Sol = ingen blogg!

Jag är nog inte ensam om att lägga blogen åt sidan när solen är framme ;)

Men idag var de verkligen dåligt på bloggen haha. Men men de e bara å vänja sej för vad jag har hört så ska solen stanna ett par dagar till ;D

Vi har iaf varit ute större delen av dagen..  gick till stan och möte upp min mor :) Först till fk och hämta ett papper och sen gick vi till barnvagnscentralen och klämde och kände på lite vagnar. De blir nog en ny här snart ;D !
Sen blev de fika i parken.. och Noel tog en tupplur en stund.. dock inte spegheciellt länge haha. han tar bara små korta sådana nu för tiden.. om han fick bestämma skulle han nog vilja vara vaken hela dagen, men lite måste man faktiskt vila oxå, annars blir de  en jäkla massa gnäll ;)

Vi kom iaf hem vid 6 tiden och då blev de lite gröt för herren och sen på med pyjamas och sin kvälls flaska i soffan :) Sen gick han å la sej, men låg och tjöta i över en halv timma i sängen först haha! Men till slut så somnade han faktiskt ;)
Sen strax efter 8 så tittade madde förbi en sväng och vi satt väl mest bara å tjöta, de e vi bra på ;)
När hon hade åkt ställde jag mej och gjorde lite käk.. nu sitter jag här och tänkte kolla lite bloggar å sen blir de sängen ! :)

Imon ska vi till pappa å dom en sväng och sen hoppas ja på att ha en bil för att kunna åka till Teresa som fyller år !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback