Den kom inte?

Jag å min mor satt och disskuterade vädret innan (kul va) haha... ne men vi trodde de skulle börja åska när som helst för de skulle visst dra över ett sådant oväder här , de var visst i göteborg innan.
Jag blev blev ju självklart orolig att detta skulle störa mej mitt i desperate housewives.. men icke då.. när de började så var himelen alldeles rosa här utanför, och ingen åska så långt ögat kunde nå..
Och än har den inte kommit heller... så jag har kunnat kolla på tv hela kvällen :D
Jag tycker nämligen det är obehaligt att ha igång tv å dator åså när de åskar även om man har åskledare åså på taket?! 

När de åskar så får jag en såndär skräckblandad förtjusning:P När jag var liten och var me farmor och görfar i varberg i husvagnen så kommer ja ihåg att ja brukade sitta och kolla ut genom fönstret när de ösregna ute och kolla på blixtarna och lyssna på dom höga knallarna...
Än idag är de samma sak, sitta i fönstret och kolla på blixtarna haha :p Men ändå så är de lite skräck inblandat !
Får väl se ifall de dyker upp nån åska under natten...

Nu ska jag iaf gå och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen.. tyvärr känner jag inte lika stor trötthet som jag gjorde innan, men hoppas den kommer tillbaka när ja lägger mej i sängen :) Ett avsnitt av big bang theory får de bli annars !

god natt ♥

Min gosefis i förmiddags !


Hej mamma ja kan sitta själv :P

Noel tränar mer och mer på att sitta själv utan stöd och varje gång han faller omkull så tycker han de e gör kul å ler stort haha :p

 

 


Här var vi trötta.

Åh vilken sommar dag de har varit idag.. nästan lite för varmt emellanåt hehe , aldrig är man nöjd :p
Men skönt att slippa ta på Noel så mkt kläder, idag blev de kort byxor å t-shirt, de nya randiga laban setet vi köpte. gott för honom :) Jag själv har sprungit runt i min korta heldress, skönt ! :D

Vi har iaf hängt med Teresa och Liam :) Vi gick till stan och åt lunch på bresseriet.. gott ! !  Sen gick vi mot knalleland igen och tog oss en glass på vägen för att gå till transcom för att hälsa på John på jobbet:p
Blev bara en snabbis där, mest för att låna toan hehe ! Sen satt vi oss på en bänk i skuggan och små pojkarna fick käka ! :)
Vi hade iaf en mkt trevlig dag ihop med dom. .tackar vi för ! :)

Sen gick vi och handla lite snabbt och sen hem.. här hemma diska vi ihop..eller a Noel satt mest å gapa jämte å slogs med en sked haha.. men flyttade hans stol så den stod jämte mej.  Lite roligare för honom att sitta i den när han kommer upp i samma höjd som mej då :p
Sen fick han smaka på gröt idag.. de verkade helt okej enligt honom.. de gick ner iaf:p
Kvällsmat blev de sen i soffan och sen va han jätte trött.. så värmen  tog väl ut sin rätt på honom idag så han däcka redan vid halv 7 ! Själv e ja oxå göör trött å hade kunnat somna nu på direkten känns de som.. men eftersom de är tisdag så måste man hålla sej vaken till desperate housewives såklart, ja kan ju inte missa de enda program ja följer haha!!

Får väl hålla mej vaken me lite bloggar nu som jag som vanligt har hamnat efter med;)


Äntligen!!!

Äntligen så har värmen kommit tillbaka.. undra dock hur länge den får stanna? :)
Vi ska iaf snart bege oss ut i solen och njuta hela dagen!!
Teresa och Liam kommer in och leker med oss idag oxå.. skoj ! :) 
Men nu har Noel käkat klart så nu ska vi ta på oss lite kläder !!

Ha en kanon dag !

De e typ bara stå upp som gäller nu förtiden haha :p


Viskar fina ord.

Nu släcker jag ner och säger godnatt.. borde gjort de tidigare men va inte så trött så jag råkade somna med Noel i sängen innan mellan 7 å 9 haha!! E ju såå skönt å somna så tidigt, men alldeles för tidigt för mej att kunna sova för natten då min kropp e ganska van vid att sova få timmar.. jag har alltid varit en nattmänniska.. och alltid sovit få timmar när jag jobbat och även nu då Noel vill gå upp runt 7-8 tiden oftast. Å det är ju inte många gånger ja lägger mej före 12 iaf :P

Men nu ska jag gå och borsta tänderna sen krypa ner under täcket.  Varje kväll innan jag lägger mej ner för att sova så viskar jag tyst i Noels öra "mamma älskar dej" och ger han sen en puss på kinden eller i pannan. Oftast brukar han inte ens reagera haha, men ibland kan de komma en liten suck eller en hand som viftar till ! :) Min fina pojk, du e de finaste som finns ♥

Imon ska vi nog mysa med fika utomhus med Teresa och lille Liam :)  Smhi har lovat 26 grader här imon :D

God natt!!


Bvc besök

Idag; 4 månader +2 dagar - 7120g 63,7cm , 40,5 huvudomfång


Så här har hans besök sett ut;

Födelsevikt; 3500g, 49cm, 34 i huvud omfång.

Vikt nedgång på bb 2 dagar; 3290g  3 dagar; 3290g

Vikt hemgång från bb 4 dagar; 3485g

Hembesök av bvc 9 dagar; 3580g

2 veckor + 3dagar; 3840g, 35,8 huvud omfång

3 veckor +3dagar; 3920g, 36 huvud omfång

1 månad; 4100g,  54,5cm, 36,2 huvud omfång

5 veckor; 4360g, 37 huvud omfång

7 veckor; 4460g, 56,5cm, 37,4 huvudomfång

8 veckor+5 dagar; 5160g, 58,10cm, 38,2 huvud omfång

10 veckor +3dagar; 5760g, 58,5cm

3 månader +4 dagar; 6520g, 59,5cm, 39 huvudomfångNoel sköter käket !

 

Kan själv  ! :D

Ey morsan vadå slut ? Ge mej mer !!


Mamma fika, ny smaskis och bvc !

Ja som ni ser på rubriken så har vi haft fullt upp idag igen å itne vart hemma något, därav igen uppdatering :)

Kl 12 var vi och möte 4 styckten ifrån mamma gruppen på en fika/lunch i knalleland. Åt en gör god kyckling sallad :)
Sen gick vi med Mia och Cassandra upp till sjöbo då vi skulle till bvc och väga och mäta Noel :D Gick kanon bra, skriver de i ett vanligt bvc inlägg sen som vanligt !:)  Mycket beröm fick han iaf, som vanligt är de att han är väldigt stark, som en lite brottare brukar Katarina säga haha :D  Sen garva han högt åt henne när vi kom å hos busa me honom.. detta underbara skratt... de bjuder han mer och mer på nu, även hans mormor fick han att skratta högt igår.. och ja han har fortsatt här hemma ikväll, så de e ganska lätt och få ut skratt me ljud nu ifall humöret är med :)

Sen gick vi hemmåt och Noel somna och sov även en stund här hemma.. vakna vid halv 6 och då kom han upp och busa och lekte en stund :) Sen blev de att käka lite smaskis, idag blev de potatis/palsternacka, och de gick lika fint som me morot/palsternacka !:)

återkommer me bilder när noel lagt sej :)

Snart dax för mej oxå..

Snart dax för mig att krypa ner i sängen och försöka sova jag me :) Min lilla Knodd sover redan som vanligt i god tid :) Jag tackar honom varje dag för att han e så lätt sövd, så här e inga vakna nätter minsan ! De får man väl vara glad för! :)

Vi hade iaf trevligt hos mor/mormor, fick god blåbärs paj med glass till ! Jag käka även en pizza innan fikat, bakfylle mat oh yä ! haha.. Det var jag värd, har inte käkat pizza sen i höstas nån gång, jag åt en under min graviditet, sen va jag aldrig sugen på de igen hehe ! Men god var den:D Dock orkar jag bara en halv pizza när jag äter de så syster fick resten !

Sen kom far/morfar och hämta upp oss och körde hem till mej där vi skulle hämta min bil. Så vi drog igång den så nu står den ute i rydboholm och väntar på att bli lagad. Så jag hoppas verkligen inte de blir massa regn imon för nu har vi inget val än att gå upp till bvc :P  Imon är de äntligen dax för vägning och mätning igen :D Jag tror jag ligger på ca 7200g nu :p Å kanske har han kommit upp till ca 63 cm nu den lilla kortisen :p  Förra gången hade han ju bara vuxit en cm , men har fått för mej att han växt lite mer denna gången, han va ju 59,5 förra gången, och han vägde 6520g.

Sen vet jag inte ifall de blir att fika me några mammor ifrån mamma gruppen på förmiddagen. De skriv lite om de på våran facebook grupp iaf.. vi har ju inga fler träffar på bvc nu så vi får ta tag i de själva :)Goddag söndag !

Här är dagen seg ännu.. ligger i sängen å dricker cola haha!!  Men kunde ju mått dåligt och de gör jag faktiskt inte, e bara seg å orkar inte gå upp och göra iordning mej ! :p Men ska nog göra de snart ändå. SEn blir de en promenad bort till mamma !! Grattis på din födelsedag och morsdag!!! ♥
Där blir de lite fika åså... invänta lilleman som kommer sen i eftermiddag oxå. Han skulle åka till sin farmor åså idag först innan han kommer hem igen!! :) Saknar han gör mkt just nu !!

Igår var de skoj iaf, jag madde lollo å maja satt hemma hos mej å tjöta å drack, spelade lite spel åså : )
Å innan vi börja dricka så gjorde jag lollo å madde mat ihop, fixa en go sallad och stekte lite kött, va ju inget grillväder så de fick bli stekpannan :p men de vart riktigt gott iaf !
Sen bar de av till grand på kvällen.. helt okej där inne oxå :) va ju första gången jag va där.. men de blir säkert fler gånger nu :)

Men nu ska jag väl snart släppa mej upp och få på mej lite kläder hade jag väl tänkt :)
Men ha en bra dag och hoppas ni grattar erea mammor idag.. jag får ju göra de dubbelt upp :D


4 månader av kärlek.

Idag blir min älskade lilla knodd hela 4 månader.. wow !! Från ett spädis till ett litet barn med en otroligt stor och härlig personlighet!  Glad och envis som en åsna precis som sin mor ;)  Men de har han nog även fått lite ifrån sin far haha!

De händer självklart saker me den lilla pojken hela tiden och han lär sej saker hela tiden. Tänker dock inte sitta här å göra nån sån skryt lista nu för de orkar jag inte haha, sånt finns i hans bok ist här hemma:)
Men stå och sitta är iaf de som är roligast nu, ligga är typ lika med döden !  Så babygymmet har ekat tomt ett tag nu, de kan funka en stund bara ifall han får sällskap.

Mat har vi ju oxå börjat med som ni har läst/sett, och de gick ju bättre än väntat . Får se ifall de går lika bra när vi byter mat nästa vecka ;D  Men de va spännande tyckte han för då fick man ju kladda en massa haha!

Tänk att för 4 månaders sen så var Noel ca 13 timmar gammal. ♥  De har gått så otroligt fort, men ja njuter varje sekund ja har denna lilla människa i min närhet !

Magläge är ju inte de populäraste här hemma , men vi tränar lite varje dag och de går oftast bättre om han får ligga och hålla på med något samtidigt , så en bok funkar ju alltid ! :P

 

Stå upp är super kul ;)

Och kladda va ju ännu roligare ;pHär blir ingen vila !

Sådär dagen e startat för länge sen... jag tog mej faktiskt bort och tränade kl kvart över 10 som jag planerat.. å herrejesus vilket mördar pass hehe.. trodde de skulle vara lite dans å grejer i detta pass, men de va mycket jobbigare än så.. både bräda, vikter och balans, mkt fokus på magmuskler, vilket är väldigt klena just nu haha, så de lär jag känna av sen :P

Sen nu hemma så har ja slängt in första tvätten och nu ska jag äntligen hoppa in i duschen. Sen blir de en promenad bort till systemet och fixa lite vin.  Ingen bil så de får bli benen bort hehe.. tur man har nära, e ju typ bara 10 min gång avstånd ;D Hade inte den stora arenan legat ivägen så hade jag typ sett bort till systemet !

Sen hem och städa som en tok,  så inte mina gäster tror att vi har haft inbrott här hahaha, för de ser helt ärligt ut som fan här!!

A i morse när ja stod i köket innan ja skulle bort å träna så kolla ja ut genom fönstret å ser Mia komma gående, springer bort till vargasrumms fönstret å knackar,  hon måste ju tro att ja alltid står å hänger i mina fönster hahaha, va ju inte första gången ja knackat när hon går förbi :P
Gick iaf ut och tjöta en sväng me henne...  dom hade fått låna en vagn till Cassandra av hennes sambos chef.. snällt ! Inte fan klarar man sej utan vagn..  fy fan för den som stal deras vagn ! Hoppas allt löser sej me föräkringsbolag å grejer så dom får en ny vagn snart !

Nej dusch var de ja, den har stått på där inne nu i 10 min haha,. som vanligt ;)


Laban fynd till Noel

Orkar inte lägga in i photoshop nu så här kommer bara en rad me bilder :p

 

Dessa fynd gjorde vi för ynka 200 kr!! :D

Ni som bor i borås eller i närheten som oxå vill fynda så har denna utförsäljning öppet igen 9 juni + 3 andra datum till därefter som ja nu har glömt hehe :P

Ja bara älskar den randiga setet, så sött ju! 40 kr , hallå billigt ! ;D


Noels mat premiär :)

Här kommer en kladdig mat premiär för den lilla grisen haha !:P

Haha skrattar varje gång vi de lilla lyckoropet vid 1,38 min :P


 

 

Min lilla gris ♥


Fullt ös medvetslös !!

Aa ja känner mej nästan medvetslös just nu haha!! Hållt igång hela dagen, vi åkte ju hemifrån vid typ 10 tiden idag å ja kom inte hem förrän vid halv 9, å först nu satte ja mej i soffan för å varva ner lite innan de blir sängen!!

Först va jag och träna med Marie ! Blev armar och rygg idag !  :)  Sen direkt efter de åkte vi mot uhamn där vi först hälsade på Catrine, Wilma och Oliwer.. å säger samma sak som när ja träffa lille Liam, Shit har Noel verkligen varit sådär liten haha :p Dom växer som ogräs verkligen!
Där blev de massa tjöt,  Wilma bjöd mej även på plast grönsaker och en liten musik uppvisning i sitt rum hehe ;) Sen fick jag faktiskt riktiga muffins oxå ;p
Sen åkte vi mot pappa S för å lämna av Noel, där blev jag kvar i ca 1 1/2 timma å tjöta där oxå:) Fick se massa fina saker han hade köpt till Noel när dom hade varit på ullared igår.. bortskämd liten unge de där;)
Någon som blev helt överlycklig när Noel kom va Rocky, den hunden e överfull av kärlek till Noel verkligen hehe.. bästa vänner ! :D

Sen åkte jag mot borås igen och då ringde Cilla och sa att de va en utförsäljning av laban kläder så va ju självklart tvunge att ta en snabbis förbi där oxå haha, blev ett par riktiga fynd faktiskt :)
Åkte sen å hämta farmor så åkte vi till knalleland sen sväng och titta runt där ett tag.. sen bestämde vi att vi skulle åka hem till henne och käka, den planen gick käprakt och helvete om man får uttrycka sej så, jag gör de nu iaf.. går bilen å starta !! NEJ!! Jävla bil fan... så har startmotorn gått sönder igen (laga ju den i vintras) kul.. neee.. så ringde pappa som precis skulle åka från göteborg, så ja å farmor gick å käka thai mat så länge.. sen när han kom fick vi dra igång bilen så nu e ja bil lös igen.. hoppas på att få den fixad imon..

Väl hemma så skrev madde och villa komma bort en sväng :)  Vi tog en promenix bort å handa lite å sen satt vi här hemma å tjöta en bra stund !:) Å nu åkte hon hem för en liten stund sen..
Å nu när ja satte mej i soffan så känner ja hur jäkla slut i huvet jag är, så får bli sängen strax!
Måste orka upp imon då ja bokat in mej för träning kvart över 10 :D

Oj orkade ni läsa min novell här nu hahaha !:p
Ska lägga in Noels laban fynd här nu me o sen oxå filmen där han käkar första gången som ja lovat er :D


Sängen lockar...

Funderar på att dra mej mot sängen snart.. har funderat på de ett bra tag nu men här sitter ja fortfarande :P Hade velat kolla på big band theory, men ja har inte orkat föra över säsong 4 på boxen utan de ligger i datorn, å ja vill se på teven i sängen!!! haha.. jobbigt... får fixa de imon ist för nu orkar jag inte!

Imon blir de upp å träna vid 10-11 tiden me Marie ! =) Sen åker jag och Noel mot ulricehamn, först ett stopp hos Catrine för å titta lite på nya tillskottet i familjen, lille Oliwer som kom förra veckan :D Mys!
Sen blir de att lämna av Noel som pappa S =/ Å min plutt !!  Dom hittar säkert på nåt skoj.
Jag själv har bokat hela helgen full för att inte hinna sitta hemma å sakna honom allt för mycket;)

Imon blir de en eftermiddag/kväll ihop med farmor.. blir en sväng på stan åså, ska även kolla in första balen som är här imon oxå :) Tänk att de är så nära studenten redan.. nu e snart maj oxå slut :s Men vart är solen å värmen?? Kom tillbaka tack.  Ja kommer ihåg när jag tog studenten, då var de närmare 40 grader i solen, så de var väl lite att ta i kanske? haha, jävlar va varmt de va, ja ducha kallt 3 gånger den dagen!!  Alla släkt å vänner som stod ute på gården å vänta såg ut som dom skulle kolavippen vilken sekund som helst !!

Sen på lördagen blir de partaj med Madde, får väl se ifall de blir lite mer folk :) Sen blir de ett premiär besök för mej på grand, ja har aldrig varit där än, så de ska bli skoj :D
På dagen får vi se vad som händer, men har iaf bokat in mej på ett träningspass, ska testa functionel moves eller vare hete, är iaf massa dans stiler som är blandade bla. Zumba ! :D Låter skoj!
Men jag och Madde pratar iaf om att käka något ihop åså innan vi börjar partaja !:)
Så de blir nog en bra helg.

Och sen på söndagen kommer Knodden hem igen å då blir de fika hos Mamma som fyller år på lördag + att de är morsdag på söndag ju :)

Nej nu får de bli sängen.. Imon lägger ja upp film å bild på Noels första måltid,  har inte hunnit göra de än :)

God natt alla fina ! ♥

Cult designd fynd

Här kommer de som vi köpte idag på utförsäljningen, missat lite små saker bara.

Men allt fick vi för under 500 kr, så fynd- ja!:)

 

Kruka med magnet på till Noel med 3 figurer som går att byta ut.

Nappburk + napp

En sparbössa

 

 

Rund skål med stjärnor (står nu på bordet med lite godis i)

Två lime gröna vanliga ljuslyktor

2 kökshanddukar (är ett cheescake med bär recept på den ena)

2 ljuslykor + 2 krukor i samma serie


Full fart hela dagen.

Puuh idag har de verkligen vart full fart hela dagen.. inte vart hemma något alls...  Vi begav oss iväg vid 11 tiden och kom hem nu vid 7 tiden.. gäsp !!

Vi var iaf iväg på utförsäljing för cult först, fick med mej endel saker hem faktiskt för kanon priser, har tagit kort på de så får se ifall ja orkar lägga in de idag eller imon ! :) Jag fick iaf en sån där nappburk till Noel som jag ville ha för 50 kr :D jääj !
Vi hade ju gått ditt bort så vi traska in mot stan sen och där möte vi upp mamma/mormor, kollade runt lite i stan åså.. köpt blandannat bodys utan armar två st till Noel så han kan ha en vit under sin skjorta på dopfikat efteråt.. hade ju fått sms om 30% på valfri vara så va lika bra å passa på :)
Sen gick vi och tog en snabb fika och sen hemmåt för å lämna av vagnen bara å sen in i bilen för att åka upp till sjöbo för å hämta pappa/morfar som vi lovat att köra till en vän :)
Och sen efter de åkte vi äntligen hem :D

Då fick Noel lite mer morot/palsternacks pure, och ja de gick ner även idag haha :p Sen på med pyjamas och sen den riktiga kvällsmaten i soffan... sen nu för en stund sen så somna han i sängen ! :)
Jag tänkte jag skulle ta och äta lite nu jag oxå å sen bara skjunka ner och andas i soffan en stund innan de blir sängen.. e helt slut både i kropp å huvud just nu !


Torsdag it is !

Då var torsdagen här vilket betyder att snart är de helg igen ! :P
Vi startade våran dag halv 9 idag, då ville den lilla mannen ha mat !  Upp å satte oss i soffan å frulle till oss båda. Sen på med kläder och sen ville Noel ta en powernap.
Så då hann även jag göra mej iordning mej utan honom :)

Nu ska vi strax bege oss ut i solen :) Ja för idag har vi äntligen sol å blå himmel :) Hoppas vi blir utan regn idag..
Vi ska möta Teresa och Liam sen för att gå på nån utförsäljning med blandannat märket Cult ! :)  Får väl se ifall de är något å ha...

Sen ringde pappa precis och fråga ifall vi kunde köra han till en vän ikväll vid 6 tiden så han skulle på lite ölprovning där !;) Så ville han att vi skulle komma lite tidigare så han kunde hänga me Noel en sväng.. så dit beger vi väl oss sen i eftermiddag !:)

De är iaf våra planer för dagen :)Och så här ser vi ut  !;)
Aj min arm , härlig sjungande präst och jävla barnvagns tjuv !!

Senare nu under kvällen har ja fått gööör ont i min vänstra arm , vet inte ifall det bara är träningsvärk eller ifall ja har streckt den  på något konstigt vis, ont gör de iaf :S  Å kan säga att de har börjat kännas mer i benen nu idag att man va å träna igår hehe.. men inte ens i närheten av vad jag hade förra veckan ;)

Idag var pappa S här och lekte me Noel en sväng.. vi tog premiär för smakportion med honom idag. Gör skoj ju haha. men mer om det i ett annat inlägg då de kommer me film å bild :D  Lilla matvraket!
Sen vid 3 tiden kom prästen för att prata med oss och gå igenom dopet.. de blir nog kanon bra !:) Härlig präst de där.. hon skulle typ ge förslag på några psalmer och sa att de fanns på hemsidan men väldigt dåligt inspelat.. hon drar fram en iphone och börjar pilla.. (för mej är en präst någon som är lugn och sitter hemma å ber till gud å sånt haha, vilket jag självklart vet att dom inte gör)  men iaf så trodde jag och S att vi skulle få höra nån låt med då börjar de spela en orgiel och prästen tar i för kung och fosterland och börjar sjunga haha.. shit hade ja kollat på S så hade ja börjat asgarva, ja stod å bet mej i läppen och kolla på Noel som låg å sov i min famn ;) Som sagt, härlig kvinna de där !


I förmiddags var vi även på öppnis på norrby.. blev promenad dit och vi höll oss undan regnet :)
Noel höll sej vaken hela tiden och hann vara med på babysången även denna gången.. men sket även denna gången precis när dom skulle börja haha ;)
När vi skulle gå hem sen så såg vi först inte Mias vagn men tänkte att den kommer väl fram när alla börjar flytta på sina vagnar och att någon kanske hade flyttat på hennes (är den stor yta i kapprummet där de är barnvagnsparkering) .. de blev mindre och mindre vagnar och till slut hade alla vagnar en ägare men Mia stod fortfarande utan vagn.. då är de alltså någon jävla jubelidiot som har varit inne och stulit hennes vagn!!! Seriöst, är de ett skämt eller??  En helt ny emaljunga ifrån 2010, alltså ingen billig vagn.. helt fucking jävla sjukt.. vem fan gör något sånt!!??  Å ja hade bara lust och ställa mej å grina tillsammans me Mia, tyckte så synd om henne.. ja menar vagnen är ju något man använder varje dag och inte direkt något man säger " ja men då åker vi å köper en ny imon då" .. usch vilka vidriga människor de finns säger jag bara!!!

Nu ska jag bara läsa lite bloggar och sen kryper jag nog ner jämte Noel och sover.. känner mej riktigt trött då vi hållt igång hela dagen... de märktes på Noel oxå.. han somna ju i min famn när prästen va här vid 3 och sov sen i lite mer än 1 timma.. vaknar å e gör ledsen och sen får lite mat och somnar om i min famn i soffan..  vaknar sen vid kvart i 8 och skiner som en liten sol haha.. får pyjamas och lite mat och såg sen så trött ut igen så han fick gå in till sängen där han somna på typ två röda ! Skruttunge då!En riktigt glad skit :)

Innan vet jag inte riktigt vad de tog åt Noel men han börja plötsligt asgarva åt mej haha.. så börja jag ju skratta åt honom å då skratta han för ja skratta åt honom ;)  Härliga unge !!


Tävling hos Tina :)

 

"Jag tävlar inne på www.hejtina.blogg.se om en dreggelscarf från www.mmhbarnklader.com"


Färgning pågår!

Sitter just nu med hårfärg i huvet, lägger i en kastanjebrun precis som löshåret är,  va inte jätte stor skillnad på mitt eget å de håret, men lägger ändå i en färg så de blir ännu mer lika. snyggast så ju :)

Träningen gick iaf kanon idag. Va en annan tränare idag på passet och han körde andra övningar än den andra.  Tyckte de var roligare denna gången än förra faktiskt, han gjorde riktigt bra övningar och de lär säkert kännas i benen imon ;) höhö
Får se ifall de hinns me någon träning imon, kan bli lite tajt så kanske får bli vilo dag imon iaf.

Efter träningen följde jag me Marie hem en sväng, där hängde ju Noel med Kim, dom hade haft de gör bra ihop :) Lagat pannkakor som vi tjejer fick när vi kom dit.. bra mat efter träning? Njae kanske inte så, men gott vare ;) haha!

Noel blev gör ledsen precis innan vi skulle åka hem då övertrötten slog till honom.. han sten slockna i bilen på väg hem och de va bara å bära upp han i sängen å av me kläderna så sov han vidare :)

Imon blir de öppnis på förmidddagen, ska då fortsätta me boken ja börjat me till Noel tänkte jag å sen hoppas på att Noel tycker babysången är lik kul denna gången.. :) Dock sket han ju ner sen mitt i allt förra gången så han missa en stund haha!!
Sen efter de blir de hem å käka å fixa lite å sen vid 2 tiden kommer Pappa S och leker lite, då tänkte vi även testa å ge Noel lite mat, jag hade tänkt göra de både igår å idag men vi har inte haft tid till de, å vill ju inte stressa i han de utan de ska ju va i lugn och ro, och kan ju va kul ifall S oxå får vara med första gången imon :)
Sen vid 3 kommer ju prästen å pratar med oss och planerar lite för dopet :)
Sen skulle nog Madde försöka orka me ett litet besök efter de oxå.. så ja fullt upp imon oxå ;)

Nu ska ja sitta me hårfärgen typ 15 min till å sen blir de dusch å sängen :)

Nu åker vi.

Liter senare än planerat.. men nu ska vi strax bege oss till sandared :) Noel ska bara få på sej lite kläder. Den lilla nakenfisen sitter här jämte mej i soffan å väntar , precis käkat lite :)

Ja testa att sätta i håret idag igen och nu med nytvättat hår och de blev mkt snyggare då höhö :p Tänk va lite shampo och balsam kan göra ;)
Dock får de nog bli uppsatt sen idag då de e lite jobbigt när man har en liten apa som verkar gilla å hänga lite i mammas hår ;)


Morsdagstävling hos Malin !

 

Va med och tävla du oxå HÄR!


Tisdag !

Idag fick jag sovmorgon ända till klockan kvart i 10 av Noel.. gör snällt ju :)
Men om ja gissar rätt så tror jag han själv har legat vaken å lekt me sin snutte sen typ 9 tiden, men han har vart tyst och inte väckt mej haha..  för han gick nämligen o la sej å somna på direkten nu igen så han har säkert vart vaken lite längre än mej :)

Jag själv tänkte hoppa in i duschen nu och sen på me lite kläder och ta fram kläder till Noel :)
Sen åker vi till sandared för att tillbringa dagen där ihop med Teresa och Liam !  Sen vid halv 7 blir de träning med Marie, de där mördar passet som vi gick på förra tisdagen oxå haha.. självklart ska jag ge mej på de igen :P Hoppas inte träningsvärken blir 3 dagar med alvedon denna gången oxå för vill ju träna fler dagar i veckan.. som de ser ut nu så blir de ett benpass me marie på torsdag och sen ska jag på ett dans pass på mitt nya gym på lördagen.. de är iaf vad som är inplanerat i träningsväg :) Kanske de blir något på fredag oxå.. men onsdag blir nog vilodag, beroende på hur ja känner mej efter passet idag ! :P

Nej nu måste ja in i duschen som redan har stått på i 10 min .. typiskt mej.. tur ja bor i lägenhet som ja inte betalar för vatten för så här gör jag alltid.. går å sätter på duschen för de ska bli varmt å gött å sen glömmer ja av den en stund och den kan ibland stå på 20-30 min innan ja går å duschar haha! Intressant info va? :)

Ha en bra tisdag iaf !:)

Lista

Nu ska jag göra listan som Lina utmanade mej som ja glömde av haha :P

1. Hur gammal är du om fem år? 29 år. (ska fylla 30 :O shit ! )
2. Vem var den sista du träffade? Marie och Kim.  Ifall man inte räknar me Noel som e här hela tiden hehe:)
3. Hur lång är du? 162 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Gone baby gone som gick på 4;an igår.
5. Vem ringde du senast? Antigen va de Marie eller Simon.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Okej..du kommer ihåg prästen nu på onsdag kl 3 va? Kram (till S)
7. Var är dagens planer? Dagen e ju slut nu.. men de har varit träning, mammagrupp å sen vart me Marie.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på humöret, men oftast blir de sms hehe!
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda (fast va aldrig gifta)
10. När såg du senast din mamma? Mhm..i fredags va de nog?
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du idag? 07:45 när Noel ville h frulle :)
13. Har du någon gång hittat en katt? Va e de för jäkla fråga ? :S
14. Vilken är din favoritplats? Mhm vet inte riktigt.. men där mina vänner och familj är :p
15. Vilken plats föredrar du minst? Första trötta timmen på morgonen på jobbet kanske ? haha
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Oh ingen aning, men har förmodligen flyttat till större lägenhet..me någon annan kanske? :p
17. Vad skrämde dig som barn? Mörker (gör de fortfarande hehe)
18. Vem fick dig att skratta senast? Marie
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja och nej. För ja äger faktiskt några haha, fast inte för å lyssna på utan för inredning ;p
20. Har du stationär eller bärbar dator? Två bärbara och en stationär, men den stationära har ja ställt hos mamma då ja inte använder den
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Trosor, och linne ibland ifall de e kallt.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Tror de finns typ 6 eller 7 st där nu :p
23. Hur många landskap har du bott i? Ett.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Alldeles för många gånger!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota ifall inte fötterna är kalla :)
26. Är du social? Ja de e jag väl.. tjötmaja!
27. Vilken är din favoritglass? Pigelin :)
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Betala av lån, spara å ha kul såklart ;P
29. Tycker du om Kinamat? Ja
30. Tycker du om kaffe? Nej, smakat en gång, fy fan va äckligt !! haha
31. Vad dricker du till frukost? Vatten med citron droppar i.
32. Sover du på någon särskild sida? Just nu har jag vänster sida då Noel har den andra som står längst in mot väggen.
33. Kan du spela poker? Nje inte direkt.. fast vet väl typ hur man gör iaf :)
34. Tycker du om att mysa? Ja.
35. Är du en beroendemänniska? Ne de tror jag inte.. eller ibland kanske:p
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej
37. Vill du ha barn? Har ju Noel nu, men vill säkert ha ett syskon till han nångång i framtiden.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och typ 4 meningar på franska haha!
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Barnkläder, kläder och skor ;)
42. Äger du dyra smycken? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? en muffins ;)
45. Vem är den roligaste människan du känner? Mej själv såklart ;) hahaha
46. Välj ett ärr på din kropp? Har ett på knät sen ja ramla på en sten när ja va liten.
47. Vad har du för ringsignal? Fan ja kommer inte ihåg nu bara för de haha
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Jag tror inte de, inget jag har här hemma iaf. Kan kanske ligga på pappas vind eller nåt :)
49. Flirtar du mycket? Ibland kanske :)
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Här hemma i sovrummet
51. Kan du byta olja på bilen? Nej de tror jag inte.. men ja kan kolla den iaf å fylla på spolarvätska;D De du!
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej ja har lyckats slippa undan dom *peppar peppar*
53. Vilken var den senaste bok du läste? Djuren på bondgården i sängen idag me Noel ;D
54. Läser du dagstidningen? Nee, brukar kolla i dom när ja hälsar på farmor ibland bara.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Vi föräldrar & Allt om mat.
56. Dansar du i bilen? Ne ? Eller jo ibland haha! Mongo frida.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Undra ifall de va Rix fm i bilen?
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Något som hade me dopet å göra
59. När var du i kyrkan senast? Oj de kommer ja inte ihåg, så de va nog inte igår ifall man säger så:)
60. Vilka personer utmanar du? Fler personer som e rastlösa å inte har något å göra ;)

Hemma me nytt huvud ;)

Då är vi hemma igen.. blev visst kvar några fler timmar än vad vi hade räknat med hehe.. får väl va glad att de inte springer p-lisor allt för ofta ute på kvällarna för ja hade ju helt glömt av bilen där ute å kom ut två timmar efter parkerings tiden gick ut haha.. la bara i för två timmar men blev kvar typ 4 ;)

Marie va gullig å hjälpte mej me håret idag.. tack gumman ♥  Madde skulle hjälpt mej men förstår att hon va trött då hon börjar jobba kl 6 denna veckan haha, å ja e en sån som vill att säkert händer med en gång så tur marie kunde de där oxå haha :D  Madde lär få hjälpa mej me de på lördag ;)
Vi kör ju me clips så man kan ta ur å i de precis som man vill :) Kanon bra !

Var en trevlig kväll iaf å ja å marie fluma över totalt å garva åt typ allt å inget..stackars kim ;) haha.. å stackars barn hahaha!! Intern grej.. för jäkla kul ! Orkar inte förklara ;P
Nu ska jag väl ta mej något snabbt å äta bara å varrva ner å sen blir de sängen.. Knodden sover redan igen.. somna i bilen hem å sen vakna när ja väckte han igen å sen somna här i sängen igen :)

Imon ska vi åka och hälsa på Teresa och Liam :D!!  Vi har nog lyckats fullboka hela veckan nu.. sen får vi väl se ifall alla saker blir av.. men alltid kul å ha saker å göra !

Lite halv sliten sådär på kvällskvisten haha.. men håret är längre iaf, dock inte iordning gjort nu :P


hallå !

Sitter uppe hos Marie just nu... gjort de ett tag nu :) Hon e snäll å hjälper mej me mitt nya hår höhö! ;)
De ska bli lite längre tänkte jag ;)
Noel däcka vid 8 tiden som vanligt så han ligger å sover gott inne i Maries och Kims säng ! :)
Snart är hon klar me mitt hår å då blir de väl att åka å lägga knodden i sängen så han får fortsätta sova där å dröjer väl inte allt för länge tills de blir sängen för mej då heller.. dock inte så trött då jag å Noel legat å vilat typ hela eftermiddagen efter mamma gruppen haha.. hallå latmaskar !!


Måndag morgon !

Uppe.. trött när vi gick upp men de försvann ganska så fort =) Nu har Noel käkat frulle framför Vakna me the voice som vanligt typ hehe... å nu sitter han i sin nya fina matsstol å gnagger på en majskrok haha!
Jag själv kokar ägg nu så ja oxå får i mej lite frulle. . sen blir de att låta dom sjunka ner i magen å sen på me kläder å åka å träna en sväng ! :)
Något ja märkt på senaste är att ja börjat tappa en jäkla massa hår (!?) Why.. nu  ? Ja varken är gravid eller ammar ju längre haha.. vad är de nu lixom :P

Noel nu :)

Haha ser ju inte så jätte gott ut ibland ;)Film slut, nu sängen!

Blev en sen kväll här i soffan ikväll iaf.. men inte för datorns skull denna gången utan ja fastna i en film på tv ist.. kommer inte ens ihåg när jag såg en hel film på tv senast? Oftast brukar ja sitta med datorn samtidigt och inte va speciellt koncentrerad när jag kollar. Men denna kolla ja klart på hela utan datorn haha!   Gone baby gone hete den, helt okej film och har för mej att dom nämde att den va baserad på en verklig händelse.

"När en fyraårig flicka, vars mor lider av missbruksproblem, kidnappas engageras privatdeckarna Patrick och Angela för att hjälpa polisen. Snart visar det sig att kidnappningen är iscensatt för att flickan ska få chans till ett bättre liv än vad hon har hos sin ansvarslösa mor. Nu ställs de två privatdeckarna inför ett svårt dilemma, ska de se till att flickan återförenas med sin mamma eller inte. Patrick och Angela har helt olika syn på vad det ska göra vilket sätter deras relation på spel."

Nu ska jag iaf gå och borta tänderna och sen gå och lägga mej å sooova !! :)
Imon blir de träning me Marie på förmiddagen å sen blir de sista föräldragruppen imon kl 1 då de ska handla om barnsäkerhet.. tråkigt att de e sista gången=/ Kul att man iaf har fått lite kontakt med endel av mammorna iaf, så vi ses andra dagar oxå :)

På tal om Marie oxå.. hon å Kim va iväg på en liten hotell trip igår och va får inte jag för sms igår kväll då.. dom har förlovat sej!!!! Mina fina vänner, stort grattis till er.. ni e så fina ♥


Kalasat klart och matplats fixad :)

Idag har vi ju vart och kalasat i göteborg då en av kusinerna fyllde år !:)  Alltid trevligt när hela släkten samlas å de blir massa tjöt å go mat :D !
Efter kalaset åkte jag pappa å bror till ikea å kolla runt lite och fixade Noels matplats ! :D Så ja nu i veckan blir de Noel som ska få lite riktigt käk ;D !
Han fick även nya tallrikar å en mugg ifrån fabler serien för endast 39 kr :D !  SEn fick han även den populära leksaken som är en röd ring å typ en flodhäst på, får la se ifall Noel tycker den e lika kul imon som alla andra ungar verkar tycka :)

 

Väl hemma så blev de pyjamas dirken för Noel och sen käk i soffan. Sen fick han gå in till sängen och där somna han på typ två röda ! :) Själv sitter ja i soffan å käkar en kladdkake muffins..mhm.. borde egentligen fixa lite kvällsmat men vet inte va ja e sugen på å orkar göra :P  Men hör iaf att vattnet kokar i köket så nu blir de att börja me å koka flaskor å nappar ;)

 

 


Gooomorgon ! !

Sådär då har vi startat denna söndagen oxå... först vaknade vi vid 7 men de orkade inte jag så jag titta på Noel å sa en timma till å stoppa in nappen.. tror ni han gick me på de? haha ja faktiskt, han somna om oxå, helt otroligt, han hade ju ändå sovit i 12 timmar.  kan de va så enkelt ibland ? ;P  Nu vid 8 gick jag iaf upp med en glad son och inte alls lika trött längre.

Han har precis käkat frulle här i soffan å ja funderar på att göra desamma.. vi sitter å glor på nyhetsmorgon.


Nu strax blir de nog lite hoppgunga för lilleman för att avgöra lite med sin energi ;D

 

Morgon myser lite i soffan häromdagen :)

 


Natt fix!

Här sitter ja i soffan vaken än..  men blir nog sova snart.. magen strejkar för ja gav den två muffins ikväll haha.. den e full me andra ord :p Men dom va goda jö :P

Jag ska bara vänta på att naglarna ska torka helt.. orka kladda runt me de i sängen :p
Dom har ju äntligen vuxit ut igen nu efter att dom gick av en efter en för ett tag sen...
De fick bli vanlig fransk manikyr ikväll... dom har ju varit röda nu ett tag å innan de turkos blå :) Detta går ju att matcha till allt ;p Ja e så kass på att måla naglarna, ja låter de sitta kvar gör länge å går till slut me halvt nagellack typ... orkar aldrig fixa :P
Ljuvliga dofter i hemmet.

Sitter här i uppkurad i soffan under en gosig filt å läser lite bloggar, pratar me vänner och halvglor lite på tv :) En sån där lugn och härlig lördag kväll! Noel sover sen flera timmar tillbaka, han somna redan strax innan 7 idag oxå.. tröttmössan min då ! Fattar inte hur han kan sova så mycket den ungen haha. Spelar ingen roll hur många timmar han sover på dagen, vid 7-8 tiden så går han å lägger sej å somnar ändå på kvällen !  Är vi inte hemma så blir han trött å grinig ifall han inte får sova då.. han somna vi den tiden uppe i pappas soffa när vi va där igår oxå ! :)  Dessa sovrutiner har
han haft sen han va 4 veckor, de har alltså hållt i sej i 3 månader än så länge utan att ha ändrat på sej.. ja har aldrig haft en enda vaken natt me min son än (peppar peppar)

Jag har ljuvliga dofter i mitt hem just nu.. min stora bukett av liljekonvaljer doftar i hela vardagsrummet.. tänkt att dessa små blommor kan ge en så stark å go doft till ett helt rum!! :)
Å går man till köket så luktar de nybakat !! Gjorde nämligen kladdkakemuffins innan, å ja dom blev kladdiga haha!!  Ja tror helt enkelt att de e min ugn som e knäpp för ja hade dom inne i 10 min om inte ännu mer å dom va inte ens i närheten av att bli stela muffins haha!!  Ska ringa min hyresvärd nästa vecka hade ja tänkt för ja vill ha en ny spis!!  Spärren på ugns lukan e paj så ja får lixom öppna min spis me en kniv varje gång (!!!) haha..

Men ska väl sitta här en stund till å sen blir de sängen för mej oxå ! Imon blir de ju kalas i göteborg för min kusin. å sen ska vi hinna förbi Ikea oxå å köpa en stol till Noel ! :D  För de blir nog matpremiär för honom i veckan.. har inte orkat ta de ännu, för jag vill ha en riktig köksstol till honom först.. här ska de då inte kletas i något knä eller babysitter ! Här ska de bara få kladdas i köket vid bordet !  Men han blir ju inte 4 månader förrän om en vecka så de e ju inte så att vi ligger efter eller nåt sånt haha.. men märker att många gärna börjar tidigare än 4 månader.. hade vi säkert oxå gjort ifall vi hade haft en stol. Men väntar hellre på den, så ingen stress här inte ! :)  Han fick nöja sej me å kleta me en majskrok här omdagen bara haha! :)


Min lilla tänkare idag !nya skor på fötterna oxå :) 40 kr på hm :D


Liljekonvaljer promenad!

Jag och Noel gick ut på en promenix innan.. skönt att komma ut lite =) Va dock inte lika skönt ute som igår, men ändå helt okej väder =) Vi gick och plockade oss en stor bukett med liljekonvaljer.. luktar helt underbart!! :) det är min favorit blomma, min mors oxå, och va även min mormors favorit blomma när hon levde !:) Jätte fina e dom å luktar underbart !

 

Sen gick vi och handla lite smör och choklad då jag tänkte baka lite sen ju.. får se ifall de blir ikväll kanske:) Just nu tar Noel en powernap bara för han va trött å gnällig.  Men han ska väl inte sova allt för länge nu då klockan redan är 5 å de är läggdags om 2-3 timmar för honom ändå :)

Borde egentligen passa på att röja lite här hemma nu medan han vilar, men jag har verkligen ingen lust!! haha..  får ta de senare ist ;)

 

Där borta i hörnet sitter en liten kille haha :P

 


Min snälla son.

Här sitter ja i soffan å käkar ägg å bacon.. har inte orkat äta något förrän nu, vi gick ända upp så sent idag hehe;P  Ja somna nog inte förrän typ vid 3 tiden eller nåt.. de va länge sen nu som ja gick å la mej så sent.. å de kändes i morse oxå när Noel ville ha frulle vid 7 tiden :P  Men han fick käka den i sängen å sen somna vi om direkt å vakna vid 9 igen.. dock va ja lika trött fortfarande haha.. så gav Noel nappen å snutten så låg han å tjöta me mej en stund å sen somnar ungen om igen (?) haha.. Vi som ända till kl 12 !!!  Min son är verkligen snäll mot mej när ja behöver de ;) För nu är jag ju inte alls trött längre me så många timmars sömn :P

Han sitter just nu i sin babysitter å tjötar å kollar på tv :P haha... Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, men ska nog gå ut en sväng om en stund iaf, de är sol ute men verkar blåsa lite men de gör nog inget:)
Funderar på att baka något sen kanske.. måste ju testa nu lite inför dopet så man vet va man ska bjuda på :)


Noel shoppar !


Bodysarna är ifrån Kappahl, de köpte vi ihop med jeans shortsen han ska ha på dopet för man fick ta 3 betala för 2 :) + en rabatt kupong till dregglisen:P

2 byxor + body kommer från Lindex, köpa ihop me linne skjortan han ska ha på dopet, där hade vi köp för 300 betala för 200.. så allt på bilden + hans dopkläder fick vi för ca 400 kr :) Bra gjort!

Man kan komma långt me lite rabatt kuponger å rea ;)


Lampan tänd i natt !

Vad är de värsta som kan hända när man lagt sej i sängen och släckt alla lampor i lägenheten å de enda som lyser är ljuset ifrån datorn? Jo att de är något som börjar låta i hallen...förmodligen var de bara något som ramla ner som fastna på vägen i fallet så de lät lite längre.. men usch å fy ! Under dessa korta sekunder hinner ja göra en helt annat bild i huvet, att något har lyckats ta sej in genom dörren jätte tyst, förmodligen under den tiden ja va å borsta tänderna, gömmt sej någonstans för att sen nu hoppa fram när ja lagt mej i sängen .. usch!!

Synd att inte Noel kan gå. då hade ja väckt honom nu för att skicka ut han i hallen å kolla efter va de var ;) höhö!!
Här är iaf någon som har tänt lampan i sovrummet igen.. undra ifall den kommer få vara tänd hela natten nu:p

God natt från en jävligt fantasigalen mörkrädd mes !


Tävling hos mammamima

 

Jag tävlar hos MammaMima och kan vinna en valfri pall från Bonde of Sweden värd 1220:-


Våra dop kläder :)

 

Vit linne skjorta ifrån Lindex

Jeans shorts och dregglis ifrån Kappahl

 

Klänning och halsband ifrån HM

 

 

Så snygga tänkte vi vara på dopet :)  Vit klänning betyder några fler besök i solariet innan de e dax ;)

Sen ska ja se ifall ja hittar en tun vit t-shirt body till Noel som han kan ha under skjortan, dom brukar ju åka upp endel annars :p

Måste nog åka till farmor nån dag oxå å prova dopklänningen å se så att tjockisen kommer i den haha!

 


Grillkväll !

Frisk bara sådär? A ja vet inte, men känns typ så iaf hehe!

Två alvedon i kroppen å de kändes bättre sen.. så bra att ja tog en dusch å tog mej sen ner till stan för å möte upp Marie och Filippa en snabbis :)  Dom gick sen hem efter vi hade vart inne och kollat på kurragömma... ja å Noel traska vidare till Lindex å kappahl där vi hade lite rabatter å utnyttja,  har nog hittat hans dopkalas kläder, kan vissa sen när ja tagit kort på de :)

Sen köpte vi glass och gick upp till mamma och fika, satt ute på gården i typ 3 timmar :)
Ringde sen pappa å kolla ifall alla va hemma då ja lovat min syster å komma upp då vi ej va hemma innan när hon hade tänkt komma bort å säga hej, hennes skola ligger ju där vi bor å dom hade bakat i skolan å då tänkte hon på lilla sjuka mej, som då inte längre va lika sjuk hehe =)
Men fick kaka här ist ;) höhö
Blev även grillat här ikväll..nom nom :)!! Å nu sitter vi å glor tv i soffan, mätt !!!:)
Så blir väl kvar här en stund till... skriver säkert igen när vi hemma !

Ha en fin kväll!


Noel busar me sin mormor:)

100media_imag113 (MMS)

Noel busar me sin mormor:)


Hej fredag !

Innan när jag faktiskt hade tid och tänkte uppdatera lite på morgonen ja då funkade självklart inte blogg.se ! mhm..

Men jaja, vi va iaf uppe kvart i 7 idag, då ville Noel käka frulle, å inte kan ja klaga på de, han somna vid halv 7 igår å har då sovit över 12 timmar på raken.. min lilla sömntuta ! ;D
De där me att de va lite bättre igår kväll vete tusan vad jag fick de ifrån för jävlar va ont ja fick i kroppen sen å halsen oxå haha.. dock kan ja nog skriva lite bättre idag.. halsen gör inte lika ont och inte heller kroppen, dock har jag just nu 2 alvedon i kroppen så kan ju ha lite me de å göra.. tänk att ja har så träningsvärk att ja till och med är tvungen att gå på alvedon haha.. vadå klen !:p

Noel va iaf uppe å lekte å hade sej, stod i hoppgungan en sväng oxå bara för att få göra av me lite energi..
Vid 9 tiden intog vi sängen igen ... började kolla på nån film men vi båda somnade och vakna nu :)
Noel käkar igen och ja funderar på ifall jag ska försöka göra de samma.. kanske lite mosat ägg? De är ju inte så svårt å svälja.. mhm...

Typiskt att de e fint väder när man är sjuk, de va de igår oxå!! Va fan kan de typ inte piss regna eller något !!!


Lite bättre..

men det är nog pytte pytte lite ;p Känner mej dock inte lika seg som innan men de en nog bara för febern är borta :) Men träningsvärken e fortfarande ett helvete och min vänstra halsmandel är lika stor som en tennisboll snart känns de som..
Lyckades få i mej lite mat som va kvar sen igår, men blev bara hälften sen gjorde det för ont för å äta..då fick de bli lite glass ist höhö! Enda som e bra me å ha ont i halsen, men kan äta massa glass utan dåligt samvete, iaf jag ! ;P

Hoppas på att vakna me lite mindre träningsvärk imorgon iaf för de är den som gör att ja känner mej ännu mer sjuk just nu..

Noel somna redan vid halv 7 idag.. de trodde jag inte han skulle göra så mycket som han har sovit med mej idag :p Han har haft en riktig sovar dag me mej!  Även jag somna en stund med Noel nu när han gick å la sej, alltid gott å somna jämte honom när man nattar :P  Han har ju fått sova i min säng nu när ja har haft sån tränigsvärk hehe:P

Nu ska ja kolla lite tv å sen blir de nog sängen igen.. hoppas på en bättre dag för Noels skull så han slipper å bara ligga ner en hel dag igen :)


Noel va snäll å läste för mej i sängen idag ;P

 

Noel fick testa en majskrok idag, å ja de va nog spännande enl honom  :P De mesta av den försvann faktiskt haha.. den lilla tjockisen hade majskrok både i munnen å näsan:p


Sorry för tråkiga mobilbilder, men har inte laddat kameran än då laddaren hamnat en bit in under sängen och helt ärligt så har ja så ont att ja inte kommer åt den nu haha.. tror ni man känner sej handikappad då eller? ;)

Synd om mej !!!

Bläää jag har blivit sjuk.. ja hatar å va sjuk !!  De började redan igår kväll när jag skulle gå å lägga mej.. jag gick å la mej redan vid 9 tiden ? hahaha å de e ju inget jag brukar !:p Låg dock å vred å vände på mej hela natten typ.. fick 39 graders feber å halsmandlarna blev bara större å större..  usch!! Å sen den där jävla träningsvärken på de oxå.. jag hade hellre fött barn nu igen ist för att ha den, de är de värsta jag har vart med om :S

Iaf så är den mesta febern borta nu iaf. . men halsmandlarn e ganska så svullna.. men min mor va här och lämna Bafucin för en liten stund sen och tog me stackars Noel ut på en promenad.. Han har ju vart tvungen å ligga här jämte mej i sängen hela dagen.. sovit fram och tillbaka precis som jag.. så kan tänka mej att han tröttnade på de nu haha!! Så han fick gå en promenad me sin mormor nu ist som tur va :)

Så tråkigt att vi missa babymassagen idag me dom andra mammorna.. !! :( Hade ju oxå velat lära mej de... men dom får väl lära mej å Noel en annan dag ist ! :)

Nu ska jag iaf försökta få i mej lite nyponsoppa som min mor hade me sej.. ha än så länge bara fått i mej en pigelin glass å 2 glas vatten !  Magen börjar bli hungrig men ändå inte.. ja har jätte svårt att äta när jag är sjuk :S


80 eller 25 år?

De e fan frågan idag alltså.. herrejises va ont jag har!!!! hahaha.. har ärligt talat ondare nu än efter jag fött Noel :P  Ja kan fan knappt sätta mej ner, de tar verkligen emot i låren :P

Idag har vi iaf varit på öppnis.. promenaden dit gick faktiskt okej, gör faktiskt inte lika ont när man går som när man sätter sej ner eller så ;P  ganska många mammor där idag igen..
Idag var Noels hand å fot avtryck klart, blev bra faktiskt !:) Sen påbörjade jag en liten Noel bok idag men kom inte så långt så får fortsätta me den nästa vecka ist :)
Idag var Noel vaken hela tiden oxå, han hann till och med vara med på babysången som är sista halvtimman.. dock sket han ner sej mitt i allt så va bara å gå å byta blöja haha!! Sen sten däcka han i vagnen nästan så fort jag satte ner honom hehe.. de tar på energin å leka me massa andra bebisar :p

Väl hemma å kände jag oxå att ja va ganska trött.. ja tog bara av Noel ytterkläderna å la han i min säng å där somna han om ganska så fort.. ja låg å kolla lite serier å sen somna jag oxå å sov 2 timmar me Noel ;) gott!!

Sen följde vi med Mia på en liten promenix, gick till affären å köpte ägg åså :P Går åt mycket ägg här hemma nu då de e de jag äter till frukost varje dag hehe!
Å nu är vi hemma igen å sitter å lyssnar på barnsånger i soffan... Noel är inte så jätte road faktiskt utan gnäller mest just nu haha!!  Vid såna tillfällen kan ja typ tänka , snälla låt klockan bli 7 så vi kan påbörja läggnigsförberedelserna haha!! E lite tidigt å göra de redan kl 6 :p
Å blir nog inget bad idag då jag inte kommer ner till badkaret skulle ja tro hahaha!!

Men nu ska ja underhålla barnet här i iaf minst en timma till ;)

 
Noels fina gudmor !

Noel har fått den finaste gudmor man kan tänka sej. Någon som bryr sej till 110%.
Hon e så fin ihop med honom och man ser verkligen hur glad hon blir när han kommer å hälsar på:)
Ställer alltid upp ifall det är något, har även lånat ut massa saker till honom från Filippa :)
Jag hoppas deras fina relation fortsätter livet ut ..

Noel igår med Marie.. han fick va hemma hos henne och leka medan jag gick å sola :)

 

Stor kärlek till denna fina människa ♥


Mjukstart vad är de?

Sitter i soffan å undrar hur jag ska kunna ta mej här ifrån till sängen haha! Träningsvärken ja kommer ha imon vill ja inte ens tänka på just nu ;)  Dubbel pass körde vi ju idag.. först gymet på förmiddagen å sen ett intensivt pass nu ikväll, å ja de va verkligen intensivt, uppvärming va snabba steg upp på en stepbräda, å sen hoppa jämfota upp den i intervaller.. ja kan ju säga att ja va dö trött redan efter dom 5 minuterna haha! Å värre blev de ;p När vi gjorde sista grejen som va pinande plankan när man ligger me undersidan av armen i golvet å tårna i golvet å sen håller du upp kroppen trodde ja helt ärligt jag skulle dö haha!!
Så ja här e de då ingen mjukstart på träningen.. men jaja.. e ju alltid första gångerna som är värst.. så tar jag mej bara igenom denna träningsvärk nu så ere bara å köra på sen!! :)

Imon blir de öppnis me några mammor ifrån mammagruppen igen.. trevligt ! Hoppas ja kan ta mej upp ur sängen när vi vaknar !;)  Jag la till och med Noel i min säng ikväll bara för å slippa lyfta upp han ifrån sin egen säng imon på morgonen hahah!!

Men snart blir de nog sängen iaf ! :) Får vissa den goda thai soppa imon ist.. kamerna e död :S Å blir ju alltid roligare me bilder ! :P

God natt!

Halloj ! !

Idag har vi tillbringat större delen av dagen med Marie.. vi var lite sega i morse så kom inte iväg riktigt i tid, men va uppe på gymmet strax efter 11.. Noel sov halva tiden å sen satt han nöjd i vagnen. Vilken tränings bebis höhö ! :P
Sen följde vi med Marie hem och käka lite å vid 2 tiden kom även Filippa hem ifrån dagis :)
Hon ville hålla lite i Noel å dom va så söta ihop :D  Hon va så stolt !

 

Nu väntar jag på mina två ägg och vid 6 tiden ska jag ligga i solariet för att sen halv 7 köra ett nytt träningspass med Marie ! För jäkla härligt ! Känns i armarna nu kan ja säga så vill inte veta hur de kommer kännas imon ;P Hoppas Noel lär sej gå under natten !! haha

 


Skön smärta !

Nu tänkte jag strax ta och hoppa ner i sängen.. gäspar å gäspar å gäspar haha!! Men sitter å kollar på Pirates of carabbien som går på 3;an.. på onsdag har ju den ny premiär och sen ska jag nog gå och se på nästa vecka ifall de finns biljetter då !!  :D

Nu börjar de faktiskt kännas i min armar att jag har gjort något idag som jag inte gjort på länge. Men gött me lite tränigsvärk.. å värre lär de bli imon.. då blir de gymmet på förmiddagen för att köra mage och triceps och sen på kvällen ska vi gå på ett pass! Härligt ! Nu kör vi !

Förövrigt gjorde jag värsta goa thaisoppan innan som gick gör fort.. ska visa imon ! :D
God natt ♥

Otroligt skönt !

Äntligen har jag kommit igång me träningen.. första gången gjord och redan imorgon går vi på de igen ! :D Då skulle vi köra något pass, kommer inte ihåg va de hette, men de va något me boxning :p Idag körde vi på gymmet och körde armar och rygg ! :) Tur jag har Marie som kan detta å lär mej allt dom jag glömt av :p
Noel va ju oxå med, va vaken dom första minuterna sen däcka han av å sov sej igenom träningen :p

Sen hem å käka lite för att lite senare bege sej ut på promenad å sen upp till föräldragruppen. Idag var vi på bibblan ju :) trevligt som vanligt !
Sammanlagt har vi nog gått nästan 1 mil idag..  så idag har man vart duktig ;D

Imon har vi inga direka planer för dagen, utan bara att de blir träning för mej på kvällen me Marie :)
Onsdag blir de öppnis me mammorna igen, då får jag ju se hur Noels hand och fot avtryck blev :P
Sen torsdag ska vi hem till en av mammorna som ska lära oss babymassage för hon hade gått sån kurs, så vi va nog 5 st som skulle hem till henne :) Kul att ja hittat några "favoriter" i mammagruppen att umgås med, är ju lite jobbigt att umgås 20 mammor på en gång haha!
Hoppas man kan hålla lika bra kontakt som vi gjort nu även när föräldragruppen är slut, nästa gång är ju sista gången vi kommer mötas på bvc!

Nu ska jag nog strax ta och fixa lite middag.. tänkte göra lite wok med räkor, köpte frysta så får ställa mej å skala dom snart.. tråk!! haha.. men så gott!!
Noel håller nog på att somna i sin säng redan, har inte hört han prata om ca 5 min, men man vet aldrig, ibland kan man smyga in för att kolla ifall han har somnat så ligger han där å tittar å fyrar sen av ett leende när han ser att man kommer haha :P


Nu kör vi !

Då var de frulle i båda magarna.. nu ska vi på med lite kläder oxå.. å sen låta maten åka ner ordenkligt i magen.. sen drar vi iväg ! :)
Idag kör vi på träning.. äntligen ! ;)

Sen blir de mamma grupp kl 3 så vi e borta några timmar nu.

Ha en bra dag ! :)

Mammas snygging !

Du är mitt allt


God kväll folket !

Idag har vi haft en riktigt trevlig dag  ! :)
Jag gick iaf upp strax innan 12 idag och duscha å käka fruller.. och sen vid 1 tiden som Knodden hem :) Då blev de bara lite käk för honom och sen begav vi oss ut, först till pappa å hämta en sak och sen åkte vi och köpte en blomma å sen vidare ut till våra fina vänner i sandared för att fira Jontes konfa :)  Och självklart spana in de nya lilla tillskottet... så liiiten!!:P hehe.. Å så sööt!! Har Noel verkligen varit mindre än de honom? Svårt att tänkta sej då han såg så mini ut emot Noel nu :P  Och svårt att tänkta sej att om 3 månader kommer Liam vara i den storleken ist :D

Var iaf super trevligt och de bjöds på god smörgåstårta och sen vanlig tårta..mmm!! ;D Lyx mat denna söndagen!

Sen åkte vi hemmåt då farmor ville komma och hälsa på en sväng :)
Hon åkte iaf hemmåt för en liten stund sen och jag sitter å kollar på min favvo film på 4;an (Ps I love you) Har nog sett den 5 gånger redan, men så bra ju!!  Hockeyn e ja inte så jätte intresserad av att kolla på som alla andra haha.. räcker att få reda på reslutatet sen ;) Så sport intresserad är jag;P

Imon har vi endel planer faktiskt.. som vanligt på måndagar blir de föräldragruppen.. ska bli kul då vi missade förra gången.. imon ska vi gå till bibblan :D Jag har nog inte vart på bibblan på flera år :P
Sen ska jag försöka komma iväg på förmiddagen och träna med Marie :D Noel får hänga med i vagnen.. jag fixa ju mitt nya kort i fredags men kommer ju även ha mitt gammla kvar ända till november men bara betala för ett :) Och på de gamla tränar ju Marie :)
Så ja första gången på ett gym imon igen då efter flera månaders uppehåll.. hur ska detta gå? höhö

Jag testade aldrig glassen som jag la upp fredags.. ja blev så mätt haha.. så funderar på att gå och hämta lite av någon av dom nu;p Jag köpte dom på ica.. men dom ska nog finns i dom flesta matbutiker nu:)

Nu börja filmen igen!¨
Ska lägga upp bild strax på hur snygg Noel har varit idag :p

Hemma!

Hemma efter en trevlig kväll med madde !:) Satt här hemma hos mej först några timmar å tjöta tjöta å tjöta lite till med ett par glas vin och sen begav vi oss till stan å dansa loss en stund :P Vi bara kör! hehe

Nu e jag ganska så trött och redo för sängen. . skönt att kunna sova ut imorgon oxå :) Vid två tiden kommer min lilla knoddis hem igen.. underbart ! :)
Då blir de en tur ut till sandrared sen för att hälsa på Teresa med familj för att fira Jontes komfirmation och självklart titta på den nya lilla killen dom blev en hel vecka igår..wow känns som 100 år sedan Noel var de haha.. han kommer ju se gööör stor ut imorgon jämfört me lille Liam :)
Vet även att vi kommer få smörgåstårta där imon woho!! För jäkla gott!! hehe

På facebook har det gjort ungefär 1000 uppdateringar om Eurovison ikväll och antar att de är de man kommer att få läsa om var och varannan blogg imorgon, orka? haha.. Själv bryr jag mej inte ett skit och har inte sett något alls utav de... såg bara endel av dom programen när Sverige tävlade om vem som skulle få framför sveriges låt när Saade vann, men va de ju bara för de va de pappa å dom kolla på när jag och Noel hängde där varje lördag, annars hade jag nog inte sett de heller :p Men men...

Nu blir de sängen.
God natt :)

Kör bara !


Hemma!

Hemma efter en trevlig kväll med madde !:) Satt här hemma hos mej först några timmar å tjöta tjöta å tjöta lite till med ett par glas vin och sen begav vi oss till stan å dansa loss en stund :P Vi bara kör! hehe

Nu e jag ganska så trött och redo för sängen. . skönt att kunna sova ut imorgon oxå :) Vid två tiden kommer min lilla knoddis hem igen.. underbart ! :)
Då blir de en tur ut till sandrared sen för att hälsa på Teresa med familj för att fira Jontes komfirmation och självklart titta på den nya lilla killen dom blev en hel vecka igår..wow känns som 100 år sedan Noel var de haha.. han kommer ju se gööör stor ut imorgon jämfört me lille Liam :)
Vet även att vi kommer få smörgåstårta där imon woho!! För jäkla gott!! hehe

På facebook har det gjort ungefär 1000 uppdateringar om Eurovison ikväll och antar att de är de man kommer att få läsa om var och varannan blogg imorgon, orka? haha.. Själv bryr jag mej inte ett skit och har inte sett något alls utav de... såg bara endel av dom programen när Sverige tävlade om vem som skulle få framför sveriges låt när Saade vann, men va de ju bara för de va de pappa å dom kolla på när jag och Noel hängde där varje lördag, annars hade jag nog inte sett de heller :p Men men...

Nu blir de sängen.
God natt :)

Kör bara !


Sovmorgon slutar med huvudvärk!

Riktigt skönt att sova ut men ändå inte.. jag vakna strax innan 11 och de va ju ett tag sen man gjorde det utan att ha varit uppe på morgonen en gång redan... Men eftersom min kropp inte är van vid det längre så får jag huvudvärk av att sova så länge.. puh.. så blir att dricka massa vatten nu och försöka få i sej lite frukost !:)

Pratade med S för en stund sen oxå, Noel hade vart lite klängapa där igår oxå, men nu vart han glad :) Han har ju sin bästa kompis där oxå, stooora Rocky hehe :D Så söta ihop !
Idag skulle dom nog åka och kolla på bil/motorcykel utställning, vilken killgrej va:P höhö

Jag själv vet inte riktigt vad jag ska göra än.. men ikväll blir de nog lite vin med Madde iaf.. synd att de är tråkigt väder, inte ens någon sol än idag.. kan ju hoppas den dyker upp sen:P

Men nu ska jag nog gå och koka lite ägg eller nåt :)

Noel med sin bästis idag (tur facebook finns haha)


Slump eller fredag den 13 ?

Så nu har jag fått lite mat i magen å de va gör gott =) blev kyckling file me morot å palsternacka i ugn med vitlökssås !!
Sitter just nu och häller i mej massa vatten då ja har huvudvärk.. blä ! Har något både med vätskebrist och trötthet å göra.. men ja vill ju inte gå å lägga mej riktigt än.. jag vet ju att jag faktiskt får sova hur länge jag vill imon :P

Har ni haft någon otur idag föresten?  Jag trodde jag hade klarat mej tills typ hela kvällen spåra ur här innan , kan inget annat än å skratta åt mej själv haha!
Först stack jag spetsen av en kniv rakt i tummen när jag skulle ta bort plasten ifrån palsternackan, sen när jag ska gå in med mitt vattenglas till tvrummet så snubblar jag på ljudsladden till datorn, häller ut massa vatten på hela bordet och ljudingången på datorn pajar!!! Har dock lyckats fixa de lite nu, men vete tusan ifall den ska börja krångla igen.. ringer då bredabandsbolaget då de e där jag har datorn, medan jag gör de råkar ja bränna smöret i stekpannan. Supporten till datorn stängde kl 17;00. Perfekt !
Just nu vågar jag knappt röra på mej här i soffan haha!!
Men måste nog de snart ändå för jag är sugen på glass... jag köpte nya goda smaker med mej hem idag.. va typ 100 år sen jag hade glass hemma:p Men Catrine prata om ny smaker idag som hade kommit så jag var tvungen å köpa ;)
Hur gott låter inte Nogger glass då? Eller vanlij med chokladkex i, eller sommar glassen som smakar mango?!:D

 

Hur nörd e man ifall man sitter å lyssnar på aqua nu ?? haha.. Såg att helena hade de på sin msn då dom sitter å festar, när man festar får man ju faktiskt lyssna på sånt.. men får man de en nykter fredag kväll själv hemma i soffan?  Barbie girl nu kör vi !


Hallojj !!

Vi har inte varit hemma på hela dagen, därför blogg tomt här idag under dagen :P
Vid 12 tiden begav vi oss iväg redan.. först upp till gymmet och sa upp mitt kort där.
sen åkte vi mot ulricehamn, där hälsa vi först på Catrine, magen å Wilma :D Kul att kunna hälsa på dom när jag ändå åker och lämnar Noel hos S då han oxå bor där. Då blir de inte bara att man åker fram och tillbaka utan kan även ta sej ett litet besök stopp hos dom :)  Fick gööör goda muffins hos dom som dom verkligen hade lyckats med. .hoppas på att kunna lyckas lika bra sen när ja får receptet av henne hehe :P

Klockan tickade på ganska fort och glömde av tiden så vid halv 4 ringde S och fråga vart vi tagit vägen då ja sa att jag skulle lämna Noel runt 2 hahah ;) Så åkte bort å lämna han å sen hem mot borås igen :)

Hem och andades lite och sen begav ja mej bort till nya gymmet och fixa mitt nya gymkort.. nu kör vi!! :D
Sen gick jag och handla lite och ska strax ställa mej å fixa lite käk.. sen blir de soffhäng heeela kvällen!!
Saknar min lilla Knodd, men skönt me lite egen tid oxå.. han har nog skoj hos pappsen sin !


"God"morgon!

Hjääälp vad trött jag va när Noel väckte mej redan kl 6 idag!!! Halv 7 var de en mamma som släppade sej ur sängen jag kan säga, men Noel vägrade somna om så e va bara att gå upp.
Ny blöja å lite mat å han va ännu piggare haha!!
Babygymmet funkade i typ 10 min sen va ju de inte kul å ligga där själv idag. . Fick komma upp och sitta i soffan och de gick ju väldigt bra enl honom... ligga? Nej nej stå och sitta som stora pojkar är de som gäller nu!

Nu blir det iaf en dusch för att skölja bort de sista av tröttheten :) Dock känner ja mej ganska så pigg nu oxå.. de e ju alltid bara precis när man ska gå upp som man känner sej sjukt trött.
Men nu har även jag fått i mej lite frulle, va ganska lat me den idag, de blev 3 löskokta mosade ägg me en skivad tomat till hehe!
Men mot duschen nu då :)

Morgon mys i soffan.


Övertrött bebis, trött mamma!

Innan gick vi ut på en promenix och gick då ner till stan och hälsade på pappa/morfar på jobbet en sväng :) Sen kollade vi lite i stan, och sen ringde Marie och sa att vi kunde komma upp på en kopp te och även madde var där. .  Jag var gör trött så vi orkade inte gå så vi gick och hämtade bilen ist haha!
Vi satt där och tjöta åså som vanligt och klockan tickade på så vi va kvar där till kvällen.
Noel fick ett rejält skrattanfall när Marie busade med honom idag..  han har ju skrattat med ljud ett par gånger innan men idag , men idag var de ordenkligt med skratt hela tiden. De låter ju så sjukt gulligt.. helt underbart!!!! ♥ De där skrattat får verkligen mamma hjärtat att smälta inombords!

Sen mot slutet blev dock Knodden väldigt övertrött och testade stembanden lite ;) Så vi packade ihop oss och åkte hem, han somnade självklart i bilen och jag var tvungen att väcka honom när vi kom hem. Då blev de pyjamas med en gång och sen kvällsmat i soffan.  Sen fick han gå och lägga sej i sin säng, han höll på att somna men sen vet jag inte vad han fick för ryck, men här skulle de då inte sovas något mer.. låg bara där å gnällde så han fick komma upp och sitta i soffan en stund å där somna han på mej, men vakna sen när ja la ner han i sin säng igen å där kunde man ju inte ligga. . de sluta med att vi la oss i stora sängen och där somna vi båda två (!) haha.. Jag vakna vid typ halv 9 och hade då sovit nästan en timma.
Gick upp å käka och nu sitter jag fortfarande här i soffan...  men funderar starkt på sängen igen om en stund :p  Lukta och gosa lite extra me min pojk som försvinner till sin pappi under helgen.


Godingen!

"Oh den där vill jag gärna tugga lite på mamma"

 

"Nom nom den va god"

 

"Nej mamma den va inte lika god längre, ta den!!!"

 

"Jag ställer mej här och surar en sväng ist, ok?"Skor.

 

Dom som känner mej vet att jag är helt galen i skor. Jag har hela hallen full, kartonger å påsar i hela den stora garderoben, nere i källare.. ligger en stor överfull papperspåse i bagaget som faktiskt ska till tippen, duktigt va ;) höhö...

Detta intresse har ju självklart flyttats över till bebis skor oxå.. så sött ju!! Noel har nog typ 10 par skor redan haha!! Men dessa 3 vann vi på tradera i ett paket, va 5 hattar/mössor med oxå. Allt för ynka 50 kr. Dom skorna med stjärnor har jag ju kollat på Åhlens innan, men ville ha dom me jeans tyg, men blev aldrig att vi köpet dom när vi va där. Men så fick ja syn på dessa på tradera:) Och sandalerna e ju bara för söta dom oxå :P

Alla såg typ helt nya ut oxå, alla klisterlappar å sånt kvar :) Perfekt !

 


Väntar !

Just nu sitter jag och väntar på att Noel ska vakna ifrån sin tupplur ! :) Han somna väl för ca 1 timma sen så han borde väl vakna snart tycker jag :)
Vädret har blivit bättre och det är sol ut igen , så vi ska gå ut tänkte vi :)
Tänkte gå ner till stan en sväng och se ifall dom har några blommor i såna där billiga blompåsar som vi brukar köpa :P
Sen kanske även titta in på kappahl snabbt å se ifall de finns något kul, vi fick hem rabattkuponger igår hehe!
sen ska vi även posta lite brev, lite dopkort exempel :D Seg segare frida lixom, dopet är om en månad och jag har inte fått iväg dom än haha! Men men, bättre sent än aldrig, eller? ;)

Sen har vi inga mer planer än.. men blir nog massa Noel gos sen här hemma då han åker till sin pappa över helgen.. puuh har de redan gått två veckor sen sist lixom? Han e ju där minst varannan helg :)
Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på då, men ska iaf umgås med mina tjejer :D Och sen hoppas jag på att hinna med en röjning här hemma oxå, i skåp å sånt, finns mycket skit som borde slängas där i ;) höhö

Men nu ska jag kolla lite på One tree hill.. va länge sen ja kollade på mina serier nu och på bara One tree hill har jag nu 6 avsnitt att ta igen.. ;D


Godmorgon !

Idag bestämde sej skitongen att gå upp tidigt.. halv 7 är aptidigt för oss!! haha.. Är ju 2 timmar tidigare än vad vi brukar gå upp... men jaja... nu sitter vi i soffan å glor på the voice. Noel har precis käkat. Och jag funderar på att lägga han i babygymmet en sväng så jag kan fixa frulle till mej oxå!

Idag är de inget kul väder alls :S . . just nu är de varken sol eller regn utan ligger där mitt emellan.. så får la se vad vi hittar på idag.. nån liten sväng får vi väl försöka ta oss ut iaf...
Oj va ja gäspar nu... men är inte speciellt jätte trött ändå, släckte lampan redan halv 12 å somna nog strax efter :)  Får la se ifall ja vilar en stund me Noel sen när han ska ta sin förmiddags nap :P


Torsk blev de ikväll !

Innan när madde kom så satt vi ute ett tag och tjöta men sen blev de lite kallare och Noel ville även ha mat så vi förflyttade oss in ist :)  När vi satt ute så flörta Noel me Madde för fullt haha så rätt så kul ut ;P
Sen satt vi här inne och tjöta en stund innan hon drog hem..
Jag försökte roa en trött Noel så gott de gick.. klockan va bara kvart i 5 å alldeles för tidigt för att sova för natten hehe.. Så vi satt i sängen och lekte en stund, tränat lite på att sitta, de går ett par sekunder ibland faktiskt men sen så tippar han haha :P Men han kan ju sitta bra me lite stöd iaf :) Han tycker de e gör kul när han ramlar omkull, då ligger han där i en liten hög å flinar :P
Sen gick fick han ta sej ett litet bad och leka lite på skötbordet som fortfarande är favorit platsen :)
Sen blev de kvällsmat i soffan och när den va slut så hade han totalt däckat å då va klockan halv 7 .. så jaja va ju ingen ide att försöka väcka han då han va dö trött... så bar in han i sängen efter en liten stund å han sov så hårt att han inte ens märkte de ! Trött efter att ha varit å lekt på öppnis å sen vart ute större delen av dagen !

Nu är min mat klar och tänkte sätta mej och käka nu.. idag blev de broccolimos som va kvar sen igår och sen torsk me tomat till de.. enkelt å bara lägga ner fisken i stekpannan, dra på massa citronpeppar å sen skiva tomat över å sen låta de stå me locket på några minuter, sen klart ! ;D
så nu blir de lite mat framför resten av Klockan 8 hos stjärnorna (som inte alls är lika kul som Halv 8 hos mej) !!


Heldress/Sparkdräkt

 

Jag gillar sparkdräkter och de gör nog Noel oxå höhö;) Har fått hem ett par stycken nu de senaste och de flesta me korärmat nu till sommaren=)

 

Men denna beställde jag i våras på ellos men dom fick inte in den förrän nu, så igår kom den me posten:) Han får nog invigda den till helgen när det skulle bli lite kallare igen:)

Dessa två har vi köpt på secondhand :)

 

 

Dessa är ifrån Tradera !

Och denna ifrån ett företag som säljer på tradera :)kvar..

vi sitter kvar här ute på gården fortfarande :) Solen börjar dock försvinna nu då de skulle komma in moln ju.. men det är fortfarande varmt ute:)
Noel sover gott i vagnen fortfaradne och jag sitter och inväntar madde som ska komma förbi och tjöta lite..
Nu kom hon höhö! ;)

bloglovin problem?

Är de någon mer som har problem me sin bloglovin när ni ska läsa inlägg?
Verkar dock bara vara dom inläggen som är med blogg.se! När ja trycker på dom så blir de att dom inte finns , men när ja sen trycker upp bloggen som inlägget tillhör så finns de ju där.. stööörande!!!

Sitter ute..

Just nu sitter vi nere på våran innegård.. Noel ligger i vagnen å sover fortfarande sen vi va ute och gick.
På öppnis hade vi de jätte trevligt iaf me dom andra mammorna.. vi var 5 st ifrån våran mammagrupp som gick ihop som en barnvagnsliga dit bort:p
Jag och Noel gjorde hand och fotavtryck på honom, så dom kan vi hämta hem nästa vecka då dom är klara :)  Så vi går dit nästa onsdag oxå.. då sak vi även ta me lite egna foton så får man göra en egen fotobok där då dom hade en såndär inplastnings maskin där :) Kul att man får komma dit och göra lite kul saker.
Så de va en höjdare!  Från 9 till 12 på onsdagar så är de för baby =) Och avslutningen är babysång oxå halv 12 =) Dock sov sej Noel igenom den i min famn, han blev trött mot slutet bara för de va så varmt där inne idag.. så Noel vill leka runt i blöja där inne :P

Så nu sitter vi som sagt nere på uteplatsen..  gott att internet funkar här ute oxå hehe!
Dock måste folk tycka ja ser ut som en idiot emellanåt då ja jagat runt en jävla getting me en sopborste ett par gånger haha.. men den evisas med att komma tillbaka hela tiden.. tur Noel har sån där nät över vagnen ! Funderar på att köpa ett å klä in mej själv i oxå.. ja hatar gettingar å humlor!! Andra instekter för den delen oxå;p

Klockan e bara bara 1 och jag vet inte riktigt vad vi ska göra resten av dagen.. men får väl se:)
Min data batteri håller iaf 2 1/2 timma till haha. så får väl se hur länge Noel vill ligga är ute.. gott för honom att sova ute iaf!


Tränar muskler:P

Någon Noel börja med för ett tag sen är att vilja sätta sej upp utan stöd utan hjälp hela tiden.. han kommer en bit men sen tar de stopp då han sitter i en liggande ställning haha :P Så oftast sitter han så här med huvet när han sitter så som han gör i knät.  Även i bilstolen håller han på så.

Och när han sitter i soffan så sätter han sej upp på samma vis och sitter då utan stöd utan att tänka på de själv haha :P

Ser ganska så kul ut när han jobbar för fullt !

 


God natt då!

Nu tänkte jag gå och lägga mej faktiskt... börjar bli en aning trötter :)
Men fastna i telefon med Mia (från mamma gruppen) . . Hemskt trevlig tjej de där :P Glad att hitta en mamma i gruppen som ja kom så bra överens med :) Så vi har suttit å tjötat i tele i över en timma nu :p
Hon skulle egentligen bara ringa å berätta en sak som vi inte orkade skriva om på fb, men vi fastna i alla möjliga samtalsämnen hehe..kul ! :)

Imon ska vi gå till öppnis en sväng me några andra mammor i gruppen oxå. Men vi ska inte gå till "våran" öppnis utan en annan.. läste även att där får man göra hand och fot avtryck å de skulle ju va skoj ifall vi fick göra de ! : )
Så får la gå och lägga mej nu då vi ska dra vid 9 tiden redan !  Och Noel brukar vakna tidigt nu på morgoen när han bara sover i sin egen säng.. så då vaknar jag och lyfter han till min säng och så somnar vi om.. men den där lilla minuten som jag måste kliva upp är jobbig :P hehe
Han brukar vakna vid 5-6 tiden å sover sen till strax innan 8...  men härom natten vakna han kvar i 3 (!) haha.. men hade nog egentligen räckt me att stoppa in nappen, men ja drog över han till mej ist iaf, lata mamman som inte tog några chanser att behöva stiga upp en gång till ;) höhö

Hoppas ja kan sova nu, lyckades ju bränna ryggen idag haha, min solkräm stod kvar här hemma på köksbänken, tyvärr gjorde den inte så mkt nytta här :P
Har dock inte ont ännu, men de e ganska så varmt.. men får säkert ont sen i natt när ja ligger ner..mhm..

Inte sådär jätte snyggt kanske ? höhöMen god natt på er ! ♥


Min fina pojk !

Så här snygg har min pojk vart idag i sina nya byxor (fyndade på tradera för 26 kr;p)

Och sin nya laban dregglis som han fick av sin "gammel"farmor.

Och en söt solhatt måste man ju ha nu oxå :)

(inlägget som va innan där de står Noel e redo kommer ifrån igår, va bara min mobil som fick för sej att skicka iväg de idag ist(?!) mhm..)

 

 

 

Och så här söt va han häromdagen :)

(lite suddigt då någon hade väldigt svårt att sitta stil;p)

 Återkommer strax !

Håller på att fixa lite käk just nu, idag blir de kött me broccoli mos och grönsaker :) Gott !
Har iaf tagit tummen ur och tagit kort på lite shopping vi har gjort som jag kan visa sen...
Även kort på hur söt Noel var idag i sina nya gröna små hängsle shorts :P

Men först ska jag äta å sen får ja se ifall ja hinner skriva något mer innan desperate housewives, för tänker inte missa de enda programet jag följer haha :) Tror dock dom flesta kollar på de kl 9 endå ist för att läsa bloggar ;P

Förövrig har vi haft en kanon dag ute på gården uppe hos Marie.. va där hela eftermiddagen..
Fy tusan va varmt de har varit idag.. härligt , men svettigt och resultatet är en bränd rygg å axlar.. hallå kräftan !! haha..  Men ja riktigt bikini väder har de varit..över 25 grader i solen..
Imon får la vi se hu de blir, skulle va lika varmt, men utan sol å regn ist :( !!  Får hoppas de ändras ist :P


Noel e redo:P

100media_imag108 (MMS)

Noel e redo:P


Underbar...men svettig dag:P

100media_imag108 (MMS)

Underbar...men svettig dag:P


Åhh minnen!

Sitter å kollar på en unge i minuten just nu.. som säkert alla andra mammor/gravida gör haha:)
Fick en sån flaschback när hon som födde precis (me en kille å tjej i rummet oxå) När hennes krystvärkar bara började så plötsligt, så fort kom mina oxå bara helt plötsligt när jag hade hunnit bada i typ 10-15 min.. å lika fort kom Noel ut som hennes bebis :)  Vilka minnen man kan få tillbaka ibland :)
Kan ibland komma ihåg hur varm å go han var när han kom upp på bröstet, å lukta underbar varm bebis!! ♥

Iaf känner jag mej dö trött just nu... vi kom hem från Ullared vid 8 tiden så har verkligen blivit en heldag där, vi kom väl ditt runt 1 tiden :)
Blev en heldel fynd faktiskt både till mej å Noel :) Mitt bästa var iaf 2 kanon bra tränings byxor.. har man bra å snygga träningskläder blir de roligare att träna :P
Snyggaste till Noel var nog ett par längre jeans shorts.. eller dom två snygga pyjamasarna han fick av sin "gammel"farmor .. anledningen till att jag gör "" såna vid gammelfarmor e för jag inte tycker min farmor så gammal för att bli kallad gammelfarmor haha.. hon e ju inte ens 70 ;P Vi köpte till och med likadana jackor på ullared hahaha.. Hitta en svart baseball jacka (har ju en blåvit från hm) men ville ha en svart oxå, matcha Noels ännu mer haha, min farmor tyckte dom va så sköna å snygga så hon köpa oxå en ;P
Får la se ifall ja kan få upp lite kort i veckan på våra fynd :)

Imon får vi se vad vi hittar på, men skulle nog vara bra väder då oxå :)  Såg att en i mamma gruppen hade uppdaterat i våran grupp på facebook att hon skulle till djurparken imon å undra ifall några fler skulle dit.. kanske man drar dit .. får la se :)


Min Knorr tänk att du vart så liten ♥

 Gooo mörra !

Då ska vi väl se ifall de går att uppdatera nu då.. gick inte på hela kvällen här igår :S  Varför är de alltid så att när de inte funkat att uppdatera så kommer man på 1000 saker man vill skriva om !? :p

Iaf så gick vi ner till stan sen igår efter ja skrivit och hade parkhäng me Madde och Lollo :) Filt i gräset och en isglass..mmm!!

Nu ska jag ställa mej å fixa lite frukost då Noel precis käkat så nu behöver jag oxå de.. sen på me kläder =)
Om 3 timmar ska vi hämta upp farmor för att bege oss till Ullared :D jäääj !  !
Så blir väl dålig uppdatering här idag eftersom vi inte kommer vara hemma!

Men ha en fiiint dag !!


Sol grill å massa djur!

Hemma igen efter en kanon bra tur i djurparken idag oxå.. vi hade kanon väder igår men idag har vi super kanon väder haha! :P Solen steker ordenkligt idag :P
Va lika kul å traska omkring där inne idag oxå.. tiden går ju gör fort.. känns inte som att man har varit ute och gått i över 2 timmar.. härlig långpromenix =)
Blev ju även lite korvgrillning där inne idag !  Nice nice..

Jag känner mej dock ganska så trött i huvet just nu.. uttorkad av solen kanske? Försöker dricka så mkt vatten som möjligt.. men kroppen får ju en chok varje gång denna sommarvärmen smäller till.. knäppt väder som vi har så.. 
Noel ligger å leker en stund i gymmet just nu.. käkar lite på kläderna gör han oxå.. jag har bett honom att sluta me de å käka på sina leksaker ist, men han lyssnar inte alltid på de, typ aldrig ;) haha

Klockan e ju inte ens 3 än så halva dagen är ju nästan kvar... undra vad vi ska hitta på nu ? Aja får la se vad som händer:)


Härliga dag !

Så då är vi uppe å har startat dagen.. Knodden ligger å käkar frukost här i soffan å ja steker bacon å ägg till mej samtidigt som ja springer å tar fram kläder till oss båda å grejar haha :)
Blir ju djurparken idag igen me Marie Filippa å även Kim följer med idag !  Vi måste ju ha någon som sköter grillen höhö ;) För idag tar vi me oss korv å grillar!

Undra va man ska ta på Noel idag.. lär ju bli lika varmt idag igen.. mhm.. igår var de ju rätt så varmt för honom me både långa byxor å tröja.. kanske får ta en kortärmad idag å sen ha en lite kofta över.. a får kolla på detta ;D

Ha en fin dag så hörs vi senare !


Natti säger jag !

Nej nu blir de sängen vilket jag har funderat på ett bra tag nu men aldrig kommer iväg på direkten som vanligt!
Har suttit å läst bloggar nu ett tag och läser fortfarande på folks fredagar hehe :P Snart ikapp iaf ;)

Men nu blir de nog lite big band theory i sängen innan jag somnar !

Efter att ha vart inne och kollat på smhi precis så verkar de vara en bra dag att göra en favorit i repris i djurparken för oss imorgon ! :D Härligt !!


Djurparken bildbomb !

Så här snygg va Noel när vi skulle dra.. Dock åkte både jackan mössan å brallorna fick bytas sen i djurparken för de va visst sommar värme ute idag haha.. över 20 grader i solen ;P

Tittar på när elefanterna får morötter !


Giraffer e fan coola :P


Spännande att sitta i egen stol :)


Pratar me Herr Valross :)


Käkar lite pommes =)Haha så kul min han gör :PTittar på apor.. 2 barns morsa nästa? haha2 ungar, ja why not ? :PLejonen va slöa i värmen så fick gå in i lejonhuset å kolla genom fönstret ist annars så såg man dom inte:p Lite läskigt å vara dom så nära, hoppas glasrutan är tjock haha!


Precis när vi gick förbi sälarna så skulle dom precis få mat så vi fick oss en egen liten privat show:D
Annars börjar dom ju me showerna på högsäsongen !Vi har iaf haft en kanon dag med två av våra bästa!! Noels underbara gudmor Marie och hennes otroligt söta lilla Fillipa som e såå go, pratglad om inte annat hehe :D
Vi hade så trevligt så vi kör favorit i repris redan imorgon och då även me lite korvgrillning åså hade vi tänkt :)  Vi köpte lejonkort båda två så kommer kunna gå hur många gånger vi vill nu i sommar, å de kommer nog bli ett par gånger :D


snabbis igen och Noel blir ett år!

Svänger förbi här fort igen bara innan jag ska styra in i köket och fixa lite mat :) funderar på lax å något :) Ja älskar lax!!

Vi har iaf haft en super dag i djurparken med Marie och Filippa !! :D Så jäkla bra att vi ska göra om det imon.. då tänkte vi även ta me oss korv å grilla åså där inne :) Hur härligt som helst å traska runt där inne.. är ju en bra promenad å de tar minst två timmar att ta sej runt där inne :) Tänk att vi har turen att ha en sån fin djurpark här i borås.. precis jämte där jag bor oxå höhö.. kan ju inte bli bättre!!
Ska se ifall ja hinner ladda in lite kort ifrån dagen sen oxå..

Föresten är det ett år sen nu sen Noel flytta från Hotell pung till Lyxsviten Magen! hahah ;) För jäkla kul tycker jag!  Så för ett år sedan så starta Noel sitt lilla liv :) Jag har då aldrig haft en finare gäst i min mage ! Tänk att de blev just han som flytta in där.. han va snabbast !  ♥

Själv firar han sin kväll me att ha däckat i sin säng redan :) Jag satt å sjöng för honom en stund men han bara skratta å flina åt mej så till slut så fick han ligga där inne själv ist  haha.. Han ropa lite men blev typ tyst efter 5 min å hade så somnat ist... det är jobbigt att gå i djurparken.. speciellt när man sov halva besöket;)

Nej nu blir det att fixa lite mat å sen mysa i soffan! :)
Kram ♥

Stor kille testar egen stol i djurparken:)

100media_imag107 (MMS)

Stor kille testar egen stol i djurparken:)


Djurparken!

Ett snabbt hej nu bara för att säga att vi drar till djurparken idag me Noels gudmor som är lilla filippas mamma :)  ska bli mysigt !
Idag är de bra väder me sol.. va faktiskt något som gick förbi i bara linne utanför precis så de e nog inte speceillt kallt ute idag.. gött!! :)
men får skriva mer sen när vi är hemma igen för nu ska vi bege oss ut innan Noel strejkar me att ligga å vänta på sin sega mamma ;)

Ha en fin dag för de ska vi :D

Någon som är trött?

Jag kommer nog iaf vara den någon imorgon... herregud va de va segt att ta sej in till sängen idag då haha!
Nu har klockan snart hunnit bli halv 3 (!!!) hur fan gick de till ? Hon va ju typ 11 nyss å ja tänkte gå och lägga mej .. jag skulle bara... ;)

Men nu de sista har jag suttit å väntat på att massa kort skulle laddas in på fujis hemsida så jag kunde skicka iväg våran beställning.. va 200 kr å så dubletter på de.. blir ett stort paket med 400 kort haha:D Tur det inte är speciellt dyrt !

Men nu ska jag nog gå och krypa ner i sängen ist.. dock själv då Noel somna i sin egen säng idag.. tänkte han skulle ligga där å kolla på sin mobil en stund medan ja la in lite kläder i garderoben.. men han somna ist så han får sova där i inatt.. å de e la bra !:)
Men oftast så sover han ju fortfarande i min säng fast på en egen sida.. men de e ju bara för jag vet att han klarar av att sova i sin egen säng oxå.. han kan typ sova vart som helst haha.. han sover ju i egen säng hos Pappa S och han sov i sin liggdel av vagnen när han sovit över en gång hos sin mormor och en gång hos sin morfar !:) Min sömntuta !

Men får la se hur många timmars sömna jag får nu. skulle ju inte förvåna mej ifall han skulle få för sej att vakna gör tidigt nu bara för ja inte kom i säng i tid ;) De återstår att se!
Sitter i soffan å mår halvt illa.. usch.. hoppas de försvinner när jag sover.. ja hatar att må illa, å hatar ännu mer att spy !

Godnatt ♥

hej hej!

Nu är min lillkille på väg hem igen till mej :)  Och jag har faktiskt hunnit med ganska så mycket medan dom vart borta :)
Plockat undan, vikt in all tvätt som legat i påsar i sovrummet, diskat, dammsugit å grejat lite :) Resten som ska göras får jag göra nästa helg då det är pappa helg för Noel :)
Nu var de ju bara ett litet besök hos sin farmor idag !  Så denna helgen är han min :P

Vi har inga direkta planer.. men kanske blir djurparken lördan eller söndan :)
Ikväll blir de nog bara lugnt här hemma nu när han kommer...  S skrev att han va jätte trött så får väl se ifall tröttheten hänger kvar när han kommer hem. Blir väl ett litet bad å sen mys i soffan innan han ska sova :)
Jag är ganska så trött nu oxå efter att ha röjt här hemma sen 3 typ !


Min favorit förra helgen :) I sitt nya fina set ifrån cubus ! Passade kanon fint ihop med hans sjömans body: D


hej hej!

Nu är min lillkille på väg hem igen till mej :)  Och jag har faktiskt hunnit med ganska så mycket medan dom vart borta :)
Plockat undan, vikt in all tvätt som legat i påsar i sovrummet, diskat, dammsugit å grejat lite :) Resten som ska göras får jag göra nästa helg då det är pappa helg för Noel :)
Nu var de ju bara ett litet besök hos sin farmor idag !  Så denna helgen är han min :P

Vi har inga direkta planer.. men kanske blir djurparken lördan eller söndan :)
Ikväll blir de nog bara lugnt här hemma nu när han kommer...  S skrev att han va jätte trött så får väl se ifall tröttheten hänger kvar när han kommer hem. Blir väl ett litet bad å sen mys i soffan innan han ska sova :)
Jag är ganska så trött nu oxå efter att ha röjt här hemma sen 3 typ !


Min favorit förra helgen :) I sitt nya fina set ifrån cubus ! Passade kanon fint ihop med hans sjömans body: D


Frida time!

Nu har vi vart iväg i knalleland en sväng, köpte nya tygskor och två dregglisar till dregelkungen Noel :)
Sen blev de en lite present till Noels nya lekkompis Liam som tittade ut i morse på toalettgolvet (?!) De va en snabb liten jäkel de där, 20 min förlossning haha! Så stor grattis till mina fina vänner Teresa och John och självklart till storebror Jonathan oxå !! :)
Ska bli såå kul när vi får träffa dom sen.. vi har ju längtat så mtycket nu hihi, kanske hjälpte de att vi var och peta lite på magen i onsdags ;P
Men som sagt, när han väl vill ut så gick de gööör fort!  Men alla mår bra !:)

Sen när vi kom hem så kom Pappa S och hämta upp Noel som ska åka och hälsa på sin farmor !:)
Så just nu har jag frida time höhö! Vad ska jag göra för kul ? Jo jag ska städa, hur kul ? Inte speciellt men ett måste just nu..  Men roligare nu när man får lyssna på hööög musik!! Nu kör vi ! !


E  det bara jag som är en såndär mamma som tyckte de va gör kul att få plocka bort liggdelen ifrån vagnen ?? Har läst så många som typ grinat för att behöva plocka bort den... Jag har typ längtat efter att få göra de !! :D haha.. och idag blev de ett premiär åk för Noel.. han digga de och va hur glad som helst :) Sen när han somna så var de ju bara att fälla ner den till fullt liggläge : ) Har ju den inte på högsta nu när han sitter upp utan typ bara på hälften och de funka jätte bra ! :) Min stora kille ♥


Lchf?

Är det någon av mina läsare som har provat lchf mat grejen ? : )
En av mina bästa vänner kör de på och på henne ser man ju verkligen hur det funkar, så sjukt duktigt min vän är !! :) Stor stjärna till Madde som lyckats gå ner över 30 kg! :D
Så hon har ju blivit min pusch nu eller va man ska säga haha.. frågar henne om allt höhö!
Jag har ju bara börjat lite smått, har ju som sagt tagit bort potatis, ris å pasta ifrån min kost, men de gör ju inte så mkt eftersom de är något ja typ aldrig åt innan ändå :P
De jag måste bli bättre på är att äta fler gånger om dagen , funkar lixom inte att käka 1-2 gånger per dag ifall man vill ha igång förbränningen utan ska ju minst vara 4 iaf..  så måste lära mej att förbereda mat eftersom jag vet att jag inte hinner ställa mej å laga mat hela tiden på dagarna.

Men jag har inte super bråttom ändå me vikten utan kan ta den långsama vägen.. har ju gått ganska bra hittills ändå :)
På 3 månader har jag gått ner 17 kg och me Noel gick jag upp mellan 8-10 kg så jag ligger ju fler kilo minus än plus just nu och de känns ju super eftersom jag egentligen inte har gjort något alls förrän nu.
Varken käkat nyttigt eller tränat.
Så får väl se ifall de händer något nu när man ändrar kosten lite mer och börjar gå tillbaka till gymmet :D
För även ifall jag gått ner mer än jag gick upp så ser ju inte magen speciellt vältränad ut.. men man får ju tänka på att för ca 3 månader sen så låg det en bebis där inne (hur sjukt(?) haha)

Men nu kör vi ! :)

Är man bra om man inte har den?

Har läst i många bloggar att de disskuteras fram och tillbaka de här med napp..
Ska ungen få ha napp eller inte?
Vet att jag själv även har pratat me andra mammor om det...

Och jag kan ju bara säga min åsikt att jag är så sjukt glad att Noel tog nappen utan problem. Och han får ha den så ofta som han vill. Han vill ha den när han är ledsen, trött eller ska sova. Å de är klart han får de.
Jag själv tycker det är urlöjligt när vissa människor ska typ skryta om att deras ungar inte tar nappen som att dom är gör duktiga då haha!
Och att de är så himmla skönt för dom att dom slipper lära ungen att vänja sej av med nappen sen..
Men hallå de klarar väl alla, för inte har jag sett någon 10 åring skutta omkring me napp i munen direkt?

Dessutom har jag läst att dom har kommit fram till att nappen minskar spädbarnsdöd.
Vill man inte att ens barn ska ha napp då? Hade inte Noel velat ha den så hade jag försökt lära honom att ha den ändå.

Jag talar ju bara för mej själv i detta inlägget, sen får ju alla föräldrar göra som dom vill. Men jag ser bara nappen som en bra grej och ger en bra tröst till Noel!!

Hur är det med er?
Har erat barn napp ?
Om inte - Vill den inte ha den eller "får" den inte ha den för er?God mörra !

Halv 9 verkar vara den nya tiden att vakna i huset nu förtiden.. så har de iaf varit de senaste dagarna :P
Inget jag klagar på då det är en helt okej tid !

Nu har Noel precis käkat och jag tänkte vi skulle gå upp och ge mamman lite käk nu oxå !
Så mot köket där de blir ägg å bäcon ;) höhö

Mr Jag kräver all din uppmärksamhet just nu får banne mej ligga i sitt babygym en stund ;) Men de brukar han gå me på när jag gör frukost :)


Fis å nys !

Jag kan fortfarande inte sova och ligger just nu och små läser lite bloggar och fnissar åt min sovande son här jämte:p
Under den senaste timman har ja tappat räkingen på hur många gånger han har fisit haha!!
Han verkar ha haft en fisar dag oxå för han har fisit ganska så många gånger idag och ett tag hade han nog även lite ont i magen då han va gör gnällig och bara ville sitta i mitt knä.

Och för en liten stund sen så sköt han iväg nappen i en väldans fart då han nös två gånger på raken.. men han vakna inte så de såg gör kul ut haha!!

Tänk att han kan vara så underhållande medan han sover haha!! Charmknutten ♥

Polisen dator å fläng !

Idag har vi flängt runt endel som vanligt hehe :) Brukar bli dåligt me bloggnade på dagarna nu som jag nämnt innan hehe, men e för vi oftast inte är hemma på dagarna speciellt mycket..

Iaf så gick vi ut efter lunch tid idag då jag fått ett brev på posten om att min dator fanns nu att hämta hos polisen, den blev ju stulen i juni förra året och jag trodde aldrig att jag skulle få tillbaka den, gjorde ju inte ens en anmälan på den. Men dom ringde ju i dec å sa att dom hittat den när dom gjort en husransakan i en källare, där det även vart hur mycket andra saker oxå.. mhm.. idioter!!
Iaf har de tagit så långt tid me deras utredning att ja inte fick tillbaka den förrän nu..
Tyvärr funkade inte batteriet längre eftersom datorn har legat avstängd hela tiden och de har då blivit kortslutning i batteriet, så datorn funkar bara med laddaren i.. så gick bort till elgiganten å prata me dom för har ju en helförsäkring på datorn som räcker i ett år till, tyvärr va ju självklart batteriet något som inte ingick i i försäkringen, typiskt !
Men eftersom jag har en ny dator så har jag ju ingen anvädning för den så den kommer säljas vidare till en vän :)

Sen var vi en sväng i knalleland oxå då vi möte upp Mia ifrån min mamma grupp som skulle köpa skor :)
Gick även en sväng till hm där jag hitta en ur söt sjömans kostym som va t-shirt å byxor till Noel.. har totalt snurrat in mej på de där me sjöman nu haha.. så sött ju :D

Sen hem å greja lite bara å strax efter 8 kom Madde förbi en sväng och tjöta :) Hon va även snäll och köpte me sej mat till Noel som jag glömde när vi var och handla innan.. så tur hon kunde fixa de för hade bara till en portion till så nu slipper vi tänka på de tidigt imorgon :)  Enda negativa me att inte amma, maten tar slut å man måste åka iväg å köpa ny haha ;)

Imon ska Noel vara med sin pappi hela eftermiddagen och åka och hälsa på sin farmor å farfar :)
Han hämtar han runt 2 tiden, å då ska jag iväg och träffa Teresa en sväng och sen hoppas jag även på att hinna hem och städa lite här hemma.. vi bor just nu i ett bombnedslag ;P  Det är ju som sagt mycket enklare att städa när Noel inte är hemma :P Han tycker inte de e speciellt kul å städa höhö ;) Inte jag heller i och för sej, men någon av oss måste ju göra de å de blev jag ;)

Nu blir de iaf sova om en stund :)


Noel har så roliga sov poser ibland.. Något han börjat me ofta är att lägga händerna framför ögonen, ibland en arm å ibland båda :P


gäspar !

Även om jag gick å la mej i någorlunda tid igår så är jag trött idag.. eller någorlunda tid, släckte väl vid 1 eller nåt haha! Kunde ju vart tidigare ;)
Iaf vakna inte knorren förrän första gången vid halv 9 idag heller =)  Dock hade jag ju hoppats på lite längre nu när han fick lägga sej senare..hehe.. men men halv 9 får la funka :p

Både har redan hunnit käka frulle just nu och Noel ligger ute i köket i babygymmet fortfarande.. hör hur han tjötar för fullt och skrattar gör han oxå där ute haha!!
Jag tycker de är kul att de att han faktiskt tycker det är roligt att ligga där i och leka själv nu :)

De går redan framåt med flaskan :p Nu behövs de ingen handduk som stöd längre utan han kan hålla själv när han käkat hälften :) Skönt för det är ungefär så jag börjar få kramp å inte orkar hålla mer haha!


Nu e vi hemma..

Så då är vi hemma efter att ha varit iväg nästan hela dagen iaf :)
Besiktningen av bilen gick kanon.. inget fel på den inte ;P Dom ville bara att jag skulle byta vindrutetorkarna å de va ju en billig anmärkning så de va okej ;)
Medan vi satt och vänta så satt de en tant jämte oss som oxå vänta på sin bil, och jag brukar inte va den som gillar att prata med främlingar direkt, men hon va väldans trevlig faktiskt så vi tjöta om allt möjligt, bil, bebis, väder, mat haha! Kul tant :)

Direkt efter så åkte vi ut till sandrared till Teresa som va själv hemma till en början, sen kom även Jonte hem och sen även John.. men pojken försvann efter en stund för träning.
Vi gjorde lite mat, blev grillat kött me pommes å sallad, gott! så fuska lite å käka några pommes idag iaf höhö;)  Sen förvann även John för träning så var de bara vi 3 kvar igen..
Vi har iaf haft en mysig dag där ute idag igen.. som vanligt.. fina människor de där :) Och vi har även tjötat på magen idag att den som bor där inne borde komma ut nu :p Så självklart hoppas vi ju att familjen har utökat till 4 st nästa gång vi kommer :)

Noel fick iaf ett litet kvällsmål nu när vi kom hem och somna nu för en liten stund sen :) Får la se hur länge han vill sova imon.. kan ju hoppas de blir lite längre nu när han gick å la sej vid halv 10 :P Dock sov han ju en stund ute i sandared oxå.. men men...
Helt okej å vakna första gången halv 9 idag..  annars brukar de ju nu förtiden vara vid 7 tiden.. e nästan aldrig vid 5 längre.. skönt !!:)  

Jag ska väl ta och varva ner här nu en stund å sen får la de bli sängen för mej oxå om ett tag..
Som jag säger varje kväll så ska jag försöka läsa ikapp mej i bloggvärlden lite oxå.. men blir aldrig så mkt varje kväll nu när ja ligger så efter.. kolla bloglovinen precis å de stod 356 nya inlägg puuh! Tur de e kul å läsa bloggar iaf hihi :P


Sovmorgon tackar!

Idag fick jag sovmorgon ända till halv 9 av min son :) Då gick vi båda upp för att käka frulle :)
Då hade han vart utan mat sen kl 7 igår (?) duktig gjort av han men han måste ju vart vrål hungrig haha!
Men de va ja oxå så här blev de ägg och bacon :P

Sen lekte han i babygymmet en stund och sen här i sängen en stund. Och nu har han somnat igen för en liten förmiddags lur =)
Själv tänkte jag då passa på att hoppa in i duschen strax !

Föresten har ju glömt att visa våra nya tavlor jag fick hem på Noel innan helgen som vi beställe ifrån Optimal :)  Gjorde 1 2 och 3  månaders tavlor.. fick alla tre för strax över 200 inkl frakt :) Gör nöjd !
Kul att kolla å jämföra för oj vilken skillnad det är på 1 månad till 3 månader :P


Ett mamma öra hör aldrig fel!

Nu är de nog dax för sängen för mig me snart.. klockan ticka på vädligt fort igen som vanligt hehe, trodde inte hon hade hunnit bli efter 11 redan.. men jodå!

Madde kom för bli på en liten kvälls tjöt.. så gick ut och möte henne på uteplatsen så stod vi där och tjöta en stund.. strax innan hon skulle åka så flytta vi in oss i trapphuset en stund hehe.. tyckte då jag hörde någon som gav ifrån sej ett rop.. fråga madde ifall hon hörde något, men nej hon hörde bara ett lågt ljud av teven. Vi sa iaf hej då och så gick jag upp, mycket riktigt var de mitt öra som hörde rätt.. för när ja kommit in och tagit av mej skorna så var de något som ropa lite i sömnen igen och jag gick in och stoppa in nappen haha:)
Ett mamma öra hör då aldrig fel ;)

Suttit och kollar lite på ullareds bloggen nu oxå.. gaah ja vill köpa hela affären typ;) höhö.

Imon blir de besiktning av bilen som jag skrev innan.. boring!! Sen efter de så åker vi nog ut till Teresa i sandared och trycker lite på magen så bebis kan komma ut nångång..den är iaf beräknad denna veckan så kan ju komma när som helst ! hihi.. Som vi längtar nu!!

Men nu ska jag gå och borsta tänderna och fixa mej för natten och släcka ner i lägenheten. Sen ska ja se ifall ja orkar läsa ikapp lite bloggar inte , just nu ligger min bloglovin på 300+ !! gaah haha! vadå efter:p

God natt ♥

"Men mamma måste du alltid ta kort när jag leker?"
God kväll !

Då sover barnet äntligen.. hjälp vilken energi han har ibland och ska hålla på och leka och helst ska man ju vara med och leka då :P

Här håller han i en favorit som han har skaffat sej som jag köpte för rätt länge sen när vi var första gången på citygross när dom öppna :) Endel av sakerna är mjuka som såna där bitringar, sen kulor som låter som skallror och så är den lätt att grepa så Noel gillar den:)


Nu somna han iaf för en liten stund sen efter lite kvällsmat och så titta han lite på byggare bob haha ;) Va väl mest för att uppehålla honom lite medan jag gick och gjorde mat till honom :p
Han har blivit väldigt noga med att han ska vara med och hålla i flaskan när han får mat..  och ungefär när det är hälften kvar så brukar jag låga honom hålla själv me lite hjälp av en handduk under.. när flaskan är full så går de inte riktigt än så de blir ganska så tungt :p
De ser ganska så kul ut när maten är slut och jag tar bort flaskan och han försöker streta emot och sätta in den i munnen igen haha!

 

Nu tänkte jag iaf gå och fixa iordning lite mat till mej själv ! Dock kom jag på att de finns disk att ta hand om innan..suck...började med den igår, men när jag gjort hälften så ville inte Noel att vi skulle diska mer så då fick jag snällt ta och gå och leka med honom ist ! haha.. Så får la ta hand om de nu först då.. mhm!

 


Trodde fel.

Jag var helt 100 på att jag hade vart här inne och skrivit redan idag .. haha.. men icke.. ja bloggade väl i huvet eller nåt då ;)

Iaf så hade vi en väldigt lugn förmiddag hos oss. låg mest och gosa i sängen och lekte.
Sen upp och äta lite och sen leka lite igen !
Sen skrev Mia en tjej ifrån våran mamma grupp på fb och fråga om vi skulle me ut på en promenix, tack gärma, så kom man ut lite idag iaf :) Såg ju inte ut som de skulle bli något så kul väder.. vi fick oss en hagelskur på oss , men sen va de uppehåll och sol resten av promenaden:)
Vi gick ut vid 2 tiden och kom inte hem förrän vid strax efter 5 nu :) Gick en ganska så bra bit och sen fastna vi och stod och tjöta en bra stund innan vi gick åt varsit håll för att gå hem me hungriga barn!
Men de va riktigt trevligt iaf :)

Imon skulle vi ju gå på babysång, men vi får se ifall jag och Noel kan följa me dom andra mammorna då vi självklart hade bestikningstid på bilen på exakt samma tid... enda saken planerad på hela veckan ska pricka in på exakt samma tid som något annat.. hur tyspiskt!?!?
Men måste ju ta den tiden för annars fanns de inga förrän i juni och i söndags blev de ju körförbud på bilen så så länge vill jag inte vänta ! :S


Men nu till å byta blöja!:)
Puss!

Bvc besök

Idag; 3 månader +4dagar: 6520g, 59,5 cm, 39 huvudomfång


Så här har hans besök sett ut;

Födelsevikt; 3500g, 49cm, 34 i huvud omfång.

Vikt nedgång på bb 2 dagar; 3290g  3 dagar; 3290g

Vikt hemgång från bb 4 dagar; 3485g

Hembesök av bvc 9 dagar; 3580g

2 veckor + 3dagar; 3840g, 35,8 huvud omfång

3 veckor +3dagar; 3920g, 36 huvud omfång

1 månad; 4100g,  54,5cm, 36,2 huvud omfång

5 veckor; 4360g, 37 huvud omfång

7 veckor; 4460g, 56,5cm, 37,4 huvudomfång

8 veckor+5 dagar; 5160g, 58,10cm, 38,2 huvud omfång

10 veckor +3dagar; 5760g, 58,5cm


Hur har dagen varit?

Jo den har varit bra :)

Börja dagen me att vi mest låg och gosa i sängen hela förmiddagen.. gos och lek.. Noel har ju börjat intressera sej mer och mer för sina leksaker, så kan faktiskt ligga och leka me dom själv en stund och tycka det är ganska så intressant :P Går ganska så länge ifall man är jämte, så han gärna vill att man tittar på honom emellanåt haha! Så jag me datorn i sängen o han me leksaker!

Sen vid 12 tiden började vi traska mot bvc på sjöbo för föräldragrupp :) Idag prata vi om trafiken, va ganska så intressant faktiskt.. veta lite vilket stol åså man ska välja sen.
Och sen efter de va ju de dax för dom hemska sprutorna som jag nog mer va rädd för än Noel.. den sprut rädda bölliga mamman!! haha
Tur att pappa S var med då jag aldrig hade kunnat hålla Noel själv där utan att typ svimma eller nåt! A så spruträdd är jag!
Redan innan vi skulle gå in så började Noel bli riktigt trött då han inte sovit så mycket på förmiddagen.
Men vi börja me att sitta och prata en bra stund och sen vägning och mättning (tar de i de vanliga bvc inlägget sen)  och sen var de då dax.  Jag försökte prata lite me Noel precis innan sticket men sen kunde ja inte kolla mer när hon plocka fram sprutorna så då hängde jag mest bakom S axel haha!
Och visst skrek han till vid sticket.. men blev sen lugn när S trösta honom och sen dax för nästa stick och de va samma där, några tårar och sen lugn när han fick gosa in sen i S famn igen, och där total däcka han för han va så trött ! Så de gick ju bra iaf.. duktig kille!

Sen gick vi till apoteket och köpte hem alvedon för säkerhets skull :) Har som tur va inte behövt använda de än å hoppas vi slipper oxå :)
Knasiga är att Noel har varit ovanligt pigg och lekfull ikväll (?) vadå tvärtom unge lixom haha!
Han somna i vagnen på väg hem men vakna strax efter vi kom hem och var då gör glad ! Så han har hållt igång hela kvällen och vart glad och inte haft ont i benen eller så heller för dom har han sparkar hej vilt me som vanligt ! Skönt!  Han va till och med uppe till halv 9 idag.. han som brukar däcka vid halv 8 redan :P
Dock va han väldigt nära vid 8 tiden.. men så plötsligt börja de lukta lite illa och sen hörde jag en fis, 2 sek efter så öppnar någon sina ögon och tittar på mej med världens leende . haha.. Han e knas den där ungen ;)


Jag hoppas han får sova gott hela natten iaf och inte har några biverkningar imorgon heller:)
Blir nog sova för den trötta mamma snart oxå.
Har fortfarande matkoma sen nån timma tillbaka haha ! Gjorde gör god mat, lax med blomkålsmos och lite grönsaker! mums !

 

"Aha mamma, jag har en idé"

Tjockis låren har plåster:(

 

Tiger säger godnatt :)
Hej hej =)

Skriver bara lite snabbt nu att allt har gått super idag. Men återkommer sen ist när Noel har somnat.
För trött av sprutor de blev han då inte.. vart super glad hela eftermiddagen å inte vill han sova heller haha!

Så här glad va han när ja tänkte att han skulle sova lite.... han sov inte, han ville leka! haha


Min stiliga lilla sjöman :)


Godmorgon :)

Vi ligger fortfarande kvar i sängen, bara vart uppe och bytt blöja å hämtat mat till knodden :)
Just nu ligger han och leker här brevid.. kör nån lek som verkar heta "tryck in allt i munnen, helst allt på en gång" haha ;p
Och sen så börjar han lukta bajs så e väl dax för ny blöja snart igen antar jag ;)Det är sol och blå himmel ute idag oxå.. men jag vet att det skulle bli kallare denna vecka igen, så blir säkert "jack väder" nu. Men jaja man kan ju inte få ha sommarvärme ända från april till sep. Får väl räkna me lite kallt oxå då. Bara de inte regnar å är så där tråkigt och grått så ere väl lugnt :P
Blir ju promenad upp till föräldragruppen sen iaf :) har inte så mkt val just nu då vi har körförbud på bilen :S . Dåligt me tider på besiktningen och inte ute i god tid, ja då går e så ;) Så ingen bild förrän på onsdag!

Och sen var de ju den där sprutan idag oxå som jag skrev inatt.. usch.. ser inte framemot den speciellt mycket.. Noel kommer säkert skrika som en liten gris :( !
Men ska bli spännande å se hur lång å tjock han har blivit nu.. för ja tjock de har han blivit, riktigt go å knubbig är han nu haha! Matvraket!
Tur att pappsen ska följa me å ta spruta sen iaf när man har en så böllig mamma ;)

Pappagos i helgen! :)


Kör bara kör! ;DSlö mamma slö bebis!

Här har jag pecis vaknat för en liten stund sen... Jag och Noel somna i sängen vid halv 6 redan haha! Han sover fortfarande så jag tänke faktiskt inte väcka honom utan han får väl väcka mej när han vill ha mat ist:)

Han var iaf mycket glad när han kom hem här innan idag eftermiddag efter en natt hos sin pappa. Och dom hade haft mycket kul ihop så de var väl skönt :) Kul med lite pappa helg oxå :)
Mamman fick iaf en trevlig ute kväll med sina vänner igen. Och jag skiter i alla som ha fördomar elle vad man ska säga om de.. är mitt barn inte hemma så ska väl inte jag behöva sitta hemma själv bara för jag är mamma och råkade vara ute förra helgen oxå? Nej de tycker jag verkligen inte. Jag vet ändå att Noel aldrig hade kunnat  få en bättre mamma ändå :) Min egen tid är faktiskt viktig den oxå, å vad jag göra på den är ju faktikst upp till mig själv ! Och han har de lika bra hos sin pappa och tar ingen skada av vad jag gör på min fritid utan honom :)

Jag och madde var iaf hemma hos mig först och sen traska vi ner till stan, hade först tänkt sitta i parken och tjöta en stund men de började ju blåsa full storm så de va inte speciellt skönt. Så vi tog bussen till sjöbo ist till Malin där även Therese var. Så där blev de tjej fest me massa go gammal musik å massa tjöt höhö :) Riktigt trevligt!
Sen tog vi bussen ner till stan strax efter 12.. blev att vi gick till harrys, väl inte fatta inte verkligen inte varför vi gick in dit? Jävla skit ställe, gick ut lika fort som vi kom typ. Så 80 kr inträde helt i onödan.. vi gick ner till Franks en sväng men blev inte så långvariga där heller då kl började närma sej två.
Maddes vän Patrik var snäll och kom och hämta både henne mej å Lollo å körde hem oss :D
Vid 3 tiden dök de upp en privat kock här hemma hos mej å laga hamburgare å grejer hahaha!! Va Mikael som fick något ryck där ja ;P Så här fick man fyllekäk utan att lyfta ett finger;)

Dagen har iaf varit väldigt lugn... Jag och Mikael har bara legat och kollar på serier typ halva dagen och sen när han åkte så kom min favorit pojke hem strax efter de :D Det bästa me när Noel är hos sin pappa är ögonblicket han kommer hem igen !! Så mysig var han, super glad oxå :) hihi Min goa unge!!

Imon är de dax för föräldragrupp igen.. trevligt!! :D
Mindre trevligt är att det är dax för 3 månaders sprutan direkt efter.. usch usch :(! Som tur är följer pappa S med då jag e dö rädd för sprutor! mesen själv här ja ;) höhö

Oj blev ett långt inlägg nu:P Men har varken haft tid eller ork att skriva tidigare idag så allt kom på en gång nu :P Men vi hörs imon ! :)
God natt ♥