Livets teater.

Sitter här nermyst i soffan under ett täcke som jag känner blev alldeles för varm nu i skenet av ett tänt ljust och teven.
Funderar på ifall man ska sätta på nån serie eller film, eller gå till sängen och sova. Just nu känns de mest som jag skulle ligga där inne och snurra i sängen och inte kunna somna..
 
Helgen har iaf vart bra. Det blev jobb iaf även om jag inte trodde det. Men övertids dagarna går så fort då det bara är 5 timmar så det är inte så krävande. Så upp på lördan för jobb och Noel fick ha morfar häng vilket han inte tackar nej till :)
Visst kan de va ett litet pussel att vara själv med en tvååring, men våran fina familj att tacka för att det går ihop sej emellanåt me all den hjälv vi får när man är ensam förälder. Otroligt tacksam iaf att jag har så fina människor runt omkring oss som ställer upp så får Noel... och mej.  Guldvärt!
 
Efter jobb blev de att klä om en liten skiten Noel i kalas kläder och så styrde vi mamma biiil som Noel säger mot kberget för att fira våran 5 åring i gänget, Filippa :) Maries familj och jag och Sandra me kidsen va där. Super trevligt och alldeles för mycket gott att äta ;) Barnen busa på alla 3 ihop och skulle titta på alla nya leksaker och fiska fiskedamm, vilket va spännande och Noel blev överlycklig när de damp ner en jätte godispåse bakom lakanet haha! :)
Efter flera timmars lek började tröttheten komma ikapp och när vi skulle gå bröt min lilla kille ihop totalt och visste nog inte vad han ville.. men han ville inte gå iaf men tog snällt på sej sina skor emellan alla tårtar och kramades och sa hej då. Väl ute så tog de sin tid å få med honom till bilen. Han precis knäppa på han bältet och sen sten sov han. Regera inte när jag bar in honom, och efter ett tag sen tog av han alla kläder och satte på pyjamas. Han somna runt halv 6 i bilen och jag tänkte att jaha nu blir de väl att gå upp i ottan imon då. Men nej min son e en liten sömntuta som sin mor och traskade inte upp förrän strax innan 8 :)
 
Idag har vi haft en riktigt slö dag ihop, bara jag och Noel. Legat i soffan mest hela dagen och kollat på olika filmer. Lekt lite med bilar åså. Framåt senare eftermiddag kände vi att vi kunde behöva lite luft så vi begav oss ut och åkte till affären för å handla lite. Lovat Noel att vi skulle köpa ny välling och yoghurtar.  Kom hem me massa grejer förutom välling såklart haha.. som tur va kom noel ihåg yoghurtar själv i affären så de fick vi med oss flera stycken olika hem, en vilja av stål har den där ungen när man är ute och handlar ;)
Men a han frågade som tur va inte efter vällingen ikväll. Och i morse så gick de lika bra me lite varm mjölk så de gör de nog imon på morgonen oxå :p
 
Imon är vi som tur va lediga , annars hade jag nog inte suttit här och skrivit ;) Får se vad vi hittar på då, men några timmar ska gå till att köra näsan i matte boken iaf.
 
 
 
 
 
 
 
 

No life !

Tråkigt att det ska vara så tyst här då.. ganska så kul att ha å gå tillbaka senare .. men men tiden finns inte å inte orken heller.
Dom dagarna som jag både jobbar å pluggar på känns som no life för de hinns inte med så mkt mer. Å dom dagarna jag inte jobbar blir plugg å lägga resten av tiden på Noel.
 
Min stora älskade lilla kille hihi.  Så mkt energi i den lilla kroppen som jag har svår att förstå det ibland. Å himlans kul är han just nu oxå hehe.. massa konstiga idéer för sej hela tiden :p
Så kul att bara sitta och titta på när han leker ibland.. helt inne i sina lekar å kan leka själv hur länge som helst här hemma haha :P
Dom 3 senast dagarna har de inte vart några olyckor i brallan heller, utan helt torrt :) Annars kan de ibland komma 1 på dagis eller om vi är iväg, men inte ens de nu :) Så duktig så fort. Blöjfri ganska så många veckor nu! Å kissas de innan läggdax är oftast nattblöjan helt torr på morgonen, så snart dax å träna bort den me kan ja tänka mej :)
 
2 jobb dagar kvar nu å sen helg. Underbart! Om de nu inte skulle bli nån övertid, men inte hört något om de denna helgen så får la se. Blir iaf kalas för Fillippa i helgen.. så ner till knalle å hitta present imon eller fredag tänkte vi .
 
 
Halv 10 å jag funderar faktiskt på att gå å lägga mej nu. Duktigt Frida!!
 
 
 
 
 
 

Hoho där ute !

Här eka de banne mej tomt.. nästan en månad sen sist.. men har flera gånger vart påväg in här men har alltid kommit något annat ivägen hehe:)
 
Just nu består livet av jobb och plugg och min goa två åring på de me såklart :) Är uppe på Hm;s lager och pluggar samtigit 100% matte,  har jobbat ett tag nu men matten startade denna veckan. Får la se hur vi får ihop detta :p
men på något sätt ska/måste det gå ! Denna veckas uppgift är klar iaf så nu behöver jag bara fortsätta plugga i boken. Så kan njuta av en helg i varberg nu me tjejerna utan dåligt samvete.
Men a kan säga att de är ganska så tufft att både plugga å jobba 100%.. plus en Noel på de. Men here we go lixom!
Hjärnan känns ganska så seg varje kväll nu haha.. så helgen uppskattas väldigt mycket! De e väl tur att det äntligen är sommar ut nu oxå.. vädret gör en lite piggare iaf .. även om man inte hinner njuta så mkt av det som man viill.
 
Imon blir de att hoppa in och jobba några timmar övertid, lika bra och passa på när de e bra betalt. Och sen blir de att styra ner mot varberg på eftermiddagen och hoppas på sol hela helgen me några glas vin ;) Underbart !
 
Noel är himla duktig som orkar gå så länge på dagis nu som vart van vid att gå korta dagar innan. Men han gillar ju det och är alltid så glad när man kommer och hämtar honom och ska visa massa saker. Är verkligen jätte nöjd me hans dagis som han går på nu, och det verkar även han som tur är :)
Hittar han nästan alltid på balans cykeln som dom har där och fort går det och han drar upp fötterna och balansen har blivit kanon. Kanon bra cykel det där, han har en här hemma oxå, men inte haft någon hjälm förrän nu i veckan så han har bara haft den här inne , men ska nu äntligen få ta ut den :)
Helt blöjfri är min lilla toker nu oxå sen flera veckor tillbaka. Jätte duktig :) Utan blöja på dagis oxå.. så vi kör bara på natt blöja här hemma.  Idag va första gången vi köpte ett nytt blöjpaket på något månad :p
 
Ville väl egentligen bara titta in och säga ett snabbt hej och säga att vi lever så får la vi se nästa gång vi hörs ;)
Nu blir de att krypa ner i sängen iaf och sova så man orkar upp imon :)
 
 
 
 
Ja å min goa sandra nu helgen som var. Då var det kinnarumma dagen me brännbollstunering hela dagen, där vårat lag va rockabilly, därav klädseln hehe,  och sen en stor fest på kvällen.. super skoj!! :)