Hoho där ute !

Här eka de banne mej tomt.. nästan en månad sen sist.. men har flera gånger vart påväg in här men har alltid kommit något annat ivägen hehe:)
 
Just nu består livet av jobb och plugg och min goa två åring på de me såklart :) Är uppe på Hm;s lager och pluggar samtigit 100% matte,  har jobbat ett tag nu men matten startade denna veckan. Får la se hur vi får ihop detta :p
men på något sätt ska/måste det gå ! Denna veckas uppgift är klar iaf så nu behöver jag bara fortsätta plugga i boken. Så kan njuta av en helg i varberg nu me tjejerna utan dåligt samvete.
Men a kan säga att de är ganska så tufft att både plugga å jobba 100%.. plus en Noel på de. Men here we go lixom!
Hjärnan känns ganska så seg varje kväll nu haha.. så helgen uppskattas väldigt mycket! De e väl tur att det äntligen är sommar ut nu oxå.. vädret gör en lite piggare iaf .. även om man inte hinner njuta så mkt av det som man viill.
 
Imon blir de att hoppa in och jobba några timmar övertid, lika bra och passa på när de e bra betalt. Och sen blir de att styra ner mot varberg på eftermiddagen och hoppas på sol hela helgen me några glas vin ;) Underbart !
 
Noel är himla duktig som orkar gå så länge på dagis nu som vart van vid att gå korta dagar innan. Men han gillar ju det och är alltid så glad när man kommer och hämtar honom och ska visa massa saker. Är verkligen jätte nöjd me hans dagis som han går på nu, och det verkar även han som tur är :)
Hittar han nästan alltid på balans cykeln som dom har där och fort går det och han drar upp fötterna och balansen har blivit kanon. Kanon bra cykel det där, han har en här hemma oxå, men inte haft någon hjälm förrän nu i veckan så han har bara haft den här inne , men ska nu äntligen få ta ut den :)
Helt blöjfri är min lilla toker nu oxå sen flera veckor tillbaka. Jätte duktig :) Utan blöja på dagis oxå.. så vi kör bara på natt blöja här hemma.  Idag va första gången vi köpte ett nytt blöjpaket på något månad :p
 
Ville väl egentligen bara titta in och säga ett snabbt hej och säga att vi lever så får la vi se nästa gång vi hörs ;)
Nu blir de att krypa ner i sängen iaf och sova så man orkar upp imon :)
 
 
 
 
Ja å min goa sandra nu helgen som var. Då var det kinnarumma dagen me brännbollstunering hela dagen, där vårat lag va rockabilly, därav klädseln hehe,  och sen en stor fest på kvällen.. super skoj!! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback