På riktigt...

Då var de dax att krypa ner i sängen och försöka sova :)  Precis lagt ner mat i matlåda tills imon, duktiga jag ! Kyckling (gjort på nytt sätt, i i en påse, på me krydda in i ugn, ska berätta imon) + sallad.

Innan kom min farmor förbi en sväng efter hon vart på sin kollonilott, hon hade me sej något mycket gott som ja blev glad för hihi ;D Gissa vad?  Goda saftiga härliga röd gubbar hoho !!
Så nu har ja en hel hink me jordgubbar att käka till frulle imon ;D mums! Dom har lika mkt jordgubbar på sina lotter som smörblommor på en äng känns de som, alltså jäkligt mycket!! Får flera liter avlämnat här hemma hos mej varje sommar.. lyx!!

 

Noel vart ju skit glad och pigg när farmor kom, han va ju precis på väg att somna men vaknade till när hon kom... han as garva skit högt å jag vet inte var all energi kom ifrån, men upp och sitta och stå och hoppa var de som gällde helt plötsligt ;)

Så sen vart ju han upp i varv, men efter 100 ml ersättning och lite sång så gick ögonen igen på den lille igen :)

 

Innan var vi ute hos sandra en sväng oxå och hälsa på,  men vart äckligt varmt så blev inte så länge. Lämnade av lite vinterkläder (vadå knasigt och ta me sånt nu i värmen) höhö.. men va 2 overaller och en jacka till bebis så slapp jag ha de liggandes här hemma mer;)  Bra när man kan ge bort de ist :)

Längtar så tills dom ska på RUL , så dom får de riktiga datumet, eller a de kan dom ju ha nu oxå, men kan ju även ändras på RUL, jag blev ju bakflyttat 2 dagar på mitt :D Än så länge är de bf 24 dec höhö!!

 

Nej nu ska jag krypa ner och sova och göra sista arbets dagen för denna vecka om några timmar ! ;D

Sen är de helt på riktigt för mej...känns skönt!

 

God natt ♥

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback