Äntligen klara. .

Äntligen så är vi klara med allt i lägenheten på k.berget. Lämnade in nycklarna innan när ja åkte hem så hoppas allt är okej i lägenheten nu :) Känns verkligen så skönt !
Sen nu när jag kom hem så damsög jag av och moppa av alla golven, duktigt duktigt att fortsätta städa även när man kommer hem. haha . . Å imon blir de ju ännu mer städning då jag ska hjälpa Pan me hans flyttstädning :)
Nu ska ja strax iväg igen.. ska åka upp till farmor hade ja tänkt och hämta lite växer, sen måste ja även åka förbi min far och lämna de mobilabredbandet så han behövde de imon.. så inget internet sen ikväll =/ blä! Men ska nog läsa lite faktiskt, fick hem mina nya böcker idag.. jäääj... Sen kan ja ju även glo en film eller något, så ja har ju säkert något att göra iaf :) Ändå känner man att det saknas något när man inte har något internet, ,haha.. löjligt egenltigen ju :P
Måste även försöka göra lite mat.. e sjukt hungrig nu alltså, har ju bara ätit frukost hos farmor idag å de va fan vid 10 tiden haha. Kände när ja va på k-berget hur hungrig ja blev.. men nu har de typ trycks bort bara för man gått hungrig så länge så ja klarar mej nog tills ja kommer hem igen :)

A just de ja klippte ju mej idag... guuud va ja hatar å klippa mej.. för självklart blev de ju som vanligt . Jag är icke nöjd!!  Ser ur som en barnunge på 12 år.. blev alldeles för kort tycker jag så nu har jag den fulaste längden på håret som jag vet. till axlarna!! bläää!! Så har gått i tofs hela dagen faktiskt haha. Men de känns skönt att ha tagit bort de slitna även om det blev lite för mycket kanske... men de växer ju fort iaf så om ett tag är de nog bra igen =) Skönt att tunna ut luggen å få lite frisyr på den iaf.. så luggen e ja lite halv nöjd me iaf .. 
Väx hårte väääx !! haha.

Jaja nu får ja nog ta och åka så ja hinner med både farmor och far :) Behöver även åka förbi affären och köpa möljk så bäst att dra nu :)




.

Hemma igen...

Då var man hemma i borås igen, både skönt och tråkigt ! Har haft riktigt skoj i finspång så hade inte skadat att vara kvar nån dag till :) hehe.
Igår var det fest igen, vi satt ett par stycken hemma hos KL och tjöta och drack och vid 12 tiden så började vi röra oss mot krogen. Skönt att det är nära in till stan typ från vem man en går ifrån i finspång haha.
Vi gick till kristallen även denna kväll. Dricka, tjöt och dans :) Skoj skoj...
Sen ville vi efter partaja.. stog och hängde lite i stan för att komma på vad vi skulle göra haha. Sluta med att vi gick till KL och hämta alkoholen som var kvar och sen bort till Helenas far så jag kunde byta skor då ja hade fått mycket ont i fötterna efter allt dansade och promenader :) Så fick bli ett par sköna skor ist ;p
Sen drog vi bort till Pika och va i en källare haha. Låter knasigt, men de va kul. Fanns soffa och biljardbord åså. Jag är sjukt dålig på biljar iaf har jag kommit fram till haha! Lyckas verkligen inte få ner några bollar i hålen iaf !
Framåt 6 på morgonen när de hade ljusnat ute så var drog vi bort ett par stycken till Helena ist, knöde ner oss 5 personer i en säng haha. Hyfsat trångt  :)  Då hade kl närmat sej 8 tiden redan haha. Trodde vi skulle sova bort hela dagen , men icke då, vi var nog uppe vid 1, eller iaf jag, ja kom upp lite senare än dom andra :P
Kolla tv och tjöta typ. Sen kom KL och Malin bort oxå, så efter ett tag så drog vi och handla och köpte grillgrejer så drog vi ut till en sjö och grilla korv .. mm gott :) Tog dock ett jävla tag innan vi hade fått någon far på engångsgrillen. jävla skit grill ! haha. Den vägra tända sej, försökte me massa grejer så sluta me att Helena och Malin åkte iväg och köpte tändvätska på macken haha. Sen gick de fint fint . .
Sen blev de bara hem till Helena och packa de sista och sen åkte vi hemåt vid 7 tiden..  Sov typ halva vägen, säkert därför jag liggar vaken här nu när jag borde sova. Även fast jag har semester i en hel vecka till så ska ja upp tidigt imon.
Tänkte åka upp till farmor runt 9 halv 10 och äta frukost, sen har hon beställt en klipp tid till mej halv 11 :D jäääj! Hoppas de blir nice. Hatar att gå till frisören, slutar typ alltid med att jag aldrig när nöjd när jag går därifrån utan blir de efter typ 2 veckor när de har växt ute lite.. så får la se hur de blir imon. Ska bli sjuukt skönt att få bort de slitna nu iaf, riktigt risigt är de nu.
Men jaja har iaf haft en kanon helg i Finspång så tack för det tjejer och ni andra finspång bor :) Hoppas vi ses snart igen!
Nu ska ja nog stänga ner här och krypa ner ordenkligt i sängen och försöka sova :) 


Kommit fram att de är dax att skaffa glajer snart me.. börjar bli trött att inte kunna se texten på tv;en typ när man kollar film åså. Så därför prova ja Helenas glajer i helgen och wow säger jag bara, visste inte att man kunde få en så klar bild på en tv haha! Va sjukt äckligt att ta av sej dom sen och jämför för att verkligen se hur suddigt jag ser utan dom. Mhm.. men skulle nog kunna tänkta mej typ samma stil på glajer som Helena har iaf. Lite geak får man se ut som haha.
 

   


God natt : )



.

Finspång :)

Är just nu då i finspång :) hihi.
Igår var vi ute och bowla och tog ett par cider.. de va trevligt =) 
Idag har vi sovit läänge.. de va gott =) Och nu sitter vi och små kollar på pinsama människor som söker till idol haha. Ska väl gå och ta på mej lite kläder strax då jag ser att helena redan börja bli klar.. :p
Sen ska vi åka och handla grill mat åså.. tänkte grilla lite åså ikväll å dricka vin och partaja :D jäääj !
Tycker det är sjukt kul att vara med min Helnet igen iaf. . vart tomt och tråkigt på jobbet utan henne.. och nu kan vi leka hela helgen utan en massa jobb.. hur grejt är inte det lixom :D Super kanon ! 4 utav 5 toast :D
Nej tvätta av sej och kläder var de ja.. 
Ha en kanon dag !!

På bussen...

Sitter just nu på bussen på väg upp till finspång.. sjukt tråkigt är det att åka buss.. å är över 2 timmar kvar innan man är frame oxå =/ suck:
Men pappa var så snäll så jag fick fortsätta låna det mobila bredbandet ett par dagar till..jääj ;D
Synd bara att kontaktuttaget för elen sitter ovanför nånannans huvud å inte över mitt, våga sätta i den där haha.  Då får hon säkert min laddare i huvet.. mhm..
Kanske ska vila en stund oxå ? E ganska trött faktiskt.. gäspar ett par gånger här nu haha. Aja får la se..
Hade ju vart gött att sätta på en film eller nåt att få tiden att gå.. men då kommer säkert batteriet dö när de e en liiiten bit på filmen kvar så blir man bara irriterad haha !
Sjukt varmt är det på bussen oxå.. blää.. Klaga ?! Ojaaa.. Nu har den skrikiga ungen tystnat iaf.. borde finnas speciall bussar för folk med ungar som inte kan vara tysta ;P haha
Jaja ska väl fortsätta oxå buss nu då :p

Don't Bring Flowers After I'm Dead


Jag gillart !

Ligger just nu i sängen fortfarande... riktigt seg startat idag haha. Men va tusan, är ju första semester dagen !! :D sjukt gött!
Va ett tag sen ja va här inne och skrev.. mhm.. som vanligt haha!
Helgen var helt okej :)
Fredan va ja med Madduschen, va hemma hos henne och och hon laga goood thai mat (stark som fan, men god) haha. Sen kollade vi på Män som hatar kvinnor, en riktit bra svensk film :) Sen decka ja av i soffan haha. Vakna i hyffsad tid på lördan, tog mej bort till lägenheten och börja fixa, packa ner de sista grejerna och körde ett lass bort till min nya lya. Sen hämta jag upp min bror som skulle hjälpa till att flytta sen.
Så vid 2 tiden så kom även far och farbror så då var de bara att börja bära möbler, ALDRIG mer 3dje våning utan hiss säger jag!! :P  Gick mycket fortare att bära upp grejerna i nya lyan där det bara finns 1 trappa. gött :)
På kvällen blev jag mycket sugen på vin hehe. Tyckte jag förtjänade det :p Skulle ju egentligen drucit lite me madde, men sen ville hon ej, så fick leta nya vänner haha. Åka bort till Mattias en ganska ny och trevlig vän. Han och ett par vänner satt typ nedanför trandared och drack lite. . Gick sedan in till stan till tonic där en av killarnas syster tror jag hade hyrt de för hon fyllde 20. va la sådär skoj, typ inget folk. Men som vanligt  när det gäller tonic så droppar ju folk in vid 12-1 tiden. Så helt plötsligt var de sjukt mcyket folk ist haha.
Skulle egenltigen inte vart kvar så länge, men blev nog där nästan till stängning iaf. . Sen möte jag upp Johan utanför, vi hitta nån svart taxi (hel knasig kille) haha, som körde hem oss till mej. Så första natten i lyan slapp jag sova själv haha. Va ju inte lika läskigt då :p
Så nu bor jag i nya lyan som jag verkligen är sooo in löööv with !! :) Här kommer jag att trivas känner jag. Ska bara få lite ordning och så, men de kommer ju med tiden, tar ju ett tag att komma i den ordningen som man vill : )

Igår va ja nere i stan en sväng, var på Bränneriet med mor, henke och bror :) Var ett riktigt trevligt och mysigt ställe, billig dricka på tisdagar oxå, halv priset , vi gillart :) Så blev ett par cider där nere och sen tog ja bussen hem vid 11-12 tiden, va ganska skönt att komma hem, va väldigt trött då. Hade ju jobbat 11 timmar på dagen innan jag stressa ner till stan. Men hade hoppat in på övertid bara för ja ändå gick på semester då :) Så nu har jag semester i hela 12 dagar, många dagar för mej som inte haft någon semester alls denna sommaren, så jag är happy:)
Så imon åker jag till finspång till min favvo tjej Helnet :D :D (Helena med andra ord) hoho ! !
Ska bli sjukt skoj att komma iväg lite igen och en tripp till finspång är ju aldrig fel . . party party ;D haha. Girls here comes Fritte !!

Sen nästa vecka när jag är ledig vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.. de återstår att se =)  Bara väldigt skönt att vara ledig =)

Idag blir de att städa på k.berget och sen ska ja nog träna oxå en liten sväng :) Ganska skönt att ha kommit igång me träningen nu igen, hoppas det håller i sej :) haha
Nej nu ska ja gå upp och ta mej något att äta.. =)


.

flyttkaos å fattig !!

Närmar sej flytt dagen mer och mer och det är toppen !! :D

Utflyttningsfesten blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss, eller blev den de ?! Vi sa ju att vi ville ha mycket folk hit, o ja de fick vi, kanske bli väl mycket folk.. haha. .  fult blev de iaf . Hade nog varit en toppen kväll om ja å madde som inte var i de nyktraste laget hade vart så dumma å släppt in några jäkla zigenare. Tog inte lång tid innan de började försvinna grejer, kameror, plånböcker, mobil.. ja lite allt möjligt.. Så jävla tråkigt när de blir så. Festen sluta me 4 poliser i hallen iaf. Jäkligt tur att maddes vän ringde dom, annars hade det nog spårat ur helt och hållet .. fy tusan!!
Var ett par stycken kvar efter polisen hade gått , men kände väl inte direkt för att festa vidare, var redan lite väl onykter så tog inte lång tid innan jag gick in och la mej hos Johan i sängen.. Vakna iaf till ett helvete i söndags, Fy fan va de såg ut och lika skitigt som de såg ut lukta de.. fy fan. de kan man säga var lukten av en rejäll bakfylla!!
Men men kan ju inte säga att ja inte hade kul i lördags, för de hade jag :) Kunde fått ett bättre slut än me poliser bara hehe. Det som jag är mest sur över är att min nya plattång blev snodd. Tack så jävla mycket !!  Om ja hade sett personen som snodde den skulle ja vrida nacken av den bokstavligen talat. Min plattång är typ mitt liv, typ lika viktig som mobilen. Alltså viktig !! :)

Idag har jag varit duktig me.. Tog mitt fetta arsle till gymmet äntligen.. Va riktigt gott att träna lite idag faktiskt. även om de bara blev en timma idag så är det en bra början :) Blir nog en sväng förbi imon me !
Blev inte att jag sa upp mitt kort iaf, skulle ju börjat på badhuset men hoppar det ist och stannar kvar hos mitt älskade källan =) hehe.  Dom gav mej ett bra erbjudande, 249 kr i mån.
Nya kunder får ju köpa vip kort me alla pass till för 199 kr just nu, jag skulle egentligen inte fått göra de eftersom ja har 1 månads bidningstid kvar, men log så snällt så dom gick me på att förlänga mitt kort iaf med detta erbjudande. Så la ja även till 50 kr så får ja sola hur mycket jag vill på kortet :) Jäääj .. kanon ju.
Har betalat 299 kr för mitt kort nu , å nu kommer ja betala mindre och dessutom få sola på de me.. Skit bra!!
Slipper man köpa solkort för 300 kr oxå.. detta tjäna ja bra på ;P
Kände att ja vill ha mitt träningskort kvar me bara för de e jäkligt gött att ha ett gym som man kan gå till vilken tid punk på dygnet som helst ! :)

Nu tänkte jag sätta på en film och lägga mej... Pyjmas på och tänderna borstade. Är bara ett sista toa besök för kvällen som behövs kände ja precis.. haha.. sen är de bara att somna framför filmen ! ;D


Sorry att jag är kass på att uppdatera.. vill skriva, men antingen så glömer jag av de eller så orkar ja inte ! kasst i know ! haha. Kommer nog tyvärr bli ännu sämre nu ett tag framöver då jag flyttar och inte kommer ha internet direkt. :O !! Hur ska detta gå ?! Ja de återstår att de.. b o r i n g !!

.

Fredagsmys =)

Idag kunde det vart sista dagen på jobbet för veckan om man hade haft ett normalt jobb, men jag som är så lyckligt lottad att jobba på transcom och jobbar både dagar kvällar och Helger så icke då,  då jobbar jag imon me.. surt!! Inte speciellt pigg på det.. men ska väl inte klaga allt för mycket.. fick ju bara en lördag denna månaden, de va snällt. Annars kan de ju va en hel helg eller till och med TVÅ!! Så okej jag ska va nöjd!!

Aja efter jobb idag iaf så åkte jag bort till min älskade lya igen och måla klart de sista i köket, blev något bättre nu iaf :) Blir nog nice sen när man får in lite möbler och tavlor :) Jääj. Längar sjukt till nästa helg då det bär av på riktitgt =)
Även mor va uppe och titta en sväng i lägenheten idag, även hon tyckte den va mysig och fin =)
Åkte sen och köpte massa cääändy me Cilli, sen hem och åt lite mat, woka lite grönsaker som allihopa kom ifrån min farmors egna land och la i lite kräftstjärtar.. sjuukt gott :) Sen blev det en dusch för att få bort alla färg fläckar jag alltid lyckas få på hela mej när jag är igång och målar haha !
Sen hämta upp Cilla igen för att bege oss mot bion :)  Vi såg på Harry Potter. Riktigt bra var den faktiskt tycker jag, jobbigt att sitta så länge i en bio stol bara när man inte kan sträcka ut sej ordenkligt.. men de gjorde inte så mycket när det var en bra film så 2 1/2 timme kändes inte så värst länge endå :p Så nu längar ja tills nästa film, som man nog får vänta på ett tag.. mhm ! Kanske kan läsa boken så länge eller nåt ?! :)

Och så upp och jobba imon då som ja sa. Kvart i 9 till 3.. blä!!  Sen blir det hem och bära ner massa skit som står här i lägenheten till bilen, men orkar nog faktiskt inte köra bort de till nya lyan imon utan de får ligga kvar i bilen tills söndag elle måndag :p Beror på hur trött man är på söndag hehe. För imon blir de kalas här hemma, vi kör på utflyttningsfest, man får ta varje tillfälle i akt för att få partaja loss lite extra ;D haha. Det är vi bra på. Så hoppas det blir roligt =)

Nu tänkte jag iaf släcka ner här, eller sätta på ett Heros avsnitt kanske så kan ja somna till de. Men vet att de blir som vanligt att ja håller mej vaken igenom hela och sen ligger och vrider och ¨vänder mej en stund efter för att försöka sova. Vilken natt människa man här.. spelar ingen roll hur trött jag vart på dagen så lyckas jag alltid på något konstigt sätt bli sjukt pigg på nätterna .. mhm !? Sömnpiller kanske.. eller något som får kroppen att slappna av lite bättre.

Jaja God natt på er :)

Happy face !!

Idag skrev jag kontrakt för min nya lägenhet , och om jag blev glad då jag även fick me mej nycklarna på en gång :D woho så nu är den min from idag redan ;D Skulle ju inte fått den förrän den 24;de egentligen . . så happy face här!!
Så blev att man börja packa lite här hemma innan idag.. en bra början men myyycket kvar .. suck ! !
Sen ikväll åkte jag och Peter förbi lägenheten då han ville se hur de såg ut : ) Sen handla vi lite och sen hem till honom. .
Så de har varit en bra ledig dag :) hihi.
Imon blir det jobb igen mellan halv 8 och kvart i 3 , sen ska ja hem och fortsätta röja här och packa skit ;D
Längar så sjukt till min semester nu me !!
Och längar till lördag oxå.. party party... hoppas dessa dagar går fort nu hihi =)



God natt.

överengergi eller vad är detta här?

Fattar inte att ja kunnat håla mej vaken hela eftermiddagen iaf :D haha.. Blev ju bara 3 timmar sömn i natt typ.. å sen upp å jobba mellan halv 8 till halv 4.. va väldigt seg och trött innan, men nu är ja tusan pigg haha. Sitter här och sörplar på en pigeliiiin :D mm gott!
Imon är man ledig me.. så gött ;D Älskar å vara ledig en dag i veckan på vardagarna hoho !  Å imon ska man då skriva på kontrakt för den nya lägenheten.. jäääj äntligen :D hihi.. Längtar tills man kan börja packa ner all skit och köra iväg den ditt och börja packa upp och göra de myyyss :D hihi
Aja inte mycket mer att skriva om nu faktiskt haha.

.

Tick tack . .

Tiden rullar på som vanligt .. men just nu gör de mej inget alls för ja har bara saker att se framemot ;D
Helgen har varit bra , skönt att vara ledig :D  Fast sliter ju ut kroppen med alkohol ist för jobb då haha. Blivit party både torsdag fredag å lördag denna veckan... lätt hänt när solen tittar fram ;)
Torsdagen satt vi här hemma hos oss iaf me lite folk. :)  Sen drog vi oss ner mot stan, gick till harrys, va där i typ 10 min sen gick ja ut och möte Peter så gick vi till tonic, satanas mycket folk som vanligt där på sommaren. Sen efter ett tag så kom även madde å cilla dit. . Efter ett tag så var de inte så kul där längre så drog ut... Ja å cilla drog förbi Jocke en sväng å sen drog vi å köpte varsin räkmacka på 49;an. Fy tusan den va torr, tur att den va billig haha.
Sen möte vi Kim och Kenny, sluta me att dom två följde me upp till mej sen.. Dom va kvar här till typ 7 på morgonen, sen va ja för trött.. haha. Jätte kul att gå upp och jobba sen vid 12, blev inte så många timmars sömn haha.

Fredan vare jobb till 8, sen när ja kom hem var madde kvar hemma, vilket hon först inte skulle vara, så fritte blev glad atth on inte va själv när hon kom hem ;D haha.  Börja dricka lite vin åså. . Sen kom de lite mer folk hitt så blev hemma fest me tjöt, skratt och ölspel haha.. Vi kom även på ett nytt öl spel som funkar sjukt bra. Klöver 9 fan, heter de ;D haha
Blev ingen utgång denna kvällen iaf.. gött de. . =) Sen lite efter 2 så kom Johan upp och en timma efter eller något så kom även Anders upp.. .
Vakna 7 på lördan, skit pigg och trodde kl iaf va 9-10.. men nej då.. Va lika bra att gå och lägga sej efter en stund igen haha =) Somna om och sov en stund till, sen skulle johan å anders dra, men somna om en stund till efter dom hade dragit hehe. Så blev en sjukt lugn dag på lördan iaf.. va ju tvungen att vila upp mej för kvällen haha.
Sen vid 8 tiden så åkte ja å hämta johan å anders i k-rumma och körde in dom till stan.. sen hem och då hade madde äntligen kommit hem så då börja vi dricka lite åså, Jennifer va även me :)  Vi satt å tjöta å spela öl spel haha.
Sen vid halv 12 så drog vi ner mot stan, blev tonic en sväng  :)

Så jaa helgen har bestått av party och party :) haha.
Nu blir det en jobb vecka, jobbar dag. så de är skönt, om ja inte mins helt fel så är jag nog ledig på tisdagen  :) jääj!
Sen blir de utflyttnings party på lördan hemma hos oss,, hoppas de blir nice :) hihi..
Aja nu ska ja nog gå och och dricka lite mer vatten ,känner mej lite torr faktiskt haha.


.

090805

Härligt att det redan är torsdag imon :) veckan går mycket fortare om man är ledig en vardag, så bara för ja inte jobba i måndags så känns veckan mycket kortare.. så ska bli skönt att vara ledig nu i helgen med :) Värkar ju som att solen ska titta fram igen då.. jäääj !!
Har iaf fått veta att min semester har blivit beviljad på jobbet oxå .. så nu längtar ja som tusan till slutet av aug för då blir de flytt och nästan 2 veckor semester..härligt de ska bli.. ska bara jobba måndan och tisdagen sista veckan i aug, sen är jag ledig och sen första veckan i sep :) ååååhh !! :D:D Blir ju nog även ett besök i finspång igen sista helgen i aug :) woho ! Blir nog skoj även denna gången hehe. Sköna flickor i finspöööng :D

Mhm näst sista torsdag kväll imon då . .undra om man ska festa till de lite eftersom man ändå jobbar kväll å börjar kvart i 1 på fredan.. ska fundera på saken :) Beror på om madde har en bra plan imon när ja kommer hem.. haha ;) Men som vi sa innan, man blir ju sugen när de är soool ute :p
Men sen ska ju gärna pengarna räcka till oxå.. jaja vi kollar på de imon vetu ! :)


Undra när man kan börja packa ? känns som det är för tidigt fortfarande. Är ju ca 3 veckor kvar nu. .så är ju inte så lång tid. men har ingen lust att börja packa ner för mycket grejer heller som man använder åså.. kanske får börja kolla på detta i helgen :)  Längar som en tok iaf.. ska nog skriva papper åså nästa vecka :D jäääj !!

Nee nu ska ja nog se om ja inte har nån film att sätta på sen ska ja försöka sova faktiskt :) Hade hoppats på att somna i någorluna tid idag men de kan ja nog glöma för kolla på kl nu och den passera ju precis 11.. mhm .. jaja:)

.

Mobil blogga?

Tänkte kolla om detta funkar:) sitter på jobbet å har skit tråkigt. . Vill bara hem just nu . . Men 4 timmar kvar. Blä! Kunderna är så Jävla tröga ibland så de är inte sant haha. Aja får la se om detta funkar, ska fortsätta jobba lite nu:)

090803

Guuud vilken seg och tråkig måndag.. varför finns det aldrig något att göra när man är ledig?
Har bara vart hemma och inte gjort någonting vettigt alls idag. . å kommer nog fortsätta i den stilen me haha.
Så jäkla tråkigt väder ute idag me .. regn å regn. =/ Igår fick vi ju oss lite sol iaf, men så satt ja ju inne på jobbet å tråka!!
Men efter jobbet så kom bästa Pan och hämta mej:) Hade ju ingen bil till jobbet då Helena hämta mej hos P på morgonen efter lördagens festande. kände inte att ja vill köra. Så de e ju kanon å ha såna bra vänner som jag har då:)
Aa iaf, när han hämta mej så drog vi och käka i knalle, mm gott var de :) Sen körde han hem mej så varva jag ner lite, men blev inte så länge de va lugnt, P blev sugen på krov så åkte upp till han igen så åkte vi ut till storsjön och grilla korv med bröd :) Mysigt!   Sen efter de va ja såå trött så blev hem direkt ist för nån film.
Sjävklart så kunde jag ju inte somna direkt när jag kom hem endå så kollade klart på 3;dje herry potter filmen :P
Ska nog börja på 4;de här strax hehe.
Om exakt 3 veckor så får ja min nya lya.. om jag längtar? Något så sjuuukt mycke haha :P

Denna vecka jobbar ja kväll på jobbet.. segt =/ 1 till 8. så jäkla tråkig tid.  Jag hoppas ja vaknar på rätt sida imon så jag kan ta mej till gymet.. skulle va gött att träna lite känner jag =) Men den jobbigaste biten är faktiskt att ta sej dit, när man väl är där så är de ju hur gött som helst haha =)  Aja får se hur de blir .


.