Super tråkig fredag!!

Vilken sjukt tråkig fredag kväll jag har då!! Finns verkligen inget att hitta på idag och vädret gör ju inte det hela bättre..piss regnat hela dagen!! Blä . grått och tråkigt ute.

Min kära Helena var iaf här innan idag runt 12 och hade med sej fika och kinderägg :D jääj. Söt hon e :)
Fika och tjöta lite åså.. Sen kom även madde förbi då hon sluta skolan tidigt. Sen åkte helena och jag och madde åkte inte så långt efter heller. Åkte bort till systemet och köpte lite vin ifall att de skulle hända något idag, men icke, så nu finns det vin tills imon ist då jag hoppas kvällen blir roligare än så här haha.
Sen åkte jag hem.. gjorde inget.. efter ett tag kom Peter på besök. Snickar Pan ! Han byggde ihop min byrå så nu kan jag äntligen få iordning på min garderob som ser ut som jag vet inte vad.. Det kanske man kan börja plocka med nu ?!  Eller inte .. jag vet inte.. känner inte alls för de.. e ganska seg faktiskt hehe.

Har iaf bara varit hemma, laga lite god mat innan som jag faktist tog ett glas vin till. Det var gott =)
Nu vet jag inte vad jag ska göra.. ta ett glas vin till kanske och kolla på någon film , eller kanske lägga mej i sängen och läsa lite igen?!
Har kommit in i en läsar period nu igen haha. Läst 1 1/2 bok nu på 3 dagar. Jag gillar böcker som är verklighetsbaserade. Just nu läser jag 14 år till salu. Än så länge riktigt bra bok men hemsk !

Jaja här orkar ja inte sitta mer och skriva iaf : ) Hoppas ni har en roligare fredag kväll än vad jag har :p


.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback