 imorse=)
Får se hur han sover nu i natt me den knasiga magen..
Men just nu ligger han på magen, och är oftast då han sover längre..

Själv tänkte jag göra iordnign lite macka och te nu :)


Kommentarer
♥ Elin - Mamma till My ♥ säger:

Visst är det skönt när dom sover på nätterna? :-DHoppas det kommer massa prutt i blöjan snart då för honom, jobbigt med magknip!kRAM :d

2011-03-09 | 07:35:05
Bloggadress: http://bebis2011.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback