Arkivet.

Satt och kollade lite i mitt arkiv just nu för skojs skull.. brukar göra de ibland :P
Kollade in sista inlägget ja skrev i kategorin graviditeten
http://fritte.blogg.se/2011/january/bm-besok-bf-3-1.html

Skoj att ja va helt ovetande om va som skulle hända denna kvällen :P  Inga känningar överhuvetaget.
Men inte konstigt att jag kände ett rejält tryck neråt och att han låg så jävla långt ner som bm sa. . han hade ju antagligen startat sin resa ut, utan att ja hade en aning om de ;P
ca 4 1/2 timma efter detta inlägg så starta ju mina värkar :D ! 
Och inte hade jag en aning om att jag skulle vara mamma ca 11 timmar när jag satt å skrev de :D


Och den listan jag skrev här i bloggen för nån dag sen.. blev ju nyfiken på huvudomfånget som ja bara chansa på när jag skrev de.. ja trodde ju de va något på 36.. men oj så fel jag hade då..  De va vist bara 34, värsta mini skallen haha !:p
Många andra som skrivit om de har haft mellan 36 och 37 på sina bebisar..  så va säkert därför jag gissa på de oxå ;P
http://fritte.blogg.se/2011/march/annu-en-lista-p.html


Just i såna här tillfällen tycker jag det är super skoj att ha en blogg.. när man kan gå tillbaka och läsa om allt.. för man glömmer verkligen så fort :)
Lite tråkigt att jag inte har haft samma blogg hela tiden.. har ju nämligen bytt lite då och då.. denna har jag iaf skrivit i sen början av 2009, men har lite glapp i de iaf,  skrev ex i en annan blogg när vi bodde i norge, å sen har de väl kommit endel bloggtorka så jag inte skrivit alls här.
Men sen i sommras så har jag försökt skriva varje dag för att kunna gå tillbaka och läsa.. speciellt nu när Noel finns oxå :)


Kommentarer
ida - mamma till elliot 30/1 2011 säger:

Ja snacka om att det känns att dom växer upp ännu fortare när dom inte ens vill ligga längre :p Imorse försökte han sätta sig upp då han låg i sängen haha :)

2011-03-23 | 10:34:37
Bloggadress: http://lillidan.blogg.se/
hanna säger:

aah jag behöver rensa garderoben ordentligt också egentligen! hehe men jag orkar verkligen inte. roligare att rensa patriks:P



det är verkligen jätte kul att kunna gå tillbaka och kolla sådär:) hade en bilddagbok när jag va gravid och fram tills disa började på dagis. jätte kul för kompisar som är gravida eller ha små bebisar (eftersom vi va först i kompisskaran) att kolla hur vi gjorde och hade det:)

2011-03-23 | 11:06:22
Bloggadress: http://disfis.blogg.se/
Tess säger:

Junie hade också 34 huvudomfång. Om inte mindre.. :)



Jag har inte gett henne ngn ersättning öht, mina bröst spänner inte längre heller förutom ibland och jag tror ju att det kanske är på väg att ta slut men hon äter så lite nu för tiden av ngn anledning fast kanske äter hon snabbt..de behöver ju inte lika mycket som de gjorde i början då hon kunde äta jättejättelänge fast aja..hon är nöjd och allt ser bra ut så ingen idé att fundera kanske! :)



Nja..jag väntar nog ett bra tag till innan jag är utan henne en natt ;)

Kram!

2011-03-24 | 19:08:32
Bloggadress: http://kakaombord.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback