Film på Noel :)

Snacka om att gå från toppen glad till grinis på 2 sek haha .. Humörsvängningar? ;)

 

 

Noel va inte alls så intresserad av att sjunga me mamma utan handen va goare att käka på efter en stund ;p

Så som han låter när han börjar greja me handen , så låter han nästan hela dagarna när han e vaken. Ja tror han kommer bli en riktig liten tjötis sen:P

Därav namnet knorren, då han gärna knorrar haha ;p

 

 

Ursäkta tönt mamma rösten haha ;)


Lilla fisen.

Vi tog oss en promenad till Knalleland innan iaf för att hämta pumpen :)  Gick även in och kollade bok rean här i knalleland, jag hittade inget, men knorren hittade 3 böcker till sej så klart ;)

 

En bok som är med djur i, och ute på kanten är de djurens päls som man kan känna på :)

Sen en bok som är mjuk som Noel kan sätta in kort på sej själv så de blir som en berättelse om honom :D

Sen en stor bok som innehåller 6 små hårda böcker me olika fordon i :P

 

Va som vanligt skönt att komma ut en sväng me vagnen även om de inte blev så långt idag.

Sen gick vi till lagerhouse då dom har ljusveckor å då får man 30% på alla ljus, så köpte nya till ljusstakarna..  hittade även våriga sängkläder som va rejält nersatta, skulle kostat över 500 kr för allt, men nu fick vi de för 160 kr.

 

 

Sen gick vi hem och de tog inte lång tid innan knorren vakna, han sov ju ganska så mycket innan vi åkte till farmor, och sen nästan hela tiden i vagnen, va vaken ett par gånger för att kolla läget när vi va inne i butiker så ja öppnade upp vagnen för de inte ska bli för varmt : )

Då fick han mat och sen va han lite gnällig då de vanliga magontet som han får på kvällarna satte fart. . ville inte ligga själv utan vara på mej.. la han i knät på magen å efter en stund så lyckades han somna och då lyfte ja över han till soffan jämte mej på en kudde.. å där sover han än sen nån timma tillbaka.. stackars min lilla knorr me sin dumma mage =/

Man är ingen stor människa om man får plats på en kudde å sova ;)

 

Nu ska ja nog ta mej en kvälls macka och sen får vi se när knorren vill ha lite natt mat.. ska väl förflytta oss till sängen om en stund.

Men just nu älskar jag att sitta i soffan igen.. man sitter lite mer bekvämt i denna än den gammla som gick sönder haha :P

 

 


Tur eller knas?

Undra om vi bara hade tur eller om de vart något knas me tradera medans vi va borta innan nu ikväll haha.
För hade lagt bud på ett par grejer men inte så mycket å tänkte att de kommer ju budas över medan vi är ute, men får väl se om ja hittar nåt annat sen...
Men oj va förvånad ja blev när ja loggade in på min mejl innan och hade fått massa vinnar mejl.. så va ju tvungen att gå in på min tradera , och där hade ja faktiskt vunnit dom flesta av dom aktioner som ja hade lagt bud på , men löjligt låga priser.. nästan pinsamt å betala din säljarna när de är så lite.. haha.

Vi fick iaf ett par jeans för 1 kr, en snobben tröja för 5 kr, en alfons body för 21 kr, skjorta med ihop sittande t-shirt för 15 kr, och de största av allt var ett klädpaket med  7 tröjor, 4 byxor & 3 pyjamas i st 68, sen 7 tröjor + 1 par byxor i st. 62/68 för 16 kr!!!

inte ofta man får så mycket kläder för 48 ynka kroner :P Vi blev glada iaf då de va mycket fina grejer :) Lite små kul när frakten för allt blir mer än för alla varor:p






Dino.

Den dino dressen som många har haft ifrån Lindex har jag oxå alltid velat ha till Noel.. men den tog slut jätte fort här.. och har alltid lyckats glöma av den om ja har budat på den på tradra oxå. Det gjorde jag även denna gången.. men vi hade visst lite tur att ingen hade budat över oss i natt .. så nu har vi oxå vunnit en dino dress för 40 kr ;)
De blev i st 62, så han kan ha den till våren antagligen :)


Segisar.

Jag och Noel är två riktiga segisar just nu...  Han sover fortfarande i sin stol sen vi va på bvc, så övertrött som han var innan så behövde han nog de..
Jag ligger i soffan å glor runt på datorn..  borde egentligen ha vilat en stund jag oxå då kroppen känns riktigt tung.. men får ingen ro till att somna...
Men kroppen vilar ju lite iaf bara av att ligga här å slöa :)

Undra vad vi ska göra sen ? 
Funderar på att åka förbi farmor en sväng då vi glömde en av Noels flaskor där igår.
Sen tar vi oss nog en promenad senare.. behöver gå förbi knalleland till pressbyrån för såg på min mejl att våran bröstpump hade kommit nu :D Spännande å testa den sen.. hoppas de vill funka :)

Men men nu ska ja väl fortsätta å inte göra nånting å vänta in på att Noel ska vakna igen :)


Glee !

Dom gångerna ja ammar på natten och inte lyckas somna samtidigt har jag börjat kolla på en serie ist.
Glee heter den.. brukar gå massa reklam om den på tv, så blev lite nyfiken på den. Och den är riktigt bra faktiskt.. Jag som gillar dans å sång filmer, så passade denna serie perfekt !:)


Bvc 1 månad.

Idag på sin en månaders dag var de dax för ett bvc besök igen som alltid på måndagar :P
Magen har gjort lite ont på han nu på förmiddagen men de lättade lite efter han lagt ett par fisar å en liten bajs på skötbordet på bvc ;)

Och nu har ja min 4 kg klump hihi... Idag vägde Noel 4100g och va 54,5 cm lång :) Så ja han fortsätter å växa.. den lilla kyckligen :P
Sen kolla vi den förbaskade naveln igen dom fortfarande inte vill ramla av.. bvc tanten säger att han har en ganska så tjock navel, därför de tar lite tid..  blä på den säger jag !
Sen satt vi bara och prata åså en stund.. himla trevlig min bvc tant måste jag säga :)

Hon fråga om vi ville komma om en eller två veckor igen... jag sa en, tycker de är ganska kul att gå dit och väga å grejer :)
Så ja nästa måndag blir nästa besök :)


1 månad sen...

För exakt en månad sen så ploppade lille Noel ut..tänkt att de redan har gått en månad.
En hel månad har ja fått ha denna lilla underbara människa i min närhet. De känns helt overkligt ibland och sen kan de kännas som han alltid har funnits här hos mej.
Jag tok älskar verkligen den ungen.. min fina Noel ♥

Tänk så knasigt egentligen, för en månad sen så låg han i min mage och ja hade jobbiga värkar just nu (22:56, detta inlägg är tidsinställt)
Tänk att han faktiskt har legat där inne :P


Den vackraste stunden i livet var den när du kom


När ska ja lära mej?

Jag sitter här i sängen med datorn fortfarande och en sovande Noel brevid mej.
När tusan ska jag lära mej att sova när mitt barn gör de?  Den timmarna han sover just nu brukar va den perioden han sover längst.. han somna i soffan strax efter Solsidan va slut, och sen satt jag kvar och kollade Wallander, sen för flyttande jag mej me datorn in till sängen.. och bar då självklart med Noel in, som fortsatte att sten sova.. och ja snart har han ju sovit i 5 timmar, och är nog inte riktigt på G för att ta första nattkäket än verkar de som...
Tänkt då om jag hade lagt mej vid 10-11 tiden för att sova, då hade jag fått sova några extra timmar varje nat.. men nej då, dumma jag ska sitta och hänga vid datorn ist även fast ögonen hänger nere vid tuttarna ungefär!
Så ja när ska jag lära mej att sova när Noel gör de ?
För nu tänkte jag strax försöka sova lite iaf, men vet ju att de blir en kortis för Noel säkert kommer vilja ha mat snart haha.. dock brukar ja nu förtiden alltid somna när ja ammar honom.. i natt tog de 3 timmar innan ja vakna igen å då låg han där sov brevid mej me tutten upp i näsan ! haha

Men jaja jag får väl va glad att Noel aldrig har varit ungen som vill äta var och varannan timma utan han kan hålla sej ganska många timmar faktiskt.. de tackar den lata mamman för ; )höhö

Medan ja skrivit detta inlägg har ja nog gäspat 10-15 gånger... varför i helvet sover jag inte?

God natt för tusan!

Några toner...

Lars Winnerbäck – Varning för ras

Jason Mraz – Life Is Wonderful

Lars Winnerbäck – Dom tomma stegen

Lisa Ekdahl – I Tveksamhetens Tid

Tracy Chapman – Telling Stories

Bruce Springsteen & The E Street Band – Streets Of Philadelphia

Sam Cooke – Wonderful World

Kalas fina!

Trött kille innan vi skulle åka på kalas..  men kalas fin me skjorta å jeans idag :D



Och även jag försökte göra mej lite kalas fin idag :P


Hej !

Då va denna vecka strax slut oxå.. här går de undan.. imon blir Knorren redan EN månad, helt sjukt ju :p
Men oj va han har förändrats på desa 4 veckor.. utvecklas för varje dag som går.. så kul att se :)

Det har varit en bra dag idag iaf.. Va ju på kalas hos farmor,  ja å Noel hade med oss ett fint inramat kort på honom höhö å sen köpte vid 20 lila och vita tulpaner!:)
Av sina söner fick hon en platt tv till köket.. lite avis ;) hihi !!
Jag hade önskat mej smörgås tårta på kalaset så de hade hon fixat.. så jäkla gott.. min farmors smörgåstårta är den bästa !! :D  Och sen blev det vanlig tårta efter, med maräng botten å grädde å hallon.. gott !=)
Och Noel hoppa från famn till famn, men trivdes som fisken i vattnet ändå ;) Gos unge!

Sen efter kalaset så åkte vi och hämta en soffa, då ja bytte ut min nu eftersom ja råkade ligga sönder den när ja va gravid. haha.. e väl inte meningen att man ska sova i en soffa i nästan 3 månader !; )
Mamma hade Noel en sväng då och sen kom hon och han bort hitt..  diskade fort medan ändå mamma va här och sen följde jag å han med henne när hon skulle gå och handla.. skönt då vi kom ut lite me vagnen idag iaf :)

Så ja de har varit en bra söndag... och full fart hela helgen ungefär !
Imon blir de bcv igen :D  Nu borde han ligga över 4kg.. kanske 4100.. vi får väl se =) Ska bli spännande att se hur lång han har blivit då vi inte har mätt han än :P
Efter att ha sett den lilla kusinen så såg man ju att han växt några cm :P

Nu ligger vi i soffan å glor på tv .. eller Noel har visst somnat! :)  Kollar på Wallander filmen som är nu iaf!



Här e soffa vi hämta idag.. skit go att sitta i va den :D
Blir en divan soffa när vi flyttar sen ist och när jag har börjat jobba igen så man kan köpa vilken soffa man vill ha :) Men denna duger gott och väl ett tag nu :D

Söndag !

Nu har vi snart gjort iordning oss, eller a ja har ju nästan allt kvar som vanligt haha.. kläder å smink å torka håret!  Men knorren är iaf klar :)
Jag har duschat å han har badat, de e sånt man måste göra när man ska på kalas ;)
Idag ville ja ju att han skulle ha lite fina kalas kläder så de fick bli lite förstora jeans å skjorta i st 56, men han blev hur söt som helst även om byxorna sitter uppe under armarna haha, men e ju ingen som ser de :P
Jag själv vet inte vad jag ska ha än, får börja rota i garderoben strax ! :P

Idag ska vi nämligen till min farmor för kalas, hon fyller nästan år imon hehe ;) Hon fyller nämligen 29 feb.. så nästa år fyller hon på riktigt, då fyller hon 17 år ;) höhö
Ja å Noel e super taggade.. för jag vet att de ska bjudas på smörgås tårta..jääj ;D ! Å noel vet att han kommer få uppmärksamhet som vanligt haha ;)

Just nu små gnäller han lite i babysittern bara för han inte får så mkt uppmärksamhet just nu ;)
Men han har iaf inte börjat grina än så då äre ju lugnt...
Så får väl försöka hinna ta på mej kläder nu! =)

Ha en bra söndag!!

Den stiliga charmören ! :p


Söndag !

Nu har vi snart gjort iordning oss, eller a ja har ju nästan allt kvar som vanligt haha.. kläder å smink å torka håret!  Men knorren är iaf klar :)
Jag har duschat å han har badat, de e sånt man måste göra när man ska på kalas ;)
Idag ville ja ju att han skulle ha lite fina kalas kläder så de fick bli lite förstora jeans å skjorta i st 56, men han blev hur söt som helst även om byxorna sitter uppe under armarna haha, men e ju ingen som ser de :P
Jag själv vet inte vad jag ska ha än, får börja rota i garderoben strax ! :P

Idag ska vi nämligen till min farmor för kalas, hon fyller nästan år imon hehe ;) Hon fyller nämligen 29 feb.. så nästa år fyller hon på riktigt, då fyller hon 17 år ;) höhö
Ja å Noel e super taggade.. för jag vet att de ska bjudas på smörgås tårta..jääj ;D ! Å noel vet att han kommer få uppmärksamhet som vanligt haha ;)

Just nu små gnäller han lite i babysittern bara för han inte får så mkt uppmärksamhet just nu ;)
Men han har iaf inte börjat grina än så då äre ju lugnt...
Så får väl försöka hinna ta på mej kläder nu! =)

Ha en bra söndag!!

Den stiliga charmören ! :p


Tag 3 :D

 

Det är bra när man får 3 betala för 2 :)

Fina bodys ifrån cubus !


Morfar mys !

 

 

Noel trivs bra hos morfar, så han passar alltid på att sova lite på honom :P

 


Lördag.

Planerna blev ändrade idag då Helenas bil bestämde sej för att gå sönder när hon hade kommit så långt som till göteborg ... då vill den inte mer helt enkelt så där stod hon helt plötsligt.  Så jävla typiskt !! =/
Men vi gjorde det bästa av situationen så ja å Noel packade in oss i bilen och begav oss till göteborg för att hämta henne ist :) Och där satt stackarn där bärgarn hade släppt av henne på en bensin mack..
Sen åkte vi hem och gav Noel lite mat och sen gick vi till knalleland och gav oss själva lite mat och sen kolla lite i affärer :)

Men vi fick ju iaf vara lite längre me tant helena idag bara för bilen gjorde som den gjorde.. hihi.. lite tur i otur för oss ;)
Va riktigt kul att ses igen iaf!! :)
Vid 6 tiden kom hennes far och hämta henne och då begav vi oss till familjen på sjöbo ist :)

Och här är vi kvar.. Kollar på lite tv åså... Noel myser me sin moster å morfar.. har precis flyttat över till morfars famn och sover vidare :)

Världens sötaste polis :P




Vi hänger väl här ett tag till och sen beger vi väl oss hemmåt :)
Hoppas ni me har haft en bra lördag:)


natt natt.

Funderar på att krypa ner i sängen nu vilket jag borde gjort för länge sen. Vi va ju upp tidigare idag än vad vi brukar, alltså mindre sömn.
Och vi ska ju upp ganska tidigt imon me då Helena kommer redan vid 10. Alltså mindre sömn igen. Puuh!
Tur man kan vila lite upp hos far å dom imon, då de nog blir att åka dit imon kväll igen :) En trevlig melodifestival kväll igen.. och Noel får massa uppmärksamhet som han älskar, så perfekt ju =)



Å min tokfina unge.. tänk att jag kunde få något så perfekt!! :)  Du betyder mest ♥


Hej hej här e vi ...

Här e vi, vi lever ! :)
Vi hann bara inte skriva något innan vi begav oss iväg innan idag.
Vid 12 tiden så åkte vi iaf iväg.. plockade upp catrine på vägen och sen åkte vi till Jönköping där de blev en helt dag på Ikea och A6 :)
Blev lite shopping på båda ställena...
Knorren fick iaf med sej ett fårskinn från ikea som vi velat ha =) Sen blev de en spegel, tvättkorg, ljus, mobil över skötbordet, våg, kläddhängare å lite annan små skit :)

I A6 blev de lite rea fynd åså . Lite kläder till knorren å leggins+ skjorta till mej :)
Hade en rabatt kupong på lindex oxå på 30%, köpte en pyjamas som de står Stinky i rumpan på för den, har sett andra bloggare som har haft den, å den e ju för härlig ;D !!

Knorren har varit jätte duktig hela dagen.. Sov hela tiden inne på ikea, vakna efter halva tiden inne på A6 och fick då mat och ny blöja.. sen låg han i vagnen och titta bara :P
Och sen somna han i bilen igen på väg hem! :)
Släppte av catrin å sen styrde vi mot borås igen.. åkte förbi netonnet och köpte en dvd spelare och stavmixer på vägen hem oxå haha ;D
Min andra dvd har gått sönder för länge sen... å tycker de är jobbigt att spela genom playstation hela tiden. 
Å igår fick knorren shrek dvd boxen så då måste vi ju ha en dvd ;)  Den va liten å smidig å inte speciellt avancerad haha :D

Nu ska ja fixa lite här hemma om ja får de för Knorren.. han ligger här jämte men verkar inte ha några planer på att sova än : )  Han e nog för taggad, jag har berättat att imon kommer tant helena och hälsar på oss ;) höhö
Imon flyttar hon hem ifrån Norge och tar då vägen förbi borås  :D:D!!  Hur skoj? GÖR SKOJ! ;)


Bleeeeee hehe ;D



björn unge.


Idag har ja haft en liten vit björn unge ;D Så söt, och dressen är så mjuk och go.  Hade glömt av den och trodde bara vi hade den i större storlek, för han har en grön oxå som är i st. 56.. men så hitta vi denna vita i lådan idag me st 50 :)  Mys unge!  Han e så liten ibland min lilla knorr haha.. men nu är han iaf en 4 kg bebis ;D
Ibland känns han jätte stor å ibland jätte liten..  när vi va hos kusinen så blev han ju jätte stor så klart.. men när ja ser andra bebisar i samma ålder som väger mer så blir han sådär lite igen ;P
Kan inte fatta folk som lyckas trycka ut bebisar som väger över 4 kg, ja tycker Noel är alldeles för stor för att kunna tryckas ut där nere höhö ;) Starkt jobbat för dom som klarar de;D !


Nu..

Nu blir de soffan strax me halv åtta hos mej och ett stort glas me brämhults juice, idag blir de hallon ;D Den är god!  Sen är de nog någon som vaknar strax å vill ha mat han oxå !  han har sovit så gott i vagnen å gör de än!
Fick iaf tag i de jag skulle i knalleland + lite till som vanligt höhö ;) Men de va på rea, duktigt va ;)
Nu på me mysisar..

Imon blir de nog Ikea.. kul ! :D


Hej!

Nu är vi hemma igen ifrån farmor..   ätit god mat å pratat :)
Men vi ska ge oss iväg en sväng igen.. ska gå bort till knalleland till apoteket för att köpa koksalt eller va de heter och ren göra knorrens öga som fortfarande är lite irriterat.
Och så blir de skönt me en liten promenix oxå... knorren har bara sovit en kort stund hos farmor, men vakna lika fort igen.. å nu halv sover han i stolen, så lika bra att bara lyfta över han i vagnen å ge sej iväg igen :)


Torsdag.

Idag har Noel vart en liten grinis på förmiddagen.. men oj va hans mage har låtit, bubblar som bara den å ibland känner man de till och med på utsidan, så förstår han att de måste va jobbigt =/

Pappa va iaf här tidigare vid lunch å käka mcdonalds hihi :D
Sen när han åkt så tog ja mej en dusch å Noel roa sej i sin babysitter, å de gick bra då.. han satt där å funderade mest såg de ut som :P
Sen när ja va klar så blev de lite grinigt igen.. så ja fick sitta helt naken i sängen å amma haha!!

Nu ska vi iaf göra oss klara å sen ska vi åka och hälsa på min farmor.. äta lite där oxå.. å där blir de lax idag;D
Nu när knorren äntligen vilar lite ska ja behöva väcka han för han fortfarande har pyjmas på sej å ska ha andra kläder.. stackarn.. tur han somnar sen i bilen igen : )


Svar till Emelie på kommentar
Japp jag både ammar och pumpar till honom.  Just nu har ja pumpat ut de me bara handen då nya pumpen inte kommit än.. men har testat en likadan pump innan och de funkar jätte bra :)
Smidigt att kunna ge på flaska ibland, speciellt när man ska iväg och inte har lust å slänga fram tutten överallt :) 
Sen brukar han va mer nöjd när han får på flaska ibland eftersom han får i sej mer då, då han gärna somnar vid bröstet annars och inte äter lika mycket då.
(har du nån blogg?)


Sen ger vi en extra tanke till Helena idag då det är hennes födelsedag.. så hurra hurra hurra för henne hihi:D På lördag kommer hon å hälsar på oss :D!!! vi har inte setts sen i början av juni när ja flyttade hem ifrån Norge.. så de ska bli skoj!! :)


nej nu blir de kläder så vi kommer iväg nån gång !



Muu.

Just nu ligger jag och min lilla kalv i sängen.. han har precis tagit sej lite nattkäk, och ja jag har inte ens somnat än som vanligt !
Han somna så gott innan i soffan efter halv 8 hos mej, och jag kunde käka till sveriges mästerkock och sen greja jag lite.. plocka in massa nytvättade kläder och passade då på att rensa lite igen i garderoben, och i en byrå.  Slängde kläder som fyllde två stora kassar.. eller slänger gör jag inte, endel av kläderna brukar ja låta en av mina systrar kolla på och resten åker till välgörenhet ;P
Men hjälpte det något, nej.. de e lika jävla fullt fortfarande.. blev bara lite bättre ordning, men det är fortfarande trångt och kläder som inte får plats :S
När vi ska flytta om nåt år så kommer prio ett vara stora garderober haha !

Ne nu ska ja läsa lite bloggar som jag inte hunnit göra på hela dagen ;P sen blir de sova!


Plutt.

Nu är vi hemma igen.. kom hem för en stund sen : )   Väntar på att Knorren ska vakna, han sitter i stolen å sover fortfarande.. han va nog lite trött.. han somna en stund i mitt knä när vi va hos min farbror, men sen har han vart vaken hela dagen.. så ja lite trött va han nog :)
Men snart dax å vakna för lite mat tycker jag :)

Som sagt så va vi ju hos min farbror Jonas å hans tjej Carro som precis fick en liten dom oxå.. en liten flicka..
Å ja liten de va hon hihi.. Noel såg ju jätte stor ut mot henne nu.. vägde lika mkt som Noel gjorde när han precis hade gått ner på bb, så 3200g.  En riktigt liten söt pluttis hihi !
Har svårt att tänka mej att Noel har vart så liten hehe..  man glömmer verkligen så fort..
Så ändra fram till idag har ja ju tyckt att han e jätte liten, för han e ju inte någon speciellt stor kille än.. hehe..
4000g för att snart va en månad e ju inte så mycket.. .men nu såg han så stor ut så :P
Men en riktigt liten söt tjej va hon :D ! !
Så nu har Noel en tjej kompis och en kill kompis i samma ålder :)  Tänk så kul dom kommer ha om ett tag;D !

Men nu ska ja ta på mej lite myskläder å sen väcka lillen så går vi nog in å kollar på halv åtta hos mej å Sveriges mästerkock :D !


Onsdag!

Noels mat avklarad, nu ska i se om ja får nån höhö.. han ligger å sover lite just nu, men vaknar emellan åt hela tiden å måste tjöta lite, sen somnar han om igen å har hållt på så ett tag nu haha.
Vaknar ju säkert nu när ja reser på mej snart...
Två gånger Noel alltid vaknar så är de är jag ska äta eller gå på toa å göra nummer 2 ;) höhö. De slår aldrig fel!

Nu har vi köpt en ny bröstpump oxå eftersom den jag hade inte ville funka mer nu å sen hittade inte Marie sin.. så blev en ny avant pump fast ifrån nätet ist för apoteket. Den är likadan bara att det är den nyare modellen som inte säljs på apoteket, å dessutom är den billigare på nätet.  Vi köpte den på tradera där en säljare hade flera stycken som är ouppackade och helt nya, och läse kommentarer och alla andra hade vart super nöjda.
Och där kosta den bara 350+ frakt ist för 600 som på apoteket:)
Och vi tackar min farmor vääldigt mycket som bidrog me 300 kr till pumpen !! ♥


Idag ska vi åka och hälsa på nya lilla kusinen :D Ska bli skoj.. kommer bli kul å se hur stor Noel kommer se ut emot henne.. Noel är ju en liten kille, men kusinen vägde mindre än Noel och är ju dessutom lite mer än 2 veckor yngre oxå :)
Noel är super taggad iaf !! höhö

Nej nu ska ja gå å göra lite havregryns gröt tror jag .. me äpplemos ;D

Ha en fin dag ! ♥

hand i hand

 

Lisa Nilsson – Handens Fem Fingrar


sov poser.

Från att sova gott i sängen..

Till att vilja komma upp och sova på mamma, där man gled längre å längre ut på armen tills man nästan hängde där. .  (kolla handen höhö)

 

Till att flyttas tillbaka ner i sängen å sura lite :P ...

För att sen inta den vanliga "upp me händerna posen"


Tävling hos Linda Blom !

Jag är med och tävlar om en  valfri tavla hos Linda som har företaget Formeli :)
Var med och tävla du oxå HÄR !


God kväll!

Har inte haft tid att sitta vid datorn förrän nu idag...

Innan tog vi iaf en promenad till stan, va hur skönt som helst då de vart sol idag :) Gick till pappa och skrev ut ett papper som ja beövde. Sen gick vi till fk och lämna alla dom papprena som dom ville ha.
Begav oss sedan hem igen, handla lite på vägen oxå...
Sen dök Alex upp efter en stund..  tjöta och gosa lite me Noel  :)  Noel fick en jätte fin tröja av henne och jag en god nybakad semla höhö ;)
Sen strax efter 6 så åkte hon igen och då vila Noel en stund men sen va de inget kul vid 7 tiden å magen gjorde nog lite ont... så då åkte alla kläder av och sen ner i badet.. de hjälper varje gång, han blir helt lugn då och bara ligger där å njuter i värmen :)
Sen efter badet packar ja i han i ett litet paket i hand badcap :P Och så ligger han där i å myser en stund oxå;)
Blev sen käk för Noel och sen även lite käk för mej, två goa mackor, oboy å brämhults juice ;)
Medan ja åt låg han här jämte mej och tjöta på.. somna sen efter en stund, men sover lite halv oroligt och har nu vaknat igen  och ligger mest å kollar å gör lite ljud ibland :P

Nya fina tröjan :) Kommer va go till våren!


Lite glad har vi vart ikväll oxå ;)

Grinis!

Nu ska jag ta med mej min lilla grinis och traska till stan för att fixa lite pappare på fk ang bostadsbidrag :)
I morse var han hur mysigt som helst.. låg jämte mej i bara blöja å va så varm å go och tjöta på en massa och la av flera underbara leenden !
Nu är han tyvärr inte lika happy längre haha !  Dock ligger han å halv sover just nu, men gnyr emellan åt pga magen igen.. så länge han inte skriker så verkar de inte vara så farligt iaf :)
Sen kommer Alex på besök till oss en sväng när vi kommer hem igen :) hihi

Men nu får vi nog bege oss vilket jag har tänkt ett bra tag nu, men knorren ville ha ett extra mål mat helt plötsligt å då spricker ju tidsplaneringen direkt haha! ja har inte lyckats hålla en enda tid sen Noel kom.. alltid lite efter ;)

Idag fick jag föresten i mej en riktig frukost på ja vet inte hur länge.. gjorde värsta goa mackan me ost, sallad, tomat å gurka.. sen ett stort glas me oboy höhö ;)
Duktiga jag!

Nej nu ska ja va elaka mamman å börja kläa på knorren overall å grejer nu när han lyckats somna såg jag .. dock brukar han bara fortsätta sova när man gör de som tur är.. men man vet ju aldrig, kanske inte har samma tur nu ;)

Morgon mys :)



Liten suris fick prova en av sina mössor innan .. ni ser ju, han e redo att ge mamma en smäll när som helst me sina små nävar höhö ;)


Bubbel bubbel !

Så låter de emellan åt i knorrens mage.. stackaren.. dumma mage.. vissa dagar verkar de inte som miniform dropparna hjälper honom :S . . men det är bara på kvällen som han har ont i magen, aldrig på dagen..
Undra om man kanske ska köpa semper droppar oxå ?
Jobbigt å se när han har ont iaf..  det funkade bara att vara nära innan när vi satt i soffan.. å nu ligger han här jämte i sängen å e halvt vaken å halvt sover... gnyr lite när magen gör ont och så öppnas ögpnen igen en stund .. ser att han är trött men att han inte riktigt kan komma till ro =/


I eftermiddags va vi iaf på ett möte i stan... hade tänkt ta en powernap innan på soffan framför filmen I rymden finns inga känslor.. men de blev aldrig så.. utan vi bestämde oss för att ta inte ta bilen till stan iaf utan en promenix me vagnen så då begav vi oss lite tidigare hemifrån ist.
Efter mötet gick vi genom stan för skulle in och kolla på en mössa på Åhlens som min mor hade sett till knorren som ja blev väldigt nyfiken på ;P

Hihi hur tuffa är dom inte då ?! :P Kommer bli perfekta till våren nu när de börjar bli lite varmare om ett tag ute :) 50 kr för den blå å 40 för den svarta !



Blev en tuff body oxå som va i samma som den blå mössan ;D

Dagens Noel !



 

Åh va ja gillar den overallen, så skön färg på den:)

Å den e i st 56 och är en bra bit i både armar å ben kvar så den kommer han kunna ha ett bra tag till som tur är :D


Bvc besök 24 dagar gammal!

Så då var vi hemma från bvc igen :) 
Knorren gick igenom med ett fint godkänt idag igen höhö.. Och denna gången fick han mkt beröm av din bvc tant :) Hon tyckte man kunde tro att han va äldre än sina ynka 24 dagar bara för han är så med hela tiden.. lyssnar när man pratar och pratar gärna själv väldigt mycket. . tittar runt och utforksar allt runt omkring sej.
Och fick även bekräftat att han ler inte alls omedvetet utan medvetet enl henne :D
Ja sa att ja inte trodde han gjorde det, men hon sa att de gör han  eftersom han ler när man gör roliga saker me munnen eller sjunger för honom ! :)  Min fina kille  ♥

Dock hade jag gissat fel på vikten.. han hade inte hunnit bli en 4 kg klump än utan låg strax under. Han vägde idag 3920g, så nästa gång blir de en 4000g bebis ;D
Så inte konstigt att st 50 passar honom utmärkt fortfarande haha... även om hans mor har början nalla lite av 56 bara för de finns kul kläder där oxå höhö.. men de går ju att vika upp lite å de gör ju inget om de sitter lite pösigt, sen är de ju så olika ifrån märkte till märke, vissa kläder sitter ju nästan bra redan i st 56 medans endel är de bara å vänta me för de ser alldeles för knäppt ut ;)
Men vi mäte han inte idag heller utan de gör man på 4 veckor kontrollen sa hon så nästa måndag får vi veta hur lång han är :)  men han har säkert fått sin mors gener på längden å kommer bli en korstis haha ;)

Sen när vi kom hem så gick vi ut på en promenix direkt då han somna i bilen så tänkte att han skulle få sova en sväng i vagnen oxå : )
Så nu ligger han å sover fortfarande i liggdelen, så ska se om han vill vakna strax för lite mat.
Sätter la oss inne vid soffan å fortsätter kolla på filmen vi starta igår, "I rymden finns inga känslor" : )




Hej!

Nu har vi tagit på oss och ska strax bege oss till bvc..  de va ingen sol idag så vi hoppade över promenaden då de såg ganska kallt å tråkigt ut..  så får bli en promenad lite senare ist tror jag :)
Vi var ju som vanligt lite för sega nu på morgonen oxå haha ;)

Spännande å se va knorren väger idag.. ja tror han har gått över 4000 nu iaf :D
Ska be henne mäta honom idag oxå ! =)

men nu ska ja hämta overallen å packa in min knorr i innan han blir allt för uttråkad här jämte ;)


en annan plan.

Noel tycks inte ha samma tids plan som han brukar i natt.. mhm.. han sten sover fortfarande till skillnad från sin mor.
Så får väl se när han har lust att vakna.. jag brukar inte väcka han speciellt ofta.. eftersom han går upp i vikt som han ska så är de ingen fara för honom. De är som bvc sa, sover han och går upp i vikt så är han ju nöjd, då är de ingen ide att hålla på att väcka han för mat. 
Så de är ju ganska skönt att han ibland kan sova 5-6 timmar innan han har lust att käka ibland över 6 timmar om han käkade mycket innan han somna, å sån har han vart sen han föddes :)
Synd att jag inte tar tillfälle att sova lika mkt då ... men kommer inte riktigt till ro för de..
Förstår itne riktigt vart jag får min energi ifrån på dagarna.. med lite sömn och lite mat ?
Ändå grejar vi runt på dagarna och ja går å lägger mej på tok för sent...

Men ska väl lägga mej ner nu.. kanske sätter på en film på datorn å försöker somna till den..
Är så sjuk varm just nu .. så jäkla jobbigt när man ska försöka sova.
Säger som ja sagt innan, hatar att man inte kan ändra värmen på våra element själv. . hade gärna tagit ner dom ett par grader.

Imon blir de bvc kl 11 :)

God natt ♥

Midnatt.

Och där slog klockan över tolv.. och som vanligt så sover jag inte än.. hade ja lagt mej ner och försökt sova så hade jag säkert somnat direkt, för de brukar jag göra nu förtiden när ja väl lägger mej.. men så smart är ju inte jag :) Har ju massa annat för mej på natten !

Knorren sover så gott här jämte mej iaf.. väntar på att han ska vakna och vilja ha mat.. brukar alltid ge han ett natt käk innan jag själv lägger mej och sover så slipper jag vakna av de, för sen vill han inte ha mat förrän vid 5 tiden.. å han brukar äta vid 12-1, men än ingen knorr vaken så e väl bara å vänta :)
Det är skönt att han inte är speciellt ljudkänslig eller så, för han verkar inte bry sej ett dugg att ja sitter här å knapprar på datorn å spelar lite musik precis jämte honom haha;)

Knorren för nån minut sen !



Såg iaf premiären av Big brother innan när ja gav Noel mat.. nån mer som såg de?
Tycker de var ganska så stor skillnad på folket emot va dom brukar ha med för människor.. tycker de va mkt mer äldre människor som var med.. väldigt blandade personligheter iaf..
Vilket skit program egentligen? haha.. Ändå fastnar man i de ibland.. :P

Funderar på om ja ska gå upp och hämta ett stort glas me kall saft, vet att de står i kylen.. har alltid en tillbringare på 2 liter stående i kylen me saft eller vatten nu för tiden när ja dricker så mycket som jag gör.
Jag fick iaf ordning på lite mat innan.. slängde ihop lite tacos.. mm gottit :) Så ja nu står ja väl mej ett tag.. men måste verkligen försökta bättra mej på den delen.. kroppen mår inte bra av att få äta en gång per dygn. Speciellt inte när någon annan äter av ens näring hela tiden oxå, å sover sämre gör man ju oxå + tar hand om en liten hela tiden.. så behöver kroppen ny energi hela tiden.
Och vill ju gå ner i vikt av rätt anledning, typ som bra kost och träning.
Inte att ja svälter min kropp omedvetet... men ja de är inte ofta man går ner 12 kg på 3 veckor ! haha


Idag hade Knorren en body med pingviner på hihi :p


Satt å myste me sin fina gudmor innan idag :)

Efter förlossningen lista. =)

När fick du reda på att du var gravid? Sista veckan i maj.
Blev det en chock? Ja.
Hur gammal var du? 23
Hade du mycket halsbränna? En halsbränna från helvetet från ungefär halva graviditeten tills han va ute.
Spydde du mycket? Inte en enda gång.
Var det någon favoriträtt som ändrades? Kan inte komma på nån rätt nu, men hela mitt smak sinne förändrades.
Hade du mycket foglossning? I slutet hade jag det, börja nån gång i V. 35-36 å då va de hemskt. Och tyvärr sitter de kvar än =/
Hade du sammandragningar? Inte speciellt mkt, inte något ja tyckte va jobbigt iaf.
Ditt sf mått som störst? 36 cm i V.41.
Har du fått bristningar? Några små på insidan av låren och sen kom de några små på höften efter förlossningen.
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Jag trodde direkt från början att de va en pojke och höll fast vid det sten hård, och sen vid 3D UL fick vi ju de bekräftat att de va en liten pojke ;D
Vad hoppades du på? Hoppades väl inte direkt på något av könen, bara att de va en frisk liten bebis där inne.
Hade du mycket vätska i kroppen? Nej. Fick inget som ja märkte av iaf.
Hur mycket gick du upp i vikt? 8-9kg.
Hur ser du på graviditeten idag? Något av de häftigaste jag har fått vara med om. Och är glad att jag fick en ganska så enkel graviditet. Inget illamående och inte så speciellt ont, och fick ingen jätte mage heller.
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Jag hade nog inte tänkt så mycket på det. Så hade inte gjort upp något direkt bild av själva förlossingen alls.
Gick du över tiden? Japp, de starta på BF+3 på kvällen och han kom ut 01:40 på BF+4
Födde du för tidigt? Nej!
När började din förlossning? De började vid 19;00 tiden den 27 jan.
Hur lång tid tog det? Från första känningen 6 1/2 timma.  Från inskrivningen på förlossningen 1 tim och 40 min.
Hur mycket var du öppen när ni kom in? 6cm.
Vad tyckte du var jobbigast? Värkarna som jag hade uppe på förlossningen, när jag öppnade mej de sista, 4 cm på en timma gjorde sjukt ont! Sen va krystvärkarna jävligt jobbiga, men tyckte inte dom gjorde speciellt ont.
Var du rädd för något? Nje inte speciellt, va väl att han inte skulle må bra när han kom ut.
Grät du? Inte vad jag kommer ihåg.. kom nog kanske nån lyckotår när han kom ut :)
Skrek du? Ett par gånger under värkarna.. och några gånger unger krystvärkarna.. men de är som dom säger, de blir jävla mycket jobbigare när man skriker, så bättre å lägga kraften i att krysta!
Tog du nått smärtstillande? Nej, bara lustgas.
Blev du sydd? Ja blev några små stygn bara.
Dragen med sugklocka? Nej.
Hur många var inne i förlossningsrummet? 2 barnmorskor + S å mamma.
Hade du någon nära med dig? S och min mor.
Hur stor var bebisen? 3500 gram och 49 cm lång.
Blev det en pojke eller flicka? Pojke.
Vad fick den heta? Noel.
Hur ser du på förlossningen idag? Väldigt mycket lättare än vad jag trodde det skulle bli. Skönt att de gick fort och smidigt.
Var allting värt det? Självklart. Och jag har inte blivit uppskrämd, så kan göra om det. Tycker nog till och med graviditeten var jobbigare än själva förlossningen.

hemma.

Nu är vi hemma igen efter att först vart hos Marie där även Madde å Lollo var :)
Sen tog vi en tur förbi Alex jobb oxå så hon fick hälsa på Noel :D
Å nu hinner jag inte skriva så mycket mer för vet att någon ligger å sover i sin stol me en bajsblöja å en mage som börjar bli hungrig =) Så blir att väcka honom nu :)
Sen hoppas jag att även jag ska få fixa lite mat till mej för knorren..  har ätit riktig mat 1 gång på två dygn nu.. kroppen börjar känna sej lite seg så den kan nog behöva lite riktig mat.. annars så dricks de mest bara här..
fy va jag är kass på att ta hand om mej själv nu... all fokus ligger hos knorren. . å när han sover så glömmer jag ist av att äta och gör massa andra grejer ist.. fy fy fy!!

Men nu byta blöja å sen slår vi oss nog ner framför teven :)


Söndag !

Sista dagen på helgen.. ja för dom som jobbar då höhö ;)
Knorren har precis fått mat å fått på sej kläder.. nu är det bara jag kvar som ska göra samma grejer:)
Sen ska vi åka upp till Marie, Madde ska även vara där hihi :D  Lite tjöt å fika me tjejerna är aldrig fel !

Sen när vi kommer hem så tänkte jag försöka fortsätta städa lite, då de fortfarande finns saker kvar å göra på den fronten ;) .. tänkte fortsätta rensa lite bland kläderna.. när man inte får plats me sina saker i en walk in closet + en vanlig garderob + 2 byrås.. ja då är de fan dax å rensa lite !! haha
Har försökt hålla de att när man köper nåt nytt så får man slänga nåt annat.. men de har inte funkat så bra ;)

Men nu får vi lägga på ett kol här så vi inte kommer hur sent som helt.. madde skulle va där vid 2, men så snabba va inte vi så vi sa vid 3 ist :)



De lilla lammet igår när vi kom hem :)


Till knorren.



Detta fick vi med oss ifrån Midos + en tröja till lilla kusinen som ja inte lägger upp då de är en present :)
Men vi fick allt för 200 kr och kläderna är i från märket Name it.  (klickbara bilder)



Och här är dressen jag prata om + ett par pluto sockar ifrån HM :)

Till mamman!



 

Skoaffären DNA hade ju sin slut rea idag då dom skulle slå igen. Så jag fick då med mej dessa två skor hem. 99 kr st ist för 700 och 500. FYND! ;D

Lite tur har man ibland.. ofast brukar alla 37;or va slut när de slut rea å bara finnas 36 eller 38. Så blir glad när man hittar något hehe :p

 

 

Blev även ett par nya leggins ifrån HM. 129:-

Bild lånad från HM.com


Fina killen.

Då har knorren fått mat och sten sover igen här jämte mej... synd att jag själv inte har lika lätt som han för att somna...  Dels e de väl för jag är så dum å fastnar i datorn hela tiden haha.. Men sen får ja så jäkla ont av foglossningen när ja ligger på sidan å ammar... nu får de fan ta och försvinna snart..

Kollade iaf på ett avsnitt av halv 8 hos mej och de va ju gay vecka så nu var de en av bögarna, och herrejesus vilket kul hem han hade haha :P färger överallt och badrummet va fullt me disco kulor i hela taket.. haha.. kunde ju inte annat än å bli glad när man såg hans hem :p


Min fina kille innan idag... Han fick ha sin nya newbie dress nu iaf även om den va förstor.. fick vika upp den två gånger på armarna och sen är den ju lite halv pösig men de gör inget tycker jag :) Så visa kläder kan vi börja nalla lite av på st 56 ;p
Söt vad en iaf på honom :)
Tycker att han ser så stor ut på kort, på visa bilder kan man nästan tro att han är nån månad :P Men de  beror ju på hur bilden är tagen åså.. Det är ju fortfarande en liten skrutt på 4 kg bara :P




Bra lördag !

Har varit en bra familje lördag igen :) Sen Noel kom till världen så träffar ja min familj mer än innan faktiskt :)
Vilket jag tycker är jätte kul :)

Så har varit hos både mor och far denna helgen oxå : )
Noel fick ju vara själv hos mormor för första gången idag hihi... Jag själv fick lite bättre ordning på hemmet här, hann både tvätta, diska, dammsuga, små plocka å hänga å vika kläder :) Så nog fick ja gjort lite :)
Blev massa pussar på Noel när ja kom till mamma. .tänk att man kan sakna en liten människa så mycket på bara några timmar hihi :P Hur ska de gå när han ska sova borta ? haha

Sen åkte vi iaf upp till familjen på sjöbo..  pappa hade som vanligt gjort god mat :)
Sen blev de melodifestivalen, qx-galan å solsidan i soffan :) Så blev kvar där ganska så länge..
Så vi kom hem för en stund sen nu :) 
Noel somna nångång i slutet av melodifestivalen efter lite mat å sen dess har han sovit nu.. hade inte ens lust å vakna å tog på han kläder å packa in han i bilen haha... sitter i sin stol å sover fortfarande..
Så jag har fått på mej pyjmas å flyttat in datorn till sovrummet.. ska se om ja kan sätta på något på datorn medans ja ger knorren lite mat strax.. inte provat detta än då datorn har fått ligga kvar inne i soffan hela tiden. Missade ju dom två sista avsnittet av halv 8 hos mej i veckan, så kanske ska se de ?
Men har iaf varit en mycket bra lördag igen ! :)

Hoppas på bra väder imon för då blir de nog promenix :)

Nu väcka knorren så han får ny blöja å pyjamas å sen lite käk ! :)
Får se om ja lägger in de vi shoppat sen efter eller om ja tar de imon ist :)


Barnfri!

Är nu barnfri för första gången på 3 veckor.. känns ganska så knasigt faktiskt..  de märks att något saknad här hemma.. han lämnar efter sej en liten tomhet :)  Jag saknar honom redan !!
Men han har de ju bra med sin mormor och moster :)

Vi åkte iaf ner till stan och jag gick me dom en sväng oxå.. dna slår igen sin skobutik idag så dom hade slut rea så fick med mej ett par höga stövlar utan klack och ett par häftiga sandaler :D
Sen gick vi till barnbutiken Midos där dom hade halva på halva, så blev några plagg till knorren. Shoppaholicen ;) höhö.. Men idag betala han ju faktiskt för egna pengar, sitt barnbidrag höhö ;)
Sen gick vi till HM för vi hade fått en kupong på 100 kr.. va ute efter en grå helldress till knorren som jag hade sett i Lindas blogg :)
Kan visa alla grejer sen :)
För nu ska jag ta tag i de jag hade tänkt å göra nu när jag är barnfri nån timma.. å de är att städa och tvätta.. tråkigt, men måste göras hehe !

Städa med jätte hög musik höhö !!

Vi hörs senare ikväll när vi varit hos far ! :)


Lördag !

Jaha då var de helg igen ! :)  Vi gick upp för inte allt för länge sen hehe..  Knorren har redan fått på sej kläder och jag tänkte desamma för mej nu...
Knorren är lite surpötta just nu och tycker inte de är kul att sitta där nere i sin stol... mhm..

Idag ska han nog få vara med sin mormor och moster en sväng så ska jag åka hem och städa å tvätta lite.. mkt enklare å få sånt gjort snabbare om han inte är med :p Då behöver jag inte tänka på att han vaknar !

Sen ikväll då bjöd min far upp oss på middag vid 6 tiden. hihi... Va vi har de bra ! :D

Kram ♥

3 veckor.

Idag blev den lilla knorren hela 3 veckor.. oj va den tiden har gått fort.
Och även om han fortfarande är en ganska så liten knorr så ser man verkligen hur han har förändrats sen vi va på bb :)
Han har börjat le lite nu men tror fortfarande att det mest är omedvetet även om de är när man sjunger eller pratar me honom.
Han är mer vaken nu än innan även om han fortfarande sover mycket.
Han är fortfarande lika lätt att få att somna.
Första magknipen började i veckan och håller i sej än.
Tror han har kommit över 4000g nu, de märker vi på måndag på bvc :)
Hans navel strängs plupp är fortfarande kvar.
Älskar att åka vagn, bada och åka bil.

Några timmar gammal.

 

21 dagar gammal :)

 

Och kärleken för honom blir bara starkare och starkare för varje dag ♥


Vero moda

Hitta en ny go tröja på vero moda för 49 kr igår när vi gick förbi knalleland

Lite roliga detaljer på den.

Dragkedjor på magen och puffar på axeln :)

Armbanden som jag har fick jag oxå där för 20 kr ;D

 

 


fredag ...

Vi blev kvar hos Lina och Aron hela dagen idag :)  Va mycket trevligt !!
Pojkarna lekte som bara den.. eller de kanske var att överdriva lite ;) Två små pojkar som sov sej igenom typ hela dagen haha..
Satt iaf och tjöta en massa och fick god fika =)  Sen gick vi ut på en promenad i solen.. va sol å blå himmel idag som tur va :)  Sen hem till dom igen, å där blev vi som sagt kvar ända till kl 7 :)

Noel somna när vi gick ut på promenad vid 4 tiden å sov sen hela tiden.. försökte väcka han en stund innan vi skulle åka, men de gick inget vidare .. sov hela vägen hem och ja tänkte att han skulle vakna när vi kom in då han inte käkat sen vid 3 tiden..  nehe de gjorde han inte.. han satt kvar i stolen och sov.. När kl passerade 8 började ja peta lite på honom men de hjälpte inte.. tog ut nappen och han rörde lite på sej.. inget funka haha.. när kl blev halv 9 så lyfte ja upp han iaf å väckte han i knät ist . . å nog gick de ner lite käk :p

Satt sen en stund i stolen igen och jag tänkte passa på att käka lite.. hann så långt som till att värma min mat och sätta mej ner.. sen va de ju självklart inte kul att sitta i stolen längre..
Fick då komma upp i knät igen invirrad i filten och tog inte många minuter så sov han igen.. mhm ...
Satt ganska så obekvämt så efter ja käkat så lyfte ja ner han i soffan å då vakna han igen.. dock nöjd utan pip.. så nu ligger han här jämte å blundar emellant åt men har lite svårt att bestäma sej om han ska vara vaken eller inte ! :P

Här e han för några minter sen :)



Vi har iaf precis kollat på parlamentet...  å nu tänkte jag väl kolla runt lite på datorn å ha ett halvt öga på teven.. så får vi väl se när vi beger oss till sängen.. är ganska så trött.. men brukar ju fastna här ett tag haha!

Fick föresten hem massa fina bilder idag som jag hade skickat iväg till fuji ;D Jädrans va snabba dom är.. la in en beställning i onsdags natt och idag hade vi dom :D
Bra jobbat !


snabbis !

Får bli ett snabbt hej i stressen här : )
Sitter å trycker i mej en macka me oboy nu.. .ligger lite efter i tids planeringen hehe =) Som vanligt!
Skulle försöka komma iväg vid lunch, å vi kan nog lyckas om vi fortsätter att små stressa lite.. så strax efter 12 är vi nog iväg iaf :D

Va knorren som skulle krångla lite innan me att bestämma sej för att lång käka och inte låta sin mor gå och duscha som hon hade tänkt.. så nej de fick jag vänta med tills han va klar me sitt :)
Men nu har ja fått de gjort iaf och vi båda har fått på oss kläder :)
Knorren ligger i babysittern och lyssnar på musik ;D   Och snart blir de dra på oss yterkläder och sen trycka in oss i bilen me väskor, stol å vagn å hela skiten ! :)
Å så beger vi oss till Lina och Aron för lite lek :D   Bra fredag !


Vi hörs ikväll !
Ha en fin fredag !! :D

bara peta lite..

Man kommer nog aldrig komma ifrån den oron en mor bär på för sitt barn.. spelar nog inte nån roll i vilken ålder barnet är i.  De finns alltid något att oroa sej för haha!
Flera gånger per dag så måste jag peta lite på Noel för att se om han andas...
Idag va ja tvungen att peta på honom när vi va på väg hem ifrån affären, för ja hade lagt 4 cola burkar på vagnen i affären och sen på hemvägen fick ja för mej att de hade blivit för tungt för honom å att han kanske inte hade kunnat andas. Så då va ja tvungen å peta lite, å de e klart han andades.
Och nu för en stund sen så såg han så hemskt lugn ut här jämte mej i soffan så då va ja tvungen att peta lite på han igen :P
Och oron finns även inom en när man sover.. ibland kan ja vakna mitt i natten och är då tvungen att tända lampan och peta lite på han då oxå haha!

Men jag är nog ändå inte en av dom som är så där super duper orolig.  För vissa vågar ju inte ens lämna sitt barn i ett rum själv.
Jag kan lämna Noel sovandes i lägenheten när ja går ner till tvättstugan en trappa ner, eller springer ut me soporna eller hämtar posten.
Jag kan ta en dusch vare sej han är vaken eller sover. . och jag tar verkligen inte med mej mitt barn in på toan :)

De är just bara de där petandet jag håller på me emellan åt ;)
Ni som har små, brukar ni peta på era barn när dom sover för att kolla så dom andas? :p


lilla magen..

Den dumma lilla magen vill inte sluta bråka me knorren på kvällen.. tycker så synd om han när han grimaserar me hela ansiktet å han spänner hela magen..
De är tur att de faktiskt går att trösta honom iaf.. får han bara komma upp i famnen å bli vaggad en stund så blir han tyst och brukar oftast somna på en. 
Men ja hoppas ändå miniform dropparna ska hjälpa honom lite bättre snart...
För även om det går att trösta honom väldigt fort så är de inte speciellt kul att se honom ha ont.

Nu har han tagit sej ett kvälls mål för en liten stund sen och somnade då vid tutten hehe.. lyfte ner han brevid mej i soffan och där ligger han nu och sover  :)
Så ska kolla lite bloggar å sen gå och göra iordning mej för natten å sen tar ja väl med mej min knorr i sängen å försöker sova så vi orkar leka hos Lina och Aron imon :)

God natt alla fina ♥

Mammas fina Knorr !


hm rabatt kod !

Ska du beställa något på HM;s hemsida ? Ange då dessa koder så får du lite rabatt :)

9228 ger dej 10% på alla varor  och  1304 ger dej 50 kr rabatt !

Passa på :)

hemma igen...

Så då har vi varit ute och gått en sväng..va även inne i knalle å kolla lite.. hamna på kappahl då vi hade fått ett sms köp 3 betala för 2 :) Så Noel fick 3 plagg ifrån newbie serien i st 56 :) Kan visa sen!
Vi fynda även ett litet sött tjej plagg till den nya kusinen höhö.. va ju kul att kunna köpa ett tjej plagg nu :P
Får se när vi får träffa dom :)  va i en större storlek iaf så ingen brådis då hon inte kan ha de än :)

Sen gick vi även in på city och handla lite fort...

Noel ligger fortfarande och sover i liggdelen på vagnen, men ja hör han ibland så de e nog dax för mat.. om inte annat en ny blöja då han luktar lite fis ;) höhö

Sen ska vi nog bara mysa ner oss i soffan.. e lite frusen å trött å då passar en varm gose bebis perfekt ;D


Torsdag!

Knorren är klar för dagen medans hans mor sitter i pyjamas å utan frukost fortfarande ! haha
Just nu sitter han å tjötar lite i babysittern... så ska nog försökta få i mej något i magen å få på mej lite kläder.
Sen ger vi oss nog ut på en promenix även om de är tråkigt väder.. ser grått å tråkigt ut.. men de snöar å regnar ju iaf inte :)

Annars har vi inget planerat idag.. tror inte vi ska träffa någon heller.. utan efter promenad blir de nog mor å son tid.. kanske se en film eller nåt om de går för sej för knorren ! ;)

Men imon ska vi ha play-date me Lina och Aron :D  De ska bli kul :D Låta pojkarna leka lite.. eller a leka å leka. haha.. Dom kanske ligger å skriker ikapp efter tutte å inte alls låter mammorna tjöta :p
Men ska bli kul att ses iaf :D

Knorren ligger å sjunger i babysittern :p

som vanligt?!

Så har ja fastnat här i datorn me väldigt trötta ögon.. mhm.. fy på mej..
Knorren ligger fortfarande och sover på mej och de börjar bli vääldigt varmt !! haha
Har suttit och lagt in massa kort på fuji och har nu skickat i väg en beställning :)  Alltid kul att ha vanliga kort oxå å inte bara på datorn...  hade för ett tag sen en rabatt där man fick massa foton kostandsfritt, men ja hitta inte den nu.. typsiskt.. därför man ska göra såna beställningar direkt när man får såna rabatter haha..
Men fick iaf gratis frakt.. alltid något ;)

Men nu får de nog bli sängen snart.. för e väldigt trött och sen som ja sa så börjar de bli väldigt varmt att sitta så här även om de e gör mysigt ;)
Knorren behöver nog lite ny mat i magen oxå.
Har faktiskt lyckats få till de me amningen liggandes nu,  de funka inte innan då ja inte fick till nån bra ställning haha! Men nu funkar de.. väldigt skönt att slippa sätta sej upp på natten när han vill äta.. utan kan bara ligga ner och fortsätta halv sova ;p

God natt

Blir nog sängen snart.

Va uppe hos Marie och dom i ca 2 timmar innan.. trevligt som allitd å Filippa va lika kul som vanligt haha.. de e inte många minuter de e tyst i hennes lilla mun haha :D
Noel va vaken lite då och då, men sov sej mest igenom besöket som vanligt :p Men ett par gånger slog han upp sina blå iaf för att kolla vad som hände :p

De verkar bara vara på kvällen här hemma som han får lite ont i magen..  eller så är de bara nån grej han kör me för att få vara nära ;) höhö... ne men ja ser på honom att de e i magen han får ont i ibland..
Men verkar ha blivit liite bättre med miniform dropparna för han fiser inte alls lika mycket idag och verkar inte ha lika ont heller, skönt !
Men han vill fortfarande vara nära som igår.  . de tog mej nästan en timma att koka lite pasta med pesto för någon absolut inte ville vara själv kvar i vardagsrummet å ja ville inte ha honom vid spisen haha.
Så de fick bli lite mer mat för knorren å sen blev han lite lugnare å sen fick han chilla lite i babysittern.. de gick bra en stund, och ja han äta upp halva tallriken innan han ville komma upp i knät igen haha.

Å nu ligger han här på mitt bröst och halv sover.. eller nu sover han nog helt för han snarkar lite.. men vaknar till emellant åt.. så verkar ha lite halv svårt att komma till ro.
Så ja de blir väl att ligga nära i natt igen... å jag hoppas på mindre foglossning..

Superman chillar lite å kollar på tv innan han kom på hur tråkigt de va å sitta där nere själv ;)



Godingen

 

 

 

Min gosefis ska åka och hälsa på sin gudmor :) Älskar verkligen den tjocka tröjan vi köpte, den e jätte varm å go för honom, e tjock flis innuti, hade själv gärna tagit på mej den ;p höhö

Men som sagt så vore de kul om han växte lite till nu, den e ju ganska stor på honom som ni ser och vi fick vika upp den två gånger på armarna och de e st.56 på den.

Skorna fick han ha bara för dom e så söta, dom e ju inte heller lagom än på långa vägar.. men men va gör de.. varm å go blev han iaf !:)


Sång stund!

Noel tycker de e gör kul när han får ligga i knät å man sjunger för honom : )  Han ler till och med en massa då.. så go ser han ut hehe :D

Här e några av hans favoriter ;P

Plura Jonsson – Du Käre Lille Snickerbo

Anna-Sofia Börjesson – Små Grodorna

Erik Lindgren och Allan Edwall – Luffarvisan

Mathilda Åström – I ett hus vid skogens slut

Alicia Sahlin, Isabel Sahlin, Hanna Stattin och Julia Åberg – Krokodilen I Bilen

Anders Lundström – Blinka lilla stjärna

James Hollingworth – Bä, Bä, Vita Lamm



Och såklart favorit sången ;p
James Hollingworth – Trollmors Vaggsång

Vilo dag!

Vi har inte orkat ta oss ut än idag, så blev ingen fk..
Hade en dålig natt... dock inte pga knorren, han sov på som vanligt haha.. Nej de va jag som hade så jäkla ont av foglossning igen helt plötsligt.. har vart bättre nu ett par dagar, men i natt gjorde de gööör ont igen!! suck..
så vi har bara vart inne å vilat än så länge idag..
Nu sitter vi å väntar på den där snubben ifrån trygghansa :) hehe ,.. Han verkar va en kul kille, gör glad i telen iaf haha..

Sen åker vi å hälsar på Marie.. så vi hörs senare ikväll !


Han hade andra planer..

Knorren har varit lugn ända sen han fick somna på mitt bröst innan.. där låg han tills ja va tvungen att resa på mej för att gå å kissa.. lyckades lyfta ner han till soffan å han fortsatte att sova.. å gör de än ! mhm..
Jag hade hoppats på att han vaknade för en timmas en när criminal minds va på tv så kunde han fått käka medans ja kolla på de å sen kunde vi gå och sova... men nej han hade visst andra planer och fortsatte att sova ist...
Så nu får ja väl ta och väcka han så han får ny blöja så får de väl bli käk i sängen ist.
Å hoppas på att han somnar efter de igen då han har en ganska så trött mamma nu iaf !  :)

Hoppas på sol imon igen då de blir en ny promenad ner till stan för att lämna in alla papper fk ville ha för bostadsbidraget ! :)
Sen på eftermiddagen så kommer de ju en snubbe från trygg hansa som ja skrev å ska prata om föräkringar för knorren !:)

nu va de nån som va på väg att vakna här.. men så fort han fick tillbaka nappen som han tappat för ett bra tag sen.. så ja då somna han om igen.. mhm..


Även med jätte ont i magen så somnar han alltid på mammas bröst ändå :)


Mammas lilla knorr.

Usch va de e jobbigt när ens bebis har ont.. knorren har fått en jobbig mage me gaser och magknip.
Jobbigt att de ska ta nån dag innan miniform dropparna hjälper.
Men han är duktig ändå, han skriker bara till när själva krampen kommer och sen är han tyst igen.
Men han vill helst vara nära hela tiden nu och bara gosa.  De får man när man har ont !
Så nu ligger han uppkrupen på mej och jag känner mot min egen mage när de bubblar till hans mage =/
Stackars min lilla knorr ...
Så ja han får väl hänga här på mej som en liten apa ikväll, så hoppas ja han kan sova sen när vi går och lägger oss.
De gick bra i natt iaf.. då sov han mellan 1-6 och sen vakna han av att han hade ont, men då hjälpte de me lite mat å sen sov vi en stund till, sen ont vid 9 men även då hjälpte lite tutte. Sen gick vi upp vid 12.
Och dagen har gått bra iaf.. sov i vagnen och även sen här hemma.
Verkar vara jobbigast i magen på kvällen för honom.. hoppas de försvinner snart.

Nu ska vi fortsätta mysa och kolla lite bloggar å tv ! :)

God natt ♥




little boy

 

Noel va bara uppe å käka innan, sen ville han sova igen.. så ja så här ser han ut nu och ligger här jämte mej :) Min lilla gose fis !

Ni som har barn, hur länge kunde era ha storlek 50? Noel väger nu ca 3800 g, men vet dock inte hur lång han har blivit, men typ 50-51 cm skulle ja gissa på.

Han har nu st 50 på allt, och de ser jätte knasigt ut när ja tar på något i 56 för de e alldeles för stor för honom, han kan bara ha pyjamas som e 50/56 om man viker upp armarna på den.

Storlek 50 är de han har minst kläder av och jag har ingen lust att köpa på mej mer av det.

 


God kväll !

Va riktigt härligt att få sej en promenad till stan innan... hade rätt kläder på mej, har lyckats göra fel dom flesta gånger annars haha.. haft för kalla leggings, tagit fel jacka, glömt mössa eller fel vantar.. alltid har de varit något haha ;)  Men idag va de som sagt riktigt härligt, speciellt på dom ställena som solen låg på, för kallt var de som tur va så blåste de inget :)

Vi va iaf på fk och fixa papper för bostadsbidrag och sen gick vi stan en sväng bara för att de va tråkgit att gå hem direkt kanske... gick iaf bort till hemtex och kolla lite.. hitta två jätte söta sitt puffar till knorren och två kuddfodral.. fick puffarna för 100 kr ihop ist för 400 kr.. de e bra när de e halva på rea priset ;)
Noel har en mamma som skämer bort han äckligt mycket haha.. inte bra detta! 4




Nu tänkte jag plocka utan lite här hemma medans knorren ändå tar en powernap efter maten som vanligt:p
Imon kommer de en snubbe och ska prata om försäkringar för knorren.. så kan ju va kul om de inte ligger saker precis överallt.. sen tänker ja då inte stor städa,  han förstår säkert att man inte har kliniskt rent när man precis har fått en liten ;)


Pappa ringde precis å sa att ja skulle kolla ut genom fönstret ... då står de en lastbil ute på vägen som har tappat hela sitt flak haha ! :P
Frame me kameran direkt så klart ;) höhö


Mot stan...

Så då har vi båda kläder på oss och båda har fått mat ! :)  Noel fick va me å duscha idag igen.. han tycker de är jätte skönt å man ser verkligen på han hur han njuter.. hänger på axel helt tyst å bara är :P
Nu ska vi strax bege oss ut på en promenad mot stan.. ska till fk och fixa lite papper.. är ganska så skönt väder me sol idag =)

Blir nog en sväng förbi apoteket oxå för att köpa miniformdroppar till knorren då han börjat bli ganska så gasig i magen å man ser att han tycker de är jobbigt ibland.. ' inte så jätte mycket skrik, men vill gärna vara nära eller att man ska smeka på magen..
Så lika bra att börja ge honom såna nu innan de blir värre..

sen ikväll kanske vi ska hälsa på gudmor marie igen ! :)

Så ser dagen ut än så länge iaf =)

God natt!

Nu tar jag min mys bebis och går inte och lägger oss i sängen och försöker sova :)
Då blir han glad, då han e väldigt mys sugen nu och ligger här jämte och pratar haha!


Kul grejer att få.

Noel i sin vagn me de lilla biet han fick i sin libero väska :P

 

 

Här e dom andra sakerna + väskan dom låg i :P

 

Paketet ifrån Goboken

 

Libero paketet va helt kostnadsfritt och de ifrån goboken fick man betala frakt på 80 kr, men helt klart värt de ! :)  Så kommer det fortsätta vara så fina saker så kommer han nog få fortsätta vara medlem i goboken :)

Stod han namn både på uthämtnings lappen och paketet hihi, så nu har han fått sin första egna post ;)

 


Mamma outfits.

Lite hur ja sett ut i helgen hehe :P

 





Saknar fortfarande inte gravidmagen..  och vägde mej i helgen hos pappa och gravid kilona va faktiskt borta.. gick upp ca 8 kg och hade nu gått ner 10 kg ;) . . Nu är de bara några kilo till som ska bort som satt där innan Noel hoppa in i magen haha.. sen är ja nöjd ;) Så blir många barnvagns promenader till våren ;)

Secondhand

 

Två kuddar till knorrens säng =)


Tröja från Name it, riktigt fin å go va den!

 

Pyjamas me ugglor;D


Lila ljus lyktor

 

Eftersom jag har döpt om mitt barn till trollungen ibland så är han ju tvungen att ha lite troll haha ;)

Så två små troll fick han.

 

Sen fick han två tavlor me troll ;)

 

 



Så ja ibland kan man alltid hitta lite kul grejer på secondhand butiker :)

Hej hej !!

Hur kan dagarna gå så fort hela tiden även fast man inte gör så mycket? haha
I och för sej hinner vi ju me lite grejer på dagarna iaf..
Idag va vi iaf uppe på bvc kl 11 . .dom har flyttat till nya lokaler så de va mycket fräschare och finare nu än i deras gamla :)
Knorren går upp som han ska iaf.. låg nu på 3840g . . så han hade gått upp 260g sen förra måndagen och de följde hans linje på hans kurva :)  Blev ingen mätning denna gången heller :S tror vi både glömde av de tyvärr.
Sen fick han lite koksalt i ögat då de fortfarande är lite irriterat.  Sen passa han även på att kissa ner hela vågen när bvc tanten vägde honom,  han va hur nöjd som helst ! höhö

Sen tog vi bilen hem och parkera den å sen packa ja ner knorren i vagnen direkt så gick vi ut på en promenix.
Gick och kolla lite borta på Myrorna. . de e kul och kolla seconhand grejer tycker jag :P Vi tänkte kollat efter en spegel, men hitta ingen vi ville ha, men blev lite andra grejer, visar i ett annat inlägg :)
Sen gick vi och handla blöjor och lite middag som fick bli fiskgratäng, sen hitta vi mer kärleks plopp där. Så vi köte två påsar och gick förbi med en på mammas jobb.. det är ju faktiskt alla hjärtans dag;)

Sen hem så Noel fick mat å sen att ja oxå fick lite mat :)
Å sen vid 5 tiden så kom Lisa på besök.. så har suttit här och tjötat, och för en liten stund sen så åkte hon hemmåt :) Alltid trevligt me lite besök =)

Och nu blir de bara lugnt framför teven resten av kvällen innan de blir sängen :)



Noel tog en powernap här jämte för en stund sen :P


Noel fick föresten med en fin bok från sin bvc tant idag :)
Med båda nya och gamla ramsor å sånger i =)



De blev en flicka!

I natt kom äntligen min lilla kusin, en vecka senare än beräknat :)  Och de blev en liten flicka.. ja hade gissat på tjej ;)
Så nu strax innan 8 i morse hade jag fått ett sms om att hon hade tittat ut.. vägde strax över 3000 kg och va 46 cm lång.. en liten tjej hihi ! :) Så söt!  Så stort grattis till Jonas och Carro ! :)

Så ja nu har Noel ännu en lekkompis i samma ålder :)  Nu har han två höhö.  Linas Aron och nu kusinen :) E ju min kusin, men blir ju som Noels oxå eftersom de är dom som är i samma ålder å kommer leka ;)

Idag är de halv fint väder.. lite halv soligt me halv blå himmel... vi hade ju tänkt gå till bvc,  men vi va alldeles för sega här nu på morgonen...Lilleman har precis käkat och har fått på sej kläder, så han är ju klar.. men inte jag.. sitter fortfarande i pyjamas... så ja de får bli bilen dit å så får vi ge oss ut på en liten promenix efter ist :)

Ska bli spännande å se hur mycket han har gått upp nu på en vecka den lilla knorren hihi =)
Han blev ju genast en stor knorr nu när de kom en liten flicka som va ännu mindre  ;)

Nej nu får jag nog börja göra iordning mej så vi kommer iväg i tid =)
Ha en fin dag, vi hörs sen :)

Svårt.

att de ska vara så svårt att komma till ro... ja har verkligen jätte svårt att gå och lägga mej i tid.. ja sitter just nu här och är jätte trött så ögonen riktigt hänger haha.. ändå envisas jag med att sitta kvar här i soffan å glo på datorn å tven !!

Knorren har legat här jämte mej och sovit hela kvällen sen vi kom hem..  ska snart ta och väcka honom för ny blöja och käk.. 
Sitter just nu med två bomber på kroppen, känns som dom ska sprängas när som helst.
Jag gav ju honom flaskan hos Marie för hade kvar de sen vi provade att pumpa, och hade ju ingen lust att hälla ut de, så han va tvungen att äta upp de idag innan de blev för gamalt att äta.
Så på tutten har han inte ätit sen kl 6-7 nu,,.. så ja man kan säg att jag behöver tömas!! Så ja hoppsa han är gööör hungrig nu när jag väcker honom haha!
Tycker de e knasigt att han inte vaknat själv än å vill ha mat.. han har käkat ganska så ofta idag och trodde de skulle hålla i sej även nu ikväll/natt.. men nehe.. gått över 4 timmar nu och han sten sover ju :S
Dock var de ca 125 ml i flaskan å han sluka ju allt utan problem så han blev väl ganska så mätt då:)

Men nu väcka bebis å låta han töma mej.. sen ska vi söva ner oss igen :p

Imon blir de bvc kl 11 :)  Hoppas på fint väder så kankse man till och med kan ta en promenad dit.. a får väl se hur de ser ut imon när vi går upp :)
Får se om ja hinner titta in här innan vi ger oss iväg.. annars hörs vi efter de ;D

God natt ♥


Nybadad gosefis !


Glader.

Trollungen kan le och se glad ut.. han vet nog bara inte om de själv än riktigt ;)

 

Man kan ju inget annat än att bli glad när man ser denna bilden haha

 

 

Men nog skymtar man ett litet leende på knorren ;P


Presenter till knorren.

 

Byxa och body

från Sandra

 

 

Byxa, skor å en ur söt mössa/basker

från Marie, Kim å Filippa

 

Hand och fotavtryck

från Johanna

 

 

Tofflor från london

från sin farmor

 

Tidig alla hjärtans dag present

från Mej ;)

 

 

Söta tofflor

från min farbror+familj

 

Noel säger jätte Tack till alla ! :)


Dålig bloggare.

Japp de har jag varit denna helgen... men de blir så på helgen nu tyvärr då de är då alla andra är lediga och vill ses å hitta på grejer så då får man passa på :) hihi

Har iaf vart en bra helg som har gått riktigt fort.. inte för de gör oss så jätte mycket då vi är lediga hela tiden haha.. men de e ju kul när alla andra oxå är lediga :)

Igår hade vi en riktigt mysig dag/kväll hos mamma/mormor iaf :)  Vi blev faktiskt kvar där i natt då vi inte ville ge oss ut i kylan då bilen inte stod precis utanför..  å eftersom min syster va hos sin far så lånade vi hennes säng :)  Dock sa min kropp ifrån direkt i den sängen.. min säng är ganska så hård och hennes är jätte mjuk å go.. men de gillade inte mina fogar ännu.. herregud vilken foglossning ja har legat me hela natten.. usch!!  Noel har haft lite magknip men har sovit bra ändå, piper lite emellan åt, men gråter inte, och gillar när man rör på hans ben eller smeker lite på magen :)

Noel satt å myste massa hos sin mormor igår :)


Noel passade även på att bada lite i mormors badkar :D De uppskattades precis som duschen!



Idag åkte vi hemmåt strax efter lunch ... och efter ett tag så dök S och Rocky upp :)
För er som inte har listat ut de själva genom mitt skrivande så bor ju inte jag och S ihop då vi ej har en sån relation till varandra längre..  vi passar bättre ihop med en stark vänskap, vilket jag trivs bra med nu. Så allt funkar kanon.  Men ja han hålls ganska så mycket utanför denna blogg då den handlar om mej och Noel :)
Men oj va Rocky va nyfiken på Noel.. Rocky är S stora hund.. fick tyvärr inget kort på dom ihop idag , men ja han kommer verkligen bli en häst för Noel sen haha ;D
Men han vaktade på Noel hela tiden sen.. ville gärna vara nära å lukta å slicka på honom. Och blev orolig när Noel pep lite å skulle då trösta haha..  Speciellt när vi bytte blöja på Noel å han tappa nappen å pep till lite, ja då stod han helt plötsligt där inne å knödde vid skötbordet å skulle kolla vad som hände haha:D
Så dom kommer nog funka kanon ihop sen när Noel har blivit lite större:)
Sen när dom skulle åka vidare så passade jag å Noel på att gå ut samtidigt så tog vi vagnen och gick på en promenad och handla lite...

Sen hemma så blev de lite mat åså för Noel och sen åkte vi och hämtade Lollo så åkte vi upp och hälsade på Marie (Noels gudmor), Kim å Filippa :)
Filippa är så himla söt, hon är i en så go ålder just nu 2 1/2 år e hon nu, pratar en massa och va mycket intresserad av Noel :)
Vi drack iaf lite te och tjöta och sen vid 9 tiden så åkte vi hemmåt då de va dax för Filippa att gå och lägga sej :)  Hade turen att få vara uppe lite längre när de kom besök ;)

Å nu sitter vi här i soffan och myser.. Noel ville vara nära så han ligger just nu och sover på mitt bröst..
Ska nog strax lyfta ner han till soffan å sen äta lite.. orkade aldrig äta upp min sallad innan utan åkte till Marie ist haha =)

Oj vilken långt inlägg de blev nu.. men ja de va ju för att upptadera er lite om vad vi har haft för oss då vi inte hunnit blogga något alls förrän nu :)
Hoppas ni oxå har haft en bra helg !!
Kram ♥

Libero väskan.

Det var föresten libero väskan som hade kommit i paketet innan.
Och den kan jag glatt tipsa om till alla ni andra som har sjukhus som valt att inte dela ut den, skriv ett mejl till dom å säg att ni vill ha en skickade till er :)  Är helt kostnadsfritt.
Den va mkt roligare än ex den lådan man fick ifrån babyproffset, där jag endast tyckte blöjhinken va något att ha. (den hinken gillar jag starkt iaf, funkar kanon och luktar ingenting ifrån den)

I libero väskan va de iaf en jätte söt leksak som såg ut som ett bi som prassla och som nu hänger i Noels vagn. (kan visa bild imon)
Blöjor i storlek 1 och 2. Ett paket me tvättlappar, babyolja, amningsskydd, mössa, skötbädds skydd, rabatt kupong på lindex + libero.  Så ja de va mkt kul grejer i den :) 
Så skicka efter en sådan.. gratis e gott ;)


Kvar hos mor...

Ja vi har inte kommit längre idag haha.. utan de blev en heldag här hos mamma/mormor :)
Vi tog me vagnen innan oxå när vi åkte, så vi tog en promenad ner alla 3 och handla lite på hemvägen.. handla grejer för att laga pannkakor :D hihi.. 
Knasigt de blev när ja skulle skicka sms till mamma innan å skulle skriva att vi tänkte handla grejer till att göra pannkakor.. men kollade inte på smset innan jag skickade iväg de.. å ibland kan de ju bli lite fel när man kör t9 (heter de så även på touch telefon? hehe) .. De blev inte " Tänkte köpa med mej grejer för att göra människor" haha.. ja undra ju självklart vad min mor mena när hon skrev tillbaka "Att göra människor?"  Kollade då tillbaka å såg då hur fel jag hade skrivit.. undra va min mor tänkte när hon läste mitt sms ;)haha!!

Sen käka vi här åså... Noel har även fått testa stora badkaret :D De tyckte han om.. skrek lite bara när de blev lite kallt... men annars är han en bebis som verkar gilla att vara i vattnet :D

Nu har vi suttit å kollat på tv hela kvällen.. å a de ska vi väl fortsätta me ett tag... sen får vi se om ja å Noel ger oss ut i kylan eller om vi kanske kan sova här :) De märker vi om ett tag..Den lilla knorren sover iaf..vilket han har gjort större delen av dagen.. han va mer vaken igår..  =)

Så får lägga upp bilder åså imon ist då ja inte har nån sladd här.
Hoppas ni haft en bra lördag!

Fina lördag !

Idag är det en fin dag.. helt blå himmel och massa sol.. en kall vinter dag blandat me lite vår kan man säga :)
Vi ska strax bege oss ut.. ska nog åka till mamma ... funderar på att göra pannkakor där kanske, såg att Carro hade skrivit om de på fb, å ja blev gör sugen!! haha
Noel ska även få testa mammas badkar när vi e där :P Får se hur detta går hehe :D

Sen får vi se om vi träffar tjejerna sen oxå.. väntar på att Marie ska svara på sms :)

Så ja de är vad vi har för oss idag.  
Noel har på sej sin fina blårandiga tröja från Name it idag.. så fin så.. dock e den för stor då den är i 56.. men de gör inte så mkt ;) . .Har tagit kort på han, visar sen ikväll när vi e hemma :)
Brandbils sockar har han oxå haha :P
Jag själv kör på mörkblå tunika idag me prickiga stumpbyxor höhö :D

Hade även fått en lapp me att vi hade ett paket att hämta ut.. undra om de kan va libero väskan kanske?
Skrev till dom att vårat bb inte delar ut dom, så då skrev dom tillbaka att dom skickar en till oss ist :D

Ha en fin dag !!! :D

Sniff sniff

nej  vi har inte hamnat i sängen än... men nu får den nog bli så.. ögonen börjar gå i kors.
men ja vill inte resa på mej.. sitter me näsan rakt ner i min sons huvud, och de luktar ju sååå gott!!
Vill bara sitta kvar här och sniffa  på honom, ge han små pussar på huvet, och känna hans små andetag mot mitt bröst..
Tänk att man kan vara så liten att man kan ligga och sova på någons bröst och inte alls bli stört att de även finns en dator i knät..
Men får nog ändå bli sängen nu och så får ja fortsätta mysa me han där ist. Förhoppningsvis så vaknar han inte ens när vi förflyttar oss.
Dessutom MÅSTE jag upp och dricka något nu innan ja torkar ut!!  Står en stor kanna me iskall apelsinsaft i kylen som ja suttit här å tänkt på väldigt länge  nu haha!


En dålig cam bild på oss precis nu ;)



Snart blir de sängen...

Nu är vi hemma igen efter en lång dag ! :)  Är nog ganska så trötta båda två nu... borde väl egentligen ligga i sängen redan, men ja har svårt att lägga mej i tid, kommer alltid på saker att göra innan haha.. att fastna framför datorn är en sak ;)

Vi gick ju till knalleland innan idag,  jag å frida å våra bebisar ;D  sen möte vi även upp Sandra där..
Gick och kollade runt mest.. Noel fick en ny pyjamas, tröja å hängslebyxor på rean.. fy vilken shoppare han är.. men ja, pojken behöver ju kläder på sin lille kropp ;)  Har inte tagit kort på de än, men ska se om ja kanske hinner visa de imon ;p
Han fick även jätte fina kläder utav Sandra i present, en body å byxor, va i st 62 så de får han ha när han blivit lite större :)  Tack gumman. ♥

När vi va i knalle så ringde min far och kollade va vi gjorde... sa att de va mat hos dom om en timma å att vi va välkommna upp om vi ville eftersom ja ville att han skulle flytta Noels bilstol oxå :)
Så ja efter en stund gick vi hemmåt me vagnen å byte den mot bilen å åkte upp till far me familj :)
De blev kött me potatisgratäng, tatziki och vitlöksbröd.. gottit ! :) Töjde nog ut magsäcken där en bit höhö.. hällde iaf i mej en jäkla massa cocacola ;P  som sagt, e som en öken för de mesta i munen!!

Sen blev de mest mys i soffan framför teven.. så vi blev kvar där ganska så länge och kom nu då hem för en liten stund sen.  Har en liten mys pojk som nog va lite bubblig i magen och inte ville själv utan ville vara nära.. å eftersom jag inte ville gå å lägga mej än så fick han komma upp och gosa på bröstet ist, så nu ligger han här på mej och sover så gott så..  så får väl förflytta mej till sängen snart så vi får sova lite båda två =)

Noel klagar iaf inte när vi är bortbjudna för han får så mycket uppmärksamhet då och får hoppa från famn till famn och gosar ner sej :p

Noel me moster Hanna :)


Noel me sin morfar :)

 

God natt ♥


Besök!

Nu sitter jag och Noel och inväntar besök här i soffan :P Vi har äntligen fått på oss lite kläder åså hihi.
Å när som helst så dyker madde upp :) Sen ska även Frida och hennes lilla Jamie komma och leka med oss =) Vi ska nog ta oss en tur till knalleland !
Sen ska ja även hämta bilen som ja fick ett sms om innan att den redan va klar :D De gick fort!

Så ja nu har vi hela dagen planerad helt plötsligt !:)

Precis tryckt i mej en macka å ett glas mjölk.  Känns som ja käkat värsta buffen å e propp mätt.. snacka om liten magsäck? :S


Ha en fin dag!

Gäsp!

Så då har ja vart borta me bilen på ford.. slapp ta me knorren då min mor va hos sin kille som bor på andra sidan gatan, så hon kom förbi och vakta Noel en snabbis innan hon skulle till jobbet.
Så då va de ju tur att de bara ligger på andra sidan gatan haha :p
Och skulle få tillbaka bilen redan idag vilket känns skönt.. så blir inte utan bil i helgen :) Och ska bli skönt att få ut airbagen så ja kan flytta fram Noels stol, har inte alls vart kul att ha han i baksättet där jag inte kan se honom... han somnar ju alltid i bilen å då är de ju helt tyst å ja sitter å funderar på om han andas eller inte haha.. snacka om akut magsår varje bilresa :p

Men ja de va länge sen nu som ja starta min dag så här tidigt.. så funderar på att avsluta starten igen och krypa ner inne i sängen igen jämte Noel som fortfarande sten sover och inte ens har märkt att ja har vart iväg ;p

Sen efter lunch idag så kommer Madde hit en sväng och hälsar på oss :) Äntligen hade hon blivit frisk ! =)
Så de är än så länge vad vi har inplanerat idag :)
Sen ikväll ska vi nog till mamma igen... kanske kolla lite film där eller nåt ! Skulle höras sen iaf, så får vi väl se:)

Nej usch fy de är tidigt för mej fortfarande, va bara på bb som ja va uppe så här tidigt för ja hade ont av foglossningen i deras sängar och ändå inte kunde sova :p
Nu börjar foglossningen försvinna mer och mer.. e bara när ja legat på sidan ett längre tag som jag känner den nu, så snart är de nog borta helt :D SKÖNT !

Men vi hörs lite senare igen.
---> mot sängen. ♥

Ps. va föresten duktig å slänge in en maskin me tvätt nu innan oxå. *klapp på axeln*

Fräsch?

De är inte något jag känner mej just nu haha... vet inte riktigt vad som händer me min kropp ikväll.. men sitter iaf här och håller på att svettas ihjäl.. .så här varm har ja inte vart sen ja va höggravid !! haha
Så jävla jobbigt när  man blir så här varm...  dock är de nog ganska vart i lägenheten ikväll, brukar ju bli de när tempraturen sjunker där ute..  men jisses säger ja bara.. sätter mej snart helt naken!!
Ont i ryggen som fan har ja ikväll oxå... aa hade de inte vart för kulan är borta så hade ja nog trott att ja fortfarande va gravid... 
Eller kanske har ja plötlisgt hamnat i klimakteriet några år för tidigt ?;) höhö


Tänkte väcka knodden strax iaf för lite käk ..  mina bröst säger iaf att de är dax för de nu ;)
Har precis tömt min bloglovin på inlägg iaf .. så har inget mer å läsa där ikväll :P
Å på tv är de inte mkt kul nu heller... så funderar på att flytta in oss till sängen så jag me kan försöka sova.

Vart tog tiden vägen?

Tänk att för exakt två veckor sen låg jag i baksättet på S bil och hade rejäla värkar och va på väg upp till förlossningen haha!
Så ja tänk att om exakt 2 timmar så är lill knodden redan två veckor..
Ibland känns de som han funnits här hos mej hela tiden,  och ibland blir ja lika överraskad av att se han ligga jämte mej ist för att ha en stor mage att kolla på ..

Men ja de e otroligt..  varje gång ja titta på honom så blir hjärtat alldels varmt.  Så mycket kärlek till denna lilla person ♥
Ångrar inte en sekund att han kom till världen.  Han är de finaste jag har!


Men så här såg jag ut för exakt två veckor sen.. 27/1.. sista magbilden :P


Efter en vecka såg jag ut så här.. 3/2...  Har än så länge inte saknat kanon kulan :)




Utan ja gillar mer denna lilla nakenfis ist för en stor mage ;P
Haha tycker de ser ut som han är jätte lång på denna bilden..

haha fel de kan bli.

 

Satt å kolla lite inne på HM och så innan ja hade tryckt upp tröjan helt för att kunna läsa bättre på den så läste jag ju helt fel. Ist för earth lästa jag farth haha.. sen kom ja dock på att fis på engelska stavas fart å inget h... men ja blev lite fundersam först när ja läsa å tänkte att kan dom verkligen skriva så på en tröja haha... men nej de stod ju visst earth ;)

Men kan bli riktigt kul ibland när man läser fel :P höhö


Mormor <3

♥Vi tog oss ut lite idag iaf.. vi åkte och hämta mamma/mormor när hon slutade jobbet vid 5 så åkte vi med henne hem en sväng :)
Käkade pizza, satt å tjöta å kollade på tv :)

Hade en av mina nya tröjor från gina, hitta något hårt som satt fast vid bröstet och skrapa bort de, då blev de helt plötsligt ett hål där!? what the fuck ... tänkte att aja ja får väl gå tillbaka me den då... tji fick jag, typ 10 min senare så hade ja läckt ner hela högra sidan me bröst mjölk bara för ja hade glömt att lägga in ett skydd där. Perfekt !! jaja.. får väl försöka fixa de lilla hålet på egen hand :)  Men något irriterad man blir!

När vi kom hem fick de bli pyjamas direkt för knodden.  Och tänkt att det kan vara så himla kul att kissa på skötbordet ist för i blöjan ;) Har hänt ett antal gånger nu haha. Han är lika nöjd varje gång. Men får väl tacka att de bara kommer på skötbordet och inte på mej :P
Han sov när ja tog upp han ifrån bilen, men piggnade till på skötbordet, men efter tre vändor me Trollmors vaggvisa så lyckades ja söva den lilla trollungen igen !! haha. Knasiga unge!
Så ja tänkte sitta här och läsa lite bloggar nu och halv kolla tv innan han vill ha lite natt käk : )

Jobbigt att ha en tidigt tid att passa imon... kl 8 ska vi lämna in min bil på ford för att ta bort airbagen. Det som är mest irriterande är att ford ligger på andra sidan gatan,  känns så jäkla jobbigt att behöva ta på lillen, sätta in han i bilen å köra ut från utfarten å över gatan å sen bära hem honom igen !! haha
Men men, vi får väl krypa ner och gosa under täcket när vi kommer in igen.. hoppas de inte är snö storm ellern åt imon på morgonen!
Är jag smart så sätter ja igång tvätten direkt på morgonen oxå, för när ja kolla innan på tvätt dörren så såg jag att jag hade skrivit upp oss till imon då ja inte orkade tvätta förra helgen å inget i veckan;p



Mammas fina.

 

Mamma älskar dej!


tråkigt!!

Idag skulle vi egentligen tagit en promenad me Nathalie.. har ju vart så fint väder nu flera dagar... Men vad vaknar vi upp till idag.. riktigt skit väder, de har kommit ny snö och de är bara grått å tråkigt ute=/ Så nej de har vi ingen lust att traska runt i så vi hoppade över den promenaden =/

Gav Noel lite käk vid 9 tiden å sen kröp vi ner under täcket igen å sov till kl 12 bara för de;)
Å nu sitter vi bara å myser i soffan å funderar på vad vi ska hitta på...
Jag ska nog äta något snart iaf.. köpte fysta hallon å blåbär igår så funderar på att hälla ner de i filmjölk :D De låter gott iaf :P

Verkar som de blir en lugn inne dag idag iaf.. men de får väl funka de oxå..


Vagn.

 

Noel älskar verkligen att vara ute och åka vagn. Han sover alltid då. Han somnar oftast redan innan vi ens har kommit ut. Ibland redan när han ligger i overallen på sängen och väntar på att jag ska bli klar haha. Så därför försöker vi komma ut lite varje dag så han får åka en tur :)


Semla och kyckling bebis!

Innan tog jag och Noel en promenad bort till City för att handla. Försöker komma ut lite me han varje dag nu då det är skönt för både mej och han :)  Men längtar tills de inte blir så mörkt fort. Va ljust när vi gick in och handla och helt mörkt när vi kom ut :S
Inne på city hitta vi semlor, blev gör sugen så köpte med två stycken så ja å Johanna kunde mumsa på dom:)
För när vi kom hem så packade vi in oss i bilen direkt och åkte för att hälsa på Johanna :)
Där blev det som vanligt massa tjöt och sen drack vi te och åt semla =) Även Noel höll oss sällskap en stund, sen tröttna han väl på vårat tjöt och somnade igen :)
Men har märkt att han börjar bli mer vaken nu än innan iaf.. han är vaken fler gånger per dygn nu än innan:)
Noel fick en jätte fin present av Johanna. Ett paket me grejer för att göra hand och fotavtryck i lera, köpt på kurragömma :) Jätte fint va de.. och kul att jag hade tänkt på sånt för bara nån dag sen =)  Så va jätte kul att hon hade köpt de.. tack fina du <3

Vid 9 tiden tog vi oss hem och då blev de soffhäng och lite käk för Noel.  Kom sen på att de faktiskt kurrade lite i min mage oxå då ja bara hade ätit semlan hos Johanna å sen bara druckit massa under dagen. Vet att ja va på väg att äta innan vi skulle handla men sen va de något me Noel så då glömde ja av de helt.
Knäppt att man helt och hållet kan glömma av att äta ?:S haha
Skönt att ja nu ikväll hade en matlåda med ifrån farmor så ja slapp fixa något själv :)

Vet inte riktigt vart tiden tog vägen, men nu e hon helt plötsligt halv 1 :S Så ja jag får väl gå och lägga mej jämte min son snart och försöka sova =)

Idag har Noel vart en liten kyckling bebis :P  Kul att ja hitta dom byxorna i hans garderob då Helena kallar han för lilla kycklingen haha.. han hade till och med turen att få visa upp sej i camen för henne me sina kyckling byxor idag;)


Två segisar tog mys förmiddag!

Idag har vi verkligen legat på latsidan ;)  Vi gick inte upp ur sängen förrän kl 1 haha. å gud så skönt de va å även om ja får sova ganska så mycket så kan de va behövligt att göra så ibland oxå :p
Vi vakna först vid 9 , men de blev då bara lite käk för lillen... sen låg vi bara å myste å somna om båda två. Och så höll vi på ända till kl 1 haha ;) skönt att ha en bebis som gillar att sova lika mycket som sin mor :D
Han låg precis jämte mej me huvet i armhålan,  han blir alltid så lugn när han får ligga nära å gosa, å brukar då somna ganska så fort :)
På natten när han liggerpå ett stort täckte jämte mej så brukar han vilja hålla handen, då tar han tag i pekfingret å så ska man helst smeka me tummen över handen på han :P  Min lilla myspojk!

Å idag fick han testa något nytt.. han fick duscha me mej :P Efter ja hade tvättat håret åså så fick han komma in han oxå... Han sa inte ett ljud, så han verkade gilla de.. kröp upp upp axel å bara njöt :P
Hoppas de går lika bra me badet för de har vi inte testat än :)


Ligger å myser efter duschen :P Blev lite pip när vi gick ut ur dusche, de blev väl lite kallt, då så fick nappen trösta lite =)

 

En liten nakenfis ligger å väntar på kläder!


Säger god natt...

Noel hjälpte mamma att fota kläder innan :)


 

Och nu säger han god natt ! :)


Trötter!

Oj så trött jag känner mej nu.. så ska strax bege mej in till sängen ist och göra som Noel.. sova !;)
Han ligger här jämte mej och sussar.. ser så skönt ut .. och man kan ju sitta och kolla på honom hur länge som helst :p Man tröttar aldrig på de :D

Va riktigt skönt att komma ut på en lite längre promenad idag. Dock kändes de ju lite i kroppen sen när man kom hem.. men de va de värt !:)
Va iaf uppe hos farmor och käkade lite mat, fick även matlåda med mej hem ;) perfekt, då får ja säkert i mej lite mat imon me :p
Sen hade vi tänkt att gå och handla på vägen hem, men orkade inte gå på city så vi hoppade över de.
När vi närmade oss knalleland såg ja att kl va 5 så ja ringde min mor för hon sluta ju jobba då. 
Hon svarade dock inte när vi ringde.. men vi gick långsamt och tog oss sen in i knalle för att kolla om cubus hade nån rea kvar.  Då ringde även min mor och kom och möte upp oss där :)
Då slapp ja prova kläder me barnvagnen :p Hittade två linnen och två t-shirt som va amnings vänliga! 29 kr st så fick alla 4 för 116 kr. Kanon !  Det är prio ett för mina kläder just nu, att de ska gå lätt att amma me dom, men att ja ändå ska vilja använda dom sen oxå när ja inte ammar :)

Sen tog vi oss hem, och har sen bara suttit här i soffan och tagit de lugnt.


Idag hade jag på mej en av dom nya tröjorna som köptes på gina igår. Denna va på rea för 49 kr ;)

Noel hade sin nya newbie body som vi hämta ut gratis, vi valde en grönrandig + ett bar mjukis från Hm :)


hej å hå!

Funderar på att gå och ta på mej lite kläder nu och sen väcka fisen så han oxå kan få av sej pyjamasen ;p Sen se om han kanske vill ha lite lunch innan vi ger oss ut i solen :)
Vi ska nog gå och hälsa på min farmor en sväng.. hoppas på att orka gå hela vägen.. de e ju bara uppför hela vägen..  men ja de ska nog gå bra, envis som man är ;)

Så här ser de ut när vi kollar ut iaf.. så e ju riktigt promenad väder :) Så då får man passa på.. man vet aldrig när de blir storm igen :p


Noel shoppar

 

Detta fick Noel med sej ifrån HM igår, den lilla shoppaholicen ;) höhö

Blev iaf 3 bodys som låg i ett paket.

En mys dress som va på rean för 50 kr

Och två små söta sockar!

 

 


Tisdag.

Som vanlig morgon rutin så har lillen fått lite frukost för en stund sen och ligger nu och tar igen sej på soffan, somnade för en liten stund sen :)
Först tyckte han att vi skulle göra morgon redan kl 8 idag.. psst glöm de tänkte jag som va trött fortfarande haha... Så hans lata mamma tryckte in nappen i munnen så fick han ligga å prata en stund och sen va han snäll å somna om så sov vi till kl 10;)  Mammas snälla sömntuta höhö! Han e då inte svår att övertala haha.

Imorse när ja va uppe vid 5 för att dricka lite juice efter att ha ammat lillen så va de fan total storm ute, snöblandat regn och jädrans va de blåste. Regnet riktigt piska i rutorna... å då tänkte jag ju givetvis att jaha då blir de en inne dag å inte gå ut något alls =/ ... Men oj så förvånad ja blev nu när vi gick upp och det är klarblå himmel å massa sol :D Här vände de fort minsan =)
Så de blir självklart att vi tar oss ut en sväng sen :) hihi

Något ja satt och fundera på innan när ja kolla på Noel va hans lilla huvud..  Vet att många bebisar brukar ha jätte torr hårbotten eller a så där så de lossnar massa hud som ser ut som mjäll...
Noel har inget sådant alls utan bara massa fjunigt blont hår :)  Är det något som kan komma sen? Eller har han helt enkelt haft tur att slippa de? :)

Nej nu funderar jag på om jag ska ta en dusch innan de blir lite frukost? 
Ja de får de nog bli :)

Ha en fin dag ♥

Magont ?

Har en liten kille som har ganska så svårt att komma till ro ikväll...  börjar fundera om de kanske är magen som gör lite uppror? De kommer små fisar emellan åt iaf..
Fast verkar inte vara så jätte farligt ändå... när andra bloggar har förklarat hur jobbigt de är när dom små får ont i magen å riktig galskriker så verkar ju inte detta vara nånting..
Då han mest ligger å gnyr lite då och då.. å pendlar mellan att sova och sen ligga vaken å kolla.  Så inget skrik här.. men ändå lite svårt att komma till ro och sova verkar de som..
Sen har han en dum liten hand som gärna pötter ut hans napp lite då och då, och det är inte så popis, då gnyr han lite igen...
Jag hoppas iaf att slippa något galskrik..  jag har nästan aldrig hört det ännu.. De har kommit ett par gånger när vi bytt blöja.. men annars har de aldrig hänt... Han har ännu inte väckt mej med att skrika på natten.. utan ja brukar vakna av att han ligger å rör på sej eller pratar me sej själv :) (hoppas de förblir så) *peppar peppar*
Så jag är mycket tacksam för de lugn denna lille kille har :)   Så därför börjar jag ju undra direkt om han har ont när han gnyr å håller på eftersom han aldrig gör de annars !

Nu verkar han iaf ha somnat in lite bättre då han sovit i snart 15 min. :) Hoppas han inte vaknar när vi ska förflytta oss till sängen strax.. men de brukar gå bra :)

Vet att många ger sina små miniform droppar (heter de så?) ..  Kan man ge dom även om de inte verkar vara något panik ont i magen?  Men tänkte som förebyggande syfte? :)


Min lilla trollunge.

I går kväll när vi kom hem så tyckte Noel vi skulle ligga å snacka ett tag ist för att sova bara för ja väckte han i bilen. Jag ville ju hellre sova.
Men för att få han att komma till roigen  utan att behöva ta upp honom så sjöng vi lite. Och då brukar vi sjunga Trollmors god natt visa, och sen stryker man försiktigt me fingrarna över hans lilla panna, och oj så lugn han blir å efter ett tag så börjar ögonen gå i kors på honom.  Han e en riktig mysare min lilla trollunge!
Vi försökte även lära oss Vargasången ifrån Ronja rövardotter, men ja har inte riktigt fått in hela texten i huvet hehe.. men vi brukar lyssna på den på datorn :)


Bvc tant:)

Så nu har bvc tanten vart här och Noel har precis fått i sej lite käk :)
Allt gick fint fint och hon va hur trevlig som helst.. satt och prata jätte länge om allt möjligt, och sen vägde vi lillfisen som va mycket duktig, han hade dessutom passerat sin födelsevikt nu och låg på 3580g, så 80g  plus på vikten vilket va bra :)
Nästa besök blir om en vecka, och då ere vi som får ta oss till bvc :)

Innan de så va vi ju ute på lite äventyr me vagnen =) Va först borta på jysk för att kolla om dom hade rea kvar på ramar och de hade dom, så blev några foto ramar.. så nu ska jag bara fixa lite kort på Noel att ha i dom :D
Sen traska vi vidare bort till andra sidan av knalleland och kollade lite. Passade på att uppdatera lite i min garderob, så blev lite fint ifrån gina, hade ju både present kort och ett bonus kort som va fullt nu :) Så blev kläder för 600 kr som ja bara betalde 200 kr för, sånt gillar vi :D
Sen gick vi till HM oxå då ja ville ha ett svart amings linne.. e ju fan svin dyrt me såna kläder:S Blev ett vanligt svart mamma linne, funkade att dra ner :)
Sen fick lillen lite bodys å en liten dräckt där ifrån i st 50 då han inte är på väg att växa i 56 än å behövde lite mer kläder..
Ska försöka visa på lite bilder sen =) ska bara lägga över dom i datorn.

Ja känner att jag är ganska så envis av mej så ja pressar min kropp lite för hårt ibland, den ville egentligen inte alls gå så långt som vi gjorde idag, å speciellt inte i super farten som vi fick hem för att hinna hem innan bvc tanten skulle komma. Men ja hatar att vänta på att kroppen ska bli normal igen. Men a ibland får man väl sakta ner lite.. vi tar ju de iaf lugnt här hemma :)

Nu ska ja försöka få i mej lite te å macka..  Bvc tanten tyckte jag skulle försöka få i mej lite mer mat,  vi prata lite om min aptit å grejer, men hon sa iaf att de inte är ovanligt att känna som jag göra när de gäller mat nu iaf :) Men att ja kanske borde få i mej lite mer än smörgås å fil på dagarna. 
Dock får de bli så idag.. skulle aldrig få i mej varm mat nu känner jag..  men hon sa att de e bra att ja dricker en massa och förhoppnigsvis så påverkar de inte min mjölk heller :)

Så här har vi sett ut idag :)
Han har vart en färg glad liten bebis i pop kläder=)
Å ja har min nya jeans skjorta. (ångrar fortfarande att ja inte tog S, den e ganska så stor nu, men blir säkert snyggt me ett skärp sen=) )


Och så här såg vi ut för en stund sen =) men nu fick han hoppa ner i soffan så ja kan äta lite :)




Hej hej!!

De blev ingen mer uppdatering igår då vi kom hem så sent så vi la oss direkt  :)
Vi va iaf först hemma hos pappa och åt lunch å sen bara va :p  Blev kvar där till runt 6 tiden.. sen hade vi tänkt att åka hem, men på vägen hem så ångra vi oss och åkte förbi mamma för att kolla om de fanns parkering utanför å de fanns de, så då tog vi vårat pick och pack och gick in dit ist :P
Där myste i och spelade bingolotto  ;)  Tyvärr ingen vinst.. men de va ju mysigt iaf =)
Till och med knorren va vaken en stund och visade sina blå bara för ja väckte honom ;)

Nu sitter jag och äter frulle efter att Noel precis gjorde de :) Han ligger här jämte och har lite små ljud för sej hehe =) Sen tänkte vi ta på oss kläder och försökta ge oss ut på en liten promenix.. hoppas på att ja inte får lika ont denna gången... men känner att de har läkt ganska så bra där nere nu och känner typ inget alls :)  Men de gäller väl att inte överanstränga kroppen för mycket...

Sen vid 3 tiden så kommer våran bvc tant och klämmer lite på knorren hihi =) Har pratat me henne i telefon ett par gånger då hon ringt för att kolla så allt är bra.. hon verkar kanon trevlig :)
Ska bli spännande å se hur mycket han har gått upp, för de hoppas ja han har gjort :)

Men skriver sen efter hon har vart här å säger hur de gick :)


Söndag

Då har ännu en vecka gått :) Idag är lillfisen hela 9 dagar redan.. tiden går fort..  Ja som tänkte innan att första tiden skulle va ganska så tråkig då dom bara sover, bajsar å äter hehe.. Men nej stanna tiden, ja vill ha min lilla spädis kvar, han får inte bli större :p

Vi starta iaf denna dag för ca en timma sen... då blev de frulle till Noel och sen blöjbyte... nu ligger han invirad som naken fis igen inne i sängen å pratar me sej själv..
Så ja har precis tagit en dusch åså nu, å täntke  nu få på mej lite kläder :) Han e så duktig på att ligga i sängen å vänta tills jag är klar, inget gnäll från han inte :)

Vid 1 tiden ska vi ju va uppe hos pappa för lite lunch : ) Så idag kanske ja får i mej lite riktig mat ist för bara filmjölk å smörgås hehe!

Sen får vi se vad som händer senare idag :)

Ha en fin dag. ♥

När blir man sugen?

Satt här innan och funderade på när man blir sugen på att gå ut å festa igen? Tanken dök upp då de oftast e vädligt många fest satusar som dyker upp på facebook på lördag kvällarna hehe :)
Jag är inte sugen nånstans..  är inte alls sugen på att korka upp den där vinflaskan än.. och de känns väldigt långt bort.
Okej att det bara har gått en vecka sen lill killen kom... Men många är ju sugna redan innan den lille har kommit och bara väntar på att bebis ska bli lite större sen, för att sen kunna gå ut och roa sej lite..
Jag vet att ja va sugen ett tag under graviditeten att sitta på en utesevering me vännerna och ta ett glas vin.. men inte ens de lockar just nu...
Innan Noel blev till va jag en riktigt partynisse... men denna lilla människa har förtrollat mej helt och ja vill inte alls byta ut hans lördagsmys mot ett vinglas :)
Nej jag sitter hellre i soffan å myser å byter bajsblöjor. . det är just nu en perfekt lördag kväll för mej !
Så första gången ja ska ta mej ett glas igen så får de nog vara något speciellt, å inte bara en vanlig lördags kväll å gå ut bara för att.

Just nu halv glor ja lite på freaky friday som går på tv och kollar lite på datorn samtidigt..
Noel ligger jämte och sover, men verkar va på g att vakna om en stund faktiskt :) Han har tittat me ögonen ett par gånger, men slår igen dom lika fort igen...
Men e nog dax för lite käk snart :)
Sen får de nog bli sängen.. där vi borde varit redan, jag är ganska så trött och huvudvärken har gått över till att sätta sej i ögonen..uscha... hoppas de är borta imon !
Då ska vi upp till pappa och äta lunch vid 1 tiden :)

Min fis innan idag.. säger god natt

 



Suprise!

Oj så seg jag är nu ikväll.. har åkt på en jäkla huvudvärk.. usch.. så tackar gudarna att ja har en snäll å tyst bebis  :p  Han ligger å gottar sej som vanligt i soffan här jämte.. men ska strax väcka honom för ett blöjbyte, han har legat å fisit nu en stund :p
Är glad att han inte är känslig mot ljud.. här kan man ha på både musik å tv högt, eller gå å greja i lägenheten utan att tänka på att han sover..  kunde nästan tro att han e döv, men nej han klarade ju hörseltestet ;p
Men de e tur han e sån, för jag e verkligen dålig på att smyga å va tyst haha!

Idag var vi ju ute i Sandred en sväng ... först hos Teresa å John å sen gick vi ner en trappa till Daniel där vi hade överrasknings kalas för Mikael som fyller 25 imon :P
De va fika  me tårta åså :) Sen fick han ett teoripaket för körkort som present av oss :)
Så ja de va Noels första kalas.. nöjd liten kille som sov sej igenom störe delen av de , men hann va vaken en stund iaf å hälsa på lite folk :p

Nu ligger vi iaf i soffan å halv kollar på Shrek på tv.. fast ja Noel va ju dock då inte så intresserad ;)
Ska se om ja kan få i mej något i magen oxå.. har bara blivit filmjölk å en macka å en tårtbit än så länge.. men dricker som en galning.. men ska försöka trycka ner en macka å lite frukt nu :)

Jag och min nakenfis innan ♥

 

Sen blev han en söt newbie fis ist i sina nya kläder :p


Lördag.

Då var de helg alltså.. håller inte alls reda på dagarna längre haha.. ja vet att de är helg bara för man märker att alla helt plötsligt är lediga ;p

Idag tog jag och Noel sovmorgon till nästan kl 11.. de va skönt ;)  Vi e väldigt utvilade idag iaf då vi sten slockande ihop i soffan igår oxå haha.. Vi han se parlamentet, sen sov vi båda två, jag vakna till vid 3 tiden, Noel sten sov än, han kan sova hur länge som helst när han får ligga på magen, han tycker de e gosigt ;)
Men väckte han ändå så han fick i sej lite mat å sen byte vi blöja å kröp ner i sängen direkt :)
Där somna jag nästan direkt men Noel låg vaken för jag vakna till efter en stund för han låg och prata me sej själv me stora ögon haha.. men han va nöjd så ja somna om å de gjorde säkert han efter en stund oxå ;)
Sen vid 7 tiden va de dax för ett litet frukost mål för lillen å sen somna vi igen å gick upp nu för en stund sen=)  Snäll Noel ♥ hihi

Nu tänkte jag få i mej lite frukost iaf och sen ska vi ta på oss kläder och bege oss ut till Sandared, först till Teresa å John å sen på en liten överraskning ;)
Både jag och Noel fick nya kläder igår hihi, ska försöka få de på kort sen =)
Jag blev iaf helt överlycklig när ja kunde köpa en tunika i S redan nu, ja hade knappt S innan ja blev gravid.  Så mitt bästa bantnings tips är att gå och bli gravid ;) höhö.  För ja har blivit mindre än vad jag var innan ja blev gravid... väntar bara på att magen inte ska va lika degig, men de fixar vi till sommaren ;) Har ju bara gått en vecka än så länge, så ingen stress här inte =)

Nej frukost var de!
Ha en fin dag så hörs vi senare.


Från pyjamas kille till gose pojk :)

 

 

Nu beger vi oss ut :)


Ut en sväng...

Nu tänkte vi strax ta tag i denna dagen oxå :)  Lillfisen sover så tänkte passa på att fixa till mitt hår innan ja väcker han för lite käk å sen ska han få hoppa ur pyjamasen å få på sej lite riktiga kläder=)
Sen ska vi åka ner till stan och hälsa på pappa/morfar på jobbet när han har fika :)  Så ja vi får komma ut lite igen strax.. skönt ;)

Ska se om ja hinner slänga i mej en macka innan ja väcker han oxå... Jag har ju inte riktigt fått tillbaka min aptit än sen förlossningen.. det är inte ofta jag känner hunger och när jag väl äter så blir ja mätt jätte fort.
Och ofta är de bara jobbigt att äta, speciellt varm mat. Kan bli illamånde bara jag tänker på de...
E bara törstig hela tiden.. så dricka går bra..
Men fösöker ju ändå äta ganska så bra så att inte min amning förstörs, för vill ju inte att mjölken ska försvinna bara för ja äter dåligt :S
Någon annan som har fött som känt lika dant när de gäller matlusten?




God morgon!

Idag har ja fått en morgon för mej själv då lillen ligger och drar sej fortfarande ;)  Så fick ta en dusch i lugn och ro och nu sitter jag här i soffan och käkar frukost :)  Har ja tur så hinner ja kanske till och med fixa håret innan han vill ha käk, va ju som sagt ett par timmar sen han fick de =) Men än så länge klagar han inte!

Igår va vi som sagt iväg på lite äventyr, vi åkte och hälsade på i sandared hos våra vänner Teresa och John.
Vi kom dit strax innan 3 och blev kvar där många timmar hehe.. Vi åkte inte hem förräns vid 10 tiden;)
Tycker inte de gör så mkt när lillen är så lite fortfarande, han har ju som sagt inga speciella sovtider än ändå, och han har sovit hur bra som helst i natt :)
Han bestämde sej iaf för att vara lite mer sociall än vanligt igår och va vaken ganska länge när han väl var de och va sociall och visa upp sej :p
Jag var iaf bebis fri nästan hela dagen då både Teresa och John blev förälskade i mitt lilla pyre hehe. Jag fick bara tillbaka han när han ville käka eller lukta bajs.. snällt ;) höhö...
Men Noel klaga inte, han gottade ner sej hos både Teresa och John och somna på dom båda två :) haha
Dom va så söta ihop med honom.. längtar till deras lille tittar ut i maj.. dom kommer bli såna fina föräldrar ihop :) ♥
De va iaf en mkt trevlig dag/kväll me både fika och mat... Så jag och Noel säger tack för den dagen :)

Idag får vi se vad de bjuds på för äventyr.. nu på dagen vet jag inte riktigt än... Men sen i em ska ja se om inte min mor vill möta upp oss i knalleland när hon jobbat klart.. ja skulle nu behöva skaffa mej en amningsbh och sen fick vi hem en kupong i från kapphal igår på 50 kr så vi ska nog dit å kolla efter nåt till den bortskämda fisen oxå, vi har ju även en gratis body att hämta ut där :)

Sen ikväll skulle nog Sandra komma hit på lite kvälls mys å sniffa lite på Noel :)  Så ja han får nog uppmärksamhet idag igen ;) haha. Inget han verkar tacka nej till iaf..

Hoppas ni får en fin dag!


Den lilla sömntutan för en stund sen!


Bortskämd.

Han var bortskämd i magen och de har ju inte blivit bättre sen han kom ut ;) höhö
Va inne och läste hos Anna och såg att hon hade köpt så söta dregglisar hos oapip.se
Så va inne där och kolla oxå.. å kunde ju inte låta bli den som hon köpt me döskallar på...Noel har ju en mor som e en riktig sucker för döskallar ;) haha.. Så då ere klart han ska ha en sån.. De blev även ett par små vantar me bilar på, men fick ingen bild på dom, för när ja skulle tillbaka å spara den så fanns dom inte kvar så ja köpte säkert dom sista :)  Men dom får ni väl se när dom kommer ist :)

Här e degglisen iaf.. bild lånad ifrån oapip.se



Han fick de bara för han nu snart funnist i en vecka å vart så snäll ;) haha

Han bestämde sej iaf för innan att de nog inte va så kul att ligga inne i sovrummet själv, så han fick komma ut hit till vardagsrummet ist, låg å snacka lite me mej först å sen somna han så klart ;)



Farligt litet vapen...

Idag gjorde vi morgon lite tidigare då jag inte kunde sova mer : ) Jag vakna vid 8 tiden, Noel låg och halvsov så väckte lite liv i honom å gick å tog bort bajsblöjan å då bestämde sej något för att de vore ju kul att kissa lite.. bara de att dei  va ju inte lite haha.. Han kissa ner hela skötbordet å fick kiss på hela pyjamasen, jag själv tog skydd bakom tvättlapparna haha!! Lilla skit unge, ett farligt vapen den där lilla snoppen!! haha

Kände att jag oxå behövde lite mat i magen så Noel fick ligga kvar i sängen så satte ja mej här i soffan framför teven ist :) Han låg där inne och snacka me sej själv en stund, men nu verkar de som han är på väg att somna igen :) Duktig kille.

Nu ska ja käka upp min frukost iaf så får vi se vad som händer sen.. kanske går in å kryper ner lite jämte fisen igen.. såg så gott ut ;) hihi..


God natt!

Nu tänkte jag strax ta med mej min son och gosa ner mej i sängen och sova. Är riktigt trött å seg i ryggen så ja hoppas jag kommer kunna sova.
Lillfisen sover ju igen.. halv sov sej igenom böljbytet och sen käka han.. sen va han vaken nån minut å knorra lite å somna se på min axel å fortsatte även sova när ja la ner han.. haha.. vilken liten sömntuta han är :p
Så himla gosig min lilla fis =)

Imon får vi se vad som händer.. kanske skulle träffa min vän Teresa som är väldigt sugen på att sniffa lite på Noel höhö ;)
Så ja vi får se vad som händer imon helt enkelt.

God natt på er ♥

Knasiga unge.

De blev en väldigt lugn dag idag haha..  
Farmor och görfar var här och åt med oss innan som jag sa.. de va gott =) hihi. Självklart vaknade Noel precis när vi skulle sätta oss att äta.. han ville ju oxå va me så klart.. Sen va han nog lite hungrig för ja hann aldrig mata han innan dom dök upp... men han va nöjd bara genom att få sitta med i knät å suga lite på nappen så länge, så de va ingen fara :p

När dom hade gått så satte vi oss i soffan så även lilleman fick i sej lite mat.. sen la vi oss i soffan å han sten somna på mej.. å även ja slumrade till en stund.. när ja vakna sov Noel fortfarande väldigt gott.
Lät han ligga kvar så låg jag och kolla på tv ist.. Tänkte att han skulle vakna en stund efter mej .. men icke.. han sov vidare hur mkt ja än vred å greja på mej.. rörde på han.. viska lite i hans öra.. nej han ville inte vakna än haha :P
Nu ca 5 timmar senare är de fortfarande någon som ligger och gottar sej. Han vakande till lite när ja lyfte ner han från mig å la han i soffan å trodde då han skulle vara vaken.. haha fel igen.. han la av en fis å somna om ;)

Själv sitter jag och kollar på Sveriges mästerkock nu... och ska snart vara elaka mamman och väcka lillen.. Kan tänka mej att de kurrar lite i magen, de hoppas jag på iaf då jag gärna skulle vilja bli tömd nu;p
Sen den där fisen va nog lite mer än fis , så ny blöja skulle nog inte sitta fel innan maten ;D

En sliten mamma med en söt bebis :p


Bäst!

Kan inget annat säga än att jag har världens bästa familj :)  Dom ser till att ja å Noel har de bra hela tiden.. ringer eller smsar varje dag för att se så att allt är okej eller om vi behöver hjälp med något!

Nu om en stund så kommer farmor och görfar förbi och ska äta lite lunch med oss, med sej kommer dom ha thai mat.. hur bäst är dom inte då :)

Så nu tänkte jag va elak mamma och väcka mitt sövda barn som fortfarande sten sover och se så han oxå får i sej lite lunch =) Sen kan de nog även behövas en ny blöja där, hörde att de bubblade till ganska så bra där innan och de börjar lukta lite fis om honom ;) haha

Men först ska jag gå och ta på mej ett par sockar för mina fötter fryser... Ja de e riktigt lätt att ta på sej ett par sockar nu, man kvävs inte ;) höhö


Skön morgon!

Va skönt det är att inte ha några måsten å bara låta dagen rulla på :)  När man inte hade bebis utan bara mage var de ju en pina i slutet att bara gå å dra här hemma å va ledig haha=) Nu är de gör skönt ;D

Idag starta vi dagen strax efter 9 tiden me lite käk till lillfisen.  Sen va han så snäll att han gick med på att ligga och prata med sej själv i sin säng medans jag fick ta en dusch. :) Trodde han hade somnat när ja va klar för de va så tyst... men ick då.. när ja kom in i sovrummet va de nån som låg me stora ögon och titta på sin sängmobil :p
Så då fick de bli ny blöja och av me pyjamasen.. även om man bara är hemma så kan de ju va skönt att få ha vanliga kläder på sej ;)

Sen blev det lite soffhäng och efter en liten stund bestämde sej Noel för att han skulle ta en tupplur ist..  å sover de gör han fortfarande och lär nog göra ett bra tag till om ja känner min son rätt ;) En riktig sömntuta !

Jag halvglor lite tv och surfar runt här lite... håller fortfarnade på att komma ikapp i blogg världen, men de går lite segt haha.. är ca 500 in lägg på bloglovin nu och ändå läste jag hur mkt som helst igår ! :P
Men vill ju inte trycka bort alla då ja vill se vad ni har haft för er medans ja låg på bb :D


Morgon mys i soffan :)

 

Som sluta med att någon blev trött igen ;p

Idag är de en body me ett slipstryck på som gäller, så söt ;D

så nej de är ingen riktig slips utan bara ett tryck ;)


Från mage till bebis :D

Mag bild ifrån V.41 för en vecka sen :p




Mage nu 4 dagar efter förlossning :) Saknar inte den stora kul haha.. men längtar tills man får börja träna så man slipper va en degis :p



Från bebis i magen...



... till en bebis i soffan :D


Noels förlossning <3

Tänkte nu försöka få ihop ett par rader om den bästa natten i mitt liv. Allt gick så snabbt så har inte jätte mycket att skriva faktiskt.. men ska försöka mej på en sån här lite berättelse ändå om våran upplevelse:)

Dagen starta som vilken dag som helst av och hade även ett besök hos BM. Vi prata lite om igång sättning och det skulle ja få en tid för nästa gång ja kom dit igen den 3/2.  Vilket jag faktiskt trodde då att jag skulle behöva gå på.  Gick sedan och handla å lite grejer och sen hem å slappa.  Käka en lätt sallad för tänkte att jag kan äta något mer senare på kvällen och ist lägga mej och vila ett par timmar.
Vid 6 tiden prata jag med min far som skulle åka bort över helgen, han trodde att de skulle hända då bara för att han var iväg.. sa lugnt att här känns det inget alls så de verkar inte vara så stor chans.
Tji fick jag säger ja bara höhö :P
Vid 7 tiden kände jag en annorluna molvärk emot vad jag känt förrut, kändes helt annorlunda emot vad de ja känt innan.. men tänkte inte så mycket mer på de.. förrn den dök upp hela tiden med jämna mellanrum.
Började då fundera att det kanske var något på gång iaf.  Skickade ett sms lite på skoj till S om att han kanske skulle förberada sej på att kanske inte behöva jobba hela natten men att han inte skulle oroa sej än:)
Vid 8 tiden började jag klocka värkarna och dom kom mellan 3-5 min mellan rum fortfarande, vilket dom gjort sen dom starta ungefär, men att de nu hade börjat göra lite ondare.
Skickade då iväg ett sms till min mor och fråga hur man vet om det är på riktigt eller inte och att hon gärna fick komma bort nu.
Mamma kom direkt och då hade värkarna tagit till sej lite till i smärta... mamma hjälpte till att klocka värkar som nu låg på 3-4 min mellanrum.  Ringde upp till förlossningen som bad mej ta 2 alvedon för att se om de va förvärkar. Sa då till min mamma om att om detta är förvärkar så vill jag fan inte veta vad riktiga värkar är haha.
Alvedonen hjälpte inte någonting, då inga förväkar här inte, de hade verkligen satt igång på riktigt nu.
Vid 11 tiden började blir extremt jobbigt och de låg på 2-3 min mellan varje värk nu. Ringde då S som fick sluta jobba nu och hämta oss för att köra till förlossningen :)
Medan vi vänta så packa ja å mamma väska.. eller a mamma fick packa å ja flåsa efter henne om vad som skulle med och inte ;)
Bil färden till förlossningen gick bra förutom när de kom gupp, då blev ja grinig å fräste till att kör för fan inte i gupp haha :P  Inte så lätt att unvika kanske ;)
Vi blev inskrivna på förlossningen 23;50 och fick då komma in i ett rum för att se hur öppen jag var. Tänkte att jag säkert inte skulle va så jätte öppen då ja bara haft ordenkliga värkar i lite mer än 3 timmar.. så fick en chok när hon sa att ja va öppen 6 cm.
Fick så sätta mej med en ctg för att dom skulle få en kurva på mina värkar. Där fick ja sitta i ca 30 min tror jag, kändes som 100 år, och nu hade jag otroligt ont och trodde inte det kunde bli värre.
Sen kom dom och hämta oss så fick vi vårat förlossningsrum.  Där fick jag testa lustgasen, första gången gick inte alls bra då ja andades in helt fel och fick allt i halsen och fick en sjuk robot röst å de kändes as äckligt så den slängde jag iväg haha :P
Fick sen ta av mej alla kläder och lägga mej i ett bad, hjälpte inte speciellt mycket, men de va ändå skönt med värmen.  S fick sitta jämte och duscha mej me en duschslang me varmt vatten :p
Dom värkarna jag hade i badet var nog de värsta och den största smärtan under hela förlossningen.  Trodde nog ett tag att jag skulle dö där i badet och bad dom ist att skära upp mej eller dra ut ungen haha!
Efter ett tag i badet kände jag att de gick inte mer och att kroppen bara ville krysta och de gick inte att hålla emot. Va en sjukt jobbig känsla.. Till slut tog S tag i en arm och en sköterka i andra och drog upp mej i badet å fick bort mej till förlossnings sängen. Kl var nu strax efter 1 och kollar jag i mina papper står de att krystvärkarna kom 01;15. Krystvärkarna va helt annorlunda emot själva öppnings skedet och va inte alls speciellt smärtsamma tycker jag, utan de va mest bara sjukt jobbigt. Vet inte riktigt vart man fann dom krafterna ifrån som man fick där , men hej å hå va man tryckte på, och 01;40 så kom det lilla miraklet ut :)   Ja förstod inte att han hade kommit ut och va på väg att fortsätta krysta när ja plötsligt hör ett bebis skrik :D  Vilken känsla.  Fick upp den avtorkade lilla killen på bröstet och de va kärlek vid första ögonblick. 01;47 kom moderkakan ut oxå så den kom ut snabbt efter oxå. Sprack typ inget heller utan de blev nog bara 3 små stygn där nere.

Okej att det gör ondare med värkarna när man öppnar sej så fort, men är så glad att jag fick en så snabb och bra förlossning.  Från första käningen till slutet så tog de 6 1/2 timma :)
S va ett kanon stöd och sa fina saker och krystade på lika mkt som ja när lillen skulle ut haha! Även glad att jag hade med mej min mor, hon va oxå ett bra stöd :)
Jag är stolt över mej själv att ja lyckats trycka ut denna lilla unge, och utan bedövning dessutom !
Så ja de kom verkligen som en överraskning !  Världens finaste överraskning! :)

Smörgås brickan man fick efteråt va jävligt god då jag va vrål hungrig.. hade ju bara fått i mej en stackars sallad på hela dagen haha.
Kommer ihåg när ja satt me ctg på mej att man hörde hur mkt mage vråla av hunger :p
Så ett tips till er som ska föda, ät å sov hela tiden när du e nära din förlossning.. ganska jobbigt att föda barn när man e vrål hungrig å trött ;)

Oj blev ganska så mycket text ändå om mina lilla korta berättelse.. hoppas ni orkade ta er igenom den ;D
Om ni undrar något ere bara att fråga :)

En ganska nykläckt fis :)





God förmiddag ! =)

Här går dagen än så länge i de lugna tecknet.. fortfarnade pyjamas som gäller..  Lillfisen gav sin mor sovmorgon ända till kl 10 idag.. de va snällt tycker jag :)
Sen blev de lite käk i soffan och sen gick vi och koka nappsoppa ;P  Ville se om han vill ta napp eller inte.. men de va inga problem alls, han fatta direkt vad man skulle göra me den haha.. Så den ligger han å snuttar på nu och har inte spottat ut den en enda gång sen han fick den.  Duktig kille :)
Först tänkte jag inte gett han napp eftersom han tycker om sin tumme så mycket... Men sen fick de bli så iaf.. den är en ganska bra avlastning när man inte hela tiden orkar slänga fram tutten haha.. speciellt om han är med S som inte har nån tutte till honom ;) höhö.
Nu har han iaf somnat och jag kollar runt lite på nätet...
Min vän Peter är på väg ner en sväng till oss för att säga hej när han ändå skulle ut på en promenad :)

Annars händer de inte så mkt..  Ska se om ja kanske kan ta mej bort till apoteket sen då ha behöver ett par saker där ifrån.. men beror på om S kan leka lite me fisen innan han ska jobba..
Ska även kolla om tvättstugan är ledig så ja kan få in alla dom nya kläderna som handlades till Noel förra veckan som inte hann tvättas nu i helgen som jag hade planerat ;) hehe.

Men nu ska jag iaf gå och ta på mej några andra kläder :)
Tittar in lite senare och ska då försöka skriva in en liten förlossnings berättelse till er ! :)

Kram så länge. ♥

Detta va de första ja såg när ja vakna i morse .. mys ♥



Noel för en stund sen.. som nu har somnat ist :p