God kväll !

Va riktigt härligt att få sej en promenad till stan innan... hade rätt kläder på mej, har lyckats göra fel dom flesta gånger annars haha.. haft för kalla leggings, tagit fel jacka, glömt mössa eller fel vantar.. alltid har de varit något haha ;)  Men idag va de som sagt riktigt härligt, speciellt på dom ställena som solen låg på, för kallt var de som tur va så blåste de inget :)

Vi va iaf på fk och fixa papper för bostadsbidrag och sen gick vi stan en sväng bara för att de va tråkgit att gå hem direkt kanske... gick iaf bort till hemtex och kolla lite.. hitta två jätte söta sitt puffar till knorren och två kuddfodral.. fick puffarna för 100 kr ihop ist för 400 kr.. de e bra när de e halva på rea priset ;)
Noel har en mamma som skämer bort han äckligt mycket haha.. inte bra detta! 4
Nu tänkte jag plocka utan lite här hemma medans knorren ändå tar en powernap efter maten som vanligt:p
Imon kommer de en snubbe och ska prata om försäkringar för knorren.. så kan ju va kul om de inte ligger saker precis överallt.. sen tänker ja då inte stor städa,  han förstår säkert att man inte har kliniskt rent när man precis har fått en liten ;)


Pappa ringde precis å sa att ja skulle kolla ut genom fönstret ... då står de en lastbil ute på vägen som har tappat hela sitt flak haha ! :P
Frame me kameran direkt så klart ;) höhö


Kommentarer
Lina säger:

oki, Aron är lite ledsen om dagarna, förmodligen magknip, har köpt både sempersdroppar och miniform, hoppas de ska hjälpa=) Men om du har någon tjusig overall så kanske jag kan köpa av dig? Aron växer ju som det knakar och han har 50/56 nu på sin, visserligen är den fortfarande för stor men han växer nog snart ur den:P

Ja klart ni får komma ut hit så kan vi fika och ta en promenix:-)

2011-02-15 | 18:10:14
Bloggadress: http://miralina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback