Skytten.

Läste mitt horoskop i en tidning nyss.. de är ju så kul när man får det att passa in på en själv haha.

Ett steg i taget.
Du förbereder dig inför en nystart och är full av förväntningar.
Men det är mycket att ordna och resultatet låte rkanske vänta på sig.
Odla ditt tålamod!


Du lyckas med; Kloka beslut.

Undvik; Skvallertanter.

Turdag; 9/12

Flörta med; Skytten





Tyckte de passa in väldigt bra på mig med tanke på den kommande norge flytten ! ;D haha


The last party day in sweeeden!!

Freeedag, underbart !! :) Vart ledig hela dagen oxå gör ju inte denna fredagen sämre haha:)
Kom upp i tid, va uppe innan 10, åkte strax efter 10 bort till min mors jobb, hämta min väska åså som ja lagt undan! Sen tog ja en sväng förbi jobbet och prata lite me tjejerna ! :) Idag var de Helenas sista dag.. underbaaart för henne, nu är de bara jag kvar som har den där retliga söndagen kvar ! =/
Ikväll blir de iaf massa vin hos Helena :D hihi Får se vilka som kommer och är med. . många sjuka och andra som hade andra planer.. men men vi får säkert roligt som vanligt ! :)
Nu har jag precis kollat ett avsnitt av Heroes, helt fast i de nu haha, måste kolla varje dag  ;P  Men snart är jag på säsong 4 så börjar ta slut med avnsnitt här snart.. tusan.. ska man kolla på då ? :P
Va tvungen å vila magen lite då ja tryckte i mej tacopaj som fanns kvar haha...
Men nu ska ja strax gå upp och färga håret hade ja tänkt ! Blir mörk brunt igen, tyckte de hade blivit så mycket ljusare nu så lika bra å slänga i en hårfärg innan vi åker nu :D
Wiihoo.. hoppas alla andra oxå får en bra fredag kväll!


Kärlek till folket!


.

Tack gud!


Tack gud som för en gång skull lyssnade på min bön och tog bort min huvudvärk som har suttit i sen i måndags kväll då de va gris sputs dagen !! Nu hör jag mina tankar igen utan detta eviga dunk dunk!! :)
Idag har pan vart här och satt upp min spegel å lite annat i lägenheten, kanon blev de ! =) Va ju bra att få det i ordning innan han flyttar in ! :)
Johanna va här en sväng oxå så vi tre käka tacopaj som ja hade gjort, alltid lika gott :)
Sen kom Helena förbi och lämna smörgås tårta och vanlig tårta som vi ska ha på jobbet imon, lika bra att ja tar dom som börjar senast så slipper dom så och bli äckliga på jobbet ! :) Jätte fin norge tårta hade vi fått, vi beställt ifrån maxi ! :) Så båda såg riktigt goda ut iaf ;P Har vart duktigt och inte vart och nallat på någon av dom ;) haha. Magen va ändå så full me tacopaj! ;D men hade ju vart ganska kul om ja hade kommit me dom imon å de fattades en liten kant :D haha.

Köpte ett par svarta jeans legging idag som ja älskar.. cubus hade 30% på alla kläder idag. så perfa juh ! Blev även på typ klänningar oxå... å hitta ett par stövlar som ja kan ha nu när de börjar bli kallare och två stickade tröjor på gina som de va rea på :) Tjocka goa polotröjar som e goa att ha nu till vintern, slipper ja frysa i norge !=)
De som fattas nu är väl stövlar och regn kläder, kan ju va jäkligt bra att ha om de e så att ja börjar på dagis där.. mhm.. hoppas vi hinner våran resa till ullared som vi hade tänkt göra .. får se hur planerna ser ut, tycker dom ändras hela tiden.. börjar bli lite halv stressigt nu iaf ! :)  men men får väl prata mer om de på jobbet imon :P
Näst sista dagen på transcom imon iaf.. söndag blir den sista.. jääj!! :)

Nu tänkte ja lägga mej ner och kolla klar på heroes avsittet som ja antagligen satte på i förmiddags och glömt bort helt haha. Såg att de låg pausat i vlc iaf :P så lika bra å kolla klart på de nu :P


natti natt folket !




Kan ett huvud sprängas?

Gaah känns som mitt kommer göra de snart iaf.. Varför kommer huvudvärekn nu lixom ? Tagit två alvedon och druckit massa vatten nu iaf.. hoppas det går över!!
Tänkte gå till jobbet imon iaf, börjar bli trist att ligga här, men värker huvet så här mycket så är de ju inte speciellt lätt å tjöta i telefon..  Men känns så där halv dåligt att vara hemma sista veckan oxå.. får hoppas ja mår bra imon :)
Hade tänkt fortsätta läsa lite i min bok nu, men e så sjukt jobbigt å läsa när man har ont i huvet, så nej de hoppar jag ikväll!
Ska nog sätta på ett avsnitt av heroes ist.. får se hur länge ögonen orkar med datorn..
Inte hade det kommit några nya oth avsnitt eller annat heller.. brukar inte de vara idag? mhm..  va såå sugen ju!!

Men men.. sov så gott !=)


.

I gotta feeling

Gud va

guud va jag är uttråkad just nu... legat i soffan typ hela dagen.. mhm..
Den där nöff sprutan tog iaf energin ur än.. .decka i soffan kl 8 igår kväll, vakna vid 2 tiden och tog mej då in till sängen och sov ända till 12 tiden idag haha. . snacka om trött... Armen är halv död, känns som man har tränat samma muskel i armen i över en vecka... men börjar bli bättre iaf ! =)

Nu är det inte långt kvar.. en vecka exakt.. weeey :D Norge!!

Äta kanske ?

guud va trååk, kommer inte ens på något att skriva om nu !


hej då!

.

Tomteland.

En gång när jag var liten så hälsade jag på tomten ;)  Satt å glodde runt lite på nätet, och hitta tomtelandet där jag har varit ;D haha.


Historiskt ögonblick!! :)

Jag har nu tagit tummen ur och har nu skapat Norge bloggen :D http://norwaysgangsters.blogspot.com/
Där kan man nu då följa mej och mina vänners resa i Norge. Vi kommer vara 7 stycken som kommer att dela på den ifall nu alla då vill skriva :)  Så ni som läser min blogg här och ju nu och ta sej en titt in på den bloggen =) Vet ju att det är några som läser här iaf.. vet dock inte vilka eftersom det nästan aldrig är någon som lämnar ett spår efter sej.. Varför? :) haha
Men jaja vore kul om ni följde norge bloggen iaf, för när vi väl flyttar till norge upptaderas det säkert mer där än här :)  Kanske mer är mina privata tankar här eller något, eller om dom oxå kanske finns i norge bloggen, a vi får väl se hur de blir :p

Nu ska jag iaf krypa ner och läsa lite.. snart klar med boken Skadad. Läs den om ni ej har läst den redan.


God Natt Sverige !


.

Your world is my world

Ligger just nu i sängen mätt som en ja vet inte vad... tryckt i mej köttfärsås å pasta.. mm gott ! :) Vart en lugn söndag iaf, lååång sovmorgen och sen inte gjort något förutom åkte me min far upp till farmor en sväng och fika  :)
Sen åkte jag och handla å sen gjorde jag mat och ja nu ligger jag här halv död.

Kvällen igår va  nice och bestod av mycket vin haha!  Börja med att jag åkte och hämta johanna vid 6 tiden, och sen efter ett tag kom Hanna oxå.. satt hemma hos mej och drack vin,  Carro kom en sväng och hälsa på i nyktert tillstånd :)
Sen när hon hade åkt drog vi på hög musik och dansa som galningar :D Lyssna på massa gammal go musik. Blev ett par galna dans moves  till e-type haha.
Senare så åkte vi till normalm där Johannas pojkvän höll till och lite annat folk. Exempel viss så var Ita där :P Suprise att träffa på henne där så de va kul :)
Efter att tag dog festen ut och alla skulle dra... vet inte riktigt vad vi höll på med där ute sen, var nog lite för mycket vin i kroppen haha. Knasiga som bara den.. haha.. Johanna ramla i en bake och kom inte upp haha, jag stod mest och asgarva som en galning :P  Sen skulle Johanna och Hanna gå och möte upp Johannas boy igen men jag kände att där avslutade jag nog kvällen seg som jag var då traskade hemåt ist och käka nudlar och decka i sängen efter ett tag :)
Men hade trevligt igår iaf =)

Nu väntas sista veckan med jobb på TC.. så skönt. . Jobbar dock kväll vilket inte alls är lite skönt. Så jävla tråkigt juh.. får väl tänka att det är sista veckan.. men kvart i 1 till 8 å en fan ingen rolig tid.. suck ! men men får väl kämpa mej igenom den oxå..
Ska även försöka få en nöff nöff spruta i veckan innan vi åker.. usch, inget jag ser framemot, men något jag vill ha nu när vi flyttar till Norge... blä jag som e så jävla spruträdd.. är rädd redan nu utan å veta vilken dag jag ska ta den :O !!  Får hoppas de går bra !!

Nu ska jag softa vidare här i sängen..
Lite bilder från igår  :D






.

Mysig kväll!

Nu har jag bäddat ner mej i sänge.. jag älskar att ha en bärbar dator!! :)
Har vart en mysig och lugn kväll.. började kolla Idol här hemma, men avslutade kvällen hos Johanna med henne å Sandra. Åkte dit när de blev lång pause i idol :)  Satt å tjöta å kolla tv. Nice nice !
Känns så jäkla tråkigt att vi fått så bra kontakt nu igen precis när jag ska flytta här ifrån . . kunde vi inte fått de tidigare ?! haha .  Men men kommer ju hem och leker ibland på helgerna säkert, och nån gång i livet så flyttar jag ju säkert tillbaka till sverige igen ;p

Tyckte dom gjorde rätt som rösta ut Reza idag, hon har en grym röst, men har inte direkt fasnad för henne som dom andra idolerna. blev dock ganska chokad när erik fick sjunga mot henne, inte något jag hade räknat med, men redan då visste ju man att reza skulle åka ut. .  undra hur de går nästa vecka..mhm. blir bara svårare och svårare :P
Men ikväll var det iaf Calle som gjorde bäst ifrån sej tycker jag. Båda låtarna han valde är är några av mina favoriter.

Imon blir det iaf vin med Johanna :) Skoj skoj.. Hon kommer hit någon gång imon iaf så får vi se hur kvällen blir =) Båda är ju typ panka så blir nog ingen utgång iaf .  . men blir nog en trevlig kväll iaf med massa tjöt som vanligt:)

Nu ska jag fortsätta kolla klart på greys anatomy som ja bara hann se 20 min av innan för ja började göra massa annat innan och kolla aldrig klart :P Sen blir de nog sova så man inte sover bort dagen imon ;)

God natt folket!



.

greys och idol !

Nu har jag äntligen slagit mej ner i soffan..  vart igång typ hela dagen när jag väl börja..
Tog iaf en behövlig sovmorgon idag, gick inte upp förrän vid 12 . De va skönt!!! :)
Då käka ja frulle och sen hoppa in i duschen å tog på mej. Tog sen en promenix bort till mammas jobb och kolla lite å prata.. Fick med mej lite jul grejer hem haha. Mysigt! Sen hitta ja ett linne å 2 party väskor, men la de i mammas undanläggnings korg för de va alla fest grejer som kommer ut i butiken på fredag så fick mej bara en snabb tjuvtitt å vilka väskor å grejer de fanns :D haha. Riktiga party grejer!  Ska försöka hinna in ditt på fredag innan ja börjar jobba när allt kommer ut i butiken ;p  Alltid kul å kolla lite iaf :p kanske hittar något mer fynd!
Aa sen var de ju tänkt att ja skull tagit en promenad till stan, men fick ju helt plötsligt massa grejer å släppa på, så bar hem allting och tog sen bilen in till stan ist, skulle till pärl affären å kolla lite, fanns ganska mycket fint, men köpte inget endå, kom inte riktigt på vad jag ville göra så lika bra och vänta ! =) Ska se om inte Helena vill följa me å kolla innan vi drar till norge ist, får fler ideer när man har med sej någon :D haha
Åkte sen förbi öb och köpte mandlar till min glögg hehe och en mörk choklad kaka, de e ju faktiskt idol fredag;)

Nu har jag iaf tänt lite ljus och gosat ner mej i soffan.. så ska kolla de senaste avsittet av greys anatomy och sen göra en skål med fil och havrepuffar som blir perfekt tills Idol börjar :D hoho

Hoppas alla har en trevlig fredag kväll. jag längtar mer tills nästa fredag, då ere big party!! ;D Sista grupp festen med jobbet ska vi ha.. jäääj!


kiss and hug !


.

Kommer jag få fylla 27 eller dör vi innan de?

Madde läs ej detta då mår du döligt ! :)




Ett jäkla tjöt om detta om att jorden ska gå under 2012.. ny fakta har jag hittat att de självklart ska se på min födelsedag oxå. 21 december 2012. så ja 26 får jag bli iaf ! Tänk om allt detta prat verkligen stämer?
Finns ju något folk där deras kalender tar slut 2012, och sen då?!  Ska verkligen alla bara dö ut på samma dag.
Dom säger att de även står med i bibeln och att nasa har haft denna informationen sen 80 talet, då det är en planet som kommer passera vårat solsystem då.. fatta jag de rätt så sker de varje gång efter 3600 år.. a kul att de skulle hända just nu när jag levde då.. de kunde väl ha väntat tills ja va typ 80 eller något och ändå ska dö !
Blev seriöst lite rädd efter att ha sett denna film.  Även om alla säger att man ska skita i de och det bara är påhit.. men hallå, tänk om det inte är de då? :O
Jaja får väl försöka göra så många saker som möjligt nu då på 3 år ;D


Money bitch...



Working night and day
No matter how I try
Working like a slave
It's nothing I can buy
Money is the key
Money sets me free
So free, yeeeah...

I want money, money
I want lots of lovely money
Show me what it takes
To be a real rich bitch

I want money, money
I want lots of lovely money
I deserve every penny
Every penny I can get

11 days left.

ÄNTLIGEN är arbets veckan slut .  nu har ja jobbat 11 dagar och bara vart ledig en.. fy tusan, och övertid på dom flesta dagarna .. så nu väntar 3 dagars förtjänt och behövlig ledighet! Underbart!! :) Vet dock inte vad jag ska hitta på , var ju planerat att jag och Martin skulle tagit oss till Norge imon, men blev ändrade planer på det ist. 
Så  ja, tre lediga dagar utan något planerat.. mhm  ganska skönt faktiskt :)
Känner mej väldigt trött nu iaf, jobbat 12 timmar idag , sen blev de raka vägen hem och här har de inte gjorts speciellt mycket. knappt rört mej haha!

Har iaf funderat på att ringa och kolla upp nöff sprutan imon.. har kommit på att jag nog faktiskt vill ta den nu när vi ska åka till Norge. Verkar vara ganska stor där. Inte så kul att åka dit och bli sjuk de första man blir..  Så de ska jag forska mer om imon !

Nu är det iaf bara 11 dagar kvar tills vi ska flytta, vilket det verkligen inte känns som. Kan dock va för vi ej har något 100% säkert boende ännu, vi hoppas verkligen vi får ett svar på måndag eller tisdag.  Sen hoppas jag att det fortfarande är aktuellt och komma på interjeuv för dagis. Hade ju vart skoj och iaf börja med det, få en start på arbetslivet där :) Har ju jobbat på dagis här hemma och det är skoj!

Längtar som en tok nu iaf. Ska bli så skoj med lite nya äventyr med dessa sköna människor som ska bli mer än vänner framöver, dom ska bli min andra familj.  Så jäkla coolt haha! Vi får hoppas de kommer gå bra. men de tror jag.. Vi har ju haft skoj ihop på jobbet och kommit varandra ganska nära allihopa. Ska bli skoj och bo med min själsfrände Helena aka Helnet haha ;D Sjukt skoj har vi ihop!!

Love you!


Beställde lite nya böcker innan också, måste ju ha något att göra i norge haha. Hitta ett par stycken som verkar va riktigt bra,  billigt med pocket böcker !:) Köpte iaf den som Samira hade tipsat om Min bästa väns dotter. Skulle va en riktigt bra bok!

Nu ringde Marie precis me och kvälls tjöta lite oxå :) Blir nog en fika i helgen förhoppningsvis. Hade vart mysigt, så hinner hon se lyan innan jag åker iväg !:)
Sen kom jag på att jag även skulle höras av med Johanna... Så har visst lite halv planer för helgen ändå haha=)
Nu tänkte jag iaf krypa ner i sängen, blir nog en liten stund till vid datorn, sen tänkte jag fortsätta läsa lite i min bok som jag börja på igår (skadad) En sann berättelse. riktigt tragisk, men jag gillar verklighetsbaserade böcker! Låg och lästa ända fram till sida 78 igår hehe.

Jaja sov så gott för de ska jag göra.. äntligen sov morgon och klockan ringer inte kl kvart i 6 ..jäääj :D !!

Peace!


.

I thought i could fly so why did i drown





"I shot for the sky.
I'm stuck on the ground, so why do I try?
I know I'm gonna fall down.
I thought I could fly, so why did I drown?
I'll never know why its coming down, down, down."

Vi är på gång...

Idag har de varit en bra dag även om dagen börja med att jag försov mej, som vanligt när ja börja tidigt. mhm! Vakna iaf kvart över 6 å börjar kvart i 7.. suck.. hann iaf i tid, å de är väl huvudsaken! :)
Ja säger bara att fy fan va dagarna går segt på jobbet nu.. vill bara därifrån lika fort som ja sätter foten innanför dörren! :S  Men nu ere tusan inte långt kvar. 10 arbetsdagar :D woho!!

Idag ringde vi även på en lägenhet i norge.. verkade ganska posetivt. Men självklart så ville hon ju träffa oss, och inte ta det över telefonen. de är de som är det knepiga me att bo här i sverige och söka lägenhet i ett annat land haha. Men vi får se hur de blir.. jag och martin kanske skulle försöka ta oss upp på fredag och kolla på den å är den okej å allt funkar så tar vi den säkert då !: ) hade ju vart kanon. då är ju typ allt ordnat :D

Sen efter jobbet så åkte jag hem och byte kläder, satte på mej slö kläder och åkte upp till Johanna. Gud vilken mysig lägenhet hon hade, riktigt fint hade hon hemma hos sej :) Satt och tjöta å kolla tv, sen tog vi oss en promenad upp till affären å sen hem igen.. Efter ett tag åkte vi hem till mej för hon ville kolla min lya oxå hehe. Satt här och tjöta och sen skulle jag köra hem henne, blev att ja föjde med upp igen haha:) Gjorde mat och kolla tv. Potatisgratäng, snitzel och såås :P haha. Riktigt gott. Stjärn kocken Johanna haha :D 
Fick även med mej 3 mycket fina lampor hem av henne, har kollat på dom ett par gånger på Ikea men aldrig blivit av att jag köpt dom. Och sen hade johanna såna som hon ville bli av med. Bara att tacka och ta emot <3
Men var riktigt skoj att umgås igen iaf. .Varför sluta vi lixom ? haha. Tråkigt när man tappar kontakten med vänner. Speciellt när man har så kul ihop =) Så hoppas vi ses snart igen. De lär vi säkert göra innan jag drar till Norge iaf :)

Nej nu måste jag verkligen förska sova.. kl e fan snart halv 1. tusan oxå. Kl ringer kvart i 6.. blä!!!!
Men bara 3 dagar kvar till ledighet ! skön!!


De är är humor. Jag ner tryckt i soffan som en köttbulle. Och johanna har sex med mitt öra samtidigt ! hahaha




Och en mer normal bild kanske för att visa hur snöögga vi är ;D !





God natt !!

.

Livet i våran synvinkel en fredag!

En lugn och skön fredag idag då.. eller mer flum än lugn här haha.
Har min maddusch på besök denna kväll.. trevligt trevligt..

Började kvällen med att vi laga mat.. eller madde laga mat och ja satt och kolla å tjöta :D haha. Blev maddes thai mat.. mm riktigt gott.. men starkt som vanligt haha. Klena jag :)
Sen blev de att kolla på Idol.. de va bra idag ! =) Och folket rösta rätt denna kväll så de va vi glada för ! Tryckt i oss massa götte oxå.. fyyy.. men e ju bara en fredag per vecka ;) haha
Sitter oxå med varin bärbar i soffan och surfar runt på nätet...
Hitta roliga funktioner på maddes cam på datorn me hahaha. så jäkla kul var de.. bjuder på någon här :)




Haha så jäkla kul vi hade :P Totalt flum!!

Imon är jag iaf ledig.. fråga om övertid, men som sagt dom tyckte ja borde vara hemma och vila en dag då ja har jobbat så jäkla mycket i veckan.. övertid varje dag..
Men ska jobba söndag igen, schemalagt.. sen mån-tors sen har jag lång helg i 3 dagar :D nice!!

Idag ringde dom ifrån Norge oxå.. sökte vikarie på dagis i natt då Petra oxå hade gjort de ! :)
Och dom ringde redan idag.. wow va glad jag blev.. fick typ panik på jobbet när de stog 47 förre nr å fatta att de var ifrån norge hahaha.. trodde inte ja skulle fatta något av va hon sa.. men de gick kanon :) Dom vill att ja kommer på en interjuev när vi kommer till Norge.. även Petra ska på en på samma ställe.. hade ju vart kul å hamna på samma dagis.. hihi.. känner man sej inte lika vilsen hehe :)
Så nu gäller de bara att hitta en lägenhet så löser sej nog allt kanon bra :D åååh jag längtar så sjukt mycket !! :)


Nej nu ska ja fortsätta å inte göra något alls typ.. natt surfa :) hah



Adjö <3


.

Fågel fågel . . du har en fågel där. . kom titta!!

Var lika jävla duktig idag, över 12 timmar jobb idag me.. puuh !! Men när man slipper att sitta på telefon och bara göra admin så går dagen så sjukt mycket fortare. Och sen jobba min lilla sockertopp Helena över idag me, lika många timmar som mej, så vi har kämpat på bra ihop :) haha
Vi har iaf haft kul på jobbet idag haha. Delvis roliga youtube klipp och massa knäppa samtalsämnen så de har blivit mycket flams och skratt på jobbet idag :D  De gillar vi!
Imon är det fredag.. jäääj.. vet ju dock inte än om jag ska ta de som helg eller inte då jag funderar på att jobba över ett par timmar på lördag på min ända lediga dag denna veckan. Gör ja de är ja inte ledig förräns nästa fredag. Då har jag jobbat 11 dagar i streck.. mhm.. är de värt de ?! :) Aaa får la se hur jag känner för de imon..
Nu ligger jag i sängen ny duschat och go , så ska nog strax sätta på nya avsittet av 90210 och sen blir de sova.. snart dax å gå och jobba igen juh haha! Är mer där nu än hemma .. fy tusan!!


Är är ett av dom klippen vi garvat gött åt idag hehe. Gamalt men lika jäkla kul fortfarande ändå :D

 

 

Sov gott <3

 

 

.


dödenstrött!

Jobbat nästan 13 timmar idag på jobbet. Så kan inte säga annat än god natt nu!!

G Ä S P !!!

Hemska tanke; Ska vara på jobbet igen om ca 9 timmar.. mhm!!



.

Lost.

 

 

Lost in the darkness of a land
Where all the hope that's offered is
Memories of being taken by the hand
And we are led into the sun
But I don't have a hold on what is real
Though we can only try
What is there to give or to believe

I want it all to go away, I want to be alone
Sympathy's wasted on my hollow shell
I feel there's nothing left to fight for
No reason for a cause
And I can't hear your voice, and I can't feel you near




.

Jag behåller mitt körkort =)

Testade att göra körtkortets teori test på internet, och trodde först ja skulle få mycket sämre nu än när jag gjorde de på riktigt då ja fick 62... trodde inte ens ja skulle bli godkänd denna gången. haha.
Men jodå kunskaperna sitter kvar där inne i huvet någonstans endå :D jääj.
Så de blev 58 rätt vilket jag tycker är mycket bra för att vara snart 2 år sedan ja fick mitt körkort. Nog att man ska kunna teorin hela livet ut, men måste ju erkänna att man plugga ju som en tok när de väl var dax å göra provet, så de känns svårare idag.. men de betyder ju inte att man inte kan trafikreglerna, de är faktiskt lättare när man väl är ute i trafiken än att sitta och göra ett prov.. de tycker jag iaf :) men men ja kunde de ju iaf ;P


Ett litet bildbevis ;) haha




Nej nu ska ja ta mej upp igen och gå in och bortsta tänderna, sen släcka ner här i lägenheten, så får de bli sängen å första sova sen. Funderar på att film/serie eller läsa lite ur min bok ! ? =)
Läser just nu en bok som heter ; Innan jag dör.  Vilket jag tycker är bra ! =) Något som jag skulle rekomendera iaf =)


.

Riverside motherf*cker !


Ibland är det bra att sova...

Idag märkte jag att jag sov bort ett problem...
Undra innan idag varför min väckarklocka hade ändrat tid på sej och kl var hel fel... tänkte inte mer på de sen.. men sen nu när ja läste en annan tjejs blogg som hade skrivit som strömavbrott så blev jag lite fundersam, gick in på bt.se och ajjemen där stog de om strömavbrott på många platser av borås idag, ska ha varit mellan 9 och 10 typ..  De roliga är att ja va uppe och drack vid typ kvart över 9 men ja har inte märkt något haha. Utan blev bara lite fundersam över min kl när ja vakna senare.. men nu vet ja ju varför =)

Sen kom jag och tänkta på en annan sak här idag... fick redan på av min vän för nån dag sen att en annan "vän" till mej pratar lite små skit om mej.. haha.. Så kul att denna personen säger detta till en person som hon inte känner men den personen umgås med mej.. mhm hur tänkte du lixom ? Att jag inte skulle få reda på de.. haha.. Jag får reda på allt :) Att jag är konstig..mhm.. vadå då? Jag är inte som alla andra, och det är jag bara glad för :) Sen att jag är både snyggare, roligare, har fler vänner och lever ett roligare liv. Ja de va väl ingen direkt nyhet ;) In your face! What goes arond, comes around!  Tyckte faktiskt bara att de va lite små kul =) Så fortsätt du prata på, de slår tillbaka en dag ! =)



Peace!





Alla gillar brudar !

En låt som spelades måånga gånger igår haha


Beerpong!

Riktigt rolig kväll hos Carro hade vi igår.. dom som hade roligast va nog jag och Johanna ihop hahah. Jävla skön kvinna de där.. synd att man tappat kontakten, för vi e fan crazy ihop =) hehe. Får börja ses oftare helt enkelt!
Höjdpunkten för kvällen va fan när vi spela beerpong haha. De e fan inte ofta man gör de i sverige.. men jodå, beerpong bord hade dom och stora plastglas och pingpong bollar och självklart öl :D hoho. Riktigt skoj va de iaf, även om vårat lag förlora haha, men va gör de, för de betyder ju bara mer öl till de crazy lag ;D  Väntar på att lite bilder ska komma upp på de, då lägger ja in någon här :) haha.
Sen traska vi ner till stan, gick bort till viva, men blä orka stå i kö haha. Så vi tröttna så jag och min vapendragare johanna drog till donken å käka lite.. satt och komentera folk i fönstret haha.
Sen följde ja henne till busstorget och sen traska jag hem ! =)  Så ja, kvällen vart lyckad:D !!

Nu gör jag inte mycket, funderer på att äta snart, men finns tusan ingen ork till att laga mat just nu.. mhm..
Behöver egentligen gå bort till ica å handla me...åååh va jobbigt.. har inget toa papper kvar. Å de kan ju vara bra att ha hemma.. åh jobbigt!
Men de får nog oxå vänta.. ja tror jag sätter på ett avsnitt av greys anatomy ist :D haha


Måste oxå säga ; Grattis pappa på farsdag !! :D

+ igår hitta ja mitt borttappade träningskort och hade gått och gömt sej under mitt bilsätte..jäääj!! =)
Så imon blir de träning!!



.

Uppe med tuppen?

Mhm nej verkligen inte haha.. sovit ut läänge idag och vakna inte förrän vid 11 tiden eller något, har sedan legat å dragit mej och ligger fortfarande kvar i sängen :P Härliga lördags förmiddag haha!

Men ska väl alldeles strax ta mej upp och fixa till mej lite fort och äta frukost.. sen ska ja iväg och hämta vin hos Kysan, stackarn har fått svinis. Hoppas han blir frisk snart :)
Sen förbi knalle en snabbis för ett köpa en grej ;P  Sen är de typ dax att börja göra iordning sej. Ska ju va hos Carro redan kl 6 så aa de är egentligen inte så många timmar kvar :)
Hoppas ni får en trevlig dag och en rolig kväll. För de ska ja ha ;D


puss.



.

å sen efträtts paj :D

Ananaspaj!

Ingredienser

150 g smör
1 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

1 ägg
2 dl lätt crème fraiche (eller crème fraiche)
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
600-700 g krossad ananas



Tillagning
Blanda smör, socker, vetemjöl och bakpulver till en deg i matberedare/mixer eller med ren vilja.
Tryck ut i en pajform, ca 24 cm i diameter.

Rör ihop ägget, crème fraiche, socker och vaniljsocker. Blanda i avrunnen, krossad ananas.

Häll fyllningen i pajformen. Grädda i 175°C i mitten av ugnen i ca 40 minuter.

Servera med vaniljglass!

Enkel morotspaj =)

Ingredienser
FYLLNING:
4 morötter
1 lök

REDNING:
2 dl mjölk
2 msk mjöl

PAJDEG:
4 dl vetemjöl
200 g margarin
1/2 dl vatten



Tillagning
Skär morötterna så att de ser ut som 5-kronor. Skiva även löken fint. Stek lök i lite olja och tillsätt morötterna. Stek på medelhög värme tills morötterna blivit mjuka, ca. 15 minuter.

Blanda tillredningen och häll i. Stäng av plattan och låt stå.
Blanda ihop ingridienserna till pajskalet och skapa en fast deg som du klär formen med. Häll i morots-och lökblandningen och tillaga i ugnen i 30 min i 200 grader!

Fredagsmys ?

Veckan är slut och det är fredag.. jag gör samma sak som jag har gjort dom senaste fredagarna hehe. Plaserat mej i soffan och kollar på Idol :) Undra hur de går ikväll ..mhm...
Idag bjuder dom iaf på allt möjligt då idolerna har fått välja låtar själva !

Idag har jag iaf vart mycket duktig.. städat hela lägenheten :D Plockat in ALLA kläder, diskat och torkat av i köket, dammsugit och små plockat lite.. känns grejt ! :D
Och nu har jag tänt ljus i hela lägenheten ikväll.. myys och varmt å gott =)
Mor var på ett litet besök här innan oxå innan hon skulle vidare till en vän som bodde i närheten..  Satt och tjöta lite åså, hon hade med sej något nytt, jätte goda "chips" . . Var som chips bara att de va morötter, palsternacka, sötpotatis och rödbettor .. riktigt goda var dom !=)
Sen nu till idol skiva ja upp en mango och skiva ett äpple å hälde kanel på .. mm gott :)

Imon blir det partaj igen.. Carro ska firas =) Hon har någon överraskning där som hon inte sagt vad det är än så de ska bli spännande =) hehe.. Blir nog en trevlig kväll iaf :)

Nu ska ja fortsätta kolla Idol iaf :)


. <3



.

Ett kliv närmare norge...

Idag gjorde ja de stora som dom andra gjorde igår... jag sa upp mej ifrån transcom, och de känns riktigt skönt, vilken befrielse. Tänkt att man äntligen ska få slippa att vakna med en klump i magen för man verkligen inte vill gå till ett jobb som man inte trivs på eller tycker är kul överhuve taget... hade det inte vart för dom underbara människorna som jag har i min grupp så hade ja nog gått in i väggen för lääänge sen. Så många som blir tvungna att sjukskriva sej eller till och med säga upp sej för dom mår så dåligt på våran arbetsplats. Så ska det INTE vara..
Det kan inte bli annat än bättre nu som vi sa... hoppas jag iaf :)
Banken ville inte vara på min sida denna gången så de blev ett Nej på lånet =/ Riktigt surt då de krascha lite av mina planer som ja hade gjort upp, hade ju gärna velat ha lite mer koll på min ekonomi när jag lämnar landet. Får se hur vi löser den biten på annat viss. Tur att jag har en far som ställer upp i alla väder.. mhm. säger man så?  haha.
Aa ställer upp de gör han iaf å de är ju tur de. Ja hade nog inte kommit långt utan han just nu. Har satt mej själv i skiten många gånger och han har vart där och räddat mej ! :) De är tur ja har han, även om man iband önskar att de kanske fanns en bättre relation, en riktigt far och dotter som de var när jag var liten. Tills allt en dag blev helt förstört för de finns så vidriga människor i denna värld tyvärr. Men man får vara glad för de man har, är nog inte många som har en pappa som ställt upp så mycket som min har.

Imon ska vi nog ha lite "norge möte" på kvällen efter jobbet. . alla jobbar vi kväll så blir väl vid halv 9 tiden. Blir nog hos mej tror ja vi kom fram till innan. Välkommen till mej de slog ner en bomb här i helgen ! haha.  Får nog försöka röja undan de flesta kläder imon innan jag åker och jobbar haha.
Idag gick iaf jobb dagen riiiktigt segt.. känns som den kommer göra de hela veckan . suck.
Efter jobbet åkte jag och handla lite mat då ja inte hade någon middag hemma... sen efter en stund kom även Peter och hälade på mej en sväng..  Han fick kolla på när jag laga middag haha. Sen kolla vi lite tv och tjöta och kolla julkalender klipp på youtube. haha!  = ) Finns ju inget bättre än Sunes Jul. . tusan va vi kolla på de förra året. :D De ska ses mycket på denna julen oxå haha.  Sunes jul och Ett päron till farsa firar jul, det är något som man måste se på varje jul :D  !!
Just nu har jag fasnat inne på styleroom.com . . drömer mej bort. finns människor som bor något så sjukt fint. Åhh ja vill oxå inreda mysigt och fint här hemma.. gaah ge mej en miljon!!! haha.
Men ska nog krypa ner här strax och kolla något avsnitt av nån serie innan jag somar ! :)


God natt på er <3


.

P.S !

Då var min "helg" över.. vart ju ledig idag. de va skönt, då har man bara 4 dagar kvar till helgen haha=)
Dock inte gjort så mycket idag, men de behöver man inte göra heller bara för man är ledig. Va på banken på möte kl 11. hoppas på ett bra svar från dom i veckan, förhoppningsvis redan imon.. *håller tummarna* sen hemma å grejat lite bara, plocka iordning i köket lite, låg och läste en sväng. och sen upp och handla lite på neto, va länge sen ja va där.. men nu har ja iaf frukost åså imon :) 
Sen blev de soffläge, och jag har kollat på P.s. I Love You, den filmen är ju bara så fin och bra, köpte den för ett tag sen men inte kollat på den än, har ju sett den innan, men va så länge sen. Så ville ha filmen, och nu har ja sett den igen och de va nog inte sista gången :p

Helgen den va bra oxå, jobb hela lördag dag och sen hem och börja fixa sen. På kvällen var de halloween fest hos Mattias han hade fyllt år så vi fira han och halloween samtidigt =) Jag var utklädd till skolflicka haha. Riktigt fjortis såg man ut :P Men de va skoj.. Trevigt folk. trevlig fest. Sen bar de iväg ner till stan, tog dock en omväg över k.berget då Erik hade sitt legg hemma, och under den biten blev ja plötsligt sjukt åksjuk och mådde inte alls lika bra längre. Magen vände sej totalt och huvet blev helt borta kändes de som. . så väl nere i stan sen så hoppade ja tyvärr krogen även fast ja va sugen men mådde verkligen pyton ! Tog sin lilla tid att gå hem men ja lyckades, va nog bra att få den friska luften hem.. tog inte speciellt många minuter innan ja deckat här hemma haha.
Men men, de va iaf en riktigt trevlig och rolig kväll ändå :) !!

Jaja nu ska jag nog ta och gå och borsta tänderna och göra mej redo för sängen så ja orkar med morgon dagen då de är jobb igen som gäller. Hoppas verkligen ja får svar från banken imon, då är de ett steg närmare Norge ;)

God natt .


.