Hej!

Ligger nu i sängen och ska försöka sova... dessa sov problem.. blir galen!!  Vaför alltid problem att somna på kvällen/natten? Hade de vart dag nu så hade det inte vart några problem.. har alltid vart natt människa å kommer nog alltid å vara :)
 
Idag har de vart loppis på schemat.. försökte sälja av endel av Noels grejer, de gick sådär.. trodde bara de skulle vara barnloppis, men de vart blandat och kom nog inte lika mkt folk som dom hade räknat med.. men några 100 lappar rikare men kändes som vi fick med oss lika mkt grejer hem.
 
Efter att ha sovit dåligt alla 3 i natt så blev de en powernap i sängen för oss.. mysigt. Sen upp för å börja med middagen. Å ja sen hände det inte så mkt mer i detta hushåll idag:)
 
Imon blir de en sväng in till borås.. först blir det en slut interjeuv för ett jobb.. vi håller tummarna som fan nu för nu e jag sååå trött på att inte få jobba.. Vart arbets lös i lite mer än en månad nu och det är det längsta jag har vart arbetslös den jag började sommar jobba vid 15 års ålder !! Så ja någon har börjat klättra på väggarna här hemma ;)
Lilleman får hänga me mormor en sväng så pappan kan få sova en stund här hemma ifred:)
Sen hoppa vi på en lunch me morfarn när vi ändå är inne i Borran å hälsar på.. å sen får vi se vad vi hinner med mer:)
 
 
Hoppas ni haft en bra helg!
 
 
Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback