Ikea :)

Dagen börja med att jag inte hade ställt någon kl att gå upp till.. gud så skönt :) Vakna iaf vid 9 först men tänkte sova lite till.. så gick upp runt 11 halv 12 tiden :) Gjorde lite frukost och sen vara de bara och vänta på killen ifrån bredbandsbolaget skulle dyka upp. dom hade ju sagt mellan 12 och 4 så hade ju ingen aning när han tänkte komma... men jag hade tuur :D Han kom redan vid halv 1 så min dag slapp bli helt förstörd. Och fort gick det me, efter 10 min var han nog redan klar :) jäääj. Så nu har jag internet i lyan och kunde lämna tillbaka min fars mobila bredband :)
Hoppa sen in i duschen och gjorde iordning mej, åkte upp till farmor för lunch.. mm god mat hade hon gjort även idag. Blev stekt panerad fisk med potatis och grönsaker och röbeter i ugnen med fetaost :D Riktigt gott var de!
Sen åkte jag hemmåt och hämta upp Peter som stog utanför och vänta så åkte vi mot göteborg för att ta oss en koll på ikea :) Var ju ute efter trådbackar till min garderob för mina kläder.. Men tusan de va ju skit dyrt, kosta ju typ lika mycket som att köpa en snygg byrå.. så de gjorde jag faktiskt ist. Jag köpte mej en byrå:) haha. Så sen ska byggas ihop imon, Peter kommer nog in till stan igen och är snäll och hjälper mej :D haha.
Nu ska ja nog strax ta och krypa ner i sängen, funderar på att börja på en ny bok. Ja så blir de nog:)


God natt !!


.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback