Hej !

Då va även tisdagen slut redan.. 

Idag gick vi iaf ut på en promenix strax efter ja skrev innan här.. gick en ganska så bra bit idag oxå, skönt!
Plocka me oss massa videung hem :D Så de gjorde vi iordning när vi kom hem till lila tulpaner som vi köte igår.. blev riktigt vårigt och fin :) De räckte till två stycken till och med :D Vårigt och fint !

 

 

Sen åkte vi upp till farmor en sväng, där det blev mat :) Sen blev både ja å Noel dö trötta så vi decka av i farmor säng nån timma haha ;P Gott ! Sen fick Noel gosa me sin"gammel"farmor.. hon säger bara farmor till honom hehe.. för ja, jag tycker en gammel farmor typ ska bara 90 år eller nåt sånt:P Å de är ju över 20 år tills min farmor är de haha :P

Sen vid 8 tiden så åkte vi hem och så fick Noel som vanligt ett kvällsbad och sen blev de soffhäng å sen fick han lite kvällsmat och så kollade vi på Desperate housewives, eller ja Noel han tröttna redan efter 15 min och somna på mej ist.  Sen fick han hoppa in i sängen i reklamen.

 

Nu ska ja ta och fota lite kläder som ska ut på tradera hade jag tänkt. Även om Noel typ inte växt ur något än så finns de kläder som jag tröttnat på och sen har han så mkt så han använder ju inte de längre. Sen finns de kläder som kommer i typ klädpaket när de e massa blandade kläder som jag inte vill ha, dom åker oxå ut på tradera igen :)

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback