P.S !

Då var min "helg" över.. vart ju ledig idag. de va skönt, då har man bara 4 dagar kvar till helgen haha=)
Dock inte gjort så mycket idag, men de behöver man inte göra heller bara för man är ledig. Va på banken på möte kl 11. hoppas på ett bra svar från dom i veckan, förhoppningsvis redan imon.. *håller tummarna* sen hemma å grejat lite bara, plocka iordning i köket lite, låg och läste en sväng. och sen upp och handla lite på neto, va länge sen ja va där.. men nu har ja iaf frukost åså imon :) 
Sen blev de soffläge, och jag har kollat på P.s. I Love You, den filmen är ju bara så fin och bra, köpte den för ett tag sen men inte kollat på den än, har ju sett den innan, men va så länge sen. Så ville ha filmen, och nu har ja sett den igen och de va nog inte sista gången :p

Helgen den va bra oxå, jobb hela lördag dag och sen hem och börja fixa sen. På kvällen var de halloween fest hos Mattias han hade fyllt år så vi fira han och halloween samtidigt =) Jag var utklädd till skolflicka haha. Riktigt fjortis såg man ut :P Men de va skoj.. Trevigt folk. trevlig fest. Sen bar de iväg ner till stan, tog dock en omväg över k.berget då Erik hade sitt legg hemma, och under den biten blev ja plötsligt sjukt åksjuk och mådde inte alls lika bra längre. Magen vände sej totalt och huvet blev helt borta kändes de som. . så väl nere i stan sen så hoppade ja tyvärr krogen även fast ja va sugen men mådde verkligen pyton ! Tog sin lilla tid att gå hem men ja lyckades, va nog bra att få den friska luften hem.. tog inte speciellt många minuter innan ja deckat här hemma haha.
Men men, de va iaf en riktigt trevlig och rolig kväll ändå :) !!

Jaja nu ska jag nog ta och gå och borsta tänderna och göra mej redo för sängen så ja orkar med morgon dagen då de är jobb igen som gäller. Hoppas verkligen ja får svar från banken imon, då är de ett steg närmare Norge ;)

God natt .


.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback