En dag me fina människor !

Tidigare tog vi ju oss en promenad till knalleland och köpt tejp, fick även med mej två lampfötter som de va rea på till vardagsrummet,  just nu har ja ju fötterna som hör till julstjärnorna fast me två lampskärmar på haha, men de e ju så svaga å små lampor i dom så de syns ju knappt när dom e tända :P

Sen hem å äta lite för Noel och sen begav vi oss ut igen.. åkte och handla lite fika och köpte även present till Filippa som vi ska på födelsedags kalas på torsdag :) Lillskruttan fyller hela 3 år :D

Åkte sedan vidare ut till sandared för att möta upp Teresa och Liam , dom satt ute och fika med en annan nybliven mamma och hennes lilla dotter, å så liten å söt, hon va bara 3 veckor:P  mycket trevligt!
Sen gick vi och handla lite mat å sen vidare hem till Teresa å dom å där blev de mer tjöt och så laga vi lite mat, kött å potatisgratäng som vi åt sen när John kom hem från jobbet=)
Sen har vi bara suttit å tjötat å fikat lite till ;) höhö.. Så jag och Noel kom hem här nu för kanske 40 min sen, så blev pyjamas å en halv flaska mat för herren å sen somna han om gott igen.. han sov ju i vagnen ganska så mycket nu under kvällen hos dom å somna om sen igen på väg bort till bilen å sov hela vägen hem :) Trött fis !

Nu ska jag gå och laga till en flygande jakob av kyckligen som blev kvar i helgen innan den blir gammal å finns de färdig mat imon :) Perfekt!
Imon blir de nog träning me Marie på förmiddagen, sen inga större planer än :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback