På riktigt...

Då var de dax att krypa ner i sängen och försöka sova :)  Precis lagt ner mat i matlåda tills imon, duktiga jag ! Kyckling (gjort på nytt sätt, i i en påse, på me krydda in i ugn, ska berätta imon) + sallad.

Innan kom min farmor förbi en sväng efter hon vart på sin kollonilott, hon hade me sej något mycket gott som ja blev glad för hihi ;D Gissa vad?  Goda saftiga härliga röd gubbar hoho !!
Så nu har ja en hel hink me jordgubbar att käka till frulle imon ;D mums! Dom har lika mkt jordgubbar på sina lotter som smörblommor på en äng känns de som, alltså jäkligt mycket!! Får flera liter avlämnat här hemma hos mej varje sommar.. lyx!!

 

Noel vart ju skit glad och pigg när farmor kom, han va ju precis på väg att somna men vaknade till när hon kom... han as garva skit högt å jag vet inte var all energi kom ifrån, men upp och sitta och stå och hoppa var de som gällde helt plötsligt ;)

Så sen vart ju han upp i varv, men efter 100 ml ersättning och lite sång så gick ögonen igen på den lille igen :)

 

Innan var vi ute hos sandra en sväng oxå och hälsa på,  men vart äckligt varmt så blev inte så länge. Lämnade av lite vinterkläder (vadå knasigt och ta me sånt nu i värmen) höhö.. men va 2 overaller och en jacka till bebis så slapp jag ha de liggandes här hemma mer;)  Bra när man kan ge bort de ist :)

Längtar så tills dom ska på RUL , så dom får de riktiga datumet, eller a de kan dom ju ha nu oxå, men kan ju även ändras på RUL, jag blev ju bakflyttat 2 dagar på mitt :D Än så länge är de bf 24 dec höhö!!

 

Nej nu ska jag krypa ner och sova och göra sista arbets dagen för denna vecka om några timmar ! ;D

Sen är de helt på riktigt för mej...känns skönt!

 

God natt ♥

 


Hallon gottit =)

Hitta ett recept i en tidning som verkar gott som jag skrev ner.. ska testas någon dag ! :D




snart

snart slutar jag.. då blir de att hämta Noel å sen åker vi ut till Sandra och hänger i solen en sväng !:)
Vi hoppas nog över sommar torsdagen som drar igång idag.. idag kommer September hit och sjunger, hon va visst först ut på sommar listan :) Men som sagt, vi hoppar nog de :)

Vi hörs ikväll ist :p

Smothi (?) på jobbet:P

100media_imag139 (MMS)

Smothi (?) på jobbet:P


Jag vill men de går inte !!

Han vill så gärna komma framåt, men de går inte hehe!

 

 

Men kanske ifall man drar lite i mammas fot och sen pötter på me sina fötter emot mormor så kommer man nog en liiten bit iaf;)

 

 

Tillslut blir man så trött så man måste lägga sej ner och ta en vatten pause :)

 


seg dag !

Idag har varit en riktigt seg dag då de vart super lite på jobbet att göra.. man har typ bara känt sej dum av att ens vara där.. :s men men jag tog mej igenom hela dagen faktiskt :)
Sen hem till mor där Noel var, han låg å sov i blöja på ballkongen, hon har inglasadballkong å de e så svalt å gött på den så de gilla han !!:)  Efter en stund vakna en glad liten kille när hans mamma puffat lite på honom ;) hehe

Då blev de massa lek å tog gör mkt bilder som jag strax ska ta och lägga in i datorn :)  Även idag var han uppe å greja å krypställning å han blir så arg när han inte kommer nånstans ;P
Ska se ifall ja hinner lägga upp lite kort här ikväll :)  Håller på att laga mat nu samtidigt så ska bli klar me de först, de blir thai soppa!

Helt ärligt så hoppas ja på lite svalare väder imon, de e faktiskt inte skönt när de e upp mot 40 grader i solen nu, och e ju inte kul å bara vara i skuggan så man inte får någon färg, men i solen så får jag ju för fan värmeslag! Dock synd att de e ska bli skit väder till helgen igen:( De va inte många dagar vi fick sommar!

Nej tillbaka till maten!

Då va morgondagens lunch fixade. Blev mkt ...

100media_imag138 (MMS)

Då va morgondagens lunch fixade. Blev mkt gott:) nu sova!


Jag dog nästan !

Innan tog jag och Noel oss en promenad bort till affären när han hade vilat. Hjälp, de va de värsta jag har gjort idag, fy fan va äckligt varmt de var.  Helt vindstila med gassande sol och över 30 grader i solen, de va inte ens skönt å gå ut på promenad då!! Va så jäkla skönt när man kom in i den kalla affären!
Sen var de bara att pina sej hem samma väg igen.. skönt att man har en sval lägenhet iaf, e riktigt kallt i våran trappuppgång och svalt och skönt i lägenheten oxå. :)

Väl hemma så blev de lite gröt för Noe... idag fick han av banangröten, idag gilla han den jätte mycket :)
Sen på med pyjamas å ner i sängen ! 
Jag själv tänkte gå och ta en dusch nu för jag vet att jag inte kommer orka upp å göra de imon kl 5 ;)
Jag sover hellre längre då haha!  Sen måste jag även fixa mat tills imon som ja skrev innan.. å de får nog bli de där lax receptet :) Hoppas de blir gott iaf !


Helt utslagen av värmen så han tog sej en powernap :)


Nu får man inte ha något ifred längre hehe

Älskade sol !

Oh idag var de inte kul å jobba när de har varit ett sånt kanon väder ute.. men har smitit ut ett par gånger på jobbet och njutit i solen :p  Vi har haft gör lite att göra idag och så fort de kom in något nytt så slänger sej folk på de för att sysselsätta sej för att få tiden att gå hehe.. men ja vi tog oss igenom denna dagen oxå :)

Hämta en glad liten sommar kille hos mamma innan iaf :) Men nu är han en liten tröttis så vi är inne och vilar en stund.. kanske tar oss ut en sväng till sen :)  Nu ligger han här jämte i sängen och kollar på spöket laban hehe, jag hoppas dock han somnar en stund snart :p  man märker dock att han tycker de är kul för han ligger å skrattar.. spöket laban är ju helt okej när han e så liten för dom berättar långsamt och de är ingen film me massa fart och fläng utan allt går ju så långsamt :P Noel gillar den iaf :)

Själv börjar jag bli hungrig så ska nog äta lite strax å sen måste jag ju även laga mat tills imon för nu vart matlådorna slut som jag gjorde i söndags :) Undra va de ska bli för något nu.. funderar på ett lax recept jag hittat ..taco lax me avokadosalsa.. låter gott iaf :P  Ska se ifall allt finns hemma, men tror inte de så får nog bli en liten promenix till affären sen :)




Känner mej mer död än levande!

Jisses va de känns i både huvud och kropp nu att de var ett tag sen man jobba.. gud jag är helt slut, mest i huvudet faktiskt!!
Men de vart inte svårt att komma upp i tid i morse iaf, väl uppe så vart jag gör pigg :)  Men de vart väl skoj att få jobba lite idag.. bara 6 veckor och 6 dagar kvar tills jag är mamma ledig igen ;) haha!!

Noel hade iaf haft det gör bra med sin mormor idag :) Han har lärt sej något nytt idag oxå.. han har börjat dra sej upp i krypställning med benen, rumpan åker upp i vädret och kommer nästan upp på knäna :)
Han har aldrig gjort de förut, så de va något helt nytt som han hade gjort idag hos sin mormor.. och han vissade även för mej när jag kom sen efter jobbet hehe :P Goa unge!
Han kommer säkert lära sej gör mycket saker nu bara för jag jobbar å så missar jag de =/ men men sånt e livet :)

Sitter här och har tryckt i mej massa MM;s nu bara, en sockerkick så man kan hålla sej vaken en liten stund till iaf... men nu får jag snart ta och skärpa till mej.. har blivit skit dålig me mat å de nu de senaste.. jag äter inte dålig mat, men jag äter alldeles för sällan, de blir väl bättre nu när man får regelbundna mattider me jobbet... men däremot har de slunkit ner liiite för mycket godis åså nu de senaste, typ varje dag iaf jag ska erkänna;)  Jag har inte gått upp något i vikt vad vågen säger iaf, men man känner sej ändå pluffsig efter att trycka i sej massa skit varje dag !! Skärpning frida !! :P

Nej nu ska jag bara ta det lugnt iaf och sen blir de nog sängen tidigt idag :)


Noel klappar en jätte Ior ;)


jobb!

Då satt man på jobbet... precis haft lunch å nu är de 3 timmar kvar tills man får gå hem ;p Dagen har gått hyffsat fort än så länge iaf och jag tycker faktiskt de är ganska så kul att komma tillbaka :)

Lite halv stressig morgon bara.. börja me krossat okokt ägg på golvet, hittar inga kläder, en son som inte ville vakna haha:P  Han vakna inte när min klocka ringde strax innan 6, så vid halv 7 tiden gick jag inte å peta på honom å upp för å byta blöja.. sen fick han åka i pyjamas i bilen hem till sin mormor den lilla tröttisen:p Så blev till å göra en flaska hemma som va klar att äta när vi kom fram :P

Men nu ska vi väl se ifall de finns lite jobb å göra :)
Hörs ikväll !


En riktig söndag !

Idag är de en riktig söndag för mej eller va man ska säga.. för imon är de jobb som gäller ... blandade känslor om de... mest pga att nu kom äntligen sommar värmen tillbaka å då ska jag tillbringa större delen av mina dagar instängd i en stor byggnad.. fy tusan så orättvist !!!

Har iaf fått njuta av vädret idag iaf :) först var jag å Noel i knalle en sväng då jag sett en body å en tröja på lindex hemsida som jag ville ha till Noel. Dessa två som ni ser här under, bilder lånade från lindex :)

 

Sen när vi kom hem så kom madde förbi en sväng å tjöta ! Vi bestämde sen att vi skulle åka ut till sandra :)  Å där satt vi och njöt av vädret, blev gör varmt!! Noel fick sitta i blöja bara :p de gillas av han hehe! Sen på kvällen blev de grill, mums !  Min fina sandra ska ha en kompis till Noel i dec, än så länge är de bf på julafon höhö ;) får se ifall de ändras på UL i aug sen:p Jag hoppas ju iaf att bebis tittar ut i år så de blir samma årgång på bebisarna :P
jag och Noel blev iaf kvar där ganska så länge å kom hem typ vid 9 tiden, då fick herren somna om i sängen igen och jag börja me mat som ska me till jobbet imon, va ju självklart tvungen å provsmaka lite nu ikväll hehe.. de blev en super enkel fisk rätt, tar endast några minuter å göra å de va riktigt gott=)

De är faktiskt ett recept ifårn hon Anna Skiper ifrån du är vad du äter ;) Då anntar att de e nyttigt då höhö.. dock e de ganska mkt grädda i så de passar ju lchf kosten ;D Kan skriva upp receptet nån dag i veckan när jag hinner.

 

Nu ska jag strax gå och lägga mej å försöka sova tänkte jag.. vi ska upp vid senast 6 imon för å hinna.. kl 7 ska jag infinna mej på jobbet..  så blir jobb från 7-3 imon!! Tänk att de var ett halv år sen senast, sjukt! :P

 

Puss på er !


God natt !

Nu tänkte jag gå in och krypa ner i sängen och andas i mina ny tvättade lakan !! Bästa doften som finns, eller de hade vart liiite bättre om de hade fått hänga ute, då är de som bäst !! :)

Syster gav upp för en stund sen och har redan gått och lagt sej så hon har säkert redan somnat :)
Vi orkade bara 2 filmer så den sista får jag väl kolla på imorgon ist :)
Imorgon är de faktiskt en "riktig" söndag för mej, för på måndag ska jag vara på jobbet kl 7..puh !!
Tänk att de är ett HALV ÅR sen jag var där .. eller va där å jobba iaf, jag och Noel har ju varit och hälsat på 2 gånger : ) Men nu är de dax igen, 7 veckor framåt, sen går jag hem å njuter av mamma livet ett bra tag till :) !

Imon blir de nog att träffa tjejerna lite... Marie ringde innan och fråga om vi ville komma upp på en kopp te så de ska vi försöka hinna med,  vi ska nog även åka ut till kinnarumma och hälsa på Sandra !!:)
Verkar som de skulle bli någorlunda varmt imon och sol, så de hoppas vi på så klart!

Sov så gott ! :)

En trött fis idag!
Apor både på bodyn å strumporna :P


myskväll!

Idag gick vi all in på myskväll här hemma :)
Mamma skulle iväg så syster fick vara här hemma hos oss ! Kanon bra, då e ja barnvakt åt henne så är hon barnvakt åt Noel ;) haha!!
Vi åkte iaf och handla lite för kvällen åså, fick bli citygross ! De är dyrt å ha me Noel å syster å handla, en taco kväll för runt 1000 lappen :O haha!!
Men de blev iaf tacos till kvällen å massa gött;) Noel fick me sej massa mat hemma oxå ! Imon ska vi nog testa något nytt !

Sen åkte vi och hyrde film, de har jag nog inte gjort på minst 8 år :S men fick bara sån lust å göra de. Nu fick ja äntligen packa upp min dvd som jag köpte i julas! ;D
Vi hyrde iaf 3 filmer, vi har precis sett klart på trassel.  Min syster är 11 och jag 24, de va jag som valde den filmen ;) höhö !! Nu ska vi strax sätta på Little fockers :D Å den sista filmen kommer jag inte ihåg!

jag är iaf propp mätt efter mat, ändå sitter man å kollar runt på bordet som e fullt av godis, dipp å chips. mhm!?
Jaja de e inte varje kväll som man har syster sovandes här. Då måste man ju höra all in på myskväll!

Lilleman somna redan innan 7 så han sover så gott där inne i nytvättade lakan. Ska snart gå ner till tvättstugan där mina lakan ligger i torktumlaren, så de blir nytvättade lakan för oss i stora sängen sen oxå :D!!

Nej nu vill nog syster att vi sätter på nästa film !:)


När livet e som skönast!

Det är när man får vara naken säger Noel ! ;)








God förmiddag !

Idag fick jag sovmorgon av min son till HALV 11?!?! haha.. han måste vart trött efter festligheterna igår :P
Nu är vi iaf uppe och Noel har precis käkat gröt me blåbär och sen en flaska ! :)
Vi sitter och myser i soffan nu bara och de verkar som herren redan börjar bli lite trött igen, men tycker han gott kan hålla sej vaken en stund till iaf =)

Idag vet vi inte alls vad som händer.. får väl se vad man hittar på :) Något vill vi göra iaf mer än å sitta här inne och uggla :P Ingt kul väder idag heller! Men vad jag har sett så kommer de de fina vädret nästa vecka när jag börjar jobba!!?? På tisdag står de än så länge att de ska bli 27 grader!!! Fy fan säger jag bara!! Här har man gått och varit ledig hur länge som helst i regnet och sen första veckan jag börjar jobba så blir de 27 grader?! haha

Satt å små läste lite i tidninganra på nätet precis,  usch va mycket olyckor å sånt det är på såna här stora högtider som midsommar.. ja håller me mej om vad polisen hade sagt; Folk blir dumma i huvet!
Hitta även olyckan jag skrev om igår, och dom verkar nu tro att det bara var en man i en mindre båt.
http://www.bt.se/nyheter/boras/batolycka-pa-oresjo%282834240%29.gm

Nej nu ska jag underhålla min son en sväng :)

Min lilla blåbärs kung :)


Hemma efter midsommar äventyr me sökning av lik (?) i sjön !

Då är vi hemma efter en trevlig dag me familjen ! :)  Varit nere i stugan hela dagen/kvällen !
Synd att de ska vara .Fy, frusit som fan flera gånger ikväll.. men som tur va så slapp vi massa regn, kom nog bara två små skurar när vi va där nere som inte vara speciellt länge =)

Var iaf god midsommar mat och massa jordgubbar sen ! =)  Dans kring midsommarstång, lekar å tjöt :)
Mitt i allt ser vi en ambulans helikopter cirkulera omkring där uppe, ser sen att den går längre ner och ser ut som den ska landa, nyfiken i en strut här ja, jag å syskonen sprang givetvis ut på grusgången för å kolla, å ser att den ska landa på andra sidan sjön på almenäs,  självklart tar nyfikenheten över och vi måste gå över bron för å kolla ! ! Så nära har jag aldrig varit en helikopter iaf haha ! Då vi hört brandbilar å de innan oxå så frågade vi ju vad som hade hänt och dom förklara att en båt hade vält och sjunkit med människor ombord som dom ej hade hittat ännu :O !
Vi stod där ett bra tag och tjöta, ställde massa frågor och kolla på helikoptern, jag kände mej som 7 år igen hahaha!! Han vissa oss typ allt ;)
Efter kanske 30 min så fick som besked i radion att dom ej behövdes på plats så dom kunde åka, vi uppfatta de som att dom slutat leta efter levande människor och nu antagit att dom drunknat och söker nu efter döda människor ist !! Usch va hemskt!!! De har inte kommit upp något i tidningarna på nätet ännu men de lär de väl göra imon....

Nu ska jag strax gå in och lägga mej jämte lilleman och sova hade jag tänkt.. ska bara varva ner lite först :)

Hoppas ni andra oxå har haft en trevlig midsommarafton ! :)

Ja å min bror... å ja ni ser ju, jag kände mej som 7 år igen ;) hahaha

 

En sprallig liten kille som inte ville sitta stil :P Ska försöka lägg in bättre bilder imon, detta är bara en mobil bild :)

Ja å Noel hade iaf matchande tröjor idag, han en blå å ja en röd ;)





Jordgubbar i kylan. Svensk midsommar jo ma...

100media_imag136 (MMS)

Jordgubbar i kylan. Svensk midsommar jo man tackar! Vart fan e solen å värmen??? Mina händer e snart lika kalla som på vintern!!


Midsommar maten klar. Gott me potatis, sil...

100media_imag136 (MMS)

Midsommar maten klar. Gott me potatis, sill, lax å gräddfil:) revben till barnen;) å ja snapsen å sånghäftena e frame men ja håller mej borta ifrån den idag faktiskt:P nu inväntar vi jordgubbar:P


Min lilla härmapa :p

 

Noel blir allti helt till sej när han inser att han ksn göra likadant som mej :P haha

Så här håller han på flera gånger om dagen. Om de är många dreggel lappar som går åt här hemma?

Svar; JA !! ;)

 


hos pappa..

Nu är vi hos pappa å dom sen ett tag tillbaka... väntar på att alla ska bli klara :) Noel har somnat här bakom mej i soffan, bra att han sover lite nu innan vi ska gå så är han säkert pigg å gla sen igen :)
Vi ska strax gå ner till stugan å käka midommar lunch. ja e vrååål hungrig så ja går gärna NU!! ;) haha

Just nu ösregnar de.. kul !! På med regnskydd så går vi !


Glad midsommar!:)

Knodden valde att stiga upp halv 8 idag.. puh ! jaja de va bara att släppa sej upp.. de är ju de som är de jobbiga.. när jag väl är uppe sen så brukar jag bli pigg ganska så fort:)
Idag fick Noel testa blåbär till sin gröt, först grimasera han lite, men sen blev visst blåbären godare än gröten;) haha.. Han fick iaf i sej allt.

Efter frukost lekte han runt lite i sin gåstol.. idag har han kört både bakåt, framåt och åtsidorna. Tyvärr har vi ju inte så mkt yta här hemma, eller yta har vi ju men höga trösklar så är ju bara ett rum i taget som gäller å då blir de ju genast mycket mindra yta för honom.. än så länge stör de honom nog inte, men kan tänka mej att dessa trösklar kommer störra herren när han har fått in lite bättre teknik på hur man tar sej fram ordenkligt!

Knodden sover iaf förmiddags vila just nu och jag har precis passat på att ta en lång å skön dusch. Tänkte gå och kolla vad man ska ha på sej idag, e ju inte direkt sol å värme som man helst skulle vilja ha idag på själva midsommar.. men jaja, en midsommar i sverige brukar oftast bjuda på regn !
Ska väl se ifall de finns något kul å ha på sej iaf, även till Knodden :)

Vid 12 tiden åker vi iaf upp till pappa å dom å tar oss sedan ner till stugan och äter midsommar lunch där, det är ju inte varje dag jag äter potatis och sill, men idag så ! :D
Sen ikväll ska vi vara hos pappa å dom å grilla åså, så de blir nog en bra dag/kväll :)
Ska se ifall mobilen vill sammarbeta me mobilblogg eller mms sen.. annars hörs vi senare ikväll säkert=)

Så här fin va Noel i onsdags när de va hans pappa födelsedag ;D

 

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ♥


Ikea

 

Lite av de jag fick me mej ifrån Ikea.

Blev ju nya tallrikar till köket, både stora, små och djupa :)

Två saft flaskor, sommarbricka å sugrör:P

Å självklart kommer man aldrig ifrån Ikea utan ljus ;)

 

 

Så här somrigt har vi de vid våran micro nu. Dom härliga färglada plastglasen hitta vi  på rean på lagerhouse för 30 kr :)

En av saftflaskorna står i kylen me iskall saft redo att servera ;)

 

Jag är en sån som inte kan åka ifrån ikea utan att komma hem med något ätbart haha. Denna gången blev de massa MM;s :P

 


Bara en till...

De är ungefär den tanken ja tänker några gånger för mycket på kvällarna...
Bara en blogg till.. bara kolla en sak till... bla bla bla ! Nu sitter jag här å kl passera precis 2.. oj då!
Om typ 6 timmar vill Noel gå upp och äta frukost.. om ja inte har otur å han vill ha den redan vid 7, då är de bara 5 timmar kvar:s Okej att vi oftast somnar om efter de, men ja e såå jäkla trött när man vaknar andra gången!

Men nu ska jag iaf gå och borsta tänderna och krypa ner i sängen och försöka sova några timmar iaf:)
Imon blir de upp till pappa+familj och fira midsommar,  vi skulle nog va där redan vid 12 tiden, så lite sömn behövs nog nu :)


Noel shoppar !

Detta fick Noel med sej hem ifrån knalleland idag:)

Den randiga tröjan å bodyn e ifrån cubus

Linne, t-shirt och byxor är ifrån HM

pyjamas ifrån lindex

och dregglisen ifrån kappahl

 

 

Och detta är endel av grejerna till Noel ifrån Ikea

Snuttis ifrån Fabler serien

Matgrejer som ser ut som en groda

2 pip muggar + hakklappar (går åt som bara den här hemma haha)

Ny kudde + påslakan

 


Hej hej !

Jag har både dålig blogg fantasi och tid just nu till bloggen.. men vill ändå gå in minst 1-2 gånger per dag och skriva några rader till er :)  Försöker ju givetvis fler, men inte alltid de blir så!
Kommer nog dock inte bli bättre nu då jag börjar jobba nästa vecka.. ska både bli kul å lite halv jobbigt! Att inte få umgås me Noel varje dag hehe :p  Nästa vecka ska han hänga me sin mormor medan jag jobbar då pappa S jobb har krånglat till de me ledigheten, så Noel kommer vara där v. 29-32 ist. Å dom andra veckorna hjälper mina föräldrar till som tur e !:)
Men ska bli kul att få komma tillbaka till jobbet igen å få träffa alla och komma in i lite andra rutiner, å de ja längtar mest till är att få en riktig lön i aug ist för mamma peng höhö!!;)

Idag slappa vi hela förmiddagen inne igen, skit väder, man har inte lust å göra så mkt då! Men vid 3 tiden så traska vi bort till knalleland en sväng iaf, hitta lite grejer på redan till Noel, tänkte gå och ta kort på de strax så ska ni få se :)
Vid 5 tiden ringde vi och kolla vad pappa gjorde, dom va hemma å skulle laga middag strax så vi gick hemmåt och byta vagn mot bil och åkte upp till dom där de blev grillat !:)

Nu är vi hemma och lilleman sover och jag ska plocka lite här hemma,  sen är även Kniven mot stupen på tv nu, jag gillar typ alla matprogram hehe :)
Ska traska ner till bilen strax oxå å hämta upp grejerna ifrån ikea, för nu har de slutat å regna :)


Puuh helt slut ! !

Gud vilken seg huvudvärk jag har nu.. den kommer å går hela tiden ! skit !

Idag var vi slöa hela förmiddagen iaf tills vi orkade ta på oss lite kläder och sen bege oss ut!
Åkte och hämta mamma vid 2 tiden å sen styrde vi mot gbg :) Åkte först till en tjej och hämta en gåstol för 50 kr, värsta klippet, va nästan pinsamt å lämna så lite pengar haha ! ;D Å herregud va underbart dom bodde, hade jag fått en förfrågan å flytta dit hade jag tackat ja direkt höhö!! ;)

Sen tog vi oss en tripp till Ikea medan vi ändå var i gbg.. blir lite allt möjligt.. ja hitta nya tallrikar till köket, både stora, små och djupa så nu ska dom bytas ut :) Fick alla för ca 170 kr, tog 6 st av varje sort:)
Sen blev de lite saker till Noel såklart, som alltid;)  Fick även med mej ett tidningställ som ja glömt å köpa varje gång jag vart där, men nu så ! :P
Allt står fortfarnade nere i bilen å får nog stå kvar där tills imon ! 

När vi kom hem så fick Noel test sitta gåstolen lite snabbt bara å de va ju en given favorit ;)  Sen på med pyjamas å sen kvällsmat å bums i säng :)
Jag själv ska nog bara ta och andas ut här i soffan en stund, sen blir de sängen här oxå!
Men vi har iaf haft en bra dag :)


En tröttis fikar på Ikea =)

 

Test kör lite... kanon fin var de, nästan osm ny, å 50 kr e ju ingenting ;)

Vi hitta den på loppi.se  ! :)


God natt då !

Nej nu får jag väl bege mej mot sängen... ska gå och borsta tänderna nu och sen krypa ner i sängen och fortsätta kolla på avsittet av big band theory som jag pausade i innan för nån timma sen hehe!
Nu har håret nästan torkat oxå så slipper se ut som ett skatbo imon :p Så skönt att gå å lägga sej nyduschad.. synd att de inte vart ny tvättade lakan oxå i sängen för de är de bästa !;)

Imon blir de nog ett litet äventyr till göteborg me mamma !:) Mys !

God natt på er ♥

Bästisar !

Efter knalleland så åkte vi med Teresa, John och Liam hem till dom och fikade och satt å tjöta bara :)
Så vi blev kvar där till halv 7 typ å sen hem för å ta på Knodden pyjamas och lite kvällsmat :)
Nu sover han gott i sängen och ja ska se ifall de finns något käka å sen bara slappa framför teven en stund :)

Lite kassa mobil bilder på bästisarna idag.. glömde ju givetvis kameran hemma =/


Ne vill inte leka !

Här knuffas vi ja :p

Noel kör en "gnuggis" i Liams huvud haha!!

Luktar de lite fis kanske?;)


hemma å vänder...

Nu e vi hemma och vänder en snabbis, Noel käkar lite åså :)
Vi har vart iväg och käkat me Teresa, John, Liam och deras vän ! Va på ett nytt ställe typ vid almås skolan, thai buffe.. riktigt gott!! :)
Å nu ska vi strax bege oss ut igen, ska möta upp dom i knalleland strax =)  Så bara inne å sa hej nu en snabbis medan Noel ändå käkar ! :p


Tisdag?

Satt precis å fundera på ifall de va onsdag idag, eller tisdag? Jag är inte helt 100 än då jag inte orkat kolla haha.. men har för mej de va måndag igår, så jag chansar på tisdag !:)

Vi har vart riktigt sega här i morse, legat å dragit oss i sängen läänge!  Nu precis så har Noel käkat lite lunch, blev majspure å sen ersättning !  Å nu ligger han gymmar lite.. WOW!!! ja de e tusan coolt för han har verkligen dissat sitt babygym ja vet inte hur länge nu, han tycker inte alls de är kul å ligga där. Men ja provar lite varje dag å nu har han fan legat där i typ 10 min utan att han gnällt om de !! :D
Men han sneglar hit på mej ganska så ofta me frågande blick om hur länge han ska behöva ligga där egentligen;)

Jag hade hoppats på att han ville vila lite nu då jag vill ta mej en dusch... men ska nog gå å lägga han i sin säng nu så får han väl ligga däri nne å tjöta en sväng medan ja duschar annars =)
Sen ska vi nog träffa Teresa å Liam ! :)
Oj nu skrev hon sms att vi ska va på en resturang halv 1.. får väl ta den där duschen sen då haha.
Nehe nu passade inte babygymmet alls längre för nu ropas de arga skrik för fullt.. så får väl ta och ta på herren lite kläder nu ;)


Rea på Zara, vill ha !

Nu är de verkligen rea överallt känns de som, ramlar in rea mejl varje dag nu. Nu ikväll ramla de in ifrån Zara
Oh va mkt fint jag hitta, kolla dock bara på barn nu :P Om jag hade vart säker på att få pengar ifrån Norge nästa vecka hade nog klick fingret fått arbeta lite, men nu vet jag ju inte, är ju bara å vänta å se nästa vecka ifall de dimper ner en chek från Norge eller om jag ska få vänta tills efter sommaren..mhm !!

Här är iaf några av mina favoriter som jag gärna hade velat köpa till Noel.. ja jag är sko galen ;)



HJÄLP me fujifotobok !?!?!?

Ja blir galen, hur svårt ska de vara ??? hahaha.. Men ja får fan inte in några bilder i min fotobok, hur får man dom till bildmappen Mina bilder??! ja fattar inte hur man laddar upp dom där.
Ja har ju foto album sparade på mitt inloggnings konto på fuji, men dom hamnar inte i mappen mina bilder när man ska göra en fotobok.. så hur får man in bilder där!?!??!  :s  Hjälp tack :)


så här ser de ju ut, inte en enda bild ?! haha.. Sen den runda symbolen som är under den svarta tjocka linjen ser ju ut som en såndär uppladdnings mapp, men den går inte å trycka på :S


Upp å stå !

 

Åh titta mamma de va något här uppe som va mitt :)

 

Va, vadå ta de lugnt? Fick ja inte stå här å gapa?

 

Lilla gosefisen hehe.


Titta på bilar e spännande .p

Vi vågade oss ut en sväng sen iaf... vi tog oss en promenad till mor och hälsa på och köpte med oss fika :)
Sprang även in på BR och köpte en ny leksak till Noel, han har ju glömt sin favvo hos sin gudmor. hehe. Å där inne vet ja inte hur många år sen de va ja va där inne senast, men om något år så lär man väl ha någon som vill springa där inne hela tiden;)

Sen kom vi bara en bit så börja de ösregna så då gick vi in och kolla på myrorna så länge, hitta lite grejer till Noel som står i en påse hos mamma, så får visa de en annan dag ! :)
Men vi slapp iaf regnet även ifall de kosta pengar haha ;)

Lilleman sover å ja lagat mat å kollar på tv :) Små kollat lite på Lotta på liseberg, är de vuxen poäng eller?;) Å nu står Johan falk filmen på i bakgrunden.  Madde är på väg hit för att hämta alla saker hon lämna i lördags och för att tjöta lite=)

Imon ska vi leka me Teresa och Liam :D jääj !!

Innan idag satte jag Noel i fönstret för att fixa hans rastlöshet hehe, han tycker de e gör spännande. Han e ganska så duktig på att sitta emellanåt på hårt underlag, men e ju inte direkt så man kan lämna honom utan man får stå nära för att kunna ta emot honom när han får för sej att slänga sej åt något håll ;p

 

Mamma vart tog bilen vägen?

 



Surar !!

gud vad jag är irriterad på mej själv och mitt dåliga minne just nu !!! gaah !  Nu halv 2 kom jag på att jag skulle ju vara på tupperwareparty hos en i min mamma grupp kl 1... åååhh !!!
Spelar ingen roll ifall ja skriver upp saker, ja kommer fan inte ihåg dom ibland ändå haha!!  Åh ja som ville gå på detta ju.. .varför kommer man alltid på de efter tiden man ska vara där har passerat, kunde ja inte kommit på de vid 12 eller nåt ! :S

Jaja ska väl sura vidare nu då.. vi får väl iaf gå ut och ta oss lite luft sen när Noel vaknar då han sover fortfarande ! :)

Inte så kul...

Idag är de verkligen en sån där skit dag ute, de e grått å de regnar mer än det är uppehåll :S
Vi har iaf inte orkat ta oss ut och göra något ännu. 
Idag fick Noel testa å käka banangröt till frulle, de gick ner lika bra som den vanliga :P

Just nu tar han en powernap och jag gör lite käk :)  Sen får vi väl se vad vi hittar på, kl e ju som sagt bara 1 än sålänge..mhm !
Men man känner inte för å göra så där jätte mkt när de e sånt här väder.. 


Lemarc


Kyrkan !

Denna förmiddag har jag alltså tillbringat i kyrkan.. Något segt att gå upp i morse eller a strax innan 10 då hehe ;)  Vi va iaf i kyrkan strax innan 11 å de va slut vid halv 1.. så en ganska så lång gudtjänst. Men nu vart lillsyrran konfimerad iaf ! :D  Tänk att det är 10 år sen jag gjorde de.. shit !!!

Sen blev de mat och fika hemma hos familjen.  Då kom även Knoddisen hem. tyckte de va bättre han kom då ist för att behöva va me i kyrkan, han va ju faktiskt där föra helgen höhö ;)
Vi fick iaf grillspett me kyckling, tomat, paprika och champinjoner + pappas goda potatis sallad av färskpotatis ! :D
Sen blev de marängtårta me jordgubbar.. mums !!  Så har varit en trevlig dag även om man vart lite trött:p

När jag och Noel kom hem så vart han ganska så rastlös och trött då han inte sovit så mkt idag.. men vi satte oss i soffan å myste en stund å han fick lite mat, sen tog vi oss en tur me vagnen i regnet och gick å handla lite.  Noel somna självklart direkt i vagnen. 
Vi kom iaf hem vid 6 igen å så tidigt vill jag inte att han sover så va bara att försöka underhålla en stund till. . Vi satt och kolla i en av barnkammarböckerna, å sjöng å läste små sagorna där i. :)
Men nu sover han sen en stund tillbaka iaf och jag har precis kollat klart på Solsidan tillsammans me lite god mat ! ;D Blev hamburgare sallad å sås ! :P  Å lyxa till de me en cola !!

Ska väl slöa här en stund nu innan de blir sängen.. va å köpte amelia tidingen innan så nu har jag oxå en kupong för en gratis fotobok haha.. så nu kommer ja få hem två stycken såna ! :D

Mums !

 

Kvällsmat i soffan :)

 


Vill du oxå ha en gratis fotobok ?

Jag lyckades googla fram mej en gratis fotobok, såg att andra hade fått de ifrån tidningen amelia. Kanske man ska gå och köpa sej den tidigen oxå så man kan få en till? haha.. Men eftersom jag inte hade den så tog jag fram google ist;) höhö

Gå in på den här sidan och bli medlem så får du oxå första boken gratis. Gäller fram till 21 juni :)
Är en Fotobok lyx med 26 A4 sidor med hårt omslag. Och sen la jag till att ha lite hårdare sidor så med frakt blev det endast  78kr ist för närmare 400 som den egentligen skulle kostat ! :)

http://landings.photobox.se/se_fotobok_erbjudande/

Beställ en du oxå :)
Nu vet jag ju inte hur den ser ut irl, men det verkade bra iaf och billigt blev de ju :)
Allt som är gratis eller billigt är gott.. eller hur ?;)

Mina tjejer!

Mina vänner är nog de bästa som finns !  Vi har så starka band till varandra, en sån ärlighet och så stor kärlek ! Utan dom så hade jag inte vart nånting! Vi kan verkligen öppna oss för varandra och säga precis vad som helst ! Och jag älskar´t !

Har vart en blogg fri dag för har haft mycket annat å göra ! :) Kvällen har vart mycket bra även om det händer saker som man inte vill ska hända. Men vi vänner finns där för varandra så allt löser sej till slut ändå ! Jag, Madde, Marie, Jocke, Kim å Tom har iaf vart här hemma hos mej å druckit, tjötat å spelat lite spel åså, haft jätte trevligt ! :)

Nu ska jag lägga mej ner och dra på nån serie eller nåt och försöka sova. Har en skål me morötter som jag tänkte knapra vi mej oxå hehe ! :p Vadå knasig fyllemat? haha.. men så gott ju, har faktiskt lite dipp till de oxå, de bästa som finns ju. Jag har mycket hellre morötter än chips till dipp ! :)

Imon blir de upp ganska så tidigt då min syster ska konfimeras kl 11 :) Så de ska man ju självklart vara med på hur trött man än är;) Men det bästa är ju att min lilla knodd kommer hem imon igen. Denna helgen har jag verkligen saknar ihjäl mej efter honom mer än vanligt !=/ Riktigt jobbigt !
Jag älskar honom verkligen så mycket så det gör ont ibland å de känns verkligen när man är ifrån varandra! De bästa som hänt mej i hela mitt liv! Mammas lilla Knoddis!! ♥


Sömnlös !

Ja de är väl inget ovanligt haha !  Dock får jag ju sova ut hur länge jag vill imon.. men om jag ska vara ärlig så hade jag hellre haft min Knodd hemma å fått vakna tidigt å trött ! :p
Dock brukar ju min son va ganska snäll när de gäller sov tider .. så så jätte trött brukar jag ju ändå inte var :)

Har mest bara legat här å glott runt på nätet ett bra tag nu.. har inga inlägg kvar på min bloglovin kvar å läsa.. mhm.. så blir man genast ännu mer rastlös.. funderar på att krypa ner under täcket och sätta på nån film eller serie ist ! :)

Hade iaf Madde på besök innan.. hon kom förbi efter jobbet innan strax efter 8.. vilket jag inte va bered på haha... hon hörde nämligen inte av sej utan räknade me att jag var hemma å inte gjorde något speciellt haha.. Så här klev hon bara rakt in å ja blev ju fan livrädd först haha!!  Ja här känner sej folk som hemma å kliver på bara :p så de ska va !

Ne ska väl ta och krypa ner i sängen å gosa lite me nån av Noels filtar å bara snusa lite på dom. Ja är han inte hemma så får man ta vad man har. Så en filt får duga ikväll =/
Tur de inte är långt kvar till söndag ;)

En väldigt nyvaken kille på dopfikat :)


Helgen kommen...

Då vart de fredag.. och en barnfri helg :(! Saknar redan min plutt här hemma...
Han va en riktig liten slöis idag hehe :p  vakna runt 7 tiden för lite mat å somna om sen å vakna vid 9 å då blev de lite gröt !:) Sen gosa vi å lekte en stund och sen somna han vid 11 tiden och de gjorde jag oxå efter en stund.. vi skulle ju vara hos S vid 1 tiden, trodde ju Noel skulle väcka mej runt 12 tiden , icke då haha!!  När ja vaknar å kollar klockan va hos halv TVÅ!! Oj då ;p  Vara bara upp å fixa till sej å packa lite saker till Noel som inte ens vaknat än.. vid 2 tiden väckte jag honom så vi kunde komma iväg :p Slöis!!

När ja lämnat av Noel tog jag en sväng till Marie och drack lite te och tjöta av mej en stund =)
Och nu kom jag hem för en liten stund sen.. kanske dax å börja me tvätten som jag redan glömt av ?! haha .. så jäkla tråkigt ju...men kanske lika bra å ta tag i de nu.. för även om ja säger att ja kan göra de imon så vet jag att de inte blir så ;p Så lika bra å tvätta nu när Knodden inte är hemma..

Annars händer de väl inte så mkt mer idag... blir en lugn kväll.. får se ifall man hittar på något eller om man bara blir hemma =)

Älskade unge ♥


Kalas dag !

Nu är vi hemkomna för ett tag sen..  Noel fick lite käk när vi kom hem och sen på med pyjmas och sen somna han ganska så omgående :) Man blir trött av att gå på kalas serru, även om han sov typ 25 min på kalaset så föll övertröttheten på honom runt 7 tiden så då packade vi ihop oss och åkte hem :)

Ett trevligt och mysigt kalas iaf, men en härlig jordgubbstårta och annat gott!! :) Lill tjejen fick jätte fina saker, de roligaste enligt henne va en sminkdocka :p hehe..  Och en egen cykel!! :D

Funderar på ifall jag ska ställa mej och fixa lite mat.. e lite sugen på lax och något till ?  Magen vill ha lite riktig mat nu efter all tårta å kaka ;p Så kanske borde fixa något :)

Imon åker vi mot uhamn på förmiddagen för att hälsa på Catte och Oliwer! :) Sen blir de att lämna av knodden hos sin pappa då det är pappa helg igen.. åh va tiden går fort =/ Tur han kommer hem på södnag igen :p  Helgen har jag planer på ändå så tiden går nog fort iaf =)
Fredagen blir nog hyffsat lugn, ska försöka städa lite åså å sen har jag även tvätt tid.. när märker man att man har alldels för mkt kläder både till sej själv å sitt barn? Jo när man tvättar typ 1 gång i månaden och skulle kunna vänta mkt längre till å göra de om de inte va för man vill ha några favoriter tvättade haha!
Men ja tycker de är sååå tråkigt å tvätta så därför gör jag de bara 1 gång i månaden , högst 2 ;)
Lördan blir de iaf att hänga me tjejerna, de blir vin och vi funderar på bowling  !! :D


Ska bara smaka lite på giraffen!?

Mhm undra om den där gula saken som stirrar på mej går att äta?

 

 

Mamma ere lugnt om jag tar mej ett provsmak eller?

 

 

Godkänd!

 

 

Noel häromdagen när han fick prov leka (smaka) på några av dom nya sakerna. Båda fick godkänt;)

Nu kommer dom nog mest stå på hans hylla och invänta rätt ålder för att lekas me, inte så kul ifall han tuggar sönder dom redan ;) höhö.. Men man kan ju få titta på dom ibland tillsamans med mamma;)

 

Nu sitter jag och väntar på att Noel ska vakna efter sin sova efter lunchen tupp lur =)  Sen ska vi iväg på kalas å greja.. Filippa fyller 3 år imon :)!!

 

 


Nattfunderingar å pruttar !

Egentligen borde jag sova nu men som vanligt gör jag inte det.. nattuggla, nattsuddare ja kalla de va ni vill, jag är en sån ; )

De som ofta tar upp min tid på nätterna är att läsa i allas bloggar å sånt, å ofta kommer man då in på andra spår som ex när nån har lagt upp länkar eller man hittar nån halv intressant blogg i nån kommentarfält.. ja de e värkligen en "ond" cirkel å fastna i :P

Noel ligger här jämte å skrattar å pruttar i sömnen.. de e gör kul tycker jag och kan inte låta bli att skratta åt honom :p Undra va han drömmer som e så jäkla kul ?!

Något som jag stötter på i dom lite "större mamma bloggarna" är ofta frågan om ekonomin. Okej att folk är nyfikna och jag själv kan undra ibland hur folk klarar sej m.m.   Men jag tycker fortfarande det är ohyffsat att fråga något sådant.  Vad tusan har andra me å göra vad man får ut i mammapeng/lön ? Vad å när å hur dyra saker man köper till sina barn eller hemmet eller nåt anant är väl ändå upp till var och en?
Men så fort någon ser att nån mamma kanske shoppar lite extra eller ibland behövs inte ens de, så ska någon genast vara där å fråga nåt ang ekonomin.. jäkla nyfika jävlar de finns !:p
Jag tycker inte man ska behöva skriva ut vad man tjänar bara för folk är nyfikna det räcker med ett kort svar på dom frågorna tycker jag.
Jag som ensamstående mamma som även körde min ekonomi i botten i yngre år (okej nu låter de som jag är typ 50 men nu snackar ja om typ kanske 5 år tillbaka bara haha) kan tycka att de kanske är lite kämpigt ibland när alla räknignar ramlar in åså, men jag och Noel har ändå så att vi klarar oss och behöver inte leva på bröd å vatten å kan hitta på saker och Noel kan få nya saker och även jag oxå:)


Nej nu ska jag nog sluta ligga här och fundera och ta och krypa ner i sängen ordenkligt ist !:)




Natti natt Noel !

Asså va de dax å sova nu ?

 

 

Nej men mamma jag vill inte sova ju:P

 

 

Mm gott!!

 

 

Okej jag kanske är lite trött iaf då!

 

 

Zzzzzz

 



De vänder fort här hemma hos oss, från att lägga sej till att bli skit glad å pigg å sen bli trött å sten somna på mindre än 15 min haha! :P

Onsdag?

Herregud va de e veligt att komma ihåg vad det är för dagar när man är "ledig" hela tiden hehe :P
Denna veckan har jag haft fel dag varje dag än så länge ! Men nu vet jag iaf att det är onsdag!

Idag har jag haft Mr gnällspik på besök, han kommer inte så jätte ofta men ibland så lyckas han krypa in i Noels kropp, och idag var en sån dag;)
Vi hade jag ställt klockan på 8 idag för vi skulle gå på Lindex vip rea som börja kl 9. Både ja å Noel va lite små sega när vi skulle upp ur sängen hehe:p  men vi lyckades.. så vid 9 var vi faktiskt där.. Noel fick lite nya kläder, blev lite i st 74 nu, hitta ett par hängslebyxor som jag spanat in bra länge men aldrig köpt till honom, men idag hängde dom på rea så då kunde jag inte låta bli ;) Får fota grejerna sen..

Sen gick vi hem och börjde fixa lite mat till oss båda, Noel fick som vanligt gröt, först äter han flaska på morgonen å sen framåt 10-11 tiden får han morgon gröten :) Till mej blev de ägg å bacon ;)
Vid 12 tiden begav vi oss till gymmet och möte upp Marie, idag blev de biceps och mage, de känns iaf idag att vi tränade ben igår ;)

Väl hemma igen blev de lunch för båda,  min bvc tant sa att de e bra att försöka äta samtidigt som sitt barn då dom tycker de är roligare då, och det är ganska så mysigt oxå :p dock hinner ju Noel alltid vräcka i sej all sin mat förre mej å sitter sen där och små surar å undrar när han ska få smaka ifrån min tallrik haha ;)  Han fick morot/potatis å ja åt flygande jakob som igår :)
Sen blev de en massa bus å då menar jag massa, vi blev helt slut båda två och somna i sängen i två timmar haha!! De va skönt ! :P
Gick sen upp å Noel fick lite mellis (fruktpure) och sen tog vi en promenad bort till Ö&B för att köpa en skrapa för att kunna putsa fönstrena !! de behövs verkligen, ser snart inte ut ;) haha

Nu ska jag bara ta de lugnt resten av kvällen innan de blir sängen!:)


Dagens Noel :)

 

Favorit leksaken e me överallt nu förtiden ;p



Akta jag bits !

 

En mycket passande tröja för min son haha.. så fort han får tag i något så tuggas de för fullt på de, från leksaker till sina egna händer till andras händer ! :P Tur han inte har tänder än haha, å än verkar de inte vara några på G.. han gillar helt enkelt bara att få tugga på saker, de har han hållt på med hur länge som helst !:p

 

Just nu ligger Noel i sin babysitter och käkar å jag, ja jag gör inte mycket nu. Är ganska seg faktiskt, tog tag i disken innan å sen drog ett varv med dammsugaren när Noel hade vaknat. Han satt å lekte för fullt i sin matstol. .

 

 



Nu inväntar vi Peter bara å så ska vi fika lite !:)


Hallå tisdag !

Puh just nu har ja slagit mej ner här helt propp mätt !! vi har precis käkat mat både jag och Noel :)
Noel fick hälften potatis/majs och hälften morot/potatis, som vanligt lika sur efter när de e slut. Sen brukar han få ca 120ml ersättning efteråt å sen e han hur nöjd som helst mitt matvrak!;D Han äter ungefärg en halv sån liten burk med mat nu, om vi vill så skulle han säkert kunna sätta i sej mer, men nu kör vi på detta ett tag å sen ökar mer igen :)
För mej blev de flygande jakob på lchf vis med tomat och gurka till,  gör gott! :)

Innan de var vi iväg och tränade med Marie, vi körde på rygg och ben idag och de känns lite faktiskt, hoppas man kan gå imon höhö;)

Nu tar Knodden en tupplur och jag tänkte gå till köket och diska upp disken och plocka iordning lite beroende på hur länge herren sover! :)  Sen får vi fika besök av Peter Pan :)  Trevligt!


Goda pajer ! !:)

Tänket lägga in recepten nu på pajerna som bjöds på dopet.. smaskigt ! ;D

Hallonsmulpaj med vitchoklad

  • 200g smör
  • 1dl råsocker (går bra med vanligt oxå)
  • 1msk vaniljsocker
  • 3 1/2 dl vetemjöl
  • saften från 1 citron
  • ca 1 liter färska eller frysta hallon (jag hade bara 1 1/2 fryst paket och de räckte gott och väl i den formen jag gjorde min paj i)
  • 100 g finhackad vit choklad

  • Sätt ugnen på 150 grader
  • Smält smöret. Blanda ihop alla torra ingredienser, häll pöver smöret och blanda väl tills blandningen blir som smulor.
  • Tillsätt citronsaften och blanda ytterligare. Fyll en ungssäker form med knappt hälften av smulorna. Fördela hallonen i formen och strö över den vita chokladen.
  • Fördela över de sista smulorna jämt i formen. Grädda i mitten av ugnen i ca 60 min.


Ananaspaj

Ingredienser
PAJDEG:
150 g smält smör
3 dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver

FYLLNING:
2 dl crème fraiche
1 ½ dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 ägg
1 medelstor burk krossad ananas

Tillagning
Blanda alla ingredienser i degen och tryck ut i en pajform. Ställ in i kylen.
Låt ananasen rinna av ordentligt i ett durkslag.
Rör ihop crème fraiche, socker, vaniljsocker och ägg. Blanda sist i ananasen.
Häll fyllningen i pajformen och grädda i ugn, 200°C, 12-20 minuter.
Låt pajen svalna och servera den som den är eller förslagsvis med vaniljvisp!

En dag me fina människor !

Tidigare tog vi ju oss en promenad till knalleland och köpt tejp, fick även med mej två lampfötter som de va rea på till vardagsrummet,  just nu har ja ju fötterna som hör till julstjärnorna fast me två lampskärmar på haha, men de e ju så svaga å små lampor i dom så de syns ju knappt när dom e tända :P

Sen hem å äta lite för Noel och sen begav vi oss ut igen.. åkte och handla lite fika och köpte även present till Filippa som vi ska på födelsedags kalas på torsdag :) Lillskruttan fyller hela 3 år :D

Åkte sedan vidare ut till sandared för att möta upp Teresa och Liam , dom satt ute och fika med en annan nybliven mamma och hennes lilla dotter, å så liten å söt, hon va bara 3 veckor:P  mycket trevligt!
Sen gick vi och handla lite mat å sen vidare hem till Teresa å dom å där blev de mer tjöt och så laga vi lite mat, kött å potatisgratäng som vi åt sen när John kom hem från jobbet=)
Sen har vi bara suttit å tjötat å fikat lite till ;) höhö.. Så jag och Noel kom hem här nu för kanske 40 min sen, så blev pyjamas å en halv flaska mat för herren å sen somna han om gott igen.. han sov ju i vagnen ganska så mycket nu under kvällen hos dom å somna om sen igen på väg bort till bilen å sov hela vägen hem :) Trött fis !

Nu ska jag gå och laga till en flygande jakob av kyckligen som blev kvar i helgen innan den blir gammal å finns de färdig mat imon :) Perfekt!
Imon blir de nog träning me Marie på förmiddagen, sen inga större planer än :)


Passar på...

Nu smitter jag iväg och tar mej en dusch tänkte jag... har för en liten stund sen käkat lite frukost så nu ere bara en dusch som saknas innan kläderna åker på:)
Noel somna för kanske typ 40 minuter sen å sover säkert en stund till.. vadå lat unge? :p Sover nästan 13 timmar på raken å sen är vaken 1 1/2 timma å går sen å lägger sej å sover igen ;) Gosefisen!

Men när jag har duschat så får han banne mej vakna å komma upp så vi kommer ut nångång :)


God morgon!

Här e vi uppe,  men inte vart de så länge.. vi vakna strax efter åtta.. herren i huset sover nu alltså 12-13 timmar på raken innan han väcker sin mor :) Tänk om ja nån gång kunde lära mej å lägga mej i tid så hade ja nog vart den piggaste mamman ever ;)

Just nu morgon myser vi bara lite... Noel har precis ätit morgon flaskan, idag var han så lat att han inte orakde hålla den efter en stund utan bara låg å käka me armarna upp i vädret haha, vadå lat unge  :P




Nu ska vi väl bara ta de lugnt en stund innan vi drar igång dagen på riktigt !:) Tänkte gå bort till knalleland och köpa tjep å sen i eftermiddag så åker vi och fikar me Teresa och Liam!:)
Vädret ser ganska okej ut idag, det är iaf sol :)


Telefon tjöt !

Hemskt va tiden alltid springer iväg fort på kvällen.. man har massa man vill göra men känns som man inte hinner något hehe.
Tog iaf tag i monsterdisken som va kvar efter allt bakande i helgen.. puh ! Skönt att ha de gjort iaf. Disken gör alltid så de ser stökigt ut i hela köket :p
Sen blev de att käka lite och sen fastna jag i telefon med madde och tjöta om allt å inget som vanligt, men massa mat tjöt nu oxå, om lchf åså..  ska försöka köra lite på de igen.. har ju inte vart den nyttigaste nu på ett tag haha ;) Tur man tränar lite då och då iaf.. men lär ju bli mycket träning nu när man börjar jobba snart oxå :)

Nu ska jag väl inte göra allt för mycket.. läsa lite bloggar å sen kanske slänga på en serie eller film och försöka sova :)

Har lite tradera aktioner som går ut imon kväll , ta er en titt vetja.. e ju bara barnkläder just nu : )
http://www.tradera.com/Tva-randiga-byxor-ifran-lindex-st-56-ett-par-helt-nya--auktion_302730_134572774

Imon blir de nog en sväng ut till sandared för att hänga me Teresa och Liam hade vi tänkt : )




Godmorgon söndag !

Idag var de alltså söndag, å inte igår som det kändes som !

Här väckt min son mej vid 9 tiden, de tackar vi för!  :)  just nu sitter han här och sparkar å vevar åt alla håll, de går ju inte leka lugnt me sina leksaker inte. Nej nej !!

Solen lysser iaf idag.. men vet inte hur varmt det är.. smhi säger att de ska va nästan 20 grader så får väl gå ut och känna om ett tag eller nåt! måste verkligen köpa en termometer,  så svårt å veta vad man ska ha på sej annars.. orkar ju inte springa ut varje gång haha.. å inte lätt å känna genom fönstret heller:P

Jaja funderar på iaf de e jag som ska få lite frukost nu då Knodden redan vräkt i sej sin som vanligt ;)


Väldigt spännande att få kolla på motorcross me morfar igår iaf ;)


Grill och tjejsnack !

Då kom vi hem för en liten stund sen.. blev en sen kväll idag :)
Åkte upp till pappa å dom inntan och där blev de massa gott att grilla me hemma gjord potatis sallad me färskpotatis å sånt :) gott gott !!  Sen vart ja där en stund och bara hängde...

Tog mej sen en sväng upp till k.berget till Marie där tjejerna va och drack lite öl åså! Noel va en tröttis så han blev kvar hos sin morfar å myste me moster :)
Så satt där och tjöta me dom ett tag och sen tillbaka till pappa för å hämta upp min fisunge som hade sovit typ hela tiden jag vart iväg.. fick ett stort leende när ja kom och sen däcka han av i bilen igen hehe=)
Skratta å tjöta lite me mej när vi bytte till pyjamas här hemma och slocka sen lika fort i sängen igen :) Underbara unge, är så glad för att han e så lätt å lägga ! Inga protester utan somnar om utan problem även fast han blev väckt två gånger på kort tid :)

Själv hoppas jag att min trötthet som jag hade innan infaller snart oxå.  Har ju verkligen vart fullt ös hela dagen lång så ska nog bli rätt gott å lägga sej snart och försöka sova!:)
Alla kladdmuffins som blev över idag åkte me upp till pappa innan så imon går vi nog till mamma å tar me resten av pajerna som blev över :P

God natt ♥

Sover gott i morfars famn =)


Till anonym !

Tack..Antar att du menar kläderna jag har på mej i de inlägget... :)
Det är gammla plagg båda två, jeansen e nog inköpta för typ 3 år sen å kommer inte ihåg vart å linnet e köpt förra sommaren på carlings i norge ! :)

Dopet slut !

Då var denna dagen slut och den har verkligen varit toppen!! :)
Men nu e både jag och Noel helt slut, han ligger total däckad i sin säng och tar en en liten powernap. Hade jag velat så hade han säkert kunat sovit för natten nu, men jag har andra planer hehe, vi ska nämligen upp till pappa å dom sen för å äta middag :) Så han får vila en stund nu bara :)

Dagen har iaf varit kanon bra.  Allt gick kanon i kyrkan, inga skrik å inga tårar utan en väldigt glad och nyfiken liten kille hade vi med oss!
Vi hade valt psalmerna Tryggare kan ingen vara och Du vet väl om att du är värdefull, skulle ju haft med låten "Prins Noel" men det blev inte så, utan min lillasyster sjöng "Utan dina andetag" ist, hon e ju ett riktigt Kent fan :) Och de blev mkt bra iaf :)!!

Sen blev de dop fika i församlingshemmet, först smörgåstårta som min duktiga farmor hade gjort själv, mkt godare med hemma gjort och mycket snyggare än dom som man köper oxå, duktig min farmor är som orka göra smörgåstårta till 40 pers :p
Sen blev de fika och både pajer å muffins gick hem så de ska ni få recept på sen :)

Vi säger tack till alla er som kom och gjorde Noels dopdag till ett riktigt fint minne!! Å tack för alla fina presenter, han fick bla. leksaker ifrån brio, kläder, presentkort, matset + bestick, gosedjur, filt me broderat namn å födelsedatum, bok m.m.
Av sin gudmor fick han ett jätte fint halsband som både jag och Simon fastna för, ett silver halsband med en medaljong på som de stod "Alla mina DRÖMMAR kan slå in"
En kul grej som hon gjorde oxå var att ha me sej en hård svart bok som alla fick skriva en liten hälsning till Noel :) Jätte fint !!
Så tack tack tack allihopa!!
Och tack för all hjälp efteråt, speciellt till farmor och mamma..utan er hade jag aldrig orkat :P

Men de var iaf en kort sammanfattning ifrån en jätte bra dag!!

Jag glömde ju givetvis min kamera, men vet att många andra tog kort så jag inväntar dom ist:P
Men har iaf en mobil bild som jag hitta på facebook hehe ;)

Jag, gudmor Marie, gudfar Henrik och Pappa S :) Och självklart lille Noel :P
Jag är impad av Henrik som orkade hålla Noel hela dopet, han väger ju faktiskt en heldel höhö!


Baka baka liten kaka!!

Puuh här e de minsan dopstress hela dagen långt ! :p
I och för sej så tog ja å Noel en ganska lång sovmorgon höhö... men ett tag efter lunch så åkte jag och lämna honom till sin mormor där han skulle va å leka idag medan ja greja för dopet!
Åkte först och handla å de va jag visst inte ensam om i borås.. firar inte folk studenter/skolavslutningar idag?? haha.. Nej då alla var på maxi å handla vid 3 tiden!!

Sen blev de hem å börja baka.. efter en stund så kom syster hanna och linnea ner och hjälpte till. Satte dom i arbete ;) Tack för hjälpen tjejer ♥
Vid 6 tiden så kom farmor oxå.. å efter en stund så åkte vi upp till kyrkan till församlingshemmet och fixade endel av duktningen så de mesta är klart tills imon!
Efter de åkte vi och hämta upp en trött Noel hos mamma! Hem igen och fortsätta greja.. baka lite mer !
Sen köra hem systrarna och sen i sängen me Noel..
Nu är de mesta klart.. e bara 2 pajer till som väntar på att få komma in i ugnen ..
De har blivit Smulpaj me hallon och vitchoklad, Ananas paj och massa kladdkake muffins som kommer graneras med grädde och färska jordgubbar imon ;D!
Jag älskar ananans pajen, hallon pajen har jag aldrig gjort innan, men de både luktar och ser gott ut..så är de något att ha så kommer recept upp här i helgen ! Båda är iaf super enkla att göra!

Nu ska jag försöka få i mej något att äta då de bara blivit frukost här sen har de inte hunnits me något mer... så köpte en grillad kyckling innan och tänkte göra en sallad till de :)
Dröjer ju ett tag till innan alla pajer är klara så blir inte sängen än på ett tag.. en trött mamma i kyrkan imon? Ja de lär de vara höhö..

En trött Noel me en söt moster ♥




Noel shoppar!

 

Detta fick vi med oss hem på rean idag:) Allting ihop gick på 280 kr bara. . så här fyndas de;p


regnig torsdag !

Idag har de regnat hela dagen.. de va väl på tiden att himlen släppte ner de nu hehe.. Nu hoppas ja den tömer ut allt så de inte kommer något på lördag;)

Idag har vi grejat å haft oss iaf... lite dopförberedelser åså, resten fixar vi imon.. imon blir de liiiite stressigt!! men så är de väl alltid när man ska fixa såna här grejer!  Kalas å sånt, alltid stress tills de e över, å oftast va de värt all stress då ;)

Men vi hann me lite kul grejer oxå.. ex så gick i och möte upp Lina och Aron i knalleland där de blev en lunch å sen kolla runt lite:)  Jag köpte ett par gör glå jeans hehe, trodde först inte ja kunde ha dom, men sen prova ja dom här hemma å de gick ju både att få på dom och knäppa dom;p Dock jäävligt långa, jäkla kort man ska vara då;P Men kosta bara 49 kr på sisters :D

Våra snygga fika pojkar !:D




Sen va jag och min mor å Noel en snabbis på Nova star utförsäljningen, den som jag var på för ett tag sen ;D Blev lite fynd denna gången oxå såklart till den bortskämde ungen!! Ska visa snart i ett annat inlägg ;D Nöjda blev vi iaf,  han fick ex en jätte fin höst jacka !! :D

Sen fick Noel hänga en stund hemma hos sin mormor så tog ja en tur till solarieöarna ;) kan ju va kul å ha lite färg iaf på lördag när man ska stå i kyrkan me en vit klänning..  tyvärr har man ju inte de bästa pigmentet ;S

Nej nu ska jag gå och käka lite först innan jag visar våra fynd !:)

Noel har varit en rock kille idag ! :D

 

 


Torsdag godag !

Torsdag idag då.. va händer?  Mhm vi ska väl förbereda lite för dop åså :) Sen får vi väl se..
kanske åker upp och kollar på laban utförsäljningen som har öppet idag igen :p
Skrev å fråga ifall far ville äta lunch, men har inte fått något svart än så får väl se  ! 
Vädret ser inte jätte kul ut idag.. verkar va varmt men väldigt mullet..  nåt mer som e varmt e min lilla kamin Noel hehe...
Som inte vill sitta här vid datorn längre så nu får vi väl göra nåt annat ;)

Kram !

Oj va de gick...

Vid 8 tiden va ja så nära på att gå och lägga mej för natten... men vad hände?  Klockan är över 12 och här ligger jag vaken ännu ? haha.. va så jäkla trött då men sen kollade jag klart på en film å sen fastna jag givetvis vid datorn.. mhm ! ! Men 8 kanske hade vart lite väl tidigt för mej, men vid 11 kunde jag väl iaf försökt?

Vi har iaf haft en bra dag jag och Noel ! :D Gick ju till knalleland och kollade lite med mor innan, de brände ju lite i fingrarna när de kom in ett fem siffrigt belopp på kontot idag med skattepengar .. woho !
Men fick ändå hålla tillbaka lite, man behöver inte gå wild and crazy bara för man lyckades ha lite pengar igen, dom ska ju faktiskt räcka till annat oxå.. men hur duktigt är de inte att ha slängt in hyran typ 3 veckor tidigare än man ska ? haha

Sen tog min mor Noel på en promenix och jag drog å sola.. ja hör på den, kvinnan som drar å lägger sej i ett solarium i 20 min när de e sol å 30 grader ute haha! Men fan ja hatar att ligga stil å sola så därför räcker 20 min gott och väl i solariet för mej ;p Ska jag ligga och sola så måste jag ha en sjö/hav eller pool vid mej å än så länge e de nog lite för kallt för mej å bada, ja för på senare år har ja blivit en jäkla badkruka(!?)

Imon blir de iaf att handla allt som e kvar inför dopet! puuh .. stress där ja !

Så jag säger god natt nu å hoppas på några timmars sömn i denna varma säng !


Noel shoppar !

Ny leksak som var mycket uppskattad ifrån killen som älskar att kolla på sej själv ;)

 

 

T-shirt och shorts ifrån cubus

UV skyddande tröja ifrån HM :)


Mamma mys !

Jag och Noel har legat här ett tag och bara myst i sängen !! :) Underbart!

I förmiddags var vi på gymmet och körde ett pass med Marie.. Noel va me en stund sen däcka han i vagnen :p Men varje gång han är vaken så tittar han me stora ögon när vi lyfter å grejar å undrar va vi håller på me haha.. å han tycker även de e kul när gubbar å tanter kommer fram å tränar.. okej nu tränar inte jag på något pansionärs gym som ni kanske trodde nu, men vilka är de som tränar på förmiddagen? Jo alla gamlingar haha.. och vi mamma lediga och arbetslösa personer typ :P

Väl hemma så fick Noel lite majs/potatis, de gluffsa han i sej i ett naffs även denna gången, alltså popis :)
Sen somna han gott här i sängen jämte mej en stund, men vakna efter ca 45 min me ont i magen. Fick lite massage på magen å sen ligga på mage på mej så kom de sedan 4 rejälla pruttar hehe å sen kunde han ligga kvar å gosa igen ;D

Dopklänningen e här hemma nu,  vi har provat den på Noel å han blev ju gör snygg ;) höhö. Den va iaf inte för lite, utan nästan lite för stor ist.. min knubbis är alltså inte så stor iaf ;) Dock va ju min älsta syster som hade den först runt 6 mån när hon döptes i den, å sen har alla andra barn i släkten haft den efter henne så de e är ett par namn in broderat på den av farmor som även sytt klänningen :)

Nu har Noel precis käkat och vi ska ta på oss och gå till knalleland och möta upp min mor :)
Kände att ja oxå va hungrig nu så kanske kan man ta något att käka i knalle ist, för orkar inte fixa något här hemma nu å de hinner vi inte heller !

Mammas gosefis ♥


Kryp under täcket!

Oh nu känner jag mej riktigt seg å de ska bli skönt att lägga huvet på kudden å försöka sova!

Vi har haft en trevlig dag hos Marie iaf :)  Satt där å tjöta å hade oss ett par timmar å sen kom Kim hem från jobbet å då dröjde de inte länge innan jag och Marie begav oss ut på en PW,  Kim gick ut på gården me Noel å Filippa ;D
Vi gick förbi gymmet oxå för vi tänkte kört ett pass där, men shiiiit va mkt folk de va där nu ikväll :S Så vi orkade inte stå och köa på grejerna så de blev bara PW idag,  men blir nog gymmet imon förmiddag:)

Sen kom farmor hit och hälsade på oss under kvällen.  Jag gjorde thai soppa som vi sedan käka framför desperate housewives.. säsongsavslutning idag ju.. va ska jag göra på tisdags kvällarna nu i fortsättningen?? haha
Sen snacka vi lite om dopet åså.. hoppas vi får ihop allt, börjar dra ihop sej nu. . stress stress stress !!

Men nu ska jag krypa ner under täcket och försöka sova.. God natt ♥

Så fin!


Vakna snart eller?

Är de någon som är segare än mej så är de min son i denna värmen! ! Han har nu sovit i 2 timmar snart och jag har dö tråkigt!!
Så ska faktiskt ta och väcka honom nu så ska vi åka upp till Marie och leka ist ! Vet att Filippa är hemma oxå å hon tycker de kul när Noel kommer , eller Nowel som hon säger hehe:p Ja tycker de nästan låter som en liten diamant, å han e ju min lilla diamant ! :p

Jag och Marie hade ju tänkt köra de vanliga passet idag, men tji fick vi, dom har tagit sommar uppehåll på alla pass på mitt gamla gym å kommer inte sätta igång dom förrän i sep igen :S What the fuck?
Tur ja har ett till gym nu då så jag kan köra pass där ist :p  Så vi kör ett vanligt pass på gymmet sen och kanske en PW på de oxå :)
Noel skulle nog leka me Kim en sväng då :)

Ohh nu är de äntligen nån som börjar tjöta där borta i sängen så nu ska han få komma upp :D


Orka va så seg !

Vi är precis lika sega att komma igång denna förmiddagen.. mhm !
De blev iaf åska i natt iaf.. och jääävlar va de regna, de lät precis som något hade satt på duscen på högsta effekt utanför fönstret fast ännu värre... men trotts åska och regn så är luften ute nästan värre idag. usch !

Noel har iaf käkat lunch nu för en stund sen.. idag blev de potatis/majs, å de va minsan en hit tyckte herren, han gapa å gluffsa i sej allt på ett naffs :P
ska väl se ifall jag oxå kan få i mej något å käka nu..  ja tycker mest det är jobbigt att äta när de e så konstig värme åså ute... men men äta måste man ju ;p

Sen vet jag inte ifall vi hinner med en promenix med Teresa när dom skulle in å hämta sin bil här i stan igen.. vi får väl se !:)
Vi ska iaf upp till Marie sen, för ikväll blir de äntligen träning igen !! :)  Har faktiskt längtat nu !
Blev ju ingenting förra veckan pga att bilen inte var hemma och mitt gamla gym ligger ju på andra sidan stan så dit orkar jag inte gå med vagnen . . men idag så kör vi de vanliga tisdagspasset, den jobbiga crossfiten ! :D

Nu äta och underhålla barnet =)


Så här gosig va min lille skit imorse vid 7 när han fick komma över till min säng för lite mat å somna om:) Man måste ha me sej många vänner till sängen då ;)


Nattugglan.

Vore ju kul om man kunde sova när man planerat de oxå ;)
Har dock inte försökt speciellt mycket än så ja fastna i datorn haha..  så kan säkert somna ifall ja bara lägger mej ner på kudden ordenkligt ;)
Är inte lika varm längre men lär väl bli när ja drar på mej täcket, å ja är en sån människa att jag inte kan sova utan täcke :S många gånger sover ja med bara ett påslakan, men de är inte heller lika skönt, men bättre än värmeslag iaf :p

Funderar på att byta säng me Noel då ja vart å känt på han ett par gånger så han inte e för varm, men han har de så svalt å gott där borta i sitt hörn..orättvist? jaa de tycker ja nog ;P

Men nu får jag väl oxå försöka sova då de blir några timmar sömn iaf ! :)

God natt ♥


När kan man lita på vädret?

Vi har haft ännu en trevlig och bra dag ! :)  Till en början var vi riktigt sega och låg å drog oss i sängen ända till kl 12 (!!) idag... hoho :p  Både ja å Noel var riktigt slöa av värmen me andra ord !

Sen gick vi upp och tog på oss och käka frulle.. Noel gillar verkligen sin havregröt nu, gapar me stor mun!;p
Efter ett tag packade vi in oss i bilen då Noel blev uttråkad här hemma och blev en gnällis, han sten slockna i bilen igen.. Teresa och dom hade inte riktigt kommit hem än så vi gick till ica och käka en isglass så länge, eller a jag gjorde de, Noel fick surt titta på haha.. Han e inte dum den där unge, så fort nån sätter något till munnen blir han helt till sej eller så sitter han å kollar me stora ögon å undrar när de e hans tur å få smaka lite ;) haha

Sen möte vi upp Teresa på ica och handla lite mat och sen vidare hem till dom. Där blev de tjöt på uteplatsen (dom bor verkligen helt perfekt), och efter ett tag så tände vi grillen.
Noel fick smaka på en sån där mellanmåls grej idag, som är sån där osockrad fruktpure i typ små yougurt förpackningar ser de ut som,  om han tyckte de va gott?  Som bara den, satt och uma å sa mm efter varje sked och fort skulle de gå oxå haha! Han satte i sej hela förpackningen den lilla gotte grisen, sen somna han gott och vakna lagom tills vi skulle äta, typiskt som vanligt haha! Blev sket sur när han inte fick smaka på våran mat och ville då inte alls sitta ner snällt utan protestera ljudligt tills han oxå fick en flaska me mat! ;)

Vi blev iaf kvar där till sena kvällen idag oxå :) Kan inte säga de nog ofta, men vilka underbarat fina människor jag har fått som vänner!!!
När vi kom hem så sov redan Noel så ja packa ner han i vagnen och gick bort till ica då jag ej hade nån frukost här hemma tills imon. 
Sen vakna Noel när ja bar upp honom å va en glad skit, fick en liten kvällsflaska och somna sen i sin säng igen :)

Dröjer nog inte allt för länge innan jag ska sova heller , om de går.. e så sjuukt kvavt överallt nu. Det skulle ju komma in åska över borås idag.. men inte sett en skymt av den ännu ? ! Men ja klagar inte för de, eller jo lite, för de kan nog behövas lite åska för att kunna ta bort den värmen som e just nu :S
Vi får väl se hur de blir imon för enl smhi så ska de åska imon förmiddag "oxå"  :)


Puss på dej å sen puss på mej!

Puss på dej min Knodd !

 

 

Puss på dej mamma, ja kan oxå ;)


Kanon dag/kväll !

Idag har de vart en bra dag ! :)  De där me att de inte va lika soligt idag vet ja inte var ja fick ifrån för de har varit strålande sol å nästan för varmt idag oxå !!
När Noel kom hem vid 1 så åkte vi direkt upp till pappa iaf och hälsade på :)  Farmor kom även förbi en sväng och sa hej så då blev de lite fika.
Sen fick Noel vara kvar där medan ja drog till gbg och hämta den nya vagnen, de blev en Teutonia fun :) Perfekt då den får plats i mitt lilla bagage utan att ja behöver fälla något säte längre, så nu kan mer än en person åka med oss igen när vi ska ha med oss vagnen hehe :D
Där somnade han gott i hamocken, gott att få sova i skuggan samtidigt som de gungar:P



Sen hem till pappa igen och hämta upp Noel för att sen bege oss ut till sandared. Vi plockade även upp Anders och Jessica på vägen... sen blev de grillkväll hos Teresa och John! Super trevligt som alltid!
Så ja de blev träff idag å vi har ju även en dejt me dom imon igen! :D
Noel testar å gungar lite på lekplatsen som ligger på deras gård, han tyckte de va gör skoj å skratta :D

 

Ibland kan ja längta redan nu till nästa sommar, för då kommer Noel å Liam ha så kul ihop :D Kommer säkert springa omkring å slå varandra me spadar åså ;) haha

Här e en bild på dom från förra gången vi va där och hälsa på..  de skilljer 3 månader på dom så Noel ser ut som en jätte bebis jämte Liam haha!

 


Så vi har haft en riktigt bra dag och hoppas på en lika bra dag imon ! :)



Om jag har tråkigt? nej då inte alls haha


Hej söndag !

Idag var de alltså söndag.. vilket de kändes som de va igår ;P hehe..
Vet inte vad vi ska hitta på.. om ca en timma kommer min lilla korv hem iaf :D Så sitter mest nu bara å inväntar honom så ja kan pussa sönder honom!!!! :D

Sen vet jag inte va som händer nu på dagen.. kommer ju inte ha någon vagn då den gammla vagnen blir kvar hos S nu ... ska väl kolla sen me dom i gbg när de e okej att vi kommer å hämtar den:)
Kanske ringa å kolla vad pappa å dom gör å åka dit å säga hej eller nåt :)
Aja får väl se vad som händer.. först invänta Noel :D

De är inte lika soligt idag iaf, utan en heldel moln på himlen, men värmen e fortfaradne kvar iaf :)
men kollade smhi å de ska visst vara sånt här väder nu i veckan =/  Skulle även bli åska nån dag ihop med 26 grader :S mhm!! Ja ber till vädergudarna varje kväll nu att de ska vara fint väder lördag när dopet är :p hehe.. hoppas dom hör mej ;)


Helt underbart !

 

 

Älskar dej♥


Vilken seg dag...

Jisses här har de inte blivit mycket gjort idag.. jag har tillbringat större delen av dagen framför datorn och teven... men har varit alldeles för seg för att palla å vara ute i solen idag, sjukt varmt var de när ja va ute runt lunch en sväng :)  Så lite luft har jag ju iaf fått..

Men klockan den har tickat på den iaf.. speciellt nu på kvällen, kvällarna går alltid så jäka fort, dom bara försvinner utan att ja ens har hunnit göra något typ känns de som:P

Men ska nog krypa ner under täcket snart och kolla lite på big bang theory eller nåt å sen sova.
Imon vid 1 tiden kommer Knoddisen hem igen.. åååhh ♥

Imon kväll ska vi åka och köpa en ny vagn till honom, en mindre och smidigare.. :D Hoppas han blir lika glad som jag är ;) Var och kollade på den i butik först för å kolla va bara sittdelen kostar, de låg på 6500 kr typ, satans dyrt haha, å hela vagnen låg på runt 9000, så nej tack, tacka vet ja blocket.se haha! :D
Så nu fick de bli en därifrån ist för 2000 kr ist :) Ett mkt bättre pris!
Noel har en snäll morfar som jämt ställer upp oxå så han får halva vagnen av honom !! ♥

Sen beroende på tid så kanske vi svänger förbi Teresa +familj på vägen efter vi har köpt vagn, vi ska ju hämta den i göteborg så då åker vi ändå förbi dom på hemvägen så blir de inte allt för sent så åker vi förbi dom oxå :)  Fina människor de där som e jag är såå glad över att jag har fått lära känna! Teresa att Noel gärna fick hänga hos dom när ja hämtar vagnen ifall jag inte vill ta med honom, så gulliga!
Vi har även bestämt dejt på måndag me dom.. så kanske vi har turen å få träffa dom två dagar i rad nu..  de vet vi imon ;)

De har känts som söndag hela dagen nu pga långhelg, ja känner ju av de mer nu eftersom Noel inte är hemma, annars känns helgen nästan likadan som veckodagarna, fast lite roligare :p
Så känns konstigt å läsa på typ facebook att folk är i fullgång å fetar just nu hehe! Skönt att de e röd dag på måndag då oxå :)


God natt !

Har totalt fastnad för nya bigbrother låten haha.. den spelas ett antal gånger igår ;)
Har bara sett första programet av bb men låten fastna ja banne mej för ändå :D

Basshunter – Fest i hela huset


Puh och Nasse


Svettigt värre !

Idag har jag inte orkat göra någonting...  jäkla seg å slö jag har varit här hemma idag hehe :)
Har inte orkat vara ute speciellt mkt i solen heller, sjukt varmt !! Dåligt svensk jag är som inte tar vara på solen när den äntligen e här haha.. men förhoppningsvis stannar den väl kvar ett par dagar till.
Och Noel kommer ju hem imon å då blir de ju alltid att man går ut ! :D Åhh saknar min lilla älskling sjukt mkt idag !! 

Jag å catrine hade iaf en trevlig kväll igår.. satt här hemma hos mej gör länge, kom inte iväg till stan förrän kl va efter 12, å vi va inte snabba på väg ner till stan heller, stanna å satte oss å tjöta å greja på vägen så de blev typ 30 min på krogen haha! 
Sen drog vi på efterfest.. shit de har jag inte gjort på a ja vet inte hur länge ! Kände mej galen å ung haha;) Skoj var de iaf !

Men som sagt, de tar ut sin rätt på kroppen idag.. tackar iaf för man slipper huvudvärk åså, men kroppen e ju bra seg, speciellt i den här värmen.. puuh !!

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu... sitta kvar här å svettas antar jag ;)
Hoppas ni har en bra dag i solen :D

Motorcykel och bilen hemma!

Nu är pärlan tillbaka här hemma igen.. men den bilen e snart inte värd att få bli kallad pärla längre om den ska hålla på att gå sönder på de där viset ;) haha!!
Det är iaf tur man har "bil lagar nissar" i släkten , de blir iaf inte lika dyrt som på en värkstad även om de inte är kul å betala i vilket fall som helst ;P

Jag fick åka motorcykel ut för å hämta min bil, me pappa! :p  Jag kände mej typ tuffast i hela stan, även fast jag är livrädd varje gång hahaha!  Inte för ja inte litar på min pappa utan för ja inte litar på andra människor i trafiken, tror dom ska köra på oss hela tiden ;) Sen är de faktiskt inte obehaligt å i kurvor tycker ja när de lutar så jäkligt ;)
Även om ja har både kört cross å moppe själv..  men nu snackar vi ju en stor motorcykel, de e fan skillnad haha!  Även om de e kul å åka fort !  Kommer fan ha träningsvärk i armmusklerna så hårt ja håller i mej i dom små handtagen hahaha!!  Men de va skoj, de e ju inte så ofta ja åker runt me pappa om man säger så,  inte när man har Noel å egen bil ! :)

Har iaf hunnit plocka lite här hemma innan vi drog å nu ska ja väl fortsätta me de en sväng.
Sen ska jag åka och hämta Catrine, vi ska dricka lite vin ihop ikväll.. va ju 100 år sen typ.. ne men jävligt länge sen me tanke på att ja bodde i norge å sen va gravid å sen va hon oxå gravid :p
Så de ska bli trevligt,  lite tjejsnack! Hon e ju oxå ensamstånde mamma, så vi har ju lite gemensama saker å snacka om :D

Men ska dra ett sista röj här hemma nu innan ja drar iväg... Noel slänger saker överallt ;)


Godmorgon sommaren!

Oj va skönt de var med en riktig sovmorgon idag.. ingen sån som man vaknar kl 7 och sen får somna om;)hehe.. utan vaknar till strax efter 9 å sen somnar om en stund igen :P

Blå himmel, värme och stor sol har man vaknat upp till oxå.. härligt!! :)
Vet dock inte vad jag ska göra hehe... men funderar på att dra ner till marknaden en sväng sen kanske.. de e ju den stora vårmarknaden i borås idag :)  Egentligen bara en massa skit, men man måste ju gå å titta iaf ;) haha
Synd att inte Noel var hemma.. de mkt lättare att ta sej ut då.. då kan man ju ex bara gå på en vagn promenad utan mål... men nu då? gå ut och gå själv är inte riktigt min grej längre haha!!

Jaja, lite frukost och kläder är väl de jag ska börja me nu iaf :)




Bank bank !!

Ja hatar den här jäkla spänings huvudvärk som kommer och går hela tiden.. puh!! Idag kan jag ju inte skylla på regn haha, men får nog skylla mej själv att ja dricker för dåligt.. har hinkat i mej 3 stora glas me citron vatten nu iaf och en alvedon som ja hoppas hjälper snart !

Solen å värmen kom iaf tillbaka redan ikväll.. blev helt plötsligt gör varmt och helt klar blå himmel :) Va ute me soporna innan och blev jätte varm i solen bara den korta stunden, så blir nog kanon väder i helgen ! :)

Fick sms av S innan å min lilla Knodd sten sover hihi.. gröten hade gått ner även idag.. duktigt kille :)
Känns så skönt att de funkar så bra när han är hos sin pappa oxå ! Och att vi har en sån bra kontakt, så är de något så vet jag att jag kan ringa eller sms när jag vill :)
Men visst saknar ja min lilla knodd här hemma ikväll.. e ju så tyst och lugn här hemma utan honom.. fast de kan faktsikt vara skönt ibland oxå, de e ju min enda egen tid ;) Men tur de bara är varannan helg iaf ;p höhö!

Funderar på att träna en sväng imon.. får ju passa på :) Har iaf bokat in mej på ett dans pass på kvällen.. får se hur de blir :)

Nu får den nog iaf bli att förflytta sej till sängen ist å hoppas huvudvärken släpper me lite sömn !

Saknar dej min lilla dreggelunge♥


Rastlös!!

Jaha va ska man hitta på resten av dagen nu då ?
Vi har iaf varit uppe hos pappa en sväng och hälsat på, tog oss en promenad ditt. Men är inget jätte kul väder idag, men de skulle vara molnigt idag å sen skulle solen å värmen komma tillbaka imon.. så de hoppas jag ! :)

Noel åkte precis till sin pappa, en dag tidigare.. Han skulle egentligen åkt imon men S ville hämta en dag tidigare nu när de ändå var lång helg så de va väl okej :p Lite längre tid me pappa kan ju va kul :)
Dom skulle nog åka till stugan å hälsa på farmor å farfar ! :)

Men nu vet ju inte jag vad jag ska göra resten av dagen bara för de haha!!  Blir nog hyffsat lugnt iaf.. finns en hel del å göra här hemma.. men just nu orkar jag inte börja röja här hemma så de får vänta.. har ju hela helgen på mej :)

Ska nog ta något å käka snart å sen slappa framför en film kanske ?

Jag och Noel vill iaf önska ett STORT grattis till våran fina vän Teresa som fyller år idag ♥ Vi hoppas du får en kanon dag!!! :)
Vi skulle ju egentligen vart på kalas där idag men jag e fortfarande utan bil :( Så vi hoppas på en fika nästa vecka ist !! :)


Sol = ingen blogg!

Jag är nog inte ensam om att lägga blogen åt sidan när solen är framme ;)

Men idag var de verkligen dåligt på bloggen haha. Men men de e bara å vänja sej för vad jag har hört så ska solen stanna ett par dagar till ;D

Vi har iaf varit ute större delen av dagen..  gick till stan och möte upp min mor :) Först till fk och hämta ett papper och sen gick vi till barnvagnscentralen och klämde och kände på lite vagnar. De blir nog en ny här snart ;D !
Sen blev de fika i parken.. och Noel tog en tupplur en stund.. dock inte spegheciellt länge haha. han tar bara små korta sådana nu för tiden.. om han fick bestämma skulle han nog vilja vara vaken hela dagen, men lite måste man faktiskt vila oxå, annars blir de  en jäkla massa gnäll ;)

Vi kom iaf hem vid 6 tiden och då blev de lite gröt för herren och sen på med pyjamas och sin kvälls flaska i soffan :) Sen gick han å la sej, men låg och tjöta i över en halv timma i sängen först haha! Men till slut så somnade han faktiskt ;)
Sen strax efter 8 så tittade madde förbi en sväng och vi satt väl mest bara å tjöta, de e vi bra på ;)
När hon hade åkt ställde jag mej och gjorde lite käk.. nu sitter jag här och tänkte kolla lite bloggar å sen blir de sängen ! :)

Imon ska vi till pappa å dom en sväng och sen hoppas ja på att ha en bil för att kunna åka till Teresa som fyller år !!


Sol = ingen blogg!

Jag är nog inte ensam om att lägga blogen åt sidan när solen är framme ;)

Men idag var de verkligen dåligt på bloggen haha. Men men de e bara å vänja sej för vad jag har hört så ska solen stanna ett par dagar till ;D

Vi har iaf varit ute större delen av dagen..  gick till stan och möte upp min mor :) Först till fk och hämta ett papper och sen gick vi till barnvagnscentralen och klämde och kände på lite vagnar. De blir nog en ny här snart ;D !
Sen blev de fika i parken.. och Noel tog en tupplur en stund.. dock inte spegheciellt länge haha. han tar bara små korta sådana nu för tiden.. om han fick bestämma skulle han nog vilja vara vaken hela dagen, men lite måste man faktiskt vila oxå, annars blir de  en jäkla massa gnäll ;)

Vi kom iaf hem vid 6 tiden och då blev de lite gröt för herren och sen på med pyjamas och sin kvälls flaska i soffan :) Sen gick han å la sej, men låg och tjöta i över en halv timma i sängen först haha! Men till slut så somnade han faktiskt ;)
Sen strax efter 8 så tittade madde förbi en sväng och vi satt väl mest bara å tjöta, de e vi bra på ;)
När hon hade åkt ställde jag mej och gjorde lite käk.. nu sitter jag här och tänkte kolla lite bloggar å sen blir de sängen ! :)

Imon ska vi till pappa å dom en sväng och sen hoppas ja på att ha en bil för att kunna åka till Teresa som fyller år !!