Happy!

Idag har det varit en förbannat bra dag ska jag säga er:) Redan när jag vakna så kände jag att denna dagen kommer bli bra. Upp tidigt idag iaf för att åka in till Borås.
Jag och Noel drog iväg strax efter 9 tiden.. Noel fick hänga på högskolan å va lärar assistent åt sin morfar medan jag gick till adecco.. va visst ingen "slut interjevu" utan de va bara att skriva kontrakt direkt ;D Jag och en annan tjej blev dom utvalda av 15 pers på grupp interjeuvn på arbetsförmedligen förra veckan. En mkt trevlig tjej, så kul att man vet att man ska jobba med någon som är roligt och går att prata med :)
Så ja nu är jag med jobb igen.. lager igen, precis som jag ville.. bra betalt oxå, 25 kr mer i timman än mitt förra jobb på blåkläder ;) Så de e ju gött! Heja mej ! ! 
 
Sen blev de lite lunch på stan med morfarn, sushi önskade jag å det blev de.. gott gott!!
Noel va lycklig för han haftt fått välja en liten leksaks bil på BR innan vi gick och åt ;P
Efter lunchen tog vi bilen och styrde ut mot Sandared för å leka me våra fina vänner Teresa och Liam.
Pojkarna brötta på bra så de lät som huset skulle rivas.. sen blev de lite ute lek me fika och lekplats :)
 
Väl hemma blev de dax å laga middag å fixa lite. Sen åkte vi ut och kolla vart mitt nya jobb låg å de ska jag nog lyckas hitta imon oxå;)
Mina älsklingar har åkt till S föräldrar för å sova där då vi inte har någon dagis plats här i ulricehamn ännu så han ska få leka me farmor i veckan.. tur vi kan få lite hjälp iaf dom dagarna då hon inte jobbar :)
 
Så a de e bara jag och Rocky hemma.. vi ligger i soffan och kollar på Csi nu och sen blir de nog att krypa ner i sängen å försöka sova så man orkar upp imorgon :)
 
Vi hörs!
 

Hej!

Ligger nu i sängen och ska försöka sova... dessa sov problem.. blir galen!!  Vaför alltid problem att somna på kvällen/natten? Hade de vart dag nu så hade det inte vart några problem.. har alltid vart natt människa å kommer nog alltid å vara :)
 
Idag har de vart loppis på schemat.. försökte sälja av endel av Noels grejer, de gick sådär.. trodde bara de skulle vara barnloppis, men de vart blandat och kom nog inte lika mkt folk som dom hade räknat med.. men några 100 lappar rikare men kändes som vi fick med oss lika mkt grejer hem.
 
Efter att ha sovit dåligt alla 3 i natt så blev de en powernap i sängen för oss.. mysigt. Sen upp för å börja med middagen. Å ja sen hände det inte så mkt mer i detta hushåll idag:)
 
Imon blir de en sväng in till borås.. först blir det en slut interjeuv för ett jobb.. vi håller tummarna som fan nu för nu e jag sååå trött på att inte få jobba.. Vart arbets lös i lite mer än en månad nu och det är det längsta jag har vart arbetslös den jag började sommar jobba vid 15 års ålder !! Så ja någon har börjat klättra på väggarna här hemma ;)
Lilleman får hänga me mormor en sväng så pappan kan få sova en stund här hemma ifred:)
Sen hoppa vi på en lunch me morfarn när vi ändå är inne i Borran å hälsar på.. å sen får vi se vad vi hinner med mer:)
 
 
Hoppas ni haft en bra helg!
 
 
Vi hörs!

Bullens dag!

Idag har min facebook och istagram bombaderats av bilder på kanelbullar ! Har vi ätit några bullar? Svar nej!
Stod och smyg tittade lite på dom nybakade bullarna dom doftade över hela willys när jag var och handla innan, men nej dom fick stå kvar där och dofta och bli köpta av någon annan ist :)
Jag fick pussa på våran egna lilla bulle här hemma ist.. Noel.. fast han e inte så bullig längre.. har sprungit av sej de mesta babyhullet :p  Men en kladdkake muffins fanns de ju kvar och äta här hemma sen igår då vi hade Noels farmor på besök :) Så de fick ersätta den där förbannade jävla bullen som ändå hade vart ganska så god nu med ett glas kall mjölk!!!
 
Hej på er förresten.. som vanligt länge sen.. eller a la ju in ett litet test inlägg me mobilen häromdagen, men antar att de inte giltas ;)
Men nu har vi ju internet här hemma.. två tummar upp till bredbandsbolaget som sa att de kunde ta upp till 5 veckor innan internet va överflyttat från min gamla lägenhet.. vi han bo här i 5 dagar då vart det igång ;)
För aa vi bor inte kvar i borås länge utan nu bor vi i ulricehamn.. det jag sagt flera gånger att jag aldrig skulle kunna tänka mej och ska vi bo ihop så får de bli i mitten av B och U.. men sedär ja, nu bor vi här iaf;p Dock blir de väl mitt emellan sen när de är läge för hus :)
Men vi bor iaf i en jätte mysig lägenhet nu och vi trivs redan :) Börjar komma mer och mer iordning ,men det är en bit kvar, endel hyllor ska upp och sen ska vi iväg till ikea och fixa lite mer grejer :)
 
Jag är iaf förbannat jävla lycklig för vårans son skull som nu får ha sina föräldrar levandes ihop under samma tak. Å inte bara för hans skull utan för min och S skulle oxå såklart. Älskar dom båda ♥
 
Nu ska jag ivänta csi och sen blir de sängen för att sova.. typiskt att vi inte fått upp teven i sovrummet än, hade hellre legat där inne just nu ;p
 
Våra fina pojkar!
 
 
 
Vi hörs !