Och hur tänkte folket ?

Mhm nej jag tycker inte svenska folket röstade rätt ikväll.  Hade jag fått välja så hade jag velat se Erika som en av dom som va topp 3 . . mhmm.. mycket bättre än vad Eddie är.. Okej han är bra. Men nej Erika är bättre. Sån sjukt bra röst tjejen har! jag hoppas vi får se mer av henne utanför idol ! =)

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Smala Sussie på ettan ist. . mycket bättre underhållning än vad Idol va ikväll :)


.

Fy fan va kul!!!

Smala sussie på ettan :D hahaha
Underbar film.

-Du tror väl inte att jag har mördat min egen syrra?
-Nu ligger du lågt, det finns tillochmed folk som mördar sig själva.

"De enda ja kom ihåg var att hon va snygg och heta något i efternamn"


"Varför sitter det 4 knarkare i din soffa?"
"4 bara? Det skulle ju vara fullsatt."


"Skulle du kunna ta bort den där flugan där, den ser så äcklig ut"

Vi har haft Scarface-konferens
i två dar nu. Därför de ser slitna ut.


Fina killar, arbetarklasskillar, fast
utan arbete. Nu är de bara fina killar.


"jag skäms, jag sitter här och skäms. Så är de. Jag får sitta här och skämas"
I can try, but I still can't make you mine


Fredag kväll !

Har gosat ner mej i soffan med en filt och tända ljust, e sjukt frusen, vart de hela eftermiddagen nu.. kallt som satan ute !! Ligger och väntar på att Idol ska börja igen.. va väl ingen direkt höjdar kväll, Las vegas tema, ganska tråkigt egenligt mej ! Så har inte kollat lika intresserad som dom andra gångerna utan de har blivit datorn å tv;en samtidigt hehe  :) Men är ändå nyfiken på vem de är som åker ut !

Annars har dagen varit bra.. jobba till kvart i 1 sen åkte ja bort till mammas jobb och fixa en vit skjorta tills imon :) Sen åkte jag upp till Mattias, och efter ett tag så tog vi oss en tripp till knalleland för att kolla runt lite. Total pina att gå runt i knalle och kolla på alla snygga kläder, skor och inredning när man inte har en kr att köpa något .. fy tusan.. hitta så sjukt snygga skor ja vill ha!!!!
Åkte me en sväng hem till Mattias sen igen, han laga mat till mej hihi.. de va gotti ! :) Snell tias !
Hade ju även tänkt hinna me träning idag me, men de hann ja inte, kanske lika bra att låta förkyldningen vila lite.. låg ju å frös som ett asplöv i mattias soffa innan haha.
Kör på hårt på måndag igen , för imon hinner ja säkert inte och söndag hade ja tänkt tillbringa bakis i sängen !=)

Imon blir de då maskerad fest :D De ska bli skoj. Jag hade tänkt vara skolflicka. får se hur detta blir haha. Återstår att se imon =)

.Cold as ice

Så många kvällar man ligger i sängen och huvet är fullt med tankar som bara snurrar...
Varför är det alltid så att allt kommer fram på kvällen. Vad vill jag med mitt liv egentligen? Jag vet själv just nu att jag inte trivs allt med hur jag lever just nu. känner mej så olycklig och hjälplös ibland, men det är så lätt att bara stänga in det och inte visa det för någon.  Vad ska man göra för att ändra på det?
Själv hoppas jag på att livet blir lite roligare när man vågar ta chansen att åka och uppleva nya saker i Norge nu. Men samtigt är jag så fruktanvärt rädd. . Tänkt om det inte blir bättre. Tänkt om det blir sämre?
Tänkt om man mår ännu mer dåligt och det inte löser något. Men det kan man ju inte veta om man inte vågar ta chansen. Eller hur?  jävla tankar man har hela tiden haha. Men men...


Someone once told me that you have to choose
What you win or lose
You can't have everything
Don't cha take chances
Might feel the pain
Don't cha love in vain
Cause love won't set you free
I could stand by the side
And watch this life pass me by
So unhappy
But safe as could be


So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear myself
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy, yeah
Just wanna be happy, yeah


gurk fitta.

Tjuvlyssnat.

Vasaplan, Umeå

Två kvinnliga alkisar ~40 sitter och pratar om sex.
Kvinna 1: Min man vill ju inte ha sex!
Kvinna 2: Vad gör du då?
Kvinna 1: Jag använder en gurka istället och nästa dag får han den på sin macka, lite fitta ska han ju ha!
Kvinna 2 och folk omkring börjar gapskratta.

HaHaHa!! =)


I just wana be happy


Snorunge!!

Förkyldningen har ej blivit bättre.. blä ! Men idag har de iaf inte kliat i halsen, de va nog te;t halstabletterna och måånga timmars sömn som gjorde de =) haha .. För idag har ja tillbringat större delen av min lediga dag i sängen ! Gott men segt !  kommer ja säkert inte kunna somna i natt, men de är ju inget ovanligt !
Har hunnit tvätta lite oxå. Det beheövdes verkligen! Så ska strax ner och ta ut den vita tvätten och slänga in massa handdukar ist ! Å då har ja kört vit svart å handdukar, de får nog duga för idag! :)

Igår va vi norge.. nice nice !! Fick kanske inte ut så mycket som vi ville av besöket, men de va kul ändå=) Nu gäller de att söka lägenhet som en tok då vi vill flytta redan i december. De hade ju vart riktigt nice!! :D
Sen är de bara att hoppas på de bästa att vi får börja jobba så fort som möjligt ! Men är ju ganska mycket att tänka på nu i början, lägehet, jobb, norsk person nr , bara skatte grejer.. aa de kan bli en lång lista om ja fortsätter.. men men . . bara att börja ta tag i skiten så vi kommer iväg :D Vill verkligen detta nu!

Nee om ja å min snoriga näsa skulle gå ner och byta tvätt maskin kanske.  Tvätta e fan sjukt tråkigt!!


PUSS!


.

har ikke kunnet sove ennå

mhm har fan inte lyckats somna ännu.. känns som näsa å hals bara blir värre.. blää..
Vill varken va sjukare imon eller till helgen. . piss årstid när alla blir sjuk bara!!

Nu ska jag iaf släcka!!!!!!!!!!!! :)Hur kul är de om man blir sjuk nu då? !

Hvor morsomt er det hvis de blir syke nå? !
Guuud säger jag bara, känns som ja bara blir mer och mer förkyld, kliar i halsen fortfarande oxå, men gör inte ont som tur är. Men irriterande när de ska klia, å näsan är lika kall som en is bit !! mhm. Känner mej lite små frusen här i sägen.. får verkligen hoppas de inte blir värre. För imon är de norge som gäller. Woho ! Dagen vi väntat på ett tag nu, imon är förhoppningsvis första dagen på de nya livet !=) Iaf starten på ett kul äventyr hoppas jag :D
Va på infoteket idag me, min matte kurs ja tänker göra samtidigt börjar inte förrän i jan ! =/ Ja som hoppats på att den skulle börja redan nu i dec. mhm !
Färga mitt hår idag me. gick till mörkare brunt nu igen.. nu är de ju höst :) Blev nöjd med det faktiskt. Lägger väl upp en bild på de sen när ja hittat sladden till mobilen som ja inte vet vart den är just nu faktiskt :S
Nu ligger jag och lyssar igenom lite musik, tänkte göra en liten cd tills imon. kan ju va kul å ha någon ny iaf, nu ligger de mest bara gammal skit i bilen hehe. Å ska ju ändå tillbringa ganska många timmar i den imon !
Men ska väl fortsätta med det nu så ja kan förska sova snart me.. om 7  timmar så ringer kl . . gäsp!

Til nye eventyr - I Norge
God natt.


.

Heja polisen..

Så gör man …………
Hur man får polisen att komma när man behöver dom……….

Björn från Höör i Skåne var på väg att gå och lägga sig när hans fru sa att han hade glömt att släcka ljuset i garaget.
Garaget låg i anslutning till huset och Björn hade precis öppnat bakdörren för att gå och släcka när han upptäckte att där var folk i garaget som höll på att plocka till sig av hans grejor.

Han ringde polisen och frågade om dom kunde skicka en polisbil.

Polisen svarade att alla bilarna var upptagna och rådde honom till att låsa alla dörrar så skulle de skicka en bil så fort det blev någon ledig

OK , sa Björn, la på telefonen och räknade till trettio. Sen ringde han polisen igen. ”Hej, jag ringde nyss om att jag hade tjuvar i mitt garage. Ni behöver inte komma för jag har skjutit dom.”
Sen la han på.

Inom några minuter var 6 polisbilar, en helikopter, en brandbil och två ambulanser på plats.
Dom tog tjuvarna på bar gärning.
En av poliserna gick bort till Björn och sa: ”Jag tyckte du sa att du hade skjutit dom ...?

Björn sa: "- och jag tyckte du sa att du inte hade några lediga bilar…"

a lonely september.


Hallo söndag!

Hade de vart sommar tid fortfarande så hade de varit måndag nu.. men nej nu fick vi tillbaka en timma så fortfarande söndag här !:)
Ligger i sängen och ska väl snart försöka sova igen.. vilket ja typ har gjort hela dagen så får la se hur bra de går !

Igår va riktigt skoj iaf. Härlig kväll !  Kvällen starta hos Sandra som hade födelsedags fest och temat va sex party !=) Va där vid 6 då vi börja grunda me lite bål åså, vid 8 tiden kom en sex tant och visa massa sex saker. De blev klet me oljor som även gick att smaka på, olika dildos å annat kul haha. Så aa mitt första sex party ever var mycket lyckad. Sen när sex tanta gick så var alla i ganska fin form.. då blev de dunderhög musik och tjej röster som skulle överrösta varandra, aa en högljud fest alltså haha!  Något efter 11 tiden börja jag och Zandra vandra ner mot staden, dom andra va så sega haha. De blev viva för min del där träffa ja massa vänner jag kände, så var riktigt skoj. Första besöket på Viva var alltså oxå lyckat ! Riktigt nice krog juh :)
Å de va riktigt skoj att träffa tjejerna igår, blir ju inte så ofta, vi sa de att de brukar ju bara bli på födelsedags firande åså,  men bir ju extra kul då ! haha. .
Blev som vanligt massa trams å skratt me Zandra igår, så sjukt kul vi två har ihop haha. Å va ju just på en av sandras födelsedags fester vi träffade varandra för ett par år sen, De klicka direkt !   Sjukt skön tjej <3.

Jaja på viva blev de dans, tjöt och mer alkohol iaf =) Sen när de stängde möte jag upp Camilla igen sen gick jag upp mot Johan och hoppa lite på han som redan låg och sov haha. Något överraskad blev han iaf då ja ca 5 timmar tidigare sa att ja kan komma upp efter stängning av krogen då han hade gått hem tidigare pga tråkig förfest haha.. Han hade nog inte riktigt trott på mig men hade iaf lämnat dörren öppen åt mej haha =)
Alltid lika kul och väcka folk som redan sover :P Tyst hade ja inte heller varit, tjöta om allt och inget i över en timma haha !

Nej nu ska ja nog sätta på desperate houswvies avsnitten som ja inte hunnit kolla på ännu ! =)

God natt folket!


.

Segt !!

Idag är jag riktigt seeeg. så orkar inte skriva mer än de just nu. kanske återkomma senare om min riktigt roliga kväll som ja hade igår !=) Måste bara bli lite piggare först =)

<3

Gå och lägg dej!!!

Det gör jag redan.. men sover jag ? Nej. Ska jag sova. Ja !
Kan jag sova. Nej! Vill jag sova. Ja !!   mhmm 50/50 där alltså..  Jävla natt människa säger jag bara.
Kommer ja ju va hur seeeeg som helst när ja måste upp och tvätta imon å sen till systemet å sen fixa lite andra ärenden i knalleland å sen stressa hemma för att vara hos Sändy vid 6 tiden.. ååhhh !
Ja gäspa assss mycket innan, men nu har de lixom avtagit å e ganska pigg nu om ja själv får säga de! Kasst!
Får väl säga till mej själv på skarpen som Pippi Långstrump skulle ha sagt !!
Gå och sov nu frida ! Å ja sover ja inte nu ja så vankas de smäll !!
Aja gör väl ett nytt försök då ! =)


. Night!


.
Big dick !En kyckling och en häst var ute och gick. plötsligt föll hästen ner i ett stort hål. "Hjälp! Hjälp! Hämta bonden!" ropade hästen. "det är lugnt" sade kycklingen. Kycklinen sprang hem till bondgården och hämtade bondens BMW. Han kom tillbaka drog upp hästen ur hålet. En vecka senare var dom ute och gick, igen, när kycklingen plötsligt föll ner i ett stort hål. "Hjälp! Hjälp! Hämta bonden!" ropade kycklingen. "Det är lugnt" sade hästen. Hästen ställde sig över hålet och fällde ner sitt "trollspö" för att dra upp kycklingen. Vad har vi lärt oss av detta? Jo, If you have a huge dick you don't need a fancy car to pick up some chicks!
Tootal fritte humor ! :D

Det var två gafflar som var ute och flög och så störtade en.
- Varför?
- För att inte gafflar inte kan flyga!

Det var två kor som var ute och flög och så störtade en.
- Varför?
- För att den fick en gaffel i ögat!
Det var en gång två älgar som var ute och flög. Då sa den ena:
- Men vi kan ju inte flyga!
Då sa den andra:
- Det gör inget för min pappa har en korvkiosk.2 älgar satt o dinglade med klövarna i ett träd.
Då landade en ubåt i trädet brevid.
Då sa den ena älgen
-Han bor nog där!
- Vet du vad haj är för något? frågar Lisa sin klasskompis Pelle första dagen i skolan.
- Öhh... nej, säger Pelle
- Då hajar du ingenting, svarar Lisa

Det var en gång en liten sköldpadda som klättrade uppför ett träd djupt inne i skogen. Efter flera timmars ansträngande klättring nådde den lilla sköldpaddan till slut toppen av trädet. Han kastade sig ut, flaxade med frambenen för att slutligen kraschlanda på marken. När han hade återhämtat sig något sånär, kämpade han sig upp i trädet igen. Efter flera timmar nådde han toppen, hoppade ut, flaxade med fram- benen och kraschlandade. Men den lilla sköldpaddan gav inte upp. Han försökte och försökte, men kraschade hela tiden. Ett par fåglar satt på en gren och tittade på den lilles misslyckanden. Till slut vände sig honfågeln till sin hanne. - Älskling, jag tror det börjar bli dags att vi talar om för honom att han är adopterad.

-Får jag kissa i ditt öra??
-Ne.
-Ok, då skiter jag i det dåThe fat ass meal ;)


Djur Idol haha !

Okej knäpp humor blandar Idol och Tele2.. hahaha. Va tusan fick dom de här ifrån lixom :P


Highway man !

Blev en luugn fredag även denna vecka =) Dock själv ikväll.. men jobba ju sent.. Sluta strax efter 8 idag, blev att komma hem fort och sätta på tv;en direkt där Idol redan hade börjat utan mej.. Missa den bästa , Erik. Men de vet man ju redan att de va bra !;) haha.
Tycker de va tråkigt att Niklas fick lämna tävligen idag, tycker han va en skön pöjk med mycket energi, Brukade kolla in i hans blogg på tv4 hemsidan emellan åt och han e ju hel crazy och rolig haha :)
Tänkte lägga upp ett klipp ja hitta där han gör en knasig interjuv med Tele2;s idolreporter. Passar ju bra när jag själv jobbar för Tele2 haha !  Lite små skoj var de att kolla på iaf hehe.

Annars har de inte blivit mycket gjort ikväll.. hamna i sängen med datorn nu efter idol, men de va ju ett bra tag sen nu haha. Och såg nu att kl har tickat på ganska bra här.. tusan.. ja som hade massa serier som jag ville se på. Ny avsnitt av både Desperate housewives, One tree Hill och Gossip.. å sen har även en av mina andra serier börjat nu igen me. Lipstick jungle.. haha.. Ja jag vet, jag följer typ alla "brud" serier.. N ö r d ! ;)
Men blir nog inte så att ja kollar på alla dom i natt haha.. Vill komma upp i någorluna tid imon då jag har lite att göra innan jag ska vara hos Säändy på party ! ;D
De får bli på söndag ist ! =) Då ja även hade tänkt att kolla på min dirty dancing film och blev även lite sugen på greas som ja oxå har i dvd hyllan.. älskar musikal / dans filmer..  En favorit är Honey ! Riktigt bra!!

Jaja nu ska ja krypa ner under täcker och kolla på någon av mina serier lite iaf, inte bestämt mej om vilken ännu =) Ska tänka någon min haha ;)


Här kommer klipper ja prata om ovan iaf ! :p
 

 

 

.


You better die young.

Samma jävla visa som vanligt, att de ska vara så jävla svårt att somna på kvällarna.. mhmm.. dock har ja suttit här och gäspat ett bra tag nu. Då tills nästa problem, ska de vara så JÄVLA svårt att lägga ner datorn.. mhm . . ska bara kolla en sista sak och sen en lite sak till . och nu sitter jag här och skriver blogg helt plötsligt.. seriöst frida!?

Idag blev det en pause ifrån träningen iaf.. blev ett besök hos farmor direkt efter jobbet idag ist. Där bjöds de på seen middag.. Lax, potatis och kall sås. sjukt gott !! :D  Min farmor gör stans bästa mat. så säger dock typ alla om sina farmödrar å mormödrar.. men nej de är faktiskt min som gör godast så de så! :)

Väl hemma blev de inte mycket gjort, satte mej med min kära vän datorn haha =) och här sitter/ligger jag än. dålig stil! Men de är jag själv som får sota för det imon.. men imon är det fredag. Härligt!!
Ledig hela denna helgen oxå.. imon blir det en lugn fredag efter jobbet, funderar på om ja ska åka upp till gymmet ett sväng eller om jag ska åka direkt hem och börja städa som verkligen behövs.. den vanliga visan att sjukt mycket kläder ligger över hela lägenheten :S Ena sidan av sängen är helt blokerad av bara kläder.. mhm.. så ska de ju inte vara ! Är ju en vis träning att städa me haha.
På lördagen blir de party hos Sandra som ska fira sin födelsedag. Det är sex party som står på schemat för kvällen. Och härligt umgänge med mina gammla chiks .. ska bli riktigt skoj att träffa alla igen.. e ju tyvärr inte så ofta längre.. Men de blir nog skoj :)

Men imon förmiddag blir det iaf lunch med min kära far =) Hoppas på thai mat, de va länge sen =) hihi Brukar nämligen bli de när vi går och äter lunch !

Kom nu på att ja kan ju köra lite hemma träning imon då jag fick hem en kul dvd idag. Yoga for absolute beginners.. hoho.. Skoj =) Vill dock ha en yoga matta.. undra vart man kan få tag på de för en billig peng. Någon som vet?! =)  Ska bli skoj att testa på lite iaf.. bra att man kan göra de hemma så slipper man göra bort sej totalt om de är så att man ser ut som en jubel idiot haha =) Var 3 andra filmer med oxå. Under bara filmen PS I love you. Klassikern Dirty Dancing. Och absolut jul favoriten Ett päron till farsa firar jul. Har bara haft den som utbränd dvd som är totalt sönder spelad och repig. men nu har ja orginalet.. woho!! :)


Nee om man kanske skulle ta och krypa längre ner under täcket och lägga ner datorn då kanske.. lär ju inte somna än, för först ska ja ligga och vrida och vända mej i typ 2 timmar.. men kan nog iaf på sex timmar sömn om jag har tur ! :)

Jaja jävla tjöt här nu då! !
God natt !!


.


forever..


Kvälls humor =)

Alltid lika kul humor på kvällskvisten.. låg här å små garva lite faktiskt när ja såg denna, undra hur man själv skulle reagera ? haha


Monster å aliens :P

Dax att släcka ner här strax.. de typiska med att jobba kväll.. man är uppe halva nätterna och inte gör något vettigt.. blir mest att glo på nätet å glo på film haha =)
Har iaf gått tillbaka till barnsliga Fritte å kollat på animerad film som ja tycker e sjukt skoj att göra :) Denna kvällen blev de Mosters vs Aliens !  Helt okej film, men finns bättre !:)

Idag var de mycket Norge prat på jobbet.. härligt :D Nästa tisdag åker vi å kollar jobb..jääj. äntligen händer det något mer än bara prat =) Ska bli riktigt skoj faktiskt ! Hoppas allt löser sej bra och att de blir ett bra besök i norge me lite mer kött på benen. Vore ju kanon kul om vi fick lite bra svar på våra funderingar och chans på ett jobb någonstans.. Hoppas ju verkligen på att vara iväg redan i december =) Blir allt bra så är de snart dax att lämna in uppsägan hos transcom..jäääj :)  Vore underbart med ett sånt här äventyr att få komma iväg och dessutom få bara erfarenheter i arbetslivet och även vanliga livet oxå,  inte ofta man reser iväg och bosätter sej i ett annat land, även om det bara är vårat grann land så är de ju ett annat land och nya möjligheter !
Jag längar tills nästa tidag då resan börjar :)  Tummen upp för detta ! Och för dessa underbart roliga människor som ska följa med på detta äventyr :D

Imon ska ja försöka komma upp i någorlunda tid och greja lite här hemma, sen börja jobba kl 1 till kvart över 8 igen och sen köra ett hårt pass på gymmet! :)  Roligare än så blir inte mina dagar när jag jobbar kväll !


God natt bloggvärlden.


.


the pieces don´t fit anymore....

Nu har jag bäddat upp en hel hög me kuddar i sängen och kurat in mej i 2 täcken så nu ligger ja gott här =) hehe.
Men nu när jag äntligen sitter väldigt bekvämt så har ja självklart glömt att släcka lampan i taket.. suck.. nu skulle man ha en såndär lampa som man bara klappar me händerna :) Något att fundera på kanske haha.

Helgen över, man önskar den va längre, hittar ingen känsla alls i kroppen som vill gå till jobbet imon, speciellt inte när ja vet att ja jobbar kväll..1 till kvart över 8.. så jävla tråkigt är de =/  Men tyvärr ett måste. Hoppas jag är där ifrån snart..

Igår blev de party iaf.. först en sväng hos mej, sen hos Petri och sen till Jocke på göta.. vart riktigt trevligt till slutet då någon skulle lyckas göra bort sej totalt i mina ögon, sjukt dålig stil. Egentligen ingen stor grej, men de handlar bara om sunt förnuft och respekt för sina vänner... besviken är ett bra ord !  Dock inte förvånad, lite skrämande kanske. men men alla är vi olika.
Men som det är i alla vänskaps gäng när man är många som umgås och har samma vänner så blir de ju alltid att man förlåter och glömer.. så de blir de ju säkert som vanligt.
Men någon respekt finns de tyvärr inte kvar ifrån min sida.. och ser på denna människan me helt andra ögon nu. Väldigt synd men sant. Varje männsika har ett val.. hon gjorde sitt, och jag gör nu mitt.

Nu hoppas ja ännu mer på att de åker till Norge nästa tisdag och att vi får ut något bra av det. Skulle vara så fruktansvärt skönt att komma iväg ifrån denna staden ett par månader.. börjar bli sjukt trött på allt som är här hemma. De är ju bara "skandaler" varje helg.. orka me denna jävla drama som är hela tiden. Det är ju verkligen bara så skrattretande. De va som madde sa innan idag; Är vi tillbaka och är 15 år igen eller?  Mhm man kan ju tro de om vissa människor ibland iaf..
Ååh ta mej härifrån bara !! :D

Trött de är jag inte heller nu... sov för länge idag hehe. Typiskt söndagar.. enda fördelen med att jobba kväll, man börjar sent och då gör det inget att jag har problem med att sova på nätterna..
Hitta mitt The sims 2 spel.. undra om man skulle installera de å kolla lite haha. va sjukt länge sen.. har faktiskt aldrig spelat de.. eller jo ja installera de på min andra dator när ja köpte de, men den klara in de så de gick sjuukt långsamt.. men min bärbara ska vara bättre så borde funka på denna =) haha.
Eller om man sätter på en film.. mhm svårt val.. tål att funderas på medans ja går upp och släcker taklampan hah ! =)

Sov gott.


.

tröttis.

Oh vilken lugn å skön fredag jag har haft.. riktigt vilat ut i huvet å kropp..
Blev götte å idol idag... Hade min maddusch på besök oxå =) Så vi har har haft en mysig och trevlig kväll framför tv;en i soffan :)  Idol va bra idag me Kungen av pop tema.. michel jacksson :)  Många var riktigt duktiga idag, men tyckte de va rätt att camilla åkte ut, hon har en mycket bra röst men är tråkig på scenen, haft två lugna å tråkiga låtar båda fredags finalerna, så va inget kul att kolla på..
Nu ligger jag i sängen å e ganska tung i huvet, e nog tröttheten som börjar ta över.. men känner ändå inte för att sova riktigt än.. men ska nog gå upp och borsta tänderna nu iaf så gör de iaf inget om ja råkar somna framför datorn =) hehe. Blir iaf att krypa under täcket  ..
Imon är de lördag ? Undra vad för äventyr som händer då? =) De vet ja inte än.. får se hur pigg jag känne mej..

G o d N a t t !.

Vit oktober...

Jaha då var snön tidigt i år.. nog att de snöa liiite i början av veckan, men inte trodde jag att de skulle sluta me att man skulle vakna upp me mycket mer snö i slutet av veckan.. mhm. . känns som det är liite för tidigt för snön att dyka upp än faktiskt.. Okej jag gillar snö, men inte så här tidigt. och dessutom så blir de aldrig kul snö här i borås.. De blir  bara slask och slask och regn.. och de är ju tusan inte roligt ! =/
Det blir en mycket lugn fredag idag så jag är ganska seg i kroppen..  Idol kl 8 iaf =) Men mer då?
Har masssa filmer på datorn, men blir ju aldrig att jag kollar på dom utan jag fyller bara på med nya haha.

Något jag faktiskt längar efter just nu är faktiskt julen. . nu när de har börjat bli mörkt och kallt ute. . då är julen mysig. . tända ljust, kallt och snö ute, varm glögg och en filt i soffan å kolla på sunes jul.. Toppen !! :D
Men inte så långt kvar nu =) 2 månader går fort.. sen vill jag ha sommar igen.. hoppa gärna över de tråkiga vädret som är i januari, februare mars   !! =)
Undra om julen firas i sverige eller i norge.. ja hoppas verkligen vi har kommit en braa bit me våra planer innan dess.. jag vill inte vara kvar här iaf ! :P


Nej nu ska ja mysa lite me täcket igen och försöka få upp lite värme om fötterna som är iskalla även fast dom har stora duntofflor på sej...

fniss!

Haha söt unge :P

Säger bara Ha ha ha

Oh nostalgi.. Björne och Robban.. de gilla jag när jag var liten :D hehe


I knöööw !

Jag vet, jag är en dålig bloggare nu.. såg att de va en vecka sen sist jag va här inne och skrev, de va kasst :S
Har dock inte hänt så mycket... Nu ere ny veckan, imon är de typ mitten av veckan, iaf arbetsveckan.. sköönt!!
Är ledig hela denna helgen, ska bli riktigt gott :D Vet dock inte vad jag ska göra, funderar på en lugn och go helg,, får la se  =)
Igår va jag hemma hos min vän Sajmon och kolla film åså =) Kul å ses, blir ju inte så ofta.. i morse när jag skulle åka hem fick ja skrapa rutorna som en idiot, satt ju fast som klister på rutan. de va jobbigt. sen va ja helt 100 på att ja skulle träffa på en älg eller något på vägen å köra på.. haha, men va ju mest bilar ute på vägarna så ingen älg !;)
Träning blev de idag, tog 1 mil på crosstrainern, tog 1 timma och 10 min. duktigt tycker jag :D  Riktigt gött var de!
Sen till maxi å handla lite och sen hem å duscha åså. Sen gjorde jag ungspannkaka, aldrig gjort förut, men de blev gott som tur va:D  Och de åt jag framför tv;en som min far äntligen var här och fixa idag :D jäääj ! Dock har jag ju bara gratis kanalerna, 1 , 2, 4 å 6.. men de får duga =) Har jag klarat mej utan tv i typ ett halv år så klrar jag nog mej på dom kanalerna :D Nu kan jag se på Idol på fredag på tven ist för datorn :D jäääj !!
Nu ska jag nog kolla på dagens avsnitt av desperate housewives på datorn ! =) Sen blir de sova så man orkar me jobb och träning imon :)
Ledig tisdag !

Idag har jag vart ledig från jobbet.. så skönt ! Alltid lika gott att vara ledig en vardag i veckan :D Hade vart skönare om ja vart ledig hela helgen oxå, men nej jag ska jobba på lördag denna helgen me då ja byte bort min söndag nu i heglen för att kunna gå på grupp festen.. va dock värt de !:)
Dagen har iaf vart lugn och skön. . vart hemma å grejat åså större delen av dagen =) men vid halv 5 åkte jag och hämta camilla så åkte vi till apoteket så hon kunde köpa lite tjej piller haha =) Sen blev de upp till vårat kära gym :D Där vi tränar munen lika mycket som vi tränar kroppen.. haha. Blev ca 1 timma kondition idag me =) Så gött! Kör gym imon igen direkt efter jobbet så blir sen träning då ja inte slutar förrän 8.. men men...
Skönt att ha kommit igång lite mer nu iaf.. mycket roligare å ha någon å träna me =) Å imon kommer nog även määrie ner oxå :D jääj!  Nästa vecka prata vi även om att testa något pass där, vore ju skoj. Och även testa relax rumet eller hur tusan man nu stavar till de haha. Gött att bubbla lite bubbelpool å ha tjej snack :D

Efter träningen idag blev de iaf hem direkt igen.. dusha och sen åt ja god pasta sallad som redan var klar sedan igår =) mm gott. Krämig pasta sallad blev det.
Tomat, gurka, majs, paprika, rödlök och sallad, Sen kyckling bitar och pasta som man låtit svalna ett tag. sen blandar man en halv cream frash och en halv gräddfil. och krydder som man vill. Jag tog pesto i min. så jäklans gott juh :D sen blandar man ner det med allt de andra.. mmm smarrigt :D Så de blev det igår kväll och ikväll å en lunch låda tills imon. Perfekt !

Nu blir det som vanligt lite OC ;D hehe. Strek kollar serien nu . . hoho.

Här e några bilder sen besöket på X&Y i torsdags hahaha :D

.

when love takes over.

Ligger i sängen och tråkar just nu.. där jag har tillbringat större delen av dagen haha. Va uppe hos farmor en sväng innan ikväll bara och åt lite mat och prata, fick även me mej mat till jobbet imon så de slapp jag tänka på ikväll nu :) Skönt !
Helgen har vart helt okej.

Torsdags va ja ute med Mattias och Peter. Va hemms hos mej först en sväng och sen åkte vi ner till x&y, va sjukt länge sen ja va där faktiskt :) ! Men de va trevligt, träffa även Lollo åså där :D hihi.
Sen massa tjejer som kom ifrån österrike.. så blev att prata engelska större delen av kvällen haha. men de va skoj!=) Så var en lyckad kväll där inne faktiskt... sen vid 2 vandra ja och peter hemmåt, fy tusan va kallt de va, tur att man hade me sej både halsduk och vantar, men hade inte skadat med ne varmare jacka, känns verkligen att hösten är här nu..

Fredan var jag ledig ifrån jobbet ! gjorde väl inte speciellt mycket, hemma och tog de lugnt bara, va ju lite som en söndag då man vart ute dagen innan.. så blev en lugn hemmakväll :)

Lördan va de upp och jobba kvart i 9 till kvart över 3. Gick ganska segt, men skönt att det var lugnt större delen av dagen !:)
Sen va de bara att åka hem och hoppa in i duschen och slänga lite mat i magen, sen vid halv 6 så kom Carro och hämta mej så åkte vi upp till Helena !=) Fick en mycket god drink till att börja med hihi. Efter en stund kom även Tove, så blev massa tjöt i soffan åså och sminkning och hårfixning =)
Sen kom även Cissi en stund innan vi skulle åka vidare..
Helenas  Henrik körde ner oss till stan vid halv 8 tiden iaf.. så va de grupp fest hos Simon, bor mitt stan !=)
Vart riktigt skoj faktiskt.. brukar de vara på våra grupp fester haha =) Så de var lyckad. Sen framåt 12 tiden gick vi ut på stan.. va på väg upp till viva men sen va de en sur vakt som va sträng me 23 års gräns så Helnet fick inte komma in.. surt.. åh oj va smarta vi trodde vi var, vi gick bort till dörren jämte och trodde även den gick till viva, så vi trodde ju att vi smet in.. bort till baren köpa cider och märker efter en stund att vi e ju helt fel, vi e på en liten pub typ jämte viva haha. Vi fick oss ett gott skratt iaf ;P haha.
Vi drack iaf upp och sen gick vi ner mot campino och köpte mat ist.. sen kom Henrik igen och tänkte de va lika bra att åka med så ja va ganska trött och skulle då slippa gå eller ta bussen sen..  så dom körde hem mej..
Käka, satt vid datorn och skrev dumma fylle sms. . sen vet ja inte riktigt va som hände, men hade gått in och lagt mej i sängen, och antagligen total deckat, vakna i morse me kläder på mej .. haha.. ja så kan de gå när man är väldigt trött efter ett par glas för mycket vin ! =)
Men kvällen hos Simon var iaf lyckad, brukar ju oftast vara roligare på förfesterna ! :)


Nu tänkte jag iaf lägga mej å kolla OC eller nån film å hoppas på att ja snart blir liite tröttare så man slipper vara en zombie imon..  veckan som kommer jobbar jag dessa tråååkiga kvällar.. blä. Så slutar vid 8 och då blir de träning direkt efter hade ja tänkt.  Veckan utan liv är de när man jobbar kväll. suck !
Hoppas verkligen på att få komma därifrån snart !!


God natt .