God natt då !

Nej nu får jag väl bege mej mot sängen... ska gå och borsta tänderna nu och sen krypa ner i sängen och fortsätta kolla på avsittet av big band theory som jag pausade i innan för nån timma sen hehe!
Nu har håret nästan torkat oxå så slipper se ut som ett skatbo imon :p Så skönt att gå å lägga sej nyduschad.. synd att de inte vart ny tvättade lakan oxå i sängen för de är de bästa !;)

Imon blir de nog ett litet äventyr till göteborg me mamma !:) Mys !

God natt på er ♥

Kommentarer
Emelie - Mamman som älskar vitt säger:

sv. Ja visst är de themskt :/ men det var tur deras tjej kom till rätta. Men ändå förstår jag inte hur man kan lämna sitt barn där, säkert jätteroligt för barnet och så med andra barn. Men JAG skule inte känna mig trygg att ha mitt barn där. Ne usch, å varför inte gå på IKEA med dom å ta med ? finns jätte mkt skoj, stanna en stund på lek/barn avdelningen å låt dom kolla en stund isf. Å gå vidare sen.... :)Kram

2011-06-22 | 09:03:11
Bloggadress: http://njutensmula.se
Jossie - Mamma till Edvin säger:

Hehe, ja det finns endel i bloggvärlden som provat på gåstol. Själv älskade jag det när jag var liten, så Edvin kanske uppskattar den lika mycket som jag ;) Men än så länge är han lite liten för gåstolen, så vi får nog vänta en månad eller något så går de nog bättre för honom ;)

2011-06-22 | 10:35:24
Bloggadress: http://jsantinelli.blogg.se/
Anonym säger:

Äsch, man ska inte vara stressad dom utvecklas ju så olika :)Åh, gåstolen är såååååå bra! Alltså jag trodde babysitter och gymet var det bästa, men gåstolen slår allt . Elliot har någon typ av separationsångest just nu så direkt vi går ifrån han (oftast) så börjar han gallskrika men med gåstolen kan han ju gå efter :) Skit bra!

2011-06-22 | 10:59:37
ida - mamma till elliot 30/1 2011 säger:

Justja, mattan har vi köpt på Biltema för 79 :D Ett superklipp!

2011-06-22 | 11:43:28
Bloggadress: http://lillidan.blogg.se/
i min lilla lilla värld säger:

Hoppas du hade det gött i götet idag

2011-06-22 | 21:28:19
Bloggadress: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback