ja vill nu!!

Nu ska ja strax hoppa in i duschen, har varit och tränat idag me.. de va gött :) Träffa både Camilla och Marie där idag :) Nice !
Ska dit imon me.. jääj va duktig man kan va =)  Bra å ha Camilla som frågar för då känner ja lite att då måste ja oxå ta mej dit bara för hon orkar varje dag :P haha.. Bra me lite puch :D
Prata lite Norge idag igen...
Vill så gärna komma iväg ditt så fort som möjligt.. hade vart så jävla skööj och gött om allt löste sej.. så detta ska vi kolla närmare på :D jäääj.. Hoppas hoppas hoppas ! Vill verkligen komma iväg ifrån transcom ett tag !!
Finns ju ganska mycket jobb när man kollar runt på olika sidor..  men sen kanske det är bättre att åka dit en dag me å kolla me deras arbetsförmedling åså. De tyckte Martin på jobbet iaf , som oxå e sugen på att dra me :D hehe
Hade vart nice om de blev ett gäng.. ååh va skoj !! :D Äventyr och mooney !

Nej nu får de bli duschen och sen lite OC ;) hoho!


.

Lite tidigt va ?

Idag när ja åkte hem från jobbet så åkte ja förbi min mors jobb och hälsa på en sväng, sen efter de gick jag in på öb för att köpa diskhandskar och diskpropp.. å vad ser jag då.. Jo dom har börjat sälja julkandrar.. JUL ?! Såna me choklad i.. hallåå seriöst lite tidigt va?  de är ju fortfarande september.. ja orkade inte gå bort och kolla på dom.. men då funderar man på.. Antigen är det förra årets kalendrar som dom säljer ut nu för att bli av med dom. alltså väldigt sent ute.. eller så är de årets kalendrar å då kan man ju inget annat än å säga. mhm lite tidigt va? Är de nu man snart ska vara färdigt med julhandlandet så man kan börja kolla på påsk godis eller ?  jaa ja säger då de..

Nu är jag hemma iaf,. sitter och äter lite lunch.. sen om nån timma tänkte jag åka upp till gymmet :) jäääj !

Men nu ska ja nog sätta på ett oc avsnitt medans ja äter.. e helt fast i de nu haha. snart första säsongen klar :p


.

De vanliga..

.. ja kan inte sova.. att de alltid ska vara så svårt att göra de på kvällen då..  va skit trött innan.. men nu ? Nej då..
Kollat på oc ett bra tag nu.. nu sitter ja fast.. haha.
Känner mej väldigt förvirrad just nu och vet inte själv vad jag tänker.. vet heller inte vad jag vill tänka. Allt verkar så krångligt jämt och frågan är om jag ens orkar bry mej denna gången.. så onördigt hela tiden.
Hade vart bättre om folk bara kunde lämna mej ifred nån gång så skulle inte allt sluta i skit jämt och massa problem som ingen orkar me endå..
jaja de får bli som de blir.. har lika mycket drama i mitt liv som Oc. bara att de är roligare att se på de. så de ska ja fortsätta me nu bara för de ! :)

God natt ! 


.

Segelbåt eller havshus?

http://www.jesper.nu/lankar/bild/5331-Maltese_Falcon__The_Worlds_Largest_Sailing_Yacht

Det är ingen dålig segelbåt som jag ska köpa mej :D hoho !

suck och åter igen suck !

Nu vart räkningar å sån skit betalt.. fy tusan. lika tråkigt varenda jävla månad när pengarna inte räcker till !=/ Gick iaf ganska bra denna månad när ja fick soppas stor bonus, men vill inte tänka på hur de kommer gå nästa månad. Neråt iaf !=/ Bläää. Vill ha nytt jobb och det är nu !! Börjat göra planer för Norge, och det hade ju inte suttit fel med ett äventyr som inkluderar stora pengar ! Pratas om de på jobbet iaf, hade ju vart så kul ! :)
Idag jobba ja kort dag iaf, kvart i 8 till kvart i 1. samma imon å onsdag oxå, men ska se om det inte finns lite övertid då :) Efter jobbet blev de att åka och handla lite mat, så nu kan ja laga middag om ja vill. Tänkte göra något me kyckling sen iaf !  Funderar på att åka upp till gymet sen en sväng senare me. Hade ju vart ganska skönt!

Helgen har väl vart okej den me.  Shantytown på fredan och fest för madde hos mej på lördan. Mer än så orkar ja inte gå in på helgen. Säger bara d r a m a.  Båda kvällarna.. som vanligt ! haha..
Ibland tror jag att ja lever detta liv endast för att folk ska få jävlas med mej !
Men ja kan nog jävlas tillbaka om ja vill :)

Nej nu blir de till att göra något annat än att sitta här !


.


socker.

Spelar inte längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas, att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
Var det vackraste som hänt mig
Sen själen min blev såld
Att synas utan att verka
Ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu
Via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej...

Ingen, ingen, ingen, ingen hör...


Bla bla bla.. dålig fantasi här uppe?!

Hopp hopp då ligger man i sängen redo för att sova.. men kan jag sova ?! Nej ! Hoppas på att kunna snart iaf :)
Imon blir det jobb mellan 12-8. fy tusan vad segt ! Hoppas natten går sjukt segt för jag längtar verkligen inte. Men två dagar sen är det helg :) Längtar till lördag, då ska madde firas.. jääj.. ska va några tjejer först hemma hos mej, madde har fixat lite lekar åså. och sen senare på kvällen får la vi se om det dyker upp lite mer folk =) Vi hari nte direkt planerat så jätte mycket, så får la se om några mer vill va med och partaja :P Sen blir de ju säkert krogen på kvällen me och då träffar man ju mer folk ute :)
Nu ligger jag iaf här och har tråkigt, funderar på lägga in lite musik i min nya mobil :) Förlängde mammas abonemang idag och fick då plocka ut en ny telefon på de.. Ville ju haft samsung tousch nångitng heter den. men sen fick jag beslutsångest i butiken, så de blev en sony ericsson W995 ist haha. Då han killen i butiken tyckte den skulle passa bättre till mej då ja använder min telefon ganska ofta till att lyssa på musik åså, och de skulle inte samsung hålla till speciellt länge då batteriet då se va dubbelt så mycket bättre tid på=) Och fick ju en super kamera på den oxå 8,1 pixel. Lite nice !! :D De är den telefonen som ligger 1,a på toppen på jobbet oxå och många kunder frågar om, och köper =) Så än så länge är jag nöjd :)  Sen fick man 60 gratis filmer som man kunde gå in på en sida och välja och ladda ner, fanns inte så många, utan dom byter emellan åt.. men känns lite halv töntigt att sitta å glo en film på mobilen haha. Men lite kul grej endå :P Kommer nog dock inte användas speciellt flitigt :P
Jaja nu säger jag god natt :)


.

Kass start på veckan!

Ligger fortfarnade i sängen.. sov väldigt dåligt inatt, somna nog inte förrän framåt 5 eller något.
Vakna med en frukstansvärt huvudvärk och täppt i hela näsan.. blää!! Så blev inget jobb för mej idag.. jag som egentligen ville gått ditt bara för att få träffa min helnet som är tillbaka idag efter att ha legat sjuk förra veckan, men hon skicka väl ner lite baciller till mej.. men vi ses senare i veckan på jobbet ist. :)
Så idag blir de inte mycket gjort, känner mej kass båda fysiskt och psykiskt.. så tänker nog faktiskt ligga kvar här i sängen hela dagen. Ska sätta på ett till avsnitt av OC nu hade jag tänkt! Sjukt länge sen ja såg serien nu, så kollar om den nu. Och ja, den är lika bra nu me :)
Va uppe och hämta lite mat innan bara, så har iaf fått i mej lite kyckling. Men nu vill jag inte röra på mej igen på ett tag. Slöare än slöast säger hej då!Peace out !


.

something is broken.

kan inte sova. Inget som är ovanligt kanske. Huvet snurrar av tankar som vanligt ändå så hör ja inte vad jag själv tänker.  Jag vet varken in eller ut längre. Det går inte att blunda för verkligheten hur mycket man än gärna vill. Mitt liv är som det är och det går bara inte att förändra så där. Mer och mer faller samman och jag själv går bakom och hinner inte plocka upp alla bitar... Alla dessa år av smärta, tårar, besvikelse.. It keep on going.
Jag känner mej instängt.. folk undrar ofta varför jag har så svårt att prata om känslor. Ärligt så har ja nog ingen bra förklaring på det. Feghet? Dålig attetyd, vadå då? På något sätt måste man ju försvara sej, jag vill inte att någon tränger sej på. Eller vill jag det? Varför ska det vara så svårt att prata om hur man känner, hur man mår. Varför blir svaret alltid jo det är bra..  Jo för att det är så mycket enklare.
Nångång kanske det försvinner.. vem vet... hoppas går ju iaf.

Jag kan inte sätta ord
på det som inte går att förklara
jag har betong i min hals
för jag lärde mej för länge sen
att man inte kan säga allt.

Dryga söndag !!

Och så var vi tillbaka på en såndär dryg söndag som egentligen bara har en bra sak i sej. Man kan få vara hur lat man vill och inte göra något alls utan att känna sej dum.. man får vara lat på en söndag !! :) Speciellt om man vart ute på partaj kvällen innan =) Då är det godkänt!

Kvällen var väl både okej och inte okej igår.. börja bra men sluta åt helvete, börjar bli en vana att skriva som vanligt..mhm...
Iaf så satt vi ett par stycken i parken till att börja med, men de va ganska kallt och sen alla dessa jävla knott å mygg.. usch, borde inte dom va döda nu ?! Aaa så vi drog alla upp till dizzy ist..men gick efter ett tag över till mattias ist, ja han sandra å cilla.. Tjöta å drack vin. Och sen vet jag inte riktigt vad som hände, men att ett telefonsamtal kunde störra människor så mycket de visste jag inte.. man kanske borde lämna telefonen hemma i fortsättningen eller inte ha någon alls kanske ..
Men men åkte iaf ner till stan efter ett tag .. vi skulle till harrys. men så blev de ej för mej iaf. Bara för man råkar gå ett par meter bort och ta ännu ett samtal fast med en annan människa, värkar igen störra vissa människor som då tycker det är helt okej att lämna mej själv i kvar i stan utanför krogen. men så kan de gå, fuck you bitches i don´t care ! Hade iaf en snäll vän kvar i stan som kom och möte mej och det var Johan som torka mina tårar och fick mej att få till ett leende igen iaf.  Gick ner till tellus för att han skulle få lite mat och sen en taxi hemmåt till mej. Så jaa så såg väl min lördag ut. .
Men men ibland så undrar jag varför jag ska vara så svag på något sätt, ta åt mej av allt folk säger och gör mot mej.. varför inte bara sluta att bry sej helt . . lämnar folk en så varför stå och sura för de? Det finns väl bättre folk att fortsätta kvällen med då.. Hoppas iaf att  det var fruktansvärt tråkigt inne på krogen, för det kan ju inte vart lika kul som det skulle vart om jag var med ! Ohh nej inte en chans ! ha ha ha ha ! ! Jag hånar era flin med ett ännu större flin tillbaka !  Ibland får man vara både fjorton, töntig, mesig, tyken, dåligt, ja nämn de bara. Jag bryr mej faktiskt inte om det, ta mej för den jag är, passar de inte så okej. jag ändrar då inte på mej.  Nog att alkohol förändrar människor.. de kan ja vara ärlig och säga men jag kan fortfarande stå på samma sida när jag är nykter. Jag är inte människan med bästa attetyden och jag gör inte alltid rätt, men de är inget jag har sagt att jag har heller så det kommer ju inte direkt som en överraskning.  Om de gör de, så suprise here is Fritte och du kan inget annat än att älska henne eller hata henne ! :) Gör va du vill !

 

Söndagen har iaf segat sej framåt  ett ganska lugnt tempo.. Legat mest i soffan me täcke och kudde och kollat på oc. Framåt kvällen börja ja dock bli väldigt hungrig.. Jag gick så bort till ica och handa lite mat, de var en seg och jobbigt promenad, men ändå skönt att komma ut lite =) Blev kyckling ikväll iaf.. mm gott ! Och lite nötter hoho.
Nu har kl redan blivit 12.. om 12 timmar sitter jag på jobbet.. usch, tråkiga tanke!
Jobbar kväll denna veckan vilket jag inte alls har någon lust med.. blää.. men men.. 12-20. sen blir det träning. Kvälls träning är alltid skönt innan det blir hem och slöa i sängen :D hihi
Nej nu ska jag avrunda min helg novell här. Sov gott världen !


God natt..


I don´t believe you.


lugna gatan!

Ikväll har de vart lugna gatan.. sköönt :)  Åkte hem efter jobbet och fixa lite här hemma, gjorde lite mat, super kock som vanligt :D sen blev de ett oc avsnitt .. och sen åkte jag upp till Cilla =) Vi kolla på Idol, väntar nu med späning på att få se vilka dom väljer ut detta året, väldigt många duktiga faktiskt :) Sen blev det en film oxå, Decemberpojkarna tror jag den hete, bra film, en av huvudskådisarna är han som spelar Harry Potter :)
Och nu då är jag hemkommen och har krupit ner i sängen :) Inte alls lika trött som när jag åkte ifrån Cilla.,mhm typiskt som vanligt !

Skulle vart en helt ledig helg egentligen, men icka, satte upp mej på övertid imon.. jobbar väl ihjäl mej på mitt jäkla jobb snart :S  Nästa helg ska ja fan va ledig hela helgen tänkte jag för då blir de att fira Madde oxå :D Så när ja blir ledig nästa helg så har det gått 19 dagar och jag har vart ledig 2 st. fy tusan säger jag bara, vi borde fan få mycket fettare lön än vad vi får. Det är ju skrattretande när man får lönespecen!!!

Imon blir de nog lite vin iaf :) hihi.. De vanliga lördags nöjet haha. Men nu ska ja nog sätta på ett oc avsnitt till eller något för verkar inte som ja kan somna än på ett tag som jag hade planerat!

God natt ! :)

.


Glajs ! :)

Veckan går framåt och det är snart redan helg igen.. jäääj :) Torsdag imon, kommer nog dock va en ganska seg dag på jobbet då typ alla var lediga imon utan jag =/ blää! men jag är ledig i helgen och de inte dom ;D hoho!!
Kom hem från farmor för en stund sen, va där och åt god kvällsmat precis :) hihi. Himlans tur att jag har henne, annars hade jag nog gått under jorden för länge sen, svällt ihjäl om inte annat haha. Hon e greeejt <3

Nu har jag blivit smart oxå, eller ja, jag ser smart ut iaf ;D haha. Ett av mina par glasögon hämta jag ut igår, hoppas på att dom andra ska komma imon eller på fredag :)
Men ojojoj va ja måste ha sett dåligt, har nog inte riktigt fattat de, för de blev ju en helt ny värld med glajer.. haha.
Träden fick plötsligt löv ist för att vara en grön klump,  jag såg igår att de inte bara är en stor ljud skylt borta på arenan utan det står faktistk borås arena haha.
Jag är ingen trafik fara längre, då jag faktiskt kan läsa skyltar nu och något som ja tyckte va mycket coolt, jag kan se regskyltarna på bilarna jag möter haha :D De visste jag inte ens att det gick :D haha.
Så jag är mycket glad att jag äntligen tog tummen ur röven och gick och gjorde en synundersökning. Jag kan se, jag kan se..wohooo!! haha.

Blev sjukt glad nu ikväll me, sån nörd som man är. haha. Men såg att de hade kommit ut nya avsnitt av one tree hill och gossip girl .. jäääj. OTH säsong 7 heeeere we come. Gossip säsong 3 heeeere we come!! jäääj. Så underbart med höst, då kommer alla bra serier och filmer. Greys börjar nästa vecka på tv oxå vet jag :D
Vilken jäkla nörd man är allstå hahaha! Men så bra ju :P  Undra när desperate börjar, borde ju oxå komma snart då  :P haha
Alla fina höst kläder som kommer oxå... ja de finns vissa goda grejer även med hösten. Bara vi hoppar allt regn och blåst så här hösten en väldigt fin årstid tycker jag :) Tänkt en höstig eftermiddag när solen lysser och det är massa löv i olika färger och himmlen är blå och du har goa varma höst kläder på dej, vilken skön promenad man kan ta då :D hoho.


Neeej nu ska ja kolla på Idol och sen ta me mej datorn in i sängen och kolla på OTH och Gossip hade ja tänkt.. om ja orkar kolla på alla 3.. tar ju nästan 3 timmar haha :P Men blir säkert att ja fasnar i de :P
Får vara trött på jobbe imon ;) haha

God natt.


.

Hej hej!

Oj va många dagar ja hade glömt att skriva om nu haha. Inte hänt så mycket endå : )
Helgen har väl vart bra. I fredags var jag uppe hos min far och höll mina syskon sällskap medans far var på krävtskiva och deras mor i stockholm.
Kollade på film me syster. De va mysigt :) Sen vid 1 tiden så åkte jag och Hanna och hämta pappa uppe i gif stugan, så blev en ganska sen fredag kväll för att sedan gå upp och jobba kvart i 9 på lörda morgonen. De var ganska segt faktiskt.. inte så kul och jobba heller, men de gick :)
Sen åkte ja hem till far igen och käka grillat.. gott ! Sen efter ett tag så tog jag mej hemmåt och börja göra iordning mej och efter ett tag så kom Helena :) Börja dricka vin och tjöta.. hihi...
Efter ett tag så kom Martin, Johan och Johan.. och inte långt efter så kom även Peter !  Och lite senare titta även en nykter Martin från jobbet in oxå =) Lyssna på musik, drack och tjöta så de var trevligt. Sen tog vi en taxi in till stan, skulle gått till grand men dom ville ej släppa in mej och Helena bara för de var 25.. så fick bli en sväng till tonic och sen vimmel en sväng men de funka la de me :)  Sen tog vi en taxi hem till mej igen. . efterfesten sluta väl kanske inte så jätte lyckat utan i ett stor bråk mellan mej och Peter. . strunt saker egentligen, men orkar verkligen inte bry mej längre.. lika bra.. endel vänner kan verkligen gå en på nerverna ibland. . men men ..
Idag har de vart en riktigt seg dag.. vakna inte förrän kl 3 haha. Men somna nog inte förrän vid 6-7 i morse hehe.
Gjorde lite käk och duscha åså... sen blev jag uppbjuden till Kennys nya lägenhet för att kolla en film, och så långt orkade jag faktiskt ta mej :) Så de va trevligt. . Kul för han att ha eget nu :)
Nu har ja legat och kollat idolavsnittet ifrån torsdags. . och ska väl gå och börsta tänderna och krypa ner i sängen.. börjar ju tidigt imon.. får la se hur de går med att somna nu.. så jobbigt när man sover länge på söndagar och måste komma i säng i tid sen.. mhm.. jaja :)
God natt !


.


Nattuggla..

Inte smart att va så seg i sängen i morse.. nu kan ja ju inte sova :S
Va ganska segt att jobba idag faktiskt, mina 5 timmar kändes som 10..mhm.. gillar inte alls att jobba kväll.. hade inte alls känts lika långt om ja hade jobbat dag..
Så idag har de ju inte blivit mycket gjort.. Gick bort till jobbet, jobba. segt. Gick sedan bort till ica och köpte bröd och lite grönsaker, med andra ord, tömde plånboken på de sista jag hade.. suck.. så tråkigt!! Men kan ju iaf äta frukost :D haha.
Sen hem och duggande piss regn och gjorde lite mat åså.. sen har de mest blivit slappande framför datorn nu ett par timmar. Kolla ett avnistt av heros innan (blir nog ett till nu bara för de sluta så spännande..typiskt) Sen kolla ja Ensam mamma söker på webb tven.. haha.
Nu när jag inte har några kanaler så vill jag helt plötsligt kolla på tv. Uppe på kberget hade vi alla kanaler men inte tusan kolla vi på tv då, hade ju inte ens tv;en inkopplad.. mhm! Alltid vill man göra de man inte kan :P
Men men ja klarar mig iaf :p
Nu har jag ändrat mina tider tisdag onsdag och torsdag på jobbet oxå så jag får ihop lite fler timmar så går in på mertid. Så börjar ist kvart över 11 till kvart över 8 ist för att börja kvart över 3.  Så de va snällt att dom fixa lite fler timmar till mej :) De behövs kan ja lova men den skit lönen som vi får.
Blev glatt överraskad när ja kom till jobbet iaf och läste mejl. Hade 65 nya haha. Jobbigt å rensa när man vart borta :p Jag hade iaf vunnit augustis säljtävling så jag har två betalda komp timmar att ta ut när det finns möjlighet till det. Alltid något iaf :D
Nej nu blir de kudden och heros :)

God natt.


.

Verkligheten!

Mhm de var med blandade känslor man klev upp ur sängen idag.. känner faktiskt inte för att gå och jobba..mhm.. men blir väl kul och träffa gruppen igen :)  Men de hade ja väl kunnat få gå och göra fast få vara ledig ;) haha.
Var seg på att kliva upp idag.. drog lite extra i sängen.. men nu har jag duschat åså och håller på att göra lunch nu. Det blir potatis fisk och kallsås :) mm gott!
Sen vid 3 tiden så går jag bort mot jobbet.. suck.. börjar kvart över 3 till kvart över 8 =/.
Jobbar så hela veckan, fast ska nog se om ja inte kan få inte några övertids timmar oxå, känns så töntigt att bara jobba 5 timmar.. verkar ju som de ska finnas övertid nu.. såg även att ja jobbar nu på lördag när ja hitta mitt schema =/ blä!  men men.. 1 år kvar till nästa semester... :O !
Nej nu ropar maten där ute att den strax är klar haha.

Ha en bra dag !


.

pix :)

 

Me and my solros ;p
Snart får man börja ha mössa.. hihi.. Mys :)Natti natt !

Nu har jag precis lagt mej i sängen.. gud så skönt de va, är riktigt seg nu så blir nog inte långvarig här vid datorn förhoppningsvis :)
Peter åkte hem precis, han va här en sväng och kolla lite film åså :)
Innan de så va jag uppe hos farmor och åt lite mat, en mycket god kyckling gryta ! Nu hade även Görfar fått komma hem från sjukan :)

Kvällen igår var oxå rolig. Sandra kom och hämta mej här hemma så åkte vi upp ihop till Frida och Fidde. Gjorde iordning oss och drack och tjöta, sjöng även lite sing star åså :) Riktigt fin lägenhet hade dom oxå, hade gjort det jätte fint hemma :) Sen tog vi taxi ner till stan vid 11 tiden, skulle gått till harrys men dom ville ej släppa in frida då hon fyller 20 i februari, sjukt töntigt !! Så vi va utanför en sväng och träffa ett gäng stockholmare som var här och spela fotboll . . trevliga killar hehe. Vi drog alla ner till tonic ist där det som vanligt var massa folk. Drack cider och dansa åså. Trevligt trevligt :)  Sen skulle de vart efterfest hos Frida å Fidde, men va rätt seg så gick upp till Johan ist och sov där ! :)

Så ja imon börjar verkligheten igen, slut på semester och tillbaka till jobbet =/ suck. gött att inte börja tidigt imon iaf.. gör en liten mjukstart och börjar kl 3 hehe ;p

Men nu till kudden :)
God Natt.


.

Lördag :)

Då var de lördag då.. undra om inte de är den bästa dagen på veckan? Kanske.. brukar ju hända lite grejer då iaf :) haha.
Just nu har ja gjort iordning mej åså iaf.. sitter och väntar på att farmor ska höra av sej så ska ja ditt upp och äta mat sen. vilken lyx vecka jag har haft, det är 3;dje gången jag är där och äter denna veckan :) hihi. Men man får alltid lika god mat , lax blir det idag :D  Hon blir glad för sälskap iaf nu när Görfar ligger och väntar på opration stackaren =/ Hoppas allt går bra för honom.
Hon är iaf i stan nu och hejar på pappa som skulle springa nån tävling eller nåt i stan. va visst massa grejer där nere idag.. kretsloppet eller vad de var, 1 mil runt stan eller något hehe :) Heja far!! :D
Sen efter de ska jag nog åka förbi HM och köpa nytt puder, har en kupong där med pengar som ja fick hem från posten. tack för de. bra och ha nu när man är helt pank :)
Sen kanske de blir att hämta två hyllor hos Helena som jag ska ha i mitt kök, beror på om Madde orka hjälpa mej sen annars får de bli en annan dag :) hihi.
Sen blir de hem igen och börja göra iordning sej för party ikväll:)
Ska upp till viskafors Frida, som nu har flyttat till sjöbo =) Ska bli kul, var ju år och dar sen man sågs :) Sen kommer Sandra upp oxå ikväll.. Så får la vi se om vi får me oss någon mer haha. Hoppas på att madde får upp sitt party humör ;)
Men men nu ringde farmor så nu kan jag åka :) jäääj !
ha en bra lördag :D !!


.

Super tråkig fredag!!

Vilken sjukt tråkig fredag kväll jag har då!! Finns verkligen inget att hitta på idag och vädret gör ju inte det hela bättre..piss regnat hela dagen!! Blä . grått och tråkigt ute.

Min kära Helena var iaf här innan idag runt 12 och hade med sej fika och kinderägg :D jääj. Söt hon e :)
Fika och tjöta lite åså.. Sen kom även madde förbi då hon sluta skolan tidigt. Sen åkte helena och jag och madde åkte inte så långt efter heller. Åkte bort till systemet och köpte lite vin ifall att de skulle hända något idag, men icke, så nu finns det vin tills imon ist då jag hoppas kvällen blir roligare än så här haha.
Sen åkte jag hem.. gjorde inget.. efter ett tag kom Peter på besök. Snickar Pan ! Han byggde ihop min byrå så nu kan jag äntligen få iordning på min garderob som ser ut som jag vet inte vad.. Det kanske man kan börja plocka med nu ?!  Eller inte .. jag vet inte.. känner inte alls för de.. e ganska seg faktiskt hehe.

Har iaf bara varit hemma, laga lite god mat innan som jag faktist tog ett glas vin till. Det var gott =)
Nu vet jag inte vad jag ska göra.. ta ett glas vin till kanske och kolla på någon film , eller kanske lägga mej i sängen och läsa lite igen?!
Har kommit in i en läsar period nu igen haha. Läst 1 1/2 bok nu på 3 dagar. Jag gillar böcker som är verklighetsbaserade. Just nu läser jag 14 år till salu. Än så länge riktigt bra bok men hemsk !

Jaja här orkar ja inte sitta mer och skriva iaf : ) Hoppas ni har en roligare fredag kväll än vad jag har :p


.

Ikea :)

Dagen börja med att jag inte hade ställt någon kl att gå upp till.. gud så skönt :) Vakna iaf vid 9 först men tänkte sova lite till.. så gick upp runt 11 halv 12 tiden :) Gjorde lite frukost och sen vara de bara och vänta på killen ifrån bredbandsbolaget skulle dyka upp. dom hade ju sagt mellan 12 och 4 så hade ju ingen aning när han tänkte komma... men jag hade tuur :D Han kom redan vid halv 1 så min dag slapp bli helt förstörd. Och fort gick det me, efter 10 min var han nog redan klar :) jäääj. Så nu har jag internet i lyan och kunde lämna tillbaka min fars mobila bredband :)
Hoppa sen in i duschen och gjorde iordning mej, åkte upp till farmor för lunch.. mm god mat hade hon gjort även idag. Blev stekt panerad fisk med potatis och grönsaker och röbeter i ugnen med fetaost :D Riktigt gott var de!
Sen åkte jag hemmåt och hämta upp Peter som stog utanför och vänta så åkte vi mot göteborg för att ta oss en koll på ikea :) Var ju ute efter trådbackar till min garderob för mina kläder.. Men tusan de va ju skit dyrt, kosta ju typ lika mycket som att köpa en snygg byrå.. så de gjorde jag faktiskt ist. Jag köpte mej en byrå:) haha. Så sen ska byggas ihop imon, Peter kommer nog in till stan igen och är snäll och hjälper mej :D haha.
Nu ska ja nog strax ta och krypa ner i sängen, funderar på att börja på en ny bok. Ja så blir de nog:)


God natt !!


.


stoppa tiden!!

Gud va tiden ska gå fort då, ännu en semester dag bortsprungen... imon är det redan torsdag och sen kommer helgen och då känns de lixom som att semestern är slut å sen blir de jobb på måndag igen.. suck =/
Känns som man jobbar röven av sej där för ingenting.. blä.. lönen räcker inte till på långa vägar. sitter verkligen i skiten denna månaden.. orkar inte ens tänka på det just nu.. har suttit å surat en stund nu. men inte blir saken bättre för den. Köpa en trisslott kanske ?! haha tänk om de va så enkelt :)

Idag har jag iaf vart hos optikern.. ÄNTLIGEN . . haha. sagt flera månader att ja ska gå dit och kolla upp min syn då ja känt att ja behöver glasögon när ja kollar på tv eller kör bil exempel. Och mycket riktigt de behöver jag. Hade mer synfel en vad ja trodde. . så de ska bli skönt att kunna se ordenkligt nu haha. Får 2 stycken ritkigt snygga glajer.. dom skulle nog vara klara om ca 2 veckor : ) Så man får vänta ganska länge endå.. men men.

Sen åkte jag och möte upp min farmor i knalleland, hon skulle köpa present. Och sen åkte vi hem till henne så bjöd hon på lunch, hem gjorda köttbullar i sås och potatis. Sjukt gott vart de. ! =)
Sen blev de hemfärd. . och plocka lite här hemma åså. Sen låg jag och läste en sväng i sängen och somna självklart till haha. Börja läsa i boken igår och har redan läst halva nu. Härligt när man hittar böcker som man fastnar i .. hatar när man hittar böcker som man kan sitta med i flera veckor utan att komma nånstans och så lägger man ner den och nästa gång kommer man inte ihåg nånting av de man läst och då är det verkligen inte kul.. antagligen läser man en bok som man ej ska läsa då kanske haha !

Sen kom far förbi me sitt mobila bredband.. jäääj. så tråkigt att inte ha något . men imon ska det komma någon kille i från bredbandsbolaget och installera mitt =) Hoppas de funkar bra!
Han förstår dock min dag lite, va ju inte direkt bra tid han gav mej. "Jag kommer nångång mellan 12 och 4" Ehh okej.. varför inte säga typ mellan 12 och 1.. nej ta mellan 4 timmar. Så har ju ingen aning om när han kommer. Jag och Peter hade tänkt att ta en sväng till Ikea imon, men får la se hur de blir me de nu, beror ju helt på den där internet killen.. mhm.. annars skulle vi åka på fredag ist !

Ne funderar på att gå ut och ta hand om disken nu som ja inte orkade igår efter jag och peter hade ätit god mat ..  Var så trött på att städa nu haha.  Hjälpte ju han och flyttstäda igår.. gick inte riktigt så fort som vi ville. Tog hela dagen.. åkte dit vid 12 eller nåt tror jag . och va inte hemma hos mej förrän 9 på kvällen typ. Och hade bara en lite pause för mat i typ en timma. sen städa vi hela tiden. . men rent blev det iaf :) haha

Jaja nu ska ja nog diska och sen göra kvällsmat. Är faktiskt hungrig kände jag, inte ätit sen ja va hos farmor vid 1 ju, så är ju ett tag sen..  brukar bli så när ja somnar på dagen, då glömer jag helt plötsligt av att äta för man sover bort hungern eller nåt haha

.