Fredag kväll !

Har gosat ner mej i soffan med en filt och tända ljust, e sjukt frusen, vart de hela eftermiddagen nu.. kallt som satan ute !! Ligger och väntar på att Idol ska börja igen.. va väl ingen direkt höjdar kväll, Las vegas tema, ganska tråkigt egenligt mej ! Så har inte kollat lika intresserad som dom andra gångerna utan de har blivit datorn å tv;en samtidigt hehe  :) Men är ändå nyfiken på vem de är som åker ut !

Annars har dagen varit bra.. jobba till kvart i 1 sen åkte ja bort till mammas jobb och fixa en vit skjorta tills imon :) Sen åkte jag upp till Mattias, och efter ett tag så tog vi oss en tripp till knalleland för att kolla runt lite. Total pina att gå runt i knalle och kolla på alla snygga kläder, skor och inredning när man inte har en kr att köpa något .. fy tusan.. hitta så sjukt snygga skor ja vill ha!!!!
Åkte me en sväng hem till Mattias sen igen, han laga mat till mej hihi.. de va gotti ! :) Snell tias !
Hade ju även tänkt hinna me träning idag me, men de hann ja inte, kanske lika bra att låta förkyldningen vila lite.. låg ju å frös som ett asplöv i mattias soffa innan haha.
Kör på hårt på måndag igen , för imon hinner ja säkert inte och söndag hade ja tänkt tillbringa bakis i sängen !=)

Imon blir de då maskerad fest :D De ska bli skoj. Jag hade tänkt vara skolflicka. får se hur detta blir haha. Återstår att se imon =)

.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback