Lilla fisen.

Vi tog oss en promenad till Knalleland innan iaf för att hämta pumpen :)  Gick även in och kollade bok rean här i knalleland, jag hittade inget, men knorren hittade 3 böcker till sej så klart ;)

 

En bok som är med djur i, och ute på kanten är de djurens päls som man kan känna på :)

Sen en bok som är mjuk som Noel kan sätta in kort på sej själv så de blir som en berättelse om honom :D

Sen en stor bok som innehåller 6 små hårda böcker me olika fordon i :P

 

Va som vanligt skönt att komma ut en sväng me vagnen även om de inte blev så långt idag.

Sen gick vi till lagerhouse då dom har ljusveckor å då får man 30% på alla ljus, så köpte nya till ljusstakarna..  hittade även våriga sängkläder som va rejält nersatta, skulle kostat över 500 kr för allt, men nu fick vi de för 160 kr.

 

 

Sen gick vi hem och de tog inte lång tid innan knorren vakna, han sov ju ganska så mycket innan vi åkte till farmor, och sen nästan hela tiden i vagnen, va vaken ett par gånger för att kolla läget när vi va inne i butiker så ja öppnade upp vagnen för de inte ska bli för varmt : )

Då fick han mat och sen va han lite gnällig då de vanliga magontet som han får på kvällarna satte fart. . ville inte ligga själv utan vara på mej.. la han i knät på magen å efter en stund så lyckades han somna och då lyfte ja över han till soffan jämte mej på en kudde.. å där sover han än sen nån timma tillbaka.. stackars min lilla knorr me sin dumma mage =/

Man är ingen stor människa om man får plats på en kudde å sova ;)

 

Nu ska ja nog ta mej en kvälls macka och sen får vi se när knorren vill ha lite natt mat.. ska väl förflytta oss till sängen om en stund.

Men just nu älskar jag att sitta i soffan igen.. man sitter lite mer bekvämt i denna än den gammla som gick sönder haha :P

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback