Hej hej !!

De blev bara knalleland idag.. vi va lite för sega så hann inte med Teresa å dom idag=/  Men vi har lovat att komma dit imon efter vi vart på bvc ist :)

Var iaf skönt att komma ut innan.. har ju vart helt underbart väder idag :)
Så vi gick bort till jysk först för att köpa hängare till panelgardiner som ja ska hänga upp i köket.. dom hade ju halva priset på alla gardin grejer i helgen så va lika bra att passa på=)

Sen gick vi vidare bort till knalleland för att hämta ut paketet me böcker..  kunde ju dock inte låta bli att ta en liten sväng in på kappahl och lindex oxå höhö ;)
På kappahl hitta vi lite på rean, en så himmla mysig joggindress me byxa å hoodie till.. den är i tvättmaskien nu så får visa sen.. sen en färgglad body och ett par små shorts till sommaren ;)
Sen har ja ju läst i många bloggar att lindex har 3 betala för 2 så vi gick dit och kolla oxå.. å klart vi hitta lite saker där oxå.. jobbing byxor me mumintrollet, jätte färgglad pyjamas och en body.. sen hade även dom lite rea så blev randiga byxor, body och en heldress som ser ut som en ren haha :p Va vist även 3 betala för 2 även på rean så va ju kanon :)
Och tror även hon gjorde nåt fel i kassan för allt gick på 249 kr.. egentligen skulle de nog gått på strax över 300 .. men bara tacka å ta emot . .inte mitt fel att de blir fel :P

Just nu sitter vi i soffan å kollar på "Vad blir de för mat".. eller a Noel ligger jämte på magen och sover och smyg fiser lite då och då ;P
Hoppas han vill sova en stund nu så ska ja greja lite här hemma... ska ner och byta i tvättmaskinen strax.
Sen byta gardiner, byta säng kläder , diska och plocka undan lite.. får väl se ifall jag hinner allt :)
Men nu har vi ju en bärsele, så vaknar han så kanske han får hänga lite i den isf :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback