090805

Härligt att det redan är torsdag imon :) veckan går mycket fortare om man är ledig en vardag, så bara för ja inte jobba i måndags så känns veckan mycket kortare.. så ska bli skönt att vara ledig nu i helgen med :) Värkar ju som att solen ska titta fram igen då.. jäääj !!
Har iaf fått veta att min semester har blivit beviljad på jobbet oxå .. så nu längtar ja som tusan till slutet av aug för då blir de flytt och nästan 2 veckor semester..härligt de ska bli.. ska bara jobba måndan och tisdagen sista veckan i aug, sen är jag ledig och sen första veckan i sep :) ååååhh !! :D:D Blir ju nog även ett besök i finspång igen sista helgen i aug :) woho ! Blir nog skoj även denna gången hehe. Sköna flickor i finspöööng :D

Mhm näst sista torsdag kväll imon då . .undra om man ska festa till de lite eftersom man ändå jobbar kväll å börjar kvart i 1 på fredan.. ska fundera på saken :) Beror på om madde har en bra plan imon när ja kommer hem.. haha ;) Men som vi sa innan, man blir ju sugen när de är soool ute :p
Men sen ska ju gärna pengarna räcka till oxå.. jaja vi kollar på de imon vetu ! :)


Undra när man kan börja packa ? känns som det är för tidigt fortfarande. Är ju ca 3 veckor kvar nu. .så är ju inte så lång tid. men har ingen lust att börja packa ner för mycket grejer heller som man använder åså.. kanske får börja kolla på detta i helgen :)  Längar som en tok iaf.. ska nog skriva papper åså nästa vecka :D jäääj !!

Nee nu ska ja nog se om ja inte har nån film att sätta på sen ska ja försöka sova faktiskt :) Hade hoppats på att somna i någorluna tid idag men de kan ja nog glöma för kolla på kl nu och den passera ju precis 11.. mhm .. jaja:)

.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback