Jag gillart !

Ligger just nu i sängen fortfarande... riktigt seg startat idag haha. Men va tusan, är ju första semester dagen !! :D sjukt gött!
Va ett tag sen ja va här inne och skrev.. mhm.. som vanligt haha!
Helgen var helt okej :)
Fredan va ja med Madduschen, va hemma hos henne och och hon laga goood thai mat (stark som fan, men god) haha. Sen kollade vi på Män som hatar kvinnor, en riktit bra svensk film :) Sen decka ja av i soffan haha. Vakna i hyffsad tid på lördan, tog mej bort till lägenheten och börja fixa, packa ner de sista grejerna och körde ett lass bort till min nya lya. Sen hämta jag upp min bror som skulle hjälpa till att flytta sen.
Så vid 2 tiden så kom även far och farbror så då var de bara att börja bära möbler, ALDRIG mer 3dje våning utan hiss säger jag!! :P  Gick mycket fortare att bära upp grejerna i nya lyan där det bara finns 1 trappa. gött :)
På kvällen blev jag mycket sugen på vin hehe. Tyckte jag förtjänade det :p Skulle ju egentligen drucit lite me madde, men sen ville hon ej, så fick leta nya vänner haha. Åka bort till Mattias en ganska ny och trevlig vän. Han och ett par vänner satt typ nedanför trandared och drack lite. . Gick sedan in till stan till tonic där en av killarnas syster tror jag hade hyrt de för hon fyllde 20. va la sådär skoj, typ inget folk. Men som vanligt  när det gäller tonic så droppar ju folk in vid 12-1 tiden. Så helt plötsligt var de sjukt mcyket folk ist haha.
Skulle egenltigen inte vart kvar så länge, men blev nog där nästan till stängning iaf. . Sen möte jag upp Johan utanför, vi hitta nån svart taxi (hel knasig kille) haha, som körde hem oss till mej. Så första natten i lyan slapp jag sova själv haha. Va ju inte lika läskigt då :p
Så nu bor jag i nya lyan som jag verkligen är sooo in löööv with !! :) Här kommer jag att trivas känner jag. Ska bara få lite ordning och så, men de kommer ju med tiden, tar ju ett tag att komma i den ordningen som man vill : )

Igår va ja nere i stan en sväng, var på Bränneriet med mor, henke och bror :) Var ett riktigt trevligt och mysigt ställe, billig dricka på tisdagar oxå, halv priset , vi gillart :) Så blev ett par cider där nere och sen tog ja bussen hem vid 11-12 tiden, va ganska skönt att komma hem, va väldigt trött då. Hade ju jobbat 11 timmar på dagen innan jag stressa ner till stan. Men hade hoppat in på övertid bara för ja ändå gick på semester då :) Så nu har jag semester i hela 12 dagar, många dagar för mej som inte haft någon semester alls denna sommaren, så jag är happy:)
Så imon åker jag till finspång till min favvo tjej Helnet :D :D (Helena med andra ord) hoho ! !
Ska bli sjukt skoj att komma iväg lite igen och en tripp till finspång är ju aldrig fel . . party party ;D haha. Girls here comes Fritte !!

Sen nästa vecka när jag är ledig vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.. de återstår att se =)  Bara väldigt skönt att vara ledig =)

Idag blir de att städa på k.berget och sen ska ja nog träna oxå en liten sväng :) Ganska skönt att ha kommit igång me träningen nu igen, hoppas det håller i sej :) haha
Nej nu ska ja gå upp och ta mej något att äta.. =)


.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback