Monster å aliens :P

Dax att släcka ner här strax.. de typiska med att jobba kväll.. man är uppe halva nätterna och inte gör något vettigt.. blir mest att glo på nätet å glo på film haha =)
Har iaf gått tillbaka till barnsliga Fritte å kollat på animerad film som ja tycker e sjukt skoj att göra :) Denna kvällen blev de Mosters vs Aliens !  Helt okej film, men finns bättre !:)

Idag var de mycket Norge prat på jobbet.. härligt :D Nästa tisdag åker vi å kollar jobb..jääj. äntligen händer det något mer än bara prat =) Ska bli riktigt skoj faktiskt ! Hoppas allt löser sej bra och att de blir ett bra besök i norge me lite mer kött på benen. Vore ju kanon kul om vi fick lite bra svar på våra funderingar och chans på ett jobb någonstans.. Hoppas ju verkligen på att vara iväg redan i december =) Blir allt bra så är de snart dax att lämna in uppsägan hos transcom..jäääj :)  Vore underbart med ett sånt här äventyr att få komma iväg och dessutom få bara erfarenheter i arbetslivet och även vanliga livet oxå,  inte ofta man reser iväg och bosätter sej i ett annat land, även om det bara är vårat grann land så är de ju ett annat land och nya möjligheter !
Jag längar tills nästa tidag då resan börjar :)  Tummen upp för detta ! Och för dessa underbart roliga människor som ska följa med på detta äventyr :D

Imon ska ja försöka komma upp i någorlunda tid och greja lite här hemma, sen börja jobba kl 1 till kvart över 8 igen och sen köra ett hårt pass på gymmet! :)  Roligare än så blir inte mina dagar när jag jobbar kväll !


God natt bloggvärlden.


.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback