Kalas dag !

Nu är vi hemkomna för ett tag sen..  Noel fick lite käk när vi kom hem och sen på med pyjmas och sen somna han ganska så omgående :) Man blir trött av att gå på kalas serru, även om han sov typ 25 min på kalaset så föll övertröttheten på honom runt 7 tiden så då packade vi ihop oss och åkte hem :)

Ett trevligt och mysigt kalas iaf, men en härlig jordgubbstårta och annat gott!! :) Lill tjejen fick jätte fina saker, de roligaste enligt henne va en sminkdocka :p hehe..  Och en egen cykel!! :D

Funderar på ifall jag ska ställa mej och fixa lite mat.. e lite sugen på lax och något till ?  Magen vill ha lite riktig mat nu efter all tårta å kaka ;p Så kanske borde fixa något :)

Imon åker vi mot uhamn på förmiddagen för att hälsa på Catte och Oliwer! :) Sen blir de att lämna av knodden hos sin pappa då det är pappa helg igen.. åh va tiden går fort =/ Tur han kommer hem på södnag igen :p  Helgen har jag planer på ändå så tiden går nog fort iaf =)
Fredagen blir nog hyffsat lugn, ska försöka städa lite åså å sen har jag även tvätt tid.. när märker man att man har alldels för mkt kläder både till sej själv å sitt barn? Jo när man tvättar typ 1 gång i månaden och skulle kunna vänta mkt längre till å göra de om de inte va för man vill ha några favoriter tvättade haha!
Men ja tycker de är sååå tråkigt å tvätta så därför gör jag de bara 1 gång i månaden , högst 2 ;)
Lördan blir de iaf att hänga me tjejerna, de blir vin och vi funderar på bowling  !! :D


Kommentarer
Jessica ♥ mamma till alicia ♥ säger:

SV: hehe dom kan vara envisa dom små ;) Alicia kan bli förbannad ibland om man sätter henne ner när hon har stått lite, hon förstår sig inte på det där att vila sig :P

2011-06-16 | 21:24:36
Bloggadress: http://lovelyeverafter.blogg.se/
Elin - Mamma till My ♥ säger:

1 gång i månaden? haha shit! :P Jag tvättar typ varannan dag, var tredje dag :P

2011-06-17 | 13:49:45
Bloggadress: http://mysansfamily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback