Snorunge!!

Förkyldningen har ej blivit bättre.. blä ! Men idag har de iaf inte kliat i halsen, de va nog te;t halstabletterna och måånga timmars sömn som gjorde de =) haha .. För idag har ja tillbringat större delen av min lediga dag i sängen ! Gott men segt !  kommer ja säkert inte kunna somna i natt, men de är ju inget ovanligt !
Har hunnit tvätta lite oxå. Det beheövdes verkligen! Så ska strax ner och ta ut den vita tvätten och slänga in massa handdukar ist ! Å då har ja kört vit svart å handdukar, de får nog duga för idag! :)

Igår va vi norge.. nice nice !! Fick kanske inte ut så mycket som vi ville av besöket, men de va kul ändå=) Nu gäller de att söka lägenhet som en tok då vi vill flytta redan i december. De hade ju vart riktigt nice!! :D
Sen är de bara att hoppas på de bästa att vi får börja jobba så fort som möjligt ! Men är ju ganska mycket att tänka på nu i början, lägehet, jobb, norsk person nr , bara skatte grejer.. aa de kan bli en lång lista om ja fortsätter.. men men . . bara att börja ta tag i skiten så vi kommer iväg :D Vill verkligen detta nu!

Nee om ja å min snoriga näsa skulle gå ner och byta tvätt maskin kanske.  Tvätta e fan sjukt tråkigt!!


PUSS!


.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback