Mamma fika, ny smaskis och bvc !

Ja som ni ser på rubriken så har vi haft fullt upp idag igen å itne vart hemma något, därav igen uppdatering :)

Kl 12 var vi och möte 4 styckten ifrån mamma gruppen på en fika/lunch i knalleland. Åt en gör god kyckling sallad :)
Sen gick vi med Mia och Cassandra upp till sjöbo då vi skulle till bvc och väga och mäta Noel :D Gick kanon bra, skriver de i ett vanligt bvc inlägg sen som vanligt !:)  Mycket beröm fick han iaf, som vanligt är de att han är väldigt stark, som en lite brottare brukar Katarina säga haha :D  Sen garva han högt åt henne när vi kom å hos busa me honom.. detta underbara skratt... de bjuder han mer och mer på nu, även hans mormor fick han att skratta högt igår.. och ja han har fortsatt här hemma ikväll, så de e ganska lätt och få ut skratt me ljud nu ifall humöret är med :)

Sen gick vi hemmåt och Noel somna och sov även en stund här hemma.. vakna vid halv 6 och då kom han upp och busa och lekte en stund :) Sen blev de att käka lite smaskis, idag blev de potatis/palsternacka, och de gick lika fint som me morot/palsternacka !:)

återkommer me bilder när noel lagt sej :)

Kommentarer
Linda Rangfeldt - BF 21/6 säger:

hahah sant ang datumet där men jag vill fasikan inte vänta till den 25:e :P haha Vill ha ut pluttan nuuuu!! Eller efter den 10:e för jag gör mitt sista pass på jobbet den 10:e :P haha

2011-05-30 | 20:04:20
Bloggadress: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Sanna - Mamma till Isabella! säger:

Sv: Haha ja, tji fick du! ;) Men skönt att han inte reagerade på de iallafall. Får vi hoppas på att han är lika pigg och glad nästa gång det är dags för vaccination också. :)

2011-05-30 | 20:57:50
Bloggadress: http://saaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback