Your world is my world

Ligger just nu i sängen mätt som en ja vet inte vad... tryckt i mej köttfärsås å pasta.. mm gott ! :) Vart en lugn söndag iaf, lååång sovmorgen och sen inte gjort något förutom åkte me min far upp till farmor en sväng och fika  :)
Sen åkte jag och handla å sen gjorde jag mat och ja nu ligger jag här halv död.

Kvällen igår va  nice och bestod av mycket vin haha!  Börja med att jag åkte och hämta johanna vid 6 tiden, och sen efter ett tag kom Hanna oxå.. satt hemma hos mej och drack vin,  Carro kom en sväng och hälsa på i nyktert tillstånd :)
Sen när hon hade åkt drog vi på hög musik och dansa som galningar :D Lyssna på massa gammal go musik. Blev ett par galna dans moves  till e-type haha.
Senare så åkte vi till normalm där Johannas pojkvän höll till och lite annat folk. Exempel viss så var Ita där :P Suprise att träffa på henne där så de va kul :)
Efter att tag dog festen ut och alla skulle dra... vet inte riktigt vad vi höll på med där ute sen, var nog lite för mycket vin i kroppen haha. Knasiga som bara den.. haha.. Johanna ramla i en bake och kom inte upp haha, jag stod mest och asgarva som en galning :P  Sen skulle Johanna och Hanna gå och möte upp Johannas boy igen men jag kände att där avslutade jag nog kvällen seg som jag var då traskade hemåt ist och käka nudlar och decka i sängen efter ett tag :)
Men hade trevligt igår iaf =)

Nu väntas sista veckan med jobb på TC.. så skönt. . Jobbar dock kväll vilket inte alls är lite skönt. Så jävla tråkigt juh.. får väl tänka att det är sista veckan.. men kvart i 1 till 8 å en fan ingen rolig tid.. suck ! men men får väl kämpa mej igenom den oxå..
Ska även försöka få en nöff nöff spruta i veckan innan vi åker.. usch, inget jag ser framemot, men något jag vill ha nu när vi flyttar till Norge... blä jag som e så jävla spruträdd.. är rädd redan nu utan å veta vilken dag jag ska ta den :O !!  Får hoppas de går bra !!

Nu ska jag softa vidare här i sängen..
Lite bilder från igår  :D






.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback