Tisdag !

Idag fick jag sovmorgon ända till klockan kvart i 10 av Noel.. gör snällt ju :)
Men om ja gissar rätt så tror jag han själv har legat vaken å lekt me sin snutte sen typ 9 tiden, men han har vart tyst och inte väckt mej haha..  för han gick nämligen o la sej å somna på direkten nu igen så han har säkert vart vaken lite längre än mej :)

Jag själv tänkte hoppa in i duschen nu och sen på me lite kläder och ta fram kläder till Noel :)
Sen åker vi till sandared för att tillbringa dagen där ihop med Teresa och Liam !  Sen vid halv 7 blir de träning med Marie, de där mördar passet som vi gick på förra tisdagen oxå haha.. självklart ska jag ge mej på de igen :P Hoppas inte träningsvärken blir 3 dagar med alvedon denna gången oxå för vill ju träna fler dagar i veckan.. som de ser ut nu så blir de ett benpass me marie på torsdag och sen ska jag på ett dans pass på mitt nya gym på lördagen.. de är iaf vad som är inplanerat i träningsväg :) Kanske de blir något på fredag oxå.. men onsdag blir nog vilodag, beroende på hur ja känner mej efter passet idag ! :P

Nej nu måste ja in i duschen som redan har stått på i 10 min .. typiskt mej.. tur ja bor i lägenhet som ja inte betalar för vatten för så här gör jag alltid.. går å sätter på duschen för de ska bli varmt å gött å sen glömmer ja av den en stund och den kan ibland stå på 20-30 min innan ja går å duschar haha! Intressant info va? :)

Ha en bra tisdag iaf !:)

Kommentarer
Lina säger:

fan va du är duktig! jag håller mig till promenader o gym typ en gång i.....veckan....varannan vecka...sisådär;) haha

2011-05-24 | 11:04:19
Bloggadress: http://miralina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback