hej hej!!

Då va även denna dagen snart slut..
Vi tog ju oss en promenix till mamma innan.. de va skönt :)   Gick även förbi knalleland och köpte ett te som ja läste om på internet, som är bra att dricka när man ammar.. 
Testade nu ikväll.. de ser ut som hö, luktar hö, och ja de smakade även lite hö haha ;) Inte speciellt gott, men inte så äckligt att de inte gick ner..

Blev lite fika sen hos mor som ja å Noel hade köpt med...  sen vid 7 tiden kom vi på att vi ville åka till netonnet och kolla deras rea då vi hade sett en dammsugare för 99 kr som mor tänkte köpa.. Så de blev en rask promenad hem till mej för att byta barnvagn mot bil :)
Jag köpte reflexer (duktigt), sen en data mus för 29 kr å datahögtalare för 49 kr. Bra rea!!
Vi hitta även dammsugaren och sen lite annat kul till mor : )  Väl i kassan så kosta inte dammsugaren 99 kr längre utan de erbjudanet hade gått ut igår.. vi klaga lite då vi hade ringt å kollat innan vi åket dit om de fanns några kvar.. va en snäll tjej i kassan så hon satte 99 kr för den nu iaf ist för 399 ;P  Ibland får man ha lite flyt!

Just nu ligger vi bara i soffan å slöar framför teven å datan.. Noel somna för en liten stund sen.. innan de så hade han legat å tjötat i nästan en timma efter han fick mat.. haha :) Han låter gärna hela tiden :P 

Bild från i lördags som moster Hanna tagit.♥

Vill ja ha fler bilder på Noel så ere bara å fråga henne, hon har tagit flera hundra på honom haha ;)

Alla mina syskon är så stolta över denna lilla kille. Så Noel har världens bästa mostrar å morbröder och får verkligen all uppmärksamhet av dom när han hälsar på :D !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback