when love takes over.

Ligger i sängen och tråkar just nu.. där jag har tillbringat större delen av dagen haha. Va uppe hos farmor en sväng innan ikväll bara och åt lite mat och prata, fick även me mej mat till jobbet imon så de slapp jag tänka på ikväll nu :) Skönt !
Helgen har vart helt okej.

Torsdags va ja ute med Mattias och Peter. Va hemms hos mej först en sväng och sen åkte vi ner till x&y, va sjukt länge sen ja va där faktiskt :) ! Men de va trevligt, träffa även Lollo åså där :D hihi.
Sen massa tjejer som kom ifrån österrike.. så blev att prata engelska större delen av kvällen haha. men de va skoj!=) Så var en lyckad kväll där inne faktiskt... sen vid 2 vandra ja och peter hemmåt, fy tusan va kallt de va, tur att man hade me sej både halsduk och vantar, men hade inte skadat med ne varmare jacka, känns verkligen att hösten är här nu..

Fredan var jag ledig ifrån jobbet ! gjorde väl inte speciellt mycket, hemma och tog de lugnt bara, va ju lite som en söndag då man vart ute dagen innan.. så blev en lugn hemmakväll :)

Lördan va de upp och jobba kvart i 9 till kvart över 3. Gick ganska segt, men skönt att det var lugnt större delen av dagen !:)
Sen va de bara att åka hem och hoppa in i duschen och slänga lite mat i magen, sen vid halv 6 så kom Carro och hämta mej så åkte vi upp till Helena !=) Fick en mycket god drink till att börja med hihi. Efter en stund kom även Tove, så blev massa tjöt i soffan åså och sminkning och hårfixning =)
Sen kom även Cissi en stund innan vi skulle åka vidare..
Helenas  Henrik körde ner oss till stan vid halv 8 tiden iaf.. så va de grupp fest hos Simon, bor mitt stan !=)
Vart riktigt skoj faktiskt.. brukar de vara på våra grupp fester haha =) Så de var lyckad. Sen framåt 12 tiden gick vi ut på stan.. va på väg upp till viva men sen va de en sur vakt som va sträng me 23 års gräns så Helnet fick inte komma in.. surt.. åh oj va smarta vi trodde vi var, vi gick bort till dörren jämte och trodde även den gick till viva, så vi trodde ju att vi smet in.. bort till baren köpa cider och märker efter en stund att vi e ju helt fel, vi e på en liten pub typ jämte viva haha. Vi fick oss ett gott skratt iaf ;P haha.
Vi drack iaf upp och sen gick vi ner mot campino och köpte mat ist.. sen kom Henrik igen och tänkte de va lika bra att åka med så ja va ganska trött och skulle då slippa gå eller ta bussen sen..  så dom körde hem mej..
Käka, satt vid datorn och skrev dumma fylle sms. . sen vet ja inte riktigt va som hände, men hade gått in och lagt mej i sängen, och antagligen total deckat, vakna i morse me kläder på mej .. haha.. ja så kan de gå när man är väldigt trött efter ett par glas för mycket vin ! =)
Men kvällen hos Simon var iaf lyckad, brukar ju oftast vara roligare på förfesterna ! :)


Nu tänkte jag iaf lägga mej å kolla OC eller nån film å hoppas på att ja snart blir liite tröttare så man slipper vara en zombie imon..  veckan som kommer jobbar jag dessa tråååkiga kvällar.. blä. Så slutar vid 8 och då blir de träning direkt efter hade ja tänkt.  Veckan utan liv är de när man jobbar kväll. suck !
Hoppas verkligen på att få komma därifrån snart !!


God natt .
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback