Kanon dag/kväll !

Idag har de vart en bra dag ! :)  De där me att de inte va lika soligt idag vet ja inte var ja fick ifrån för de har varit strålande sol å nästan för varmt idag oxå !!
När Noel kom hem vid 1 så åkte vi direkt upp till pappa iaf och hälsade på :)  Farmor kom även förbi en sväng och sa hej så då blev de lite fika.
Sen fick Noel vara kvar där medan ja drog till gbg och hämta den nya vagnen, de blev en Teutonia fun :) Perfekt då den får plats i mitt lilla bagage utan att ja behöver fälla något säte längre, så nu kan mer än en person åka med oss igen när vi ska ha med oss vagnen hehe :D
Där somnade han gott i hamocken, gott att få sova i skuggan samtidigt som de gungar:PSen hem till pappa igen och hämta upp Noel för att sen bege oss ut till sandared. Vi plockade även upp Anders och Jessica på vägen... sen blev de grillkväll hos Teresa och John! Super trevligt som alltid!
Så ja de blev träff idag å vi har ju även en dejt me dom imon igen! :D
Noel testar å gungar lite på lekplatsen som ligger på deras gård, han tyckte de va gör skoj å skratta :D

 

Ibland kan ja längta redan nu till nästa sommar, för då kommer Noel å Liam ha så kul ihop :D Kommer säkert springa omkring å slå varandra me spadar åså ;) haha

Här e en bild på dom från förra gången vi va där och hälsa på..  de skilljer 3 månader på dom så Noel ser ut som en jätte bebis jämte Liam haha!

 


Så vi har haft en riktigt bra dag och hoppas på en lika bra dag imon ! :)Kommentarer
Johanna - MyShoebox.se säger:

Så mysigt!

Vi har en hammock på altanen och idag tänkte jag på att man kanske ska testa att lägga Charlie där. Får se om det blir en nog varm dag framöver :)Tavlan (My first year) kommer från ett märke som heter Miljögården så kolla efter butiker som har det märket :)

2011-06-05 | 23:12:42
Bloggadress: http://myshoebox.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback