seg dag !

Idag har varit en riktigt seg dag då de vart super lite på jobbet att göra.. man har typ bara känt sej dum av att ens vara där.. :s men men jag tog mej igenom hela dagen faktiskt :)
Sen hem till mor där Noel var, han låg å sov i blöja på ballkongen, hon har inglasadballkong å de e så svalt å gött på den så de gilla han !!:)  Efter en stund vakna en glad liten kille när hans mamma puffat lite på honom ;) hehe

Då blev de massa lek å tog gör mkt bilder som jag strax ska ta och lägga in i datorn :)  Även idag var han uppe å greja å krypställning å han blir så arg när han inte kommer nånstans ;P
Ska se ifall ja hinner lägga upp lite kort här ikväll :)  Håller på att laga mat nu samtidigt så ska bli klar me de först, de blir thai soppa!

Helt ärligt så hoppas ja på lite svalare väder imon, de e faktiskt inte skönt när de e upp mot 40 grader i solen nu, och e ju inte kul å bara vara i skuggan så man inte får någon färg, men i solen så får jag ju för fan värmeslag! Dock synd att de e ska bli skit väder till helgen igen:( De va inte många dagar vi fick sommar!

Nej tillbaka till maten!

Kommentarer
Tina - Minnas mamma säger:

Nämen du ser, klart man kan ge frukt ibland :) Minna fick sötpotatis idag och visst, det var inte lika gott som mango, men det gick ner det med :)

2011-06-29 | 20:35:18
Bloggadress: http://hejtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback