Torsdag.

Idag har Noel vart en liten grinis på förmiddagen.. men oj va hans mage har låtit, bubblar som bara den å ibland känner man de till och med på utsidan, så förstår han att de måste va jobbigt =/

Pappa va iaf här tidigare vid lunch å käka mcdonalds hihi :D
Sen när han åkt så tog ja mej en dusch å Noel roa sej i sin babysitter, å de gick bra då.. han satt där å funderade mest såg de ut som :P
Sen när ja va klar så blev de lite grinigt igen.. så ja fick sitta helt naken i sängen å amma haha!!

Nu ska vi iaf göra oss klara å sen ska vi åka och hälsa på min farmor.. äta lite där oxå.. å där blir de lax idag;D
Nu när knorren äntligen vilar lite ska ja behöva väcka han för han fortfarande har pyjmas på sej å ska ha andra kläder.. stackarn.. tur han somnar sen i bilen igen : )


Svar till Emelie på kommentar
Japp jag både ammar och pumpar till honom.  Just nu har ja pumpat ut de me bara handen då nya pumpen inte kommit än.. men har testat en likadan pump innan och de funkar jätte bra :)
Smidigt att kunna ge på flaska ibland, speciellt när man ska iväg och inte har lust å slänga fram tutten överallt :) 
Sen brukar han va mer nöjd när han får på flaska ibland eftersom han får i sej mer då, då han gärna somnar vid bröstet annars och inte äter lika mycket då.
(har du nån blogg?)


Sen ger vi en extra tanke till Helena idag då det är hennes födelsedag.. så hurra hurra hurra för henne hihi:D På lördag kommer hon å hälsar på oss :D!!! vi har inte setts sen i början av juni när ja flyttade hem ifrån Norge.. så de ska bli skoj!! :)


nej nu blir de kläder så vi kommer iväg nån gång !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback