Snart dax för mej oxå..

Snart dax för mig att krypa ner i sängen och försöka sova jag me :) Min lilla Knodd sover redan som vanligt i god tid :) Jag tackar honom varje dag för att han e så lätt sövd, så här e inga vakna nätter minsan ! De får man väl vara glad för! :)

Vi hade iaf trevligt hos mor/mormor, fick god blåbärs paj med glass till ! Jag käka även en pizza innan fikat, bakfylle mat oh yä ! haha.. Det var jag värd, har inte käkat pizza sen i höstas nån gång, jag åt en under min graviditet, sen va jag aldrig sugen på de igen hehe ! Men god var den:D Dock orkar jag bara en halv pizza när jag äter de så syster fick resten !

Sen kom far/morfar och hämta upp oss och körde hem till mej där vi skulle hämta min bil. Så vi drog igång den så nu står den ute i rydboholm och väntar på att bli lagad. Så jag hoppas verkligen inte de blir massa regn imon för nu har vi inget val än att gå upp till bvc :P  Imon är de äntligen dax för vägning och mätning igen :D Jag tror jag ligger på ca 7200g nu :p Å kanske har han kommit upp till ca 63 cm nu den lilla kortisen :p  Förra gången hade han ju bara vuxit en cm , men har fått för mej att han växt lite mer denna gången, han va ju 59,5 förra gången, och han vägde 6520g.

Sen vet jag inte ifall de blir att fika me några mammor ifrån mamma gruppen på förmiddagen. De skriv lite om de på våran facebook grupp iaf.. vi har ju inga fler träffar på bvc nu så vi får ta tag i de själva :)Kommentarer
Anonym säger:

Vart har du köpt byxorna och tröjan? , jättefina.... :)

2011-06-11 | 09:42:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback