Fredasmys!

Idag var vi ju iväg me Marie och Filippa på Leos lekland..  va ju skit stort där inne och hur mycket olika saker som helst för barnen att göra.. verkade gör skoj för en sån barnslig människa som mej ;) höhö .. om ni undrar va de är så kan ni klicka på namnet så kommer ni till hemsidan :P
Iaf riktigt kul att dom kunde bygga något sådant i borås :)
Filippa lekte på som en galning iaf.. haha.. goa unge!  Noel satt mest och chillade hos mej eller marie.. Sov en stund, käka en stund, å vaken en stund :p
Tänk så skoj om när han oxå kan leka där ;p

Sen gick vi en sväng förbi knalleland påvägen hem för att kolla inne på kappahl som hade klubb dag å man fick 20% på hela köpet.. har ju spanat på deras newbie jeans till Noel ett tag, och idag slog vi till på ett par sådana + 3 bodys till =) Så nu har lill killen ett par bodys i 56 som borde räcka ett tag nu när vi har fyllt på lite till  =)  Eftersom han fortfarande kan ha alla sina bodys i 50 fortfarande så behöver vi ju inte stressa en massa me 56..
Sen gick vi förbi skopunkten för jag behövde nya svarta tygskor, brukar köpa såna fejconverse som man kan slita på.. å idag hade dom klubbdag å man kunde köpa dom för 149 kr bara.. å sen blev de ett par nya "motorcykel stövlar" eller va man ska kalla dom , i samma stil om mina andra svarta iaf, fast me lite detaljer, kan visa imon kanske :)

Sen hem en sväng och sen vidare till farmor där det blev middag =) Fisk och potatismos.. gott!!
Va kvar där en stund och sen blev ja gör trött så ja å Noel åkte hemmåt och la oss i sängen för å vila.
Det är i såna lägen jag är glad att ja har en son som e så lätt å söva.. för han va ju inte speciellt trött, men räckte å lägga han brevid mej i sängen på mage och klappa lite på hans huvud så somna han gott.. å tog inte lång tid innan ja somna heller, så sov vi sedan i 2 goa timmar ;)

sen gick vi upp och då fick Noel ta ett kvällsbad, sen på me pyjmas och sen kvällsmat i sängen=)
Sen ville han sitta och sjunga en liten stund haha.. Sen knep de nog lite i magen så då blev de lite gnäll så då fick han lägga sej på mage i sängen igen å så buffa vi lite i rumpan så somna han om igen =)
Så förhoppnigsvis så sover han för natten nu eftersom han har slutat att äta på natten vilket e super skönt !:)

Själv har ja pausat i en film å kollar lite dator emellan.. Satte på Eat, pray and love. Verkar helt okej=)
Så ska väl fortsätta fredagsmysa här nu :)

Kommentarer
Lina säger:

fan va du handlar!! haha, hur har du råd??? :P

2011-03-12 | 06:36:14
Bloggadress: http://miralina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback