Nu e vi hemma..

Så då är vi hemma efter att ha varit iväg nästan hela dagen iaf :)
Besiktningen av bilen gick kanon.. inget fel på den inte ;P Dom ville bara att jag skulle byta vindrutetorkarna å de va ju en billig anmärkning så de va okej ;)
Medan vi satt och vänta så satt de en tant jämte oss som oxå vänta på sin bil, och jag brukar inte va den som gillar att prata med främlingar direkt, men hon va väldans trevlig faktiskt så vi tjöta om allt möjligt, bil, bebis, väder, mat haha! Kul tant :)

Direkt efter så åkte vi ut till sandrared till Teresa som va själv hemma till en början, sen kom även Jonte hem och sen även John.. men pojken försvann efter en stund för träning.
Vi gjorde lite mat, blev grillat kött me pommes å sallad, gott! så fuska lite å käka några pommes idag iaf höhö;)  Sen förvann även John för träning så var de bara vi 3 kvar igen..
Vi har iaf haft en mysig dag där ute idag igen.. som vanligt.. fina människor de där :) Och vi har även tjötat på magen idag att den som bor där inne borde komma ut nu :p Så självklart hoppas vi ju att familjen har utökat till 4 st nästa gång vi kommer :)

Noel fick iaf ett litet kvällsmål nu när vi kom hem och somna nu för en liten stund sen :) Får la se hur länge han vill sova imon.. kan ju hoppas de blir lite längre nu när han gick å la sej vid halv 10 :P Dock sov han ju en stund ute i sandared oxå.. men men...
Helt okej å vakna första gången halv 9 idag..  annars brukar de ju nu förtiden vara vid 7 tiden.. e nästan aldrig vid 5 längre.. skönt !!:)  

Jag ska väl ta och varva ner här nu en stund å sen får la de bli sängen för mej oxå om ett tag..
Som jag säger varje kväll så ska jag försöka läsa ikapp mej i bloggvärlden lite oxå.. men blir aldrig så mkt varje kväll nu när ja ligger så efter.. kolla bloglovinen precis å de stod 356 nya inlägg puuh! Tur de e kul å läsa bloggar iaf hihi :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback