If today was your last day..

Mhm har inte blivit så mycket uppdatering här.. beror väl delvis på att vi inte haft internet, fick de nu i veckan. + att ja uppdaterer mer på den norksa bloggen nu.. norwaysgangsters.blogspot.com
Men kan ju passa på att skriva lite här oxå..  Denna bloggen är ju mer om mej och mina tankar.. den andra är ju om vårat liv i Norge . som faktiskt är väldigt bra !:) Fast kan få en sjuuk hemlängtan ibland, önskar man kunde åka hem lite oftare.. men det kostar ju att åka fram och tillbaka + att de känns tråkigt att åka hem på fredag eftermiddag och va hemma lördan å sen måste man åka söndag eftermiddag igen.. Vill inte ta ledigt massa från jobbet heller..
Som faktiskt går väldigt bra nu. Är på ett större företag och har hand om deras lunch resturang, så jag är typ kökschef där.. nice nice ! =)

Sitter och tjötar lite med madde på msn nu.. kollade upp våran försäkring som vi hade på k-berget som vi fortfarande inte har sagt upp. något sega ! haha.
Men iaf så känns de sjukt att de snart är ett år sedan som vi flytta ditt.. men snart ett halv år sedan vi flytta där ifrån.. bodde ju 6 månader ihop där. En mycket rolig sommar hade vi iaf :) Va många roliga kvällar i den lägenheten..
Ohh va ja längtar till sommaren.. man har så mycket roligare då.. våra kvällar i varberg åså.. så skönt!! :)
Får väl se hur mycket jag blir hemma i sommar.. blir väl mest att man kommer vara här och jobba.. sen har vi pratat om att kanske ta en sista minuten till något varmare land oxå, jag helena och Sara ! :)  Hade ju vart toppen!

Saknar alla där hemma !!

.


try...

Have you ever tried sleeping with a broken heart?
Well you could try sleeping in my bed
Lonely, own me, nobody ever shut it down like you