Oj va de gick...

Vid 8 tiden va ja så nära på att gå och lägga mej för natten... men vad hände?  Klockan är över 12 och här ligger jag vaken ännu ? haha.. va så jäkla trött då men sen kollade jag klart på en film å sen fastna jag givetvis vid datorn.. mhm ! ! Men 8 kanske hade vart lite väl tidigt för mej, men vid 11 kunde jag väl iaf försökt?

Vi har iaf haft en bra dag jag och Noel ! :D Gick ju till knalleland och kollade lite med mor innan, de brände ju lite i fingrarna när de kom in ett fem siffrigt belopp på kontot idag med skattepengar .. woho !
Men fick ändå hålla tillbaka lite, man behöver inte gå wild and crazy bara för man lyckades ha lite pengar igen, dom ska ju faktiskt räcka till annat oxå.. men hur duktigt är de inte att ha slängt in hyran typ 3 veckor tidigare än man ska ? haha

Sen tog min mor Noel på en promenix och jag drog å sola.. ja hör på den, kvinnan som drar å lägger sej i ett solarium i 20 min när de e sol å 30 grader ute haha! Men fan ja hatar att ligga stil å sola så därför räcker 20 min gott och väl i solariet för mej ;p Ska jag ligga och sola så måste jag ha en sjö/hav eller pool vid mej å än så länge e de nog lite för kallt för mej å bada, ja för på senare år har ja blivit en jäkla badkruka(!?)

Imon blir de iaf att handla allt som e kvar inför dopet! puuh .. stress där ja !

Så jag säger god natt nu å hoppas på några timmars sömn i denna varma säng !


Kommentarer
Caroline och hennes två V:n säger:

Det är inte bara jag som är en nattuggla som har svårt att komma i säng ;) Blir så less på mig själv, fastnar alltid vid datorn...

2011-06-09 | 00:32:14
Bloggadress: http://carolineprim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback