Hej hej !!

Hur kan dagarna gå så fort hela tiden även fast man inte gör så mycket? haha
I och för sej hinner vi ju me lite grejer på dagarna iaf..
Idag va vi iaf uppe på bvc kl 11 . .dom har flyttat till nya lokaler så de va mycket fräschare och finare nu än i deras gamla :)
Knorren går upp som han ska iaf.. låg nu på 3840g . . så han hade gått upp 260g sen förra måndagen och de följde hans linje på hans kurva :)  Blev ingen mätning denna gången heller :S tror vi både glömde av de tyvärr.
Sen fick han lite koksalt i ögat då de fortfarande är lite irriterat.  Sen passa han även på att kissa ner hela vågen när bvc tanten vägde honom,  han va hur nöjd som helst ! höhö

Sen tog vi bilen hem och parkera den å sen packa ja ner knorren i vagnen direkt så gick vi ut på en promenix.
Gick och kolla lite borta på Myrorna. . de e kul och kolla seconhand grejer tycker jag :P Vi tänkte kollat efter en spegel, men hitta ingen vi ville ha, men blev lite andra grejer, visar i ett annat inlägg :)
Sen gick vi och handla blöjor och lite middag som fick bli fiskgratäng, sen hitta vi mer kärleks plopp där. Så vi köte två påsar och gick förbi med en på mammas jobb.. det är ju faktiskt alla hjärtans dag;)

Sen hem så Noel fick mat å sen att ja oxå fick lite mat :)
Å sen vid 5 tiden så kom Lisa på besök.. så har suttit här och tjötat, och för en liten stund sen så åkte hon hemmåt :) Alltid trevligt me lite besök =)

Och nu blir de bara lugnt framför teven resten av kvällen innan de blir sängen :)Noel tog en powernap här jämte för en stund sen :P


Noel fick föresten med en fin bok från sin bvc tant idag :)
Med båda nya och gamla ramsor å sånger i =)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback