You better die young.

Samma jävla visa som vanligt, att de ska vara så jävla svårt att somna på kvällarna.. mhmm.. dock har ja suttit här och gäspat ett bra tag nu. Då tills nästa problem, ska de vara så JÄVLA svårt att lägga ner datorn.. mhm . . ska bara kolla en sista sak och sen en lite sak till . och nu sitter jag här och skriver blogg helt plötsligt.. seriöst frida!?

Idag blev det en pause ifrån träningen iaf.. blev ett besök hos farmor direkt efter jobbet idag ist. Där bjöds de på seen middag.. Lax, potatis och kall sås. sjukt gott !! :D  Min farmor gör stans bästa mat. så säger dock typ alla om sina farmödrar å mormödrar.. men nej de är faktiskt min som gör godast så de så! :)

Väl hemma blev de inte mycket gjort, satte mej med min kära vän datorn haha =) och här sitter/ligger jag än. dålig stil! Men de är jag själv som får sota för det imon.. men imon är det fredag. Härligt!!
Ledig hela denna helgen oxå.. imon blir det en lugn fredag efter jobbet, funderar på om ja ska åka upp till gymmet ett sväng eller om jag ska åka direkt hem och börja städa som verkligen behövs.. den vanliga visan att sjukt mycket kläder ligger över hela lägenheten :S Ena sidan av sängen är helt blokerad av bara kläder.. mhm.. så ska de ju inte vara ! Är ju en vis träning att städa me haha.
På lördagen blir de party hos Sandra som ska fira sin födelsedag. Det är sex party som står på schemat för kvällen. Och härligt umgänge med mina gammla chiks .. ska bli riktigt skoj att träffa alla igen.. e ju tyvärr inte så ofta längre.. Men de blir nog skoj :)

Men imon förmiddag blir det iaf lunch med min kära far =) Hoppas på thai mat, de va länge sen =) hihi Brukar nämligen bli de när vi går och äter lunch !

Kom nu på att ja kan ju köra lite hemma träning imon då jag fick hem en kul dvd idag. Yoga for absolute beginners.. hoho.. Skoj =) Vill dock ha en yoga matta.. undra vart man kan få tag på de för en billig peng. Någon som vet?! =)  Ska bli skoj att testa på lite iaf.. bra att man kan göra de hemma så slipper man göra bort sej totalt om de är så att man ser ut som en jubel idiot haha =) Var 3 andra filmer med oxå. Under bara filmen PS I love you. Klassikern Dirty Dancing. Och absolut jul favoriten Ett päron till farsa firar jul. Har bara haft den som utbränd dvd som är totalt sönder spelad och repig. men nu har ja orginalet.. woho!! :)


Nee om man kanske skulle ta och krypa längre ner under täcket och lägga ner datorn då kanske.. lär ju inte somna än, för först ska ja ligga och vrida och vända mej i typ 2 timmar.. men kan nog iaf på sex timmar sömn om jag har tur ! :)

Jaja jävla tjöt här nu då! !
God natt !!


.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback